به نظرم همون لحظه فکر کن که دختر دار شدی و دخترت گوشه خیابون ایستاده، هرطور دوست داری با دخترت رفتار کنن و یه جا سوارش کنن، شما هم همانطور رفتار کن.نقل قول:
:n16:
Printable View
به نظرم همون لحظه فکر کن که دختر دار شدی و دخترت گوشه خیابون ایستاده، هرطور دوست داری با دخترت رفتار کنن و یه جا سوارش کنن، شما هم همانطور رفتار کن.نقل قول:
:n16:
الان شما داری تیکه میپرونی دیگه؟ اگه اینطوره که بدون خیلی خودشیرینی.برو جلو یکی دیگه از این کارا بکن لازم نیس اینجا زور بزنی به جای کمک دری وری بگی!!نقل قول:
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
تیکه نبود دوست عزیزم.نقل قول:
نه من در موقعیت اجتماعی هستم که تیکه بپرانم، نه شما در مقامی هستین که بهتون تیکه انداخته بشه.
ممنون از ادبیاتتون. :n16:
حرف من اساسی ترین اصل فلسفی انسان است:
با هرکس همانطور رفتار کنید که دوست دارید با شما رفتار کند.
منکه واقعا از حرفتون گیج شدم شما اگر میتونین کمکی کنید لطفا بگید وگرنه این حرفای فلسفی تو این کارا جایی نداره :Dنقل قول:
ضمنا من نه دختر دارم نه خواهر ولی به این چیزا حساسیت نخواهم داشت.
از دوستان کسی میتونه برادری کنه منو راهنمایی کنه؟
طرف خاصی رو مد نظر دارید و میخواید این برنامه رو روش اجرا کنید ؟نقل قول:
یا اینکه همینجوری بدون برنامه های قبلی میخواید روی کیس هایی که به پستتون میخورند برنامتونو اجرا کنید ؟
اگه مورد اولی به شما صدق میکنه که روش ماشین روش مناسبی نیست و باید از روشهای دیگه ای استفاده کنید !
اما اگه مورد دومیه دیگه اون بستگی به دختره داره که چه نوع دختری هست ! پا میده یا نه ! البته به ماشین شما هم بستگی داره که چی باشه !
این قسمت یعنی چی متوجه نشدم؟
نقل قول:
طرف سنده قرار نیس باشه!
مورد اول که نه اون فرق میکنه باید از یه راه خوب وارد شد بحثم رو مورد دوم هست ماشینم هم 206 هست همین تو وسعمونه :| موردا هم زیر 20 سال بیشتر...نقل قول:
بالا توضیح دادم
منظورم دخترای عادی هست که شما میبینی زیاد پیچیده نیس ههه
دوست گرامی عنوان تاپیک : آداب معاشرتنقل قول:
برای؟ رفتار اجتماعی بهتر!
کار شما از اساس از لحاظ اخلاقی اشتباه هست
بنابراین نباید انتظار جواب دلخواه در این مکان داشته باشید
راهنمایی دوستان شامل کارهای در چارچوب اخلاقیات میشه و نه غیراخلاقی
لطفا ادامه ندید بحث رو
مورد اول که هیچی دخترارو نمیشه زد:n02:نقل قول:
مورد دومم در مورد من صدق نمیکنه چون نه بچه دارم نه خونه :38:
مورد سومم اینکه من رک و پوست کنده گفتم بهشون بعد گفتن چشم حتما میریزیم برات! الان از اون میریزیم برات 2 هفته گذشته :|
دیگه موندم چه کنم واقعا تو مخن:n28:
دوستان یکی از دوستان نزدیکم یکی از عزیزانش فوت شده
حضوری امکان دیدنشون رو ندارم بنظرتون چطور میشه بهش دلداری داد؟با چه جملاتی که نه کلیشه ای باشه و هم اینکه موثر هم باشه
ممنونم:n16:
سلامنقل قول:
اول از همه خدا رحمتشون کنه اون شخصی که فوت شدند روحشون شاد باشه.
البته حرفی که می خوام بزنم خیلی کلیشه ای هست اما ...
به نظر من شما اگر واقعا قصد دلداری دارید باید با احساس خودتون باهاش حرف بزنید نه اینکه من یا سایر دوستان یک چیزی دیکته کنیم شما هم بازگو کنید.
اما به هر حال کسی که عزیزش رو از دست داده فکر نکنم هیچ جوری آروم بشه مگر اینکه زمان بگذره و کم کم سرد تر بشه. البته زمان هیچ چیزی رو درست نمی کنه بلکه همه چی رو ماست مالی می کنه میره !
ولی خب در هر صورت حرف هایی که می تونید بهش بزنید هم عموما خیلی تکراری هستند و همه می دونند.
می تونید بگید " درسته که عزیزی رفته اما زندگی همینجوره فقط باید صبر کرد الان تو باید به فکر خودت باشی به فکر بجه هات باشی به فکر خانوادت باشی " البته اگر ازدواج کردند و بچه دارند ولی خب باز هم به نظرم از دست دادن کسی که خیلی عزیز هست برای آدم چیزی نیست که در حد یکی دو جمله یا حتی یک ساعت سخنرانی بشه درستش کرد و فقط باید رفته رفته کم رنگ تر بشه هر چند که مصیبتش تا آخر عمر با آدم می مونه.
مورد اول و دوم رو که راه های کلی که خودم دیدم خیلی ها پیش می گیرند رو عرض کردمنقل قول:
اما خب اگر رک بهشون گفتید و اهمیت ندادند ه نظرم راهش این هست که مستقیم پول رو ازشون بگیرید نه اینکه واریز می کنم و غیره که بخوان بزنند زیرش.
راستش همچین آدم هایی رو خودم هم برخورد داشتم و به نظرم اصلا نباید باهاشون تعارف کرد به بگیم دوستی مون بهم می خوره و ناراحت میشند چون اول از اینکه به نظرم همچین آدمی ارزش دوستی نداره !
باید با مقداری خشونت که مقدارش به پر رو بودن طرف بستگی داره هرچی پررو تر خشن تر بهشون بگید و مثلا می تونید بهشون زنگ بزنید بگید من تا نیم ساعت دیگه میام پولش رو ازت میگیرم. با همچین آدمی باید پررو بود و حتی یک درصد هم نباید رو در وایستی یا تعارف کرد و با جسارت هرچی تمام تر پول رو ازشون بگیرید.
خب جدیدا با یک همچین آدمی برخورد داشتم آدم که چه عرض کنم (!) خب دیگه وقتی هیچ راهی جواب نداد می خواستم هرجوری شده پول رو ازش بگیرم یک راهی به ذهنم رسید که راه خوبی نیست و خوشبختانه اون مساله هم حلش کردم و نیاز به اون راه نشد. راستش گفتنش زیاد جالب نیست چون عرض کردم راه خوبی نبود :n02:
منظورم از مورد اول برخورد فیزیکی نبود این شکلش بد نشون داد :n02:
در واقع منظورم این بود که مثلا با همون دوستان تون که هستید خیلی دوستانه و محترمانه و با خونسردی کامل برگردید بهشون بگید " دوستان چرا پول من رو نمی دید ؟ " به قول معروف اینطوری انگار یه پارچ آب یخ ریختید تو صورت شون و اگر هم گفتند میدیم یا واریز می کنیم برات بهشون بگید " کی دیگه ؟ الان X ماه هست که هنوز حساب اون شب که رفتیم بیرون رو ندادید خجالت نمی کشید ؟ با چه رویی تو صورت من نگاه می کنید ؟ "
راستش این حرف هایی که من زدم شخصیت خیلی رکی رو می طلبه و باید بدون هیچ گونه رو در بایستی برگردید تو صورتشون این حرف ها رو بزنید.
این که میگم تو صورتشون چون تاثیری که چشم تو چشم حرف زدن داره تو تلفن یا اس ام اس نداره !
امیدوارم که بتونید حسابشون رو برسید :n02:
نقل قول:
ممنون از راهنمایینون :n01:
من کم رک نیستم ولی حتما در اولین فرصت حضوری بهشون میگم :n09:
گیری افتادیم پول غذا و تفریح خودشونم باید زورکی بگیریم ازشون :))
سلام.
یک آقایی که سنش از من خیلی بیشتر هست(تقریبا 20 سال بزرگترند) قبلا در یک محیط کاری با ایشون آشنا شده بودم .
خیلی هم آدم محترم و متشخصی هستند به ظاهر...
امروز دیدم یک مسیج از ایشون برام اومده ...
تعجب کردم... چون رابطه نزدیکی با ایشون نداشتم... و آخرین باری که دیدمشون 4 ماه پیش بود... رابطه دوستانه ای هم نداشتیم و بهمین خاطر متعجب شدم .
البته خوشحال هم شدم ، بعد ج دادم و احوالشونو پرسیدم .
دیدم جوابی نیومد و
یک ساعت بعدش همون مسیج قبلی رو بنده خدا دوباره فرستاد
احساس کردم اس ام اس من نرسیده و نخونده که دوباره فرستاده مسیج خودشو ...
بعدش دیگه گفتم باید زنگ بزنم زشت نشه...
بعد قسمت بد ماجرا این بود که نمیدونستم چه حرفی بزنم ... فقط احوال پرسی ها و حرفهای کلیشه ای ...
بعد تا اینکه گفتم از آقای فلانی چه خبر؟ خوب هستند ؟
یه هو گفت : شما آقای فلانی رو از کجا میشناسی ؟ :blink:
مثل اینکه کلا از اول اشتباه گرفته بود ...:mellow:
میخواسته به کس دیگه مسیج بده اشتباهی به من فرستاده!!
خلاصه خیلی ضایع بازی شد ...
بعدش که شناخت اصلا دیگه گرم و خوب خوش و بش نکرد (دقیقا همون چیزی که انتظارشو داشتم و اینکه قبلش تعجب کرده بودم !)
الان یک حسی بهم میگه یک نفر وقتی ایشون ازش شماره خواسته شماره منو داده !!
البته من متوجه سوال شما نشدم
ولی اگر حدس میزنید که ممکنه طرف به شماره شما اشتباهی پیامک داده وقتی زنگ میزنید بهتره اولش خودتون رو معرفی کنید
سلامنقل قول:
راستش من هم متوجه نشدم صحبت های شما حالت خبری داشت تا پرسشی. سوالتون رو واضح تر بیان کنید تا بتونیم راهنمایی تون کنیم
سلام
این چه معنی میده؟ یک دختری روی وال فیس بوک زده بود
خیلی راحت است که آدم، روز به همه چیز بیاعتنا باشد،اما شب همه چیز فرق می کند
روز با ایجاد اعتماد به نفس کاذب باعث میشه به وسیله غرور روی هر آنچه دوست داشتی سرپوش بذاری، اما شب که اعتماد به نفس ناشی از غرور از بین میره تازه میفهمی چه خبطی کردی. :n26:نقل قول:
روز خیلی چیزها رو میتونی به راحتی بیخیال بشی یا ایگنورشون کنی و بگذری.. اما وقتی شب میرسه و تنهایی، همه ی افکار مربوط بهشون برمیگرده و میفهمی که چقدر بیخیالی کردی یا باید بیشتر اعتنا میکردی.نقل قول:
این پست رو توی تاپیک نشد که بپرسم هم گذاشتم ولی کسی جواب نداد
فکر کنم اینجا جایش بهتر باشد
دوستان یه سوال
فرض کنید میرید به یه رستوران پر از گارسون
در واقع انجا پاتوق شما شده
حالا 2 تا گارسون هستند که همیشه غذای شما رو می اورند و یکی بیش تر از دیگری هوای شما رو داره
حالا چجوری باید به اینها انعام بدیم؟
به کدام؟
چه مقدار-یعنی چند تومان؟
سلامنقل قول:
دوستان هم نظر بدن . ولی من یکم راهنمایی میکنم .
در مورد انعام مونده به رستورانی که رفتید . مثلا هزینه غذا چقدر براتون دراومده .
هر چقدر رستوران شیک تر و گرون تر باشه . به ناچار هزینه انعام هم بالا میره .
اگه هزینه غذای هر نفر بین 10 تا 15 تومن بود . انعام 2000 تومان عاقلانست . 3000 تومان هم میشه داد .
اگر هزینه غذای هر نفر بالای 20 تومن بود . 4000 تومان
اگر دیگه رستورانش از اونا بود :n02:
یعنی گروناش ...5000 تومان به هر نفر .
............
طریقه انعام هم به چند صورت میشه داد . متداول ترین اینه که هنگام ترک میز قدم زنان بهه طرف در خروجی از سرویس دهی گارسون تشکر کنید و بگین که انعامش رو روی میز گزاشتید .
میتونین برای اینکه به هر دو نفر پول ندید و خودشون تقسیم کنند . از هر دوشون تشکر کنید و بگین که انعامشون رور وی میز گزاشتید .:n16:
دوستان
من ی مشکلی دارم که البته همه جونا دارن .
بعضی وقت ها وقتی که از کنار چند نفر رد میشی . اونها تیکه ای میندازن یکیشون یا همشون . این راز طبیعنته که وقتی جوون ها کنار دوستاشونن تیکه میندازن . وقتی تنها هستن جرات تیکه انداختن ندارن .
من هم مذکر هستم . میتونم دعوا راه بیندازم میتونم جواب تیکشونو بدم و میتونم اروم بدون جواب دادن رد بشم . بهترین کار چیه برای این جور افراد ؟؟؟؟؟ که جواب دندان شکنی داده باشیم و طرف خجالت بکشه .؟
نقل قول:
رستورانش بالا شهره ولی خیلی گران نیست
مثلا هر دفعه برای 2 نفر حدود 40 تومان میشه.در مورد مبلغ انعام خیلی راهنماییتون خوب بود.ما هم همیشه همین حدود انعام میدادیم و من همش فکر میکردم کمه.
ولی نمیتونم هشون بگم که انعام رو روی میز گذاشتیم.چون همان طور که قبلا گفتم تعداد گارسون های انجا و همچنین مشتری هایش خیلی زیاد هست.یعنی تا بلند میشی یه نفر میاد تمیز میکنه و یه مشتری میشینه...ممکنه انعام رو یه گارسون دیگه برداره.
حالا واقعا باید به هر دو نفر انعام داد؟
سـلامنقل قول:
بهترین راه از نظر من همون اروم بدون جواب دادن رد شدنه، شما با این کارتونه اونو از درون خرد میکنید و این خودش یه نوع شخصیته
جواب دادن یا دعوا کردن، طرفه مقابلتو نه تنها از رو نمیبره بلکه پرو تر هم میکنه و این امر باعث میشه که یک مَتَلَکِ ساده منجر به خشونت بشه
شما در برابر اینطور آدما بهتره خونسرد و بی توجه باشید.
:»
سلام، دوستم از یه نفر جنس مخالف خوشش اومده واسه اولین باره که از دختری واقعا خوشش اومد.
خودش دوست داره باهاش ازدواج کنه ولی متاسفانه تو سن کم (18 سالگی) توی کشورمون انگار نمیشه ازدواج کرد!
محل آشنایی آموزشگاه یه چیزی ... من چند بار کمکش کردم ولی ناموفق بود ... چی کار کنم؟ کمکش کنم؟ یا نهی اش کنم؟ چون شنیدم این نوع روابط نباید دو طرف بهم وابسته نشن، نباید زیاد عاطفی باشه و البته لازمه موفقیتش بالا بودن ظرفیت و صبر طرفین باشه... خواستم بدونم وظیفه من بعنوان دوست چیه؟ احتمالا اگه دوست شدن دوستم رو راضی کنم که چند سال باهاش دوست بمونه تا سنش که زیاد تر شد ازدواج کنن
ممنون
باید صبور باشید. سکوت کنید یا بعضی جا ها که نمیشه سکوت کرد، حرف بزنید البته لحنتون خیلی آروم باشه و اصلا بی ادبی نکنید خیلی محترمانه! که خدای نکرده دعوا نشه.نقل قول:
اگه علاقه لحظه ای و هوس زودگذر و ..... نباشه ، که تو این سن 95% همینه ، آمار طرف رو دربیارین خودش پشیمون میشه . همونطور که زود عاشق شده زود هم فراموش میکنه .نقل قول:
غیر از اینا ، همون 5% اگه درست باشه ، باید دستـــشـو گرفت .
چطور بفهممم که این علاقه، لحظه ای و هوس زودگذره یا نه ؟نقل قول:
ازش بپرسید از چه چیز طرف مقابل خوشش امده؟نقل قول:
برنامه اش چیه؟ایا میخواد یه چند وقت دوست باشه یا قصد ازدواج 100 درصد داره؟
ایا برنامه ای برای خواستگاری دارد؟
نظر خانواده اش در مورد ازدواجش چه هست؟
اگر جوابش این باشد که همینجوری خوشم امده یا از قیافه طرف خوشم امده یا برنامه ای برای ازدواج نداشته باشه یا خانواده اش راضی نمیشن که توی این سن ازدواج کنه مطمئن باشید که این یک هوس زودگذره
به نظر من نیازی به انعام نیست چون هزینه غذا یکم زیاده برای هر نفر . اگر مایل بودید. اگر مداوم میرید میتونید در هفته یک بار انعام بدید . یا اصلا دو هفته یکبار .نقل قول:
اگر زیاد انعام بدید انتظارشون هر دفعه بالا میره . بدون اطلاع قبلی بدین همیشه هوای شما رو بیشتر خواهند داشت .
اونقت میتونید به خودشون بدید موقع اتمام صرف غذا و خروج .
با توجه به 40 تومن اگر دو نفر هستند نفری 3 تومن . بدید خوب باشه . نه کم هست و نه زیاد . چون خودشون حقوق هم میگریند . :n16:
از چی باید خوشش بیاد؟ شخصیت و اخلاق؟ شناختی به شخصیت طرف مقابل نداره. بیشتر همون ظاهر!نقل قول:
اگه بخواییم بخاطر شخصیت یک نفر عاشقش بشیم! این لازمه اش این هست که با طرف مقابل برخورد داشته باشیم!! دوستم برخورد خاصی با طرف نداشته
اگه الان باهاش دوست بشه و بعد شخصیتش رو بشناسه شاید خوب باشه، این روش مشکلی داره؟
اگه قراره دوست باشه من بهش میگم ... که باید خانواده هاشون رو مطلع کنند و بگویند که قصدشون ازدواجه ...
این رو هم بهش میگم که اینجور رابطه صبر و ظرفیت از هر دو طرف میخواد + تو این دوره باید طرفت رو بشناسی، و شناختت سطحی نباشه.
ولی شانس موفقیت پایینه چون آشنایی براساس ظاهر بوده! پس باید دوستم رو نهی کنم درسته؟
خودش گفته مادرش نمیذاره تو این سن و یا با این دختر (چون این دختر وضعیت مالیشون متوسطه و وضعیت مالی خانواده دوستم خیلی خوبه) ازدواج کنه ولی خودش گفته که با اصرار زیاد خانواده راضی میکنه
اگه نتونه تو سن کم مثلا 19 ازدواج کنه دوستی رو چند سال ادامه میده و بعد ازدواج میکنه
ممنون از جوابتون
راستش این بستگی به خود شما داره یعنی هر چقدر خودتون مایل هستید می تونید انعام بدید. به شخصه خودم اگر از سرویس شون راضی باشم انعام خوبی بهشون میدم در غیر اینصورت هیچ !نقل قول:
ولی هر رستورانی که برید به فرض اگر ۱۵۰ تومان هزینش بشه می بینید که ۲۰ تومانش فقط سرویس و خدمات هست و دیگه نیازی به انعام نیست.
متاسفانه الان باب شده که اگر انعام ندی خیلی از گارسون ها بهشون بر می خوره و انعام ندادن یک حرکت زشت به حساب میاد !
اما به نظر من ۵ هزار تومان خوبه برای انعام دادن. البته بهتره به هر کسی که به شما سرویس میده انعام بدید نه کسایی که می شناسید.
اما من خودم زیاد میونه خوبی با انعام ندارم :n02: و وظیفه خودم نمی دونم که انعام بدم چون هزینه خدمات رو ازم می گیرن تو صورت حساب شون
سلامنقل قول:
راستش تیکه انداختن دیگه دختر و پسر سرش نمیشه ! اون روز پیاده داشتم قدم می زنم و از اداره اومدم بیرون بعد چند تا دختر دبیرستانی بهم تیکه انداختن:n02: واقعا خندم گرفت. من خودم تنها و اون ها حدود ۳ تا دختر . واقعا مسخره بود خب من می تونستم طوری جواب شون رو بدم که از خجالت آب بشن برن تو زمین ولی این کار رو نکردم چون اینکه اولا ارزش نداره دوما اینکه خیلی سنشون از من پایین تر بود و به حساب بچگی شون گزاشتم.
با این تفاسیر من خودم همیشه در اینجور مواقع خیلی راحت از کنارش می گذرم و انگار هیچی نشده. چون کسی که به شما تیکه میندازه مطمئن باشید که منظورش اینه که شما بشنوید و متوجه بشید وگر نه می تونه خیلی راحت تو دلش شما رو مسخره کنه.
اگر از کنارش رد شید هم اعصاب تون خورد نمیشه و بحث یا حتی دعوایی پیش نمیاد
سلامنقل قول:
خب دوستان توضیحات لازم رو دادند ولی جا داره من هم نکته ای اضافه کنم.
هر کسی تو سن پایین این مسائل رو تجربه می کنه میشه گفت ۹۹٪ افراد تا حالا همچین تجربه ای داشتند.
اما همونطور که درصد افراد بالا هست درصد زودگذر بودن این مساله هم زیاده. میشه گفت ۹۹٪ درصد این قضایا فقط به خاطر تغییرات هورمونی که در بدن صورت می گیره پیش میاد. راستش به نظرم زیاد نمی تونه جدی باشه این قضیه چون عشق که ازش صحبت شد چیزی نیست که شما تو آموزشگاه یک نفر رو ببینی و عاشق بشی. اون رو میگن خوش اومدن یا دوست داشتن. به فرض دوست تون ایشون رو توی آموزشگاه دیده و خوشش اومده.
شما می تونید از دوست تون بپرسید حاضری براش چکار کنی ؟ ( تو حاضری برای عشق مون چکار کنی :n02: )
ولی شما خیلی زود از ازدواج حرف زدید اصلا درست نیست که تا یک نفر رو ببینید و خوشتون بیاد به ازدواج فکر کنید چون همین میشه که فردا به طلاق کشیده میشه ! ازدواج باید با فکر انجام بشه و تنها دوست داشتن شرط ازدواج نیست بلکه اخلاق و رفتار و شخصیت طرف خیلی مهمه برای ازدواج.
شما چطور وقتی کسی رو نمی شناسید و فقط دیدیدش حرف از اردواج می زنید ؟
موفق باشید
سلام به همگی
اضافه کردن لفظ آقا به ابتدای جمله برای ایجاد حالت ظنز به جمله مناسبه؟ برا مخاطب مونت؟:n13:
مثلا آقا بیخیال!!
آقا بگیر بخون!!
سلام علیکم.نقل قول:
بلاشک این نوع جملات یک بارغضب و خشونت و یا استهزا را بر روی خود دارند که هر دو مذمومه هستند و آثار و پیامدهای منفی را در پی دارند. نرم خویی و نرم زبانی و ملایمت در گفتار از اعمال حسنه است و موجب عزیز شمرده شدن شما و و محبت متقابل مخاطبتان خواهد شد.از لحاظ اصول آداب معاشرت رسمی هم صحیح نیست لفظ "آقا" را در جملاتی که به یک شخص مونث خطاب میکنیم به کار ببریم. حتی با اینکه کلمه "آقا" دلالت بر خودمان دارد و نه شخص مقابل.
حق تعالی یارتان
سلامنقل قول:
برمیگرده به خودتون ولی به نظر من زیاد جالب نیست مگر در مواردی که خیلی صمیمی هستید مثل خواهر و برادر و ...
اما در کل به نظر من زیاد جالب نیست و خیلی باید احتیاط کرد برای بکار بردن این حرف در مکالمه با خانم ها
سلام
دوستان من پسرم 24 سال و دانشجو . یه دختری هست توی فامیل که همش فکرم درگیر اونه . ناخوداگاه در هنگام درس خواندن ، زمانی تلویزیون نگاه کردن و ...کلا ناخوداگاه همش فکرم میره پیش اون .:n04: فکر میکنم الان اون داره چی کار
میکنه . دوست دارم توی همه جا ببینمش :n10:. هر کاری میکنم از ذهنم نمیپره . این حس رو تا حالا به هیچ دختر دیگه ای نداشتم . خیلی با دختر های دیگر در دانشگاه ارتباط کلامی و .. در حد همکلاسی و ... داشتم . اما حسی که به این
دختر دارم به هیچ دختری دیگر نداشتم :n09:.میخوام ببینم ایا من عاشق شده ام ؟؟؟؟:n19:؟! بعدش نمیدونم این عاشقی هست یانه . در ضمن مرداد ماه به سربازی اعزام میشم . نمیدونم قبل از سربازی به اون دختر قول ازدواج بدم یا نه
:n12:. از طرفی میترسم برگردم مورد مناسب تر پیدا بشه :n10:و من در حق این دختر بدقولی کرده باشم:n27: . و شانس خواستگار های دختر رو ازش بگیرم :n28:. یا به نظرتون همه رو به قسمت واگذار کنم یعنی قول ندم . ...:n13:
نقل قول:
از دختر نامردتر نداریم . قول هیچ سرش نمیشه . تا یه کیس خوب پیدا بشه میپیچونتت میره.
در ضمن تا میتونی ازدواج نکن که خــ ــریت محض است !
شاید از این حس های زودگذره :n01: درگیر احساسات نشونقل قول:
شما قولی نده برو خدمت بیا (خدمت دیدتو بهتر میکنه به مسایل) بعد اگه حسی بود پا پیش بزار
چقدر با ایشان و اخلاق و خصوصیاتش و انتظاراتش از زندگی و همسر اینده چه در بعد احساسی و چه در بعد مالی و مذهبی و حتی جسمی اشنا هستی؟نقل قول:
ازدواج عامل مهمی در خوشبختی و یا بدبختی افراد هست قبل از شناخت دقیق معیارهای خودت و شناخت کافی از طرف مقابل به هیچ وجه برای ازدواج با او تصمیم نگیر!
مسئله سربازی شما هم عامل مهمی هست و خیلی از دخترها و خانواده هایشان زیر بار این نمیروند که حداقل 2 سال دوران عقد را طول بدهند!
و در نهایت شما باید ببینی چقدر امکان این ازدواج برای شما وجو داره؟ آیا خانواده شما و خانواده طرف، رضایت به این ازدواج میدهند؟
به نظر من حداقل 2-3 جلد کتاب درباره ازدواج بخوان (خواستی پیغام بده معرفی کنم) و کمی درباره معیارها و وضعیت مالی و کاری ات فکر کن بعد وارد پروسه انتخاب همسر شو!