کپی کردن رو می تونند انجام بدند . چرا خودتون تست نمی کنید؟ ولی فکر کنم بشه درایور usb رو ریمو کرد که گست فکر کنم نمی تونه داریور نصب کنه.نقل قول:
Printable View
کپی کردن رو می تونند انجام بدند . چرا خودتون تست نمی کنید؟ ولی فکر کنم بشه درایور usb رو ریمو کرد که گست فکر کنم نمی تونه داریور نصب کنه.نقل قول:
سلام من یه مطلب میخوام در مورد ترافیک شبکه که بیاد بگه اصلا ترافیک شبکه چی هست چی باعث ترافیک شبکه میشه برای جلوگیری ایجاد ترافیک شبکه باید چیکار کرد
خیلی گشتم ولی مطلب خوب فارسی گیر نیومد:41:
سلام مرسی از این که جواب دادین!!!!!!مشکل قبلی من با netfee حل شد.اما حالا با web query مشکل دادم.کسی نظری داره؟
سلام
ما تو شركتمون يه شبكه وايرلس Work Group داريم كه هر چند وقت يه بار يه سري از سيستم ها از شبكه خارج مي شن. يعني به اينترنت دسترسي دارن ولي وارد بقيه يا بعضي از بقيه سيستم ها نمي شن. يا گاهي ميشه كه از يه سيستمي ميشه تو سيستم ديگه رفت ولي از سيستم دوم نميشه به سيستم اول دسترسي داشت! هربار هم كه يكي از اين مهندس (!) هاي اين شركت هاي بيرون رو مياريم كه مثلا درستش كنه يا بدتر يه گند ديگه بهش اضافه مي كنه كه مجبور مي شيم كل سيستم ها رو از نو ويندوز كنيم يا درست مي كنه ولي دو روز بعد همون آش و همون كاسه. دهنم واقعا صاف شده. توروخدا كمك كنيد بگيد چيكارشون كنم. پير شدم!
با اتوماتیک کردن و یا دستی کردن آی پی ها هم چیزی درست نمیشه.
دم همه تون گرم.
ببینم تنضیمات local policy رو برای work group روی همه سیستم هات انجام دادی؟
سلام . 5 تا کامپیوتر و می خوام با وایمکس ایرانسل اینترنت بدم . سوییچ و لوازمم همه چی هست . چه جوری آی پی هاش کانفیگ می شن ؟ فکر کنم باید به وایمکس گت وی 172.17.17.1 را بدم . درسته ؟ کجا اینو بزنم / get way یا subnet musk
زیر دیپلم صحبت کنید من زیاد تخصصی وارد نیستم. (; اگه میشه یه کم بیشتر توضیح میدی؟نقل قول:
با سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان عزيز
سؤال من اينه كه آيا ميشه يك روتر داشت كه هر دو اينترفيس آن به يك شبكه وصل باشند يادرواقع آدرس هاي آن از يك نت آيدي باشند؟:13:
سلام دوستان
به نظر شما شير كردن اينترنت بين سه تا ساختمون كه هر كدوم 100 متر با اون يكي فاصله دارن و تو هر ساختمون هم مي خوايي 3 تا دستگاه اينترنت داشته باشند حدودا چه قدر خرج بر مي داره ؟
سلام
پیغام هشدار زیر هم بغضی اوقات میاد
there is an IP address conflict with another system on network
مودمم هم ریست کردم:13:
نقل قول:
???????????????????????
---------- Post added at 06:43 PM ---------- Previous post was at 06:40 PM ----------
دو تا از سيستم ها آي پي شون با هم يكي هست آيپي هارو دستي وارد كنيد نام سيستم ها رو هم چك كنيد تكراري نباشه !نقل قول:
من شبکه نکردم فقط ADSL دارم!
چیکار کنم؟:13:
سلام به همه بر و بچه ها
مشكل من يه كم شاخ دار البته برا خودم!!!
من يه دستگاه دارم يك كلاينت كه روش يه پرينتر نصبه hp 1005 و اين پرينتر شير هستش.
تا اينجا مشكل نيست
و كلاينت هاي ديگه هم ازش استفاده مي كنند به شكل ورك گروپ
تا اينجا هم مشكل نيست
من يك كامپيتور دارم با سيستم عامل ويندوز سرور 2008 اين كامپوتر هر كاري ميكنم نميتونه پرينتر اون دستگاه رو ببينه براي اتصال.
و يك كامپوتر ديگه هم هست با ويندوز 7 اين هم نميتونه.
ديگه دارم ديونه ميشم.
در ضمن فاير وال ها رو خاموش ميكنم نميشه روشن ميكنم نميشه.راستي ping ميكنه و ميبينتش فقط وصل نميشه وقتي ميخوتد وصل شه پسورد ميخواد اما با هيچ پسوردي وصل نميشه.
آهان آهان....
راستي حتي ريموت هم بهم ميده اما فايل and پرينتر شيرينگ نهههههههههههههههههههههه: 45:
شما که اینقدر حرفه ای هستید ما رم راهنمایی کنید ثواب داره:31:نقل قول:
سلام
چطور میتونم mtu مودمم رو تغییر بدم
یه مسیری تو سایتها پیدا کردم
اما تو ریجستری من قسمت id وجود نداره
مگه تو ویندوز 7 فرق داره
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Servic es\Tcpip\
Parameters\Interfaces\ID
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
دوست من یک گیم نت طراحی کرده با تجهیزات بسیار عالی با مشخصات فوق العاده
و یک برنامه مدیریتی که یکی از مهندسین شهر ما زده و خیلی هم رایج و همه گیم نت ها دارند تو شهر ما ما همه کارها را انجام دادیم 16 دستگاه اسم برنامش هسن زیرو وان 01 zreo one
اما الان به یک مشکل اساسی برخوردیم وقتی چند نفر شبکه ای بازی می کنند یک دفعه یکی از دستگاه ها استپ میشه و دیگر کامپیوتر اونو می بینندو میکشن و تا دستگاه ریستارت نشه درست نمیشه نم دونیم مشکل از کجاست برنامش مطمئن چون همین برنامه توی یک گیم نت دیگه هست
حالا نمیدونم ببینیم کسی از دوستان این سایت هست که بتونه این مشکل ما را برطرف کنه یانه؟ من خیلی عجله دارم منتظر جوابتون هستم؟ لطفا کمکم کنید
سلام
من تو خونه یک شبکه بین لپتاپ و کامپیوتر ایجاد کردم،نرم افزاری می خواستم که بتونم از طریق شبکه دسکتاپ کامپیوتر رو توسط لپتاپ دست خودم بگیرم و بتونم موس رو تکونش بدم و از راه دور کامپیوتر رو کنترل کنم.
سلام
دوستان راهي هست كه بشه محدوديت زماني استفاده از اينترنت و تو يه شركت از بين برد
مثلا مدير شبكه شركت ساعت استفاده براي كارمندارو 7تا9صبح و 13تا14.30 تعين كرده
ميخام اين محدوديت و بردارم تا14.30 يسره استفاده كنم از 7 تا 14.30
سلام
مودم ADSL2+ DSL-522T به يك كامپيوتر وصله و سپس اين كامپيوتر با چندين كامپيوتر داخل سايت شبكه شده. حالا من مي خواهم يه كامپيوتر را نزديك كامپيوتر اصلي به اينترنت وصل كنم. آيا با USB اين مودم ميشه اين كامپيوتر را به اينترنت متصل كرد. چون نمي خواهم از داخل سايت سيم كشي كنم و يه كابل برگردونم.
ترافیک شبکه وقتی است که ما از اترنت استفاده می کنیم چون ارسال اطلاعات برحسب چلنج یا رقابت است به همین دلیل سرعت کم می شودنقل قول:
ولی اگر از Token استفاده شود دیگر سرعت کم نمیشود که ما این حالت را در مدل توپولوژی رینگ می بینیم.
هم میتونید از remote desktop استفاده کنید و هم از Remote assistant که از قابلیتهای خود ویندوز هستشنقل قول:
همچنین میتونید از برنامه هایی مثل RAdmin و یا Dameware nt utility استفاده کنید
---------- Post added at 06:50 AM ---------- Previous post was at 06:47 AM ----------
نقل قول:
نسبت به ساختاری که شبکه شرکت داره میشه از دستش فرار کرد ولی اصولا کار درستی نیست و اون محدودیت برای افزایش بهره وری کاری شما در نظر گرفته شده
---------- Post added at 06:54 AM ---------- Previous post was at 06:50 AM ----------
بله.میشهنقل قول:
فقط باید برنامه مودم رو از روی سی دی روی سیستم نصب کنید
یادتون نره فاصله بیشتر از 3 متر به سختی توی یو اس بی جواب میده
البته میتونید کامپیوتر نزدیکتر به مودم رو با یو اس بی و دور تر را با کابل شبکه متصل کنید
دوست عزیز ویندوز های هفت و یا سرور 2008 از قابلیتی برای جلوگیری از نفوذ استفاده میکنند که مشکل شما را همان تشکیل میده.این قابلیت برای این هست که یه ویروس نتونه همینجوری به سرورش وصل بشه و فایلهای مخرب رو دانلود و یا اطلاعات شما رو آپلود کنهنقل قول:
شما باید یک home group بسازین تا مشکلتون حل بشه. همچنین توی قسمت network روی گروپی که میسازین trust بدین
سلام...
موقع وارد شدن به یک فولدر شیر شده در شبکه این پیام ظاهر میشه . باید چه کار کنم ؟! هر دوتا کامپیوتر هر عضو homegroup هستند .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید ، زیاد وارد به شبکه کردن نیستم .
ممنون میشم کمکم کنید . :11:
باسلام
روي يك كامپيوتر كه در شبكه LAN قرار داره به كمك XAMPP يك سايت طراحي شده و به خوبي كار ميكنه
آيا راهي وجود داره كه ساير كامپيوترهاي شبكه به سايتي كه روي اين كامپيوتر هست دسترسي داشته باشند ؟؟؟
يعني ميشه XAMPP را طوري تنظيم كرد كه روي يك كامپيوتر در شبكه LAN نقش Host را داشته باشه ؟؟؟
میتونه اشکال از فایروال خود ویندوز یا آنتی ویروس باشه که نصب کردین ...نقل قول:
اگه نود دارین غیر فعال کنین
سلام
یه سوال دارم در زمینه شبکه
من admin شبکه هستم چطور میتونم برم روی کامپیوتر دیگر و نرم افزار و تنظیمات نصب کنم؟
از دوستان كسي در اين زمينه اطلاعات نداره ؟نقل قول:
سلام
یه جایی بودم گفتند ویندوز کامپیوتر های سایت را عوض کردند و حالا به اینترنت وصل نمی شوند. خلاصه می خواستم درست کنم ولی نتونستم.(بار اولم بود) حالا چند تا سوال دارم:
1- داخل Network Connection سرور اونها یک Connection بالای صفحه بود که گویا متصل بود به ISP چون اگر قطع بود خود سرور هم به اینترنت وصل نمی شد. و بعد از Load شدن ویندوز هم باید به صورت دستی اجرا می شد. در ضمن در Properties این کانکشن و قسمت IP به صورت اتوماتیک بود.
2- دو تا Connection دیگر هم در همین صفحه در زیر کانکشن اصلی وجود داشت که با یک خط از Connection اصلی جدا شده بود. یکی که Share بود گویا مربوط به سایت بود چون اگر کامپیوترهای سایت خاموش می شدند علامت ضربدر قرمز داشت.
3- سومین کانکشن را هم نمی دونم چی بود.
اگر لطف کنید مرا راهنمایی کنید.
اول بگید این کانکشن ها چی هستند.
دوم چگونه کانکشن برای کامپیوترهای سایت درست کنم
سوم مقدار IP، SubNet، Defual GetWay و DNS را چی بدم.
خلاصه از اول برام بگید.
البته من مقدار به این ها دادم ولی وصل نمی شد. البته ping اتصال را نشون می داد و صفحات اینترنت باز نمی شد.
با تشکر
سلام.نقل قول:
بله میشه.
مثلا IP شما اگر 192.168.100.1 هست و روش XAMP و یک وبسابت داری ، میشه از روی سیستمهای دیگه وبسایت شما رو دید و در واقع اون سیستم نقش Host رو ایفا کنه.
برای اینکار شما از سیستمهای دیگه توی IE بزنو سایت Load خواهد شد.کد:http://192.168.100.1
برای اینکه نام هم بهش اختصاص بدی میتونی توی DNS یک A Record درست کنی که با نام به سایت وصل شن.
موفق باشی.
سلام.نقل قول:
شما با Remote Desktop میتونی از سیستم خودت به کلاینتها وصل شی و بطور Remote باهاشون کار کنی.
برای اینکه بتونی بطور Remote به یک سیستم وصل شی باید بری و Remote رو فعال کنی.
عکس رو ببین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید گزینه دوم و یا سوم (برای ایمن تر بودن) رو انتخاب کنی.
موفق باشی.
یکی هم لطفا جواب مرا کامل بده. خیلی فوری هست.
سلام.نقل قول:
من راستش نفهمیدم مشکلت رو.
یکم بهتر توضیح بده.
دومین داری ؟ ویندوز سرورت چیه ؟
شرایط رو بهتر بگو.
با سلام
لطفا طریقه بدست آوردن jitter(میزان لرزش) مربوط به دستور ping رو برام توضیح بدین یا فرمولش رو برام بفرستین.
با تشکر
سلام
می خواسم طریقه بدست آوردن jitter(میزان لرزش) مربوط به دستور ping رو برام توضیح بدین یا فرمولش رو برام بفرستین.
با تشکر
ویندوز XP
اول درباره سرور :
سه تا کانکشن داشت. یکی برای اتصال به اینترنت و ISP که تنظیماتش Automatic بود. و درست کار می کرد. درست کردن این کانکشن را بلدم.
یکی هم گویا برای اتصال به کامپیوترهای سایت بود که Share هم بود.
یکی دیگه بود که نمی دونم برای چی بود. شاید برای اترنت یا مودم بود.
اگر اشتباه نکنم زیر یکی Realtalk و زیر دیگری نام مودم نوشته شده بود.
خوب حالا می خوام بدونم این دو کانکشن آخری چیه و چطوری درست کنم و تنظیماتشون IP و ... را بفرمایید.
اما کلاینت ها:
راستش تمام کامپیوترهای سایت کابل شبکشون متصل بود. بعضی ها Local Area Network Connection داشتند و بعضی نداشتند. فقط نام کامپیوترهای سایت را PC1، PC2 و ... قرار دادم و همه را WorkGroup.
اما نمی دونم چطوری IP اونها را تنظیم کنم. به خاطر اینکه داخل سرور سه تا کانکشن هست. یکی که برای اتصال به اینترنته و IP به صورت اتوماتیک بود و دو تای دیگر با دو IP .
چرا بعضی ها کانکشن نداشتند. نکنه باید Driver کارت شبکه نصب بشه.
فقط راجع به کارت شبکه میتونم نظر بدم که باید درایورش نصب شه.
یعنی کسی نیست شبکه را به صورت حرفه بلد باشه.
سلام
ایا می شود v.p.n بر روی ADSL Router ست کرد و ان را بین چند سیستم به اشتراک گذاشت .
سلام.نقل قول:
من تا حالا نشنیدم که بشه این کارو کرد.
البته فک کنم بستگی به مودمت داشته باشه که این امکان رو داشته باشه یا نه. که میشه از منوی مدیریتش دید.
سلام
در Network Connection کامپیوتر کلاینت کانکشنی هست که بالای آن نوشته Internet Gateway این چه نوع کانکشنی هست. و چطوری ساخته می شه. با کلیک راست و انتخاب گزینه Properties نیز فقط یک Tab جنرال نمایش می ده که داخل اون نوشته
Connect To the Internet Using: