دوستان گرامی با نزدیک به 21 میلیون تومن پول کدوم رو پیشنهاد میدین؟
تیبا نو // پژوپارس کارکرده (چه مدلی گیرم میاد و اینکه پژو پارس وضعیت بهای قطعات و سوخت و .. چجوری هست؟)
با سپاس
Printable View
دوستان گرامی با نزدیک به 21 میلیون تومن پول کدوم رو پیشنهاد میدین؟
تیبا نو // پژوپارس کارکرده (چه مدلی گیرم میاد و اینکه پژو پارس وضعیت بهای قطعات و سوخت و .. چجوری هست؟)
با سپاس
بهتر است ابتدا اولویت هاتون رو بیان کنید تا بشه بهتر راهنماییتون کرد .نقل قول:
خب جادار بودن و بهای ارزان قطعات و کممصرف بودن از موارد مهم هست.نقل قول:
البته پژوپارس گمون کنم خیلی برتر باشه از هر نظر ولی میخواستم بدونم با 21 میلیون تومان پول چه پژوپارسی گیرم میاد و اینکه اگر بخواین موارد مهم رو با هم بسنجید این دو خودرو هر کدوم در برابر دیگری چه برتریهایی دارند (با توجه به اینکه تیبا رو میشه نو خرید و پژوپارس باید کار کرده باشه)
---
یک راهنمایی هم نیاز دارم. اینکه من برای خرید خودرو کارکرده پژوپارس باید کجا برم؟ از روزنامه پیگیری کنم بهتره یا بنگاه یا .....
با سپاس
با این بودجه بهتره برید سمت 405 مدل 89 که تقریبا با ملاک هاتون هماهنگ است و با پارس هیچ تفاوتی نداشته و تنها تفاوت چراغ ها ی آن میباشد .نقل قول:
برای خرید ماشین باید جستوجوی لازم رو هم در بنگاه ، هم در جمعه بازار و هم در اینترنت داشته باشید تا مورد مرغوب و خوب رو پیدا کنید .
برای خرید پارس هم میتونید به مدل 85 فکر کنید که به نسبت 405 حدود 4 سال بیشتر کارکرده و همون سواری و خدمات رو برای شما به ارمغان می آورد .
پژو پارس مدل 1384 تمام بیمه تخفیف بیمه 6ماه مونده بدون رنگ فنی سالم تک برگ سند رنگ نقره ای لاستیک 60% چند؟
پارس 84 ---->بین 17 تا 18 ملیون توماننقل قول:
ریو 86 دوتا در رنگ و چند مورد جزئی دیگه. شاسی ها و فنی سالم. بیمه تا 7/93 و 18 میلیون. قیمت را چطور ارزیابی میکنید ؟
قیمت مناسب است .نقل قول:
سلام دوستان
من میخوام پراید 131SX بخرم
قیمت مدلهای 90 و 91 و 92 در حال حاظر چقدره؟
90 --->15.500نقل قول:
91--->16.200
92 فکر نکنم گیر بیاد ، مدلای اربگ دارش هستن که از 17.200 شروع میشه .
سلام
یه پراید ۸۶ دیدم بدون رنگ و خط و خش لاستیک نو به نظرتون قیمت چند بگیرم خوب?
فقط کار کردش ۱۸۰ کیلومتر ' با ۲نفر فنی ماشین رو دیدم اونا ماشین رو تایید کردن که ماشین خیلی خوبیه فقط کارکردش منو به شک میندازه به نظرتون
سالی ۳۰ کیلومتر راه رفته خیلی زیاد ? یعنی به خاطر کیلومترش قید این مورد رو بزنم? ماشین ۱ برگ سند هم است'لطفا راهنمایی کنید گیر کردم' ممنون
سلام
پراید صبا مدل 87 160 تا کارکرد فنی تقریبا سالم گلگیر جلو سمت راننده تعویض چقدر میرزه؟
ممنون
از اینکه کیلومترش واقعیه و دستکاری نشده باید خوشحال هم باشید چون 99 درصد ماشین های دست دوم کیلومترشون دستکاری شده ، سالی 30 تا خیلی زیاد نیست ولی کمم نیست ، اگر ماشین مشکل نداره بخرید .نقل قول:
9.5 بخرید خوب است .
9.500 تا 10 ملیون توماننقل قول:
گلگیرش هم عوض شده مهم نیست .
خیلی ممنون از جواب سریعتون' فقط این که میگن کارکرد واقعی رو ویشه با دیاگ زدن فهمید درسته? شنیدم بعضیارو همچین دست کاری مبکنن که با دیاگ هم معلوم نمیکنه?نقل قول:
قبلن کیلومتر رو فقط از پشت صفحه کم میکردن ، الان هم از پشت صفحه و هم از BSI کم میکنن که به هیچ عنوان نمیشه تشخیص داد ماشین چقدر کارکرده ، همه هم افتادن تو این کار ، ماشین میخوان بفروشن کیلومترش رو نهایت رو 90 تا میبندن .نقل قول:
سلام عزیزان.
تیبا کارکرده بگیرم بهتره یا پراید صفر؟دلیلشم بگین لطفا.
مرسی.
دوستان راجع به قیمت این ماشین ها نظر بدن خوبه یا نه کدوم بهتره
پراید 132 مدل 89 فرمان هیدرولیک و ترمز ABS
دوگانه
بدون رنگ
رینگ اسپرت
قیمت 14.200 میلیون
پراید 132 مدل 90
دوگانه بدون رنگ
6 ماه بیمه
قیمت 13.5
پراید 87 دوگانه بدون رنگ
بیمه 1 ماه
قیمت 11.7
پراید سفید 83 اهواز مقداری ضربه جزیی بدون صافکاری و کمی لکه گیری رنگ و دو گانه پراید الان پلاک تهران دارد و یکسال بیمه باطری نو روکش صندلی لاستیک نو
شش سال تخفیف بیمه
چند ارزش دارد؟؟
ازبین glx tu5 ef7 سمند کدام بهتر است???
راحتی فروش دست دوم
هزینه نگهداری کمتر و در دسترس بودن قطعات
از نظر خرید و فروش 405 بازار نرم و بهتری داره و قطعاتش هم به نسبت EF7 بهتر پیدا میشه . هزینه نگهداریش هم کمتر از سمند است .نقل قول:
البته تا آدم از نزدیک ماشین رو نبینه و سوار نشه نمی شه نظر داد ولی اگر از نظر تمیزی هر سه مورد در یک سطح باشند مدل 90 را بر می داشتم ، چون از بقیه مدلش بالاتره و به رینگهای اسپرت هم نمیشه اطمینان کرد مگر اینکه فابریک سایپا باشه. یک نکته بسیار مهم دیگر اینکه شما نگفته اید که دوگانه سوز فابریک کارخونه هستند یا دوگانه دستی.نقل قول:
سلام
با 20 میلیون سمند ال ایکس تر تمیز پیدا میشه؟
چه سالی؟
بعد هزینه ی نگهداریش چجوریه؟
تو این رنج قیمت فکر میکنم بهترین گزینه باشه درسته؟
نسبت به 405 چطوره؟
الان پراید 131 sx مدل 91 دارم . چند میره؟ 30 تا کار کرده حدودا
میتوانید به مدل ۸۹ فکر کنید ؛ هزینه نگهداری خاصی نداره ؛ قطعاتش ارزان و زیاد هست .نقل قول:
نسبت به ۴۰۵ بهتره و به نظرم نمای ظاهر و داخلش خیلی بهتر از ۴۰۵ هست .
۱۳۱ مدل ۹۱ اس ایکس ----->۱۵.۶۰۰.۰۰۰
پراید EX مدل 92 با 12000 کارکرد قیمت چنده؟
اگه 111 باشه حداکثر 18 میلیون تومان و اگه 131 باشه حداکثر 17 میلیون و پانصدهزار توماننقل قول:
سلام.
تیبا مدل 89 -نوک مدادی- 80 هزار تا کارکرده - 7ماه بیمه داره- لاستیکا 80% جلو و50% عقب- بدون رنگ - چند میرزه؟
سلام یه 405 gli که مدل 84 باشه چند میارزه
بدنه زدگی داره و رنگش رو کاپوت رفته ولی 75000 تا کارکرده تصادف جدی نداشته
سلام دوستان
بنده دانشجویم
بودجم 16 تومنه خیلی که زور بزنم 17 شاید بشه:n02::n28:
به نظرتون چه ماشینی بگیرم (کارکرده)
نظر خودم روی سیلو یا سمنده
شما چه پیشنهادی میکنید؟
من یکی از اقوام سیلو داشت سوار شدم معرکه بود از پارس و سمند خیلی نرم تر بود و شتاب خوبی داشت خوشم اومد
منتظر پیشنهادها و راهنماییهای شما هستم:n01:
اینم یه چند تا سمند LX نزدیک قیمتی که میخواستین، خودتون ببینید کدومش تر تمیز هس و پسندتون میشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیبا ۸۹ --->۱۸.۵۰۰۰۰۰نقل قول:
حدود ۱۰.۵ تا ۱۱ م تنقل قول:
سیلو بگردید تمیزش رو میتونید پیدا کنید مدل ۸۰ درجه یک ۱۷.۵نقل قول:
سمند تو این رنج بدرد شما نمیخوره ؛ به ۱۱۱ مدل ۹۰ فکر کنید گزینه خوبیه .
یه سیلو تمیز پیدا کردم فنی عالی ظاهر عالی فقط یه چیزی هست که مدلش 78 و حدودا 140 تا کارکرده قیمتشم میگه 16.5نقل قول:
به نظرتون به این قیمت می ارزه؟:n13:
بستگی داره به تمیزی ماشین ؛ خواهانش باشید و ماشین ok باشه میارزهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارسال شده:۲۶ بهمن ۱۳۹۲
پراید131exسفید7/92هیدرولیک absایربک بیمه 8ماه ازنظرفنی عالی کارت نارنجی ویژه تا دوسال وکارت سوخت
20,000,000 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارسال شده:۳ دی ۱۳۹۲
ال نود فروشی e2 فول ال90 فول تندر 90 فروشی فروش ال نود ای 2 فروش ال 90 E2 فروش ال 90 فول ای 2 فروش ال نود ای 2 فروش ال نود فول
سلام
ماتیز 81 در حد عالی بدون رنگ و ضربه چقد میارزه؟ هر چه ماتیز یا سیلو خوب پیدا می کنم قیمت های نجومی می گن نمیشه خرید چون من رو تمیز بودن ماشین و بکر بودنش حساس هستم نمی دونم چطور به قیمت خرید کنم ماتیز دیدم باب میل بود میگه 20 یا سیلو دیدم پسندیدم میگه 26
نظر شما چیه؟
این قیمتا که بدرد نمیخوره ، بزارن برای فروش موزه !!! تا چند وقت دیگه هم همشون از رده خارج میشن و 3.5 ازتون میخرن و یه ماشین نو میدن با وام و غیره ...نقل قول:
405 slx در حد 20م تومن یا کمتر پیدا میشه ؟ چه مدلی؟ رنگ دار؟....
نقل قول:
SLX نه اما بگردید 405 با موتور TU5 مدل 89 میتونید پیدا کنید ، بدون رنگ و تمیز .
برای SLX باید 22 تومان در مدل 90 هزینه کنید .
ممنون از شما.یه مورد دیگه افتاده ممنونمیشم راهنماییم کنین.یه 206 نوک مدادی , مدل آخر87 , بدون رنگ ,کارکرد واقعی 50هزار (ماشین دست آشناست میدونم که همین قدر کار کرده)فنی کاملا سالم چند میارزه؟بنظرتون اینو بگیرم بصرفهتره یا یه تیبای مدل 90 بگیرم؟
برای مصرف خانگی داخل شهراینا میخوام.