کنترل ماشین خیلی سخته.نمی دونم ماشین اولم هست کنترلش سخته یا همه ماشینها همینطورن
شما از کدوم دوربین موقع رانندگی استفاده می کنید؟
گفته بودم که کلی مد دانلود کرده بودم.همشون را ریختم تو پوشه مد اما بازی اجرا نشد(موقع لود)مجبور شدم پاکشون کنم
Printable View
کنترل ماشین خیلی سخته.نمی دونم ماشین اولم هست کنترلش سخته یا همه ماشینها همینطورن
شما از کدوم دوربین موقع رانندگی استفاده می کنید؟
گفته بودم که کلی مد دانلود کرده بودم.همشون را ریختم تو پوشه مد اما بازی اجرا نشد(موقع لود)مجبور شدم پاکشون کنم
فوق العاده فوق العاده
آخرین خبر
من بالاخره این بازی رو از لینک p30day دانلود کردم بدون نقص نصب شده یه کمی هم بازی کردم ولی یه مشکلی داره
بازی بدون انتخاب من یه ماشین مان بهم داد همچیش خوبه فقط جا خوابش یه کم کوچیک :31:
چند تا سوال
1- من هم رانند گرفت هم ماشین خریدم چطور باید به رانندها ماشین داد
2- چرافقط یه باربری توی هر شهر بار داره
3- کدوم ماشین از هم بهتر
4-توی بازی اکسور نداره
5 منظور از مد چیه
چرا سوالاتته نصفه نصفه ست ؟نقل قول:
3- کدومماشین از هم بهتر
4-اکسور نداره
5 منظور از مد چیه
ماشین بهتر تو هر رده کلاس A هست
منظور از مد ماشین یا امکانات اضافه ایی است که می شه به بازی اضافه کرد
نقل قول:
کنترل ماشین با کیبورد بله خیلی سخت هست البته این ماشین های اولیه هم واقعا افتضاح هستند
من از دوربین 1 که داخل اتاق هست استفاده میکنم چون تنها راه واقعی رانندگی استفاده از همین دوربین هست
مد هایی که گرفتید رو تک تک امتحان کنید هر کدوم مشکل داشت نریزید چون امکان نداره 1 گیگ مد مشکل داشته باشه اونایی که مشکل داره رو نریزید بقیه که مشکل نداره رو بریزید و استفاده کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
خب خیلی خوشحالم که تونستی بازی رو نصب کنی:46:
کلا اول بازی همینطور هست که خودش یه ماشین میده و بعد از بردن چند بار یه ایمیل براتون میاد که باید برید برای خودتون یه ماشین بخرید
نقل قول:
1-شما باید توی یکی از شهر ها یه گاراج بخری و بعد از توی گاراج به راننده هایی که دارید کاشین بدید
2-------------------
3-ماشین های سری A از همه بهتر هستند و از بین مدل ها هم نمیشه نظر داد چون سلیقه ای هست مثلا من کامیون MAN رو خیلی قبول دارم
4-------------------
5-به اضافات این بازی میگن مد مثل- مد کامیون -مد تریلر- مد جاده-مد واقعی شدن پمپ بنزین-مد واقعی شدن لوگوی کایمون ها-و از این جور چیز ها که برای دانلود مد ها هم میتونید توی صفحه اول همین تاپیک پست 6 که برای خودم هست از سایت های مدی که قرار داده شده مد دانلود کنید و توی بازی بریزید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن این سوال هایی هم که قرمز کردم رو منظورتون رو نقهمیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا برا 13 بدر تردد مشکلی نداره؟
میگن مسیر برلین محدودیت ترافیکی داره.:31:
نقل قول:
راننده عزیز من به شما و تمام راننده های کامیون ضمن خسته نباشید خدممتون عرض میکنم که بنده همینجا اعلام میکنم در روز 13 بدر از تردد غیر ضروری در تمام جاده ها خودداری کنید:46::31:
با تشکر iCe m@n مدیریت شرکت حمل نقل:31:
موفق باشید:11:
گاراژ خریدم حالا باید چه کار کنمنقل قول:
سوال دوم این توی هر شهر چند تا بار بری هست درست اما فقط یکی شون کار می کنه
ایمیل میاد ؟نقل قول:
بعد از بردن چند بار یه ایمیل براتون میاد که باید برید برای خودتون یه ماشین بخرید
چجوری باید ایمیلم رو چک کنم ؟
پیش فرض دکمه N صفحه کلید را بزن.نقشه را نشون میده.زیر نقشه چند تا گزینه هست که یکیش Mail هست.البته یه دکمه دیگه هم هست که بزنی مستقیم میره تو ایمیل الآن یادم نیستنقل قول:
نقل قول:
نه دیگه حسش اومده بیرون متاسفانه
حالا اینشالله این بازی uro2 بیاد ببینیم چطوریه :31:
سلام!
دوستان می خواستم بدونم تفاوت این بازی با Euro Truck چیه ؟؟ تو Euro Truck هم امکانات این بازی (استخدام راننده و ...) هست؟
ممنون .
مرسی رونی بالاخره نصبیدیش :46:نقل قول:
پیش فرض دکمه N صفحه کلید را بزن.نقشه را نشون میده.زیر نقشه چند تا گزینه هست که یکیش Mail هست.البته یه دکمه دیگه هم هست که بزنی مستقیم میره تو ایمیل الآن یادم نیست
فقط می خواستی 600 مگ اینترنت منو به باد بدی :31:نقل قول:
نه دیگه حسش اومده بیرون متاسفانه
حالا اینشالله این بازی uro2 بیاد ببینیم چطوریه
نقل قول:
نه بابا بازی کنید بازی فوق العاده باحالیه اگر بهش بچسبید :31:
من تا Level 16 رفتم فکر کنم :31:
نقل قول:
خب گاراج رو كه خريديد حالا بايد بريد توي گاراج و بعد توي صفحه اصلي يه نمودار مانند هست كه زير نمودار عكس راننده هست و بالاش خالي هست كه بايد روي اون بالا كليك كنيد تا ماشين ها بياد و بعد يكي رو براي راننده بخريد:46:
توي بيشتر شهر ها يه بار بري هست و لي توي بعضي ها 2 تا هست كه البته خيلي كم هست
نقل قول:
حسش رو در خودت بوجود بيار من چون من دوست دارم كه كساني كه توي اين تاپيك ميان راننده واقعي و عشق به كاميون واقعي باشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين يورو 2 هم به احتمال زياد تابستان مياد
موفق باشيد:11:
نقل قول:
سلام
توي Euro Truck شما نميتونيد گاراج بخريد نميتونيد راننده استخدام كنيد گرافيك اين نسخه از Euro Ttuck بهتر شده و اينكه كاميون هاي بيشتري داره و در كشور آلمان هست:46:
موفق باشيد:11:
عزيز تو به حامد چي كار داري تو باري كن لذتش رو ببر :46:نقل قول:
مگه از بازي الان خوشت نيومده؟
بعدشم چرا 600mb?لينك صفحه اول كه 415mb هست؟
سلام بر راننده هاي عزيز...
متاسفانه امروز چيز زيادي ندارم،تنها يك عكس از كوهستان هاي جاده ي شهري به اسم Sumava...
اما يك خبر خيلي خوب كه البته براي خودم شبيه يك آرزوي به حقيقت پيوسته هست:
تعداد شهر هاي موجود در نقشه جديد حداقل (!) 60 شهر اعلام شده...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع : SCS Blog
نقل قول:
سلام بهروز جان
عزیز کسی از تو توقع نداره که هر روز اینجا خبر جدید بزاری همین که بعضی مواقع اگه خبری میشه اینجا اعلام میکنی کافی هست :46:
خب این خبر خوبی هست و نشان دهنده بیشتر شدن وسعت بازی هست و همینطور جاده ها که گفتن حداقل 60 شهر
چطور میشه تو بازی به رادیو گوش داد؟من چند تا آهنگ ریختم تو پوشه music اما وقتی دکمه R را در بازی میزنم خبری نمیشه.باید فرمت خاصی باشه؟
نقل قول:
داداش تو بايد فرمت آهنگات ogg باشه تا وقتي رفتي تو بازي r رو زدي ليست آهنگ ها بياد.:46:
دوستان کسی اون پچی رو که چند صفحه قبل گزاشتم که ورژن بازی رو میکرد 1.32 و حجمش 60mb بود رو تست کرد ببینه کار میکنه یا نه
اگه کسی تست کرده و کار میکنه بگه که بزارم توی صفحه اول؟
متشکر تبدیل کردم.حالا وقتی دکمه R رو می زنم لیست آهنگها میاد اما هرکاری می کنم اجرا نمیشه!نقل قول:
راستی یه مد گرفتم به این نام:
ITALY.Map.2011.For.GTS.By.VeVe
تو پوشش کلی فایل وجود داره نمی دونم چکار کنم
اینم توضیحاتش:
ITALIA MAP 2011 BY VeVe
-----------------------
Tested Version GTS 1.4
-----------------------
Conteins New
-----------------------
Roads
Textures
City's
Traffic
Buildings
Others
Atention
-----------------------
For not erors let's free "mod" documents
Install
-----------------------
Copy scs. file into your documents and start the new game
Creators
-----------------------
VeVe (maker and creator)
Everaldo
Danilo
Other
-----------------------
New quebramolas
Cows and horses
Cities with roads and bus stop
Road crossings and post tax and post fuel
Safety cameras in some locations
Open some road (a road bridge with extra)
Plates and map
Enjoy and Drive Saftely
-----------------------
نقل قول:
عزیز شما راحت ترین کار برای موسیقی این هست که از توی سیستم موزیک رو play کنی و بری توی بازی:46:
برای این مد هم من اینجوری سر در نمیارم چی به چی هست لینکش رو بزار دانلود کنم ببینم چی هست؟
من راننده بودم بابا ، الان ه هستم و خوشم میاد از بازی ولی فکرم الان جای دیگست :31:نقل قول:
همون یورو 2 بیاد ببینم چطور میشه تا اون موقع
خدمت شما:نقل قول:
کد:http://www.18wos.org/mods/306
نقل قول:
حامد حالا تو فکرت جای دیگه هست چرا توی تاپیک میای میگی از بازی زده شدم که بچه ها هم از بازی زده بشن:31:
حالا فکرت کجا هست؟:21:
نقل قول:
عزیز من ابن مپ رو خیلی وقت پیش دانلود کردم و زیاد هم جالب نیست و توی بعضی از جاده هایی که اضافه میشه اگه بری بازی هنگ میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشنهاد میکنم که این مد رو توی بازی نریز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متشکر از همگی.
کلی با آهنگ Wherever I May Roam متال*یکا موقع گاز دادن صفا کردم.مخصوصاً تیکه اول آهنگ که میگه And the road becomes my bride :31:
این هم مد جالبیه که یه حال درست و حسابی به آسفالت میده: :31:
roadtexture 0.5
عکس قبل از عمل:کد:http://germantruck-mods.de/page/downloads/?action=download&id=658
عکس بعد از عمل(ریختن مد):
اجازه هست شوخی کنیم؟
شاید می خواد زن بستونه.نقل قول:
عیال ما که از وقتی این بازی رو نصبیدم کلی غرغرهاش سرما بیشتر شده.جدی جدی گفتم می خوام کارمو ول کنم برم راننده کامیون بشم کلی دری وری بار ما کرد
مي شه در مورد متن مخفي تو اين تاپيك ها توضيح بدين؟
خیلی مد جالبی هست ولی قدیمیه من خیلی وقته که ازش استفاده میکنم:46:نقل قول:
این که میگی خانمت خیلی ناراحت شده خب حق داره که ناراحت بشه تو سر یه بازی میخوای شغل و حرفه رو عوض کنی بزنی توی یه کار دیگه:31:
نقل قول:
ببین همه رو بدبخت میکنی :31:
طرف 4 روز دیگه خدای نکرده یه مشکلی تو زندگشی پیش بیاد میری جواب گو باشی :31: : دی
نقل قول:
من بد بخت میکنم چرا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :41:
من که میگم حق با خانمش هست که میخواد سر یه بازی شغل و حرفه رو عوض کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که حرف بدی نزدم الکی برای من حرف در میاری حامد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفیق بد بازی خوب هم بی تاثیر نبود
من پنچ ستارهش کردم حالا چی
نقل قول:
حالا این چیز هارو زیاد جدی نگیرید
واینکه چون به بحث بازی ارتباطی نداره دیگه خواهش میکنم این بحث ها رو ادامه ندیم:46:
خب شما اگه 60 تا مرحله رو رفتی و 5 ستاره رو پر کردی دیگه کار خاص دیگه ای نداری میتونی با پول هایی که داری هر کامیونی دوست داری بگیری و از این به بعد به صورت Free بازی کنید و لذت ببری:8:
نقل قول:
تو همین الآن هم به من میگی برگرد سر کار :31:
من از زندگی افتادم :31:
چه طوری باید مد ساخت
یه چیزه جالب که تازه فهمیدمنقل قول:
خب شما اگه 60 تا مرحله رو رفتی و 5 ستاره رو پر کردی دیگه کار خاص دیگه ای نداری میتونی با پول هایی که داری هر کامیونی دوست داری بگیری و از این به بعد به صورت Free بازی کنید و لذت ببری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینکه الان همیه باربری ها کار می کنند :5: