با اين كه به يكش نميرسه ولي بازي خيلي شاخيه...راستي واسه شما هم وسط بازي (گهگاهي-بعضي وقتا) يه چند ثانيه گير نميكنه؟
Printable View
با اين كه به يكش نميرسه ولي بازي خيلي شاخيه...راستي واسه شما هم وسط بازي (گهگاهي-بعضي وقتا) يه چند ثانيه گير نميكنه؟
Doostan Manam Test Kardam Too Full HD (1900*1200) + Balatarin Tanzimat Bedoone PhysX = 72.9
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ba PhysX Medium = 42.4
Moshakhasate System Ham Ke Too Emza Hast
سلام
مشخصات سیستمم اینه ولی همون مرحله اول که میرم تو ساختمون گیر میکنه و شروع میکنه به تکه تکه شدن!!
البته اول رزولیشن و مشخصات گرافیکیش رو گذاشته بودم تا ته !!! بعدشم که پایینتر اوردم فرقی نکرد!!
ATI 5770 XFX
Intel Core i3
4 GB DDR3
Shoma PhysX Ro Off Kon
Age Bazam Gir Kard Settings ro Bezar Roo Optimal
سلام
من تا همین دیروز میتونستم بازی رو بدون مشکل اجرا کنم دیشب تمومش کردم- اما الان وقتی روی بازی 2 بار کلیک میکنم که اجرا بشه این پیغامو میده
آقا جواب منو نداديد هان!نقل قول:
من بازی رو رو 2 ویندوز 64 و 32 امتحان کردم توی 32 بیتی گاهی اوقات گیر میکنهنقل قول:
توی 64 تاحالا بهم مشکلی پیش نیومده بجز اون مشکلی که الان گفتم اونی که توی پست قبلیم هست
مال منم گاهي گير مي كه يه دو سه ثانيه.:31:نقل قول:
بچه ها تو يكي از همين صفحه ها يكي يه فايل واسه بازي ازاد گذاشته بود؟؟؟هرچي گشتم پيداش نكردم اگه كسي داره بزاره....ممنون...
بازي تموم شد ولي نميشه بازي ازاد كرد
دوست عزیز به امضام مراجعه کن ، هرچی که بخوای پیدا میشهنقل قول:
آقا لطفا یه نفر کمک کنه
توی چاپتر 14 جایی که باید استیو و درک رو بکشم گیر کردم اصلا نمیتونم ردش کنم :41: اونجا که میری توی یه گاراژ و درش بسته میشه و از بالا کوکتول مولتف روی سرت میریزن
هرکاری میکنم نمیتونم ردش کنم و همش میمیرم.کسی اگه اونجارو رد کرده یه کمکی بکنه :11: اجرش با آغا :31:
KASI 5850 Dare Ye Test Begire Lotfan Too Full HD (1900*1200) Ba Akharin Tanzimat Bedoone PhysX
نقل قول:این افت فریم ناشی از مشخصات سخت افزاریتونهنقل قول:
من بدون مشکل بازی کردم
البته تنظیمات گرافیکی رو لو بعضی دیگه هم رو مدیوم گذاشته بودم
اگه روی های بازی میکردم که هر 5 ثانیه 10 ثانیه گیر میکرد دی:
منم تموم کردم بازی رو... پس این Vito و Joe قاتلهای Tommy Angelo توی بازی اول بودن... :13:
آخرش نکتهی خاصی داشت که ما نفهمیدیم، یا داستان تو نسخه بعدی (اگه در کار باشه) ادامه پیدا میکنه؟
فکر می کنم نقطه قوت بازی داستانش بود. اگه Free World هم می داشت، کسی نمی رفت سراغش... در کل می ارزه که بازی رو یه بار با سختی Medium و یه بار با Hard تموم کرد...
=============
اولش که وارد گاراژ میشی برو پشت آخرین ستون سمت راست (اونجا آتیش کمتر میرسه بهت) سنگر بگیر و همه کسایی که پایین هستن رو بزن سریع، بعدش برو زیر قسمتی که از بالاش ملوتوف میندازن تا دیگه کلا در تیررس یارو نباشی... تا جایی که یادمه خودم همینطوری تونستم ردش کنم!نقل قول:
توی چاپتر 14 جایی که باید استیو و درک رو بکشم گیر کردم اصلا نمیتونم ردش کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونجا که میری توی یه گاراژ و درش بسته میشه و از بالا کوکتول مولتف روی سرت میریزن
هرکاری میکنم نمیتونم ردش کنم و همش میمیرم.کسی اگه اونجارو رد کرده یه کمکی بکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اجرش با آغا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو اون قسمت باید سریعا کاورتو عوض کنی اگه یه جا کاور بگیری میزنتتنقل قول:
آقا لطفا یه نفر کمک کنه
توی چاپتر 14 جایی که باید استیو و درک رو بکشم گیر کردم اصلا نمیتونم ردش کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونجا که میری توی یه گاراژ و درش بسته میشه و از بالا کوکتول مولتف روی سرت میریزن
هرکاری میکنم نمیتونم ردش کنم و همش میمیرم.کسی اگه اونجارو رد کرده یه کمکی بکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اجرش با آغا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برا بعضی ها ممکنه لینک کار نکنه میتونند از این لینک استفاده کنندنقل قول:
راستی گاز که میزنی چه فایده ای داره برا ماشین؟ الکیه؟کد:http://www.mediafire.com/?92kd54mfvrb9j41
برای دسترسی به تمام پوستر ها در xbox باید چی کار کرد؟
عکس های منتشر شده dlc جدید بازی که انتقام جیمی نام داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع سایت 2k::کد:http://www.mafia2game.com/community/us/features_jimmys_vendetta_date.php
سلامنقل قول:
بله درایورم catalyst10.8 هستش که جند روزه اپ کردم
البته بعد خاموشی و خنک بودن سی پی یو امتحان کردم با فیزیک high و انتیالیانس16x و گذاشتن تمام تنظیمات catalyst در حالتhigh qulality تونستم C بگیرم اما باز B که شما میگیرین خیلی خیلی عجیبههههه
سلام
جیمی دیگه کیه؟
نقل قول:سلام
دوست عزیز اولا فارسی بنویس
دوما مشخصات سیستمم در امضام هستش و با گفته شما
فیزیک high
انتی الیانس 16x
تمام معرفه های catalyst درایور high quality
با تمام اینها C میگیرم با اوراج امتیاز 59.5
سلام
دوست عزیز شما ویندوزتون چی هست و چند بیتی هست؟
سلام
دوستان در حین بازی هر 5-6 دقیقه یکبار تصویر تار میشه و همه چی دارای سایه خودش میشه بعد دوباره تصویر درست میشه.
اشکال از چیه؟
رم 3
گرافیک 9600
آقا یکی به داد من برسه توی چاپتر 15 یعنی حول حوش 61 درصد اونجا که میره دفتر دریک توی اسکله بعد با اونا میره چند نفر رو میکشند بعد برمیگرده دفتر دریک یه چیزی بر میداره دیگه من نمیدونم چیکار کنم .لطفا راهنمایی کنید ممنون.
ویندوز هفت 32 بیتینقل قول:
شما باید پولتون رو به 27500 تا برسونید تا محل برونو با یک نقطه قرمز تو نقشه مشخص بشه و برید اونجا و طلب برونو رو بدید.نقل قول:
اون چیزی که از تو دفتر بر میدارید 23000 تا پوله ، اگه پول کم دارید باید یا ماشین اوراق کنید یا از مغازه ها دزدی!! کنید
داداش این PHysx چیچیه!!؟!؟!نقل قول:
سیروس جان من هنوزم نتونستم این dlc ها رو که گفتی بیارم تو بازی با اینکه از کرکی که خودت دادی استفاده کردم BFC بود دیگه اخه تو اون لینک کرک که دادی یه کرک دیگه هم بود
حالام میترسم از اون یکی استفاده کنم که سیو ها رو استفاده کنم باز نشه مجبور شم دوباره شروع کنم؟
راستی یه سوال
اگه این dlc ها رو بیاریم و لباس اضافی رو داشته باشیم وقتی پلیس دنبالمون کرد با تعویض لباس بیخیال میشه؟؟؟؟؟؟؟
چطوری تو خیابون که هستیم لباس عوض کنیم؟اصلا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Tanzimat :نقل قول:
1900*1200
PhysX = None
Anti Analising = On
Anistropic Filter = 16X
Detail = High
Ye Test Begir Lotfan Dastet Dard Nakone
Dar Zemn Win Farsi Nadare Bebakhsid Pingilish Neveshtam
منم با این مشخصات C گرفتم .
Main : Giga EP45-UD3R
CPU : Q6600
Ram : 2x2G Geil
VGA : ATI 4870
من با حداکثر گرافیک و رزولیشن 1280x1024 متوسط فریمم 58 بود .
اگر بتونید با حداکثر گرافیک بالای 75 فریم بگیرید بتون B میده و اگر بالای 100 بگیرید بتون A میده .
Man Ke 98 Gereftam A Dad Fek Konam Balaye 60 B Mide Balaye 75 Aنقل قول:
جای تمامیه مجله ها و wanted ها همراه با عکس:
کد:http://guides.gamepressure.com/mafiaii/guide.asp?ID=9816
قبلن که گفتم بدون فیزیک C میدهنقل قول:
از کرک و امضام استفاده کنید. کرک اسکیدرو هستشنقل قول:
باید dlc ها رو بریزین تو پوشه pc ، یعنی تو پوشه pc یک فولدر با نام dlcs ایجاد کنید و dlc ها رو بریزین اونجا
اگه مراحل رو درست انجام بدین تو منوی بازی در قسمت downloadable content می تونین dlc ها رو ببینین .
با اضافه کردن این dlc ها لباس و ماشین های مختلف به بازی اضافه میشه اما لباس ها تو کمد خونه ویتو هستند و ماشین ها هم تو پارکینگ!
دوستان ایا تو این DLC ها کت و شلواری هست با کروات که کلاه نداشته باشه؟؟!!!
مردیم از بس کلاه دیدیم!!!
سلام
يه زحمت داشتم
يه لينك دانلودكم حجم! ازمافيا2برام بذاريدباكرك خوب،رپيدشيرنباشه!،قابليت دانلود چندفايل همزمان ازسرورش هم باشه
مرسسسسسسي ازلطفتون
سلام من کرک SKIDROW اونی که 15 مگه رو برای حل کردن مشکل چپتر 7 ریختم ولی دیگه سیوهام رو نمیخونه چکار باید بکنم از سیوهام بک آپ دارم فقط خواهشا راهنمایی کنید
من بدون apexphysics با گرافیک 9800 و سیپییو 7300 c گرفتم البته سیستم رو 15 درصد اور کردم
بخشید این بحث رو تو بخش سیستم ها مطرح کردم
اونجا درست جواب ندادن
من بازیهای جدید مثل - پرنس 5 و استارکرافت 2 و کینو لینچ 2 رو بدون لگ بازی کردم
cpu من تک هستی هست 3.4 full آیا میتونم این بازیو خوب اجرا کنم
vga : 9400 gt 1 gig real
ram :2x800
ممنون اگه میشه کامل جواب بدید
بابا شما چقدر باحالید، من با فریم ریت متوسط 16.8 الی 17 تمومش کردم، کلی هم بهم حال داد که روون اجرا میشه!
رزولوشن : 768*1366
فیزیک off بود!
ـــــــــــــ
اینم مشخصات لپ تاپ ما:
intel Core2Duo T6670 2.2 GHz
nVidia GeForce 310M , Ram:512MB
Ram : 3GB
Display : 14"
HDD : 500GB
البته دو تای آخری زیاد مهم نیست! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]