سلام به جاي كلي نوشتن و اينكه شما به اطلاعات من اعتماد كننين من دو تا سايت زير رو معرفي ميكنمنقل قول:
[HTML]www.banklaptopiran.com[/HTML]
[HTML]www.sarzamin.ir[/HTML]
وخود سايت hp
[HTML]www.hp.con[/HTML]
Printable View
سلام به جاي كلي نوشتن و اينكه شما به اطلاعات من اعتماد كننين من دو تا سايت زير رو معرفي ميكنمنقل قول:
[HTML]www.banklaptopiran.com[/HTML]
[HTML]www.sarzamin.ir[/HTML]
وخود سايت hp
[HTML]www.hp.con[/HTML]
نقل قول:
ممنون میشم جواب بدین
این لینکشنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 06:55 PM ---------- Previous post was at 06:54 PM ----------
نزدیک 600 مگابایت تا الان دانلود کردم
فکر کنم بالای 1گیگ باشه
دوستان من پس از دو هفته تحقیق و گشت و گذار تو اینترنت و پس از تقریبا 50، 60 ساعت تحقیق به این نتیجه رسیدم که 6080 رو بخرم. کل این تاپیک رو ازصفحه یک تا همین صفحه رو هم، 3 روزه خوندم. اما یک سوال داشتم :
همین که قصد قطعی پیدا کردم این مدل رو بخرم اچ پی یه مدل جدید داده به نام HP Pavilion DV6-6177 - USB3 - VGA 2GB که همه ی امکاناتش دقیقا عین 6080 هست فقط کارت گرافیکش شده دو گیگ. با این مدل خیلی مردد شدم که کدوم رو بخرم. الان قیمت 6080، تقریبا 1.180 هزار تومن هست و قیمت 6177 تقریبا 1.310 هزار تومن هست، به نظر شما ارزشش رو داره به خاطر کارت گرافیک 2 گیگ، 130 هزار تومن بیشتر پول بدم؟
امیدوارم که دوستان جواب این سوال رو بدند
با تشکر
سلام
ممنون از همگی
ببخشید منظورتون رو نفهمیدم آخه همه ی سایت ها زدند که سرعتش 5400 هستنقل قول:
دوست عزيز هارد 6080 نوع 2+ هست يعني سرعتش 7200rpm
در مورد Ssd
من خودم سیستمم هم i7 هست همون اول یک ssd گرفتم براش ولی چون 32 بود کم می اورد فضا یک 32 دیگه هم گرفتم گذاشتم کنارش و رید 0 کردم ولی نمی دونم چرا سرعت خواندن تک فایلش کمه یعنی با این پولی که دادم اصلا به صرفه نیست تا اونجایی که یادمه هر کدوم رو 140 گرفتم مدل اولی a-data 32gb s591 دومی هم a-data 32gb s596 فک کنم بود هر کدوم سرعت خواندن تک فایلشون میبایست 250 باشه ولی با رید الان که تست می کنم 159 هست اینطوری که اصلا به صرفه نیست ولی اینم بگم سرعت باز کردن نرم افزار ها فوق العاده بالا هست همین طور بوت سیستم که خیلی وقت ها اصلا صفحه ی welcom رو نمی بینم
قبلا کمی سرعت ssd هام بالاتر بود ولی همین طوری کمتر شد اگه قرار باشه 200 بدم 60 گیگشو بگیرم باز اینطوری سرعت کم بشه و رید هم که نمیشه کرد در لپ تاپ که فایده نداره فقط خیالمون از ضربه خوردن و بد سکتور راحته ولی خدایش سرعتشون در فایل های کوچیک چند برابر هارده که خب بیشتر نرم افزار ها و همین طور سیستم عامل از فایل های کوچیک تشکیل شده نه یک تک فایل بزرگ
این تست رو خودم گرفتم: سمت راستی هارده سیگیت 7200 2 ترا هست و سمت چپ همون دو تا ssd که نوشتم و رید 0 هستند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر شما ارزش داره 200 تومان ssd برای این لپ تاپ؟ جدا اگه ارزش داره پول جمع کنم بخرم (پولی که اگه زود تر گذاشته بودم میشد 6090 خرید حالا به نظرتون ارزش 6080 + ssd بیشتر از 6090 هست که فقط به بلوریش مینازه؟)قبلشم می خواستم بلوری بزارم دیدم ارزش نداره دی وی دی رو بر می داشتند 115 هم می گرفتند حیف بود برای چیزی که اصلا استفاده هم نمیشه بعد باتری می خواستم بگیرم که دیدم خیلی خوبه 3-4 ساعت کار میکنه فقط داخل بازی یکم کمه که ssd بگیرم شاید بیشتر هم بشه عمر باتری چون کم مصرف تر هم هست
ممنون از همگی
با سپاس
:11:
والا من فیلمش رو که دیدم متعجب شدم.واقعا سریع اجرا میکرد.در ضمن دقت داشته باشید سرعت خوندن و کپی یک فایل مهم نیست! چون ویندوز وقتی اجرا میشه با نرم افزار ها کلی فایل هست.که بنظرم باید به سرعت اگه اشتباه نکنم 4K توجه کرد.در ضمن اون ای دیتا هم باید سرعتش پایین بوده باشه.وگرنه دلیلش چی میتونه باشه؟نقل قول:
ببینید دوست عزیز به دلیل این که کمپانی اچ پی بزرگترین تولید کننده سیستم کامپیوتری و به خصوص نوت بوک هست سیاست بخش تولید و فروش کامپیوتر این کمپانی میتنی بر عرضه مختلف و پرتنوع محصولات و به روز کردن اون ها هر سه ماه یک بار هست....نقل قول:
به همین دلیل ممکن هست برای بسیاری از افراد این موضوع خوشایند یا ناخوشایند به لحاظ تصمیم در انتخاب باشه....
کانفیگ هر دو تقریبا یکی هست فقط 6177 مموری اختصاصی 2 گیگ داره که به هیچ عنوان برتری محسوب نمی شه و نمی تونه دلیل برجسته ای برای خرید باشه....
به عبارت دیگر از لحاظ پرفورمنس گرافیکی فرقی با مدل های دیگه نداره و نمی تونین صرفا به این دلیل برتری خاصی بهش نسبت بدین....
متاسفانه پهنای باند مموری هنوز 128بیت هست و به همین دلیل هست که تفاوت قابل توجه با سایر مدل ها نداره....
رنگ این مدل هم نقره ای و بدنه Aluminium Brush....
راستی دوستان مشخصات لپ تاپ 6177 رو می تونید تو سایت زیر مشاهده کنید :
اینم مشخصاتش توی یاس لپ تاپ :کد:http://h10010.www1.hp.com/wwpc/me/en/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-5082212-5116504.html
راستی دوستان کارت گرافی AMD Radeon 6770M - 2GB up DDR5 مدل 6177 از لحاظ performance چقدر با AMD Radeon 6770M -1GB DDR5 مدل 6080 فرق داره؟ سایتی هست که پرفورمنس هاشون رو مقایسه کرده باشه؟کد:http://www.yaslaptop.ir/index.php?productID=324
دوستان خواهشا من رو در مورد خرید 6177 یا 6080 کمک کنید . .
---------- Post added at 08:14 PM ---------- Previous post was at 08:11 PM ----------
از راهنمایی شما ممنونمنقل قول:
اینجور که میفرمایید انگار 2 تاشون یک مدل هستند.ولی فرقشون تو حافظه اختصاصی گرافیک هست که اونم کم بیاره میتونه از رم کمک بگیره/مثلا Geforce 9500GT هم 512 هست هم 1 گیگ.فرقشون تو حافظه.فکر نکنم تفاوت دیگه ای داشته باشن!نقل قول:
تفاوت Chipset Intel® HM65 با Chipset Intel® HM67 چیه؟فرق خیلی مهمی دارند ؟
از 6090 کدوم یکیشونه؟
راستی بین 6090 و n53sn کدوم بهتره ؟
با دلیل بگید.به جز طراحی.
دوست عزيز هر دو تا حدود 4GIG گرافيك ساپورت ميكنن به نظر من 6080 بگيرنقل قول:
دوست عزیز من اونو دانلود کردم ولی نصب نشد یعنی وقتی می خواد نصب کنه یه صفحه ی cmd باز می شه و بعد سریع می ره و چیزی نصب نمی کنه همینطور درایور قبلی که 95 مگه اونم دقیقا همین طوریهنقل قول:
والا از نظر بازی که برای من اون ویندوز ارجینالش مشکل نداشت ولی خب عوض کردمنقل قول:
من که تمام درایو های مثل ریکاوری و فکر کنم دوتای دیگه هم بودو همشو پاک کردم اگه دی وی دی ریکاوری داری مشکلی نداره بعدا دوباره می تونی برگردونی
در مورد ویندوز هم من اینو Windows 7 Ultimate SP1 Integrated July 2011-x64 نصب کردم اگه اینو دانلود و نصب کنی بهتره اینم لینکش که به جای ------- S o f t 98 .ir رو بزن
کد:http://----------/os/windows-7/2113-Microsoft-Windows-7-Ultimate-SP1-Integrated-July-2011-x64.html
نقل قول:
یعنی گرافیک 6080 قابل ارتقا هست و بعدا می تونم ارتقا بدمش؟
سلام دوستان پاک
بالاخره من لپ تاپمو خریدم :26: ( 6050 )
منتهی فردا باس برم بیارمش، امشب فقط رفتم دیدمش و همه چیزشو چک کردم که مشکلی نداشته باشه.:thumbsup:
می خوام کیف (کوله) لپ تاپو به صورت اینترنتی بخرم، چون اون چیزی که می خواستمو تو شهر خودمون پیدا نکردم! :41:
ممکنه آدرس چندتا سایت معتبر و مطمئنو بهم بدید؟؟؟:11:
هر كارت گرافيكي يه حافظه اختصاصي يا real داره كه اون حداقل ساپورتشه مثلا براي 6080 حافظه real 1GIG هستش اما با اختصاص حافظه از رم و cpuميتونه تا 4GIG گرافيك رو ساپورت كنهنقل قول:
دوست من توي google سرچ كن سايت زياد هست اما يه نصيحت براي راحتي حمل و نقلنقل قول:
حتما كولي بگير چون وزني رو كه احساس ميكني در مقابل كيف دستي و يا كيف شوني خيلي كمتره و راحتي
هم اينكه بعضي يا اكثر كولي ها واقعا جا دار هستن
در ضمن اين پست كيف و كولي به اين تاپيك مربوط نميشه
موفق باشي
مباركت باشه
راستي دوستاني كه Recovery گرفتين
حواستون باشه كه ريكاوري ها داراي Boot باشن وگرنه به هيچ دردي نميخورن
بايد بدونيد كه از كجا ريكاوري ها رو تهيه كنيد(منظورم اينه كه با كدوم برنامه از كجاي ويندوز)
با عرض سلام خدمت تمامي دوستان اين فروم
من از صفحه ي 1 تا همين آخرهاي گفتگو ها رو خوندم و از قبل عاشق 6090 بودم كه با اين اوصاف ديوونش شدم، اما ديروز كه رفتم پايتخت قيمتش 1.550 بود كه همه ميگفتن به خاطر اينه كه كم شده تو ايران!!! در همين اثنا با يه مغازه داري صحبت كردم كه گفت صبر كن سري 6100 بياد كه گرافيكش بهتره!!! اين گذشت و رسيدم به يه مغازه ديگه كه طرف خيلي بچه باحالي بود و وارد كننده بود(مطمئنم) اون مدل 6177 رو داشت و البته با قيمت خيلي خيلي مناسب 1.370 كه عالي بود به نظرم. فقط هاردش 750 و رمش 4 كه گفت اگه خواستي يه 4 ديگه ميندازم كنارش كه 8 بشه اما گرافيكش همون چيپست 6770 بود با رم اختصاصي 2 گيگ! بدنه هم كه حتما خودتون ديديد نقره اييه. بقيه امكاناتش و حتي ظاهرش با سري 6000 يكيه. خواستم نظر دوستان رو بدونم چون با اين اوصاف فقط هاردش كمتره كه اونم با اكسترنال حله
سلام
ممنون
دقیقا حرفتون درسته منم بالا گفتم ویندوز همین طور نرم افزار ها تک فالی نیستند و از فایل های کوچیک تشکیل شده اند در این صورت هم ssd چند برابر هارد به دلیل سرعت دسترسی بالا سرعت داره ولی نباید اینقد سرعت ssd رید شده کم باشه در حالت تک فایل و رایت البته فک کنم مشکل از ssd های من باشه ولی ار روز اولش همین طور بود البته روز اول بهتر بود چند وقت یکبار تست می کنم میبینم سرعت کمتر شده وقتی رید کردم سرعت رایت خیلی کم شد چون سرعت ssd دوم سرعت رایتش خیلی کم بود ولی زمانی که یک ssd داشتمسرعت همچینمم بالا نبود سرعتی که روش نوشته شده بود برای خواندن 250 بود ولی 170 می خوند خیلی کمتر از اون چیزی که روش بودنقل قول:
ولی دو چیز یادتون باشه
ssd ها هر چی بیشتر فضاشون اشغال شده باشند سرعت کمتری دارند هر چقدر هم بیشتر روشون رایت شده باشه سرعتشون کمتر میشد (منظورم اینه همش یک چیزی بریزید روش بعد پاک کنید)البته مدل های جدید ssd از trim بهره میبرند که این مشکلو تا حدودی حل کردند که حتما هم باید از ویندوز 7 استفاده کنید (من ssd دومم داره ولی چون اولی نداره و با هم رید هستند نمی توانم از بایوس فعالش کنم اگه فعال کنم ویندوز بالا نمی اد)
منم با شما موافقم واقعا فول اچ دی یک چیز دیگس ولی با این سایز مانیتور 15.6 رزولوشن 1366.768 به نظرم خوبه اگه بالاتر باشه در بازی ها زود تر با این گرافیک کم میاره و اگر هم رزولوشن رو کم کنیم کیفیت پایین میادنقل قول:
اما منظورم اينه که براي كارهاي گرافيكي و رزوليشن بالا بهتره از vaio استفاده كني
معلومه که ارزش نداره حتی اگه 30 تومن هم بیشتر باشه بازم ارزش ندارهنقل قول:
همین که قصد قطعی پیدا کردم این مدل رو بخرم اچ پی یه مدل جدید داده به نام HP Pavilion DV6-6177 - USB3 - VGA 2GB که همه ی امکاناتش دقیقا عین 6080 هست فقط کارت گرافیکش شده دو گیگ. با این مدل خیلی مردد شدم که کدوم رو بخرم. الان قیمت 6080، تقریبا 1.180 هزار تومن هست و قیمت 6177 تقریبا 1.310 هزار تومن هست، به نظر شما ارزشش رو داره به خاطر کارت گرافیک 2 گیگ، 130 هزار تومن بیشتر پول بدم؟
ببینید قدرت گرافیک در چیپست گرافیکیش هست نه فضای مموری - گذشت اون زمان که حافظه ی کارت گرافیک همش برا یبازی ها محدودیت ایجاد می کرد
اگه 2 گیگشو بخرید حتی 2 فریم هم بیشتر بهتون نمی ده فقط دلتون خوشه 2 گیگ فضا دارید
تا حالا به این فک کردید چرا برای قدرت گرافیکی بیشتر کامپیوتر 2 گرافیک یا بیشتر رو sli و crossfire می کنند با این فضای گرافیک هیچ فرقی نمی کنه؟ مثلا اگه هر دو گرافیک یک گیگ باشند بعد از نصب هر دو گرافیک باز هم یک گیگ فضا دارند
:11:
الان اس اس دی های OCZ Vertex3 این قابلیت رو دارن؟
چون خودم این کارو کردم سنگین شد بعد پاک کردم خوب شدنقل قول:
بخاطر همین میگم
امتحان کن
اگه اين تغييرات توسط نمايندگي هاي مجاز يا شركت ارائه دهند گارانتي اعمال بشه قطعا مناسب هستنقل قول:
سلام دوستان من حدود 1 ماهه که این لپ تاپ 6090 رو خریدم
با disk direcdtor home پارتیشن بندیش کردم درایو ریکاوری D رو هم پاک کردم چون تو dvd داشتمش
حالا یه چند روزیه که موقع بوت بعد از آرم ویندوز 7 صفحه سیاه میشه و درایو d رو میخواد چک کن(d=250GB) من دو سه بار گذاشتم این چک بشه از تو ویندوز هم یه چک برای error های درایو d کردم و با Hp support هم هارد رو چک کردم و گفت که باید Defrag بشه
منم درایو d رو که میخوام Defrag کنم آنالیز میکنه ولی defrag =0 و تموم می شه.
حالا شما به من چه پیشنهادری می کنید
در ضمن تمام درایور هام رو هم آپدیت کردم
من تا امروز هم می خواستم Pavilion DV6t-6100 بخرم که متوجه شدم HP Pavilion DV6-6199 اومده،
حالا بنظر شما من Pavilion DV6t-6100 بخرم یا HP Pavilion DV6-6199 ؟؟؟؟؟؟
با وجود این همه تنوع در لپ تاپ من که حسابی گیج شدم:41:
Pavilion DV6t-6100 ----> sarzamin.irدوستان لطفا کمک کنید
HP Pavilion DV6-6199--> yaslaptop.ir
اگه dvd ريكاوري از سيستمتون گرفتين حتما اونو ريكاوري كنييننقل قول:
در اصل شما نبايد درايو D رو پاك ميكردين چون خود سيستم پيامي ميده مبتني بر اينكه اين درايو نبايد حذف يا انتقال و يا تغيير داده شود
با اين حساب اگه ريكاوري گرفتين اونو حتما برگردونيين به همون ريكاوري اين بهترين راه حله
چه جالب ، منم دقیقا مثل شما هستم بین این دوتا 2 دل هستم .نقل قول:
فعلا که بیشتر نظرم روی 6199 هستش حالا بازم از دوستان خواهش میکنم نظرشون رو بگن .
6199 از 6100 جدید تر ه دیگه ؟
اگه بخوام ریکاوری رو برگردونم همه درایوام پاک میشهنقل قول:
بله اما ميتونيين با يه هارد اكسترنال اطلاعاتتون رو ذخيره كنيد بعد از ريكاوري انتقال بديدنقل قول:
در ضمن سعي نكنيد براي لپ تاپ بيش از 3 پارتيشن بسازيد چون اين كار باعث كاهش سرعت سيستم شما ميشه
هركسي براي خريد به اين مرحله ميرسه كه بالاخره چي بخره امانقل قول:
اگه قرارباشه اينجوري پيش برين تا باييد از بين اينا يكي رو انتخاب كنيد يه مدل جديد توي برند ها توليد ميشه كه باز شما رو وسوسه ميكنه
البته hp هم استاد اين كاره داره با تنوع محصول بازاريابي ميكنه
بنظر من هر دو مدل ميتونن نياز هاي شما رو برآوردهكنن اينو مطمئن ام اما شما دارين به سري موارد جانبي خيلي تمركز ميكنيد
اما بنظر من 6100 بگير چون ميدونم واقعا كارش عاليه
این طور که من از سایت HP فهمیدم رم 6100 قابلیت ارتقا تا 16گیگ رو داره ولی 6199 قابلیت ارتقا تا 8گیگ رو داره،
رنگ بندی 6100: Dark Umber (قهوه ای مایل به تیره)
رنگ بندی 6199: Steel Gray
من بازم بهتون 6100 رو پيشنهاد ميدمنقل قول:
اما اگه خدا خواست و خواستين يه روزي بخرين يا از سرزمين رايانه بگيرين يا از شركت هماهنگ
چرا؟
چون هر دو
1 سال گارانتي معتبر
5 سال خدمات پس از فروش
1سال بيمه استثناء هاي گارانتي رو براي شما انجام ميدن
گارانتي هر شركت به اسم خود شركته اما بيمه هر دو بيمه ايران هستش كه
با سالي 10.000 تومن قابل تمديده
میشه بگید فرق بیمه با گارانتی چیه؟
چیپست HM67 با HM65 تقریبا هیچ تفاوتی ندارند فقط hm 67 جدیدتره و بهترهنقل قول:
لینک مقایسه این دو چیپستکد:http://semiaccurate.com/static/uploads/2011/01_january/sandy_bridge_intro/6-series_mobile_chipset.png
تفاوتAsus n53sn با HP dv6 6090کد:http://ark.intel.com/compare/52808,52809
در طراحی هر دو از آلومینیوم براش خورده استفاده شده ولی مسلما Asus طراحیش بهتره
تفاوت اصلیشون تو گرافیک هست gt550 در مقایسه با6770 مخصوصا در بازی های سنگین مثل Crysis 2 در حدود 35% ضعیف تر عمل میکنه ولی تو بازی ها ی سبک تر این تفاوت کمتر میشه و تفاوتشون در اکثر بازی ها بین 20 تا25 درصده
AMD-Radeon-HD-6770M
NVIDIA-GeForce-GT-550Mکد:http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-6770M.43955.0.html
کیفیت تصویر Asus بهتر از HP هست و برایتنس بیشتری هم داره و دید تصویرش از کناره ها هم بهتر از HP هستکد:http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-550M.42264.0.html
سرعت هارد asus 7200 که از 6090 بالاتره البته فقط تو این کانفینگ HP و مدل 6080.
من خودم 6070 دارم که سرعت هاردش 7200 هست . البته اگه سرعت هردو یک باشه یعنی 7200 اچ پی سرعت هاردش بیشتره در نتیجه هارد HP HITACHI از هارد ASUS Seagate عملکرد بهتری داره.
Asus از HP خنک تره
asus یه نمه سنگین تره
HP هنگام کار کردن صدای بیشتری داره
اسپیکر های HP از asus بهتره البته اسپیکر های asus هم بد نیستا ازش تعریف میکنن
و یک تفاوت مهم: باتری hp تقریبا5h 51minکار میکنه در حالت idle در مقابل :27:ASUS 3h 27min
hp دو پورت USB 2 و دو پورت USB 3 داره ولی asus سه پورت USB 2 و یک پورت usb 3 داره
در کل اگه بازی خیلی برات مهم نیست و گهگاهی بازی میکنیو لپ تاپت تو خونستو بیرون نمیری(به خاطر باتری) ASUS انتخاب بهتریه.
اینم لینک بررسی تخصصی ASUS N53SN
کد:http://www.notebookcheck.net/Review-Asus-N53SN-X5MSN-Notebook.52431.0.html
HP Finger Print Reader هم داره :27:نقل قول:
دوست عزيز شما كه بهتر از هر كسي ميدوني HP تو ايران گارانتي درست و حسابي نداره و خود فروشنده آپگريد ميكنهنقل قول:
بازم اگه نظرتونو بدونم ممنون ميشم:20:
دوستان ديگه هم ميشه تظرشونو بدن، خيلي خوشحال ميشم كه نظر همه رو بدونم:31:نقل قول:
سلام دوستان
شرمنده من قبلاً این سوالو پرسیده بودم اما هرچی دنبال پستی که بهم جواب دادن می گردم پیداش نمیکنم، دیگه دارم دیوونه میشم!!!
ممکنه یه نفر لطف کنه بهم بگه که آیا باطری HP 6050 نیازی به شارژ اولیه داره یا نه؟؟؟
یه سوال دیگه، من آپدیت کارت گرافیکو از کجا میتونم دانلود کنم؟؟؟ ممکنه بهم لینک بدید.
شرمنده میدونم جفت سوال ها تکراریه اما ممنون میشم اگه جواب بدید.
سلام دوستان
من تا چند روز پیش موقع ورود به سایت ها اثر انگشت ازم میخواست ولی الآن دیگه تو همون سایتا با IE9
که قبلا کار می کرد ار نمی کنه
Add on ش هم رو IE فعاله
ولی تو google chrome کار می کنه
HP Pavilion dv6-6177eeنقل قول:
رم این لپتاپ 6 gig هست احتمال زیاد مغازه داره ندونسته اشتباه آمار داده یا هم که ...
قیمتش بد نیست من تو فروشگاه های داخلی قیمتشو 1.355 دیدم .کد:http://h10010.www1.hp.com/wwpc/me/en/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-5082212-5116504.html
راهنمای استفاده صحیح از باترینقل قول:
آپدیت کارت گرافیک 6050کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=480557&highlight=%D8%B4%D8%A7%D8%B1%DA%98+%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%87
کد:http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=ob-95342-1&cc=emea_middle_east&dlc=en&lc=en&os=4063&product=5062481&sw_lang=