گوشیمو آنروت کنم میتونم اینطوری استفاده کنم یا باید با برنامه فلش روت اینکارو کنم؟
آخرین رام اصلی گوشیمو از کجا میتونم دانلود کنم؟
Printable View
گوشیمو آنروت کنم میتونم اینطوری استفاده کنم یا باید با برنامه فلش روت اینکارو کنم؟
آخرین رام اصلی گوشیمو از کجا میتونم دانلود کنم؟
شما گوشی رو از روت دربیار و تست کن اگر نشد یک بار با فکتور ریست تست کن و در مرحله آخر اگه دیدین آنلاین نمیشه آپگرید کنین میتونی به صورت آفلاین فلش بزنیننقل قول:
برای دانلود آخرین ورژن اندروید ارائه شده بتون یه لینک رو پیغام میکنم که میتونین از اون فروم دانلود کنین
سلام بچه ها...
خیلی وقت پیش این آپدیت برای گوشی اومد... که دانلود کردم... و نصب هم شد
اما حالا عکسو ببینین...هنوز که هنوزه اینجا زده که در حال نصبه...نمیدونم هم چطوری میشه برش داشت...جایی تو گوشی چیزی نیشت پاک کنیم این بره مثلا؟
(xperia L 4.2.2)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما یه بار با ف ی ل ت ر شکن آپدیت رو انجام بده!!!نقل قول:
این آپدیت نصب شده....نقل قول:
فقط از اینجا نمیره...
ولی حالا شما گفتین با شکننده هم امتحان کردم...نه اون دکمه X کار میکنه نه رفرش میکنم اتفاقی میوفته...
اپدیت های دیگه مشکل نداره...فقط این اینطوریه
اینجوری که تو عکس معلومه زده در حال اینستال یعنی هنوز کامل نشده من احتمال میدم در دریافت فایل ها از اینترنت مشکل داشته باشه!!!!!!نقل قول:
فقظ ظاهرا اینطوریه...
شما اینجارو ببینین...آپدیت اعمال شده
من همون موقع که آون آپدیت اومد walkman با بقیه چیزا رو آپ کردم...مشکل نداشت...
عکساتون بدونه ف ی ل ت ر شکن باز نمیشهنقل قول:
واقا...؟
من شکنندم وصل نیست اما عکسا باز میشه :31:
بله واقعا!!!!!:n02:نقل قول:
شما اگه براتون امکان داره بک آپ بگیرین یه ریست فکتور بکنین!!!!
بعد از آپدیت هاتون ریست کردین تا آپدیت ها اعمال بشه؟
من ریست فکتوری بدم.... همه چی میره.؟
اپلیکیشن هارو هم باید دوباره نصب کنم؟
این آپدیت مال خیلی وقت پیشه...شاید 2 یا 3 ماه پیش..طبعا ریست هم کردم...
حالا اگه چاره نباشه ریست میکنم
شما که گوشیت روت هست پس یه Titanium Backup بریز و از تمام اطلاعات برنامه ها و بازیاتون که واقعا براتون مهمه یه بک آپ بگیریننقل قول:
و بعد از فکتور ریست بک آپ رو نصب کنین تا برنامه هاتون و شماره هاتون به حالت اول برگرده
شما یک بار کش مربوط بهGoogle services framework رو پاک کن فکر کنم درست شهنقل قول:
علت غیرفعال نشدن بلوتوث چیه؟
من هرچی بلوقتوث را غیرفعال میکنم دوباره فعال میشه!
گوشی HTC
گوشی من هر وقت که اینطوری میشه، یه دور خاموش روشن می کنم.نقل قول:
البته یه بار این کار هم افاقه نکرد و مدام از باطریم کم می شد. خلاصه مجبور شدم ریست فکتوری کنم.
دوستان من اکسپریا ری دارم . رو گوشیم اسکرین لاک نصب کردم و فعالش کردم . مشکلم اینه که اسکرین لاک اصلی گوشیم غیرفعال نشده و وقتی گوشی قفل میشه اول اسکرین لاک جدیده میاد بعد قدیمیه . چیکر باید کنم ؟ ممنون
نرم افزار لاکری که ریختین اسمش چی هست؟نقل قول:
با دو تا امتحان کردمنقل قول:
lock screen / htc one screen
نقل قول:
شما به تنظیمات گوشی برید و لوک اسکرین فابریک رو ، روی حالت None بذارین و از لوک اسکرینی که نصب کردین استفاده کنین
به نظر بنده برنامه GO Locker رو نصب کنین به همراه لانچر Go Luncher EX
اخه دقیقا پیدا نمیکنم همونو :n02:نقل قول:
گو لانچر هم قبلا ریخته بودم ولی برا گوشیم سنگین بود یه مقدار
تو کدوم قسمت ستینگ باید برم؟
سلام
ببخشید من چجوری میتونم توی گوشیم آلبوم بسازم
یعنی بصورتی که پلیر روی خود گوشی اون رو به عنوان یه آلبوم از فلان خواننده تشخیص بده؟
سلام دوستان
میخواستم بپرسم راهی هست که وقتی گوشی رامش بالا نمیاد اطلاعاتشو برداشت؟ یا فقط اینکه رام رو عوض کنم و ریست فکتوری نکنم؟
با سپاس
تست کنید اگه ریکاوری بالا میاد میشه. یه رام اگر تو خود گوشی دارید مجدد فلش کنید، اگر ندارید USB storage رو mount کنید و فایل رام رو بریزید یا یه مموری که فایل زیپ رام رو ریختید توش استفاده کنیدنقل قول:
تو گوشی های سامسونگ هم اگر رام رسمی بزنید بدون ریپارتیشن و فرمت، فایلها تون باقی می مونن
سلامنقل قول:
ممنون رام قبلی رسمی بوده ، منظور شما اپدیت های ota هست یا رام کاستوم؟
منظور من از اطلاعات به غیر از فایل ها مخاطبین و پیام ها هم بود میخواستم ببینم میتونم قبل از نصب رام اطلاعات رو بردارم؟
با سپاس
اگه داخل ریکاوری میتونی بشی آرهنقل قول:
با دستورات adb میتونی اطلاعاتت رو برداری یا بکاپ بگیری
مخاطبین که لابد با اکانت گوگل سینک کردی و مشکلی نیست. اما پیام ها رو نمیشه بگیری.. عکس و اینها رو هم می تونی بگیرینقل قول:
دوستان سلام
گوشی من Xperia L هست و مشکلم اینه که یه مدتی هست (تقریباً 2 هفته) انتن گوشی پرش داره و هی میره و میاد گاهی اوقات چند دقیقه کاملاً قطع میشه و کسی که با من تماس می گیره میگه در دسترس نمی باشد.
به ظرتون مشکل از کجاست؟
اگر مشکل نرم افزاری باشه با فلش کردن رادیو(مودم) حل میشهنقل قول:
چطور باید اینکار رو انجام بدم؟نقل قول:
یه مقدار بیشتر توضیح میدین؟
کلیت قضیه اینه که شما روت می کنی یه ریکاوری کاستوم نصب می کنید و بعد از اون فایل زیپ رادیو رو فلش می کنید.نقل قول:
این برای گوشی های مختلف متفاوته. دقیقش رو باید از فروم های تخصصی موبایل بردارید.
اما اگر نمی خواین دردسر بکشید یه بکاپ بگیرید و فکتوری ریست کنید..اگر نرم افزاری باشه باید خوب بشه قاعدتا. اما اگر سخت افزاری باشه، ممکنه با تعویض سیمکارت حل بشه. اگر هم نشد دیگه یه ایراد جدی داره. احتمالا با دو مرحله اول رفع میشه.
نقل قول:نقل قول:
مخاطبین که لابد با اکانت گوگل سینک کردی و مشکلی نیست. اما پیام ها رو نمیشه بگیری.. عکس و اینها رو هم می تونی بگیری
نقل قول:سلامنقل قول:
ممنون دوست عزیز
امروز میخواستم رام این گوشی رو عوض کنم ولی وقتی میخواست فایل های رام رو فلش کنه اولین فایل رو که میاره بعد nand write start میاد و همینطور میمونه تا اخر هم که fail میده و نمیتونه چیزی write کنه ، دو تا رام امتحان کردم و همینطور دو ورژن ادین ولی هیچ کدوم جواب نداد فایل pit هم گرفتم همون set partition موند تا بازم fail داد ، گوشی هم روت نبوده که بخواد با اپدیت بریک شه اتفاقا اپدیت هم نشده و کار خاصی هم روش انجام نشده فقط چند روز قبلش ضربه خورده که همون موقع هم اتفاقی براش نیافتاده
راستی داخل ریکاوری هم وقتی میره خود به خود همین که ربات اندروید میاد ریست میکنه
دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم
با سپاس
گوشی شما سامسونگ هست؟ گوشی رو به دانلودینگ ببرید و با اودین رام رسمی سه فایله بزنید حتما اوکی میشه.نقل قول:
درایور سامسونگ رو هم نصب کن، کابل رو هم مستقیم بزن به پورت.
گاهی وقتها رو بعضی ویندوز ها گیر میده... با یه کامپیوتر دیگه هم امتحان کن
سلام یه سوال .من مثلا اگه یه وقت رمز گوشیمو یادم بره باید چیکار کنم ؟؟ یا مثلا ریست فکتوری بکنم ؟ .سامسونگ کلید هوم و پاور و ولوم ساتفاده میشد ولی ال جی جی 2 چیکار باید کرد ؟
من گوشیم LG G2 ورژن 4.4.2 کیت کت هست و اصلا دست توش نیومده .( کاروخونه ای ) نه روت هست نه هیچ ؟ مثل آکبند که میخری
گوشیرو خاموش میکنم و کلید ولوم پائین رو نگه میدارم و پاور نگه میدارم ارم الجی میاد ول میکنم ولی هیچ اتفاقی نمیفته !!!!!!!!!
نقل قول:
آرم الجی که اومد دوباره باید ولوم پایین و پاور رو بگیری و نگه داری تا ریکاوری بیاد
من رام گوشیمو(Live With Walkman) که 2.3.4 هست به به ورژن WT19i_4.1.B.0.587_Generic یا 431 فلش کردم و همچنین با خود برنامه سونی هم(آپدیت سرویس) هم آپدیت کردم تاچش کار نمیکنه دکمه های هوم وپاور بقیه کار میکنن
و وقتی به 2.3.4 دوباره دانگرید کردم همچیش درسته . دلیلش چی میتونه باشه اینم بگم گوشی نه بوت لودرش بازه نه روت شده
همین کارو میکنم وی گوشی خاموش میشه !!!!!!!!!1 میشه دقیق بگید چیکار کنمنقل قول:
من یه تبلت تب 2 سامسون دارم
مدتیه که خود به خود خاموش میکنه ، یا مثلا انتنش میره ، یا ریست میشه یا با اینکه علامت وای فای هست اما انگار قطع شده اینترنت و داده ای رد و بدل نمیشه
بنظرتون باطریش نابود شده یا مشکل سخت افزاریه دیگه ای داره؟
فلشش کردم این مشکلات درست نشد
از اینکه باطریش خراب شده مطمئنم اما اینکه مثلا رفتن انتن یا مشکل در وای فای هم از باطریش باشه رو نمی دونم
تعمیرگاه ببرم باطری عوض کردنش سریع انجام میشه؟
سلام دوستان
من گوشیم گاهی هنگ می کنه و فریز میشه جوری که باید باتری موبایل رو در بیارم دوباره جابزنم تا گوشی به حالت اولش برگرده
راه حل چیه که هنگ نکنه و یا اگر هنگ کرد بدون دراوردن باتری هم بتونم گوشی رو خاموش یا ریستارت کنم؟
گوشیم galaxy ace 3 هست
شما گوشیتون رو چک کنین که آخرین ورژن اندروید رو داشته باشه برای گوشی شما 4.2.2 آخرین ورژن هستنقل قول:
Setting --> About Device
اگر آخرین ورژن رو دارین یک بار مستر ریست کنین برای بهبود عملکرد گوشیتون بهتره برنامه ها رو روی مموری کارت نصب کنین تا فضای رم گوشیتون رو اشغال نکنن
از یک برنامه مدیریت رم هم استفاده کنین براتون بهتره!
درود
ممکن یه باتری 2370 رو به جای 1700 هواوی جی 525 گذاشت؟