این که گفتید سیم کارت دیتا به درد نمیخوره به خاطر چی بود ؟ سیم کارت دایمی از چه جهت بهتر از دیتا هست ؟ ضمنا من فقط از اینترتش میخوام استفاده میکنم.
Printable View
این که گفتید سیم کارت دیتا به درد نمیخوره به خاطر چی بود ؟ سیم کارت دایمی از چه جهت بهتر از دیتا هست ؟ ضمنا من فقط از اینترتش میخوام استفاده میکنم.
بحث نا رضایتی به منطقه بستگی داره...نقل قول:
خود من تو تهران و همدان مشکلی ندارم....
اگر فقط اینترنت میخواید ک دیتا بهتره و بسته های اینترنتش هم متنوع تره....
اما مثلا نمیتونید با 200 تماس بگیرید...
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
نقل قول:بحث نارضایتی و منطقه نیستنقل قول:
قیمت تعرفه های این دو سیم بعضا تفاوت دراه و اصلا بصرفه نیست
سلام دوستان
میخواستم بدونم اگر سیم کارت ایرانسل بندازم روی مودم 3G رایتل که دارم استفاده میکنم میشه وصل شد به اینترنت یا فقط با رایتل کار میکنه؟!!
فرقی نداره !! مودم های نسل 3 فن آوری های پایین تر رو هم ساپورت میکنننقل قول:
===============
128 رایتل : تبریز (خونه- آنتن 2 تا از 5 تا - دانلود 32 کیلو و آپلود 15 کیلو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از هفته بعد رومینگ میاد و رایتل از ایرانسل و همراه اول استفاده میکنه در آنتن دهی که عالی میشه:n02:
شما خبر موثق داری؟نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
فکر نکنم هفته بعدی باشه اما منم تو نت دیدم مسولی گفته بود. این طرح به اپراتورهای دیگه بدون تغییر شماره رو گفتن برای تمامی اپراتورها اجرا بشه..کاش از اوایل این کار انجام میشد صرفه جویی به حدکمال میرسید.
Tapatalk
دوستمون لینک رو گذاشت دیگه:n02:.با توجه به اینکه ایرانسل و همراه اولم دارن کم کم فعالیت شون رو تو 3Gشروع میکنن اینترنتم میشه استفاده کرد:n02:
به نظر من ک بازار داغ میشه این طرح رومینگ هم واقعا معرکست.
البته به نظرم بعیده قیمت اینترنت هاشون بیاد پایین...و همچنین به نظرم رایتل یه قدم جلوتره چون تو این چند سال یه تجربه نسبی ای داره.
البته رایتل باید سریعتر این پیشواز و اینا رو راه بندازه
راستی مشکل اختلال هم کاملا برطرف شده و الان نت رایتل تو تهران ک عاولیه
این تعرفه های رایتل توهین به مردم هست بخاطر انحصاری بودن داره سوء استفاده میکنه و میشینه به امت همیشه در صحنه
قبول دارم تعرفه ها گرونه اما یکم فکر کنید....نقل قول:
ایرانس و همراه اول اون نت مضخ ف غیر قابل استفادشون رو 10 تومن میدن و رایتل نسل3 نسبتا خوب و قابل استفادش رو 12500 میده
پس میبینیم ایرانس و همراه دزد تر هستند
سلام.نقل قول:
البته یک بحث دیگه هم میمونه و اونم اینکه با رومینگ ملی تکلیف اینترنت 3G چی میشه؟ آیا با آنتن های همراه اول و ایرانسل رایتل قادر به دادن اینترنت 3Gهست یا نه؟ (با توجه به تجهیزات) و اگر هست چرا خود اون شرکت ها همزمان با رومینگ ملی 3Gرو راه اندازی نکنن . اینجوری قضیه برد برد میشه و همه چی به کام رایتل نمیشه."flo
Sent From My SM-G900H
به نظرم فعلا تو مناطقی ک رایتل پوشش نداره مجبوریم از نسل دو استفاده کنیم....نقل قول:
اما خوب زمانی ک شهریور اپراتور های دیگه نسل سوم راه اندازی بالطبع این مشکل هم حل میشه...
در کل به نظرم فقط به سود رایتله...
سلام.نقل قول:
این مورد رو قبلا بنده عرض کرده بودم ولی دوستان قبول نمیکردن و میگفتن با این شرایط رایتل ضرر میکنه و به سرنوشت تالیا دچار میشه !!!! :11:
Sent From My SM-G900H
الان تو همه سایت ها نظرات رو میخونم همه از رایتل بد میگن...اما به نظر خودم ک الان 1 ساله رایتل دارم به نظرم رایتل به جز پوشش هیچ مشکل دیگه ای نداره حداقل تو تهران و همدان و پشتیبانیش هم خیلی عالیه....نقل قول:
از لحاظ تهرفه ها هم بالا توضیح دادم متاسفانه سایر اپراتور ها روی کاغذ مردم رو فریب می دهند در حالی ک 180 درجه فرق داره....
فکر کنم قضیه رومینگ فقط شامل تماس های تلفنی باشه نه اینترنت! (3G)
سلامنقل قول:
مگه از یه اپراتور موبایل بجز داشتن یه پوشش خوب چیز دیگه ای هم به اون اهمیت هست که شما می گید فقط پوشش خوب نداشت
من می خوام تو مسافرت اینترنت داشته باشم که رایتل نداره وگرنه تو خونه و محل کار اکثرا اینترنت دارن افراد کمی هم هستند که بخاطر کارشون نیاز باشه هر زمان و هرجا به اینترنت دسترسی داشته باشند
حتی تو شهرها هم از وضعیت خالی کردن شارژ گوشی ها، وضعیت پوشش رایتل مشخصه پس حتی نمی شه گفت تو شهر ها پوشش خوبی داره
از نظر هزینه هم سالهاست وضعیت اینترنت اون دو اپراتور مشخصه. با مقایسه هزینه ها هم رایتل دزدتر و گرون فروشتر نباشه معصوم تر از اون دوتا نیست. اگه سرعت اینترنت نسل دو در حد کیلو بایت باشه باز هم میشه گفت قدیمیه ولی وقتی مثلا 3G رایتل هم همین سرعت رو بده باید هم خون ادم بجوش بیاد
خیلی از دوستان تو همین تهران و مناطق بالا شهر هستند که سرعت اینترنت رایتل کیلو بایتی دارند.خوبی سرعت اینترنت فقط برای شما هم که نمی تونه ملاک باشه وگرنه سرعت ایرانسل هم برای من معمولا عالیه پس باید بگم نسل دو ایرانسل خیلی خوبه.
بنظر من رایتل عرضه این رو نداشت که از شرایط استفاده کنه تا اینجا هم که اومد بقیه مثل یه بچه دستش رو گرفته بودن تا چند ماه دیگه بین دو اپراتور دیگه بیشتر کاربرهاش رو از دست میده مگه اینکه باز دستش با دادن کمک های غیر مستقیمی مثل رومینگ بگیرن.
3g ایرانسل
اگه از همون اول ۸مگابیت بده که رایتل دیگه حرفی برای گفتن نخواهد داشت!
Sent from my LG-V500 using Tapatalk
من تو شهر هیچ مشکلی از نظر پوشش ندارم....نقل قول:
بعد میگید همه خونه اینترنت دارند درست اما خود من مدام بیرونم و میچرخم خیلی به کارم میاد...
خود بنده هم منطقه 1 هستم خونه پدرم هم منطقه 3 تو این دو تا منطقه ذره ای مشکل ندارم...قدیما داشتم اما الان 1 ماهه ک برطرف شده و با یک مگ سرعت دانلودم زیر 120 نمیاد
این معلوم نیست تست پهای باند دکله یا کل شهر!!! بستگی داره چندتایوزر رو بهش وصل کنندنقل قول:
دادن سرعت 8 مگ بتنهایی خوب نیست باید دید قیمت هاش چطوره. خدا کنه از تجربه وایمکس درس گرفته باشه
یه مشکلی که رایتل داره اینه که سرعت مثلا 1 مگ باید مدارک ارایه کنی هفت خوان رستم و بری . آخه مورچه چیه چه برسه به کله پاچش! خوب ازاد بزار هرکی هر سرعتی خواست بگیره اسمش 3g هستش وگرنه همین سرعت 128 هم نسل اول میده.
در ضمن ایرانسل و همراه اول هم فکر کنم با مدرک سرعت بالا بدن چون اگر این کارو نکنن اینقدر پهنای باند ندارن و با مشکل مواجه میشن .
سلام.نقل قول:
دوست عزیز سرعت بالای 128 رو شما از هر جا بخوای بگیری باید نامه (مدرک )بدی.این قانونه (کاری به این نداریم که فرمالیته هست).به رایتل و ایرانسل و همراه اول هم کاری نداره.:11:
Sent From My SM-G900H
به نظر من احتمال خیلی زیاد الکیه یا به قول دوستمون مال دکل ک ماشالا با یوزر های میلیونی ایرانس این سرعت کیلوبایت هم نمیشهنقل قول:
دوما اگر هم حقیقت داشته باشه خدا تومن پولشو میگیره
عکس که الکی نیست در صفحه رسمی ایرانسل تو اینستاگرام گذاشته شدهنقل قول:
فقط نشون دهنده این هست که تجهیزات ایرانسل اماده است
مطمین باشید زمانی که ایرانسل و همراه اول 3g و 4g بخوان ارایه بدن همین سازمان تنظیم در ارایه سرعت های بالاتر جلوگیری میکنه...حداکثر شاید تا 3-5 مگ اجازه بدن.:n02:
همین رایتل اوایلش تا 3مگ توی سایتش زده بود که سریع جمعش کردن و جلوش رو گرفتن!
نقل قول:
سلام.
این عکس درست هم که باشه چیز خیلی بزرگی نیست که ،یک یوزر یا فرض رو بگیرید کل کارمندان دفتر مرکزی ایرانسل داشتن استفاده میکردن این سرعت رو بهشون داده.حالا اینو تقسیم کنید بین کل یوزر های ایرانسل ببینید چه اتفاقی میفته!!! :11:
Sent From My SM-G900H
بالا هم گفتم با یوزر های میلیونی ایرانس میشه کیلوبایت :دینقل قول:
آقا این مودم راتیل چطوریه خوبه یا نه؟کسی داره یا نه؟دیشب تو برنامه 2014 برنده شدم میخوام ببینم میارزه نگه ـش دارم یا بفروشمش:n02:
شانسو بین...نقل قول:
این برنامه 2014 چیه بگو ما هم بیایم لول...
اگر مودم یو اس بی هست ک به کار زیاد نمیاد اگر رای فای هست ک به نظرم عالیه
نه مودم وای فای هست همونی که 220 هست.یعنی میارزه؟؟؟مودمش خوبه؟؟؟برنامه مخصوص جام جهانی عادلم تهیه کنندشه:n02:
اگر تو منطقتون و شهرتون رایتل خوبه و اختلال نداره به نظر من ک میارزه چون وای فای درست میکنه تازه باطری ای هم هست همه جا میتونید ببیریدش.نقل قول:
من اگر جای شمت بودم نگهش میداشتم
این برنامه کی ها پخش میشه؟
نقل قول:
منظور من و بد متوجه شدی دوست عزیز
اتفاقا به رایتل و ایرانسل و همراه اول کار داره چون یک فرقی باید بین نسل یک و دو و سه باشه وگرنه لزومی نداره ایران 3g داشته باشه حتی نسل دو چون در واقع هنوز سرعت و کیفیت نسل اول و داریم و همون نسل اول کفایت می کنه وقتی بالاترین تعرفه 1 مگابیت هست . تنها مزیت نسل سه استفاده در حال حرکت هستش که اینم فایده نداره چون پوشش سرتاسری نیست. و با این اوصاف فقط چون اسم نسل سه و چهار میزارن رووش مصرف کننده بدبخت باید هزینه اضافی بده .بله این قانون بیشتر از 128 هنوزم هست اما شرکتا و حتی مخابرات برای رقابت دور میزنن .
هر شب ساعت11 معلومه فوتبالی نیستی پس:n02: اره منطقه مون هم عالیه از نظر پوشش مشهدم آنتن پره.تازه 1 سال اینترنتم بردم بعلاوه مودم وای فای:n02:نقل قول:
اتفاقا فوتبالی هستم اما بیشتر با قابلمه میبینم....نقل قول:
از امشب منم میبینم بلکه یه چیزی بردم...
ولی داداش به نظرم مودمه عالیه نگهش دار
سلام.نقل قول:
من صحبتاتون رو کامل قبول دارم،ولی چه میشه کرد اینجا ایرانه.منم عرض کردم که اینا همش فرمالیته هست.:11:
Sent From My SM-G900H
سرویس 128 : سیم کارت دیتا : آنتن 1 دونه از 5 تا (به شدت ضعیف )
دوست عزیز الان اوضاع تغییر کرده، سازمان تنظیم مقررات زیر مجموعه وزارت ارتباطاته و خود وزیر و رییس جمهور چراغ سبز سرعت های بالا رو دادن فقط میمونه آماده کردن زیر ساخت ها و سخت گیری سازمان تنظیم مقررات برای اینکه اپراتور ها حواسشون به کیفیت باشه.نقل قول:
سرعت 8مگ الان عددی نیست اینا باید جوری شبکه و زیر ساخت هارو آماده کنن که تا 21مگ هم جواب بده، الان ترکسل با یوزر های میلیونی راحت سرعت 8مگ دان و 2مگ آپ رو میده اما کلا 3g گرونه و جایگزین DSL نیست، اونجا گیگی 19لیر من گرفتم یعنی ۲برابر تعرفه رایتل در صورتی که اینترنت DSL خیلی ارزونتره اونجا.