اوکی دوست من
خوب از یک محافظ استفاده کن تا نگران این موضوع نباشی ...
ضمن اینکه تا این حد هم حساس نیست ... مطمئن باش
........
ممنون از توجهتون به توصیه ی من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اوکی دوست من
خوب از یک محافظ استفاده کن تا نگران این موضوع نباشی ...
ضمن اینکه تا این حد هم حساس نیست ... مطمئن باش
........
ممنون از توجهتون به توصیه ی من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم ولی از شما یه سوال دارم اگه برق بره محافظ برق ذخیره کرده که برق بده به لپتاپ تا سیستمش اسیب نبینه؟نقل قول:
سلام به همه دوستان عزیز
دوستان من یه لپ تاپ inspiron1525دارم ولی هر کاری میکنم نمیتونم ویندوز را روش نصب کنم اصلا هارد رو نمی شناسه دوستان می دونند مشکل از کجاست . ببخشید اگه سوال تکراریه اخه تاپیک خیلی زیاده .
متشکرم
1- اگر می خواهید XP نصب کنید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنیدنقل قول:
2- اگر ویستا هارد را نمی شناسد ، هنگام پارتیشن بندی که پارتیشن ها نشان داده نمی شوند، باید درایور intel matrix mass storage را از سایت دل مربوط به درایورهای لپ تاپ خودتان دانلود و بعد روی دیسکی رایت کنید و دکمه load drivers را بزنید و درایور ها را لود کنید
چیزی که در هنگام قطع برق آسیب اصلی رو به سیستم وارد میکنه ... نوسانات اونه .. نه قطع سیستم برق رسانی ... که تقریبا میشه ازش صرف نظر کردنقل قول:
خواهش میکنم ولی از شما یه سوال دارم اگه برق بره محافظ برق ذخیره کرده که برق بده به لپتاپ تا سیستمش اسیب نبینه؟
اونایی که ارتعاشات پاس کردن میدونن : دی
سلام.
من دوستم یه لب تاب دل سری xps گرفته که تک پارتیشن هم هست.
وقتی از بیرون درایو C حجم قابل استفادش رو نگاه میکنیم 44 gig کمتر از وقتیه که میریم تو درایو و همه ی فایل ها رو باهم میگیریم.
یعنی این وسط یه چیزی در حدود 44 گیگ گم شده به نظر شما مشکل چیه؟
با سلام
من چند وقتی هست که یه لب تاپ سوزوکی مدل z440 خریدم.البت هدست دوم ولی تمیز و نو
یک مشکل در موردش دارم خواهش می کنم منو راهنمایی کنید:
وقتی روشنش می کنم فنش شروع به کار مکنه و اصلا قطع نمیشه حتی وقتی اصلا برنامه ای اجرا نمیشه و فقط صفحه دسکتاپ هستش و CPU usage هم چیزیو نشون نمیده ولی وقتی کار سنگین ازش می کشم سرعت فن زیاد میشه و وقتی دوباره به حالت عادی بر می گردم سرعت فن پایین میاد ولی هیچ وقت قطع نمیشه.آیا همیشه باید فنش کار کنه یا یه چیزیش هست؟
یه سوال دیگه هم این که وقتی روشنش می کنم صدای قرچ قرچ از توش میاد مثل صدای هارد ولی حتی وقتی چراغ هارد هم خاموشه بازم این صدا رو میده و در طول زمانی که روشنه بازم همین طوره،خواهش می کنم کمکم کنید این عادیه یا نه؟مشکل چیه؟
نقل قول:
این سوال جوابی نداشت یا نباید اینجا مطرح می کردم ؟؟
:41::41::41::41::41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] operation not found پیغام
سلام دوستان من یه نوت بوک Toshiba دارم و دقیقا ویندوز xp روش بود 3 سال
الان میزنه operation System Not found و الان هاردو نمیشناسه
و تنظیماتی که دوستان گفتن که تو setup باید انجام بشه رو مال من نداره اصلا چه کار کنم
لطفا کمک کنید
دوستان راهی است که موقتا صفحه ماوس روی کیبورد رو غیر فعال کرد؟
سلام به همه دوستان
روی لپ تاپ من ویستای home basic نصب بود که الان من ویستای آلتیمیت روی دستگاهم نصب کردم و تو این چند روز به نظرم مصرف دستگاه بیشتر شده و زود تر باطری خالی میکنه (حدودا 20 دقیقه کمتر باطری میده )
دلیدش را که جویا شدم به من گفتن که ممکنه به خاطر ورژن ویستای آلتیمیت باشه که مصرف بیشتری ممکنه داشته باشه
حالا می خواهم بدونم این حرف چه قدر درسته و آیا ربطی به آلتیمیت بودن و یا home basic بودن سیستم عامل و مصرف باطری وجود داره و اگه هست چه قدر کمتر باید باطری بده؟؟؟
سلام بچه ها...
میخواستم بدونم که چطوری میشه به اطلاعاته مموری کارتی که در رم ریدره لپ تاپ قرار میدیم دست پیدا کنیم؟!
مگه نباید به محضه قرار دادن مموری کارت در رم ریدر یه درایو در مای کامپیوتر ایجاد بشه؟!
ولی در لپ تاپه یکی از دوستان که دل 1510 هست این اتفاق نمیوفته!
لطفا" راهنمایی کنید..
بدرود.
اون درایو در my computer باید وجود داشته باشه و وقتی رم رو می زارید ، می تونید واردش بشیدنقل قول:
احتمالا درایورش درست نصب نیست :46:
خوب ویستا ultimate ، یک سری سرویس های اضافی مثلا indexing ، سرویس aero و ... بیشتر داره که باعث میشه پروسس های بیشتری از CPU درخواست بشه و حتی کارت گرافیک هم درگیر میشه، در نتیحه پاور بیشتری هم مورد نیاز هست و باتری زودتر خالی میشه :46:نقل قول:
صفحه ماوس روی کیبورد چیست ؟ :18:نقل قول:
بارها گفته شده ، page file ها ، hisys فایل ها ، برنامه هایی که مخفی و سیستمی هستند و شما نمی بینید مانند پوشه programDATA و ... :46:نقل قول:
نقل قول:
× فن وقتی کار میکنه که سنسور درجه حرارت سیستم دما را بالا نشون میده ، سوزوکی جنس چینی هست و اصلا با کیفیت نیست ، عین Acer ها فنش دائم روشنه ! اگر روی cpu load زیر 10 درصد هم روشنه مشکل داره ! :41:
× احتمالا اپتیک بالا پایین میشه و اسکن میکنه ، اگر زیاد باشه مشکل غیر عادی هست
اگر تنظیمات رو توی Bios setup نداره و XP هم نصب نمیشه دو راه داره:نقل قول:
1- استفاده از XP نسخه OEM که برای لپ تاپ خودتان درست شده که یا باید از طریق دی وی دی هایش یا سیستم ریکاوری نصب بشه و یا بگردید و از بازار یکی تهیه کنید !
2- دانگرید کردن و ساخت سی دی ویندوز XP [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس خواهشا سوال خود را تکرار نکنید به دفعات ! :13:
تاج پد منظورش بوده :8:نقل قول:
برای سونی بالاترین باتری که میشه گرفت چیه؟
چند ساعت کارکرد داره و چقدر قیمتشه؟
سلام
مدتی هست هر روز مدام برق ما قطع و وصل میشه.بیشتر وقتها 2-3 ساعت قطع میشه بعضی وقتها هم مثلا 2 دقیقه قطع میشه بعد وصل میشه .باز قطع میشه وصل میشه و...
حالا من چی کار کنم؟لپ تاپم که اینجوری خراب میشه.باتری چی میشه؟:44:
یه ترانس(نه محافط )-40 -50 تومنه نواساناط برق رو میگیر
عجب اصطلاحاتی ملت می سازند !نقل قول:
تاج پد منظورش بوده
توی تنظیمات ماوس در کنترل پانل اگر درایور Synaptics برای لپ تاپتون که کنترلر تاچ پد هست نصب کرده باشید این گزینه هست :نقل قول:
دوستان راهی است که موقتا صفحه ماوس روی کیبورد رو غیر فعال کرد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیکش بزنید !
این هم موارد دیگر :
کد:http://labnol.blogspot.com/2007/05/disable-touch-pad-of-your-laptop-avoid.html
موفق باشیدکد:http://answers.google.com/answers/threadview/id/37342.html
توی ایران همون 6 سلولی شاید هم 8 سلولی گیر بیاد تا 4 ساعت هم شارژ نگه میداره :20:نقل قول:
بالاترین این هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که میتونه تا 6 ساعت هم روشن نگه داره :18:
قیمت هم خارج ایران عالیه !
البته باید ببینید برای مدل شما چی هست و توی قسمت Compatible Laptops list: را ببینید ... به نظرم یک سر برید بازار و بگردید ببینید باتری اصلی گیر میاد ...
8 سلولی های اچ پی و یا 9 سلولی دل وات بالا که بالای 130 هستند ، این رو خدا عالمه ! :46:
همانطور که حسین عزیز هم گفتند اصلا محافظ نخر ... یک ترانس ایمنی بخر 55 تومن جنس عالی که تمام خانه و یا پریز های وسائل الکترونیکی را حفاظت کنه :46:نقل قول:
اگه ترانس نخرم و این وضعیت بازم پیش بیاد و هر روز برق قطع بشه ,بعد چه اتفاقی می افته برا لپ تاپم؟برای باتری چی؟:sad:نقل قول:
ببین اگر قطع و وصل هست خیر چون باتری هست و پاور مورد نیاز سیستم از اون تامین میشه ... اما اگر نوسان هست آسیب میبینه ... احتمالا هم خود پاور نه آداپتور
یادمان باشه اداپتور یک کیت کوچک و ظریف هست نه یک سیستم کنترلی قوی
[QUOTE][بارها گفته شده ، page file ها ، hisys فایل ها ، برنامه هایی که مخفی و سیستمی هستند و شما نمی بینید مانند پوشه programDATA و ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] /QUOTE]
page file ها رو که صفر کردیم.
بعدشم مگه این فایل programDATA حجمش چقدره؟
من الان 44 گیگم گم شده.
حدود چند گیگابایت ... یک disk cleanup هم انجام بدید بد نیست
با سلام
من لپ تاپ "دل مدل 1500 Vostro "را از نو پارتيشن بندي كردم و ويندوز ويستا را نيز نصب كردم .ولي تمام اطلاعات ان فرمت شده است .
لطفا نرم افزاري راكه بتواند تمام اطلاعات پاك شده را برگرداند معرفي و همچنين روش كارش را توضيح دهيد.
با تشكر فراوان.
disk cleanup هم انجام دادم ولی بازم 44 گیگ این وسط گم شده.نقل قول:
من که دیگه حسابی گیج شدم.
(تازه کار هم نیستم. از دوستان اگه کسی فکر جدیدی داره بگه چون من 90 درصد چیزایی رو که تو این فروم در مورد لب تاب نوشته شده رو خوندم ولی هیچ کدوم تو این مورد خاص کمکم نکرد)
ممنون از انجمن خیلی با حالتون :10:
دوست عزیز همچین نرم افزاری که بتونه این حجم از اطلاعات رو ریکاوری کنه موجود نیست.نقل قول:
معمولا برای ریکاوری کامل hard از سخت افزار ها کمک میگیرن.
اگه شما هم اطلاعات تون خیلی مهمه بهتره این کارو انجام بدین.
با سلام
من يه sony fz290n6 دارم ميخوام رمش رو تا 4G ارتقابدم. لطفا راهنمايي كنيد چه ماركي مناسب وحدود قيمت چه قدره و از كجا ميشه تهيه كرد?
با تشكر.
الان روی دستگاه معمولا سام سونگ - ناینا - لومیکس - میزارن که ببین رو دستگاه چی سعی کن عین همون بزارینقل قول:
سلام من یک msi ex600 دارم نور صفحه اش خیلی پایینه کسی میدونه باید از کجا نور رو افزایش داد؟
دوستان پشت این مانیتورش کور شدم :دی کمکنقل قول:
دفترچه راهنمای دستگاه رو بخونی ثواب دارهنقل قول:
معمولا یه کلید fn میزارن و بعضی کلید های رو هم با رنگ دیگه معلوم میکنن
دکمه یاد شده رو نگه دار و دکمه مربوط به افزایش یا کاهش نور رو بزن معمولا شبیه یه لامپه
دوست عزیز یک خورده بیشتر توضیح میدی؟ روی کلید f5 عکس خورشید و جهت بالا هست . باید چیکار کنم؟نقل قول:
دکمه fn رو نگاه داره و بعد همزمان همون دکمه ای رو که میگی بزننقل قول:
همین کارو میکنم نمیشه. باید در محل خاصی اینو انجام بدم/؟نقل قول: