با این حساب من که اصلا نباید فکر بازی کردنشم بکنم ( سی پی یو دو هسته ای نیست )
فیزیک بازیم چیزی نیست که بشه از Option مثل گرافکی آورد پایین تا روون اجرا شه .
Cpu : 3.06 Intel
Ram : 1 GB (بعدا میشه 2 GB)
VGA : 8600 GT 512 MB
Printable View
با این حساب من که اصلا نباید فکر بازی کردنشم بکنم ( سی پی یو دو هسته ای نیست )
فیزیک بازیم چیزی نیست که بشه از Option مثل گرافکی آورد پایین تا روون اجرا شه .
Cpu : 3.06 Intel
Ram : 1 GB (بعدا میشه 2 GB)
VGA : 8600 GT 512 MB
:20:
GTA4 PC: 04 Days, 08 Hours, 01 Mins, 06 Secs
:20:
دوست عزیز این امکان وجود داره که تنظیمات مربوط به فیزیک هم داشته باشه ! اگر farcry 2 را بازی کرده باشی میبینی که تنظیمات مربوط به فیزیک هم داره:31: !!! پس زیاد نگران نباش !:21:نقل قول:
بازی بدون فیزیک که معنی نداره ! مثلا به یه ماشین شلیک میکنی هیچیش نشه !
آخ جوووووووووووووووووون ...
بازی شنبه میاد ... فروشنده میگفت 4 تا dvd هست.
:18: شنبه که می شه 29 نوامبر.تو خود آمریکای شمالی قراره 2 دسامبر بیاد.تا بیاد تو ایران هم حداقل یه روز طول می کشه.فروشنده ای که شما می گی از کجا می خواد بیاره؟نقل قول:
آخه بعضیا واسه جلب مشتری یه چیزایی میگن که خودشون هم تاحالا نشنیدن !!!نقل قول:
دوست عزیز شما اول ببین اولین جایی که ریلیز میشه کجاست !
2 روز بعدش تو ایران هم پیدا میشه .
شاید فروشنده خودش میسازه =))
بعید نیست زودتر بیاد . من خیلی اوقات بازی هام رو زودتر از تاریخ ریلیز می خرم ! من fifa 09 رو 15 روز زودتر ، pes2009 رو 3 روز زودتر ، farcry2 رو 2 روز زودتر ، fifa08 رو 5 هفته زودتر ......... خریدم !!!!!!!!!!
محصولات boys team همیشه زودتر میاد. الان تام رایدر که منتشر نشده تو خارج ما داریم بازی میکنیم و خیلی دیگه از بازی ها اینجوریه ... در ضمن این فروشنده دفعه اولی نیست که ازش خرید میکنم، مشتری درجه یکشم ... مطمئن باشید حرفش حرفه.نقل قول:
بعید نیست زودتر بیاد . من خیلی اوقات بازی هام رو زودتر از تاریخ ریلیز می خرم ! من fifa 09 رو 15 روز زودتر ، pes2009 رو 3 روز زودتر ، farcry2 رو 2 روز زودتر ، fifa08 رو 5 هفته زودتر ......... خریدم !!!!!!!!!!
خوبه این فروشنده شما ارتباط مستقیم با شرکتهای سازنده بازی داره که میتونه قبل از ورود بازیها به بازار اونا رو تهیه کنه، TomRaider هم دقیقا تاریخ انتشارش 18 نوامبر بوده یعنی 10 روز پیش بازی ریلیز شده .نقل قول:
شما از کجا می خری؟ ما در پخش و توزیع شرکتیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست عزیز مجید جان شما چقدر عقبی ؟
تامب رایدر خیلی وقته که عرضه شده .
و فکر کنم اون فروشنده یه ریگی کفشش بوده .
از کجا میخری ادرسشو به ما هم بدهنقل قول:
به زودی فروشگاه آنلاینش راه میفته ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از کجا میخری ادرسشو به ما هم بده
یعنی تو ایران هستش ؟
زیر 3 تومن iv رو میده ؟
البته هنوز عرضه نشده و نكرده و قيمت نداره ...
چقدر عجله می کنین.بابا اروز فرداس که بیاد.
شنبه همین هفته؟
من شنیدم این بازی تو ایران ممنوع شده. صحت داره
بله ممنوع شده ولی کی به کیه ؟!نقل قول:
به جان خودم بزار بیاد همه با کله میخرن و نمیتونن جلوشونو بگیرن !
تامب رایدر خیلی وقته که تو ایران عرضه شده ولی تو خارج نه ... برو تو گیم اسپات ببین.نقل قول:
دوست عزیز مجید جان شما چقدر عقبی ؟
تامب رایدر خیلی وقته که عرضه شده .
و فکر کنم اون فروشنده یه ریگی کفشش بوده .
همه این بازی ها وقتی ما بازی میکنیم و تا آخرش میریم تازه اون جا عرضه میشه :دی
خیلی از بازی ها ممنوع شدن ولی کی به حرفشون گوش میده.نقل قول:
من شنیدم این بازی تو ایران ممنوع شده. صحت داره
راستی فروشنده گفت این نسخه بدون سانسور هست و میگفت که نسخه ی سان آندریاس با سانسور بود !!!
راستی یه چیز دیگه بگم که از این فروشنده مطمئن شید، زمانی که من رفتم پیشش و Assassin's creed رو گرفتم میگفت ubisoft میخواد نسخه ی 2 رو هم بسازه ولی خوب اون موقع به هرکی میگفتی باور نمی کرد ولی الان میبینی که قسمت اخبار بازی ها تاپیکش رو زدن.
اون کی به من گفت ... حالا تازه بقیه فهمیدن.
ناگفته نماند که گفت فردا به احتمال 99 درصد بازیش میاد.
من گرفتم جریان چیه .
ببینید , تا عرضه میشه یه بازی سریع میرن یه سری آپلود میکنند . بعدش ایرانیا میان دانلود میکنند و میفروشند . و تازه تو خارج وقت نکرده که نسخه اورجینالش انتشار شه .
شاید این فروشنده شما دانلود میکنه ؟ آخه مگه میشه ..
دانلود نمیکنن، یه نسخه ش رو کش میرن، بعدش هم کرک میکنن.نقل قول:
من گرفتم جریان چیه .
ببینید , تا عرضه میشه یه بازی سریع میرن یه سری آپلود میکنند . بعدش ایرانیا میان دانلود میکنند و میفروشند . و تازه تو خارج وقت نکرده که نسخه اورجینالش انتشار شه .
شاید این فروشنده شما دانلود میکنه ؟ آخه مگه میشه ..
به همین راحتی.
آخرش نفهمیدیم قضیه باسانسور و بی سانسور چیه !!!
من شنیدم سی دی iv رو نمی شه رایت کرد. 25،000 تومان قیمتشه و فقط باید خرید.
بعد می گن مثلا وقتی می خوام ماشین بگیری خیلی با حاله.اول دور و برو نگاه می کنه اگه کسی نبود یه سنگ بر میداره میزنه تو شیشه ماشین...
راست میگن؟
بزار بياد خودم رايت ميكنمنقل قول:
من شنیدم سی دی iv رو نمی شه رایت کرد. 25،000 تومان قیمتشه و فقط باید خرید.
بعد می گن مثلا وقتی می خوام ماشین بگیری خیلی با حاله.اول دور و برو نگاه می کنه اگه کسی نبود یه سنگ بر میداره میزنه تو شیشه ماشین...
راست میگن؟
دومي هم درسته ولي نديدم
دوستان عزیز همین الان در سایت رسمی بازیسیستم مورد نیاز را اعلام کرده:کد:http://www.rockstargames.com/IV/#?page=pc
حداقل سیستم:
windows XP SP3 / VISTA SP1
AMD Athlon x2 64 2.4Ghz / intel core 2 duo 1.8Ghz
ram 1 GB for XP / 1.5GB for VISTA
video card 256 MB NVIDIA 7900 / 256MB ATI X1900
دوست عزیز از کجا کش میرن چیزی میگیها بازی تا از اروپا بیاد اینجا فقط n هفته باید تو راه باشه که، همه از دم از اینترنت دانلود میکنن، وقتی تورنتش بیاد همه حمله میکنن دانلود میکنن، سه سوتم دانلود میشه؛ تورنتم وقتی بازی عرضه بشه میاد TombRaider هم 18 نوامبر عرضه شده همه جایه دنیا هم به فروش میره شما یکمی اطلاعاتت کمه نمیدونم از چیه GameSpot فهمیدی که بازی عرضه نشده حالا خوبه Gamespot تاریخ عرضه رو میزنه اینم فروش در Gamestopنقل قول:
کد:http://www.gamestop.com/browse/ProductMerch.aspx?groupid=215
سیستم این بازی چیه؟
یه سیستم فضایی!!نقل قول:
نقل قول:
Minimum System Requirements
Recommended System Requirements
- OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
- Processor: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4Ghz
- Memory: 1.5GB, 16GB Free Hard Drive Space
- Video Card: 256MB NVIDIA 7900 / 256MB ATI X1900
- OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
- Processor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz
- Memory: 2 GB (Windows XP) 2.5 GB (Windows Vista)
- 18 GB Free Hard Drive Space
- Video Card: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870
لینک منبع:
کد:http://pc.ign.com/articles/925/925515p1.html
نمی دونم !! ولی فکر کنم یه قفلی گذاشته باشن که نشه رایت کرد !نقل قول:
باشه ... من تسلیم ... همیشه اینجوری بوده. هر حرفی میزنم اول هیچ کی قبول نمیکنه تا بهش ثابت میشه.نقل قول:
دوست عزیز از کجا کش میرن چیزی میگیها بازی تا از اروپا بیاد اینجا فقط n هفته باید تو راه باشه که، همه از دم از اینترنت دانلود میکنن، وقتی تورنتش بیاد همه حمله میکنن دانلود میکنن، سه سوتم دانلود میشه؛ تورنتم وقتی بازی عرضه بشه میاد TombRaider هم 18 نوامبر عرضه شده همه جایه دنیا هم به فروش میره شما یکمی اطلاعاتت کمه نمیدونم از چیه GameSpot فهمیدی که بازی عرضه نشده حالا خوبه Gamespot تاریخ عرضه رو میزنه اینم فروش در Gamestop
این رو خود فروشنده بهم گفت ... دیگه حرفت چیه ؟ نکنه میگی خالی میبنده. اگه خالی میبنده خوب بزار اصلا ببنده.
من توی گیم اسپات سیرچ کردم و نسخه ی پی سی رو فقط تاریخ انتشارش رو زده. برو ببین.
بله حق با تو، من اطلاعاتم خیلی کمه و همیشه پیش کسایی مثل خودت که اطلاعاتشون زیاده کم میارم.
اصلا به من چه ... یکی نیست به من بگه چرا میای تاریخ ریلیز رو میزنی تو این تاپیک.
من حرفم رو پس میگیرم، شنبه نمیاد.
خیالت راحت شد ؟
همون تاریخی که خودتون میگید، امیدوارم بعد از n هفته به دستتون برسه و بازی کنید. :27:
قفل ؟ =))
ویستا هم قفل داشت , دیدید که ایرانیا چه بلایی سرش آوردن .
کلا ایرانیا هر قفلی رو میتونن بشکنن . چه مال راک استار باشه چه مال میکرو سافت چه مال خود ویندوز .
نا سلامتی ماها (ایرانیا) استاد کرکینگ هستیما
-------
یه سوال :
برای آنلاین نیاز به نسخه ارجینال هستش به نظرتون ؟
خدا نکنه اینطوری بشه
فقر هر قفلي رو ميتونه باز كنه نه ايراني هانقل قول:
قفل ؟ =))
ویستا هم قفل داشت , دیدید که ایرانیا چه بلایی سرش آوردن .
کلا ایرانیا هر قفلی رو میتونن بشکنن . چه مال راک استار باشه چه مال میکرو سافت چه مال خود ویندوز .
نا سلامتی ماها (ایرانیا) استاد کرکینگ هستیما
دوست عزیز چرا حرفها رو میپیچونی این چیزهایی که میگی چه ربطی به حرفهای من داشت متن منو یبار دیگه بخون، جالبه من براتون لینک سایت معتبر میزارم شما قبول نمیکنی، بعد صحبت های یه فروشنده رو قبول میکنی :31: ، این دیگه آخرت تفکره :13:، چی بگم اصلا. سریعترین راه گرفتن بازی هم دانلود اون هست. اصلا نمیدونم من چرا الکی با شما بحث میکنم سره مسائل بدیهی !نقل قول:
هیچ کدوم از اونارو ایرانی ها باز نمی کنن , کار روسا و یه سری کشور مثه سنگاپور و ایناست , ما فقط دانلود می کنیمنقل قول:
آقا من بهتر مي بينيم اين مسائل رو تموم كنيم ، به فكر خود بازي باشيم ... مسائل حاشيه اي هيچوقت عاقبت خوبي نداشته و نخواهد داشت ... به خود بازي بپردازيم حالا يك روز مياد ديگه ... شما چه الان بازي كني چه 2 هفته ديگه آخرش بازي مي كني و اون هم مثل سري هاي قبلي قديمي ميشه و...
براي بحث پيرامون هر چيز يك بخش مخصوص داريم . نمونه آن بخش كركينگ است و...
پس بپردازيم به خود بازي . گرافيك بازي ميگن در سطح خوبي هست ، شايد اين سيستمي هم كه نياز داره به علت سنگين بودن بازي باشه چون معمولا در سري بازي هاي gta سعي شده روي جزئيات و تمام مسائل كار بشه .
اون طور كه من بازي رو ديدم يكسري بخش هاش مثل رانندگي و تير اندازي بهينه شده و روش خوب كار شده و گيم پلي بسي طبيعي تر شده . شهر هم كه رشد كرده طبق معمول بزرگتر شده ...
راستي ، يك مسئاله اي هم هست ، در اكثر موارد نميشه به اين مشخصات مورد نياز براي بازي ها اعتماد كرد .
بیشتر تو این بازی ها چه سخت افزاری تو نظره؟
رم گرافیک cpu ؟
تو همه بازیها اول کارت گرافیک مهمه بعد هم رم و cpu باهم ولی اینا مکمل هم هستن یعنی شما اگر قویترین کارت گرافیکم داشته باشید cpu قوی هم همینطور ولی رمتون کم باشه وضعیت اصلا خوب نمیشه برای cpu و کارت گرافیک هم همینطور باید هر سه تا باهم همسطح باشن برای نتیجه خوب تو بازی اینطوریه .نقل قول: