سلام
دوستان من میخام Deadric Armor بفروشم فقط لباسش رو ولی هیچ تریدری این همه پول نداره
لطفا یه تریدر معرفی کنید پول زیادی داشته باشه حداقل 4000 یا 3500 داشته باشه
:31:
Printable View
سلام
دوستان من میخام Deadric Armor بفروشم فقط لباسش رو ولی هیچ تریدری این همه پول نداره
:31:
باز من گیر کردم
تو مهمونی هستم
کلید این زیر زمین نمیدونم دست کیه؟!:31:
محتوای مخفی: عکس
همونای که داره میکشد دست اونای :31:
مال من اون فروشنده هه توی Riverwood 12000 گلد داره همیشهنقل قول:
سلام
البته من بجای مهارتهای دیگه Speech مو 100 کردم
من یه ماموریم از اول بازی مونده .کی بلده بگه تا انجامش بدم:31:
RECOVER THE STONES OF BARENZIAH 5/24 دوستان لطف کنید سریع بگید . ماموریتشو از جادوگر DRAGONSEARCH گرفتم
من امروز ازدواج کردم خیلی خوش گزشت بچه ها دوره هم جمع شده بودن جاتون خالی :
محتوای مخفی: عکس
اسمش Ysolda هست و توی White... هست.هر روز هم بهتون 100 تا گولد میده.(البته ارزشی نداره.)
بیزحمت یکی این تاریخش هم بگه چه جوریاست؟
مثلا:
Morndas, 10:00 AM, 14th of Heartfire, 4E 201:13:
ماه و سالش چطوریه؟
:40:
Morndas که میشه دوشنبه فکر کنم.نقل قول:
14م ماه Heartfire سال 201ه Eraی 4ام.:دی
Era هایه این بازی هم هر کدوم به یک اتفاق بزرگ یا پادشاهان بزرگ مربوط میشه مثلا Era ی 3وم فکر کنم بدلیل پادشاه Tiber Septim بود که بهترین پادشاه کله دوران لقب گرفت. این آخری هم واسه Oblivion و مایکل ( مایکل بود دیگه؟ ) هست.
هر سالش چندتا Era هست؟نقل قول:
تو بازی هم تاثیر داره یا همینطوریه!؟
سلام دوستان. من بلاخره ریستورشن ام 100 شد. ماموریت شو هم انجام دادم و یه اسپل مستر گرفتم ، می خواستم ببینم کلا چندتا اسپل مستر واسه ریستورشن هست و از کی باید خرید اون زنه تو کالج که نداره
من اینارو بگیرم بازی میشه 100%
Golden Touch
Master
One with the Shadows
Thu'um Master:31:
من بین فالورر هایی که تا حالا گرفتم illia حرف نداره یه زن میجه ، تا حالا مردن که هیچی ، تو حالت اغما . هر که فالوور میج می خواد فقط همین ، سگش به اون معبدی ( آزورا ) می ارزه
نقل قول:
چه جالب سگ هم داشت ...!!؟؟ :31:
گفتم که هر فالووری یک لولی داره ، اون آزورا هم به درد همون لول 10-20 میخوره :46:
دوستان آموزشی از بازی هست که فارسی باشه ؟! برا ما که زبانمون خوب نیست خیلی سخته !
همون اول بازی قاطی کردم ! با اون یارو که اول بازی بود رفتم و رفتم تا رسید پیش یه آهنگر و با اون آشنا شد و شب که شد رفتن خونه . بعد نشستن دوره همو غذا و اینا :دی بعد زن و بچش رفتن زیر زمین و منم پشت سرشون :دی بچه نشست یه ور و بچم یه ور ، رفتم سمت بچه زنه بم حمله کرد ر حالی که بالا پیش شوهرش این کارو نکرد ! :دی بعدم که من انو کشتم ، اون دوستمون اومد به جنگ ! :دی :دی چی کار کنم ، قاطی کردم !
یکی از بزرگترین باگایه این بازی برای این یارو سگست الان خیلی وقته دارمش دهنم رو سرویس کرده هی میرم تو یه اتاق کوچیک میاد جلوی در میشینه و راهم رو میبنده!یا بعضی موقع ها که یه جا واسادم هی هلم میده!بعضی وقتا میخوام بش بگم ولم کن برو یا بگیرم بکشمش!(سگم همونیه که از تویه اون معبده یه ماموریت میری براش بعد رفیقت میشه و دنبالت میاد اسمش فکر کنم barb... یه چی تو این مایه هاست.)
کلا Follower های بازی چیز مالی نیستن! من که بدون اونا میرم! بجای کمک دردسرن! زود میمیرن ، جلوی دست و بالتو می گیرن ، واسه من هم که دور زنم بدن ، چون همه ی گلوله آتیشین ها می خوره بهشون... دردسرن کلا...
من همونجا دیدم سگه رو اعصابه دیگه دنبال خودم نیاوردمش ، دادم به همون یارو مجسمه شدنقل قول:
بعضی مواقع هم بدرد میخورند ولی نباشن بهترهنقل قول:
مبین از اینا تو هم داری ... ؟؟؟
محتوای مخفی: spell
هفته ی گذشته Bethesda پچ ۱٫۲ بازی عظیم Skyrim را منتشر کرد که با برطرف کردن بسیاری از باگهای قبلی، باگهای جدید و بعضا جالب و هیجان انگیزی مانند “برعکس پرواز کردن اژدها” را به بازی افزود.
به نقل از پی سی پرس: البته خبرهای خوبی هم در این میان برای طرفداران Skyrim وجود دارد. سازندگان در حال آماده سازی پچ جدیدی هستند که هفته ی آینده عرضه خواهد شد. البته لیست تغییرات اعلام نشده اما حداقل گقته اند مشکل خنده دار پرواز اژدها و عمل نکردن Magic Resistance برطرف خواهد شد. انتظار آن می رود که PC بازها قبل از X360 و PS3 این آپدیت را دریافت کنند. همچنین در بلاگ بتسدا آمده پس از تعطیلات کریسمس بازیکنان PC می توانند ابزار Editor بازی را دانلود کنند و خود به خلق نقشه ها و مراحل بپردازند. و این دقیقا همان ابزاریست که بتسدا برای ساخت Skyrim استفاده کرده است! فقط تا اوایل ژانویه صبر کنید تا همانگونه که بتسدا با Editor سحرآمیز خود مرزها و استاندارد های RPG را جابجا کرد شما نیز مرز های Tamriel را جابجا کنید.
منبع
کد:http://www.dbazinews.com/?p=12350
اون سگه خیلییییی رو اعصابه! من 7 8 بار حرصمو سرش خالی کردم ولی لامصب نمیمرد که! اخرشم کشتمش و حرصمو خالی کردم و تحویلش دادم به صاحابش :دینقل قول:
دوستان اسکایریم باز
من یه هفته پیش رفتم زن گرفتم درومده رفته هیچ جا نیست!! از نوع housecarl هم بود بیشعور معلوم نیست کجاس! راهنمایی کنید پلیز
علت ممکنه این باشه؟
چون منم دفعه اول مراسم رو از دست دادم دفعه دوم برگذار شد رفتم... حالا چی کنم؟کد:http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20111124131109AA87sXj
2به 3 تا باگ ناجور هم برخوردم... اسماشون رو یادم رفت دقیق بردارم ولی یکیش اونه که میگه واسه دلفین فالوور ببر، براش یکی بردم نفهمیدم قبول کرد یا نه دوباره یکی بردم بازم نفهمیدم قبولید یا نه ولی یارو لباساش عوض شد و رفت تمرین کردن ولی هنوز اون علامت بالا سرش واسه فالوور بردن فعاله ولی دیگه دلفین گزینه ای نداره برای فالوور و البته talk to esbern هر چی میزنم حرف جدیدی نداره...
یکی دیگش میگه forsworn heart پیدا کن یارو رو کشتم هر چی توش بود برداشتم ولی همچنان روش علامت داره
چطوری باید درستش کنم؟
یکیش هم میگه dragon heart....... یادم نیست خداییش :دی طرف های غرب پایین شهر سولیتود میرم جایی که علامت شده بر و بیابونه هیچ چی نیست!
اژدها هام هم که بیشعورن یه لند نمیتونن بگیرن امروز رفتم یه جا 3 تا اژدها با هم بودن جنگ هم نمیکردن! داشتم میزدمشون 2 تاشون فرار کردن یکیش موند اومد لند کنه برعکس افتاد رو زمین منم با شمشیر پریدم روش :دی تا حالا 3 تا اژدها اینطوری شده
سلام دوستان این کنسول واقعا عجب چیزی بوده من بی خبر بودم ازش با ~ کنسول رو باز کنید و بعد توش بنویسید coc qasmoke
میبرتتون به یه اتاق که همه چیز هست توش واسه برگشتن کافیه تو کنسول بنویسید coc riverwood
قبل از اینکه وارد جنگ-فرار بشی :دی کلید رو از جیبشون بزن چون اگه نزنی به اون راحتی اون ها نمیمیرننقل قول:
همون که دور و برت آتیشی میشه دیگه؟ آره دارم... ولی اگه Follower داشته باشی بدرد نمی خوره ، چون خون اون هم کم میشه ... من که یک بار توی یک کوئیستی زدم ، همه مردن از یارا و فالوور ها بگیر تا دشمن.... البته من این Fire Rune رو نزدم.... یکی دیگه که وقتی دیستراکشنت 100 میشه یک کوئستی میری و اونو آزاد می کنی رو زدم...نقل قول:
سلام دوباره !
آقا ما اساسی موندیم تو بازی ! :دی بابا چی به چیه ! :27:
اصلا برا شروع چیکار کنم ؟!
اینکه همه جا میره و همه کار میکنه که ! :دی چنتا سوال دارم :
1- چطور برم پی اصل داستان و ماموریت های اصلی ؟
2- ماموریت های فرعی چیان ؟!
3- به چه چیزهایی باید دقت کرد ؟!
4- چیارو باید جم کرد ؟!
5- چطوری ظرفیت حمل بار بیشتر میشه و آیا تو سرعت هم تاثیر داره ؟!
6- اصلا خونه زندگی ما کجاست که وسایلامون رو بزاریم ؟! :دی
7- چطوری بفروشیم وسایل رو ؟!
8- چطوری جادو درست کنیم و استفاده کنیم و الگوهاش رو از جا بیاریم ؟!
9- این کتابها تو بازی به چه درد میخوره ؟!
10- چطوری باید ازدواج کرد ؟! فایدش چیه ؟! :دی
و ...
من کلا گیجه گیج شدم و نیاز به راهنمائی جامع
مرسی
سلام
خوب اینم تلاش من برا پولدار شدن :27:
کاسبی 46000 گلد در 45 دقیقه در witerun بدون کشتن یه پشه تو خونه خودمون:31:
عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نهنقل قول:
اون Fire Stormـه
این Fire Rune ـه که معمولیش 50 پوینت دمیج میزنه ( همون که روی زمین میزنی )
اینو وقتی با دو دست بزنی میشه بیشتر از 400 پوینت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
1 - اول J رو بزن تا صفحه کوئستت باز بشه بعد کنار اسم هر کوئستی که شکل زیر رو دیدی یعنی اون کوئستِ داستان اصلیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- هر کوئستی که غیر از شکل بالا بود میشه فرعی
3- به هرچیزی که رسیدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4 - هرچیزی که گرون باشه و وزنش هم به نسبت قیمتش کم باشه + اینا :
Spell tome ( کتاب جادو ، که جادو رو یاد میده )
Gold [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
soul Gem
.... فعلا همینا به ذهنم میرسه ( کلا هرچی دوست داشتی جمع کن ولی مواظب باش سنگین نشی )
5- بعد از هر لول اگه Stamina رو زیاد کنی 5 واحد حجم بهت اضافه میشه ( الان زوده برای اضاف کردن حجم سعی کن Health بیشتر ببری بالا )
6- خونه رو باید بخری ، از شهردار شهری که میخوای توش خونه بخری کوئست بگیر و همه درخواست هاش رو انجام بده تا از آخر بهت خونه بده
7- هر کسی که توی گزینه هاش برای صحبت what do you have for sale ? دیدی یعنی فروشنده است و میتونی وسایلت رو بهش بفروشی ( البته اونایی که یارو لازم داره )
8- جادو رو باید بخری یا پیدا کنی ، که به صورت کتاب Spell Tome هستند
9- هر کتابی دیدی فقط بازش کن و ببند ، نمیخواد ورق بزنی ، بعضی کتاب ها باعث لول آپ شدن Skill میشه
10- هنوز زوده برات فکر کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( برو مجردی صفا کن ) من لول 60 ام هنوز ازدواج نکردم
و..... ؟؟؟
بازم اگه مشکلی داشتی بپرس دوستان هستن جواب میدن
نوش جونتنقل قول:
ولی خواهشن اندازه عکس هات رو کوچک تر کن و حتما توی اسپویلر بزار --->>> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حذف شود ................
سلام دوستان ! 2 هفته می شه می خوام پست بدم اما با خودم می گم پسته اولمه زشته برم سوال کنم !:31:
ولی دیگه تحملم تموم شد !
من الان glass armor ساختم و می خوام enchant های ارمور dark brotherhood رو بزنم روشون اما نمیشه این ایتم های dark .. رو disenchant کرد !لطفا اگه می شه یه راهنمایی کوچولو کنید ! ممنون
ببخشید که 2 پست پشته سر هم می دو اما قبلی هنوز نیومده واسه همین نمیشه ویرایش کرد :31:
من با pc دارم بازی می کنم واسه همین فک کنم تو pc بازی achievement نداره اره؟:41:
پس من چطوری بفهمم بازی رو 100٪کردم یا نه؟!:41:
و یه سوال دیگه !چطوری می شه تو بازی عکس گرفت !:31:
نقل قول:
این همه رو دو هفته تو خودت ریخته بودی .... ؟؟؟ :31:
سوال پرسیدن عیب نیست ، ندونستن عیبه
آره ، بعضی از آیتم های بازی که خاص هستند رو نمیشه Disenchant کرد مثل لباس Arch-mage
ولی میتونی اون Enchantـی که میخوای رو از روی یک لباس دیگه برداری
اینجا لیست لباس ها هستش :
کد:http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Generic_Magic_Apparel
نقل قول:
بله تو PC اچیومنت برای ما وجود نداره
متاسفانه درصد بازی رو جایی ننوشته ولی شاید یک مدی برای بازی بیاد و درصد رو نشون بده
خیلی راحت با کلید Print Screen عکس ها هم داخل فولدر اصلی بازی ذخیره میشند
بچه ها یه جوری ساند ترک بازیرو پیدا کنید...خیلی خوفه!
(من خیلی گشتم اما پیدا نکردم:41:)
چی هست حالا ؟ بگو شاید پیدا کردیمنقل قول:
تو همین تاپیک هست یک سرچ میکردی پیدا میشد :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6635173&postcount=895
sound trackنقل قول:
آها موزیک متنشو می گی ، من گفتم بابا اسلحه ای ، اسپلی ، آیتمی چیز خاصی باشهنقل قول:
اقا من 2 ست کامل اسلحه و ارمور daedric ساختم یکی واسه خودم یکی واسه همراهم mjol the lioness که تانکیه واسه خودش مردنی هم نیست (یحتمل یه ربطی به سری کوئست اصلی داره) بعدشم با 100% بنوس اسمیتینگ رو لباس های اینچنت شده همه رو تا ته ارتقا دادم مونده اینچنت بندازم رو ست خودم که یه سری توپ انداختم روش خیلی خوف شدن
منتهاش این همراهه از کمانی که بهش دادم استفاده نمیکنه... چرا؟
اینچنتینگمم 100 شده دیگه راهی نیست با بنوسی چیزی این ایچنتینگ رو قویتر کرد؟
نقل قول:
راست میگی. بهترین موسیقی متنی که توو کل بازی هایی که بازی کردم همینه
اینم Walkthrough بازی به صورت PDF.
کل بازی رو به صورت کامل توضیح داده ----->
کد:http://vistaupload.com/qye42r1iau69
نقل قول:
مال منم از کمان خودش استفاده می کنه ، باگه
اون ست Improve Smithing رو با Enchanting ساختی ..... ؟؟؟؟
armor , hand , neck , ring وقتی بپوشی اسمیتینگ رو 100 درصد بهتر میکنه
دوستان من اولای بازیم، چطوری میتونم هم سپر دست بگیرم هم شمشیر ؟! بهم اجازه نمیده ! بعدم یه جایی مارو همین اول کار ماموریت فرستادن که یه تنه و هیچی ندار باید برم به جنگ 7 8 تا هیکل ! :دی چیکار کنم ؟!
شمشیرت باید از نوع One-hand باشه تا بشه همراه سپر گرفت توی دستنقل قول:
معمولا سلاح های که قسمتی از اسمشون Battle هست two hand هستند مثل Battlewar Axe یا Battle warHammer از روی وزنشون هم بعضی مواقع میشه تشخیص داد
از potion و Shout و فرار :31: استفاده کن ( هرچی potion داری favorite کن و هر موقع خونت کم شد بخور )
اگه دیدی خیلی سخته و روی اعصابه درجه سختی رو بزار روی Novice و بعد از اینکه کشتیشون درجه رو ببر بالا :46: