میدونم کاری به امنیته سیستمم ندارم فقط میخوام نود نصب داشته باشم با خاموش بودن real time.........:n29:نقل قول:
Printable View
میدونم کاری به امنیته سیستمم ندارم فقط میخوام نود نصب داشته باشم با خاموش بودن real time.........:n29:نقل قول:
باشه هر طور که میخواهید!نقل قول:
نود رو باز کنید کلید f5 رو بزنید بعد رویه کامپیوتر بعد انتی ویروس و آنتی اسپایور و بعد رویه realtime اونجا هر کاری خواستید با هاش بکونید میتونید همه تیک هارو وردارید میتونی تیک شروع اتوماتیک realtime رو بردارید!
چرا میخوام وارد سایتهای دانلود بشم اررور میده؟
مثل پی 30 دانلود یا آسان دانلود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سرچ کنی میتونی راه حلشو پیدا کنی.من که نتونستم برات بزارم
نقل قول:خوب شما ها باید web access protection رو تویه صفحه ستاپ زیر آپدیت خاموش کنید!نقل قول:
یه سرچ کنی میتونی راه حلشو پیدا کنی.من که نتونستم برات بزارم
همین!:n05:
خوب من اینجارو گشتم real time خاموش نمیشه.....نقل قول:
خوب منم دیگه بلد نیستم!نقل قول:
تنها کار فکرکنم همون خاموش شدن تا ریست هستش!
چون کار خطرناکیه ایست فقط اینو گذاشته!
تازه کار سختی هم نیست فقط میخواد هر بار اومد ویندوز بالا برید و غیر فعالش کنید!{تا ریست}
ببینید من یه سری فایلام ویروسیه مثلا ...نمیخوام وقتی این لاممصب میاد بالا اونارو پاک کنه...
نقل قول:برید تویه نود کلید f5 رو بزنیم بعد رویه کامپیوتر بعد آنتی ویروس و انتی اسپایور بعدexclosions بزنید و بعد رویه ادد و فایل مورد نظر رو انتخابب کنید و بعد هم اوکی کنید و فایل رو اجرا کنیم!:n01:
این راه اوله!
راه دوم:
برید داخل نود بعد صفحه ستاپ{پایین آپدیت} بعد اونجا real time رو رویه disable unti reboot بزارید بعد مشکل درست میشه!{راه اول بیشتر توصیه میشه}
در مورد این که برایه همیشه خاموش باشه باید بگم که همچین امکانی وجود نداره{اون جور که من میدونم}
شما راه اول رو برو برایه همیشه دیگه به فایلت گیر نمیده
یک توضیح کامل درباره HIPS نود 32 بدید
د بیا باتو دیگه کی هستی هر آنتی ویروس ، ویروسهایی که شرکت روش کار کرده رو می شناسه سی دی boot نود 32 رو بگیر معجزه میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه ربطی داشت؟؟نقل قول:
رفتم گشتم توضیحات خیلی خوبی پیدا کردم:نقل قول:
یک توضیح کامل درباره HIPS نود 32 بدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] {این یکی رو نفهمیدم چی میگه:n02: ولی جالب بود}
اینم یک توضیح دیگه:
مخفف HIPS
Host-based Intrusion Prevention
به معنی میزبان اصلی جلوگیری کننده از برنامه های سرزده است ومنظور از برنامه های سرزده برنامه یا فایل هایی است که توسط موتور تشخیص دهنده ی تهدید یا همان
threat sense engine
آنتی ویروس /ازروی شیوه عملکرد آن فایل یابرنامه براساس الگوریتم های از پیش تعیین شده به عنوان فایل بد ویامخرب شناسایی میشود و به برنامه انتی ویروس کمک میکند
سلام .
من از نود 32 ورژن 4 استفاده میکنم .
الان مدتی هست که وقتی ویندوز بالا میاد نود32 بطور اتوماتیک بالا نمیاد و من باید بصورت دستی این کار رو بکنم .
چیکار باید بکنم ؟
اگه مشکلی نیست حتما از اخرین ورژن نود32 استفاده کنید!{چون خیلی بهتر میشه راهنمایی تون کرد}نقل قول:
ولی همین طوریش انتی ویروستون رو آپدیت کنید و کل سیستمتون رو بزارید برایه اسکن!{برای اینکه یک بار من هم یک ویروس انداختم تویه سیستم و انتی ویروس اینطوری شد}
الان من تویه فروم eset سوال کردم ببینم چی میگن!؟{اگه جواب بدن که حتما اینطوریه پست رو ویرایش میکنم}
سلام دوستان
امروز رفتم از سایت خود نود32 مثل همیشه یوزر 1ماهه بگیرم که لینکش اینجا هم هست دیدم غیرفعال شده و دیگه نمیده!!
راه حل دیگه ای دوستان دارید برای یوزر گرفتن 1ماه برای آپدیت؟
ممنون
این سی دی رو تهیه کن تا بفهمی من چی میگم:
ESET Nod32 Rescue CD
- :n01:
ارسال شد...!نقل قول:
سلام
من میخام نود 32 رو دانلود کنم ولی قبلش چندتا سوال داشتم
کدوم نسخه رو بگیرم که مهلت دار نباشه یا اگه هست بشه اونو از محدودیت 30 یا 60 روزه خارج کرد؟برای این کار از تریال ریست استفاده میکنن یاز کلید یا ...؟ میخام به انتی ویروس اسیب نرسیه ...بهترین راهش کدومه؟
شما نسخه ی smart security رو دانلود کن و بعد هر ماه با سریال نامبر اکتیو کن به راحتی مشکلی هم ایجاد نمیکنه
سایت های خارجی به راحتی یوز پس 1 ماهه میدهنقل قول:
الان من کدوم نسخه رو دانلود کنم ...چه ورژنی؟نقل قول:
سلامنقل قول:
لینک دانلود اخرین نسخه eset
32bit
64bitکد:http://download.eset.com/download/win/ess/ess_nt32_enu.msi
بهترین روش برای فعالسازی eset استفاده از سریال هستشکد:http://download.eset.com/download/win/ess/ess_nt64_enu.msi
مرسی از پاسخ و لینک هایی که قرار دادین...منظور از سریال همون یوزر و پسوردهایی است که توی سایتهای مختلف میزارن یا فرق داره و یک چیز دیگه است؟نقل قول:
بله منظور از سریال همون یوزر و پسوردهستشنقل قول:
سلام آیا برنامه ای هست که بشه جدیدترین یوزرپسوردnod32بااون گرفت؟
بله .....!نقل قول:
ارسال شد!
در ضمن برای گرفتن سریال نامبر ها اگر از سایت ها میگیرین بهتره از سایت های خارجی باشه تا سایت های ایرانی
سریال نامبر چیست؟؟نقل قول:
و چرا نباید از سایت های ایرانی گرفت؟؟
به دلیلی اینکه در تاپیک های دیگه هم بحث شده بود. سریال نامبر های از سایت های ایرانی ممکنه که آپدیتش از سرور اصلی نود نباشه.
سریال نامبر منظور همون username and password هست که شما برای فعال کردن آنتی ویروس nod استفاده میشه
جطوری میشه از آپدیت خودکار نود جلوگیری کرد.من امرز نود با لایسنس یک ساله نصب کردم خودکار اپدیت کرد.نمیخوام خودکار اپدیت بشه.باید چیکار کنم؟
این تیک ها نخورده باشه:نقل قول:
سلام .نقل قول:
اگه مشکلی نیست حتما از اخرین ورژن نود32 استفاده کنید!{چون خیلی بهتر میشه راهنمایی تون کرد}
ولی همین طوریش انتی ویروستون رو آپدیت کنید و کل سیستمتون رو بزارید برایه اسکن!{برای اینکه یک بار من هم یک ویروس انداختم تویه سیستم و انتی ویروس اینطوری شد}
الان من تویه فروم eset سوال کردم ببینم چی میگن!؟{اگه جواب بدن که حتما اینطوریه پست رو ویرایش میکنم}
ممنون دوست عزیز /
آیا آپدیت نسخه جدید راحته ؟ آپدیت آفلاین رو میگم .
چون من ورژن 4 رو که دارم از طریق لایسنسی که دارم آپدیت آفلاین میگیرم .
نود آپدیت هاش به صورت انلاین بسیار کم تره و شما مجبور نیستید که آپدیت افلاین بگیرید در روز خیلی بشه100 الی 300 کیلوباته پس یعنی با دایل اپ هم میشه آپدیت هاشو گرفت!{اپدیت اول حجم بالاست{برای دایل اپ}}نقل قول:
ولی اگه خواستید آفلاین آپدیت کنید تویه پست دوم تایپیک آموزش اش هستش !
اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکل شما!{خیلی انجمن مشتی بود}
سلام
دوستان سوال خیلی مهم توی نود ورژن
5.2
نحوه اپدیت چه طوریه ؟
بعد این که می گن نود رو برای اولین بار نصب می کنیم این درسته که تا 30 روز اوکیه و نیازی به اپدیت نداره ؟
این طوری باشه که ویروس های جدید بیاد چه طوری باید اپدیت بشه ؟
یه سوال دیگه
چرا همیشه باید یوسر و پسورد هایی رو بزنیم که فقط برای دو 3 روز باشه نمیشه یکی مثلا 2 هفته ای پیدا کرد ؟
نه کی گفته!نقل قول:
یوزرنیم و پسورد ها 30 روزه الی... هستش !
نه اون 30 روز تا پایان انقضا شدن سریال هستش!نقل قول:
سلام
دوستان سوال خیلی مهم توی نود ورژن
5.2
نحوه اپدیت چه طوریه ؟
بعد این که می گن نود رو برای اولین بار نصب می کنیم این درسته که تا 30 روز اوکیه و نیازی به اپدیت نداره ؟
این طوری باشه که ویروس های جدید بیاد چه طوری باید اپدیت بشه ؟
از نود6.0.316.0 استفاده کنید!
نحوه آپدیت که مثل آب خوردن هستش!
من دیگه با نود همین ورينش راحتم
مگه یوسر و پسورد ها 2 3 روزه نبوووود؟ کی گفته سی روزه ؟
از کی تا الان ؟
بعد من این جریان 30 روزو متوجه نشدم ؟ تا 30 روز بعد از اولین نصب درست کار می کنه ؟
یعنی نیازی به اپدیت نیست ؟
1_به نظرشما میشه یک محصول امینیتی لایسینس 2 یا 3 روزه داشته باشه حداقل15 روز هستش!{مگه این که مصرف شده باشند}نقل قول:
2_اون جریان هم یعنی بعد از 30 روز یوزرنیم شما باطل میشه و دیگه نمیشه از سرور های اصلی نود دانلود کرد!!!
3_حتما نیاز به آپدیت هستش!
وقتی eset ویروس یابی رو انجام داد و خاستم ویروسها رو پاک کنم باید یکی یکی بهشون دستور delete رو بدم؟ نمیشه کاری کرد که یک دستور delete برای همه فایلها در نظر گرفت؟ اینجوری که خیلی اذیت میشیم....باید برای 3000 ویروس یکی یکی درخواست دلیت بدم....:n13:
یعنی تو اون 30 روز خودکار از سرور داره اپدیت میشه ؟
و این که یوسر و پسورد ها رو از کجا میشه گیر اورد...؟