یعنی چی ؟ بازی باید اصل باشه ؟ :18: یه سری از بچه ها تو صفحات قبل بهم گفتن که با 20 تومن هزینه برای خرید سیدی کی بازی رو دارن انلاین بازی میکنننقل قول:
من خودم سی دی کی MW3 رو میخوام بخرم . باید اصل باشه بازیش ؟ :41:
Printable View
یعنی چی ؟ بازی باید اصل باشه ؟ :18: یه سری از بچه ها تو صفحات قبل بهم گفتن که با 20 تومن هزینه برای خرید سیدی کی بازی رو دارن انلاین بازی میکنننقل قول:
من خودم سی دی کی MW3 رو میخوام بخرم . باید اصل باشه بازیش ؟ :41:
خب از ایران بخرنقل قول:
مشکلی که نداره
مهم سی دی کی بازی یه
فقط باید یکی تو ایران جور کنی برات بخره
همین
من طرفدار BF بودم ولی با این بازی به ما ایرانی توهین کردن :19:نقل قول:
اصلا از اسم BF و DICE بدم اومد.امیدوارم COD اینطوری نشه
تو اینجا آره اما تو ایران نه :31:نقل قول:
تو ایران هر کاری بخوای میتونی بکنی !!!
با سلامنقل قول:
این پچ HD که میگن رو باید از کجا دانلود کرد دوستان ظرفیتش چقدر هست؟؟؟
من نسخه RELOAD رو نصب کردم
این نسخه مگه کامل نیست ؟؟؟
چرا هیچ کسی جواب من رو نمیده ؟؟؟
یه سوال دیگه هم پرسیده بودم 3 صفحه قبل بوده ولی هیچکسی جواب نداده ؟؟؟؟:41::41::41:
دوست عزیز هر کجای دنیا باشی می توانید تازه برای شما راحتر هست چون کارت اعتباری دارید این همه سایت روسی هست که داره cd-key این بازی را به قیمت 17 دلار می فروشند.نقل قول:
این رو از کجا دالنود کنم که کامل-سالم-کرک شده باشه؟
الان كدوم نسخه سالمه كار مي كنه ؟ :21:
بازی رو به علت باگ های زیاد و توهین بیش از حد به ایرانی جماعت گذاشتم کنار.
انصافا هنوز وقتی شروع میکنم cod 6 رو میرم واسم جذابیت خاصی داره و دوست دارم ادامش بدم ولی این بازی خیر.داستان مشخصی نداره ولی یه هدف مشخص داره اونم خراب کردن ایران و ایرانی در دنیا...
نقل قول:
:10::10::10::10::10:
آقا اگه اسپویلر واسه ما کار کرد حالا؟؟؟؟؟؟
Battlefield 3: Back to Karkand screenshots
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://images.eurogamer.net/2011/articles//a/1/4/1/5/8/9/5/Battefield_3___Back_to_Karkand___Strike_at_Karkand_screens__3.jpg.jpg
کد:http://images.eurogamer.net/2011/articles//a/1/4/1/5/8/9/5/Battefield_3___Back_to_Karkand___Strike_at_Karkand_screens__1.jpg.jpg
کد:http://images.eurogamer.net/2011/articles//a/1/4/1/5/8/9/5/Battefield_3___Back_to_Karkand___Strike_at_Karkand_screens__6.jpg.jpg
کد:http://images.eurogamer.net/2011/articles//a/1/4/1/5/8/9/5/Battefield_3___Back_to_Karkand___Strike_at_Karkand_screens__4.jpg.jpg
کد:http://images.eurogamer.net/2011/articles//a/1/4/1/5/8/9/5/Battefield_3___Back_to_Karkand___Strike_at_Karkand_screens__2.jpg.jpg
کد:http://images.eurogamer.net/2011/articles//a/1/4/1/5/8/9/5/Battefield_3___Back_to_Karkand___Strike_at_Karkand_screens__5.jpg.jpg
عزیز داری برعکس میگی که dvd2 مال سینگله:46:نقل قول:
و پچhd توی dvd 1 :27:
بچه ها نمیشه اینترنتی خرید این بازیو؟میدونم فروشش ممنوعه,ولی اگه کسی جایی سراغ داره بگه که ما مردیم از خماری...
من دارم. اگه خواستی PM بزن.نقل قول:
به نظر من اصلا باز قشنگي نيست جدا از اينكه به ايران حمله كردن كه اصلا حس خوبي نداشتم. مراحل خيلي علكي تموم ميشن. سايه ها افتضاح. نحوه مردن ادما علكي. بازي خيلي خشگه اصلا حس جنگ و جو گير شدن نداره. به نظر من كال اف ديوتي بلك اباس ازين هم گرافيكش بيشتر بود هم خيليي زيباتر. بازي باگ داره بعضي اوقات دسته رو ول ميكني اروم ميچرخه نشونت يا اروم راه ميره. مراحل فرتي علكي تموم ميشن. كسايي كه ميميرن كمتر از دو ثانيه غيب ميشن. در كل اون تبليغي كه كردن با بازي متفاوته.
سلام
بچه ها من بازی رو نصب کردم ولی زبانش روسیه!
من روسی بلد نیستم بخدا :دی
چطوری انگلیسیش کنم؟
یه سری چیزای دیگم هست تو دی وی دی 3 اونارو کجا باید بریزم؟
bom_fb2_initfs_win32
هر چي باشه از كا اف ديوتي بهتره:27:نقل قول:
هیچ کدوم از نقداتون رو قبول ندارم ( البته نظر هر کسی محترمه)نقل قول:
به نظر من اصلا باز قشنگي نيست جدا از اينكه به ايران حمله كردن كه اصلا حس خوبي نداشتم. مراحل خيلي علكي تموم ميشن. سايه ها افتضاح. نحوه مردن ادما علكي. بازي خيلي خشگه اصلا حس جنگ و جو گير شدن نداره. به نظر من كال اف ديوتي بلك اباس ازين هم گرافيكش بيشتر بود هم خيليي زيباتر. بازي باگ داره بعضي اوقات دسته رو ول ميكني اروم ميچرخه نشونت يا اروم راه ميره. مراحل فرتي علكي تموم ميشن. كسايي كه ميميرن كمتر از دو ثانيه غيب ميشن. در كل اون تبليغي كه كردن با بازي متفاوته.
این بازی جزو عالی ترین بازیهایی بود که بازی کردم...
نقل قول:دقیقا منم با دوستان موافقمنقل قول:
من کل مراحلش رو رفتم تا ببینم چقدر روو دارن که به ایران و ایرانی توهین کنن... ولی دیدم سنگ پا از اینا کم رو تره
در هر حال.... اصلا منکر زیبا بودن بازی نیستم... مخصوصا جلوه هایی که داره
و مخصوصا تر ... هیجان پرواز با هواپیما از روی عرشه ناو هواپیما بر....
اما اینها باعث نمیشه باگ های مزخرف...سایه های خراب... رفتار و هوش مصنوعی پایین افراد هم تیمی و دشمنها و... رو نادیده بگیریم
اضافه براینها توهین به ایرانیها.. و خراب و بد جلوه دادن فضای ایران ..بدترین جزء این بازی بود ...( آیا ما در تهران بمب اتمی داریم؟؟؟)
شکر خدا..اینو فهمیدم که دانسته های این ها از ایران در حد مرغه
فقط میدونن تو خیابونها صندوق صدقات داریم... پلاک ماشینهامون همه 54 هست... و تهران یه برج میلاد داره.. که اونهم از 10 کیلومتریش هم رد نمیشه تو این بازی
جالب اینجاست که..دوبلور هایی که فارسی صحبت میکردن... متنی رو که به انگلیسی بهشون داده بودند رو..انگار با گوگل ترجمه کرده بودن و میخوندن...
برا مثال... آمریکایی ها.. کلمه رایجی که دارن *fuc هستش... و این معانی زیادی علاوه بر اون معنی تحت اللفظی که همه ما میدونیم داره براشون
مث صحبت کردن ما که بعضا میگیم لعنتی...یا از این دست حرفها... اونها از کلمه فا* استفاده میکنن...بنابراین عینا این کلمه و اجزاش به صورت ترجمه شده به دوبلور فارسی داده شده بود تا همونو اجرا کنه( و نمیدونستن که این حرفها توی کشور ما جزو حرفهای به شدت رکیک هست)
خلاصه کلام... من از این سری بازی بتل 3 خیلی خوشم نیومد.... برعکس ورژن 2 اش که محشر بود و حتی با کال آف برابری میکرد
منتظر میمونم ببینم mw3 چطوریه....:20:
اون زمانی که تو 22 بهمن میری تو خیابون شعار مرگ بر آمریکا میدی پس به دایس هم باید حق بدی که یه سری مراحلش رو در کشوری بیاره که دشمنشه ...نقل قول:
شما گویا این تعارفات سیاسی داخل صدا و سیمای ایران در مورد فرهنگ ایرانیان و ... زیاد روت تاثیر گذاشتهنقل قول:
فکر کردی واقعا خیلی با فرهنگیم :31:
تو بازی های دیگه این همه به جاهای دیگه حمله میشه اما مثل ما ایرانیا جوگیر نمیشن
من که اینو بازی نکردم اما دستش درد نکنه هر کسی که این بازیو ساخته
کارشم قابل تحسین و توجیه . دمش گرم :46:
اینقدر باید از این کارها بکنن تا چشم همه باز بشه که الان ایران و ایرانی چه جایگاهی داره تو دنیا و کی باعثشه
از اینکه تعداد کمی مثل شما این بازیو به دلیل توهین بازی نکنن خدشه ای به موفقیت بازی وارد نمیکنه :27:
آقا من همه حرفامو ، امیدمو ، انتظاراتمو ، تعریف و تمجیدمو ، هر حرفی راجع به این بازی زدم همینجا پس میگیرم ... وقعاً واسه Dice و EA متاسفم که همچین سوژه ای واسه بازیشون پیدا کردن ... بازی نیست . تراژدی ضده ایرانیه ! واقعاً نمیفهمم چه سره جنگی دارن با ما که اینور و اونور اینطوری ایرانی جماعت رو زشت میکنن ... ما هم جا اینکه حداقل از خودمون دفاع کنیم ! ، میایم میگیم عب نداره حالا تو یه بازی ایران رو بد نشون دادن . مگه چیه . سیاسیه که هس . ایرانی جماعت رو تروریست و وحشی نشون داده که داده . بازیه دیگه ...
10 میلیون نسخه فروش داشته طبق گفته ی EA . چقد خوب . کمه کم 10 میلیون نفر با نژاده آریایی آشنا شدن ! آشنا که نه . آشناییشون تکمیل شد
بحثه داستان و اینارو هم که بزاریم کنار ، یه مقدار که بیشتر جلو رفتم مشکلاته بازی دستم اومد . واقعاً گل کاشتن . هوش مصنوعی در حده هویج ... تیر هم که میزنم انگار به پشمک تیر زدم . ول میشن رو زمین ...
نظره همه اینجا محترمه ! چه کسایی که از بازی انتقاد میکنن ، چه کسایی که کاری به داستان و توهیناش و اینا ندارن و فقط به عنوانه یه بازی بازی رو انجام میدن ...
دوستمون گفت . شک ندارم تا 2 سال دیگه این وضعیت واسه بیشتره فیلم و بازیا وجود داره . حالا ما هییییی بیایم جمعشون کنیم ...
شرمنده اگه لحنم یه مقدار تند بود . واقعاً بازی اعصاب نذاشت واسم
بنده یگ گیمر حرفه ای هستم و 16 سال گیم بازی کردم تا رسیدم به سبک مورد علاقم منم این بازیو نخواهم خرید و نخواهم بازی کرد این بازی یک توهین بزرگ به من گیمر ایرانی است
دوستان عزیز این بازی درسته که ضد ایرانی هست ولی بنظر من قبل از هر جیزی بازی هست... خواهشا با این حرفها بازی رو خراب نکنید... من خددم هنوز بازی نکردم ولی فکر نمیکنم انقدر که شما زدید تو سر بازی منتقدها زده باشن؟!
دلتون خواست بخرید نخواستید هم نخرید...
اگر خیلی علاقه به ترویج تحریم بازی دارید توی فیس ب وک یک صفحه راه بندازید! بنظر من این حرفها جاش توی این صفحه نمیتونه باشه...
یه سری گفتن که " فقط یه بازیه " ...
ولی همین یه بازی دید خارجی هارو نسبت به ایرانی ها عوض میکنه (خلاصه!!)
اول که شما میتونی بازی نکنینقل قول:
بنده یگ گیمر حرفه ای هستم و 16 سال گیم بازی کردم تا رسیدم به سبک مورد علاقم منم این بازیو نخواهم خرید و نخواهم بازی کرد این بازی یک توهین بزرگ به من گیمر ایرانی است
2-زمان این بچه بازیها گذشته امسال شما توی فروم درپیتی خواب اندیشه :27::2: خواستن تحریم کنن اما احساس بچگونشون نگذاشت گفتن برای اگاهی از املیات دشمن بازی لازمه
Tehran In Battlefield 3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Do not feel
This is only a game
:46:
من کاری به خط داستانی قسمت تک نفره این بازی ندارم که در کجا اتفاق میوفته و موضوعش چیه.
قسمت مولتی این بازی نسبت به BF2 یه سری کاستی هائی داره ولی موتور این بازی یه چیز فوق العاده ای هست , ایکاش فقط BF2 رو برمیداشتن و با این موتور دوباره میدادن به بازار فکر کنم خیلی موفق تر بود.
در قسمت مولتی که فکر کنم 99% فقط به عشق همون بازی رو خریدن یا نصب کردن دو تا تیم آمریکا و روسیه میزنن تو سر و کله هم و کلا هیچ کلمه فارسی نمیشنوی و کسی به ایران و ایرانی توهین نمیکنه.
در مجموع از 10 نمره بهش 7.5 میدم و امیدوارم کمبود های نسخه آنلاین این بازی زودتر برطرف بشه.
بچهها اینجارو ببینید :18::27::31:
کد:http://www.iranmilitaryforum.net/index.php?topic=9167.0
چیزتره !!!!!نقل قول:
دید خارجیها رو نسبت به ما تغییر میده؟یعنی شما فکر میکنید تا قبل از اومدن این بازی مارو بسیار محترم میدونستن و به محض انجام این بازی فکرشون در مورد ما تغییر میکنه؟خواهشن غیر از دیدن شبکه های 1 تا 6 یه کم مطالعه کن , روزنامه های غیر وابسته رو بخون و از این قبیل کارهانقل قول:
دوست من این بازیها ذهن مردم رو شاید برای مدتی کوتاه درگیر کنه اما دیدشون رو در مورد ما برای همیشه تغییر نمیده این کارهای ما و دولتمردان ما هست که شکلی از ایران رو تو ذهن دنیا میسازه و این بازی هم نتیجه همین شکلی از ایران هست که ما به مردم دنیا نشون دادیم.
نمیدونم علاقه ی بعضیا به سیاسی کردن این تاپیک چیه؟
دوستان محترم هر کسی نظر و عقیده ی خودش رو داره ما اینجا اصلا نمیخوایم حرف سیاسی بزنیم یا
در مورد اینکه بازی ضد ایرانیه حرف بزنیم ...
در این تاپیک فقط باید به نقد و بررسی بازی پرداخته بشه...
تا چه مدت مدیرا باید مدام تاپیک رو پاکسازی کنن لطفا کمی ملاحضه کنید ...
واقعا فکر میکنی هنوز هم کسی هست که فقط 1- 6 نگاه میکنه ؟ نسبت به چیزی که الان هست منظورم بود ...نقل قول:
---------- Post added at 05:37 PM ---------- Previous post was at 05:34 PM ----------
نمیشه برای همه ی بازی ها یه شیوه رو نظر گرفت که تاپیک ها همه با هم ست باشن ! نمیدونم چجوری بگم ولی هر بازی هر بازی نیست ... :46:نقل قول:
دوستان یه سایت معتبر واسه خرید بازی معرفی کنید؟
سایت می خوای چیکار !!!نقل قول:
من بهت بازیو میدم 3500 تومان:10:
ای شمایی که تو ایران زندگی میکنی و گیمر حرفه ای هستی . از نظر شرکت EA بسیار خوبه که شما این بازیو نخواهی خرید و نخواهی بازی کرد . چون شما قراره باریو بصورت کرک بخری و حق کپی رایت رو رعایت نکنینقل قول:
از نظر اونا امثال ما که هیچ ارزشی برای اونها قایل نیستیم و از اونا هم با نخریدن نسخه قانونی حمایت نمیکنیم بهتر اصلا بازیشاونو بازی نکنیم
نه صرفا این بازی . بازی های دیگه ای هم در اونا به هیچ کس توهین نمیشه ما کرک شده بازی میکنیم
اما توقع هم داریم که ...:27:
---------- Post added at 06:00 PM ---------- Previous post was at 05:56 PM ----------
چون این بازی سیاسی هست بحث سیاسی پیرامون این بازی هم اجتناب ناپذیرهنقل قول:
جالب نیست در مورد این بازی که اینقدر سیاسی هست بیاییم فقط بگیم به به چه گرافیکی . چه هوش مصنوعیه خوبی
چه فحش های باحالی میدن :31:
من تا آخرش رفتم . برا من لگ داره و از این صحبت ها :27:
نمیشه گفت بخاطر اینکه بازی های EA رو کپی میخریم نباید توقع داشته باشیم . چون شرایط طوریه که نمیشه اصل خرید . مگرنه اگه ق کپی رایت وجود داشت همه اصل میخریدن :5: (نظر من)نقل قول:
یعنی چی منظورم در مورد اون چیزیه که الان هست ؟نقل قول:
دیده جهان نسبت به ایران و ایرانی بد هست و بد تر هم خواهذ شد . شما یک سفر خارجی برو و ببین تو کشور های دیگه چطور باهات برخورد میشه
تا پاتو بزاری داخل فرودگاه از همونجا شروع میشه :31: شمارو از یک جای خاص رد میکنن و بقیه از یه جای دیگه میرن
عین این جزامیا :27:
اون کسایی که این بازیو ساختن با بد نشون دادن ایرانی اینو به من و شما میفهمونن که این بازیو با این قصد نساختن که تو ایران فروش خوبی داشته باشه و از اینکه چند نفر بیان و این بازیو تحریم کنن اونا برنن تو سرشون و بگن ورشکست شدیم
این بازی بازار هاش در جایی غیر از ایران هست و در اون بازار ها هیچ وقت تحریم نخواهد شد
برای کشور کپی خوری مثل ایران برای اونا اصلا مهم نیست که تحریم کنن بازیشونو
تاره خوشحال هم میشن از این کارتون :27:
چون بازیشون غیر قانونی بازی نمیکنی:31:
---------- Post added at 06:13 PM ---------- Previous post was at 06:08 PM ----------
اتفاقا میشه گفت :46:نقل قول:
شما وقتی بازیو اصل بخری یعنی از اونا حمایت کردی
اما وقتی اصل نمیخری یعنی زحمات اونارو نادیده میگیری و ازشون حمایت نمیکنی
پس وقتی از کسی حمایت نمیکنی نباید توقع هم ازشون داشته باشی :5:
وضعیت ایران جوری نیست که مردم بتونن بازیه اصل بخرن
کسی که ماهی 500-600 هزار تومان درامد داره نمیاد 100 هزارشو بذه برای بچش بازی بخره
تازه اگر فرض کنیم فقط یک بازی بخواد بخره
یعنی بدتر از این چیزی که قبل از انتشار بازی بوده ...نقل قول:
اون دوستمون نظرش این بود که بازی رو برای خودش تحریم کنه . با EA هم کاری نداره که سود داره یا نه ... نظره هر کسی برای خودشه و هیچ ربطی به سود کردن یا نکردن EA نداشت که بحث از اون شروع شد .:19:
در هر حال متاسفانه یا خوشبختانه حوصله بحث سر این بازی رو ندارم . هر کسی نظر خودشو داره . الان هم کلی کار دارم . با اجازه ... :11:
بـازیو تموم کردیم ، خیلی جالب نبود ، تصور همچین پایان مسخره ای بر داستان مسخره تری دور از انتظار نبود .
فقط میتونم بگـم گرافیک داشت...
منتظریم تا 8 روز دیگه تا MW3 بیـاد !