1- خیر !...نقل قول:
Printable View
1- خیر !...نقل قول:
من تا الن 550 کیلومتر رفتم و تصمیم دارم برم مسافرت که رفت و برگشتم حدود دوهزار کیلومتر میشه و چون ظاهرا تا 3000 کیلومتر هنوز در دوره آب بندی هست چه کارهایی باید یا نباید انجام بدم؟
کار خاصی نیاز نیست انجام بدین
سعی کنید 1000-1700 کیلومتر اول دور موتور از 3500 تا 3800 بیشتر نشه
آب و روغن خودرو را هم بعد از هر توقف کنترل کنید همینطور هیدرولیک و روغن ترمز
سفر خوش
نقل قول:نقل قول:
نوشته شده توسط liverpooli
سلام .
1.ال 90 فول روکش صندلی داره؟
2.پمپ بنزین زیز صندلی یه صدایی شبیه باد کولر میده . طبیعیه؟
1- خیر !.
مطمئنی ؟ همه میگن داره. مال خودمم هم نگاه که میکنم به نظر میاد روکش باشن.
8500 كيلومتر تجربه رانندگي با تندر
هنوز سرويس نرفتم روغن و .. هم نموز تعويض نشده
فقط مقدار آب به خنك كننده اضافه شده
مشكل خاصي تا الان نديدم بجز اينك پيچ رگلاژ درب جلو شاگر شل ميشه و من هم هر چي سفتش مي كنم باز هم شل هست
البته مشكلي در رگلاژ درب ايجاد نشده و همون كيلومتر 9000 براي سرويس ميدم سفتش كنند
علت سفت نشدنش هم اين هست كه پيچ 6 بخ داره
شتاب خودرو خيلي بهتر شده
مصرفشم خوبه
ولي يكم در دنده 2 موقع ول كردن گاز ماشن تكون ميده كه قبلا نبود و حدس ميزنم ----- ها داره عمرش تمام ميشه
عملكرد كلاچ و گيربكس عالي هست ولي دنده عقب اگر ماشين توقف كامل نداشته باشه با صدا جا ميره
اتاق هم صداي خاصي هنوز ازش به گوش نميرسه
فعلا همين
منظورتون از روکش چیه...؟نقل قول:
اگه صندلیو باز کرده باشین میبینین که زیر روکش اصلی ابره و معمولا برای اینکه روکش فابریک خراب نشه یا روی اونو تودوزی میکنن یا روکش اماده میخرن
اون صدا طبیعی نیست شاید پمپش خرابه
موفق باشین
_________
من که قبل 10000 ماشینو شوهر دادام ولی ال 90 تازه خودشو بعد 4000.5000 کیلومتر نشون میده شتابش خیلی فرق میکنه
دنده نرم تر میشه
...
فقط با ماشین مدارا کن سعی کن دور موتور از 3000 بیشتر نشهنقل قول:
من تا الن 550 کیلومتر رفتم و تصمیم دارم برم مسافرت که رفت و برگشتم حدود دوهزار کیلومتر میشه و چون ظاهرا تا 3000 کیلومتر هنوز در دوره آب بندی هست چه کارهایی باید یا نباید انجام بدم؟
کورس نزار
.
.
در کل فعلا بش حال بده تا بعدا اونم بهت حال بده گوش به اینا حرفا هم نده که ماشینو از اول باید روندو..... ملت از این حرفا زیاد میزنن
منم الان با این ماشین جدید 300 تا رفتم و تا 3000.4000 تا هم به ماشین فشار نمیارم
از ماشین لذت ببر:46:
راستی دوست گلم یادم رفت بهت خبر بدم من لاستیک میشلن انرزی سیور ایتالیایی سایز 205/60/15 خریدم
سلام. ماشین من توی نمایشگرش در هر 100 کیلومتر زده 9 لیتر مصرف میکنه . مال شما هم اینجوریه؟ضمن اینکه فقط در اتوبان وجاده های خلوت باش رانندگی میکنم.
نقل قول:
زیاده رفیق برو دستگاه دیاگ رو بزار روش
فقط با ماشین مدارا کن سعی کن دور موتور از 3000 بیشتر نشه
کورس نزار
.
.
در کل فعلا بش حال بده تا بعدا اونم بهت حال بده گوش به اینا حرفا هم نده که ماشینو از اول باید روندو..... ملت از این حرفا زیاد میزنن
منم الان با این ماشین جدید 300 تا رفتم و تا 3000.4000 تا هم به ماشین فشار نمیارم
از ماشین لذت ببر:46:
راستی دوست گلم یادم رفت بهت خبر بدم من لاستیک میشلن انرزی سیور ایتالیایی سایز 205/60/15 خریدم[/QUOTE]
ممنون از راهنمایی
مبارک لاستیک به سلامتی منم پولم برا میشلن نرسید و چند روز پیش کومهو کره ای خریدم
سلام
من جدیدا L90-e2 lp خریدم ولی نای راه رفتن نداره
یعنی با دنده 5 زورکی 110 میره با دوره کولر 2.
400 تا بیشتر کار نکرده
این به خاطر تنظیم نبودن موتوره یا موتوره بیخود بهم افتاده.
ممنون میشم کمک کنید.
دوست عزیز اولا مبارکهنقل قول:
تمام توان تندر و مصرف خوبش بعد از 3000 تا معمولا بدست میاد.
ضمن اینکه پدال گاز ماشین شما به دلیل صفر بودن؛ تنظیم کارخونه ای روی حالت متوسط هست.صبر کنید تا آببندی تموم بشه بعد خودتون از توی موتور پدال رو تنظیم میکنید و تازه شتاب ماشین رو متوجه میشید.
در این دوره اصولا شما نباید بیشتر از 120 تا برید.معمولا همیشه با کولر باید دنده ها بیشتر پر بشه و طبیعت کولر هست که جون ماشین رو میگیره.
گر صبر کنی ز تندر ............:11:
جدا درست میشه؟!نقل قول:
چون واقعا دارم از خریدش پشیمان میشم
با اینکه من موقع کولر دنده ها رو بیشتر پر میکنم,ولی واقعا ناله میکنه.
من تا به حال با تندر 175 هرار تا راه رفتم 1 بار هم نگفتم ار خریدش پشیمان شدم.اونوقت شما با 400 کیلومتر به این زودی پشیمان شدی.:18:
دوستان تندر 90 اصلا ایران خودرو میزنه یانه من تو کرمانشاهم هر ایران خودرویی که سر زدم میگن الان دوساله تندر نداده بیرون !!!! پارس خودرو هم 9 میلیون میگیره تحویل اذر ماه . میگن باقیش قیمت روز بازار یعنی کلا چند میشه میشه راهنمایی کنید ?
ایران خودرو هم تندر تولید می کنه ولی در مقایسه با پارس خودرو خیلی محدود هست
اینکه باقی مبلغ را به قیمت بازار حساب می کنند یعنی مثلا اگر آر این خودرو شد 16 تومن(قیمت کارخانه) باقی را به قیمت 16 تومن با شما حساب می کنند و اگر هم کمتر شد به همین ترتیب
اقا محمد تو سایت خود ایران خودرو هم زده 9 لیتر در 100 کیلومتر اکثرا هم مصرفشون همینه بین 8 تا 9 حالا شما میگی 9 زیاده...؟نقل قول:
طیق تجربه من مصرف در شهر بین 8.4 تا 9.8 متغییر هست اون هم با کولر .در جاده هم همیشه مصرفم بین 5 تا حداکثر 6 هست.
تندر ماشینی هست که مصرفش خیلی خیلی متاثر از رانندگی هست.خیلی ها بودند ادعا میکردند ماشینشون مصرف بالایی داره اما وقتی رفتیم با هم دور زدیم بهشون ثابت کردم که چقدر ماشینشون رو به راه هست.
تندر دنده اتوماتماتيك قیمتش چنده؟
فكر نمي كنم تندر اتوماتيك اومده باشهنقل قول:
ولي چند سال پيش سازمان بهزيستي واسه اونايي كه مشكل داشتن ثبت نام مي كرد( كه حتي مي تونستي خيلي اپشنا روش بزاري مثه ترمز دستي(بجاي پدالي) و ...)
ولي بعيد ميدونم كه الان تندر اتوماتيك توليد شه
داچیا لوگان اتومات چند مورد پارس خودرو اورده بود اما فعلا برنامه ای برای تولید و فروشش نداره.تو بازار هم تندر اتومات نیست.نقل قول:
سلام دوستان.
من ماشينم را پريروز تحويل گرفتم ولي چيزاشو كه تست ميكردم ديدم چراغ صندوق عقب و چراق داخل اتاق و ضبطش روشن نميشه.
فيوزي چيزي داره كه ممكنه قطع شده باشه؟
بله احتمالا دو تا از فیوزها سوخته
بقل درب راننده کنار تنظیم نور چراغ یک درب هست بازش کنید و سپس مطابق با دفترچه راهنما دو تا فیوز را تعویض کنید
من كه دستش نمي زنم.
مي برم نمايندگي
به هر حال ممنون
معمولا تندر هایی رو که تحویل میدهند برای جلوگیری از خالی شدن باطری فیوز رو بر میدارند.شما خودت درب فیوز را باز کن و از همون فیوز های یدکی یدونه رو بزن سر جاش.
میشه ارتفاع پدال گاز رو کم کرد؟
من چک کردم
هم عکس داره و هم از هر فیوز یکی زاپاس گذاشته ببین کدوم فیوز هست و چند آمپر هست از زاپاس استفاده کن
دقیقا روی موتور خودرو محل تنظیم سیم گاز هست که میتونید بوسیله اون پدال رو بالا پایین کنید.البته گاز خور ماشین فرق میکنه.نقل قول:
می تونید ارتفاع پدال رو کم کنید اما دیگه ماشین اون شتاب رو نداره.
کارت های طلایی که پارس خودرو صادر کرده ، در خودروهای مختلف فرق می کنه؟ مثلا کارت طلایی من دو ستاره ست!
بعضی کارتها سه ستاره هستند.
گویا در نوع خدمات ارائه شده در سرویس اول با همدیگه فرق دارند.
میشه کسی در این مورد توضیح بده؟
بردم نمايندگي جيك ثانيه درستش كرد.نقل قول:
مرسي
ولي من نفهيميدم كجا گفتيد عكس داره؟ تو دفترچش كه من پيدا نكردم.
تندری که من دارم نه برگ گارانتی داره و نه کارت گارانتینقل قول:
کارت های طلایی که پارس خودرو صادر کرده ، در خودروهای مختلف فرق می کنه؟ مثلا کارت طلایی من دو ستاره ست!
بعضی کارتها سه ستاره هستند.
گویا در نوع خدمات ارائه شده در سرویس اول با همدیگه فرق دارند.
میشه کسی در این مورد توضیح بده؟
همه امور گارانتی از طریق نمایندگی با استفاده شماره موتور و شماره شاسی انجام میشه!
جعبه فیوز را که باز کنی داخلش عکس تمام قسمتها -- شدهنقل قول:
ولي من نفهيميدم كجا گفتيد عكس داره؟ تو دفترچش كه من پيدا نكردم.
دوستان کسی برای این مشکل خشک و بودن و کوبیدن بیشاز حد ال90 کاری کرده...؟
اوایل که ال90 گرفته بودم خیلی از بابت اینکه اینکه این ماشین کوچکترین دست اندازها رو منتقل میکونه و به اصطلاح زیاد میکوبه شاکی بودم گفتم شاید این مشکل ماشین منه بعد پشت ماشین پسر عمم که نشستم همین بود چند وقت بعدم ماشین رفیقم....
کلا توی سمند و پارس و در اخر 405 خیلی احساس بهتری دارم وقتی از روی دست اندازا رد میشم
گاهی احساس میکنم یادشون رفته توی ال 90 از کمک و فنرش استفاده کنن!!
الانم که ماشینو e1 abs ایران خودرویی رو فروختم و یه فول پارس خودرویی گرفتم به نظرم مشکل ماشین نه تنها پا برجاست بلکه بیشترم شده
با چند تا از دوستانم که مطرح کردم نظره منو داشتن و اونها هم از این بابت ناراحت بودن
حالا میخوام بدونم کسی از دوستان برای این مشکل کاری کرده؟
مثلا عوض کردن کمک یا فنر یا ........؟
بابا ترخدا با این همه پیشنهادو نظر شرمندمون نکنید...!!
لعنت خدا به همه کارخونه های ماشین سازی ایرانی من جمله پارس خودرو.
حدود تابستون 2 سال قبل بعدکه تازه گواهینمامه گرفته بودم و بابام(پدر) یک L90 ثبت نام کرد تحویل دی ماه که ما با هزار بدبختی 28 اسفتد تحویل گرفتیم.
مشکل اصلی تو رنگ ماشین هست که بعد از 5 ماه نمایان شد و ترک های ریزی روی رنگ ماشین ایجاد شدمثل تار عنکبوت تا این که همین تابستون دیدم تعداد ترک ها از 200 تا هم گذشته( اخه خیلی وقت بود ماشین رو نشسته بودم) که بعد از مراجعه به کارخونه و دیدن کارشناس بعد از 1 ماه زنگ زدن میگن مشکل به ما ربطی نداره و روی رنگ ماده شیمیایی ریخته
خلاصه خیلی زورم گرفته ماشینی که با 1000قرض و .... خریده بودیم به این وضع دراومده . خیلی زور داره 13 میلیون پول ماشین بدی این مشکل رو داشته باشه .
سلام
ماشین شما چه رنگی هست؟
ماشین ما هم بعد از 41 ماه که از عمرش میگذرد چند روز پیش روی درب موتور متوجه چند تا از این به اصطلاح تار عنکبوت ها شدم.
تا اونجا که یادم هست رنگ ماشین 3 سال گارانتی داره و حتما باید به رنو پارس شکایت کرد.
رنگ ماشین هم مشکی هست.البته با پولیش و واکس خیلی بهترش کردم و باید خیلی مویی دقت کرد تا دیده بشه.
این مشکل ظاهرا در نوع پبشرفته باعث تبله کردن رنگ میشه.
سلام
پارس خودرو سرویس اولیه داره؟
من ماشینم تا الان 1000 تا کار کرده ,چراغ داخلش خرابه,چراغ که نشان دهنده باز بودن دره و ترمز دستی خرابه,تنظیم صندلیش خرابه ,ماشین نای راه رفتنم نداره با دنده پنج زورکی 120 تا میره.واسه این موارد باید برد گارانتی؟
چند کیلومتر باید بره تا بشه برد سرویس اولیه؟اصلا محدودیتی داره؟
تو دفترچه ام که چیزی ننوشته.
راستش ال نود ماشین نرمی هست این مشکلی که شما به این حادی میگی ما ندیدیم شاید باد لاستیک هات زیاده در هر صورت دو کار خیلی موثر هست یکی اینکه لاستیک های ماشین را عوض کنی (میشلن یا کوموهو بندازی یا هر برند دیگه ای ) دوم اینکه نیتروژن بزنی این دو کار تو نرمی خیلی تاثیر داره. انجام بده نتیجه رو بگونقل قول:
موفق باشی
---------- Post added at 01:34 PM ---------- Previous post was at 01:29 PM ----------
تندر سرویس اولیه نداره باید بری نمایندگی . این مورد ها رو همون موقع تحویل باید چک میکردینقل قول:
در مورد شتاب هم زیر3000 کیلومتر شتاب خوبی نداره .
باید به نمایندگی مراجعه کنی .
البته خودرو تازه تحویل متاسفانه فشار بادش روی 50 تنظیم شده به همین دلیل بسیار خشک هست و خیلی می کوبه که باید هرچه سریعتر باد چرخ ها را روی 30-32 تنظیم کرد
ضمن اینکه لاستیک خودرو هم خیلی خشک هست و حتما توصیه میشه با یک مدل متعادل تر مثل مثلا هانکوک تعویض بشه
تا 3000 که ماشین اصلا نای راه رفتن هم ندارهنقل قول:
سلام
پارس خودرو سرویس اولیه داره؟
من ماشینم تا الان 1000 تا کار کرده ,چراغ داخلش خرابه,چراغ که نشان دهنده باز بودن دره و ترمز دستی خرابه,تنظیم صندلیش خرابه ,ماشین نای راه رفتنم نداره با دنده پنج زورکی 120 تا میره.واسه این موارد باید برد گارانتی؟
چند کیلومتر باید بره تا بشه برد سرویس اولیه؟اصلا محدودیتی داره؟
تو دفترچه ام که چیزی ننوشته.
سعی کن تا این کیلومتر اصلا فشار به ماشین نیاری
راستی سرویس اولیه هم نداره و باید حدود 10000 کیلومتر ماشین را ببری برای گارانتی
اینکه ال90 نرم ترین ماشینه تو زیر 20 تومنیااا من کاملا موافقم اما این نرمی مربوط میشه به کلاچ فرمون گیربکس کلا راندگی با اون ولی توی دست اندازا واقعا مشکل دارن توی بیشترشون انگار داشبود مشکل داره خیلی بد صدا میدهنقل قول:
در ضمن من ال90 دومو لاستیکاشو با میشلن 205 عوض کردم و نیتروژنم زدم:13:
شما احتمالا یک مشکلاتی در خودروت وجود داره چون این چنین مشکلاتی را من ندیدم!
آقا واقعا ميرزه لاستيكاي ماشين صفر را عوض كنيم برا نرمي؟
اگه مثلا با همين ميشلن عوض كنيم چقدر بايد سر بديم؟
با لاستيكاي ديگه چطور؟
و سوال ديگه اينكه آيا منطقي هست كه تاير پهن بندازيم روي ماشين؟
چون از طرفي ميگند ايمني را ميبره بالا.
از طرفيم ميگند بهترين تاير برا ماشين همون اندازست كه كارخونه ميزنه و تاير پهن مثلا ممكنه مصرف و اصطكاك و ... را بيشتر كنه و عيوب ديگه اي داشته باشه.
كسي در اين مورد اطلاعاتي داره؟
ممنون