ادامه سوالات Y.o.u.s.e.f.p.3.0 عزيز
ادامه سوالات خواهر ، آبجي ، مومنات ، دوشيزه ، پرانسس مونيكا خانم
ادامه سوالات lovergod14amorousand عزيز
سلام مومن خدا چرا امين با هام لج هستش اينو ديگه تو جيه نكن جواب بده من كه نميتونم جواب بدم بايد از خودش بپرسي فقط ميدونم اصلا ارزش نداره توي فروم لج و جنباري درآرين...اين پسره رسولي چي از جون ما ميخواد مثه بختك سياه چسبيده به ما اونم پي سي دلش ميخواد ديگه ... مثل همه ... ...زندگي شيرين تر از اونه كه شما تصور ميكني يا همونه واسه من كه الان همونه...چه آدامسي ميجويي موزي banana ..از چي ميترسي خدا و كار زشت ...كاشديگه غم و غصه واسه هيچ بنده خدايي نباشه ...ريواس دوست داري اصصصصصلا ...خرم آلو چطورخوبه ولي يه جوريه ...
سلام درست اما چرا رسولي گير داده به ما حتما از تو خوشش مياد ...از آب گواراتر خود آب ...خاكشير دوست داري آره خيلي ...ليمو اماني يا ترشي ليته ليمو اماني...مهموني دوست داري بري يا مهمون دوست داري بياد فرقي نميكنه ... هردوش خوبه ...آخرش امشب چي خوردي تخمه آفتابگردان ...بيشترين صدقه اي كه دادي بهتره سكرت باشه ... ;)
ادامه سوالات Y.o.u.s.e.f.p.3.0 عزيز
ادامه سوالات Master باجناق گلم ...
يه سري سوال ديگه از رامبد عزيز ....
هستم خدمتتون ....
نظرت راجع به من چيه؟(بدون سانسور ... خيلي راحت )(اگر نمي توني اينجا بگي پي ام بده )
خداييش: بچه گلي هستي بيتعارف ، جنبه داري ، شوخ طبعيت مثل خودمه ، در يك كلمه بهترين باجناق دنيا
اين كلماتي كه مي گم بگو چه حسي بهت دست مي ده ...
اب زلالي
سيب زميني ضد حال
شيراز شهر قشنگيه
نون بركت
خيانت آخر بي مرامي
اسبمظهر بزرگي
كرمانشاه شهر پهوان پرور ...
تهراني (اهل تهرن) خود تهران = تو يه كلام آلودگي به توان دو ......ولي بروبچ تهران =با معرفتي به توان بينهايت
پسر غيرت
دخترحساس و مهربانتر از پسر
عاشقبيچاره و درمانده
منگول از 7 دولت آزاده
خائن ضدحال
رفيق نيمه را ه حال بهم زن :puke:
نامرد مرد نيست .....
اگه يه دوستي داشته باشي كه در يك برهه زماني خيلي بهش علاقه داشته باشي بعدش فكر كني كه هميشه باهاته و اينا ... از طرفي يه دوست ديگه هم داشتهباشي در همون زمان كه رابطت خوب باشه باهاش
.اما يهو ببيني كه وسط اين دوتا دوستتي كه هركدومشون يه حرفي ميزنن و جفتشون پيش تو خراب ميشن ... تو حق و به اوليه ميدي ...و دوميه رو مي روني ... اما بعدش متوجه ميشي كه اوليه ليقاتشو نداشت ...پست تر از اين حرفا بود ... و براي هميشه لعن و نفرينت پشت سرشه ..اما دوميه ..ميري پلوش ... ميبني پشتت حرف زده ... يه جورايي نا تويي كرديه .اما هنوزم بخاطر معرفتش هست پيشت .. اينجا چيكا رميكني ؟ چه كاري به نظرت درست تره ؟جفتشون برن به درك ..يا اينكه دوميه رو دوباره بپذيرم ... با زدوتا دوست ... ؟؟؟
بنظر من بهتره دومی رو داشته باشی .... این رو هم بدون انسان که معصوم نیست پس هرکی يه عيبي داره همه ما داريم ....
نظت راجع به اين چيه كه ميگن ..اگه اه كسي بلند بشه .. اگه كسي بد كاري در حق يكي بكنه ... تا اخر عمرش تاوان پس مي ده ...؟
كاملا موافقم ... واسه همين حواسم جمع آه كسي پشت سرم نباشه ....
از ادمهاي سخن چين چه حسي بهت دست ميده؟
حس تنفر و حال بهم زني
شده كسي بياد پيشت از كسي حرف يزنه و جفتتون بخنديد ن (نگو نه كه دروغ گفتي ... يه كلمه اي هم جواب نده ..توضيح بده ... نم نميخواد بگي كه از كي بد گفته به كي خنديدي /فقط حس و حالشو بگو ... و اون حسي كه به طرف دست ميده ...خودتو بذار جاش ... )
آره شده اونم نه يه بار دو بار .... توي اداره فقط پشت سره خواجه حافظ حرف نميزنم خلاصه ميخوام بگم درست كار بديه اما ترك كردنش خداييش سخته اما كار نشد نداره .....
اين قطعه شعري كه مي گم تو رو ياد چي ميندازه ....
گرچه دل كندن از تو آسان نيست كه برايم به مرگ هم شايد ...
می روم گم شوم در انبوه خاطراتی كه بعد ِتو بايد ...
بعد از اين استکان زهرآلود ، چون پروانه به خواب خواهم رفت
جای قند و نبات، عزراييل بر سرم گرد مرگ می سايد
آرزوهای كوچكم را حيف می برم با خودم به گور اما
آرزو می كنم تو خوش باشی ، حسرتت بر غمم می افزايد
مجلس ختم من كه می آيی ، يك لباس سفيد بر تن كن
بارها گفته ام به تو عزيزم ! رنگ مشكی به تو نمی آي
ياد يه آدم نامرد .....كه بدجور حالم رو گرفت :sad:
تا حالا شده فكر كني پسرا رمانتيك ترن يا دخترا؟ بنظر من پسرا .... احتمالا نظر دخترا برعكس نظر منه ....
حالا بگو اينو يه پسر گفته يا دختر ووو اينكه مي توني حدس بزني چن ساله هست؟خوندم ... جالب بيد .... پسر بخت برگشته و 22 سال
رفتی قبول امابزار به يادت بی يارم
تو شب تلخ رفتنت ، دلم هزارتا غصه داشت
گونه هام خيس می شدن ، دلم هيچ همدردی نداشت
گفته بودم نفسی برام ، میرم تا آخرش
نفسی که حرمتم رو بگیره ، می برمش
چرا هنوز عكستو (جديده رو ) برام نفرستادي؟
به جان خودم روي سيستم ندارم همش رو زدم روي يه سي دي حالا سي دي كووو خدا ميدونه اما در اولين فرصت پيداش كردم حتما واست ميفرستم ....
شماره تلفن همراهتم ه نداي بهم (تو پيغام خصوصي مي توني بدي ...)
باشه ... شماره رو واست پي ام ميزنم ...
علي يارت ...
...تربچه يا پيازچه تربچه ...اگه بخوان تبعيدت كنن به يه بيابون تو كل دنيا كجارو انتخاب ميكني كوير لوووووووووووووت ...دوست داشتي داماد بيل گيتس باشي اگه دخترش شبيه خودش باشه نه .... ...عصر يخبندان رو ديدي از كدوم شخصيت كارتونيش خوشت مياد سيدي ...با حالترين اسمايلت چيه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
....
ويرايش شد »» امين
اگه امين ويرايش كرده بود كه بايد زير پستت هم نوشته ميشد امين ويرايش كرده ... ;)