اجرا نشدن بازی ها برای Android 2.3 هستش یا Dual Core ؟
یا کلا مشکل از Galaxy S II ئه؟
اجرا نشدن بازی ها برای Android 2.3 هستش یا Dual Core ؟
یا کلا مشکل از Galaxy S II ئه؟
منم حدس می زنم واسه چیپ گرافیکیش باشه چون اکثر بازیها مشکل گرافیکی دارن.نقل قول:
قربانتنقل قول:
اصلا با گلکسی اس قابل قیاس نیست .. سه سر و گردن بالاتر از جی اسه.
زردی صفحه رو تست نکردم .. نمونه فیلم گرفته شدش رو ریختم تو پی سی واقعا کیفیتش حرف نداره.
بازیها که رو گلکسی با آندو 2.3 اجرا می شدن به غیر از نوا و شیفتنقل قول:
بازیهای جی اس2 ورژن مخصوص دارن که دارم دانلود می کنم مثلا Modern Combat 2 Black Pegasus رو گلکسی ورژن 3.3.8 بود الان گیم لافت واسه جی اس2 ورژن 1.0.2 ارائه کرده.
نه امیر ... ماله Dual بودنشه ... روی 2.3 فقط N.O.V.A و Shift مشکل دارن ...نقل قول:
دهنش سرویس ... این رو همه چی میاد ! :31:نقل قول:
اخه نباید زیاد Dual Core بودن تاثیر بزاره...الان i7 950 داره همه رو بالا میاره...مثله E5200 خدا بیامورز...
احتمال میدم به Gpu باشه...هرچی هست زیر سر Mail-400 هستش...باید ببینم Tegra 2 هم همین مشکل رو داره یا نه...
پ.ن:اینجاست که تازه مشخص میشه iOS چیه: دی
فقط تنها مزیتش اینه که این دنگ و فنگها رو نداره .. این چهارمین گوشی آندروئیدیه منه و تا الان 3سری همه بازیها رو از اول دانلود کردم با این سری میشه 4سری:31:نقل قول:
یعنی محدودیت :دینقل قول:
یه روش هست که آقا ادریس تو سایت موبایلستان واسه گرفتن فایل sd بازیهای گیم لافت گفته...اگه از اون روش استفاده کنین یه جا هست که نوشته dual core ...اگه اون فایل sd رو دان کنین(واسه گلکسی 1 نوشته pvr پس فایلاشون فرق داره) احتمالا بازیهای فوق جواب میدن...
هر گوشی آندروید انگار کلا با اون یکی ساختارش فرق داره: دینقل قول:
فقط تنها مزیتش اینه که این دنگ و فنگها رو نداره .. این چهارمین گوشی آندروئیدیه منه و تا الان 3سری همه بازیها رو از اول دانلود کردم با این سری میشه 4سری
کی می خواد گوگل یه کاری بکنه خدا می دونه: دی
راستی اینو دقت کردین؟
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
شبیهن؟:-؟
اگه اشتباه نکنم امیر این عکسی که زنه گوشی دستشه ماله ویدئو اولیه تبلیغاتی GS 2 بود که کلی هم روش بحث شد ...نقل قول:
راستی اینو دقت کردین؟
این خود GS 2 مگه نیست ؟
میگم من هرچی دقت میکنم نه تفاوتی میبینم نه شباهتی:31:نقل قول:
هر گوشی آندروید انگار کلا با اون یکی ساختارش فرق داره: دی
کی می خواد گوگل یه کاری بکنه خدا می دونه: دی
راستی اینو دقت کردین؟
شبیهن؟:-؟
حالا تو چی میبینی برای ما هم بگو:31:
همین تفاوت داشتن توی نسخه های بازی هاشون دیگه: دینقل قول:
میگم من هرچی دقت میکنم نه تفاوتی میبینم نه شباهتی
حالا تو چی میبینی برای ما هم بگو
زرشــــک: دینقل قول:
اگه اشتباه نکنم امیر این عکسی که زنه گوشی دستشه ماله ویدئو اولیه تبلیغاتی GS 2 بود که کلی هم روش بحث شد ...
این خود GS 2 مگه نیست ؟
منظورم این بود که چرا شبیه نیستن این 2 تا؟
عجب!:31:نقل قول:
همین تفاوت داشتن توی نسخه های بازی هاشون دیگه: دی
من نفهمیدم بلاخره ! فک کنم منظورتو بد گفتی! عکس از گوشیها گذاشتی بعد گفتی بنظرتون شبیه هستن؟ منم گفتم من که چیزی نمیبینم از شبیه بودن یا متفاوت بودن:31: بعد نمیدونم چطور شد بحث بازی اومد :31:
در کل فک کنم منظورت تفاوت در اجرایه بازی ها منظورت بود؟
زکی :31:نقل قول:
کاربر فعال انجمن اتومبیل رو چه به موبایل؟ :31:
این وای فای باطری رو قورت میده .. دقیقه ای 1درصد :13: شایدم چند بار شارژ و دشارژ بشه بهتر بشه .. شاید!!!
خب باید بگی اینا چرا شبیه هم نیستن ! تو عکس رو گذاشتی می گی : دقت کردین ؟ شبیهن ؟ : دینقل قول:
زرشــــک: دی
منظورم این بود که چرا شبیه نیستن این 2 تا؟
حمید از انجمن موبایل به اون درجات والا رسیده ... :دینقل قول:
کاربر فعال انجمن اتوموبیل رو چه به موبایل؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبه که ... کامل شارژش کن 100 دقیقه وای فای داری :دی...نقل قول:
این وای فای باطری رو قورت میده .. دقیقه ای 1درصد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شایدم چند بار شارژ و دشارژ بشه بهتر بشه .. شاید!!!
ولی جدا از شوخی ... حتما یه هفته دیگه نتیجه نهایی رو از عمکرد باطری بگو ... هیچکس جواب و درست و درمونی که نداد !
.
بچه ها من یک سوالی دارم !!
الان این سایت expansys.ae داره گلکسی 2 رو میده AED 2,389.99 ...
با این ملی کارت های ارزی 3140 ریال میشه هر درهم .... یعنی رفتم از بانک پرسیدم آقا نرخ رو چه جوری حساب می کنین .. گفت همونی هست که تو سایتمون هست .. (bmi.ir) ...
یعنی اگر حساب کنیم .. میشه 2389.99x3140=7504568.6 ریال .... یعنی همون 750 هزار تومن ... من الان بگیرم اینجوری خوبه .... ؟؟؟ آخه یکی از دوستام دبی هست الان ... از این ملی کارت ها هم داره !!!
نقل قول:
عالیه اگه میتونی بگیر
اگه بخوای صبر کنی تو ایران تا به این قیمت برسه پیر شدی
الان بد جور پیچ خوردگی ایجاد شده: دینقل قول:
عجب!
من نفهمیدم بلاخره ! فک کنم منظورتو بد گفتی! عکس از گوشیها گذاشتی بعد گفتی بنظرتون شبیه هستن؟ منم گفتم من که چیزی نمیبینم از شبیه بودن یا متفاوت بودن بعد نمیدونم چطور شد بحث بازی اومد
در کل فک کنم منظورت تفاوت در اجرایه بازی ها منظورت بود؟
من از تیکه"هر گوشی آندروید انگار کلا با اون یکی ساختارش فرق داره: دی
کی می خواد گوگل یه کاری بکنه خدا می دونه: دی"
منظورم جواب این تیکه مهدی بود"فقط تنها مزیتش اینه که این دنگ و فنگها رو نداره .. این چهارمین گوشی آندروئیدیه منه و تا الان 3سری همه بازیها رو از اول دانلود کردم با این سری میشه 4سری"
همین: دی
خوب دقت کننقل قول:
خب باید بگی اینا چرا شبیه هم نیستن ! تو عکس رو گذاشتی می گی : دقت کردین ؟ شبیهن ؟ : دی
جک 3.5 که نیست تو عکس دست حاج خانوم...
بعد بالای گوشی خیلی شبیه BL40 هستش تا Galaxy S 2
.
.
مجید جان اینم بنچمارک من:
دوستان این تاپیک رو ببنید قیمت های گوشی تو علاءالدین هست!
از 900 تا 1 تومن قیمت دادن اونجا!کد:http://---------.ir/Forum/thread10966-3.html
این هم یکی از کاربرا گفته :
اگر صبر کنید طی 2 هفته آینده به احتمال زیاد به مرز 750 تومان میرسه این حرف یکی از تاجرای با معرفت طبقات بالای علائدین بنام حاج محمد آقاست گفت دمش گرم که این حرف و زد والا دیشب که باهاش حرف میزدم میگفت آقا کامران عجله نکنی این گوشی 700-800 تومانیه زود افت میکنه.د راستی من خودم مغازه دارم قیمت روز دستمه.پس مطمئن باشید بیخودی قیمت نمیدم.اینم در نظر بگیرید سامسونگ با سیاست اشتباهی که اینبار در ارائه مدل جدیدتر گالاکسی انجام داد و قبل از فروش جهانی و عمده اس2 عنوان کرد اس3 رودر نیمه اول 2012 وارد بازار میکنه به شدت می خوره تو سر قیمت اس2 چرا؟؟؟؟؟؟/چون همه منتظر شاهکار بعدی سامسونگ میمونند.
سلام مهدی جان با گوشیت خوش میگذره؟:31:نقل قول:
برای اطمینان من چند تا از بازیهایی که گفتی مشکل داری باهاشون رو تست کردم و اینم نتیجه هاش::31:
NOVA HD :بدون مشکل اومد بالا نمیدونم چرا برا شما مشکل داشت:13:
Splinter Cell Conviction HD :بدون مشکل اجرا شد.
NFS Shift :بدون مشکل اجرا شد.
Spider Man Total Mayhem HD :همون مشکل شما رو داره صفحه سفید:13:
fast and furious :اومد بالا ولی گرافیکها یکم بهم ریختس:13:
Contract_Killer :برخلاف مال شما برا من اصلا اجرا نشد:18:
من فعلا همینا رو داشتم چک کنم.بازم بازی گیرم اومد حتما چک میکنم:46:
ممنون و موفق باشید:11:
سلام
ورژن نوا رو بگو .. نوا2 و Modern_Combat_2_Black_Pegasus رو هم اگه داری یه تست بکن.
ظاهرا بازیهای جی اس2 کلا فایل نصبی و دیتاشون فرق می کنه .. یه پک از بازیهای اچ دی گیم لافت رو گیر آوردم ولی لینکاش خرابه دارم سرچ می کنم.
راستی من گوشیو فلش هم کردم یه کاستوم رام فارسی ریختم روش(قابل توجه اونایی که می گفتن دستی آنلاک شده)
سلام مهدی جاننقل قول:
ورژن نوا رو کجاش نوشته؟:13:راستی این نوا که من دارم نوشته که مخصوص سامسونگ.
جدا فارسی کردی یعنی تو وب و اس ام اس مشکل نداری؟منوهاش برام مهم نیست فقط فونت فارسی رو ساپورت کنه کافیه
اگه امکان داره جایی که رفتی فارسیش کردی با راهنماشو برام بذار ممنون میشم.
موفق باشی:11:
سلام:5:
هورااا....:31:چه افتی داره میکنه این گوشی:18:....خدا کنه برسه به 600:19:
دوستدار شما یاشارکد:http://www.mobile.ir/usedphones/info.aspx?id=7146
دوستان چرا هیشکی توی کلوپ دیزایر اچ دی فعالیت نمیکنه؟
من دیزایر اچ دی دارم اما روش اندروید مارکت نصب نیست. گوشیم هم صفر کیلومتره. فکر نکنم روت شده باشه رامش هم رام خاور میانه اچ تی سی هست.
یکی راهنماییم کنه.
لطفا
ممنون
Head to head بین گلکسی سنسیشن و2x
کد:http://www.gsmarena.com/htc_sensation_vs_galaxy_sii_vs_optimus_2x-review-608.php
شوخی هم داریم مگه؟ :31:نقل قول:
نوای منم رو گلکسی نصب بود دیگه .. تو همون گلکسی هم با رام 2.3.3 مشکل داشت .. فکر کنم با همون فایلهای apk گلکسی دیتاها رو دوباره با وای فای بگیرم درست شه .. فعلا که گیگ ندارم واسه بعد :46:کد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=152809
بدبخت سنسیشن تو این لینک بالایی سوسک بی چون و چرا شده که:دی
اوه شیت ! .... :دینقل قول:
مجید جان اینم بنچمارک من:
مهدی این چیه ! .... اون قسمت آبی رنگ ماله 3D گوشیه ... تقریبا دو برابر گلکسیه !
مهدی من امشب خوابم نمیبره دیوونه !:دی
پ.ن : دستتم درد نکنه جیگر :40:
آخه این دوستم در زمینه گوشی و کامپیوتر و کلا تکنولوژی بد جوری تعطیله !!!!!نقل قول:
می ترسم بندازن بهش .... موندم توش .... مخصوصا با این وضعی که میگن گوشی رو حتما باید کنترل کنی موقع خرید ....
بعد یه بنده خدایی میاد میگه سنسیشن بهتره به دلیل رزولوشن بیشتر:18:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=489068&page=8
نقل قول:
دوست عزیز اگه از این رام استفاده کنی از اون madmack جدید تره . بر اساس اخرین رام رسمی ( KF1 ) سامسونگ هست
---------- Post added at 10:20 PM ---------- Previous post was at 10:18 PM ----------
نقل قول:
پس 1 کار کن برو تو سایت موبایل . ای ار قیمت از 880 هست به بالا صد تومن بیشتر بده ولی با اطمینان بخر
:31:نقل قول:
آره 3Dه .. سی پی یو رو بچسب :31:
این بازیهاش رفته رو نروم کلا حجمش دو برابره .. نوا 78 مگی شده 198 مگ :18:
پ.ن: پست بالا تایید میشه منم الان پیداش کردم
یک دونه هم 850 تومنی داره .... یعنی 100 تومن گرون تر .... این سایته قابل اعتماده ... یعنی مثل گوشی شاپ و دیجی کالا و اینا ... ؟؟نقل قول:
نقل قول:
نمیدونم بخدا
من تا حالا هیچوقت اینترنتی کالای برقی نخریدم . سایتش فقط جنبه تبلیغات داره شما در اصل با فروشنده گوشی طرفین . باید به شماره فروشنده زنگ یا س بزنین تا ببینین اوضاع چطوریاست
بین خرید این مدل سامسونگ و این مدل اچ تی سی موندم کدومو انتخاب کن واسه خرید
کمکم کنین
من تو تاپیک خوندم که یکی از بچه ها این گوشی را نقد کرده ولی هر چی گشتم پیدا نکردم . کسی لینک پست نقد این گوشی را میتونه بده ؟
من می ترسم پیر شم و این گوشی به دستم نرسه آخرش !!!نقل قول:
فعلا که یک اس زدم به فروشنده گوشی. ... هنوز جواب نداده ...
---------- Post added at 10:38 PM ---------- Previous post was at 10:34 PM ----------
اگر منظورت ریویو kissyou هست ... اینه :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6177891&postcount=1721
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6178000&postcount=1723
تو همه چیز آپلود کردن !کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6178299&postcount=1726
نقل قول:
این صفحه را نگاه کن یک مقایسه است از وضعیت مشخصات سخت افزاری 2 تا گوشی ببین کئوم بهتره ؟ خودت قضاوت کن
[HTML]http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3621&idPhone2=3875[/HTML]
بعد در ضمن سامسونگ اپدیت نرم افزاریش خیلی بهتر از اچ تی سی هست
من جای شما باشم سامسونگ را انتخاب میکنم چون هم مشخصات بهتری داره و هم مطمئنم براش اپدیت ورژن جدید اندروید میاد و ....
---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------
نقل قول:
من می ترسم پیر شم و این گوشی به دستم نرسه آخرش !!!
فعلا که یک اس زدم به فروشنده گوشی. ... هنوز جواب نداده ...
نگران نباش تو هم این پادشاه را میخری.
منم خیلی دوست دارم بخرم دارم صبر میکنم بیاد روی 800 تا بخرم چون هنوز یک کم قیمتش زیاده ( چون تازه وارد شده و زیاد کسی نداره ) من تو شهرستانم اخرین قیمتم اینجا 960 هست . حالا مثل اینکه گفتن بار جدیدشون شنبه میرسه و احتمالا باید قیمتشون هم کمتر باشه.
امیدش بخدا
بدون شک گلکسینقل قول:
یه نگاه به این بندازکد:http://www.gsmarena.com/htc_sensation_vs_galaxy_sii_vs_optimus_2x-review-608.php
مهدی جان یه لطفی کن پیغام خصوصیت رو یه چک بکن:11:
Samsung Galaxy S II Official Accessories Review
کد:http://www.slashgear.com/samsung-galaxy-s-ii-official-accessories-review-15159443/
آخه این بنچمارک Qudrant رو آدم بینه و بعد بگه سنسیشن یا گلکسی ؟ بازم به اپیتموس !
مهدی تو 100 امتیاز از آرنا بیشتر گرفتی تو بنچمارک ؟ جریان چی بید ؟ لگ فیکس و اینا که نکردی ؟ : دی