آقا دارم مسخرش ميكنم.نقل قول:
Printable View
آقا دارم مسخرش ميكنم.نقل قول:
فقط يك هفته قبل از شروع فصل اومده پرسپليس و اين تيم رو كه اينقدر وضعش خراب بود رو زنده كرده. حالا كجاي اين خنده داره.نقل قول:
پس از مذاکرات انجام شده میان اعضای کمیته انتقالی فدراسیون فوتبال ایران با ژورژه، دو طرف به طور کامل با یکدیگر به توافق رسیدند و ژورژه به عنوان سرمربی تیم ملی فوتبال ایران به فیفا معرفی شد.فیفا در سایت خود و در بخش مشخصات فوتبال ایران به طور رسمی ژورژه را به عنوان سرمربی جدید تیم ملی فوتبال ایران معرفی کرده است.
در مورد سوابقشم بگم كه آرتور جورج درسالهای گذشته هدایت تیم های باشگاهی ویتوریو گیمارش، بلننزه، پورتیمنونسه، آکادمیکا کوئیمبرا، پورتو و بنفیکا از پرتغال، ماترا ریسینگ و پاریسن ژرمن از فرانسه، ویتس آرنهم هلند، النصر و الهلال عربستان و زسکا مسکو روسیه را برعهده داشته است
آرتورجورج سرمربی پیشین تیم های ملی فوتبال سوئیس و پرتغال که از سال 2002 تاکنون با هیچ تیمی قرارداد نداشته است
سايت فيفا هم آرتور رو مربي ايران اعلام كرده
کد:http://www.fifa.com/associations/association=irn/index.html
خب خدا رو شکر. آرتور جورج هم مربي بسيار خوبيه.
آرتور ژورجه براگا ملو تيکرا (Artur Jorge Braga Melo Teixeira)، نام مربي پرافتخار پرتغاليست که 61 سال پيش، در سيزدهم فوريه 1946 و در همان شهر پورتوي پرتغال متولد شده است.
جورج مربيگري را با پورتو آغاز کرد. سه بار در سالهاي 85، 86 و 90 ميلادي قهرمان ليگ پرتغال و همچنين دوبار و اينبار در سالهاي 88 و 91 به مقام اولي جام حذفي اين کشور رسيده است. بزرگترين افتخار جورج اما زماني رقم خورد که او در فينال جام اروپاي 1987 موفق شد با پورتو، 2 بر 1 بايرن مونيخ را شکست دهد و قهرمان اين قاره گردد.
آرتور جورج را بايد يکي از پرافتخارترين مربيان اروپا دانست. البته ناگفته نماند که يکي از بدترين رخدادهاي دوران مربيگري او، زماني بود که با تيم ملي کامرون نتوانست به جام جهاني 2006 صعود کند که درمقابل ديگر افتخاراتش، چندان پررنگ نيست.
از ديگر تيمهاي نامداري که او در آنها مربيگري کرده، ميتوان به پاري سنژرمن، بنفيکا، و النصر عربستان اشاره کرد. تيم ايران، پس از پرتغال، سوئيس و کامرون، چهارمين تيميست که جورج مربيگري آنرا بر عهده ميگيرد.
آرتور در زمان بازيگري در پورتو نيز 4 بار در ليگ پرتغال و 2 بار در جام حذفي آن کشور به مقام قهرماني دست يافته است.
اکنون در فايلهاي ضميمه، به دو نشان خوب از دو منبع معتبر اشاره شده است که همگي مربيگري رسمي او را در تيم ملي کشورمان، تاييد ميکنند.
موفق باشيد. ;)
منبع متن بالا: دانشنامه انگليسي ويکيپديا
این یارو خیلی خفنه از سیبیلهاش داره خون میچکه:18:
قبلا توی قصابی کار نمیکرده....
آرتور احتمالاً فرچه واکس نداشتن منزل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من با داداش آرتور شوخی دارم هاااا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا به تالار افتخارات این مربی سده قبل اروپا اضافه کنید :
مربی کرتیل فرانسه , توانست در یک فصل این تیم را از دست دو فرانسه به دسته 3 ببرد ... تشویق
مربی گری تیم ملی کامرون در مقدماتی جام جهانی و اوت کردن این تیم پر ستاره .... تشویق
.
.
.
.
هنوز هم بگم ... کجای این مربی خوبه ؟ اه
من نمیگم حتی فردوسی پور و مزدک هم این بابا رو قبول ندارند ...
اگه استیلی بره اون موقع می فهمی کجاش خنده داره ... این تیم حمید استیلی.... والا :27::27:نقل قول:
به جامعه فوتبال ایران تسلیت میگم.
منم هیمنطورنقل قول:
کاش همون برانکو رو میاوردن
ولی در مصاحبه با تلویزیون یک چیز دیگه گفت.نقل قول:
تاسف میخوریم.
افتخاراتش مال عهد بوقه. آخرین افتخاراتش چی بوده؟ به قول بچه عدم صعود کامرون به جام جهانی.
منم به نوبه خودم به همه تسلیت میگم.
ما همچیمون مال دهه 80 - 90 هستش
حتی فیلم های سینمایی که ایران نشون میده با چسب نواری به هم چسبوندن شده فیلم و بعد نشون میدن
آرتور هم زیرخاکی هستش , این چند صباحی هم که در قید حیات هستش و از فسیل شدنش جلوگیری کردن در محفظیه نیتروژن نگهداری میشه
سلام جورج :6:
خداحافظ تیم ملی :42:
خداحافظ جام جهانی:37:
خداحافظ جام ملتهای اسیا:45:
بازم زیاد نباید عجله کرد بعد یک ماه معلوم میشه چکارست...!
اگه تازگی زیاد افتخار نداشته بازم زیاد مهم نیست!چون همون بلازوویچ بعد اون همه افتخار در 98 نتونست ایران رو به 2002 ببره!
ولی اگه ژاک سانتینی رو میاوردن بهتر بود...
و اگه برانکو رو نگه میداشتن از همه بهتر بود...
ما منتظر کاپلو یا مورینیو یا ....بودیم کارمون به کجا کشیده
من شخصا میگم شهنازی لااقل قبلا 4 تا شوت به توپ زده
منم میگم کمی صبر کنیم شاید خوب بود امیدتون از دست ندید اگه از حالا نا امید بشیم بدبختیم
با اون دوباری که عمل کرده شنیدم رو به قبله میخوابه
نه بابا , اینا این یارو رو آوردن صبح شنبه هم نبی اسم بازیکنا رو می ده , تیم هم خو به خود می ره بالا , چون این بابا چطوری می خواد با یکی دو جلسه تیم رو هماهنگ کنه ... این بابا مترسکه ....
فقط بلدين بگيد چي شده فلان شده بنده خدا اصلا هنوز كارش رو شروع كرده ميگيد بدرد نيمخوده اگه يه روزي خوب بوده بنا نيست حالا بد باشه حالا كامروزن صعود نكرده مگه همش مربوط به مربيه؟ فقط منتظريد يكي بياد بگه بده همتون بگيد بده شما يه بار بازياي تيمايي كه مربيگري رو كرده رو ديديد؟ فك مي كنيد فرگوسن يا آرسن ونگر چند سالشونه؟ كه اين داره فسيل ميشه ؟ اگه اين فسيله افرادي امثاله ناصر خجازي كه ديگه تبديل به نفت شدن!
كسي كه مربي پورتو - بنفيكا تيم ملي پرتغال و سوئيس و ... بوده مربي بدي نيست مطمئن باشيد.
در ضمن آقاي Actros ميگن: كاش همون برانكو رو مياوردن
دوست من همون برانكو بهترين مربي تاريخ ايران بود اما قدرش رو ندونستيد! حالا ميگيد كاش همون رو مياوردن! نه عزيز من توي تيم قهرمان كرواسي مربيگري ميكنه احمقه بياد ايران؟ همون دوباري كه اومد چقدر ازش قدرداني شد دوباره بياد ؟ در ابتداي همين فصل هم چند باشگاه من الجمله صباباتري ازش دعوت كردن اما ......
عجب!!!!! حالا كه قلعه نويي مربي يه تيم خارجي شد بهتره شد!!!نقل قول:
:8:نقل قول:
اینم خوبه دیگه ، قرار نبود که کاپلو بیاد ایران اونم با این ولخرجی های فدراسیون :46:، بزارید رئیس فدراسیون انتخاب شه ، ببینیم چیکار میکنه !!!
.
سلام دوستان
كدومتون برونو متسو رو قبل از سال 2002 مي شناختين؟ همون ادم اومد تيم رو قهرمان كرد پس مربي تيم ملي نبايد فردي باشه كه همه مي شناسنش
در ضمن بيماري قلبي و مغزي دليل اين نمي شه كه ممكنه سكته كنه يا مغزش معيوبه
اگه اطلاعاتي از اين مربي دارين بياين منطقي انتقاد كنين نه اين كه حرفهاي الكي بزنين
اين هم اطلاعاتي از اين مربي:
آرتور جرج براگاملوتيكيرا كه همان آرتور جرج (تلفظ صحيح آن ژرژ است) خوانده مى شود متولد سال ۱۹۴۶ و ۶۱ ساله است. درحالى كه روزنامه ورزشى «ركورد» چاپ پرتغال وى را يكى از ۱۰۰ بازيكن برتر تاريخ اين كشور معرفى كرد. او دستى هم بر شعر دارد و به خاطر اشعار خود شهره خاص و عام شده است. او در سن ۱۸ سالگى فوتبال را به صورت حرفه اى با پورتو آغاز كرد و پس از بازى در آكادميكا و بنفيكا به دليل مصدوميت شديد در سن ۳۲ سالگى در حالى كه در فصل ۷۸-۱۹۷۷ در بلننسس عضويت داشت، از فوتبال خداحافظى كرد.
او فارغ التحصيل رشته زبان شناسى ژرمنى از دانشگاه ليسبون است و اين تحصيل او همزمان با انتقالش به بنفيكا ميسر شد. به هرحال او در دوران بازى، ۴ قهرمانى ليگ پرتغال و ۲ قهرمانى جام حذفى اين كشور را به دست آورد و ۲ بار هم جايزه دومين گلزن برتر كشورش را كسب كرد اما بازى در كنار ستارگانى مانند اوزه بيو، ژوردائو و نه نه سبب شد تنها بتواند ۱۶ بار براى تيم ملى پرتغال به ميدان برود كه با زدن يك گل همراه بود. نخستين بازى ملى او تساوى يك- يك برابر ايتاليا در سال ۱۹۶۷ در رم بود و آخرين بازى ملى ۱۰ سال بعد برابر سوييس انجام شد. بالاترين دستاورد ملى او عضويت در تيم ملى پرتغال در جام استقلال برزيل در سال ۱۹۷۲ بود كه در فينال با تك گل جرزينيو به سود تيم ميزبان خاتمه يافت. جرج كه ۵ بار زانوى خود را به تيغ جراحى سپرده بود يك روز در جريان تمرين در استاديوناسيون شهر ليسبون محل تمرين تيم ملى پرتغال پايش شكست و ديگر هرگز بازى نكرد.
پس از پايان دوران بازى در سال ،۱۹۷۸ جرج به لايپزيك در آلمان شرقى رفت و به مطالعه روش شناسى تمرين فوتبال پرداخت. او در فصل ۱۹۸۵-۱۹۸۴ با پورتو قرارداد امضا كرد و با اين تيم سه بار قهرمان پرتغال (سال هاى ۱۹۸۵ و ۱۹۸۶ و ۱۹۹۰) و ۲ بار قهرمان جام حذفى اين كشور (سال هاى ۱۹۸۸ و ۱۹۹۱) شد اما بالاترين افتخار او قهرمانى پورتو در جام باشگاه هاى اروپا در سال ۱۹۸۷ با غلبه بر بايرن مونيخ پرستاره و مدعى بود و از آن زمان به شاه آرتور ملقب شد. جرج فصل بعد به تيم راسينگ پاريس رفت و در فصل ۸۹-۱۹۸۸ به پورتو بازگشت. در فصل ۹۴-۹۳ به همراه پارى سن ژرمن قهرمان فرانسه شد. با بنفيكا در فصل ۹۵-۹۴ در ليگ پرتغال سوم شد و اين تيم را ترك كرد. از آن زمان مربيگرى تيم هاى آكادميكا، ويتس آرنهم، تنريف، زسكا مسكو، تيم ملى پرتغال و تيم ملى سوييس را برعهده داشت. او از سال ۲۰۰۵ مربى كامرون شد و پس از ناكامى اين تيم در راهيابى به جام جهانى ۲۰۰۶ از اين تيم كنار رفت. از حوادث جالب دوران مربيگرى او، هدايت النصر عربستان فقط در ۲ بازى بود كه با شكست ۴- يك برابر تيم ضعيف الفصيلى به كار او در اين باشگاه خاتمه داده شد.
اگر ژاک سانتینی رو انتخاب میکردن خیلی بهتر بودش.اون خیلی مشهور تر و مطرح تر هستش.
هر چند دیروز اخبار گ
فت کمیته انتقالی هنوز تایید نکرده خبر رو
دوست من وقتي فيفا اسم يه مربي رو ميزنه توي ليست ديگه تاييد چيه؟!
اینو میدونم ولی از مسئولای ما هیچی بعید نیستش.یوهو دیدید زدن زیر همه چی و یه ایرانی رو سرمربی گذاشتن اونم حالا که وضع به خاطر علی آبادی قاراشمیش هستش و سازمان گفته براش اهمیت نداره سرمربی کی بشه و پولی نمیده.پس احتمال بهم خوردن هستش
من اصلا تا حالا اسم شهنازی رو هم نشنیدم.پس نمیتونم در موردش قضاوتی داشته باشم.
کی میگه برانکو خوب بود
برانکو لولوی سر خرمن بود هزارو یک نفر ترکیب تیم را مشخص میکردند
شاید از سیبیلهای آرتور خجالت بکشند و دیگه دنبال این کارها نروند
شما اين جمله رو از كجا آوردين. رو چه حسابي ميگيد تيم استيليه.نقل قول:
از بحث هاي فني كه بگذريم اين مربي منو ياد گذشته ميندازه
اخه قيافش با ماريو قارچ خور مو نميزنه خيلي شبيهن بهم
انتخابات فدراسيون فوتبال 19 دي ماه برگزار ميشود. علي كفاشيان دبير كميته ملي المپيك و شاهرخ شهنازي رئيس فدراسيون پينگ پنگ، 2 نامزد انتخابات رياست فدراسيون هستند. محمد علي آبادي رئيس سازمان تربيت بدني از حضور در اين انتخابات انصراف داد.
هر دو از حلقه به گوشان علی آبادین!
اینجا ایران است
مخلصیم
تایید میشهنقل قول:
ماریو رو خیلی خوب اومدی :27:نقل قول:
ولی در کل باید این رو درک کنیم به دلیل شرایط خاص کشورمون هر مربی مایل به کار در ایران نیست!
اینم کاملترین بیوگرافی و همچنین معرفی سوابق این مربی...
کد:http://www.iranianuk.com/article.php?id=23685
سابقه فوتبالى من روشن است شهنازي: فرقى ندارد من رئيس شوم يا کفاشيان!
شاهرخ شهنازى کانديداى پست رياست فدراسيون فوتبال در خصوص انتخابات اين فدراسيون گفت: بيشتر از اين به صلاح نيست که انتخابات به تعويق بيفتد، شخصاً دوست داشتم علىآبادى هم در انتخابات حضور داشته باشد ولى حالا هم فرقى نمىکند که من رئيس شوم يا على کفاشيان، چون به هر حال رئيس فدراسيون بايد با سازمان هماهنگ باشد. البته کفاشيان را فرد موجهى مىدانم و بدون هيچ تعارفى بايد بگويم ايشان پيشکسوتتر از من در ورزش است.
وى در ادامه گفت: البته تا اين لحظه هيچ تصميمى براى کنارهگيرى ندارم و برنامههايم را نيز مدون کردهام و در مجمع آن را به صورت شفاهى ارايه خواهم کرد.
شهنازى در خصوص اينکه به مربى خارجى معتقد است يا ايرانى افزود: اصالت يک مربى در درجه اول اهميت قرار دارد و باتوجه به زمان کمى که داريم، انتخاب مربى تراز اول دشوار است و بايد در اين فرصت کوتاه به سراغ مربيان باتجربه ايرانى رفت، ضمن اينکه نبايد مربى خارجى را از نظر دور داشت.
رئيس فدراسيون پينگپنگ در ادامه خاطرنشان کرد: دنبال اين نيستم که موفق باشم بلکه مىخواهم وظايفم را به خوبى انجام دهم. سابقه من در فوتبال روشن است. 5 سال در زمان مصطفوى نايب رئيس فدراسيون فوتبال بودهام و علاوه بر مديريت در ذوبآهن در باشگاه جنوب اهواز نيز بودهام و با فوتبال بيگانه نيستم.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
شاهرخ شهنازی، مردی که دفترش با علیآبادی تنها چهار اتاق فاصله دارد، کاندیدای اصلی سازمان برای ریاست فدراسیون فوتبال است
در اساسنامه جديد فدراسيون فوتبال، هيات رييسه شامل 9 نفر است. رييس فدراسيون، سه نايب رييس (نايب رييس اول، نايب رييس دوم (رييس سازمان ليگ) و نايب رييس بانوان) و پنج نفر اعضا (يك نفر از بين روساي هياتهاي استاني، يك نفر از بين مديران عامل باشگاهها و سه نفر از بين افرادي كه سابقه مديريت دارند).
رييس، نواب رييس و ساير اعضاي هيات رييسه بايد توسط مجمع انتخاب شوند.
از ۶ نامزد زير به عنوان اعضاي كابينه رييس سازمان تربيت بدني در فوتبال نام برده ميشود:
نصرالله سجادي- نايب رييس اول
مهدي تاج - نايب رييس دوم
خديجه سپنجي - نايب رييس بانوان
علي سعيدلو - عضو هيات رييسه
علي كفاشيان - عضو هيات رييسه
عبدالحميد احمدي - عضو هيات رييسه
کفاشیان : اگر علی آبادی می آمد من به نفع او کنار می رفتم