بازم خدا رو شکر . دیگه از شر پس خلاص شدیم . یکی دو باری پس بازی کردم بعد از فیفا 11 حالم بد شد
Printable View
بازم خدا رو شکر . دیگه از شر پس خلاص شدیم . یکی دو باری پس بازی کردم بعد از فیفا 11 حالم بد شد
دوستان چه طوری میشه قدرت یه بازیکن رو زیاد کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برنامه ای داره؟؟؟؟؟؟
شرمنده دوستان این fifa11 مال کنسول از لحاظ گیم پلی و گرافیکی خیلی بالاتر از کامپیوتر هستش ؟
به نظر من بله شدیدا! اصلا گیم پلی نسخه کنسولی مثل هلوئه خیلی روان و جذاب. توی نسخه PC که در واقع فیفا 10 هست خیلی از موازد باعث یکنواختی گیم پلی شدهنقل قول:
با اینکه این بازی نسبت به نسخه ی قبل خیلی بهتر شده ولی به هیچ وجه به پای pes2011 نمیرسه (البته این نظر شخصیه منه)
عجب . اینم از اون حرف ها بودنقل قول:
:19: :19: :19: :19:نقل قول:
چطور میتونی بازی که تو بازیکناش چهارتا جهت اصلی (+چهارتا فرعی) حرکت میکنن اسمش رو کنار فیفا11 :40: بیاری !!!
(البته این نظر شخصی من نیست حقیقته! :دی )
به دل نگیر البته ولی حتی مقایسه شون هم زشته. :5:
----------------
راستی یه بار دیدم دو نفر تو دانشگاه sucker بازی میکردن فقط از شنیدن گزارشش حالت :2: بهم دست داد.
پاس شوت گل وری گوود!!!!!
مقایسه کنید با تیلر و گری خودمون:
- کارت زرد میگره باید خیلی بعد از این مواظب باشه,اوه نه یه کارت زرد قبلا داشت این دومیه اخراج!!!
بچه ها من از منو بازی واسه اپ دیت اقدام کردم ولی یه مشکل برام به وجود اومد...کسی نمدونه باید چه کار کنم؟؟؟دیسک اورجینال میخواد...
یا مثلا بعد از مدت ها پارک جی سونگ رو بازی دادم پارک پاس گل داد گفت:نقل قول:
پارک جی سونگ...اندی پارک رو مربی زیاد بازی نمیده اما هر وقت که میاد واسه تیم تاثیر گذاره:18:
یا صحبت هاش در مورد دربی ها یا اسم هاس مربیا رو میاره....ارسن ونگر....فرگوسن....در مورد ورزشگاه ها مثلا میگه الترافورد ورزشگاه خانگی منچستر همیشه پر از تماشاگر هست و حتی روزهایی که بازی هم نباشه طرفدار ها رو اطرافش میبینی!!!!
واقعا هم بازی و گزارش معرکس....ولی pes11 واقعا حیف جان چمپیون که گذاشتنش تو pes....
اقا این مشکلم رو خودم حل کردم:31:نقل قول:
حالا واسه بازی انلاین یه کد ازم میخواد...کد سی دی یه همچین چیزایی...باید چه کار کنم؟؟؟
کدی لازم نیست...نقل قول:
شما پچ 1.1 رو دان کن و بعد نصبش کن،بدش کرک بازی رو دوباره بریز،بعدش نرم افزار گیم رنجر رو نصب کن و بیا تا با لیورپول پدر پدر سوختت رو در بیارم پدر سوخته......:31:
---------- Post added at 04:06 PM ---------- Previous post was at 04:04 PM ----------
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:1 9:نقل قول:
---------- Post added at 04:08 PM ---------- Previous post was at 04:06 PM ----------
توضیحات کامل فیفا 11 انلاین:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=444654
این گیم رنجر رو بزار دان کنمنقل قول:
---------- Post added at 06:47 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------
اها فهمیدم:31:
تو رو خدا جواب بدين
اگه ميشه rating يا همون overall بازيكنان تيم هاي Man.utd _barcelona_chelsea_R.madrid_ac ac.milan_inter milan_arsenal رو بديد
ممنون
اخه هرچي تو گوگل سرچ كردم كير نياوردم
اگه سخته واستون . از كليد print screen از squad تيم عكس بگيريد (لطفا از كل تيم .يعني هم صفحه اول تيم هم صفحه دوم ......)
و روي همين forum يا 4shared اپ كنيد
تو رو خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااا ديگه سوال نكنيد . عمل كنيييييييييييييييد
تو رو خدا جواب بدين
اگه ميشه rating يا همون overall بازيكنان تيم هاي Man.utd _barcelona_chelsea_R.madrid_ac ac.milan_inter milan_arsenal رو بديد
ممنون
اگه سخته واستون . از كليد print screen از squad تيم عكس بگيريد (لطفا از كل تيم .يعني هم صفحه اول تيم هم صفحه دوم ......)
تو رو خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااا ديگه سوال نكنيد . عمل كنيييييييييييييييد
دوستانی که با fifaconfig.exe مشکل دارن از لینک زیر میتونن مشکلشونو حل کنن!
کلی گشتم تا پیداش کردم!
.کد:http://www.fifa-infinity.com/?p=938
در حالت منیجر مود اگه میشه با تیمت به لیگ قهرمانان یا جام بوفا بری یا اصلا ساخته نشده؟
نقل قول:من اول هم pes2011 بازی کردم هم Fifa2011 به نظرم من بازی pes مشکلاتی زیادی داره...
داورهای الکی (یعنی خوده سازنده بازی همینجوری ساخته واسه خودش!):5:
هر وق از پشت یا بقل بازیکنو تکل میزنی با باسن!!!!!!!!!!:31: خود میفته پایین (انگار تو برف سر خورده افتاده!!):31:
خیلی بازیکنان دستا پاهاشون تو هم میره!:19:
آره.....حیفهنقل قول:
چون بازی Pes ماله یوفاست و بازی fifa ماله فیفاست
بالاخره بعد از یک انتظار طولانی Creation Master 11 هم ریلیز شد.
واقعا بهترین خبری بود که تا حالا شنیدم...کلا سری فیفا بدون کریشن مستر معنی نداره :31:
مرسی رینالدو :8:
این رو هم بگم که نسخه فعلی به احتمال زیاد باید نسخه بتا یا همون آزمایشی باشه...ممکنه یک موقع با مشکل مواجه بشین
از فولدر DATA بازی فیفا یک بک آپ تهیه کنین تا در صورت بروز اشکال با مشکل مواجه نشین
قبل از نصب کریشن مستر 11 حتماMicrosft.Net Framework 3.5 رو هم نصب کنید
این هم لینک دانلود Creation Master 11 :
کد:http://fifa-master.com/downloads/category/40-creation-master-11
این Creation Master چیه ؟ یه توضیح کوچولو میدی ؟نقل قول:
یک ادیتور کامل برای فیفا هست که رینالدو برنامه نویسش هست این برنامه رو کسی بتونه با تسلط کامل بر تمام قسمت هاش کار کنه می تونه فیفا رو کن فیکون کنه می تونه علاوه بر لیگ های موجود لیگ اضافه کنه بازیکن اضافه کنه هر چند تا که بخواد تیم ملی و باشگاهی اضافه کنه من واسه 09 تیم ملی ایران و لیگ ایران رو همراه با جام حذفی اضافه کردم و یه منیجر مود رو با استقلال رفتم. کلی حال داد...نقل قول:
بچه ها شدیدا ازتون خواهش می کنم به لیگ ایران برای قرار گرفتن در فیفا 12 رای بدید باز هم می گم من کشته مرده لیگ ایران نیستم ولی قبول کنید بین این همه لیگ نا آشنای موجود توی فیفا یکیش ایران باشه خیلی فاز میده اصلا بودنش خیلی بهتر از نبودنشه چند ثانیه بیشتر وقت نمی گیره توی صفحه اولی سمت راست هست ایرانیان لیگ رو انتخاب کنید و رای بدید. فکر کنم هر روز می تونید رای بدید من خودم هر روز رای میدم سایت رو به علاقمندی هام اضافه کردم دارم رای میدم 10 ثانیه بیشتر وقت نمی گیره
تا الانش که
Voting Poll
The Most Important League for FIFA 12
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dutch League (5%)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Suadi Arabian League (4%)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Iranian League (90%)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Romanian League (1%)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Total : 2461 votes
میترسم آخرشم نسازنش....:27:
یعنی واقعا یک نفر نیست جواب بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!:18:
تو رو خدا جواب بدين
ممنون
تو رو خدا جواب بدين
ممنون
دوست عزیز همین خود ایران رو اضافه کنن برا 7 پشتمون بسه،چه برسه به لیگ ایران...نقل قول:
نظرسنجی نیست که خود ایران اضافه بشه؟؟؟
fifa 11 خیلی پیشرفت خوبی نسبت به نسخه های قبلیش داره.
من که روزی یکبار رو حتما بازی میکنم.
دوستان من پچ آخر بازیو از سایت فیفا دانلود کردم حجمش 20 مگ هست ولی نصب نمیشه و ای ارور رو میده: old file not found, however a file with the same name found . no update done since the file contents donot match!
کسی راه حلی نداره؟
شما باید بازی رو از اول نصب کنید و بدون اینکه کرک کنید پچ رو بریزید
و بعد از نصب پچ باید کرک مخصوص پچ رو بریزید...
سلام من کریشن مستر11رو نصب کردم اما بعد از کلیک روی open fifa11- ارور میده مشکل کجاست؟
squad update هنوز نیومده؟؟؟ برای ژانویه !
شما قبل از این که کریشن مستر رو اجراکنین باید ادیتور DB Master رو هم نصب کنیننقل قول:
سلام من کریشن مستر11رو نصب کردم اما بعد از کلیک روی open fifa11- ارور میده مشکل کجاست؟
این نرم افزار رو از لینک زیر دانلود کنین
بعد از نصب DB Master به این روش عمل کنین:کد:http://fifa-master.com/downloads/category/37-db-master-11
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از انجام مراحل بالا حالا میتونین از ادیتور کریشن مستر استفاده کنین و با پیغام خطا مواجه نمیشین
میشه لینکشو بذارید؟نقل قول:
نشونه نصب پچ چیه؟
تغییری تو شوت ها نوع بازی کرنر زدن و پنالتی بعد از نصب پچ قابل حس هست؟(حتی کوچکترین تغییر ولی قابل مشاهده)
سپاس.پیداش کردم.نقل قول:
اینم لینکش واسه کسایی که دنبالشن
اینم کرکش:کد:http://downloads.megagames.com/download.php?file=FIFA11_PATCH101.exe
کلی تو صفحات گشتم تا پیداش کردم.کد:http://downloads.megagames.com/download.php?file=FIFA.11.V1.01.ALL.FAIRLIGHT.NODVD.ZIP
وسطای همین ماه میاد.:31:نقل قول:
rating يا همون overall بازيكنان تيم هاي Man.utd _barcelona_chelsea_R.madrid_ac ac.milan_inter milan_arsenal رو بديد
من آخرین squad update رو از سایت رسمی گرفتم حالا که نصبش کردم میگه دی وی دی اورجینالو وارد کنید
داستان چیه کسی میدونه باید چیکارش کنم؟
باید فایل کرک نشده اجرایی رو داشته باشی یعنی موقع نصب باید کپی کنی توی مسیر فایل اجرایی کرک نشده رو بعد پچ کردن دوباره کرک رو جایگزین کنی و بازی رو اجرا کنی راستی فایل اسکواد جدید اومده مگه واسه PC؟ باید یه سر برم لایو ببینم واسه ایکس باکس هم اومده یا نه:20:نقل قول:
واقعا اینجا چه فروم بی درو پیکریه 10 بار این پست رو دادم ولی هیچ کس نیت جواب ادمو بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوباره می دم :
rating يا همون overall بازيكنان تيم هاي Man.utd _barcelona_chelsea_R.madrid_ac ac.milan_inter milan_arsenal رو بديد