زیاد حرف زدن اخرش پشیمانیه ....
Printable View
زیاد حرف زدن اخرش پشیمانیه ....
بهتره همیشه خونسرد باشیم و در اجتماع درست با هم بر خورد کنیم تا همه روزشون رو به خوبی اغاز و به خوبی به پایان برسونند.
این جوری از بسیاری از هنجار شکنی ها در جامعه جلو گیری میشه.
سعی کنید وقتی که در جمعی قرار گرفتید با کسی در گوشی حرف نزنید.این کار باعث بوجود آمدن سوء تفاهم و حساسیت و همچنی بی احترامی به دیگران میشه
هر چیز گرونی با کیفیت نیست و بر عکس...
به کسی رو ندید که سوارتون میشه:41:
یه تجربه ای که نمیدونم میشه بهش تجربه گفت یا نه!شبا گوشیتون رو روشن میزارین؟شده که شب نتونین خوب بخوابین؟دلیلش همینه.چون شما تو یه محیط بسته هستین گوشی دنبال انتن میگرده.و چون شما هم تو اون محیط هستین روی شما هم اثر میزاره.من سال پیش همیشه گوشیم رو روشن میزاشتم و شبا خوب نمیخابیدم و اینکه بعدا تصمیم گرفتم شبا خاموشش کنم و دیدم شبارو راحت میخابم.
دوستان برین از همین الان به فکر کلاس زبان انگلیسی باشید تا مثله من و رفقام به مشکل برخورد نکنید.من سه سال پیش زبانو شروع کرده بودم و مرتب کلاس میرفتم اما به بهانه ی کلاس کنکور قیدشو زدم و الان خیلی خیلی خیلی پشیمونم
زیاد مدام پشت کامپیوتر نشینین و هر 15 دقیقه چند لحظه به یک محیط تاریک و دور خیره شین و پلک بزنین تا به چشمتون زیاد فشار نیاد
از عواقب زیاد با کامپیوتر ور رفتن عینکی شدنه که من هم دیروز به جمع عینک زن ها اضافه شدم :31::13:
شاید بهتر یاشه به جای این که تجربیات رو بگید،یکم هم از تجربیات دیگران استفتده کنید.
یه تجربه خوب برای جوانها!!!
اگه کسی رو دوست دارید سعی کنید دوست داشتنتون رو کمی پنهان کنید و همیشه بروزش ندید.اینطوری طرف مقابلتون هم جذبتون میشه
با دوست دارم گفتن و محبت زیادی مطمئن باشید طرف مقابل رو ارضا میکنید و اونوقت باید قیدشو بزنید
دوستان من فقط دوتا حرف دارم
1.اهل عمل باشید. یک ایده متوسط که کاری روش انجام بشه بسیار بهتر از یه ایده عالی هست که در حد یه رویا باقی بمونه
2.قدر خودتون رو بدونید.شما هم چیز هایی دارید که دیگران حسرتش رو می خورن،حتی مایه دارها:11:
در زندگی سعی کنید بیشتر گوش کنید تا حرف بزنید !
توی هیچ انجمن و فرومی اسپم ندید.
چون ممکنه اختار بگیرید.
بعدشم حال گیریه
هر موقع چیزی می خواید بخرید که یه سری وصایل جانبی داره مثل موبایل و دوربین و ام پی تری پلیر و.... همیشه لوازم جانبی رو جدا تهیه کنید و هیچ وقت از مغازه ای که جنس اصلی رو می خرید، لوازم جانبیش رو نخرید.
چون فروشنده قیمت اون موبایل یا دوربین رو پائین میگه که شما رو چذب کنه بعد می خواد با لوازم جانبی چبران کنه
پس اول جنس مورد نظرتون رو جدا و بدون هیچ چیز دیگه تهیه کنید و برای کیف و رم و شارژر باقی لوازم به مغازه های دیگه مراجعه کنید.
اگه تو جمعی کسی شما رو مسخره کرد و یا اینکه بهتون توهین کرد همونجا جوابشو قاطعانه بدید.مطمئن باشید اگه سکوت کنید بعدا پشیمون میشید و خودتون رو سرزنش میکنید
حساب حساب کا کا برادر
هر وقت دستشویی داشتید در اولین فرصتی که دستشویی پیدا کردید خودتون رو خالی کنید تا بعدا یه جایی که دستشویی وجود نداره گیر نیفتید و امانتون بریده نشه!!!!
تنبلی رو بزارید کنار و مثل آدم درستونو بخونید چون آخرش جز پشیمونی هیچی واسه تون نمیمونه :9:
توی خونواده اگه مشکلی پیش میاد(خصوصا بین پدر و مادر) حتما شما هم در حل کردنش کمک کنید.شما میتونین تاثیر به سزایی داشته باشین.البته این تجربه من برای کسایی هستش که خونواده اشون درک دارن و به نظرات و صحبت های شما توجه میکنن
1-هیچ وقت بدی نکن چون جواب بدی رو می بینی.
2-به کسی که نمیشناسی آمارتو نده و زودی پسر خاله نشو.
3-هیچ وقت کسی رو نترسونید چون ممکنه طزف مریضی خاصی داشته باش و براش مشکلی پیش بیاد.
با سلام.
انشاالله برای اینده .....:31:
همیشه سعی کنید در زندگی زناشویی تون احترام همدیکه رو نگه دارید . مشکلات زندگی خودتون رو تا اون جایی که میتونید با هم حل کنید نذارید کسی از مشکلات درونی زندگی شما اگاه بشه .
باور کنید که هیچ کس دلش برای زندگی شما نمیسوزه . اقوام و خویشاوندان دلسوز زندگی شما نیتسند وقتی هم میفهمند توی زندگی شما مشکلی پیش اومده خوشحال میشن تا ناراحت .
پس مشکلاتتون رو برای همه با زگو نکنید .
دعا کنید همسری که نصیبتون میشه ......چند تا خصلت رو نداشته باشه . بخیل و حسود نباشه . دروغگو هم نباشه این ها زندگی ادم ها رو تار و تیره میکنه .
من همیشه با این جمله که همه نیاز به یک استاد راهنما دارن مخالف بودم
ولی سرنوشت همیشه به بدترین شکل ممکن اشتباهتون را بهتون ثابت میکنه:41:
نگین خودم علامه دهر شدم و بی هیچ چیز و هیچ راهنمایی احتیاج ندارم و بدتر از اون نگین اگر هر ضربه ایی تو این مسیر بخورم خودم بلند میشم:18:
ضربات روحی هم عین ضربات جسمی هست:31:اگر ضربه کوچک باشه شما را قویتر و ضد ضربه میکنه:21:مثل اشخاصی که با تمرین زیاد دستهای پولادین پیدا میکنند و میتوانند سنگ را خورد کنند:31:
حالا اگر یک فرد که تو عمرش یک مشت هم نزنه چه اتفاقی براش می افته:31: و یک راست بخواهد 10 تا سنگ بچینده و خورد کنه مثلا:18:
اگر یک نفر بدون تجربه ناگهان شدید یک ضربه روحی که ممکنه برای هر دلیلی از موارد مالی تا عشقی باشه بخورد دیگه بسختی میتونه بلند بشه و یا اصلا هیچوقت بلند نشه بطور خلاصه میشه
هر ضربه ای که تو را نکشد قویتر میکند تو را
من اسیر تفکراتی شدم که فکر میکردم ضرر نداره و فهمیدم برای هر کاری حتی تفکر هم احتیاج به شخصی هست که شما را از گرداب و طوفان نجات بده
و مورد بعدی بصورت خلاصه :با یک قایق نمیشه تو اقیانوس رفت!
مجهز بشین قشنگ:18:
مورد بعدی یک جمله کلیدی هست که تازگیها بهش رسیدم
نگویید حداقل این کار را کردم*** بگویید حداقل میتونید این کار را هم بکنید
اگر مثل قسمت اول فکر کنید و به زبان بیارید هر روز کار کمتری از دیروز انجام میدهید و اگر مثل قسمت دوم فکر کنید هر روز کار بیشتری نسبت به روز قبل انجام میدهید:31:
من تا حالا هیچکدوم جملات این تایپیک را نخوندم و الآن میخوام شروع کنم از اول بخونم کلش را:18::11:
مورد آخر
هر شخصی شخصیت متاوتی داره و هیچوقت نمیشه شخصیت یکنفر را عوض کرد
مثل اینه که بخواین از یک درخت سیب برین و بخواین گلابی بچینید!
چیزی از اول بهمون آموزش نمیدن این هست که خودت باش و بطور خلاصه
هر شخصی را بهر کاری ساختند
مثل میوه ها که متاوتند انسانها نیز تفاوت دارند پس سعی کنید نقابها را از صورت بکنید
هر کی استعداد ذاتی داره منتها باید با تلاش اول اون را پیدا کنه بعد با تلاش بیشتر به هدفش برسد
شناخت خود باعث پیدا کردن استعداد و شناخت استعداد خود باعث پیدا کردن هدف میشود و با پیدا کردن هدف تازه اصل ماجرا شروع میشه و تا ابد دنبال به هدف رسیدن و پیدا کردن هدفهای بعدی میشود
هیچوقت از رسیدن به هدف نا امید نشوید چون همان وقت که نا امید شدید شکست خورده اید .
و اینکه تمام تلاشتون را بکنید و خودتون را از پیش شکست خورده تصور نکنید چون اصل همیشه در مسیر هدف بودنه
هر انسانی قدرت بی نهایتی برای رسیدن به هدف داره منتها در این مسیر به یک استاد راهنما و تلاش زیاد احتیاج دارد فقط همین
من هم با پست بالا موافقم .خودم توی زندگی تجربه اش کردم .واقعا" انسان توی زندگیش و در مراحل مختلف نیاز به یک راهنمای آگاه و عاقل داره که ازش مشورت بگیره .و اونو به مسیر درستی هدایت کنه .من خودم تاثیرشو دیدم یکی از دوستای من که خیلی تجربه داشت توی زندگی در موفقیت امروز من خیلی موثر بوده ...
پس سعی کنید همیشه در کنار آدمهای موفق و مثبت باشید و از اونها راهنمایی بگیریم سعی کنید مغرور و متکبر نباشید همه چیز را همگان دانند.
یه تجربه دیگه سعی کنید بین 20 تا 35 سال ازدواج کنید چون بعد از اون دیگه ادم حوصله خودشو نداره چه برسه به بچه هاش و نمیتونه ارتباط بگیره درست..
قبل از ازدواج با چند نفر که ازدواج کردند حتما" مشورت کنید در ضمن دنبال بهترین نباشید چون هیچ وقت پیدا نمیشه دنبال مناسبترین انتخاب باشین.
همیشه 1% به احتمال منفی قضیه فکر کنیم..
یادمون باشه نمیه ی خالی لیوان هم وجود داره همیشه .
همیشه سعی کنید واقع بین باشید
زیاد ارمان گرا نباشید.
چیزی که تو تخیلات خودتو دارید رو با واقعیت مقایسه نکنید که جزء سرخوردگی چیزی براتون نمیمونه
یه نکته: روی مدارک و کیف پولتون شماره تلفن خودتون رو ذکر کنید، اینو برای زمانی میگم که مدارک رو گم کردین.
قدر دوستان صمیمی تونو بدونید...تو این دنیا یه دوست که بتونی بهش اعتماد کنی نعمت بزرگیه...پس اگه همچین دوستی دارید، به هیچ قیمتی از دستش ندید...
دوستان اگه تو دانشگاه درس فنی کارگاهی چیزی دارید مثله مثلا نقشه برداری ، حتما یادتون باشه که ممکنه لباس 200 هزارتمنیتون پاره بشه! ممکنه اصلا بدن هزار میلیونیتون آسیب ببینه! حتما مراقب باشید دیگه نمیگم چیکار کنیم چیکار نکنید.با توجه به وضعیت و موقعیت کارگاه و... تدابیر لازم رو بکنید تا از این آسیب ای فیزیکی در امان باشید
جمعه که نقشه برداری داشتم، داشتم به طرف کارگاه میرفتم از درب که گذشتم آستین کاپشتم با زاویه ی دقیق 90 درجه به یه پیچ دزار تو درب خورد و پاره شد!
تازه تو جاده باید دوسه نفر کشته شن تا فکری براش بشه . بعد از پاره شدن کاپشنم اون پیچو از درب باز کردن
زیاد به فکر زرنگی کردن نباشید. من سر این خیلی ضرر دیدم. همه میگن زرنگ باش... مامان باباها به بچه هاشون میگن ببین دوستتو چقدر زبر و زرنگه و ... آب زیرش نمیره و غیره
ولی زیاد تجربه کردم هر چی رو اول فک کردم واسم خوبه و عجله کردم بهش برسم و به اصطلاح زرنگی کردم، دیدم همون واسم مشکل زا شد. نمیدونم شما هم اینجوری فک میکنین؟
با سلام .
خطاب به خانم ها و اقایون انشاالله برای اینده :31:
هیچ وقت از خانواده همسرتون .........نزد همسر خودتون ، بدی هاشون رو نگید . حتی اگه بدی هم از اونها دیدید نباید پیش همسرتون شکایت کنید . بیان کردن این مسائل به مرور زمان باعث ایجاد فاصله بین زوجین میشه .
====================================
هیچ وقت جلوی خانم تون از آشبزی ....خانم های دیگه تعریف نکنید .:31: ذاتا خانم ها خوششون نمیاد .
خانم ها هم پولداری اقایون دیگه رو پیش همسرشون نگن . که اره تو این همه کار کردی هیچی نداری . ببین فلانی صاحب همه چی شده و از این جور حرف ها .
توی جمع خانوادگی و اقوام و خویشان که هستید اگه خواستید همسرتون رو صدا بزنید سعی کنید این کلمه اقا و خانم رو قبل از اسم شوهر یا خانم خودتون بیارید .
در موقعی تنهایی .........مواقعی که خودتون تنها باهمسرتون هستید سعی کنید کلماتی مثل عزیزم ....عسلم ......و از این جور چیزها از دهانتون تراوش کنه :31::31: همین جوری خشک و خالی همدیگه رو صدا نکنید . :31:
همه پاشید برید کلاس t a.تو زندگی بهتون ماهیگیری یاد میده...
زندگی واقعا قسنگ و با حداقل اشتباهات میشه
وقتی یه چیز به نظر میاد که 1% هست
اگر اون یکه برای شما بشه یعنی100% برای شما.
پس ریسکشو نکنید
وقتی به چیزی شک کردی حتی 1 % تا تهش و برو.همون شک 99% رو جوری به سمت اثبات میره که زمانی که برای رسیدن به 100% میگذره رو باورت نمیشه.
حتی 1% و هم بیخیالش نشین!
دکترا میگن مسواک باید سه ماه سه ماه عوض بشه.
پس چه بهتره که اول هر فصل یه مسواک بخریم تا زمانو تاریخشو یادمون نره
الانم نزدیکه عیده و اول فصل...
تو سالی که گذشت چند تا مسواک عوض کردین؟! 4 تا بود؟
اگه چیزی رو انتخاب میکنید حتما باید تو نگاه اول به دلتون بشینه وگرنه بعدا پشیمونی به بار میاد
تو انتخابتون مشورت کنید اما انتخاب دیگران انتخاب شما نشه
وقتی میخوای یه جنسی بخری مثلا موبایل یا ... قبل از اینکه پولو پرداخت کنی جنستو ببین بازش کن تا مثل من کلا سرتون نره داخل کارتون ایفون 4 اکبند mp3 پلیر بزارن بدن بهت.حتما حتما همونجا بازش کن تست کن .البته بعده ۱۵ روز دزد دستگیر شد اما پول رفته بود متاسفانه.
همیشه سر خود و از روی لجباری کاری را انجام نده
کسی را اذیت و آزار نده
تورو خدا انقدر سر فوتبال با آشنایان و نزدیکانتون کل کل نکنین . به خدا 50% کدورت ها همینجوری استارتش زده میشه
الان دارم میبینم پسرعموم به خاطر کل کل کردنم باهاش با من قهره و منو جشن نامزدیش دعوت نکرده .
ابن فوتبال هرچی ارزش داشته باشه توی اون 90 دقیقه و نهایتا یه ساعت بعدش هست ؛ بعد از اون به زندگی واقعیتون برگردین خودتون رو درگیر مسایلش نکنین مگر در جام ملت ها و جام جهانی و مراحل حذفی چمپیونزلیگ .
حتی اگه کاپ قهرمانی رو بیارن یه مدت توی منزل شما نگه دارن بازم ارزش نداره بخاطرش با عزیزانتون بحث و جدل کنین
آنی و به هرکسی پیشنهاد نده (واسه ی هر چیزی)....
هیچ وقت اولین نباشید!
ولی بهترین باشید
برای اینکه رابطتون با دیگران صمیمی تر بشه از اسم کوچیکشون استفاده کنید