سلام. یه سوال داشتم که آیا خرید از دستگاه های کارتخوان توی مغازه ها، سقف معینی در روز داره ؟
Printable View
سلام. یه سوال داشتم که آیا خرید از دستگاه های کارتخوان توی مغازه ها، سقف معینی در روز داره ؟
فکر نمیکنم سقف داشته باشهنقل قول:
سلام
میزان بیشتر سود میده یا تعاونی ثامن الائمه ؟
اولی رو میدونم سالانه 20 درصد میده دومی رو نمی دونم
ثامن پرسیده بودم - الان یادم نیست ولی زیر 20 درصد هست.نقل قول:
نقل قول:
سلام
ثامن بین 17 تا 20 بسته به میزان پولتون سود میده
سلامنقل قول:
سلام دوستان اگر به بانکی که در اون حساب دارم مراجعه کنم و بخوام که برام مشخص کنند از چه کارتهایی به کارتم انتقال وجه صورت گرفته:
1-فقط شماره کارت طرف رو میگن یا اسمش هم مشخص میشه؟
2-تایم خاصی داره؟ مثلا تا 6ماه اخیر بهم گفته میشه؟ یا بطور کلی کارتهایی که انتقال وجه به حسابم داشتند مشخص میشه ((بازه زمانی مشخصی داره))؟
توی پرینتی که از بانک بگیرید نام بانک / ساعت / تاریخ / شماره سند/ شرح سند / شماره ترمینال / درگاه (خود پرداز یا pos) / شماره کارت / درج میشود
بسته به نوع بانک هستش معمولا کل دوره رو هم درخواست بدید بهتون میدن ولی مثلا تا چند ماهش رایگان پرینتش از چند ماه بیشتر برای هر صفحه مبلغ مورد نظرشون رو ازتون گرفته میشه که اینم برای هر بانک با یه بانک دیگه فرق داره .
سلام میخواستم یه حساب بانکی جدید باز کنم
واسه کارت عابر بانکش لازم دارم بیشتر برای خرید اینترنتی و خرید با کارت خوان.
اون بانکی که من ازش دارم چندان خدماتش جالب نیست
اگه جنبه تبلیغاتی نداره راهنماییم کنید
اعصابمو خود کرده این بانکه :n03:
همین ملی اینترنتی کارتو راه میندازه.نقل قول:
قبلا از سایتش به هر کارتی نمیشد انتقال کرد ولی تازهگیا درستش کرده ولی باید اینترنت بانکشو فعال کنی. اگه فعال نکنی فقط میتونی به حساب بانک ملی انتقال بدی.
دوستان در مورد این باشگاه مشتریان ملت میشه یه اطلاعاتی به من بدید
من عضوش شدم.
برای اون قسمتی که نوشته 2تا از کارتهای عضو شتابرو میشه وارد کرد میشه 2 تا کارت بانک دیگه مثلا ملی و صادرات رو وارد کرد؟
برای کسب امتیاز بالاتر خودتون چه راهی رو امتحان کرده اید یا پیشنهاد میکنید؟
به نظر من ارزش نداره چون اولا امتیازی که بابت ثبت کارت شتابی می ده نقره ای هست که قابل تبدیل به پول نیست و آنگهی بابت ثبت هر کدوم باید هزار تومن هم بدی.:n17: دی:n20:نقل قول:
مگر اینکه از اون کارتها استفاده زیادی داشته باشی که اون وقت فرق می کنه.
بایستی با اون کارتهای شتابی از پرتال اینترنتی یا پوز ملت خرید کنی و شمارشو رو توی پنل کاربری خودت ثبت کنی
فکر کنم بتونی اینترنتی هزار تومن شارژ بخری یا قبض بریزی و شماره ارجاع رو بدست بیاری
اگه فقط كارت ميخواي ديگه خدماتش كه مهم نيست چون با رمز دوم ميشه خريد اينترنتي كرد.واسه اينكارها بانكهايي خوبه كه عضو شتاب هستند و سود بيشتري ميدن.بين 17 تا 20 درصدنقل قول:
ولي اگه كنترل حساب اينترنتي خوبي ميخواي من بانك ملت رو دارم و خيلي هم راضيم.هم همراه بانكش خوبه هم اينترنت بانكش.ميشه تو كلوپ مشترياشم عضو شد و امتياز جمع كرد و احيانا به جايزه كوچكي رسيد
سلام دوستان
الان بیشترین سود رو کروم بانک یا موسسه میده ؟
قوامین بانک شده درسته ؟
من که 1 ساله دیم 19.2 درصد میده ...
...؟
فکر کنم بانک رفاه باشه 9 ماهه 22 درصدنقل قول:
بله 22 درصد هست ولی برای موجودی بالای 2 میلیون توماننقل قول:
بانک دی روزشمار 19 درصد میده
و یه سوال خودم داشتم یه کارت خوان بیسم (سیم کارت خور) از کجا واسه مغازمون بگیرم؟
سلام
آیا بانک آینده به شبکه شتاب وصل شده یا نه(منظورم عابربانکهای موسسه صالحینه)؟
کدوم بانک بیشترین سود روزشمارو میده(بانک دی یا بانک شهر)؟
کدوم موسسه بیشترین سودروزشمارو میده؟
ممنون
تو سایتشون که ننوشته درسته ؟نقل قول:
چون من نگاه کردم ندیدم ! به روز نیست مثل اینکه ..
والا من اول رفتم بانک رفاه حساب باز کنم چون شنیده بودم 22 درصده بعد گفت موجودیتون باید بالای 2 میلیون باشه واسه همین بانک دی باز کردمنقل قول:
بانک پارسیاننقل قول:
بانک انصار
واسه مغازه توصیه نمیشه . احتمال سرقت زیاده .
بانک دی طرح امید درسته ؟چون من رفتم گفتن حساب کوتاه مدت چهار ماهه هست که سود به صورت روزشمار پرداخت میشه و قبل از 4 ماه اگه برداری سود دیگه 19 درصد نیست .نقل قول:
نه طرح اشتیاقنقل قول:
احتمال سرقت؟میشه بیشتر توضیح بدین:n12:نقل قول:
دستگاه های POS معمول که با دوتا سیم (یک برق+یک تلفن) وصل هستن و امکان سرقتشون کمه . اما POS بی سیم به هیچ جا وصل نیست درست مثل موبایل و خیلی راحت شما حواست نباشه دزدیده میشه .نقل قول:
از دوستان كسي مي تونه بگه 2/5 ميليون تومن در سال 1344 به اندازه چند ميليون تومن الان ارزش داره ؟؟؟
دو میلیارد و نیم العان میشه دوست عزیزنقل قول:
هر کس جواب میده لطف کنه بگه چطور حساب کرده.نقل قول:
یه معیاری باید داشته باشه. مثلاً با مقایسه قیمت زمین و ملک یا ارز یا طلا در دو زمان مورد نظر.
اگر قیمت دلار در سال 1344 هفتاد ریال بوده (شاید هم کمتر) , و نرخ دلار امروز 3425تومن میشه تقریباً 490 برابر؛ پس:
2.5*490=1225
یا 1,225,000,000 تومن یا یک میلیارد و 225 میلیون تومن.
پس با اين حساب بايد پستمو ويرايش كنم بنويسم : به اندازه چند ميليارد تومن الان ارزش داره !!!
دوستان من به وام احتیاج دارم ،کجا میتونم وام با بهره پایین بگیرم؟
این واما با کارمزد 4% یا حتی یه جا دیدم 0% راسته؟شرایطش چجوریه؟
آیا میشه جایی وام گرفت که اون وام رو بزاری سپرده خودش قسطش رو بده؟یا حداقل پول رو بزاری روی سود تا بتونی قسطش رو بدی؟
هر چقدر پول میخوای باید همونقدر پول بزاری تا وام با سود 4 یا 2 درصد به شما تعلق بگیرهنقل قول:
می شه از بانک های ایران به حساب اشخاص در کشورهای دیگه ( جنوب شرق آسیا ) پول واریز کرد ؟ به حساب شخصی یک نفر در این کشور ها .
اگر بانک های ایرانی نتونن ، صرافی ها میتونن این کارو انجام بدن ؟ اگر بله با چه هزینه ای ؟
ممنونمنقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدین و اسن بانکا یا موسساتی که وام میدنو و شرایطشو اگه اطلاع دارن بگین؟
مثلا بانک مهر میهن . دو میلیون پول میزارین بعد از 3 ماه دومیلیون + سپرده خودتون به شما برمی گردونن. بازپرداختشم فکر کنم 10 یا 12 ماهه باشه. هرچقدر بیشتر سپرده داخل بانک بمونه تعداد اقساط بیشتر میشهنقل قول:
ببخشید ضامنم لازمه یا همین طوری به همون وامو می دن؟نقل قول:
ممنونمنقل قول:
بقیه دوستانم اگه اطلاعاتی از بانکای دیگه دارن لطفا دراختیارمون بذارن
سلام دوستان من یه سوالی داشتم این محاسبه سود این بانک ها عجیبه میشه یه توضیحی بدید با تشکر
به عنوان مثال من 10 م تومن دارم اگه 5 ساله بزارمش تو بانک ماهیانه چقدر به من سود میده ؟
با تشکر
قبلا طرحی بود برای کارمندای دولت که بدون ضامن بود ولی از الانش خبر دارم. وبسایت این موسسات هم راهنمایی خوبی دارن و مطالب کاملی نوشتن. موسسه کوثر - مهر میهن و ...نقل قول:
فرمولو صفحه های قبل گذاشتم .نقل قول:
برای 10 تومن به عنوان مثال اگه سود 20 درصد بهتون پرداخت شه میشه ماهی 164.383 تومن اگه به صورت ماهانه سودو دریافت کنید . اما اگه در سررسید 5 سال بخواین اصل پول+سود رو برداشت کنید خیلی بیشتر میشه . یک بانک نام ببرید تا دقیقشو واستون محاسبه کنم .
بانک ها تحریم هستن . صرافی ها انجام میدن . بستگی به مبلغ ترانسفر داره .نقل قول:
با سلام .
میخوایم یک صندوق از این خانوادگی ها درست کنیم ولی چون تا حالا از نزدیک ندیدم و تا حالا توی اقوام نزدیک خودمون نبوده دقیقا نمیدونم باید چه قوانینی رو براش بذارم یه چیزایی رو از خودم و اینترنت پیدا کردم نوشتم میخوام اگه کسی از نزدیک با این صندوق ها در ارتیاط هست اگه چیز دیگه ای هم به نظرش می رسه ممنون میشم نظرش رو بفرماید . این مواردی بوده که تا حالا نوشتیم :
صندوق قرض الحسنه امیرالمومنین علی علیه السلامقابل توجه اعضای محترم صندوق قرض الحسنه امیرالمومنین علی (علیه السلام):
- هر فرد برای عضویت در صندوق خانوادگی امیرالمومنین باید مبلغ......................... تومان پرداخت نمایید.
- هر عضو باید ماهیانه مبلغ............................تومان برای موجودی صندوق به شماره حساب ......................................واریز نماید.
- قرعه کشی برای دادن وام هر چهار ماه یک بار صورت می گیرد و هر بار بسته به موجودی صندوق به یک نفر یا بیشتر وام داده می شود.
- سقف وام پرداختی مبلغ ................................. تومان می باشد.
- مبلغ ......................... تومان به عنوان رسوب صندوق می باشد تا موجودی صندوق از این مبلغ کمتر نباشد و در مواقع انصراف یک عضو بتوان پولش را سریع پرداخت کرد.
- در صورت انصراف یکی از اعضاء پول اولیه و تمام حق عضویت های ماهیانه آنها سریعاً از موجودی صندوق پرداخت شده و در صورت لزوم قرعه کشی دوره بعد صورت نمی گیرد.
- اخذ وام دوم اعضاء منوط به تسویه کامل وام اول می باشد.
- بعد از افتتاح صندوق هر فرد جدید که عضو گردد برای اینکه در اولین قرعه کشی بعد از عضویتش شرکت نماید باید 4 ماه از عضویت او بگذرد.
- پرداخت قسط وام گرفته شده ماهیانه مبلغ ..................... تومان می باشد.
- از بین اعضاء سه نفر که مورد تایید همگان می باشد بر صندوق نظارت می نمایند.
- تاریخ پرداخت قسط وام در دفترچه قسط وام مشخص شده که به ازای هر روز دیرکرد 100 تومان جریمه تعلق می گیرد که در موقع پرداخت قسط دریافت می شود و جریمه ها به موجودی صندوق اضافه می شود.
- تاریخ پرداخت ( اقساط ماهیانه در دفترچه اقساط ماهیانه مشخص شده که به ازای هر روز دیرکرد 50 تومان جریمه تعلق می گیرد که در موقع پرداخت اقساط دریافت می شود و جریمه ها به موجودی صندوق اضافه می شود ).
- تاریخ پرداخت قسط وام در دفترچه قسط وام مشخص شده که به ازای هر روز دیرکرد 100 تومان جریمه تعلق می گیرد که در موقع پرداخت قسط دریافت می شود و جریمه ها به موجودی صندوق اضافه می شود.
- در صورتی که عضوی بیش از 20 روز در پرداخت اقساط ماهیانه یا قسط وام تاخیر داشته باشد در اولین قرعه کشی نام او حذف می شود و در اولین قرعه کشی سری بعد شرکت داده می شود.
- در صورتی که عضوی به مدت 2 ماه در پرداخت اقساط ماهیانه یا قسط وام تاخیر داشته باشد ضمن دریافت جریمه عضویت او از صندوق حذف می شود و نام نویسی مجدد او منوط به ارائه چک ضمانت و موافقت نصف اعضای صندوق می باشد.
- کلیه پرداخت های اعضا ( اقساط ماهیانه و قسط وام ) در بانک.............. به شماره حساب ............... یا شماره کارت پرداخت گردد. و همان روز مبلغ واریزی به همراه نام واریز کننده به شماره ..................... پیامک نمایید. تا جریمه متوجه شما نگردد در غیر اینصورت باید رسید پرداخت ارائه گردد.
صندوق قرض الحسنه ندای مهر میهن منظورتونه دیگه نه؟نقل قول:
دیگه بغیره این دو موسسه جاییو نمیشناسین؟
واماشون کمه،حداقل باید از چند جا وام بگیرم
من عابر بانک ملت دارم. و اینترنت بانکش فعال هستش.
میخوام از طریق اینترنتی به کارتش پول بفرستم. ایا میشه کارت به کارت فرستاد یا نه؟؟؟
مراحلش چطوره؟
یکی بهم گفت نمیشه!