حالا چرا رونی؟ این همه فوتبالیست، بعضی ها واقعا از حسادت دارند میترکند.
Printable View
حالا چرا رونی؟ این همه فوتبالیست، بعضی ها واقعا از حسادت دارند میترکند.
نقل قول:شاید همونی بوده که سایت اوساسونا رو هک کرده بود و گفته بود نکونام و شجاعی در کلوب شبانه درگیر شدن و از باشگاه اخراج شدن.:27:نقل قول:
یه آدم بیکار و علاف یا الاف بوده
مسئولان صدا و سیما همچنان بجای خرید حق پخش زنده تلویزیونی رقابت ها تصاویر را از شبکه های خارجی دریافت میکنند و لوگوی شبکه خارجی را نیز به نحوی استتار می کنند...
سایت گل : امشب شبکه سه اقدام به پخش زنده دیدار دو تیم بارسلونا و دیناموکیف در چارچوب رقابت های لیگ قهرمانان کرد.مسئولان صدا و سیما که به نظر می رسد حق پخش تلویزیونی رقابت های لیگ قهرمانان را خریداری نکرده اند با دریافت تصاویر از یک شبکه تلویزیونی دیگر و چسباندن لوگوی لیگ قهرمانان رویلوگوی اصلی آن شبکه همچنان عادت زشت توهین به بیننده را ادامه می دهند.همچنین یک صدای ضبط شده ورزشگاه نیز به جای صدای اصلی ورزشگاه نوکمپ زیر گزارش پر اشتباه پیمان یوسفی که گزارشگر این بازی بود پخش می شد به طوری که وقتی بارسا به گل می رسید صدای ورزشگاه بدون هیچ نوسانی شنیده می شد، انگار نه انگار بارسا در نوکمپ به گل رسیده است.
از طرف دیگر تصاویر بارها قطع و وصل می شد و کارگردان تصاویر دقایق ابتدایی بازی و یا صحنه های حساس را جایگزین می کرد.یوسفی نیز یک بار در دقیقه 50 بازی که تصاویر قطع شد و کارگردان صحنه حمله بارسا در دقیقه 20 را جایگزین کرده بود به گزارش خود ادامه داد و بدون نگاه به زمان بازی که در گوشه تصویر حک شده بود با هیجان یک صحنه تکراری را گزارش کرد.
البته تقصیر مسئولان نیست بلکه صدا و سیمای ایران توسط اروپا تحریم شده و حق پخش زنده بهشون فروخته نمیشه!
این هم بیشتر به دلیل سانسور تماشاگرانه!نقل قول:
از طرف دیگر تصاویر بارها قطع و وصل می شد و کارگردان تصاویر دقایق ابتدایی بازی و یا صحنه های حساس را جایگزین می کرد.
اونوقت یعنی حق پخش جام جهانی رو هم ممکنه به ایران نفروشند؟!
احتمالا بله!نقل قول:
نه بابا خودشون نمی خوان بخرن(مفت باشه کوفت باشه).
دیگه این چیزیه که اروپا نفروشه.اونا مرده پولن.
تازه اگه اروپا نفروشه راه واسه خریدش خیلی زیاده(مثل سایر چیزایی که ایران وارد می کنه و از راه دلال ها).
اما اینو قبول دارم که یوسفی یکی از بدترین گزارشگرای فوتبال شبکه 3 هستش.(آقای سوتی).
چقدر دیشب ما خنده کردیم :دینقل قول:
یوسفی نیز یک بار در دقیقه 50 بازی که تصاویر قطع شد و کارگردان صحنه حمله بارسا در دقیقه 20 را جایگزین کرده بود به گزارش خود ادامه داد و بدون نگاه به زمان بازی که در گوشه تصویر حک شده بود با هیجان یک صحنه تکراری را گزارش کرد.
خودشم میگفت قاطی کردم :دی
[QUOTE=satttanism;4270594]البته تقصیر مسئولان نیست بلکه صدا و سیمای ایران توسط اروپا تحریم شده و حق پخش زنده بهشون فروخته نمیشه!
QUOTE]
چه تحریم خوبی !!! حالا با این تحریم بطور مجانی بازی رو پخش میکنن یه مشکلاتی هم داره که اونم به کمک سیستمهای پیشرفته ویرایشی حل میشه و نقایصش هم گردن اروپاییهاست .
نه بابانقل قول:
حالا این همه وقت ما تحریمیم یهو امسال این جوری شده
تازه بازی های لیگ انگلیس هم جزو اروپاست ولی اونا رو خریدن
قدیم فقط با لیگ اسپانیا این گنده کاری و ماست مالی رو انجام میدادن،لیگ انگلیس و جام باشگاهها رو می خریدن
از امسال دیگه جام باشگاه ها رو هم نخریدن
کم کم میخوان این کار رو بکنن سال دیگه انگلیس هم نمی خرن
پیش خودشون هم میگن وای چه قدر ما زرنگیما :27:
شبکه های دیگه کلی پول میدن ولی ما ...
واقعاً جای آفرین دارن با این مخشون :13:
من یادمه دو سه سال پیش هم یه وبلاگ یود که می گفت اعتراض کنین
آدرسش:
کد:http://tv3protest.blogspot.com/
به خاطر دروغ جريمه اش كرده اند يا سرعت غير مجاز؟
جدا بعید می دونم اینطور باشه!نقل قول:
البته تقصیر مسئولان نیست بلکه صدا و سیمای ایران توسط اروپا تحریم شده و حق پخش زنده بهشون فروخته نمیشه!
منم بعید میدونم ما تحریم باشیم.واقعا بعیده.آخه فوتباله,بنزین که نیست...
محال است تحریم فوتبال :$:نقل قول:
اینها نمی خواهند پول بدهند از این کار ها می کنند
من این قضیه رو بعد از جریانات اخیر شنیدم که خیلی هم داغ بود و اتفاقا هم همه نگران مسابقات جام جهانی بودندنقل قول:
احتمالا هر دو. علاوه بر سرعت غیر مجاز دادن اطلاعات نادرست به پلیس بوده.نقل قول:
به خاطر دروغ جريمه اش كرده اند يا سرعت غير مجاز؟
MORINIO راست میگه! :دی طرف ایرانیه! کجای اروپا یه همچین چیزی داشته؟ 100 درصد و بودن حتی یه شک کوچیک یارو ایرانیه...
دمش گرم چون از این رونالود خوشم نمیاد!!!! :دی
ببینیم جواب میده یا نه......................اگه بشه که خیلی خوب میشه..........رفتیم رو دور روزشماری:27:
سلام دوستان
به عنوان کسی که یه عمره فوتبال رو میدیدم از 5 یا 6 سالگی فینال جام جهانی 94 یادمه ...
اینو میخوام بگم که از همون موقعها تا الان همیشه بازی ها را (البته همشون رو نه)می دزدیدن که ارم هایی رو که در گوشه های تصویر هست در اثبات گفته های منه البته قبلا بی کلاس بودن و یه تیکه رنگ سبز میزدن یعنی که چمنه ولی خیلی رنگش تابلو بود
البته بعضی وقت ها هم که اون لوگو نیست دلیل بر خرید نیست بلکه اونا از یه فرکانس مخصوص که برای کشورها فرستاده میشه می دزدن
ولی در کل همین که نشون می دن برای من کلیه حالا مهم نیست میدزدن یا میخرن اون ب ی پ د ر ها اینقدر از ایران دزدیدن که حالا حالا ها صاف نمی شه
هنوز مشخص نیست میزان آسیبدیدگی او چقدر است.
سایت گل: کریستیانو رونالدو مهاجم رئال مادرید شاید به دیدار یکشنبه این تیم در خانه سویا نرسد. او در جریان پیروزی سه بر صفر تیمش مقابل مارسی از ناحیه مچ پا دچار آسیبدیدگی شده است.
بال پرتغالی در دقیقه 60 در محوطه جریمه حریف سرنگون شد و پنالتی حاصل را کاکا به گل تبدیل کرد. رونالدو روی آن صحنه مصدوم شد. او به بازی ادامه داد و گل دوم خود و گل سوم تیمش را هم زد، اما در دقیقه 70 جایش را به گونسالو ایگواین داد.
شدت مصدومیت رونالدو مشخص نیست و ابتدا باید ورم پای او فروکش کند. با این حال معاینات اولیه نشان از کوفتگی و احتمالا پیچخوردگی دارد.
مانوئل پیگرینی در دیدار مقابل سویا فرناندو گاگو را هم نخواهد داشت. او از ناحیه همسترینگ مصدوم شده است.
آسيب ديدگي رونالدو چيزي نبود و براي بازي يكشنبه آماده خواهد شد
این "جادوگر" از تیپ جادوگرای مرد دوهزار چهره که نیست؟
looooooooooooooool خیلی باحال بود خیلی خندیدیم.نقل قول:
Real Madrid midfielder Guti says that his side just needs time before becoming a great team like Barcelona and says that the criticism directed towards coach Manuel Pellegrini, after they suffered their first defeat of the season, has taken him by surprise.
بازیکن میانی رئال مادرید گوتی میگه تیمش به زمان نیاز داره تا تیمی بزرگ مثل بارسلونا بشه و همچنین انتقادهایی که بعد از اولین شکست فصلشون مربی منوئل پلگرینی رو هدف گرفته اونو شگفت زده کرده.
...
"I thought I would have less minutes on the pitch," he said and added,"Although it pains me to say it, I like Guardiola."
او همچنین انتظار نداشته این فصل به این اندازه به بازی گرفته بشه و در پایان صحبت نیز به تحسینش از گواردیولا اعتراف کرده.
" اگرچه برام دردناکه که بگم, اما من گواردیولا رو دوست دارم. "
کد:http://www.goal.com/en-us/news/88/spain/2009/10/08/1548024/guti-real-madrid-need-time-to-become-a-team-like-barcelona
اي بابا..........جادوگران قديمي جنمشون بيشتر بود:27:
دیشب درمقابل مجارستان فقط 30 دقیقه بازی کرد:41:آسیب دیدگی رونالدو داره دردسرساز میشه
جون ما!...................هميشه خوش خبر باشي............نقل قول:
بچه ها تبريك..............مث اينكه داره كم كم قضيه جدي ميشه:31:
بازم خبر خوش...................مصدوميت كريس باعث شده تا 4 هفته ديگه دور از ميادين باشه:27::21:
آخ جون...............قربون اون جادوگر عزيز برم:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفتن این بازیکن برزیلی به بارسلونا روز به روز محتملتر میشود.
سایت گل – منچسترسیتی به دنبال خرید فرانک ریبری ستاره بایرن مونیخ است و این باعث خواهد شد روبینیو سرانجام در زمستان امسال به بارسلونا برود. اگر سیتی موفق به خرید ریبری شود، روبینیو به صورت قرضی به بارسلونا خواهد پیوست و در قراردادش گزینهای قرار خواهد گرفت که طبق آن بارسا میتواند در پایان فصل قرارداد او را قطعی سازد.گفته میشود روبینیو و مارک هیوز مربی سیتی با هم مشکل دارند و هیوز میخواهد هر چه سریعتر روبینیو تیم را ترک کند. خود این بازیکن هم دوست دارد به بارسلونا بپیوندد. او نتوانسته به آب و هوای انگلیس، شرایط شهر منچستر و همتیمیهایش عادت کند.چیکی بگیریستین مدیر فوتبال بارسلونا گفته روبینیو بازیکن جذابی است و با توجه به این که او میتواند در لیگ قهرمانان هم بازی کند احتمال حضور بالایی در بارسا دارد.
بوليوي در لاپاز يکبار ديگر قرباني گرفت و برزيل را در جريان مسابقات مقدماتي جام جهاني 2010 در منطقه آمريکاي جنوبي دو بر يک شکست داد.
سايت گل - برزيل با شكست 2-1 (تصحیح) مقابل بوليوي كه يادآور باخت اين تيم در مرحله مقدماتي جام جهاني 1994 بود، روند پيروزي هاي متوالي خودرادر يازده مسابقه گذشته ازدست رفته ديد. ضمن اينكخه بعد از 19 مسابقه بدون شکست ، بالاخره اين روند پايان يافت.
گرچه سرمربي تيم ملي برزيل به دليل صعود به فينال جام جهاني، تيم دوم خود را راهي زمين کرده بود اما باز هم بوليوي پيروزي ديگري را مقابل يکي از ابرقدرت هاي فوتبال دنيا جشن خواهد گرفت. در واقع بوليوي پس از شکست تيم هاي آرژانتين، پاراگوئه و برزيل بايد از اينکه نتوانست جواز صعود به جام جهاني را بگيرد، شگفت زده باشد.
گل هاي اين مسابقه را "ادگار اليوارس" و "مارسلو مورنو" براي بوليوي و "نيلمار" در 20 دقيقه مانده به پايان بازي براي برزيل به ثمر رساندند.
برزيل که پيش از اين صعود به جام جهاني 2010 را براي خود مسجل کرده بود با وجود شکست مقابل بوليوي که قبلا شانس صعود را از دست داده بود، صدرنشيني در گروه آمريکاي جنوبي را حفظ کرد.
پاراگوئه به دليل تفاضل گل در مکان دوم اين گروه قرار دارد. برزيل چهارشنبه شب در آخرين مسابقه خود در اين مرحله ميزبان ونزوئلا خواهد بود و بوليوي نيز در ليما مقابل ديگر تيم قعر جدول اين گروه يعني پرو به ميدان مي رود.
ریبری عمرا بره من سیتی.
کریس رونالدو بازیکن کلیدی رئال مادرید از ناحیه قوزک پا دچار مصدومیت شده است.
سایت گل – برطبق گزارش آاس، کریس در بازی پرتغال و مجارستان از ناحیه قوزک پا دچار مصدومیت و تعویض شد و با اینکه در غیاب وی تیم ملی پرتغال با سه گل حریف را شکست داد، حالا با بررسی های پزشکی مشخص شده است که رئال مادرید حداقل برای یکماه از خدمات گرانترین بازیکن تاریخ فوتبال جهان محروم شده است. متاسفانه قوزک صدمه دیده رونالدو دقیقا همان قسمتی است که در ابزی با مارسی آسیب دیده بود و مدتی کریس را از میدان دور کرده بود.
رونالدو که در بازی با سویا غایب بود، به هرترتیب برای بازی تیم ملی پرتغال با مجارستان آماده شد ولی مدت کوتاهی پس از شروع بازی مجبور به ترک زمین شد. با اسکن ام آر آی که در درمانگاه رئال مادرید بر روی پای وی انجام شد، مشخص شد که رونالدو برای 3 تا 4 هفته قادر به بازی نیست. به این ترتیب کریس دو بازی رفت و برگشت با میلان در لیگ قهرمانان و بازی حساس با اتلتیکومادرید در ویسنت کالدرون را از دست خواهد داد.
2009/10/9
مهاجم نخبه یونایتد، علاقمند به بازیهای کامپیوتری است و بدش نمی اید با بارسا هم بازی کند.
سایت گل - شاید رونی از طعم تلخ باخت به بارسا در فینال چمپیونزلیگ،خیلی ناراحت شده باشد اما در بازی کامپیوتری مورد علاقه اش، دوست دارد با بارسا بازی کند. وین رونی یکی از کسانی است که علاقه زیادی به بازی کامپیوتری فیفا دارد؛ بازی ای که سری جدید آن یعنی فیفا 2010 نیز به زودی به بازار خواهد آمد (اومده).
«همیشه دوست دارم یونایتد را برای بازی انتخاب کنم اما وقتی آنلاین میشوم، خیلی وقت ها حریف من هم میخواهد منچستر را انتخاب کند و اغلب هم حریفم راضی به انتخاب تیم دیگری نیست. در این مواقع چون دوست ندارم هر دو طرف مسابقه منچستریونایتد باشند، ترجیح میدهم بارسا را انتخاب کنم؛ تیمی که انتخاب خوبی محسوب میشود.»
جادوگره احتمالا رفیق فاب فیروز کریمیه!!!:دی
وقتی جلوی مجارستان زوری میفرستنش تو زمین خب همینم میشه دیگه...! :2:
رونالدو گفته که آسیب دیدگی مچ پایش را با تمرینات و فیزیوتراپی درمان خواهد کرد و قول داد زودتر از زمان پیش بینی شده برگردد.:31: این مصدومیت به جراحی سال گذشته اش روی همین مچ، متفاوت است و هیچ ربطی به آن مصدومیت ندارد.
رونالدینیو برنده جایزه پای طلایی شد. مرد برزیلی در برابر رقبایی همانند بوفون و رائول این افتخار را بدست آورد.
2009/10/13
سایت گل – براساس گزارش اسکای اسپورت24، جادوگر برزیلی آث میلان برنده جایزه پای طلایی شد. ویژگی اصلی این جایزه انتخاب بازیکنان بالای 29 سال است. موفقیت های شخصی و شخصیت بازیکن و موقعیت وی در تیمی که در آن عضویت دارد نیز در کسب این افتخار درنظر گرفته می شود. البته اگر موفقیت ورزشی بازیکن برای سال گذشته باشد نیز در انتخاب وی لحاظ می شود. ضمن اینکه در مجموع با اینکه رونالدینیو فصل نسبتا موفقی نداشته است اما این افخار را بدست اورده است.
به نظر می رسد سابقه خوب وی بیشتر کمک کرده تا جایزه پای طلایی را برباید. جایزه رونالدینیو طی مراسمی در تفریحگاه قهرمانان واقع در مونت کارلو به وی داده خواهد شد. رونادینیو هفتمین بازیکن نخبه ایست که از سال 2003 موفق به کسب این جایزه شده است.
برندگان "پای طلایی" از آغاز تاکنون به شرح زیر است:
2003 روبرتو باجو
2004 پاول ندود
2005 آندری شوچنکو
2006 رونالدو (برزیل)
2007 الساندرو دل پیرو
2008 روبرتو کارلوس
کد:http://www.goal.com/iran/news/1833/%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7/2009/10/13/1557559/%D8%AC%D8%A7%DB%8C%D8%B2%D9%87-%D9%BE%D8%A7%DB%8C-%D8%B7%D9%84%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AF-%D9%BE%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86
اتحادیه داوران لیگ برتر هشدار داد که پوزش خواهی فرگوسن درباره انتقاد شدید وی از آلن ویلی کافی نیست.
سایت گل – آخرین بازی منچستریونایتد در لیگ برتر جزیره در برابر ساندرلند بود که با نتیجه تساوی دو بر دو به پایان رسید. داوری نسبتا ضعیف آلن ویلی در آن بازی اعتراض شدید سرآلکس فرگوسن را موجب شد. فرگی در مصاحبه ای داور را متهم به پایین بودن قدرت بدنی کرد و اظهار کرد وی بخاطر اضافه وزن و سن بالا توان دویدن را نداشته و به همین دلیل از بسیاری از صحنه های بازی دور بوده است. این ماجرا باعث شد تا اتحادیه فوتبال انگلیس فرگوسن را برای ادای توضیحات فرابخواند.
پس از جلسه با مقامات اتحادیه، سرمربی شیاطین سرخ بطور رسمی از آلن ویلی معذرت خواهی کرد. اما آقای لایتون رئیس اتحادیه داوران لیگ برتر طی مصاحبه ای با کانال 5 رادیو بی بی سی گفت: "من فکر می کنم در بهترین حالت آن پوزش خواهی کافی نیست. شاید اوضاع را بدتر کند تا اینکه مشکل رفع شود. او (فرگوسن) سعی کرده تا با این معذرت خواهی اتهام عدم آمادگی بدنی آلن ویلی را رفع رجوع کند، درصورتیکه این مسئله منجر به زیر سئوال رفتن آمادگی دیگر داوران نیز می شود و فکر نمی کنم پوزش خواهی برای این تهمت زنی کافی باشد".
لایتون در پایان می گوید: "فکر می کنم شاید محرومیتی سنگین از نوعی که در قوانین مصوبه یوفا آمده چاره کار باشد تا از تکرار این مشکلات جلوگیری شود".
2009/10/13
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2009/10/13/1557564/%D9%85%D8%B9%D8%B0%D8%B1%D8%AA-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%81%D8%B1%DA%AF%D9%88%D8%B3%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D9%81%DB%8C-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA
دروگبا: اهل شیرجه زدن نیستم!
سایت گل – دروگبا می گوید برای خطا گرفتن اهل شیرجه زدن نیست و تمسخر هواداران حریف در این مورد را تحمل می کند. ماجرا به بازی اخیر چلسی و لیورپول برمی گردد که منجر به پیروزی دو بر صفر آبی ها بر سرخ ها شد. در این بازی هواداران لیورپول معتقد بودند که دروگبا به قصد فریب داور با هر حرکتی خود را بر روی زمین پرتاب می کند و درطول بازی اعتراض خود را نمایان می ساختند. دروگبا در مصاحبه با مجله ناتس می گوید: "فکر می کنم طرفداران چلسی از من بخاطر آنچه برای تیم انجام می دهم قدردانی می کنند و این مهمترین مسئله است. من همیشه برای کمک به هم تیمی هایم سخت تلاش می کنم. دیگر هواداران؟ خوب، بازیکنان و هواداران تیم رقیب معمولا این کارها رانمی پسندند و اعتراض می کنند اما مهم نیست". دروگبا می افزاید: "هدف اصلی من این است که توپ را بگیرم و برای همبازی هایم تدارک حمله ببینم و گل بزنم. به همین دلیل مدافعان مرا هدف قرار می دهند و خطاهای بسیاری روی من انجام می دهند".
2009/10/13
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2009/10/13/1557560/%D8%AF%D8%B1%D9%88%DA%AF%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D9%87%D9%84-%D8%B4%DB%8C%D8%B1%D8%AC%D9%87-%D8%B2%D8%AF%D9%86-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85