غیر ممکنه .نقل قول:
احتمال داره سیستم شما وبروسی داره که این پوشه رو هاید یا پاک می کنه وگرنه در حال معمولی حتما با کارهای بالا فایلهای دامپ توی پوشه ویندوز بوجود میان.
C:/windows/minidump
غیر ممکنه .نقل قول:
احتمال داره سیستم شما وبروسی داره که این پوشه رو هاید یا پاک می کنه وگرنه در حال معمولی حتما با کارهای بالا فایلهای دامپ توی پوشه ویندوز بوجود میان.
C:/windows/minidump
سلام یه نگاه بندازین به این تاپیک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم فایل دامپ (مشکلم اینه که صفحه های آبی چند مدل میاد) اینی که تو تاپیک هست بیشتر از بقیه...
شما :نقل قول:
1- آنتی ویروستو عوض کن و با یه آنتی ویروس دیگه ( آوست یا آویرا آپدیت شده) سیستم رو بوت اسکن کن .
2-با نرم افزار Hard drive inspector هاردت رو تست کن .(نتیجه رو پست کن )
3- با نرم افزار memtest هم رم هاتو تست کن(نتیجه رو پست کن ) :
طریقه کار با نرم افزار memtest هم به این صورت هست که :
نسخه usb رو دانلود کنید از :
memtest.org
فلشتون رو فرمت فت 32 کنید که توی خود برنامه داره گرینش رو و بعدش روی فلش نصبش کنید و سیستمتون رو بزارید رو حالت بوت فلش و ریستارت کنید برنامش میاد بالا شروع میکنه به چک کردن رم ها.
حداقل بزار 7 پاس چک بشه تا مظمئین بشی ارور نداری . ممکنه 6 الی 7 ساعت طول بکشه .نتیجه رو پست کن .
لینک کمکی :
4- درایور گرافیکتو(از سایت رسمیش) آپدیت کن و DirectX رو هم همین طور .
5- یه گزارش با نرم افزار ESET sysInspector هم واسم آپلود کن .
سلام
منم یه مدتی هست این مشکل رو دارم اوایل فکر می کردم به خاطر نصب بعضی نرم افزارهاست که خیلی ها رو آنیستال کردم ولی مشکلـم حل
نشد. آنتی ویروسی که داشتم آواست بود فعلا حذفش کردم ولی زمانی که Blue Screen میومد آنتی ویروس داشتم ..
CPU: Intel Core i5
Ram: 4GB
VGA: 5650
فایل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
غیر از این مشکل یه مدت هم هست هر بار که ویندوز بالا میاد یا بعضی مواقع پروسس svchost.exe هم فعالیتش میره بالا تا زمانی که end process
نکنم درست نمیشه مطمئن هم هستم ویروس نیست. نمی دونم به مشکلم مربوط میشه یا نه ..
ممنون میشم راهنمایی کنید:n16:
سلام.
من چن هفته ای هست مه این مشکل رو دارم البته قبلا هم داشتم اما آنها را به گونه ای برطرف کردم:n10:
من از 2 سیستم عامل (win 8 و win 7 ) استاده میکنم که این مشکل در ویندوز 8 است و همانطور که میدونید این ویندوز در صفحه BSoD خود, خیلی اطلاعاتی در اختیار کاربر قرار نمی دهد و فقط اسم ارور را نمایش می دهد . متن ارور من=BAD_POOL_CALLER
ویندوز 7 من 64 بیتی و ویندوز 8 32 بیتی
اینم گزارشات نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] = GeneralReport
اینم اطلاعات کامپیوتر و فایل دامپ
با تشکر
لپ تاپ وایو داری درسته؟نقل قول:
ارور اصلی مربوط به درایور یو اس بی بلوتوث میشه .
این درایور رو آپدیت کن :
vaio bluetooth driver over usb device
از اینجا :
این درایورم دانلود و آپدیت کن :
ظاهراً دوتا درایور یو اس بی بلوتوث نصبه .( vaio و WIDCOMM توی برنامه sysInspector معلومه ) این احتمال هم وجود داره این دوتا درایور با هم تداخل داشته باشن. اگه با آپدیت دو مورد بالا مشکل حل نشد با آزمایش وخطا یکی رو uninstall کن و دیگری رو نصب کن و یه مدت صبر کن ببین درست میشه یا نه .
--------------------------------------------------------------------
اگه باز مشکل داشتی این درایورم دانلود و آپدیت کن :
Intel Graphics Accelerator Drivers
از اینجا :
این آنتی اسپای و آنتی میلور رو هم پاک کن :
SUPERAntiSpyware
آوست بیچاره هم بیگناهه !
سلام اگه میشه با ESET sysInspector هم یه گزارش آپلود کن . ممنون میشمنقل قول:
سلام خسته نباشید دوستان من
وقتی IE رو باز میکنم و میخوام وارد سایت ها بشم یدفه صفحه آبی ظاهر میشه.
بعد سیستم خود بخود ری استارت میشه
تو این صفحه آبی نوشته های بسیاری هست که وقت نمیشه بخونم.
بعد از بالا اومدن ویندوز یک صفحه باز میشه که نوشته:
Problem signature:
Problem Event Name: BlueScreen
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Locale ID: 1033
Additional information about the problem:
BCCode: 50
BCP1: FFFFF880B53B2FA0
BCP2: 0000000000000000
BCP3: FFFFF88005AF6C75
BCP4: 0000000000000005
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 256_1
Files that help describe the problem:
C:\Windows\Minidump\080513-26910-01.dmp
C:\Windows\Temp\WER-33789-0.sysdata.xml
Read our privacy statement online:
If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt
ممنون میشم راهنمایی فرمایید
نقل قول:
ممنون میشم فایل های دامپ و گزارش با نرم افزار ESET sysINspector آپلود کنید :n26:
ممنون از پاسختوننقل قول:
منظور فایلای توی این مسیر؟
C:\Windows\Minidump\
؟؟؟؟
بله . همین مسیرهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این از فایل های دامپ
گزارشی که از نرم افزار مورد نظر گفتید هم فک میکنم این باشه:
اگر نیست بگید چطور گزارش بگیرم
گزارش رو با فرمت XML ذخیره و آپلود کن .نقل قول:
ممنون از جواب کاملتون :n16:نقل قول:
بله وایو هست .. من مدت هاست با بلوتوث لپتاپم مشکل دارم
درباره آپدیت درایور (vaio bluetooth driver over usb device) تو لینکی که دادین مدل لپ تاپ من نبود ولی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دوباره
دانلود و نصب کردم + درایور دومی که لینک دادین که در حال دانلود هستم اگر مشکل ادامه داشته باشه بقیه مراحل هم انجام میدم.
درباره Anti Malware و Anti Spyware تا الان خیلی برام مفید بودن مخصوصا Anti Malware ولی اگر به این مشکل مربوط میشن حتما آنیستال
میکنم و نرم افزارهایی که آنیستال کردم رو احتیاج دارم مثل 2012 Visual Studio و SQL Server ممکنه نصب این دو نرم افزار هم مشکلی ایجاد
کنه ؟ چون یادم میاد زمانی که 2012 visual studio رو نصب کرده بودم دفعات بیشتری blue screen میومد..
به نظرتون svchost.exe که توضیح دادم به این مشکل ربطی داره یا مشکل جداست ؟
بفرمایید:نقل قول:
خواهش میکنم.نقل قول:
خیر : 2012 Visual Studio و SQL Server ربطی به بلو اسکرین ندارن چون از سخت افزارها استفاده نمی کنن.(مستقیم یا بصورت نرم افزار سوم )
svchost.exe هم به بلواسکرین ارتباطی نداره . من که تا حالا اروری مربوط به این فایل ندیدم. شاید غیر مستقیم ارتباطی بین بلواسکرین و این فایل باشه ولی تا حالا ندیدم آسیب در این فایل موجب بلواسکرین شده باشه.
شما :نقل قول:
1- نود 32 رو به طور کامل پاک کن ( با نرم افزار ccleaner از رجیستری هم پاک میشه ) و با یه آنتی ویروس سبک دیگه مثه آوست یا آویرا آپدیت شده سیستم رو موقع بوت اسکن کن.احتمالا سیستمت بواسطه کرک نرم افزار ANSYS ویروسی شده .ضمناً این آنتی ویروس(نود32) در استفاده از رم با بعضی درایورها conflict (تصادم ) داره .
2- رم هاتو بوسیله memtest چک کن :
طریقه کار با نرم افزار memtest هم به این صورت هست که :
نسخه usb رو دانلود کنید از :
memtest.org
فلشتون رو فرمت فت 32 کنید که توی خود برنامه داره گرینش رو و بعدش روی فلش نصبش کنید و سیستمتون رو بزارید رو حالت بوت فلش و ریستارت کنید برنامش میاد بالا شروع میکنه به چک کردن رم ها.
حداقل بزار 7 پاس چک بشه تا مظمئین بشی ارور نداری . ممکنه 6 الی 7 ساعت طول بکشه .نتیجه رو پست کن .
لینک کمکی :
3- اگه با موارد بالا حل نشد نرم افزار ANSYS رو به طور کامل پاک کن چون این نرم افزار در هنگام اتصال به اینترنت سعی میکنه معتبر بودن لایسنس هاش رو چک کنه و چون کرک بهش این اجازه رو نمیده ممکنه صفحه آبی بوجود بیاد در ثانی چون این نرم افزار یه تحلیل گر خیلی قویه و احتمالا شما باهاش مقاومت پراید رو آنالیز میکنی:n02: و رمتون(4 گیگ ) واسه اینجور کارها کم میاره ممکنه صفحه آبی رخ بده .
فعلا اینکارها رو انجام بده تا باز اگه بلواسکرین داشتی دوباره فایل های دامپ جدید رو آپلود کن .
در ضمن این آپدیت رو هم پاک کن :
KB2670838از مسیر زیر :
Control panel>Programs and Features> View Installed Updates
این هم گزارش با ESET sysInspector لینک های مستقیم و غیر مستقیم
من نمینونم واقعا گزارشات را درست آپلود کردم یا نه چون تا به حال با این نرم افزار گزارش تهیه نکرده ام. در این برنامه من به این ترتیب عمل کردم : File<Save log
و بعدش فایل زیپ را سیو کردم. اگر مراحل را درست انجام ندادم لطفا آموزش تهیه گزارش را بنویسید.
ممنون از پیگیریتان.
بیشتر درایورهای شما با ویندوز 8 سازگاری ندارند یا قدیمی هستند( چون سیستمتون احتمالا مال 4 یا 5 ساله پیشه ):نقل قول:
1- درایورهای گرافیک ، شبکه(وایرلس، بلوتوث ) ، بایوس و صدا رو مخصوص ویندوز 8 ، 32 بیتی از سایت رسمیشون آپدیت کنید. علت اصلی هم مربوط به درایور شبکه میشه .
اگه با آپدیت درایورها مشکل حل نشد دوباره فایلهای دامپ جدید رو آپلود کنید .
من از موقعی ویندوز 8 ریختم هر 2 یا 3 بار که کامپیوتر رو خاموش میکنم به مشکل میخورم اونم اینه که بعد از شات داون کردن ، حدود یک ربع طول میکشه که کامپیوتر خاموش بشه و درست لحظه ای قبل از خاموش شدن ارور صفحه آبی میاد و بعد خاموش میشه.بعد که روشن میکنم میگه به مشکل خورده و آیا مایل هست که خطا رو به مایکروسافت بفرسته یا نه.
اینم فایل دامپ:
و فایل همون نرم افزار که گزارش لحظه ای میگیره:
اینم یه عکس وقتی که روشن میکنم کامپیوتر رو :
ضمنا گاهی اوقات (خیلی کم) موقع بازی یهو ارور صفحه آبی میاد که اطلاعاتی ازش ندارم .شاید به این خطا مربوط باشه
با تشکر
سلام به همه دوستان،
ممنون میشم اگر به ما کمک کنید :-)SONY VAIO:این هم فایل minidump :
OS Name: Microsoft Windows 7 Home Premium
Version : 6.1.7600 Build 7600
System Type: x64-based PC
Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T6500 @ 2.10GHz, 2100 Mhz, 2 Core(s), 2 Logical Processor(s)
------------------------------------------------------------
GRAPHIC
Name: ATI Mobility Radeon HD 4570
Adapter Type: ATI display adapter (0x9553), ATI Technologies Inc. compatible
Adapter Description: ATI Mobility Radeon HD 4570
Adapter RAM: 512.00 MB (536,870,912 bytes)
Resolution: 1366 x 768 x 59 hertz
-------------------------------------------------------------
HARD
Model: Hitachi HTS543232L9SA00
Size: 298.09 GB (320,070,320,640 bytes
--------------------------------------
RAM: 4G
یه جای دیگه فایل هات رو آپلود کن . پی سی ورد ف+یلتر کرده .نقل قول:
یهگزارش با نرم افزار ESET sysINspector هم با فرمت XML آپلود کن:
نقل قول:
همه فایلهای دامپ رو آپلود کن .
ضمناً مشکل خاموش نشدن ناشی از درایور acpipmi.sys میشه :
Advanced Configuration and Power Interface (ACPI) Power Meter driver.
فعلا از اینجا دانلود و آپدیتش کن ببین درست میشه :
توی مسیر زیر copy& Replace کن :
C:\Windows\System32\drivers
مشکل بلو اسکرین در هنگام اجرای بازی ها هم مربوط به درایور Nvidia گرافیک میشه . درایور گرافیکت رو هم مخصوص ویندوز 8 آپدیت کن. (با وی پی ان برو ایران تحریمه )
درایور بایوس هم خطا داره و با ویندوزت سازگار نیست اونم حتماً مخصوص ویندوز 8 آپدیت کن .
در ضمن روی این سیستمی که شما داری (کانفیگ معمولی داره) نصب کردن ویندوز 8 اونم 64 بیتی خیلی کار درستی نیست. حداقل 32 بیتی نصب میکردی!
سلام دوباره
فایل minidump اون یکی هم میفرستم براتون.
بی زحمت فعلا این رو یه بررسی بفرمایید.
سلام
لطفا زحمت اینم بکشید ممنون
ارورها خیلی گنگ و کلی هستند . گزارش sysInspector لازمه واسه بررسی بیشتر . در مورد اینکه بیشتر چه مواقعی بلواسکرین داری هم یه توضیحی بده و اینکه از کی این مشکل شروع شده و ... هر اطلاعات اضافی دیگه ایی . اگه میتونی(Restore point مناسب رو داری) بعد از آپلود گزارش از قابلیت System Restore واسه بازگردانی به نقطه ایی که این مشکل رو نداشتی استفاده کن .نقل قول:
درایور کارت گرافیکت رو آپدیت کن(با وی پی ان برو ) . حتماً از همین سایت رسمی آپدیت کن :نقل قول:
اگه باز مشکل داشتی فایلهای دامپ جدید رو به همراه گزارش ESET sysInspector آپلود کن .
سلام، مهندس جان شرمنده افتادین تو زحمت :-)نقل قول:
این ارور اولین بار دو روز پیش وقتی داشتم با kmplayer فیلم میدیم ظاهر شد.یه بار اومد بعد من دوباره فیلمو دیدم یه ربع بعد دوباره blue screen !
دیروز در دو ساعتی که روشنش نردم و فیلم دیدم مشکل نداشتم.
امروز صبح اومدیم با idm دانلود کنیم که دوباره صفحه مبارک ظاهر شد.
یکی دوبارم وقتی داشتم cm هارو میخوندم اومد(همین الانم اومد !!!!)
minidump جدید
نقل قول:
سلام خواهش میکنم عزیز .
احتمال زیاد ویندوزت ویروس داره . چون یه پروسس مشکوکی توی ویندوز هست بنام srvany.exe که واسه اجرای سرویس ها (و فایلهای اجرایی )هست . اتفاقاً در زمان اجرای KM و IDM هم این پروسس اجرا شده . شما:
1- همه اجراهای این پروسس رو توی قرنتینه کسپر بزار .
2- اگه باز بلواسکرین داشتی کسپر رو بطور کامل پاک کن و با آنتی ویروس های آوست یا آویرا آپدیت شده سیستم رو موقع بوت اسکن عمیق بزن .
3- بعد از اینکه کار بالا رو انجام دادی IDM و KM player رو هم پاک کن .
4- اگه باز مشکل داشتی درایورهای بلوتوث لپ تاپ( و ماوس! ) و درایور صدات رو هم آپدیت کن .(درایور صدا رو از سایت رسمی آپدیت کن:
5- اگه باز مشکل داشتی درایور بایوس رو هم آپدیت کن .
6- اگه باز مشکل داشتی احتمالا مشکل سخت افزاریه رم یا هارده :
هاردت رو با نرم افزار Hard Drive inspector چک کن و رم ها رو هم با memtest چک کن. طریقه کار با memtest رو هم توی پستهای قبلیم توضیح دادم .
در هر صورت نتیجه رو اعلام کن .
موفق باشی/
سلام داداش.نقل قول:
بالاخره با تعویض ویندوز تونستم این فایل دامپ رو بگیرم.
این فایل خدمت شما.
امتحان کن ببین وقتی باطری لپ تاپ رو درمیاری و با برق با لپ تاپ کار میکنی هم همین مشکل رو داری؟ نتیجه رو پست کن .
یه گزارش هم با نرم افزار ESET sysInspector آپلود کن .
نقل قول:
امتحان کن ببین وقتی باطری لپ تاپ رو درمیاری و با برق با لپ تاپ کار میکنی هم همین مشکل رو داری؟ نتیجه رو پست کن .
یه گزارش هم با نرم افزار ESET sysInspector آپلود کن .
ممنون.اما درست نشدباز هم موقع خاموش شدن بعد از 10 دقیقه که طول کشید با خطای صفحه آبی مواجه شدم.متاسفانه همیشه فایلای دامپ رو پاک میکردم غیر از فایل دیروزی که فرستاده بودم و فایلی که الان مبفرستم.نقل قول:
این دیروزی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مال الان: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم فایل xml اون نرم افزار: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بایوس هم آخرین نسخه سایت گیگابایت نصبه.اگه جدیدتر هست نمیدونم تو چه سایتی هست و کدام یک به سیستم من میخوره.درایور کارت گرافیک هم همیشه به روز هست الان 329.19 هست که برای ویندوز 8 64بیتی نصب کردم.باز هم ارور میده.مشکل از ویندوز نیست چون در ویندوز های xp و 7 هم همینطور بود (البته قسمت مربوط به بازی وگرنه موقع خاموش کردن کامپیوتر در ویندوز xp و 7 خاطا نداشتم)
مگه ویندوز 8 از ویندوز 7 سخت افزار کمتری نمیخواد؟سیستم که به خوبی بدون کم آوردن جواب میده.رم 4 سی پی یو 4 هسته 2.53 گرافیک 1گیگ 256 بیتی.دیگه مگه چه سیستمی لازم داره این ویندوز؟ الان رم 800 مگ استفاده میکنه در ویندوز 7 هم بین 800 تا 900 بود.به سی پی یو هم فشار نیاورده.دمای گرافیک هم تست کردم نرمال بوده.
با تشکر
فکر کنم نتونستم منظورمو برسونم . ببینید وقتی سخت افزاری ساخته میشه همیشه مطابق با آخرین سیستم عامل ها طراحی میشه ( خودش و درایورش ) . اون زمانی که شما این سیستم رو بستید بعید میدونم هنوز ویندوز 8 معرفی شده بود! بنابراین طبیعی هست که سخت افزارهای شما به اندازه ویندوز 7 و ویندوز اکس پی با ویندوز 8 سازگاری ندارند . علاوه بر اون خیلی از سازنده ها به خودشون زحمت نمیدن تا آپدیت های درایورهاشون رو به روز رسانی کنند و همین نصب ویندوز 8 رو واسه سیستم های قدیمی کمی پردردسر میکنه. در ثانی چند سال پیش هنوز سیستم عامل های 64 بیتی روی بورس نبودند . 2 سه سالی هستند که الان نرم افزارها و سیستم عامل های 64 بیتی توی بورس بازار هستند . مسئله این نیست که ویندوز 8 سخت افزار کمتری نسبت به ویندوز 7 میخواد یا نه مسئله اینه که مثلاً یه سی پی یو دوهسته ایی ساخت سال 2013 خیلی سازگاری بیشتری با ویندوز 8 داره نسبت یه سی پی یو دوهسته ایی سال 2008 داره . بهرحال شما :نقل قول:
فایلهای دامپ که ارور DRIVER_POWER_STATE_FAILURE رو نشون میدن که مربوط به درایورacpipmi.sys میشه . شما :sfc /scannow رو تایپ کنید تا ویندوز فایلهای مشکل دار رو تعمیر کنه .
1- نرم افزار DLL suite و نرم افزار Advanced system optimizer رو نصب کنید و سیستم رو بهینه سازی کنید .
2- داخل cmd دستور
3- داخل Run ویندوز تایپ کنید verifier تا برنامه Driver Verifier باز بشه. این برنامه درایورها رو یکی یکی یا کلی تست می کنه . شما بصورت تکی درایورهایacpipmi.sys و درایورهای گرافیک و بایوس و ... رو چک کنید .( با استفاده از برنامه sysInspector درایورهای مشکل دار رو پیدا کنید ). اگر در حین چک کردن هر کدوم از درایورها صفحه آبی داشتید فایل دامپ مربوطه در پوشه مینی دامپ ذخیره میشه . اینطوری دقیقاً مطمئن میشید که مثلاً آیا درایور بایوس مشکل داره یا نه یا آیا درایور گرافیک مشکل داره یا نه . لینک آموزش کامل رو هم واستون میزارم :[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نتیجه رو پست کنید .
4- آنتی ویروس کسپر رو به طور کامل حذف و از آوست یا آویرا آپدیت شده استفاده کنید .
در ضمن اگه با درایور جدید که از سایت انویدیا دانلود کردید مشکل دارید احتمالا دیگه این یه باگ مربوط به این درایور توی ویندوز 8 میشه و فعلا باید منتظر بمونید تا انویدیا آپدیت های جدید مربوط به این درایور رو منتشر کنه . مثلاً خود من با درایورهای amd گرافیکم توی اجرای بعضی بازیها مشکل داشتم بنابراین درایور جدید رو دانلود کردم و مشکلم در اجرای بازی برطرف شد ولی یه مشکل دیگه در استند بای ویندوز واسم پیش اومد که اونم هفته پیش با دانلود آپدیتی که AMD هفته پیش منتشر کرد حل شد ولی من مشکلم رو به AMD گزارش دادم . در واقع ّFeedback دادم و اونا هم رسیدگی کردند شما هم میتونید به انویدیا مشکلتون رو گزارش بدید. اتفاقاً یکی از مشکلات رایجی که در نصب درایورهای جدید گرافیک پیش میاد همین مشکل خاموش روشن یا استند بای و ری استارت هست .
سلام. من تمامی درایور هایی رو که گفتید رو آپدیت کردم البته کمی به سختی و کارت شبکه و صدا را با نرم افزار driver reviver بروز رسانی کردم و ورژن بایوس را هم ارتقاء دادم این را هم بگویم که من نه WiFi و نه Bluetooth دارم. به هر حال بعد از آپدیت کردن تمامی درایور ها یک بار هنگام باز شدن صفحه ویندوز و با دیگر هنگام کار با ویندوز با صفحه آبی مواجه شدم اما این بار با اروری متفاوت: PFN_LIST_CORRUPT = متن ارور جدید در صفحه آبی
فایل دامپ : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ESET sysInspector repot : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
* شما توی safe mode هم یه مدت کار کن ببین باز مشکل داری یا نه . توی safe mode with networking هم یه مدت کار کن . اگه توی سیف مود با شبکه مشکل داری ولی توی سیف مد خالی مشکل نداری :
* کارت شبکه ت رو از اینجا مخصوص ویندوز 8 آپدیت کن :
* نود32 رو پاک کن و از آوست یا آویرا آپدیت استفاده کن و سیستم رو موقع بوت اسکن کن .
* درایور
Hotspot Shield Routing Miniport - Hotspot Shield® Routing Driver
رو آپدیت کن از اینجا :
*داخل Run ویندوز تایپ کنید verifier تا برنامه Driver Verifier باز بشه. این برنامه درایورها رو یکی یکی یا کلی تست می کنه . شما بصورت تکی درایورهای:
taphss.sys[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hssdrv.sys
nvlddmkm.sys
nps.sys
l1e60x86.sys
و...
رو چک کنید .( با استفاده از برنامه sysInspector درایورهای مشکل دار رو پیدا کنید ). اگر در حین چک کردن هر کدوم از درایورها صفحهآبی داشتید فایل دامپ مربوطه در پوشه مینی دامپ ذخیره میشه . اینطوری دقیقاً مطمئن میشید که مثلاً آیا درایور بایوس مشکل داره یا نه یا آیا درایور شبکه مشکل داره یا نه . لینک آموزش کامل رو هم واستون میزارم :
نتیجه رو پست کنید .
[SPOILER]سلام خدمت اساتید گرامی
دوستان من وقتی 7 نصب میکنم مدام با خطای BSOD مواجه میشم، گاهی از همون ابتدای نصب درایورها این خطاها شروع میشه گاهی هم بعد از اینکه یه چند تا برنامه نصب میکنم،
ولی توی ایکس پی همچین مشکلی خیلی خیلی کمتر پیش میاد، به خصوص گاهی بعد از نصب hotspot shield گهگاه با BSOD مواجه میشم
اینم مشخصات سیستم:
مادربورد: Asus P5G41T MLX
رم: 2 تا Geil 2G
گرافیک: Asus GT610 2G
سی پی یو: intel dual core E6600
هارد: 500G WD GREEN-SATA
پاور: GREEN 330A
DVD: ASUS -SATA
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام مجدد . چند تا نکته رو خواستم بگم که شاید به شما کمی کمک کنه:
1- ویندوز 8 به من اجازه نصب آنتی ویروس رو نمیده چون یک بار خواستم مکافی نصب کنم و نشد چون خود ویندوز بصورت پیش فرض آنتی ویروس (Windows Defender) رو داره .
2-من از نرم افزار Hotspot Shield استفاده نمیکنم اما مشابه آن یعنی Expat Shield رو دارم که حدس میزنم یه جورایی مشکل اونه . اما حیف که نیازش دارم وگر نه پاکش میکردم و می خوام بونم اون روهم میشه آپدیت کرد(برای ویندوز 8).
3-بعد از پست فبلی که دادم کامپیوتر را خاموش کردم و چند ساعت بعد روشن کردم و دوباره هنگام باز شدن صفحه ویندوز صفحه آبی را دیدم با همام ارور سابق (BAD_POOL_CALLER)
و یک سوال دارمدرایورهای:
taphss.sysدقیقا چی هستن و چی جوری چکشون کنم از اگر طبق اون لینک آموزشی عمل کنم حله؟
hssdrv.sys
nvlddmkm.sys
nps.sys
l1e60x86.sys
و...
و این را هم بگویید که درایور های مشکل داری را که با sysInspector پیدا کردم را چه کار کنم آیا را حلی برای آنها هست یا خیر؟
لطف میکنید کمکم کنید.
دو باره سلام. آقا من طبق اون لینک آموزش (فقط اون قسمت کار با Driver Verifier ) رو خواستم انجام بدم یعنی برنامه رو باز کردم گزینه اول و سپس گزینه سوم رو زدم که هیچ اتفاقی نیوفتاد و نوشت "you must restart this computer for the changes to take effect"
یک بار هم ریست کردم دو باره مراحل را از اول انجام دادم ولی بازم همونو نوشت . من به غیر از زدن گزینه سوم گزینه چهارم که انتخاب بصورت دستی هستش رو هم زدم اما بازم نشد. واقعا نمیدونم باید چی کار کنم . کمک کنید لطفا:n30:
نقل قول:
خوب عزیز بعد از اینکه پیغام you must restart this computer for the changes to take effect اومد شما سریعاً کامپیوتر رو ری استارت کن. این برنامه متعلق به خود ویندوزه . اگه درست اجرا نمیشه و کار نمیده احتمالا ویندوزت مشکل داره .
در ضمن اون درایورها رو هم که گفتی چی هستن میتونی توی این سایت توضیحاتشون رو ببینی:
(توی قسمت سرچش اسم درایور رو تایپ کن و سرچ کن تا توضیحاتش بیان )
Expat Shield رو هم موقتاً پاک کن ببین مشکل حل میشه یا نه .درایورهایی رو هم که توی sysinspector خطا دارن تنها راه برطرف کردن خطاشون آپدیت هست . (و در صورتی که درایور نرم افزار مهمی نباشن باید پاک کنی)