[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به
ببین چه کرده مخابرات. عالی شده:sq_2:
Printable View
به به
ببین چه کرده مخابرات. عالی شده:sq_2:
بابا مخابراتیها مردمانی بس سخت کوشن دیگه عزاداری امام حسین بیش تر از این که ریشه فساد و اسلام زدایی اینترنت رو از جا بکنن یه خورده قدر شناس باشین بچه ها !! واقعا از برخوردتون ناراحت شدما:sq_4:
من شبی 18 گیگ میگرفتم
الان فقط منتظرم ساعت 1 بشه ببینم ازین 32 میزنه بالا یا نه
خدا یا نکن این کار با من
من طاقتشو ندارم
واس دست به کارای غیر قانونی بزنیم واسه بالابردن سرعت
خدایا مارو ببخش
امیدوارم این افت سرعت موقتی باشه تنها دلخوشیمون همین سرعت بالاش بود که اونم ترکید!!
پینگ که افتضاح هست سرعتم پایین باشه دیگه ....
کلا تو این مملک هیچ تغیری به نفع ملت نیست!
دوستان من امشب به احتمال 90 درصد پشت سیستم نیستم تو ساعات رایگان یه چنتا تست از اسپیدتست بگیرین ببینیم این کاهش سرعت برقراره یا نه
اگه دورو بر ساعت 4-5 تست بگیرین که عالیه:sq_2:
بعيد ميدونم ديگه بخواد خوب بشه و به دوران طلايي قبلش برگرده؛ تازه شده مثل همه ي استانهاي ديگه!!!
زرشک چهار پنج روز adsl گرفتیم سرعت رو 700-800 بودا الان اومد رو 128 واقعی
ای ..... بـــــــــــــــــــوقققق ......
اگه نامحدودش کنن ولی با سرعت واقعی باشه مشکل نداره !ولی اگه هنوز حجمی باشه ستمه !
یا خدا :|
سرعتم مثل شماها به زور به 50 میرسه ... دیشب با 450 داشت دانلود میشد ...
بابل - مرکز دانشگاه ...
باورم نمیشه :( واقعا این قراره دائمی بمونه ؟ شبی 7 گیگ دانلود داشتم :((
01:10
speed down 32
تسلیت
اینقدر همه جا گفتید مخابرات مازندران سرعتش 400 هست که زیرابتون رو زدن
ولی فکر کنم این مشکل مقطعی باشه و درست میشه
1:44 بامداد
ما که رفتیم بخوابیم. فردا یه معجزه بشه
تازه که دانلود رو شروع کردم خشکم زد. سرعتم شده 512 واقعی. اومدم اینجا ببینم چه خبره که دیدم بله ، مرگ دسته جمعیه.
تا 6 آذر هم فک نکنم اختلال باشه ، بلکه توطئست :)
بگذازین یکم بهخودمون امیدواری بدیم xD به نظرم اختلال باشه !بعد یک ساعت اینترنت شبانه سرعتش حدود ۷۵ شد یهو قطع شد و دیگه وصل نشد ! چراغ قرمز روشن میشه یعنی اصلا کمپلت داغان است !من رفتم بخوابم !
تااید میشه +1 مارو به برگ کنگر فروختن XD امان از حسودان ! واسه همینه پیشرفت نمیکنم !نقل قول:
سرعت 32!!
تک لینک و چند لینک هم فرقی نمیکنه
فکر کنم دیگه با مخابرات هم باید بای بای کنیم :)
از تو خوردیم اینم از شانس ما :دی
امه شانس دله ره ... بــــوق ...
راستی سایتشون باز نمیشه هنوز لااقل بریم ببینیم چقدر حجم داریم
ساری هم همینجوری شده. دیروز تا ساعت 5 بعداظهر خوب بود. یکدفعه قطع شد وقتی سرویس برگشت دیدم سرعت خیلی کم شده. نمیدونم ولی احتمالا موقت باشه. اینکارو بکنن کلی از مشتریاشو از دست میده.
سرعت باز کردن صفحات سایتا چرا اینقدر کم شده من با ایرانسل سریعتر وبگردی میکنم!!!
ولی به قول بالایی اگه دائمی باشه کلی از مشتریاشو از دست میده
همین الان چندتا از دوستام میگن اگه این وضعیت باشه سرویس رو جمع میکنیم
امیدوارم درست شه
با این سرعت تمام اینترنت بازا از مخابراتمیرن و فقط اونایی که هنوزم نمی دونن فرق بین 128 و 256 و 4 مگ چیه می مونن که اصولا اسلا از اینترنتشون استفاده نمی کنن البته مخابرات نشون داده یهو چنتا فن میزنه مثل خر تو گل می مونه بعد همه چی رو مثل سابق می کنه برا مثال همون قضیه 2 گیگ کردن ترافیک ها که وقتی با اعتراض و لغو قرارداد ها مواجه شدن سریع رفتن برش داشتن و طرح قدیم رو هم در کنارش فعال کردن گفتم که تو این مخابرات باید صبر کرد صبر ایوب
همین الان زنگ زدم پشتیبانی کادنت به طرف با اینکه میدونستم بیچاره کاره ای نیست چنان با تحکم صحبت کردم که خودش جا خورد ...
گفتم این کثافت کاری ای که سیستمتون در اورده دائمیه یا نه ؟ اگه دائمیه همین الان بگید که برم خطمو جمع آوری کنم ... بدون اینترنت راحت ترم ... گفت متوجه منظورت نمیشم ! گفتم سرعت دانلود 4 مگ رو کردید 512 دیگه از این مسخره تر ؟
گفت شما سرعت دانلودت 4 مگه ؟ :O گفتم نمیخواد جلوی من نقش بازی کنید هم خودم هم خودت میدونیم از سرعت من بالاترم تو این شهر داشتن سرویس میگرفتن ... بس کن دیگه فکر نکن همه ی یوزر ها احمقن ... سواد عمومی من یکی از تو بیشتره آقا ... طرف دیگه فهمید با کی طرفه و منم حالیمه چه بلایی دارن سرمون میارن گفت آقا من که کاره ای نیستم فقط اینو بگم ایشالا به زودی درست میشه (مطمئنم منظورش این بوده که مخابرات به غلط کردنی میفته که زود دوباره روال به گذشته بر میگرده :20: ) گفتم الکی دارین دلمونو خوش میکنید که چی بشه ؟ گفت فقط اینو بگم که " کار کاره دست اندر کارای گرامی بالاست! ما هیچ کاره ای نیستیم"
منم گفتم میدونم کاره ای نیستین ! چیزی هم به گوشتون نرسیده باز چه بلایی میخوان به سر نت ما بیارن ؟ گفت نه ما پشتیبانی فنی هستیم خبری نداریم بخدا ... گفتم مرسی بای ...
دوستان ازتون میخوام شمام همینطور با تحکم و اطلاعات کافیتون زنگ بزنید به پشتیبانی یکم این هیچ کاره ها به خودشون بیان دیگه جرات نکنن جواب تلفنشونو بدن از ترس ... که شاید این اعتراض ما به گوش اون دست اندر کارای گرامی برسه :|
اگه به همین روال ادامه بدن مخابرات رسما بیچاره میشه ... قول میدم اینو ! دیشب به حدی به زیبایی سرعت رو لیمیت کردن که دقیقا 1 گیگابایت تونستم دانلود کنم ! تقریبا 1 هشتم پریشب ...
حالا یه خبر خوبه دیگه:
این آدرس سایت جدید مخابرات هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که میگه شبانه از 2-6شب.
واقعا به به:sq_6:
این سایت مخابرات مازندران قسمت نظر سنجی ای
چیزی نداره بریم بترکونیمش؟
این 2020 میگن تماس بگیرین پیش شماره ای کدی چیزی نباید بگیریم؟ من با پیش شماره شهرمون زدم تا اخر بوق خورد کسی گوشی رو نگرفت سیستم هوشمنده یا آدم جواب میده
بچه ها اگه کسی با 2020 تونست تماس بگیره اینجا بگه
ما هم بزنگیم
یه دوتا فحش بدیم. دلمون خنک شه
این شماره 2020 هنوز بخش اپراتور هاش فعال نشده اخه کفتن از 7 آذر فعال میشهنقل قول:
دوست عزیز این سایت واسه شرکت ضحی کیش هست (اپراتور دوم تلفن ثابت در کشور)نقل قول:
فکر کنم اجرا کننده طرح 2020 در کشور باشه
اااااااااااا
اونقدر این ور و اون ور جار زیدن همه فهمیدن خوب درستش کردن دیگه
یعنی متوجه نبودید این سرعت بالا ناشی از اشکال سیستمه !!! نباید اینقدر می گفتید
ولی خوب خوبه دیگه هر چی دلتون می خواست دانلود کردید حالا شدین عین ما
تو شهر ما هم مخابرات سرعت ها رو کم کرده و قیمت ها رو 2 برابر
نظرسنجی نداره ولی سامانه رسیدگی به شکایات دارهنقل قول:
همه برین از مخابرات مازندران شکایت کنین:sq_24:
و یا با آدرس زیر "تماس با مدیران" شکایت کنید!
دوست عزیز از چی می خواین شکایت کنین !!!نقل قول:
کارشون کاملا قانونی بوده !! سرعت قرار داد رو بهتون داد
مخابرات این طوریه !!
خواهشا یکم با عقل و منطق صحبت کنید :|نقل قول:
یعنی چی که رفتم جار زدیم اونام فهمیدن ؟ مگه خشم شبه ؟
انقدر که حالیشون میشه لاگ بگیرن از ترافیک مصرفی پورت هاشون ... تو سایت مخابرات ریز به ریز ترافیک دانلودی واسه خودمون میاد بعد اینا خودشون نفهمن داستان چیه ؟
به نظر من دارن همه ی این جریانات رو به سمت یه هدف سوق میدن ... اونم یه چیزی مثل اینترانت هست ... که مردم از ترس سرعت و ترافیک داغون به اینترانت با سرعت و حجم بالا و قیمت ارزان رو بیارن !
همه ی اینکارا بی هدف نیست ... مطمئنم ...
اینم سرعت فوق افتضاح از سایت تست speedtest.net
بچه وقت کوچ کردن فرا رسیده .
مرگ بر مخابرات،جز بدبختی و مشکلات روحی و عصبی تو این مدت چیز دیگه ای نصیبمون نشد .
عزیز دلم میشه بفرمایید کجا کوچ کنیم ؟نقل قول:
1 دونه شرکت درست حسابی نام ببر که سرعت شبانش مثل مخابرات باشه !
با سلام خدمت دوستان
من امروز چندجا تماس گرفتم
آخریش هم پشتیبانی اداره دیتا بود همشون گفتن:
دارن سیستم ها روبه روز رسانی میکنن بخاطر همین سامانه خودشون هم قطعه حتی نمیتونن مشکلات مشترکین رو برطرف کنن
اما گفتن که حتما این مشکل(سرعت ها) به حالت قبل برمیگرده:sq_8:
امروز هم تو بابل ADSL جدید ثبت نام نمیکردن گفتن باید تا فردا صبر کنید تا دستور ثبت نام دوباره برامون بیاد:sq_3:
برای همین هم امروز تو اداره دیتا بابل بابت ADSL جلسه داشتن
به قول دوستمون باید صبر کنید اون هم از نوع ایوب
من بودم مخابرات واسه خرید ترافیک , رفتم پیش ریسشون نامه بگیرم واسه سرعت ۱ مگ !طرف شروع کرد از ۲۰۲۰ تعریف کردن ! که شما درخواست میدین طرف از مخابرات میاد خونتون واسه امضا قرار داد !!! قرار دادم شالی میشه و رو قبض میاد! کافیه با تلفن شماره ۲۰۲۰ رو بگیرین ! من زنگ زدم وصل شد ولی پراتوری نبود که گوشی بگیره !
این سرعت بالا ناشی از اشکال در سیستمشون بود علنی بیشتر این موضوع باعث شد که زودتر درستش کنننقل قول:
وگرنه مثل هزارن اشکالی که خیلی دیر بهش رسیدگی می کنن اینم روش
شما اشتباه نکنین که فکر کنین اینا عمدا این سرعت رو بهتون دادن
می دونی همین پهنای باند رو بخوان بفروشن چند میلیون تومن ماهانه هزینه شه !!!!
ممکنه یه باگ بوده باشه!مثل باگ اینترنت مجانی ایرانسل که تا همه گیر شد بستنش الآن اگه کسیم داشته باشه راهشو نمیگه XD , ولی به احتمال زیاد باگ نبود یه حالی بود که مخابرات داد تا مشتری جذب کنه ! حالا که کسب کرد توهم زدو فکر کرده مشتریا عاشقشن XD اگه حذفش کنه ترکش نمیکنن مثل همین شاتل که فکر کرد هلاکشیم و ترکش نمیکنیم ولی بیشترا ترکش کردن ! شاید دست های پشت پرده س که سرعت و کم کردن ؟نقل قول:
دوت عزیز هیچ اشکالی نبود من خودم مسئول ثبت نام اینترنت مخابرات منطقمون همدانشگاهیمه ازش پرسیدم خودشون خبر داشتن پورت ها بالا بسته شده و همین الان که سرعتمون واقعی شده هنوز پورتم رو 17000 بسته شدهنقل قول:
دوستان یه خبر بد دیگه احتمالا ترافیک ها به دو عدد 2 و 4 گیگ کاهش پیدا می کنه و شما یکی از این دو را انتخاب می کنین