نه الان نمی ده!نقل قول:
چاپ شدن ولی چون ثبت نام از 16 آذر شروع می شه واسه همونم زودتر نمی دن تا 25 وقت داره چرا عجله؟! آسه آسه :8:
Printable View
نه الان نمی ده!نقل قول:
چاپ شدن ولی چون ثبت نام از 16 آذر شروع می شه واسه همونم زودتر نمی دن تا 25 وقت داره چرا عجله؟! آسه آسه :8:
نقل قول:
کتابهای دور دنیا در 4 ساعت گاج (اگر اشتباه نکنم) برای همین منظور هست
دوستان من نمی تونم پست بدم شما پست بدین و این رو اطلاع رسانی کنین خیلی خیلی سریع
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کنکورینقل قول:
کسی نمیتونه تو این سوالات کمکم کنه؟ خیلی واجبه...:19:
چند صفحه قبل رو خوندم ولی هنوز مطمئن نیستم جوابم چیه :دی
ثبت نام کنکور سراسری از 16 آذر تا 25 آذر هست؟!
بابا اینا بالا و پایینشون با هم هماهنگ نیست. یهو میریم دانشگاه ثبت نام کنیم میگن نه بد بخت میشیما.نقل قول:
نوشته شده توسط زهـــZAHRAــــــرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی منم موافقم 12 سال درس خوندیم مدرک دیپلم و پیش تو پرونده هست دانشگاه دیگه میخواد چی بگه
امروز من افقی شدم . دکتر گفت واسه استرس و ایناست . (گفتم سجاد نیاد فوش بده باز)
بچه ها من برا گسسته کتاب فار و خیلی سبز رو تا آخر ترکیبیات زدم . بعد چند هفته دیگه که امتحانه به نظر شما کدومو برای بار دوم بزنم ؟ نمیخوام یه کتاب دیگه رو شروع کنم .
آقا اصلا حالا که بحثش شد بزارید یه تجربه ایمو بگم ! دو بار زدن یه کتاب بهتر است از 5 تا کتاب را زدن ! (اینجا زدن حذف به قرینه معنویه دیگه ! تست زدن ... حل کردن ... هرچی)
اینو کسی داره بتون میگه که برای دیفرانسیل 11 تا کتاب خونده ! برای فیزیک پیش 5 تا ! شیمی پیش و تحلیلی و گسسته 2 تا ! حسابان 6 تا ! اینو نمیگم چون نتیجه نگرفتم ! چرا میگیرید . من 3 آزمون پشت سر هم دیفو صد زدم . اما با انرژی خیلی کمترم میتونید همینکارو بکنید . مثلا من تو تابستون تحلیلی گاج رو که تموم کردم الگو رو خوندم . درصدام در حد 70-80 بالاتر نرفت با اینکه تابستون آزموناش کشک بود . اما با شروع سال یه دور دیگه گاج رو خوندم . اینجوری بگم : اگه بار اول تاثیرش X باشه بار دوم 5X بود . جدی میگم . خود دانید
این کتابای 7 کنکور قلمچی رو هم بچسبید که گنجه !
(یکی از دوستان پیغام خصوصی داده بود واسه دیف کمک میخواست . من واقعا نمیتونم کمکی کنم . فقط اینکه تا آخرین آزمون درصدت بالای 40 هم نشد بازم نا امید نشو بازم بخون . کلا من این مشکلو دارم با بعضی از درسال . مثلا ازم میپرسن زبانو چجوری بالا میزنی کسی باورش نمیشه تو عمرم یدونه هم تست زبان نزدم )
سلامنقل قول:
مطمئن باشین چون دیگه تی وی هم تو اخبارش چندبار گفت اینو :5:
---------- Post added at 08:44 AM ---------- Previous post was at 08:43 AM ----------
داداش مطمئن باش. به خدا اصلن نیازی به پر کردن اون برگه وامضای مدیر واین حرفا نیست. نترس. تجربه دارم که می گم :5:نقل قول:
سلام تاحالا جواب ندادم تا شاید اونی که از من بهتر بلده جوابتونو درست درمون بده.نقل قول:
ببینین ربطی نداره چه رشته ای هستین ولی برای شرکت تو گروه های آزمایشی اگه دیپلمه هستین حتمن باید پیش دانشگاهی رو گذرونده باشین.
می شه از تجربی به کامپیوتر ادامه ی تحصیل بدین ولی باید موقع خرید کارت اینترنتی 2تا کارت از اداره ی پست یا سایت سنجش خریداری کنین یعنی کارت مربوط به پیام نور و موسسات غیر انتفاعی رو هم خریداری کنین.
ولی یه سوال شما میگین هدف اصلیتون کاردانی به کارشناسیه پس چرا دارین2باره کارشناسی شرکت می کنین؟
برای کمک بهتر وبیشتر هم شما می تونین در قسمت پاسخ گویی سایت سنجش عضو بشین و سوالاتتون رو اونجا مطرح کنین اکه خودشون بلد باشن زودتر جوابتونو می دن :46:
-------------------------------------------------------------------------
درمورد خواهرتونم دیده شده که در سالهای گذشته چنین افرادی برای آزمایشی در کنکور شرکت کردند.
بله می شه ثبت نام کرد ولی بدیش اینه که بعد قبولی یا انتخاب رشته نمی تونه شرکت کنه چون مدرک پیش لازمه که نداره.
اگر رشته ی خواهرتون به غیر از هنر هست باید کد سوابق تحصیلی رو هم دریافت کنه.
------------------------------------------------------------------------
بله درسته ولی فقط برای رتبه تکیا واولی ها می شه. که بازم سختیه خودشو داره چون برنامه های امتحانی شون به هم دیگه برخورد می کنه و یکمی هم سر این که باید کد دانشجویی داشته باشین گیر می کنن چون هر دانشجو 1کد می تونه داشته باشه ولی اگه همونطور که گفتم رتبه ی 1 یا تک رقمی کنکور باشه براش زیاد مشکلی پیش نمیاد بجز تداخل امتحانات:41:
موفق باشین :11:
خدا خیرت بدهنقل قول:
نوشته شده توسط زهـــZAHRAــــــرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیر شی پسرم و یا احیانا دخترم:31:
من خودم قیده این کنکور رو زدم یه بار شرکت کردم برای هفت پشتم بسه فکرم یه جا باشه بهتره همون کارشناسی ناپیوسته شرکت میکنم...
اما برای شرکت کردن خواهرم به صورت آزمایشی تو دفترچه این بند رو دیدم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این حساب حتما باید شاغل پیش دانشگاهی باشه.
پس چطوری بعده کنکور میگه یه کم سن و سال ترین فرد کنکور ده سالشه و پیرترین فرد 90 سالشه
اینا چطوری ثبت نام میکنن؟؟؟؟
کتاب زیست 2 سبز و گرفتم واسه ژنتیکش ژنتیک نداره!!!!:دی کتاب ژنتیکشم که جمعیته پس مندلی چی نداره؟!!!!!!!!!!!
منظورش اینه که بچه های سال سوم دبیرستان(الان سوم دارن میخونن)و اونایی که دیپلم ناقص دارن(یعنی سال سوم و خوندن ولی پیش دانشگاهی رو نگذروندن)نمیتونن کنکور بدن اگه بدن تقلب محسوب میشه..اونایی که تو 12 سالگی یا 90 سالگی:31:میرن کنکور میدن مدرک پیش دانشگاهی رو دارن یا دارن توی پیش دانشگاهی درس میخونن.البته شاید اون 90 ساله هه دیپلم نظام قدیم داشته باشه در اون صورت باز فرق میکنه:31:نقل قول:
من دوستم امسال داره آزاد تهران مرکز عمران میخونه میخواد دوباره کنکور سراسری شرکت کنه
اول اینکه میتونه این کار رو بکنه با سربازی به مشکل نمیخوره
و اینکه نرفته برای امسال سوابق تحصیلیش رو تایید کنه و کد سابقه تحصیلی نگرفته میتونه دفترچه بگیره
من تمام کتابای ابی قلم چی و عربی گاج سبزش و وا3 زیست کتاب خیلی سبز رو دارم..درسای مشکلم تو عربی و شیمی و ریاضی هست!!نقل قول:
چجوری میتونم اینارو خیلی خوب وا3 امتحان نهایی و کنکور بخونم؟؟؟
سلام
کسی هست بگه زمان ثبت نام کنکور ازاد کی هست؟؟؟
سوم تجربی هستم میخوام ازمایشی کنکور بدم!!!
آخر دفتر چه ثبت نام چنین چیزای رو تبلغ کردهنقل قول:
---------- Post added at 11:19 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------
پزشکی دانشگاه معمولی رو نمی دونم!نقل قول:
ولی بین المللی قشم فکر کنم ترمی 1/5-2 باشه!( اگه بین الملی رو دقیق بخوای میتونم از پشتیبانم بپرس )
ولی شعبه شهید بهشتی و شیراز ترمی 6 میلیون!
کتاب ژنتیک مندلش رو من دارم! ژنتیک فصل 8 e دیگه!نقل قول:
قبلا یه کتاب داشتن به اسم ژنتیک جمعیت که فصل 5 پیش بود دیگه اون چاب نمی شه!
نه مشکلی نداره!پارسال یکی دو تا از دوستام ثبت نام کردن! ولی نرفتن شرکت کنن! ولی مشکلی نداشتننقل قول:
می تونه امتحان کنه
کد:http://www.dipcode.medu.ir/
دوستان الان من که پیش دانشگاهی هستم هیچ مدرکی برای ثبت نام نمیخوام؟! امضا یا فرم یا کدی نباید از مدرسه بگیرم!؟ فقط همون دفترچه رو از پست بگیرم؟
کد ره گیری رو باید از سایت آموزش پرورش میگرفتی . اگه نگرفتی نمیتونی ثبت نام کنی چون برای ثبت نام لازمهنقل قول:
سلام
کسی اون دفترچه که توش نوع گزینش رشته ها و از این چیزا رو نداره ؟
بچه ها ، برای یه سال سوم تست های تالیفی پیشنهاد میکنید یا تست های کنکور ؟ یا هردو ؟
دوستان تجربی هستم و امسال کنکور دارم..متاسفانه هنوز عربی رو جدی نگرفتم..متاسفانه وقت نداشتم که کلاس برم....عربیم زیاد بد نبود ... اما خب یادم رفته...حالا به نظرتون چی کار کنم؟ از کجا شروع کنم؟ چه کتابایی بخونم؟
نقل قول:
اگر کتاب آموزش پایه ای عربی بخواید
عربی به زبان ساده تالیف ایادفیلی انتشارات مبتکران
اما اگه عربیتون خوبه و فقط میخواید تست بزنید
تست عربي تالیف محمد برغمدی انتشارات خیلی سبز
تست عربی جامع تالیف مصطفی خاکبازان انتشارات الگو
عربی جامع تالیف سهیلا خاکباز آبی قلم چی
يه سؤال دارم بدجور ذهنمو مشغول کرده:
متأسفانه تا الا" به علت بيماری علی رغم سعی و تلاش و اراده ام نتونستم اون طور که بايد درس بخونم
احتمال ميدم برخی مباحث نيم سال اول بمونه
حالا سؤالم اينجاست که اين مباحث رو که بايد مطالعه کنم؟
با فرض اينکه نيم سال دوم بتونم ماکسيموم مطالعه رو با کيفيت بالا داشته باشم ضمنا" اکثر مباحث نيم سال دوم رو تابستون مطالعه کردم
يه سؤال ديگه:
امتحانات ترم امسال چه اهميتی داره؟
من فقط یه کد سوابق تحصیلی از سایت Dipcode گرفتم..!!نقل قول:
اون یکی رو چجوری باید بگیرم؟!
سلام دوستان عزیز
من دیپلممو سال 87 گرفتم و بنا به مشکلاتی که واسم پیش اومد مجبور شدم درسو کنار بذارم
امسال 100% پیشو میگیرم به امید خدا و دارم واس کنکور آماده میشم
بعلت دوری از درس اطلاعی ندارم که چه کتابایی تغییر کردن
خواهشم از دوستان اینه که کمکم کنن
پیشاپیش ممنون
سلام
ایا کسی که از رشته روزانه مهندسی کشاورزی-باغبانی انصراف داده می تواند از طریق ازمون سراسری وارد مهندسی کشاورزی-علوم کشاورزی پیام نور شود؟
کسی خبر داره
با تشکر
عربی از درساییه که می شه خیلی راحت و سریع جمعش کرد. فقط رازش ایته که باید به صورت مداوم و پیوسته روش کار کرد. شما اول توی یک هفته، همه ی لغات آخر کتاب ها رو حفظ بکن. بعد کل قواعد رو بخون و یه جزوه ی خلاصه ی چهار پنج صفحه ای ازش درست کن برای خودت. خلاصه ی خلاصه. تا چند روز هی این قواعد خلاصه شده رو زیرورو بکن، بعد برو سراغ تست جامع زدن. بعد حدود سه چهار هفته می شی خدای عربی! به همین خوشمزگی! این پروسه رو یک بار دیگه، توی اردیبهشت و خرداد هم تکرار بکن...نقل قول:
من هم میخوام کنکور بدم و از کنکور جدید و کتاب های جدید اطلاعی ندارم لطفا من رو هم راهنمایی کنید؟نقل قول:
---------- Post added at 02:55 PM ---------- Previous post was at 02:53 PM ----------
زمان من آخر کتاب لغت نبود الان این طوری شده؟ الان بیشتر روی لغت تاکید میشه یا قواعد؟نقل قول:
الآن هست.نقل قول:
بیشتر قواعد مهمه. حتی سوال های ترجمه رو هم می شه بدون دونستن معنی لغات حل کرد. با این روش که فعل این جا چه زمانیه و چه جوری باید معنی بشه و...
من توی قلمچی همیشه سوالای ترجمه رو از 4 تا به 3 شون درست جواب میدم.. نیازی هم به حفظ کردن کلمات نیست..نقل قول:
فقط باید به فعل ها و ضمیر ها و بعضی وقت ها جمع و مفرد بودن توجه کرد
دوستان سوال منم هست. پلیز هلپ!نقل قول:
سلامنقل قول:
بله دخملم ولی پسملم بگین عیبی نداله چون خیلی دوس داشتم پسمل بودم :31:
جوابتونو pink oak عزیز دادند و من فقط یه کوچولو اضافه می کنم که:
اون مسن ها هم که شرکت می کنن که بیشترشونم مرد هستند خدمتشونم یا گذروندن ویا معافی دارن که به مشکل بر نمی خورن :46:
سلامنقل قول:
کسی که آزاد می خونه می تونه سراسری شرکت کنه و مسئله ای براش پیش نمیاد مگه این که سال گذشته روزانه قبول شده باشه وانتخاب رشته هم کرده باشه ولی نرفته باشه که 1سال از کنکور محروم می شه.
درسش تموم شد میره سربازی.
می تونه بره سایت وکد سوابقشو بگیره و بعد هم بره دفترچه بگیره و ثبت نام کنه.
ببخشین مثه اینکه کسی اینو جواب داده بود و من 2باره جواب دادم.به هر حال معذرت می خوام!
---------- Post added at 09:54 PM ---------- Previous post was at 09:50 PM ----------
سلام آزاد معمولن دیرتر شروع می شه و پارسال از 5 اسفند ماه شروع شد. موفق باشین.نقل قول:
---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------
کد سوابق تحصیلی رو از این سایت بگیر و تو قسمت خودش تو دفترچه بنویس:نقل قول:
کد:http://www.dipcode.medu.ir/
---------- Post added at 10:01 PM ---------- Previous post was at 09:57 PM ----------
سلامنقل قول:
ببخشین منظورتون دفترچه ی انتخاب رشته اس؟
---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:01 PM ----------
تستهای تالیفی بیشتر برای کلاسی و آزمون های کشوری مدارس خوبه نه برای کنکور .نقل قول:
من تستهای کنکوری رو بیشتر قبول دارم و اگه وقتی داشت یه نگاهی هم به تالیفی ها بندازه .
---------- Post added at 10:07 PM ---------- Previous post was at 10:03 PM ----------
بلا دور باشه :11:نقل قول:
نگران نباشین ... نمی گم اصلن از نیم سال اول سوال نمیاد ولی اینو به جرات می گم که کمتر میاد. چیزایی که فکرشو نمی کنین.
اگه نیم سال دوم رو خوب خوب در حافظه دارید می تونین باقی وقتتونو برای نیم سال اول بذارین یا از بعد تعطیلات عید. چون زیاد وقت گیر نیست.
امتحانات ترمی که کشوری هستند و کتبی تاثیرشون بیشتره و پیش. و درصد هم امسال اضافه شده برای رشته ها البته بجز کاردانشا و فنی ها.
---------- Post added at 10:11 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------
سلامنقل قول:
عیفی نداله :46:
انشاالله :40:
بعضی از کتابها تغییرات جزئی کردن ولی اصلن نگران نباشین چون برای سوالات کنکور همون کتابهای سال گذشته رو بخونین کافیه چون در دفترچه که منابع سوالات کنکور رو می زنه همیشه 1سری کد هست که از همونا سوال میاد و چه تغییر کنه و نکنه هیچ تاثیری در آسون یا سخت بودن سوالات نداره.
خیالتون راحت چون این سوال رو از مسئول سوالات و سنجش هم پرسیدن و جوابش همین بوده :5:
---------- Post added at 10:14 PM ---------- Previous post was at 10:11 PM ----------
کاملن درسته حرفتون فقط یه مطلب کوچولوی دیگه هم من اضافه می کنم که اگه در گرامر ها هم مشکلی داشتید می تونین کتابهای نشر آبرنگ رو خریداری کنین و علاوه بر گرامر لغات آخر کتاب هم بخونین و یه سری تست از هر درس که خیلی کمک می کنه. :11:نقل قول:
آقا faded اینا جواب شما هم هست :46:
الان یعنی برای ثبت نام خود آزمون نیازی به کد رهگیری نیست و فقط به کد سوابق تحصیلی برای همه ی رشته ها بجز کاردانش و فنی حرفه ها نیازه.نقل قول:
کد رهگیری بعدن نیاز میشه برای انتخاب رشته بعد مجاز شدن تو کنکور!
سلام به همه دوستان :40:
من امسال برای بار دوم کنکور میدم (کنکور 91 ) و سال قبل پیش دانشگاهی رو تموم کردم
سوالم اینه که نحوه ثبت نام و این چیزا فرق کرده ؟
یا مثل سال های قبل هست ؟
ممنون که وقت گذاشتین جواب دادیننقل قول:
بیشتر منظور من تو کتابایی که دارم بود!!(من کتاب کلاس و تست رمزینه دارم)
یعنی با این تغییری که تو حسابان (فک کنم یکی دوسال پیش تغییر کرد) و دیفرانسیل که امسال تغییر کرده،بازم میشه رو همین کتاب کمک درسیا حساب کرد یا باید کتاب جدید گرفت؟
سلامت باشيننقل قول:
بلا دور باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نگران نباشین ... نمی گم اصلن از نیم سال اول سوال نمیاد ولی اینو به جرات می گم که کمتر میاد. چیزایی که فکرشو نمی کنین.
اگه نیم سال دوم رو خوب خوب در حافظه دارید می تونین باقی وقتتونو برای نیم سال اول بذارین یا از بعد تعطیلات عید. چون زیاد وقت گیر نیست.
امتحانات ترمی که کشوری هستند و کتبی تاثیرشون بیشتره و پیش. و درصد هم امسال اضافه شده برای رشته ها البته بجز کاردانشا و فنی ها.
يعنی معدل کتبی امسال(پيش) در کنکور مؤثر هست؟
نقل قول:
ابراهيم خدايي درخصوص تاثير سوابق تحصيلي براي کنکوريهاي 91، افزود: به احتمال زياد سوابق تحصيلي 25 درصد در کنکور 91 همانند سال گذشته تاثير مثبت خواهد داشت.
وي افزود: تاثير معدل براي ديپلمههاي نظري سال 84 به بعد به صورت تاثير مثبت لحاظ ميشود.
خدايي درخصوص ظرفيت کنکور 91 گفت: ظرفيت پذيرش هنوز مشخص نيست، ولي پيشبيني ميشود ظرفيت همانند سال گذشته يا مقداري بيشتر باشد ولي بحث کاهش بعيد است.
معاون سازمان سنجش درخصوص برگزاري زمان آزمون گفت: کنکور 91 طي روزهاي 8 ، 9 و 10 تيرماه سال آينده برگزار ميشود.
خدايي در خاتمه گفت: براي کنکور 91 تغييري در نظر گرفته نشده است و همانند سال گذشته برگزار ميشود.
سوابق تحصيليتان را تا 8 آذر دريافت کنيد
رييس مرکز سنجش آموزش و پرورش نيز گفت: سامانه دريافت کد سوابق تحصيلي داوطلبان کنکور سراسري و دانشگاه آزاد تا 8 آذرماه فعال است.
عبدالامير عرفي با اشاره به آغاز ثبتنام کنکور از 16 آذر، اضافه کرد: آندسته از داوطلباني که بعد از سال 84 مدرک ديپلم خود را دريافت کردهاند مشمول اعمال سوابق تحصيلي هستند و بايد قبل از آغاز ثبتنام کنکور 91 ، کد سوابق تحصيلي خود را دريافت کنند.
وي افزود: داوطلبان بايد پس از مراجعه به سامانه مشاهده و دريافت کد سوابق تحصيلي به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشخصات خود را وارد و نمرات نهايي سال سوم متوسطه خود که همان سابقه تحصيلي آنهاست، مشاهده و پس از تکميل مشخصات سجلي، نسبت به دريافت کد سوابق تحصيلي اقدام کنند.
به گفته رييس مرکز سنجش آموزش و پرورش، داوطلبان پس از مشاهده نمرات خود در صورتي که مورد تاييدشان باشد، ميتوانند با دريافت کد سوابق تحصيلي به سايت سازمان سنجش مراجعه و نسبت به ثبتنام در کنکور سراسري و دانشگاه آزاد اسلامي اقدام کنند و درصورتي که داوطلب مشمول با درج مشخصات، سوابق خود را پيدا نکرده يا سوابق تحصيلي و نمرههايش را غيرواقعي يا صحيح ندانست، ميتواند از طريق همين سايت درخواست بررسي کند و نيازي به مراجعه حضوري به ادارات آموزش و پرورش نيست.
عرفي گفت: داوطلباني که سوابق خود را نادرست ميدانند، ميتوانند در قسمت مشخص شده در سايت، درخواست بررسي اطلاعات کنند و مرکز سنجش آموزش و پرورش نيز پس از بررسي، اطلاعات صحيح را روي سايت قرار ميدهد و داوطلبان ميتوانند مجددا به سايت مراجعه کنند و پس از دريافت کد سابقه تحصيلي، مسير ثبتنام کنکور را از طريق سازمان سنجش ادامه دهند.
رييس مرکز سنجش آموزش و پرورش مشمولان دريافت کد سوابق تحصيلي را فارغالتحصيلان خرداد سال 84 و بعد از آن، فارغالتحصيلان رشتههاي شاخه نظري و دانشآموزان نظام آموزشي سالواحدي اظهار کرد: فارغالتحصيلان قبل از سال 84، فني و حرفهاي، کار دانش و دانشسراهاي تربيت معلم، فارغالتحصيلان ترميواحدي و ديپلمههاي تطبيقي مدارس ايراني خارج از کشور مشمول اين طرح نميشوند و ميتوانند طبق روال سالهاي گذشته براي ثبتنام در آزمون سراسري اقدام کنند.
اولا که آرزوی موفقیت می کنم براتنقل قول:
منم پارسال مثله شما کنکوری 90 بودم و به سلامتی 1500 آوردم..
دوما که در جوابت باید بگم فرقی نکرده تا اینجا که اطلاع دارم شبیه سال پیش کد سوابق تحصیلی نیازه فقط... تغییری نکرده