یک جوانمرد پیدا بشه و مود ها رو به صورت لیست شده و معرفی شده بزاره...
خیلی هم بهتره که توی پست اول باشه
مرسی
Printable View
یک جوانمرد پیدا بشه و مود ها رو به صورت لیست شده و معرفی شده بزاره...
خیلی هم بهتره که توی پست اول باشه
مرسی
عزیز اگه این کد رو برای من گذاشتی که من گفتم 3 تا کد یعنی اینم دارم و امتحان کردمنقل قول:
غیر از اینا گفتم چیز دیگه ای هست یا نه
خوب بازی را دانلود و نصب کردم
گرافیک نسبتا مناسبی داره و از 10 به اون 6.5 میدم
نکته ای که خیلی عالی کار شده نحوه هدایت هست که از تمم سری های قبلی بهتر شده و من از 10 به اون 8 میدم
جزییات هم بشکل مناسبی کارشده
در کل اون کنترل خودرو سایر ضعف های بازی را تا حدودی پوشش میده
اینجا یه سری مد ,cheat و ... گذاشته، میتونین استفاده کنیننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------------------------------------------------------
یکی هم جواب مارو بده
من رو ultra هم کمبود فریم ندارم
ولی بازی دائم کرش (apphang) میکنه و بلو اسکرین میده
کسی راه حلی داره؟
بازی خیلی خوب طراحی شده مخصوصا کنترلش خیلی بهتر و راحتر شده ولی اگه تخریب هم اضافه میشد بهتر بود.
ضمنا من بازی که دانلود کردم یه Patch هم روش بود که با نصب و اجرای بازی دیدم که ورژن با 1.1.1 شده این پچ چیکار میکنه؟
اگه به پست قبل من هم جواب بدین ممنون میشم.
این لیست اشکال هایی که در این پچ برطرف شده
What's new in this update:
- Hazard warning indicators are working with engine off.
- Improved vehicle maneuverability.
- Improved HDR tonality.
- Cruise control disables on any action of the driver.
- Fixed sunshafts missing with MLAA enabled in some situations.
- Dynamic force feedback disabled when the game is paused.
- Truck license plate management corrected.
- Missing money in UK variant of "lite" Route Advisor fixed.
- Wrong dashboard cruise control symbols corrected.
- Wrong handling of double click on certain UI elements fixed.
- Missing AI traffic on some low-end setups fixed.
- Missing load/save screenshots for long profile names fixed.
- Random trailer disappearing after truck upgrade fixed.
- Missing navigation route after truck upgrade fixed.
- Parking bonus is awarded correctly.
- Total job distance computation corrected.
- Fixed sound bursts of the environment-placed sounds.
- Parking brake stick animation updated after setting value.
- Map: signs tweaking, AI speed tweaking on some problem spots.
- Fixed Majestic windshield wipers.
----------------------------------------------------------------------------
فکر نمی کنم چنین میانبری برای بازی تعریف شده باشه
این مد رو حتما دانلود کنید.نسه 102 بدون محدودیت سرعت.امتحان شده تا سرعت 253 کیلمتر در ساعت:sq_14: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید 1.2 رو 102 نوشتم
نقل قول:
سلام
من از اون راهنمایی شما پولو افزایش دادم ولی لول رو نتونستم یه توضیحی راجب این میدی من بازیو تازه شروع کردم فکر کنم لول 1باشم از کجا لولم رو ببینم
بعد این مود ها رو چی کار باید بکنیم و کجا بریزیم
بازی رو نمیشه بدون بار زدن بازی کرد فقط باید بار بگیری نمیشه با ماشین بری تو شهر ها بگردی
ممنونت میشم یه توضیحی بدی
اين جديده بلاخره اومد؟؟؟
آره داداش این همه صفحه که میبینی روز به روز اضافه میشه واسه همین جدیده هستش:sq_25:نقل قول:
لولتو گوشه بالا سمت راست نوشته شده ،مد هارو که دل کردی اینجا بریز Documents\Euro Truck Simulator 2\mod .نقل قول:
اول بازی تو با ماشین های دیگران بار میبری تا مقداری پول به دست بیاری بعد از بانک یه وام میگیری بعدش برای خودت یه ماشین میخری و میتونی راحت توی همه جاها بری:sq_13:
سلام بچه ها؛من الان پولم 170 هزار تاست (بی وام) میخوام یه اسکانیا 730 بخرم؛به نظر شما وام بگیرم و به دولت بازی بده کار باشم یا خودم کار کنم 260 هزار تا رو جور کنم؟
بانک خودشو کشت از بس گفت که بیا وام بگیر
راستی یه مشورت ، به نظر شما کدوم ماشین بهترین هندلینگو داره؟من خودم iveco خیلی دوست دارم؟ولی تا الان ندیدم جایی این ماشینو بفروشه
چطوری میشه پچ رو نصب کرد
آقایون فریب این چیت هارو نخورید بخدا دو روزه از بازی دل زده میشید خودتون کار کنید و پول در بیارید لولتون رو ببرید بالا من زخم خورده این اشتباهم البته تو سری های قبل مثل جرمن تراک و .... ابدا توصیه نمیکنم این کار رو بکنید .نقل قول:
با نرم افزار zmodler 3 که البته اونم کرک نداره و البته مد ساختن به این راحتی هاهم نیست .نقل قول:
دوستان به ترتیب مد های زیر رو میخوام خیلی ممنون میشم برام قرار بدید.:sq_8:
1- مد این که مارک و اسم ماشین ها همه واقعی بشه
2- محدودیت سرعت برداشته شه بدون این که به کنترل ماشین صدمه بزنه.
اولی رو دارم ولی دومی رو نه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام !
این راننده ها رو که استخدام میکنیم چجوری باید براشون بار بگیریم اونام کار کنن !؟
راننده ها خودشون میرن دنبال بار منتهی بعضی وقت ها بار که نباشه " با توجه به رتبه راننده" خالی بر میگردند
هر چی رتبه راننده بالاتر باشه درصد خالی برگشتن کمتر میشه من الان یه راننده داره رتبش 1.7 هست اول تا حالا سه بار خالی برگشته ولی الان خوب شده و روزی تقریبا 1700 تا برام کار میکنه :D
آخ چه صفایی داره تو جاده هاش حمیرا گوش بدی :D
شما لازم نیست کاری انجام بدی یه راننده استخدام کن یه کامیون هم واسش بگیر خودش دیگه بقیه کار رو انجام میده فقط اون اولا چون لول رانندت پایینه خیلی دیر به دیر بار میبره و پول کمی هم در میاره ولی کم کم درست میشه .نقل قول:
این اولای بازی که ماشین و بار انتخاب میکنی قدرت و سرعت ماشینها با هم فرق میکنن؟
کدومشون بهتره؟
داش ما خودمون یک پا راننده این جاده ها ایم مطمئن باش که از این کارا نمیکنیم الانم خوش حالم که با رانندگی 18000 کیلومتر لول 16 ام.:sq_24:نقل قول:
ما گول این حرف هارو نمی خوریم.
عشق بازی به زحمت کشیدن خوده آدم هستش وگر نه که حال نمیده اینم یه عکس از پروفایل خودم که فکر نکنی ما اهل دروغ گفتن این کارا ایم
دیدی داش ما اهل اینکارا نیستیم:sq_25:
موافقم. فقط تو جاده های سوئیس و ایتالیا پر از پیچ و خمه. جاده های شمال محاله یادم بره فاز میده خفننقل قول:
برداشتن محدودیت سرعت:نقل قول:
چطور میشه پچ رو نصب کرد:sq_25:
zzمنم کاملا با نظر دوست خوبمون hamed30 موافقم کد تقلب زیاد حال نمیدهنقل قول:
مهم بازی خودته که مرحله به مرحله بری جلو
یه راه امتحان نشده برای کسایی که می خوان محدودیت سرعت رو خودشون مشخص کنن :نقل قول:
یکی از همین مد ها رو پسوندش رو از scs به zip تغییر بدین از حالت فشرده خارج کنین و فایل game data رو که تو پوشه def هست با نوت پد باز و این گزینه رو پیدا کنین :
و به هر سرعتی که می خواین تغییرش بدین و ذخیرش کنید و پوشه def رو با winrar و با پسوند zip رو حالت store ذخیره کنید . اگه کار نکرد فحشم ندین چون خودم امتحان نکردم یعنی خونه نیستم که امتحان کنم .
بعد یه چیز دیگه دوستانی که همین مد فیزیک و سررعت رو دارن و دیدن و با کامیون واقعی آشنایی دارن واقعا کامیون اینقدر بالا پایین میره کابینش ؟ البته اون قبلیه ژله ای رو نمیگم همین مد جدید فیزیک .
الان کسی نیستش که نسخه ی دمو نباشه؟اکه کسی اصلی هست لطفا بگه چیکار کرده.
دوستان کرک یا کد جدیدی برای اکتیو کردن پیدا نشده؟
نقل قول:
من همزمان دوتا ویندوز دارم واسه من که یه دنیا فرق کرد به امتحانش می ارزه ویندوز 8 خداییش باحاله
کسی راه حلی نداره ؟نقل قول:
دوستان سلام
من بازی رو نصب کردم ولی نمی شه با موس کنترلش کرد تو قسمت تنظیمات گزینه mouse+keyboard رو انتخاب کردم ولی نشد که نشد . چطوری می شه مشکل رو حل کرد ؟
سلام دوستاننقل قول:
خیلی از بچه ها را دیدم اینگونه پست ها را گذاشتن
این مشکلات که یکیش همون بعلت مشخصات سیستمه اما کسی که میگه من سیستمم بالاست و مشکل دارم باید علت را جای دیگه جستجو کنه.
یکی از مهمترین دلایل که شاید ما بهش اهمیت نمی دیم دمای سیستم و سخت افزار شماست.
یکی از علل اینکه شما این مشکل را دارید ممکنه خرابی سیستم خنک کننده و فن های سیستم تان باشه من خودم هم به این مشکل بر خورد کردم که متوجه شدم اشکال از فن سیستمم هست.
من اون فن را تعویض کردم که هیچ، تازه یکی دیگه هم بهش اضافه کردم.
الان اینطور بازی ها را مثل آب خوردن اجرا میکنه.
منم هم رو 32 هم 64 بیت امتحان کردم فرقی نداشت حالا ویندوز 8 از کجا گیر بیارم؟ البته یه یه نکته اینکه وقتی دکمه J رو میزنی که همون چراغ دادن باشه این اتفاق نمیفته. ولی حتی اگه چراغای کوچیک رو روشن کنی صحنه به شدت آهسته میشه. عجیبه!!!نقل قول:
حالا ویندوز 8 32 بیتی نصب کردی شما یا 64 بیتی؟
كسي نمي دونه چطور ميشه جهت دوربين رو موقع رانندگي با موس تغيير داد؟
کلیک سمت راست رو نگه دار بعد موس رو به اطراف تکون بدهنقل قول:
عزيز اين جواب نداد...
اين كه ميشه ترمز...
با سلام دوستان یک سوال این ارتعاش کامیون که هست یعنی تو دست اندازو پیچیدن اتاق کامیون تکون میخوره... این تو بازی خیلی کن دیده میشه علیرغم فیلم هاش... میخواستم بدونم این شدت لرزش رو از کجا میتونم زیاد کنم یا کمتر؟ تو اون مد کاملا ماشین تکون میخورد من خواستم ببینمم اسمش چیه که بتونم از config بازی تنظیمش کنم؟
مرسی
ايم مد دوميه خيلي داغونه...
رفتم رو دست انداز يك تكوني خورد كاميون كه اگه آدم داخلش بود اول مي چسبيد به سقف بعد پهن مي شد كف...
خيلي شل و وله...