مبین نت =
دزد - کلاه بردار - کم فروش - افتضاح - فاجعه!
من نمیدونم کی به اینا مجوز فروش وایمکس داده !
Printable View
مبین نت =
دزد - کلاه بردار - کم فروش - افتضاح - فاجعه!
من نمیدونم کی به اینا مجوز فروش وایمکس داده !
دادا اینجا نوین نتهنقل قول:
سلام
حقیقتش در سایت نوین نت چیزی در مورد هزینه راه اندازی ننوشته (لااقل من چیزی ندیدم) اما نمایندگی همدان نوین نت روی برگه تعرفه نوشته باید 15000 تومان بابت راه اندازی بدی.حالا دوتا سئوال داشتم
1.آیا میشه از این هزینه قصر در رفت واونو پرداخت نکرد؟
2.این هزینه یکبار برای همیشه است یا هر بار که بخوایم تمدید کنیم باید این هزینه رو بدیم؟
ممنون
ضمن تبریک میلاد رسول اکرم(ص)،به اطلاع می رساند به کلیه مشترکین سرویس های حجمی که در روز عید نسبت به خرید ترافیک اضافه اقدام نمایند،تا 150 درصد ترافیک رایگان اعطا می گردد.
1گیگ => 307مگابایت ترافیک رایگان
3گیگ => 1536مگابایت ترافیک رایگان
4گیگ => 3584مگابایت ترافیک رایگان
10گیگ => 10240مگابایت ترافیک رایگان
20گیگ => 24576مگابایت ترافیک رایگان
50گیگ => 76800مگابایت ترافیک رایگان
منبع fb.com/novinnet.ir
سلامنقل قول:
ممنون بایت اطلاع رسانیت
فقط مرده شور اون سرویساشو ببره.نمیخواد ترافیک رایگان بده.کیفیت همین سرویساشو بالا ببره ترافیک رایگان پیشکشش
سلامنقل قول:
اینکه میشه از زیر دادن اون 15 تومن در رفت رو نمیدونم ولی من خودمم 10 تومن بایت راه اندازی دادم و فکر کنم باید پرداخت کنی
بعد اینکه این هزینه رو فقط یبار باید پرداخت کنی و از دفعات بعد فقط پول سرویسه
سلام
ببخشید چند تا سئوال داشتم که خواهش می کنم اگه دوستان اطلاعی دارند
1.اگر سرویسی را یک ماهه از نوین نت خریداری کردیم ومثلا در 20 اول ترافیکمون تموم شد اون موقع باید هزینه هر گیگ اضافه رو بپردازیم یا باید هزینه ثبت نام رو از اول بپردازیم برای یک ماهه آینده؟ (که در حالت دوم برای من به صرفه تره)
باید هزینه گیگ اضافی بپردازید.نقل قول:
هزینه هر یک گیگ اضافه چقدره؟؟نقل قول:
از 1 گیگ با 4 تومن شروع میشه تا 50 گیگ با 75 تومن. داخل سایت نوین نت نوشتهنقل قول:
دوستان سرعت دانلود سرویس های 128 و 256 نامحدود چقدره؟
ممنون
آقا من الان نوین نت استفاده میکنم سرعت دانلودم شبا 150 بود الان شده 64. اصلا نگیرید. انجمن افتتاح کرده اگه بخواید عکس میزارم. اصلا جواب قانع کننده ای به آدم نمیدن بنابراین بهتره نگیرید. از ما گفتن:n18:
سلام دوستان
من الان چند روزی هست که تمدید نکردم دیگه
خودشون قطع می کنند یا باید بگم؟
این دفعه حتی اس ام اس هم نیومد دیگه خیلی اوضاعشون شیر تو شیره
نقل قول:
تا شما نگید نامه جمع اوری رو نمیفرستند !
من یه هفته هر روز زنگ زدم هردفه یه چیزی میگفتن ...تا اینکه روز اخر هر نیم ساعت زنگ زدم تا محبور شدن سر ساعت 12 بفرستند نامه رو !!:n24::n24:
واسه منم همینطور بوده تا نگید جمع نمی کنننقل قول:
نه واسه من اصلا مهم نیست خط رو جمع کنند یا نه (اینقدر بمونه که خودشون خسته شن :دی)نقل قول:
فقط واسه فسخ به صورت قرار داد هست که ببینم ضرورت داره یا نه آخه خودشون که اصلا خبری نمیگیرن که چی شد چرا تمدید نکردی و از این حرفا گفتم خودم اقدام کنم
نقل قول:سلام دوستاننقل قول:
قضیه این نامه چیه؟منم دیگه نمیخوام از این ماه نوین نت رو تمدید کنم راستش نیستم که بخوام تمدید کنم.ولی نمیخوام خط رو جمع کنم چون مثلا واسه عید دوباره میخوام شارژ کنم یا تابستان سال دیگه.به نظرتون خط رو میدن به یکی دیگه؟میخواستم ببینم داستان این نامه چیه؟
برای خودم که حدود 4 ماه تمدید نکرده بودم جمع نکرده بودن .نقل قول:
روزانه شما هم سرعتش پایین اومده؟
نه عزیز روزانه من سرعتش نرمال هست ، همون 230 - 250 کیلو بایت البته سرویس 2 مگ منظورم هست .نقل قول:
سلام دوستان. من درحال حاضر اینترنت جشنواره سراسری مخابرات استفاده میکنم که حسابی سرعتش پوکیده. میخوام برم نوین نت بگیرم. بیشتر فیلم دانلود میکنم. به نظرتون نامحدود 256K بگیرم یا 2M حجمی با 10 گیگ ترافیک؟ وقتایی که رایگان میشه دانلود سرعت پایین میاد؟ از دوستانی که کاربلد هستند یا از این سرویسها استفاده میکنن خواهش میکنم راهنماییم کنند. ممنون:n12:
این شرکت هم تا چنتا کاربر جمع کرد دور خودش سرعت دانلود رایگانش رو پایین آورد! واقعا که !
چنتا از کارای جالب این شرکت
1- قطع سرویس 4مگ با دانلود رایگان:n24:
2- تنها در 3روز پایانی اشتراکتون میتونید دوباره تمدید کنید !:n24:
3- پایین اومدن وحشتناک سرعت دانلود در بازه رایگان ( برای سرویس 512 تا 2 مگ روزا سرعت 250 270 ولی در بازه رایکان 60! ) کاملا مشخصه که خودشون پهنای باند رو تو تایم رایگان پایین میارن:n24:
متاسفانه این شرکت هم فرقی با شرکت های دیگه مثل پارس آنلاین و شاتل و .. که هدفی غیر از کلاه گذاشتن ندارن نمیکنه!
سلام دوست عزیز
من هم از سرویس 2 مگ -512 استفاده می کنم.با 10 گیگ حجم...اما گفتی فیلم.من با این که فقط در ساعات رایگان با سرعت زیر 100کیلو و بدون پرداخت اشتراک سایت های فیلم هفته ایی 4-5تا فیلم جدید + سریال هایی که دنبال می کنم.را دانلود می کنم.اما باید زمان ناچیز ساعات رایگان رو مدیریت کنی که با یک مدت سر و کله زدن می تونی این کارو بکنی .تا به حال از تیر تا به حال 10 تا سریال +بیش از 50 تا فیلم گرفتم.+5 تا بازی بالای 20 گیگ گرفتم..اما به سختی سختیش هم اینکه شاید برای یک فیلم باید 2 روز یا بازی حتی تا یک هفته وقت بزاری.خلاصه با وجود اینکه اصلا از سرعت رایگان راضی نیستم..خوب باید 20 کیلو اضافه کنن یعنی زیر 100 نباید بشه- اما خوب چه کنم؟ چاره نیست!
عزیز من ما مشکلمون سر دانلود اتوماتیک زمانبندی شده نیست . ما مشکلمون سر سرعت حدود 50 - 80 کیلوبایت در ساعتهای رایگان هست که چرا سرعت رو محدود میکنن . البته اکثر شرکتها همین کار رو میکنن ولی داریم سعیمون رو میکنیم که جلوشون وایسیم تا سرعت رو محدود نکنن و خوب اگه خط رو 1 به 10 بستن هر کی بیشتر استفاده میکنه سرعت بگیره . خود منم همین سرویسی که دارید رو دارم و کلی هم بازی و فیلم دانلود کردم اما این واقعا کلاه برداری هست که سرعت رو روی حداقل سرویسی که گرفتیم قرار میدن ( عمدا اینکار رو میکنن تا ترافیک کمتری در ساعت رایگان رد و بدل بشه )نقل قول:
نقل قول:
بله من واقعا حسرت داشتن یک هفته سرعت 200کیلو رو میخورم...باورت نمیشه چند تا بازی که گرفتم چه بدبختی کشیدم.الان با وجود فیلم ها و بازی و نرم افزار ها و کلا مدیا و محتوای چند گیگا بایتی موجود با این سرعت که گفتید ..دانلود مثل خالی کردن بشکه با قطره چکان هست...آخه به قولی دل من هم پر است.اما از چی بگم.اونم که گفتم به دوستمون گفتم که می تونه روزی یک فیلمو بگیره!
فعلا چاره ای جز ساختن نیست!!!تا ببینم چی میشه:n28:
بابا شما ها دیگه خیلی بی انصافید . سرعت ۶۴؟ اونم ساعت رایگان؟ سرعت ۲۵۰ تو روز؟؟ شکایتم دارید؟ من بدبخت سرعت روزانه ام هیچ وقت به ۳۲ کیلو بایت نمیرسه شبانه هم که حتی نمی تونم صفحه باز کنم!! زنگ زدم اعتراض گفت سرعت شبانه شما باید ۶ کیلو بایت باشه ضریب ۱ به ۱۰ گفتم خانم شما سرعت ۶کیلو بایت شبا به من بده که من بتونم ۲ تا صفحه باز کنم من همین فردا با دسته گل میام شرکت خواستگاریت!! بدبختی من تو منطقه مون همه شرکت ها رو امتحان کردم یکی از یکی افتضاح تر بود. خلاصه نامردا یا شما ها هم شبا دانلود نکنید یا اگر میکنید اونم با ۶۴ حداقل نیاین اینجا بنویسین دل من نسوزه!!! اگرم می نویسین ادرستونم پاش بنویسین من بیام یه بمبی چیزی در خونتون بزارم حداقل دلم خنک شه!!!
عزیز من شما مگه چه سرویسی گرفتید که این سرعت داره ؟نقل قول:
بیاید سرویسهای با سرعت بالا رو بگیرید ، خیلی ارزونه می خواد واستون ماهی 10000 تومن واسه بهتر از این همه اعصاب خوردیه . در ضمن ما داریم پولش و میدیم سرویس خوب هم میخوایم .
البته اگه شما دلت خنک میشه من آدرسم رو بدم بیاید TNT بزارید .:32:
سلام دوستان
اقا یکی هست یه ما یک شرکت اینترنت خوب معرفی کنه تو خوزستان اهواز که پینگ 8.8.8.8 عالی باشه واسه بازی انلاین PS3
من خودم الان وایرلس دارم از شرکت راصد پینگش روزا 250 تا 300 میشاد بالا والی شب ها 150 تا 170 میاد پاین و اصلا واسه PSN خوب نیست.
لطفا یکی کمک کنه.
به جای نوین اگه 512 نا محدود مخابرات بگیرید بهتره از ما گفتن
من هر شب 2.5 گیگی کمش دنلود میکنم
سلام دوستان یه سوال داشتم معمولا چه مدت پس از ثبت نام اینترنتی سرویس فعال میشه ؟ من الان یک هفته است ثبت نام کردم ولی هنوز وصل نشده
پینگ شما هم خراب شده دوباره؟
بــــــله !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا
خوشحال شده بودیما
:(
من چون وسعم نمیرسه ماهی ۱۰ تومن بدم ماهی ۱۵ تومن میدم اینترنت ۵۱۲-۲ مگ ماهی ۵ گیگ میگیرم . البته بچه های نوین نت مقصر نیستن منطقه ما همه شرکت ها توش افتضاحن چون به گفته همه شرکت های قبلی منطقه ما بیشترین تعداد یوزر رو داره. شرکت قبلی می گفت تعداد یوزر های ما تو منطقه شما از مجموع یوزر های ما تو بقیه مناطق شهر رو هم دیگه بیشتره!!! واسه همین هم حتی روز ها برای باز کردن صفحات معطل میشم چون بقیه شرکت ها رو هم خودم امتحان کردم میدونم هیچ کدوم بهتر نیستن مثلا شرکت قبلی واسه ۳ ماه ۹۰ تومن گرفت مثلا سرعت بالا بده بیشترین سرعتش ۲۲ کیلو بایت بود.خلاصه اینجا همه اینترنت باز حرفه ای. همه دانلودر سنگین. هرچی هم تو بقیه فرم ها میرم بالا منبر نصیحتشون می کنم اینترنت خوب نیست.... اخرو عاقبت نداره.... برین دنبال زندگیتون... دیگه دانلود نکنید!!! فقط من دانلود کنم!!!!:n10: هیچ کی به خرجش نمیره! خجالتم نمی کشن!!!!:n02:
سلام من از اسیا تک سرویس دارم سرویس نامحدود 256 30 کیلو شب روز دانلود میده سرعت کمه میخام عوض کنم بیام نوین نت البته شاتلم هست شبانه 60 70 کیلو میده نوین نت چطوره؟شبانش البته بعضی وقتام با 250 میشه دانلود کرد
وضعیت نوین نت 128-512 محدود از ارومیه امروز عصر گرفتیم ضمنا" دوستان رنج آی پی و کیفیت اتصال خط دی اس ال در نتیجه نهایی تاثیر داره:n16::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام، یه سوال داشتم خواهش می کنم اگه میدونین جواب بدین.
فردا مهلت سرویسم تموم میشه 128 - 512 ___5 گیگابایت و ساعت 20 تا 1 نیم بها
و از طرفی نمیشه دوباره همین سرویسو تمدید یا تغییر داد. من میخوام اگه بشه سرویسمو به 512 - 2 ____3 گیگابایت و 1تا 6 رایگان-یک ماهه تغییر بدم -(چند گیگ دانلود دارم )- و بعد دوباره اونو به 128-512 ____ 15 گیگ 20 تا 1 نیم بها- سه ماهه تغییر بدم. حالا میخوام ببینم چنین چیزی شدنیه؟
از دوستانی که در حال حاضر 512 - 2 3گیگ و 1 تا 6 رایگان دارن خواهش می کنم تو صفحه "تعرفه سرویس ها" اول تنظیم کنن که سرویس های سه ماهه نشون داده بشن و بعد سرویس 128-512 15گیگ 3 ماه 20 تا 1 رایگان رو انتخاب کنن ببینن میشه(فعال بودن گزینه ملاک نیست باید کلیک کنین ببینین بعد این که رفت تو پنل کاربری خطا نمیده که "شما مجاز به انتخاب این سرویس نیستید" ؟ یا مستقیم از تو پنل کاربری گزینه تغییر سرویس تو سرویس های سه ماهه 128-512 ببینین چه چیزایی قابل انتخابه؟
ممنون میشم اگه یکم سریعتر پاسخ بدین. آخه فردا مهلتش تموم میشه و حجم باقیمونده صفر میشه !
قبلا شاتل داشتم خودم نمیتونستم زنگ میزدم پشتیبانی تغییرات اعمال میکردنند من فقط مبلغ آنلاین میریختم بهتر نیست زنگ بزنی پشتیبانی
سلام
سرعت دانلود تعرفع2048up4096 روی چنده؟
میخوام طرحی که یه مودمMT882a هم باش میدن انتخاب کنم
چطوره؟یه راهنمایی لطفا
مرسی