افست رینگ ساینا ۱۴ اینچ چقدر هست؟
و واسه خرید رینگ اسپرت تا چه افستی مجاز هست؟
سپاس
Printable View
افست رینگ ساینا ۱۴ اینچ چقدر هست؟
و واسه خرید رینگ اسپرت تا چه افستی مجاز هست؟
سپاس
سلام.
لاستیک مکسس 165برای پراید محلمون قیمت گرفتم جفتی 470 تومن الان لاستیک یزدو بارز جفتی 330تومنه قیمت کومهو گرفتم حدود 520بود.فقط موندم قیمت مکس باایرانی ها زیاد فرقی نداره حدود140تومن تو جفت فقط موندم کیفیت لاستیک های تایلند وتایوان چطوره مثل مکسس یا فالکن ؟؟
دوستان بهترین لاستیک 225/65/17 چیه؟میشلین خیلی گرونه،قیمت پایین تر میخوام.نرمی برام خیلی مهمه.
مزدا cx5
اگر نرمی مهمه هانکوکنقل قول:
هانکوک نرم تره یا دانلوپ؟نقل قول:
هانکوکنقل قول:
لاستیک های ساخت کره جنوبی همه برندهاش از برندهای ژاپن نرم تر هستن
قیمت لاستیک مکسس 165 کی داره برای پراید ارزون ترین خارجی (بغیرچینی) چی بگیرم داره میره بالاتر هر روز
سلام
دوستان من دنبال لاستیک بی صدا هستم.
صدای تایر و نرمی برام اولویته.
چه مارکی مناسبه؟
سلام
برای النترا یک جفت لاستیک میخوام . سایز 215/45/17 هانکوک رو میگن 2700000 نکسن رو میگن 2200000
الان زیر ماشین هانکوک بسته شده . نظرتون چیه؟ نکسن مناسبه؟ اشکالی نداره جلو یک برند باشه عقب یک برند دیگه؟
لطفا راهنمایی کنید.ممنون
لاستیک های کره ای نرم هستننقل قول:
هانکوک استفاده کنید یا رودستون
اگر قبلا از هانکوک استفاده کردین و راضی بودیننقل قول:
بازم از همین برند استفاده کنید و بهتره هر چهار چرخ
لاستیک از یک برند باشه
دوستان برای ماشین شاسی بلند با رینگ 17 میخوام یه لاستیک کره ای بخرم بخاطر نرمیش
حالا بین سه برند نکسن، هانکوک و کومهو از همه نرم تر کدومه؟
هر سه مورد خوبن اما در حال حاضر هانکوک برند برتر کره ای در کشورمون هستنقل قول:
تشکر از پاسختوننقل قول:
برای سایزی که من میخوام 235/65/17 فقط یه مدل هانکوک پیدا میشه مدل Dynapro HP2 که توی ریویو ها خیلی ازش تعریف نکردند خصوصا اینکه اکثرا ساخت چین هست توی بازار ایران یعنی هانکوک چین هست نه کره.
در عوض نکسن توی این سایز مدل ROADIANT HTX RH5 هست که بسیار ازش تعریف کردند و ساخت خود کره است.
کومهو هم فروشنده گفت گل و مدلش رو نمیدونم فقط سفارش میدم برات بیاد! :n41:
و ساخت کره است
فعلا بین این سه با این شرایط نکسن رو انتخاب کردم. دیدم قبل تر نوشته بودید کومهو از هانکوک و نکسن نرم تره کمی به شک افتادم روی انتخابم چون نرمی لاستیک خیلی برام مهمه.
یکی از فروشنده ها که اصرار روی نکسن داشت میگفت کومهو دو پوسته میشه و خیلی این مورد خرابی رو داشتیم!
سلام دوستان عزیز
من میخوام ۴ حلقه لاستیک هانکوک 185/65/14 بگیرم نه گیر میاد نه چیزی! یه سری ها دارن قیمت عجیب و فضایی میدن قیمت میشلن رو میدن به هانکوک! نمیدونم چیکار کنیم تو این کشور خراب شده
اگر کسی فروشنده است یا اشنا داره یا میدونه فروشگاهی هست که هر جا باشه و این لاستیک رو با قیمت درست بده من ۴ حلقه میخوام راهنماییم کنن ممنون میشم خصوصی و اینا بدید اگر لازم شد
--
و دوستان اهل فن: کومهو در مقایسه با هانکوک و دیگر برند ها چطوره؟ خب اینا ارزون نیستن توی این بازار میخوام میدونم ارزش هزینه دارن و خوبن؟ لاستیک فعلیم ایرانیه دو پوسته شده
لاستیک 225/65/17 هم تعاونی میدن؟چه مارکیه؟
در حال حاضر بهترین برند کره ای که الان داره انتخاب میشه هانکوک هستنقل قول:
قیمت ها نجومی شده باید خیلی با دقت خرید کنید مخصوصا در مورد تاریخ تولید حک شده روی لاستیک
با سند خودرو حضوری باید تشریف ببرید تعاونی و سوال کتیدنقل قول:
مشخص نیست برای این سایزی که شما ذکر کردین چه برندی باشه
کسی تجربه استفاده لاستیک چینی تراینگل رو داره ؟
کویر میگن 2018 ها خیلی خوب شده !
هانکوک دارم ولی با این وضع بازار باید برم سراغ ایرانی ها :n14:
60هزارتا کار کردم باهاش ، چون عقب یزد هست ، مجبور شدم همون جلو کار کنه ، نزدیک 60 هزار تا موند !
تعاونی کویر میده نزدیک 400 باید فعلا بگیرم ، یزد رو که قبلا داشتم بعد مدتی خشک میشه ، بارز هم که میگن زود باد میکنه (همکارم گرفت هفته اول باد کرد)
میخوام کویر رو تست کنم ! ؟
من متوسط یک روز در میون 200 کیلومتر میرم ، سالی حدود 40 تا 50 هزارتا و همش هم جاده هستم
من تراینگل تست کردم.خیلی افتضاح بود.به هیچ وجه نگیرین.کویر رو نمیدونمنقل قول:
سلام خدمت تمام دوستان، ماشین من ریو هست، فوری باید لاستیک بخرم، سایز(175/70/13) بین لاستیک های "رودستون و مکسس و سومیتومو" موندم کدوم رو بخرم، تاریخ لاستیک رودستون اواسط 2017 هست، لاستیک سومیتومو اواخر 2016 و تاریخ مکسس 2018 هست، قیمت هر دو شون هم 600 تومان هست، دوستان باتجربه، لطفا کمک کنید. استفاده ام هم معمولی هست، سالی 15 هزار تا کارکرد.
سلام
النترا دارم. از تعاونی هانکوک گرفتم سایز 225/50/17 آیا میتونم استفاده کنم؟ سایز فابریک النترا 215/45/17 هست
اگر پاسخ منفیه قیمت تقریبی سایز 225/50/17 هانکوک چنده که بفروشمش؟
سلام دوستان بخاطر مشکلی که برای لاستیکم پیش اومده مجبورم لاستیک عوض کنم و الانم بخاطر قیمتهای فضایی و وضعیت مالی نمیتونم لاستیک خیلی خوب کره ای یا مارکهای اروپایی و ژاپنی بگیرم
ناچار مجبورم از بین ایرانی و چینی یکی و انتخاب کنم
البته الا سایز تایر 185 هست 14
میخوام 205 14 بندازم
ازبین برندهای زیر کدوم و پیشنهاد میکنید؟
تری انگل
جینیو
کویر
یزد
ممنون میشم راهنماییم کنید
یزد تایر کیفیت خوبی داره انتخاب کنیدنقل قول:
کویر هم خوبه گارانتی خوبی هم تبلیغ کرده
اما یزد انتخاب اول هست
باید از بازار سوال کنید قیمت ثابتی ندارهنقل قول:
بله میتونین.سایز اپتیما 225/45/18 بود که ما 225/50/18 خریدیم.البته حتما باید بعد تعویض تنظیم فرمان ببرین.نقل قول:
البته بابت پهنای بیشتر حتما سوال کنید.
بین رودستون و مکسس یکی رو انتخاب کننقل قول:
از بین یزد و تری انگل یکی رو انتخاب کن کویر خشکه اذیت میکنه هیچ لاستیک هم در ایران گارانتی نداره خیالت راحتنقل قول:
با سلام.سایز 205/60/14 چه برندی پیشنهاد میدید و مدلش؟مرسی
یزد مرکوری ,کویر بد بالانس و خشکه ,بارز بد نیست اینا ایرانی ,خارجی هم برندهای کره ای هانکوک رودستون نکسن ژاپنی هم اگه پیدا بشه تویو ,ولی مواظب تاریخ خارجی ها باشنقل قول:
اینا چطورن؟تاریخ 2018نقل قول:
سومیتومو ژاپن 1350
لوسینی تایوان 1250
پورسم اندونزی 1250
اوتسو تایلند 1150
هیچکدوم دوتای آخر اصلا گمنامن و کمتر استفاده شده سومیتومو هم فقط اسم ژاپنی روشه و در بین ژاپنی ها کمترین کیفیت رو داره ,در مورد تاریخ هم 4 ماه دیگه میشیم 2020 یعنی اگه مثلا این لاستیک ها تاریخ اوایل سال 2018 رو داشته باشن تقریبا دوسال از ساختشون میگذره پس به هفته دقت کن اون لاستیکای خارجی رو هم که اسم بردم اونا کیفیتشونو پس دادننقل قول:
تشکر.چیزی گیر نمیاد.بارز و اینا هستن و لاستیکای چینی.چینیا چطورن؟فالکن چطوره؟نقل قول:
بله متاسفانه تحریم کار خودشو کرده ,فالکن هم خوبه ,چینی اگه تراینگل اونم خوبه فقط به شرط تاریخنقل قول:
الان یه سر زدم Achilles 122 هست جفتی 1100.یه برند دیگه duro هست تایلندی جفتی 1200نقل قول:
دوست عزیز لاستیک خارجی اگر خواستین هانکوک گزینه خوبیهنقل قول:
گرون هست و حتما باید به تاریخش دقت کنید
به نظر من خرید لاستیک ایرانی به صرفه تر و منطقی تره
انتخاب با شماست
الان توی ایرانیها کدوم از همه نرم تره ؟ یک جای دیگه از لاستیکهای جدید کویر تعریف کرده بودن از لحاظ نرمی ولی الان شما میگی خشکه و یزد بهتره ولی باز جای دیگه گفته شده که یزد خشکه .نقل قول:
من 205 14 به جز یزد معمولا چیز دیگه نمیارم چون معمولا دنبال یزد میان مثلا بارز داشتم فروختم ولی بد فروشه ,لاستیک کویر علاوه بر خشکی بد بالانس هم هست به جز پرایدی هیچ سایز دیگه کویر نمیارم ,توی ایرانیها هم ایران تایر از همه نرم تره ولی زودتر هم صاف میشه اگه نرم با دوام میخوای کره ای بندازهنقل قول:
آچیلس به شرط تاریخ خوبهنقل قول:
لاستیک های ایرانی تقریبا همه تو یه رده اند و چندان تفاوتی در نرمی و کاراییشون نیست بجز برخی برندهای آشغال مثل گلدستون که بنا به دهها دلیل اصلا نباید رفت سراغش.نقل قول:
پس زیاد به حرف این و اون گوش ندین خیلی ها تنها از یه برند مثل کویر یا بارز استفاده کردن و ملاکشون رو همون محور میچرخه و تجربه دیگر لاستیک ها رو ندارن.
بنده سه نوع لاستیک ایرانی واسه پژو استفاده کردم و از بارز نسبت به کویر تجربه بهتری و مثبتی دارم، گلدستون هم که رو ماشین قبلیم (رانا) بود باید بگم آشغالترین و بی خود ترین لاستیکی هست که تا به حال تجربه کردم نه بالانس درست و حسابی دارن و نه کیفیت و عمر. لرزش زیاد و پله کردن غیر قابل تحمل هم جز لاینفک این لاستیک هست!
بارز نسبت به همتای ایرانی کویر تایر عمر بالا و نرمی نسبتا خوبی رو به ارث برده.
یزدتایر رو تعریف زیاد شنیدم پس در خریدش حتما مد نظر داشته باشید ولی من استفاده نکردم؛ دفعه بعد اگه مجاب به انتخاب لاستیک ایرانی باشم قطعا یزدتایر رو امتحان میکنم.
ولی در کل این شما هستید که باید بین لاستیک ها انتخاب و امتحان کنید.
ایران تایر و دنا هم هست که من نه تعریف و تمجید زیاد شنیدم و نه انتقاد بد (بجز گلدستون که بی برو برگرد همه شاکی هستن)