بابا بيخيال مثل اينكه اين عسگري بدتر از عنايته
9 داده به تركي؟؟؟؟
بعد از اون پنالتي د سه تا خطاي كاملا واضح كه كارت هم داشتن وسطاي زمين به نفع استقلال نگرفت
بعد اين بهش 9 ميده
كاملا مشخصه به خاطر لجبازي چشمشون رو روي باقي حقيقتها هم ميبندن
Printable View
بابا بيخيال مثل اينكه اين عسگري بدتر از عنايته
9 داده به تركي؟؟؟؟
بعد از اون پنالتي د سه تا خطاي كاملا واضح كه كارت هم داشتن وسطاي زمين به نفع استقلال نگرفت
بعد اين بهش 9 ميده
كاملا مشخصه به خاطر لجبازي چشمشون رو روي باقي حقيقتها هم ميبندن
اینکه خطا رو نگرفت درسته در مقابل بسیار ناداوری ها برای پرسپولیس من هم اقرار می کنم 2-3 جا برای استقلال هم خطا نگرفت که مهم نبود وسط زمین بود و اتفاق خاصی نبود.نقل قول:
در مورد دیگر دوستان هم اگر استقلالی های عزیز خودشون هم حرف دیگر طرفداران استقلال رو نقد کنن بد نیستاا !
واقعا بعضی از پست ها دقیقا از روی تعصب بی حد وحصر هست
نظرسنجی: در دربی 70 کدام تیم بهتر بازی کرد؟
سایت گل – به نظر شما استقلال در دربی 70 بهتر بازی کرد یا پرسپولیس؟ نظر خود را در پایین این مطلب درج کنید.
2011/3/31کد:http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2011/03/31/2418869/%D9%86%D8%B8%D8%B1%D8%B3%D9%86%D8%AC%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%DB%8C-70-%DA%A9%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%DA%A9%D8%B1%D8%AF
پی نوشت: B.BC P.ersian بحث اینتر شده! :31:
موقعيت ها كه 7 به 1 به نفع پرسپوليس بود و در واقع استقلال از تنها موقعيتش به گل رسيد 1 پنالتي هم كه براي پرسپوليس گرفته نشد
اينا نظر يه پرسپوليسي 2 اتيشه هست كه الان ديگه كلا ليگ ايران جذابيتي واسش نداره ( خودم ) باورتون نميشه قبلا چقدر حرص ميخوردم سر بازي هاي پرسپوليس اما الان كلا اهميتي واسم نداره و اين حالت نه تنها واسه من كه واسه خيليا پيش اومده
من به عنوان یک استقلالی در مورد اون صحنه مشکوک به نظرم می تونست پنالتی باشه
اما در مورد اینکه کدوم تیم بهتر بازی کرد اولا چه فرقی می کنه . تو فوتبال ایران که تاکتیک جاشو به احساس داده به نظرم زیاد مهم نیست .
دوما نیمه اول برتری کمی هم پرسپولیس نسبت به استقلال داشت و هم می تونیم بگیم بهتر بازی کرد ( با اینکه 1 گل استقلال زد ) اما نیمه دوم طبیعی بود که همش پرسپولیس حمله کنه و این تیم مظلومی هم که بازیهای معمولی یک گل می زنن می کشه دفاع داربی دیگه که جای خود داره!
سوما: با اون موقیعت های عجیبی هم که رضایی و ارفی از دست دادن واژه بهتر به نظرم اشتباهه ! اینجا مهمه بهتر رو چه معنی کنیم . پس تصحیح میکنم:
پرسپولیس نسبت به استقلال موقیعت های بسیار بیشتر و درصد مالکیت توپ بیشتری داشت .
.................
البته اینها فقط نظرات شخصی من بود و نظر همه دوستان هم بسیار محترمه.
(لطفا نقل قول نگیرید که حس و حال تایپ نیست !:31:)
کاملا موافقمنقل قول:
منم دقیقا همینجوریم
یادش بخیر این انجمن یه موقعی تاپیک هر تیم جدا بود.اندازه همین پستهایی که الان دادم اون موقع توی تاپیک تیمها بخصوص پپرسپولیس میدادم.کلی هم کل کل میکردیم. گروه تیفوسی ها درست کرده بودیم که مدیریت محرتم پاکش کرد و....
ولی الان دیگه برام زیاد مهم نیست.نمیتونم بگم برام فرقی نداره ولی اونجوری که باید تحت تاثیر قرار میگرفتم از باخت نبودم
این حالت برای من نیست.به قول دوستمون برای خیلی ها اینجوریه
وقتی دو تا تیمی که توانایی اورده 100 تا تماشاچی تو بازی های لیگ داشتن الان سر جمع 100 هزار تا تماشاچی براشون نمیاد.الانی که امکانات فراهم تره و ماشین و اتوبوس و مترو هم هست.قیمیت بلیطها به نظر بی تاثیره
فوتبال ایران در حال مرگه.
مرد آقا, ما هفتم و چهلم و نوعیدو سالو براش برگذار کردیم.نقل قول:
فوتبال ایران در حال مرگه.
هر دوشنبه همزمان با نود به فاتحه هم براش میفرستیم.
خدا بیامرزه همه رفتگان رو
این باخت رو به هواداران متعصب پرسپولیس تسلیت و به دایی و عواملش( کاشانی، روزنامه ها، قلم به دست ها، تلویزیون، و...)تبریک میگم... باشد که بعد از ناک اوت کردن تیم ملی و پرسپولیس بار دیگر با لابی به سمت مربیگری تیم سپاهان یا ذوب آهن برسید و آن تیمها را نیز به سرنوشت پرسپولیس و تیم ملی دچار کنید
---------- Post added at 09:21 PM ---------- Previous post was at 09:18 PM ----------
رکوردهای دایی با پرسپولیس
1-پنج 5 باخت پیاپی که در طول تاریخ باشگاه بی سابقه هست
2- باخت به تراکتور بعد از 17 سال
3- واگذارکردن دربی در یک فصل در دوبازی رفت و برگشت به استقلال
4- خوردن 4 گل در خانه در برابر سپاهان و صبا بعد از 40 سال
5-ثبت 10 باخت تا پایان 28 هفته که اگر 11 شود باز هم در تاریخ ثبت خواهد شد
و....
منتظر رکورد آسیایی نیز باشید
اون صحنه که پنالتی نبود....عسگری گفت نیست نجاتی گفت نیست...نظرایه رضا غیاثیم همیشه مخالفه نظر رییس کمیته داوران بوده پس ازش انتظار بیشتری نمیره
نجاتی گفته : با دهها ادله قانونی میگویم محمدی مرتکب خطا نشده است بلکه این مهاجم پرسپولیس بود که تعادل خود را از دست داد و با بازیکن استقلال برخورد کرد. شما هزار بار دیگر هم که صحنه را ببینید خواهید دید محمدی فعلی را انجام نداده که مهاجم حریف تعادلش را از دست بدهد. رضایی در نیمه اول هم در برخورد با مدافعان استقلال سعی در فریب داور داشت که در این راه ناکام بود ،هرچند دلیل مماشات ترکی با رضایی را در ندادن کارت زرد را هنوز نمیدانم.
در کل بعد از 20 سال برد رفتو برگشت خیلی چسبد . اگر این پرسپولیس را نمیبردیم واقعا مایه تاسف بود، با اینکه میگویند استقلال خوب بازی نکرد موافقم چرا که اگر خودمان بودیم باید چند گل به حریف میزدیم.....
مصاحبه هایه بازیکنایه پرسپولیسم واسه من خیلی جالب بود....از چیزی که اطلاع ندارن حرف میزنن محمدی کشاله رانش به شدت اسیب دیده بود که از دقیقه 70 به بعد ضعف عضله اذیتش میکرد(بازیکنایی که فارسی به زور حرف میزنن ضعف عضله چه میفهمن چیه:31:یکیشون میگفت یه ربع باید وقت اضافه میگرفت داور...
محمدی حرفه خوبی زده گفته: در برخوردی که با رضایی داشتم خود وی هم میداند که قبل از برخورد تعادلش را از دست داد و او به من برخورد کرد،در عین حال اگر هم داور به اشتباه پنالتی میگرفت چه کسی میتواند ادعا کند پنالتی وارد دروازه میشد؟
نا عادلیه عادل هم کاملا اشکار شد به دلایل واضح زیر....الان به عزیزانه اصفهانیو تبریزی حق میدم
اول: در برنامه 90 عادل فردوسی پور به جای کارشناسان داوری هم نظر می داد ! که این اولین خطا جهت دلگیری بود. مجری توانای برنامه 90 برای دقایقی انگار فراموش کرد که مجری است و نه کارشناس و نه البته وکیل مدافع ! بحث داوری و قضاوت را باید به کارشناسان سپرد آنجا که جنابان حسین عسگری به صورت مستقیم و محسن ترکی در زمین نظر به عدم پنالتی برخورد اجتناب ناپذیر محمد محمدی و غلامرضا رضایی دادند اما تلاش عجیب عادل فردوسی پور بی طرفی ایشان را زیر سوال برد.
دوم: تصویر پنالتی بیش از 10 بار توسط عادل فردوسی پور و همکارانش به نمایش درآمد اما از همه سوتهایی که به سود پرسپولیس ، پس از گل استقلال کشیده شد و اعتراف عادل فردوسی پور را در پی داشت ، تنها یک صحنه خطای واضح روی شریفات به نمایش درآمد تا آنچه در ذهن ثبت می شود گفته فردوسی پور نباشد بلکه تکرار مکرر صحنه برخورد دو بازیکن باشد که سرپرست مجرب کمیته داوران آن را تایید نکرد و پرونده اش را بست ! یکی از آن صحنه های واضح تمارض به قصد فریب داور توسط بادامکی بود که اگر داور آن را طبق عرف با کارت زرد جریمه می کرد از همان لحظه حریف استقلال ده نفره شده بود ! نکته اینجاست که همین بازیکن پنجاه متر دوید و به هوار رسید و رفتاری کرد که مستحق کارت زرد بود و ...
سوم:دایی در کنفرانس خبری پس از بازی طرح سوال کرد و سوالش این بود ، به نظر شما پرسپولیس بهتر بازی کرد یا استقلال ؟! در عجبیم که سوال سرمربی حریف استقلال دقیقاً سوال زیر نویس شده برنامه 90 می شود تا با تجمیع رای ها فضاسازی جهت لوث کردن پیروزی استقلال صورت پذیرد ! به راستی آیا برنامه 90 و در راس آن مجری توانای آن عادل فردوسی پور در آن نیمه شب بهاری همه این موارد را هماهنگ کرده بود؟ و اگر جواب منفی باشد پرسش مجددی رخ می نماید و آن این است که :آیا چینش ، اصرار و ابرام فردوسی پور در طرح سوال ، پافشاری برای پنالتی و عدم به تصویر کشیدن صحنه هایی که به ضرر استقلال سوت زده شده و حتی بازیکن پرسپولیس اخراج نشده، نباید موجبات دلگیری و دلخوری استقلالیهای سراسر ایران شود؟ پاسخ به این پرسش را به وجدان بیدار عادل می سپاریم و جوابش را درخواست نمی کنیم .
آمار پس از بازی فینال جام حذفی سال گذشته بین پیروزی و گسترش تبریز (تیم آخر جدول دسته یــــــک) ... !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علی دایی خودش چجوری قهرمان جام حذفی شده بعد میاد از موقعیتای زیاده تیمش تو دربی هم حرف میزنه !
بابا این آمارو نشون ندید ...الان رفیق صمیمی دایی یعنی عادل فردوسی پور یه برنامه میزنه حالتونو میگیره!!!!!!! دایی فردوسی پور پیوندتان مبارک... انشالله هردو ضایع بشین
من هم تبریک میگم به هوادارن استقلال :40: و تسلیت به قرمزانقل قول:
دوستان استقلالی عزیز این که گل میشد اون یا نه مهم نیست ، مهم این هست که داوری به صورت واضح به سود استقلال بود !
این که نمیشه 2بازی پشت سرهم حق پرسپولیس ضایع بشه؟!!
دوستان عزیز واقعا متاسفم برای دوستانی که خیلی راخت به فردوسی پور تهمت می زنند.
آیا فقط این دنیا رو در نظر میگیرند ؟
به نظر من عادل با تمام تیکه هایی که در بازی دربی به پرسپولیس انداخت
مثل نبود علیزاده ها
یک یک شدن و...
ولی میگم عادل یکی از پاکان روزگار هست.
اظهار نظر استقلالی ها واقعا جای فکر داره که چرا واقعا؟!!؟
اینو جا انداختم بگم که بعد از بازی با ذوب اهن تو اصفهان که بازیه بعد پرسپولیاس که قطعا هم می بازن دیگه چیو میخوان مقصر بدونن؟.....نقل قول:
جناب BAREN شما که میگی داوری به ضرر پرسپولیس بوده همش..تو اون بازی یه چند تا صحنرو میشه بگی؟اون پنالتیو که نصفه کارشناسا قبول ندارن....نجاتی حتی اعتقاد داره رضایی باید کارت هم میگرفت.... داداشه من نیمه دوم که داور فقط به نفع شما سوت میزد....تعداد خطاهایه دو تیمو امارشو یه نگاهی بنداز...پرسپولیس بازی با پاس بیشتر خطا کرده بود تا بازی با استقلال(با توجه به سوتایه ترکی)دیگه خودتون تا اخرشو برین........
در مورد فردوسی پور هم با دلیل صحبت کردم(با دلیل) که در بالا هم هست میتونی بخونیو بگی کدومش دروغه؟؟؟؟
پ.ن
چه باحال....منم بیام بگم پرسپولیسیم تا هرچی دلم میخواد به پرسپولیسو پرسپولیسیا بگم بعدشم اگه کسی اعتراض کرد بگم من خودم طرفدار دو اتیشه ی پرسپولیسم
منطق شما منو کشته که تمامش توهین:13:نقل قول:
کل بازی یه صحنه برای پیروزی داشت که اون هنوز بحث که پنالتی بود یا نه :10:
استقلال نیم دوم توی خط حمله بد بازی کرد:41: اما خط دفاع عالی بود :11:من نمی دونم چرا هچکس نمیگه استقلال خوب دفاع کرد هم میگن بد بازی کرد
بحث وقت تلف کردم عادل گفت نزدیک 6 دقیقه بود که 5 دقیقه گرفت
خبرگزاری ها معتبر داخلی گواه این ادعای من است.نقل قول:
اون پنالتیو که نصفه کارشناسا قبول ندارن
منظورتون عسکری رئیس داوران نیست که احتمالا نصف کارشناسان؟
این که به نفع سوت میزد مثلا کجا و آیا به حق نبود؟نقل قول:
داداشه من نیمه دوم که داور فقط به نفع شما سوت میزد
سوای از شما میپرسم. امیر آبادی چندتا خطا کرد؟
آیا 2 تا از اون خطاها مستحق کارت نبود؟
وقت تلف کردن ها کارت نداشت؟
عزیز من اشکال من یکی 2تا نیست.
من دلیلی ندیدم !نقل قول:
در مورد فردوسی پور هم با دلیل صحبت کردم(با دلیل) که در بالا هم هست میتونی بخونیو بگی کدومش دروغه؟؟؟؟
دصحبت های شما از نظر شرعی و حقوقی کاملا در بحث اتهام قرار میگیره و تهمت محسوب میشه.
دلیل رو تعریف کنید تا دیگر دوستان هم شاهد تعریف شما از دلیل باشند.
دوست عزیز پرسپولیس امسال کلی باخت داده !نقل قول:
اینو جا انداختم بگم که بعد از بازی با ذوب اهن تو اصفهان که بازیه بعد پرسپولیاس که قطعا هم می بازن دیگه چیو میخوان مقصر بدونن؟.....
کاری ندارم.
ولی به قول آقای محصص پرسپولیس واقعا خوب وزیبا بازی کرد و داوری و .... باعث باختش شد !
مگه نمی گید که فوتبال هست و داوری ها اشتباه؟نقل قول:
دوست عزیز سوال من ساده است چرا باید همه مشکلات داوری روی بازی پرسپولیس در دو دربی اخیر باشه؟
چرا باید پشت سر هم و به قول شما نصف کارشناسان رای بر محق بودن پرسپولیس بدن و در دربی قبل 100 درصد کارشناسان؟
نقل قول:
کارشناس فوتبال کشورمان عملکرد پرسپولیس مقابل استقلال را ستود و این تیم را بازنده سربلند مقابل حریف آبی پوش خود خواند.
---------- Post added at 01:21 AM ---------- Previous post was at 01:19 AM ----------
دوست عزیز به قول مظلومی نیمه اولی پرسپولیس بهتر بازی کرد !نقل قول:
منطق شما منو کشته که تمامش توهین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کل بازی یه صحنه برای پیروزی داشت که اون هنوز بحث که پنالتی بود یا نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استقلال نیم دوم توی خط حمله بد بازی کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما خط دفاع عالی بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من نمی دونم چرا هچکس نمیگه استقلال خوب دفاع کرد هم میگن بد بازی کرد
بحث وقت تلف کردم عادل گفت نزدیک 6 دقیقه بود که 5 دقیقه گرفت
نیمه دوم هم باز به قول مطلومی طبیعی بود که پرسپولیس حمله کنه !
این یعنی چی ؟
یعنی کلا پرسپولیس خوب بازی کرده! و حقش برد بوده !
اینطور که بوش میاد بحث با شما فایده ای نداره چون حرفه خودتو میزنی...
فقط به همین سوال جواب بده
دایی در کنفرانس خبری پس از بازی طرح سوال کرد و سوالش این بود ، به نظر شما پرسپولیس بهتر بازی کرد یا استقلال ؟! در عجبیم که سوال سرمربی حریف استقلال دقیقاً سوال زیر نویس شده برنامه 90 می شود.چرا باید اینطوری شود؟
امیر ابادی خطایی نکرد که اخراج داشته باشه ...ولی اون بادامکی بود که باید اخراج میشد
شریفاتو تکل از پشت زدن خطا نگرفت کاپیتان فرهادو نصف کردن خطا نگرفت..یه جا یه بازیکنه پرسپولیس (یادم نیس کی بود)پاشو دو متر بالا اورد ولی خبری از خطایه کف پا نبود و..............
جالبه کدوم وقت کشیو میگی؟این تهمت نیست؟حالا خوبه محمدی یه ماهی به خاطر همون کشاله بازی نکرد...اگه دقت کنی بازیهایه پیشم محمدی از دقیقه 60 به بعد همین مشکل براش پیش میومد و فقط بازی با پرسپولیس نبود
پ.ن
مظلومی هیچ وقت نگفت نیمه اول پرسپولیس بهتر بود
اصلا موقعیتایه گل 200 تا پرسپولیس 1 دونه استقلال ...مهم اینه کی برده و مهم این دبله که تو تاریخ میمونه
ما هم خیلی بازیا به نا داوری باختیم خیلی از بازیا هم عالی بازی کردیم ولی باختیم نمونش بازی با صبایه قم که تیم قلعه نویی بود و 3 -1 باخت استقلال موقعیتایه گل استقلال 14 تا بود ولی 3-1 بازیو باختیم
حتی بازیایی رو یادمه 17-18 تا هم موقعیتایه گل داشتیم ولی مساوی میکردیم یا میباختیم اینا دلیل نمیشه که
یه پیشنهاده برادرانه
این بازی گذشت باختینو دبل تو تاریخ ثبت شد....به فکر این باشید که دیگه امیر خان دبلتون نکنه :31:اون میتونه سبل کنه:31:
کلا این فصل خیلی بد شانسین خدایی دلم براتون میسوزه یه بازیتون با سپاهان تو اصفهان مونده رو 6 تا میچرخه اون بازی....
جام حذفیم که باز مثل اینکه با سپاهانید....خلاصه به فکر اینده باشین.با این بازیکنایه مشنگتون فقط ابرویه تهرانو میبرید
هرچی باشه تیمه دومه ما استقلالیا پرسپولیسه:31:
نظر شخصص ( بدون جانبداری - بدون تعصب )
نیمه اول پرسپولیس برتری نسبی داشت . هماهنگتر بازی کردن البته استرسشون از استقلالیا بیشتر بود . همین استرس هم کار دستشون داد . تیم از لحاظ روانی داغونه ! استقلال هوشیارتر بود و گلشو زد .
نیمه دوم هم که دربست مال پرسپولیس بود . استقلال دفاع خالص ... البته به نظرم استقلال طبق معمول تو خطوط دفاعیش ضعف داشت چون اگه پرسپولیسیا حتی اگه در حد یه تیم درجه دوی لیگ تمام کننده داشت و فشار و استرس هم نداشت خیلی راحت میتونست دروازه استقلال رو بارها باز کنه . و کار رو تمام کنه . درضمن غیر از عسگری که تکلیفش معلومه تمام کارشناسا صحنه ی پنالتی رو صحیح میدونستن . در کل پرسپولیس از استقلال سر تر بود همه میدونن ... توانش بالاتره ولی تیم بنیه نداره ... این تیم یه انقلاب میخواد داخلش ... حتی تعویض دایی هم فایده ای نداره !
من دیگه رو بحث رو ادامه نمیدم !
دوست عزیز شما میگی چرا سوال یکی بود ؟!!؟!؟
خب باید یه چیزی می پرسید معمولا هم این تیپ سوالا رو می کنه !
خب این سوال خیلی هاست؟
کی بهتر بازی کرد؟
دربی فقط 3 امتیاز نیست که بگیری و بری بعدی....
شما حتی نمی دونید مربی تیم چی گفته و....
شرمنده نباید وارد بحث میشدم !
این بحث های شما رو اگر فردی بی طرف ببینه علاوه بر خنده+به اتهامات پوچ شما هم پی میبره.
خواهشا جواب من رو ندید.
بدون شرح !!!
نقل قول:
آقای 0511 طرفداری شما واقعا رو اعصاب آدم راه میره!!!
من به عنوان یه استقلالی حاضرم تیمم نوزدهم بشه بشرطی پیرسپولیس بیستم شه تو جدول
یا اینکه پرسپولیس رو دبل کنیم, که کردیم :5:
درسته دیگه شور و هیجان قدیم رو نداره ولی تا حدودی ارضا کنندس, از فوتبال ایران همین برامون مونده دیگه!
پیشنهاد میکنم شما هم اگه یه طرفداری واقعی هستی این منطق اهل بیتیت رو کمی کنار برازی
عالم و آدم دست به دست هم دادن تا برد استقلال رو لوس جلوه بدن, چرا؟ چون حداقل روزنه امیده 50 درصد فوتبال دوستان
از بین نره. سیاست در فوتبال ملی مردمی یعنی همین دیگه.
یه طرفدار واقعی هیچوقت نمیگه تیم ما بد بود (حتی اگه بوده) ولی بردیم, اگه بردیم پس بهتر بودیم, حتی اگه ده تا دروازه خالی
هم گل نکرده باشن, حتی اگه ما فقط یه موقعیت داشتیم, ما بهتر بودیم چون 3 امتیاز رفت تو حساب ما. دروازه خالی بیرون زدن که نمیشه
امتیاز!
دیگه باید قبول کرد که "ما بردیم و ما بردیم, جوجه کبابو ما خوردیم"
------------------------------
میشه متن دقیق این مورد خطا رو به زبان انگلیسی بدید؟ ترجمه مشکوکه!نقل قول:
نوشته شده توسط گرافيكار مشاهده تاپيک
خيال همه رو راحت كنم طبق قوانين داوري اگه مهاجم از قبل تعادلش رو از دست بده و كاملا روي زمين افتاده باشه و مدافع به همين صورت شبيه تكل محمدي روي پاي مهاجم بره يكي از خطاهاي 9 گانه اتفاق افتاده و پنالتيه
در ضمن این حرف شما یعنی محمدی هیچ عکس العملی تو اون موقیعت تک به تک انجام نمیداد! اصلا با منطق جور درنمیاد!
همین آقای گرافیکار که شما ازش نقل قول گرفتی برای اشتباهات داوری بازی چلسی و بارسا صحبت از مدیریت بازی توسط داور میکرد که هر برخوردی حتی نزدیک به
خطاهای 9 گانه که پنالتی نسیت, وگرنه هر بازی 10 تا پنالتی داشت!
خوب بازی کردن فقط به این مفهوم نیست که چپ و راست حمله کنی! به معنی خوب دفاع کردن هم هست! به معنی خوب از موقعیت استفاده کردن هم هست، به معنای حفظ کردن نتیجه هم هست! معانی زیادی عبارت "خوب بازی کردن" رو تشکیل میده.نقل قول:
یعنی کلا پرسپولیس خوب بازی کرده! و حقش برد بوده !
چیزی که مشخصه اینه که پرسپولیس بخشی از خوب بازی کردن که حمله کردن باشه رو خوب انجام داد! طبیعتا این بحش از فوتبال همیشه به مزاج هواداران سازگارتر هستش و خب... حمله کردنه که گل به ارمغان میاره!
به نظر من تو داربی 70 پرسپولیس خوب حمله کرد و از تمام عناصر هجومیش استفاده کرد! اما در اینکه بیایم بگیم کلا پرسولیس خوب بازی کرد و حقش برد بود جای بحث داره...
.
.
به نظر من برخی از دوستان استقلالی هم دیگه دارن خیلی چشمشون رو، رو به حقایق می بندن! دیگه پنالتی از اون تابلوتر نبود! شما بیاین پنالتی داربی بزرگ انگلستان تو اف ای کاپ (یونایتد - لیورپول) این فصل رو نگاه کنید!! هاوارد وب کسی که فینال های CL و FWC تو سال رو سوت زده، میاد دقیقه 2 خطای پنالتی ای رو به سود منچستر سوت میزنه که نسبت به حرکت محمدی به مراتب از نظر ضربه و قدرت اون ناچیزه!
جناب ترکی هم قشنگ مشرف بود رو صحنه! این یه واقعیته که وقتی بازیکنی درک نداره که توی محوطه جریمه داره پای یه بازیکن حریف رو میگیره، داور باید شعورش برسه که سوت بزنه و اعلام خطا کنه!
دوستان استقلالی عزیز هم بیان کلاشون رو قاضی کنن! اگه احمدی همین حرکت رو رو مجیدی انجام میداد و ترکی پنالتی نمی گرفت، چه ریکشنی از خودشون نشون میدادن!
بعد دوستان! شما زیادی کمیته داوران رو جدی گرفتن! کمیته داورانی که داوراشون تو جام ملت ها شاهکار می کنن، به نظر من مقصر شماره یک هستند که بزرگترین و پرتماشاگرترین دربی و مسابقه فوتبال باشگاهی در آسیا رو میدن به یه داور وطنی! ضمنا مطمئن باشید هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه! وضع داوری و مدیریت داوری مملکتمون اونقدر افتضاحه که کارشناس هایی که تو برنامه نود میان هم نمیتونن رسما بگن که آقا داور فلان بازی اشتباه کرد و افتضاح عمل کرده!!
.
.
پرحرفی کردم... شرمنده...:11:
یاعلی:11:
من که کارشناس نیستم به طور قطع بگم پنالتی بوده یا نه!
ولی اینکه از این صحنه پرچم کاوه درست کردن برای کمرنگ کردن بعضی مسائل! همین خون آدمو یجوش میاره!
(منظورم طرفدارا نیست, سیاست کلان پشت فوتبال و رسانه ای که از همین فوتبال حمایت میکنه سیل طرفدار رو به این مسیر کشونده)
به عنوان مثال, یک طرفدار پرسپولیس بعد از شکست دربی اولین چیزی که تو ذهنش شکل دادند همین صحنه مشکوک بود.
به ذهن نشانه هایی دادن که این سوال رو نپرسه که چرا تیم ما ضربه آخر خوب نمیزنه؟ چرا دفاع متزلزلی داره؟ چرا این فصل
بدترین نتایج رو گرفته؟ چرا باعث و بانیش از سره جاش یه تکون هم نخورده؟ و خیلی چراهای دیگه که پرسیدنش ممکنه
جایگاه بعضی ها رو به خطر بندازه!!!!!
وگرنه تو خیلی از بازی های بسیار مهمتر از این دربی پنالتی های واضح تر از این گرفته نشده. این دروغ ها و سیاستهاس
که اعصاب آدم رو خورد میکنه.
آخه تا کی میخوان این نمایش خیمه شب بازی فوتبال رو ادامه بدن؟!
جوابش سادس چون میخواستن برد استقلال رو بی ارزش جلوه بدننقل قول:
من نمیدونم؟این شمایید که نمیدونید نمیخواستم جوابتو بدم ولی اینو دیدم مجبور شدم
اینجارو بخون....همون اولشم فقط بخون.. ورزش > لیگ برتر - پرویز مظلومی می گوید پرسپولیس فقط یک نیمه از حریف سر بوده است.کد:http://www.khabaronline.ir/news-139767.aspx
واقعا معلومه حرفایه کی پوچو خنده داره...
اگه حرفایه من خنده داره خوب بذار ملت بخندن:11:
به قوله یه بنده خدایی
زحق توفيق خدمت خواستم دل گفت پنهاني
چه توفيقي از اين بهتر که خلقي را بخنداني
موفق باشی
اميرآبادي: در مورد حيدري حرف بزنم بزرگ ميشود/ با اين پاس گل اشتباه بدي كه در دربي داشتم را پاك كردم/ پاس گل من شانسي نبود.
سايت گل ـ مهدي اميرآبادي مدافع راست پاي استقلال كه مقابل پرسپوليس در پست دفاع چپ بازي كرد، عملكرد قابل قبولي داشت و علاوه بر موفقيت در كارهاي دفاعي توانست پاس گل اين ديدار را به آرش برهاني بدهد.
اميرآبادي در گفتوگو با خبرنگار سايت گل ميگويد:« امسال آقاي مظلومي به من اعتماد كرد و فكر ميكنم تا حالا جواب اعتماد او را دادهام. من در آن صحنه كه منجر به گل استقلال شد به خوبي آرش برهاني را ديدم كه قصد فرار دارد و به همين دليل توپ را سانتر كردم و پاس گل من شانسي نبود.»
اميرآبادي در پاسخ به اين سوال كه فكر نميكني به دليل بازي كردن در دفاع چپ بايد پاي چپ خود را قوي كني، تأكيد ميكند:«من با پاي چپ هم سانتر ميكنم و پاس گل هم دادهام ولي پاي راستم قويتر است و خيلي مواقع توپ را روي پاي راستم ميآورم و سانتر ميكنم.»
اميرآبادي در پاسخ به اين سوال كه پرسپوليس را چطور ديدي، ميگويد:«آنها در نيمه دوم چيزي براي از دست دادن نداشتند و ميخواستند به گل برسند ولي ما از اشتباهات بازي با النصر عربستان درس گرفته بوديم و نميخواستيم اين پيروزي را از دست بدهيم.»
اميرآبادي در مورد صحبتهاي سپهر حيدري كه شيوه بازي استقلال را به تيم ملي بحرين تشبيه كرد، ميگويد:«ما بحرين باشيم يا نباشيم مهم اين است كه پرسپوليس را در دو بازي رفت و برگشت شكست داديم و ركورد زديم. من بازيكن قديمي استقلال هستم و اگر در مورد اين بازيكن صحبت كنم بزرگ ميشود به همين دليل بهتر است حرف خاصي نزنم.»
goal.com
حق با شماست من معذرت میخوام!!نقل قول:
آقای 0511 طرفداری شما واقعا رو اعصاب آدم راه میره!!!
من به عنوان یه استقلالی حاضرم تیمم نوزدهم بشه بشرطی پیرسپولیس بیستم شه تو جدول
یا اینکه پرسپولیس رو دبل کنیم, که کردیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته دیگه شور و هیجان قدیم رو نداره ولی تا حدودی ارضا کنندس, از فوتبال ایران همین برامون مونده دیگه!
پیشنهاد میکنم شما هم اگه یه طرفداری واقعی هستی این منطق اهل بیتیت رو کمی کنار برازی
عالم و آدم دست به دست هم دادن تا برد استقلال رو لوس جلوه بدن, چرا؟ چون حداقل روزنه امیده 50 درصد فوتبال دوستان
از بین نره. سیاست در فوتبال ملی مردمی یعنی همین دیگه.
یه طرفدار واقعی هیچوقت نمیگه تیم ما بد بود (حتی اگه بوده) ولی بردیم, اگه بردیم پس بهتر بودیم, حتی اگه ده تا دروازه خالی
هم گل نکرده باشن, حتی اگه ما فقط یه موقعیت داشتیم, ما بهتر بودیم چون 3 امتیاز رفت تو حساب ما. دروازه خالی بیرون زدن که نمیشه
امتیاز!
دیگه باید قبول کرد که "ما بردیم و ما بردیم, جوجه کبابو ما خوردیم"
استقلال خیلی سرتر از پرسپولیس بود پرسپولیس فقط دو سه تا حمله کرد ولی در کل در صد مالکیت توپ و کلا بازی دست استقلال بود و بازیکنای پرسپولیس بیخودی اعتراض کردند به وقت کشی و عرب بازی!!
در مورد صحنه پنالتی هم باید بگم که سرپرست داوران به ترکی 9 داده پس اصلا پنالتی نبوده!!
موفق باشید :11:
خیلی زشته که اینجوری طرفداری میکنی!نقل قول:
مطمئنی طرفدار استقلالی :41: بعید میدونم.
دلت از یه پرسپولیسی دوآتیشه بیشتر پره, جالبه!
ادعایی مبنی بر قسمت بولد شده نداشتیم و نداریم, مهم نتیجه بود. سال ها بعد میگن استقلال
فصل 89-90 دبل کرد, نمیگن که . . . . .
whatever
به عنوان کسی که که 20 ساله طرفداره استقلاله، متاسفم که استقلال طرفدارایی مثل شما رو داره!!:2:
شما که تا بحث 6 تایی میاد وسط میگید واسه زمان قلقلک میرزاست و جناب شما اون زمان به دنیا نیومده بودی!؟؟؟؟؟؟نقل قول:
فصل 89-90 دبل کرد, نمیگن که . . . . .
حالا از الان دارید برنامه ریزی میکنید که این 2 برد ناداورانه رو بعدا بکوبید تو سر پرسپولیسیا!؟!؟!؟!؟!؟:13:
موفق باشید دوست من // :10:
[/COLOR]حرف زدن در مورد اين بازيه تموم شده اونم بعد از يه سيزده بدر لذت بخش اصلا برام جالب نيست
اما يه حرفايي زده شد كه از ديد خودم براي بار آخر جوابشون رو ميدم
نصف كارشناسا؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
[=The shining;5982347]اون پنالتیو که نصفه کارشناسا قبول ندارن....نجاتی حتی اعتقاد داره رضایی باید کارت هم میگرفت.... داداشه من نیمه دوم که داور فقط به نفع شما سوت میزد....تعداد خطاهایه دو تیمو امارشو یه نگاهی بنداز...پرسپولیس بازی با پاس بیشتر خطا کرده بود تا بازی با استقلال(با توجه به سوتایه ترکی)دیگه خودتون تا اخرشو برین........
نصيرزاده كه كل خوزستانيها به ويژه اهوازيها از استقلالي بودنش باخبرن و حتي در ديدار شاهين بوشهر و استقلال در تهران كه اون پنالتي واضح شاهين بوشهر رو خطا ندونست خيلي صريح گفت پنالتي بوده و اخراج محمدي
به نظر من اين منطق اصلا جاي جواب دادن نداره و از دوستان پرسپوليسي هم يه خواهش دارم كه در اين مورد ادامه ندن
به نظر منم تركي بعد از اون پنالتي سه خطاي كاملا واضح رو براي استقلال نگرفتنقل قول:
ولي برام جالبه استقلاليهاي عزيز كه يه هو اينقدر طرفدار عسگري شدن با اين همه اشتباه داوري نظرشون در مورد نمره 9 براي تركي چيه؟
به قول حسين عزيز اينجا فقط بحث حمايت از داورا و به نوعي لاپوشوني كردنه
+
در مورد وقت كشي هم خيلي خوبه ديگه از اين به بعد هركي وقت كشي كرد اگه گفت مصدوم هستم ديگه حرفي نميمونه
اگه اينقدر مصدوم بود مطمئن باشيد مظلومي اصلا ريسك نميكرد مطمئن باشيد
+
در مورد بخش آخر پستتون و پينهاد برادرنتون
من هم با سروش موافقم بيش از اين از پرسپوليس اين فصل انتظار نميره
من فكر ميكنم حتي شاهين بوشهر هم راضي به بازي دادن علي عسگر و آقازماني در دفاع چپ و راست نشه
اول در مورد اون بيت شعر زيبا و عميقتون بايد بگم شكست وزني داره « ما » در مصرع دوم زياديهنقل قول:
درستش اينه
ما برديم و ما برديم .... جوجه كبابو خورديم
در مورد اون ترجمه مشكوك هم بايد بگم من اصلا ترجمه نكردم
من يه مثال زدم تا مفهوم اون قوانين رو بگم
وگرنه توي قانون داوري فيفا كه اسم محمدي رو نميارن
مفهوم ساده اون قانون داوري هم اينه متوقف كردن و جلوگيري از به بازي برگشتن بازيكن مساويست با خطا
مدرك و لينك و ... توي اينترنت زياده
در مورد بازي بارسا و چلسي فكر ميكنم چون دقيقا توي جريان بحث من با دوستان نبودين اشتباه برداشت كردين
من گفتم معمولا داورا بعد از مثلا يك اخراج يا يك پنالتي بازي رو مديريت ميكنن نه اينكه به خاطر مديريت بازي تنها خطاي آشكار رو توي 18 قدم نگيره اين ديگه مديريت نيست اشتباه داوريه
البته بيشتر شبيه مديريت يه ليگه تا مديريت يه بازي
به نظر منم دوستان پرسپوليسي ديگه نبايد اين مسئله رو كش بدن تموم شد و رفتنقل قول:
مطمئنن در ادامه بازيها هم با توجه به وضع اسف بار كميته داوران اين اشتباهات داوري ادامه داره
هم براي پرسپوليس و هم براي ساير تيمها
هرچند كمتر سابقه داشته كه در دو ديدار رفت و برگشت دربي دو اشتباه تاثير گذار در نتيجه بازي به ضرر يه تيم اتفاق بيفته
ولي در هرصورت گذشت
+
بله من هم فكر ميكنم بازيكنايي كه اينقدر پول ميگيرن نبايد اينقدر موقعيت گل رو خراب كنن
اما در مورد دفاع متزلزل
وقتي ميگيم پرسپوليس خيلي بهتر و كم اشكال تر بازي كرد به همين خاطره
دقيقا برعكس نظر شما دفاع پرسپوليس در بازي با استقلال برخلاف بازيهاي قبل يكي از بهترين روزهاي خودش رو داشت
به قول بكن بائر هر خط دفاعي در نود دقيقه اجازه داره يك دو اشتباه هم بكنه
پرسپوليس فقط يه اشتباه داشت كه اونم رفت توي گل كه البته به خاطر غير تخصصي بودن علي عسگر واقعا قابل چشم پوشيه
در باقي موارد مجيدي برهاني و باقيه مهاجمين استقلال به خوبي كنترل شده بودن
چيزي كه براي من كه عادت ندارم فقط سياهي ها رو ببينم جالب و البته اميدوار كننده بود اين بود كه پرسپوليس در نيمه دوم هم در خلق موقعيت موفق بود و هم در ندادن موقعيت به استقلال
نقطه ضعف اساسي فوتبال ما همينه كه وقتي يه تيم عقبه توي ضد حمله خيلي آسيب پذير ميشه
كه اين ضعف در بازي پرسپوليس ديده نشد
اميدوارم در بازيهاي بعد هم اينجور باشه
فكر نميكنم دوستان استقلالي بتونن از دفاع پرسپوليس توي اين بازي ايرادي بگيرن
اگر ميتونن بسم الله
از اين پست هر كاربري خواست ميتونه نقل قول بگيره چون به خودم اجازه نميدم كه بگم نقل قول نگيرين
اما به خودم اجازه ميدم كه جواب ندم
والا من گفته بودم ادامه نمیدم ولینقل قول:
نصيرزاده كه كل خوزستانيها به ويژه اهوازيها از استقلالي بودنش باخبرن و حتي در ديدار شاهين بوشهر و استقلال در تهران كه اون پنالتي واضح شاهين بوشهر رو خطا ندونست خيلي صريح گفت پنالتي بوده و اخراج محمدي
به نظر من اين منطق اصلا جاي جواب دادن نداره و از دوستان پرسپوليسي هم يه خواهش دارم كه در اين مورد ادامه ندن
جالبه بدونید کارشناسانی این صحنه رو 100 درصد پنالتی دونستند که روزنامه استقلال و خود دوستان استقلالی در بازیهای مختلف روی حرفشون حساب کردند.
نمونه زیاده دیوار حاشا بلند.
باز معذرت که این بحث واضح و بی هدف رو ادامه دادم
نجاتی: رضایی در فریب داور ناکام ماند
حسین نجاتی کارشناس داوری گفت: محسن ترکی در مسابقه چهارشنبه بهترین قضاوت خود را انجام داد و در تنها صحنه مشکوک بهترین تصمیم را اتخاذ کرد.
وی ادامه داد: با دهها ادله قانونی میگویم محمدی مرتکب خطا نشده است بلکه این مهاجم پرسپولیس بود که تعادل خود را از دست داد و با بازیکن استقلال برخورد کرد. شما هزار بار دیگر هم که صحنه را
ببینید خواهید دید محمدی فعلی را انجام نداده که مهاجم حریف تعادلش را از دست بدهد. رضایی در نیمه اول هم در برخورد با مدافعان استقلال سعی در فریب داور داشت که در این راه ناکام بود ،هرچند
دلیل مماشات ترکی با رضایی را در ندادن کارت زرد را هنوز نمیدانم.
از حسین جان گرافیکار عزیز بابت پست شون ممنونم واقعا منطقی و بدون جانب داری صحبت می کنند
اره شما راست میگی:31:هههههههههنقل قول:
به عنوان کسی که که 20 ساله طرفداره استقلاله، متاسفم که استقلال طرفدارایی مثل شما رو داره!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشتباه داوری تو همه بازیها هست تو همین فصل چند پنالتیو بره استقلال نگرفتن..یا نمونش بازی با سایپا بود فکر کنم اون 3 به تکو که داور اجازه ادامه بازیو نداد...
پرسپولیسیا که اعتقاد دارن در بازیه رفت گل اوله بازیشونو داور قبول نکرد باختن اگه تیمشون انقدر قویه پس چرا نتونستن بازم گل بزنن؟(بعد از بازی بازیکناشون میگفتن اگه اونو حساب میکرد 2تا دیگه میزدیم)
حالا گیریم بازیه برگشتم داور اون صحنرو پنالتی میگرفت...وقتی بازیکنایه پرسپولیس دو قدمیه دروازه توپو میزدن بیرون چه تضمینی وجود داره اون توپ گل میشد؟اگرم گل میشد استقلال تازه از اون دفاعه مسخرش میومد بیرونو هجومی تر بازی میکرد
حالا نمیدونم این فصل چرا تا یه گل میزنن میکشن عقب....به نظره من پرسپولیس ضعیف ترین تیمی بود که استقلال باهاش بازی کرد...پرسپولیس کاملا یه تیمی در حده محلات بود :دی چون اون دفاعی که استقلال میکرد افتابه سازیه نقده هم میتونست یکی دو تا گل بزنه
بچه هایه ما رو هم نباید غرور بگیره چون یه پرسپولیسه بی اعتماد به نفسو بردن ...به طور حتم تو بازیهایه بعد با این شیوه به مشکل میخوریم.
این مظلومی بره استقلال خیلی کوچیکه.بردایه امیر خان کجا و بردایه ناپلئونیه این کجا...
آقای کاشانی به چه می اندیشد!؟
فوتبال را برای ما پرسپولیسیها جهنم کردهاند
سرپرست باشگاه پرسپولیس جمله معروفی دارد تحت عنوان "با فوتبال می توان به بهشت رفت" اما گویا وی عمیقا اعتقادی به این جمله خودساخته ندارد و آن را فقط به دیگران توصیه می کند.
پرسپولیس غمبارترین روزهای تاریخ خود را سپری می کند تا آنجا که کمتر هواداری چنین دوران خفت باری را به یاد می آورد اما آنچه در این بین جالب توجه و البته محیرالعقول به نظر می رسد بی اهمیتی مسئولان و در راس آن سرپرست باشگاه، حبیب کاشانی به اوضاع و احوال پرطرفدارترین تیم پایتخت است.
حمایت عجیب کاشانی از دایی
حبیب کاشانی که یک بار با پرسپولیس تجربه موفق قهرمانی لیگ برتر را داشت و نزد هواداران این تیم جایگاه ویژهای برای خود دست و پا کرده بود اکنون وضعیت مناسبی ندارد و ادامه این روند "نه از تاک نشانی باقی می گذارد و نه از تاک نشان". بر هیچکس پوشیده نیست که علی دایی ضعیفترین نتایج تاریخ باشگاه پرسپولیس را رقم زده و هر بار هم با توجیهی تکراری، شکستها و ناکامیها را متوجه بداقبالی، داوری، بی دقتی مهاجمان و ... می کند و این در حالی است که در این مدت همواره مورد حمایت حبیب کاشانی قرار گرفته است.
رکوردهای تلخ دایی با پرسپولیس
علی دایی در فصل حاضر با پرسپولیس به رکوردهایی دست پیدا کرده که برای همیشه در خاطر هواداران این تیم باقی می ماند که با یادآوری این خاطرات تلخ، حس حقارت و شکست به آنها دست می دهد. پرسپولیس در سالهای گذشته هجومیترین تیم ایران بوده و شکستهای پرگلی را به حریفان خود تحمیل می کرده است اما امروز (بخصوص فصل جاری) شکستهای حقارت باری را متحمل شده است. دو باخت پرگل 4 بر یک در ورزشگاه آزادی مقابل سپاهان و صبای قم و باخت 3 بر صفر مقابل پیکان قزوین جزو همین باختها هستند. پرسپولیس در 28 هفته گذشته 10 بار تن به شکست داده و این در حالی است که سه تیم موفق شدهاند در دیدارهای رفت و برگشت مقابل سرخپوشان به برتری برسند؛ صبای قم، ملوان و استقلال. کسب یک امتیاز از دو بازی رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا را هم به این وضعیت تاسف بار اضافه کنید.
با فوتبال به جهنم هم می توان رفت
براستی برای حبیب کاشانی که معتقد است با فوتبال می توان به بهشت رفت، پس چگونه است که پس از این همه ناکامی، هنوز هم بر مسند خود تکیه زده و عطای کار را به لقایش نمی بخشد؟ از کاشانی باید پرسید زلاتکو کرانچار به چه دلیل از سمت سرمربیگری پرسپولیس برکنار شد؟ آیا به دلیل کسب نتایج ضعیف نبود؟ پس اگر چنین است دایی که خود کاشانی به عنوان سرمربی پرسپولیس انتخابش کرده چرا برکنار نمی شود؟ آیا غیر از این است که با فوتبال به جهنم هم می توان رفت؟
دهن کجی به هواداران پرشمار پرسپولیس
دایی در نشست خبری پس از شکست استقلال گفته که به تیمش می بالد که خوب بازی کرده و آیا این دهن کجی به مخاطبان پرشمار این تیم نیست؟ چگونه است که دایی در نشست خبری پس از پایان بازی با شهرداری تبریز، در نشست خبری پس از بازی با الوحده و در بسیاری دیگر از نشست خبریها می گوید تیمش خوب بازی کرده اما نمی داند چرا نبرده است؟ خب اگر چنین بود که آرژانتینیها دیه گو مارادونا را برکنار نمی کردند و میلانیها به "لئوناردو" اجازه کار می دادند. اگر چنین بود "فیلیپه اسکولاری" از چلسی برکنار نمی شد و "ریکارد" برای همیشه سرمربی بارسلونا باقی می ماند.
دایی ستارههای پرسپولیس را فراری داد
دایی هر بار که لب به سخن باز می کند عنوان می کند که تیم را او نبسته و این بازیکنان، کسانی نیستند که تماما مدنظر او بودهاند. اکنون باید گفت خب اگر چنین است (که هرگز چنین نیست) چرا از سرمایههای موجود بدرستی استفاده نکرده است؟ پرسپولیس از زمان حضور دایی این بازیکنان را از دست داده است: محسن خلیلی، کریم باقری، حوار ملامحمد و میثاق معمارزاده. ضمنا تیم دایی به قول خود این مربی مشکل گلزنی دارد اما او در میانه فصل اقدام به خرید مدافعی به نام "سکوبرت" می کند اما او را بازی نمی دهد. دایی در خصوص این موضوع چه توجیهی می تراشد؟
فرافکنی و توجیههای تکراری
علی دایی فرافکنی و توجیه تبحری ویژه دارد. وقتی این مربی را به دلیل کسب نتایج ضعیف از سرمربیگری تیم ملی برکنار کردند گفت اگر او مربی باقی می ماند، تیم را به جام جهانی می برد. ایران برای نخستین بار در ورزشگاه آزادی به عربستان باخت (این هم از رکوردهایی است که دایی بر جای گذاشت) و آن وقت دایی عنوان کرد که عدهای در ورزشگاه آزادی آمده بودند تا علیه او توطئه کنند و با سر دادن شعار، روحیه تیم ملی را بر هم بزنند در حالی که به گواه تمام کسانی که در ورزشگاه حضور داشتند تنها پس از دریافت گل دوم از عربستان بود که تماشاگران لب به اعتراض گشودند که اعتراض هم حق طبیعی تماشاگر است.
کاشانی به چه می اندیشد؟!
به نظر نمی رسد "ژان پی یر اسکالتس" هیچگاه گفته باشد با فوتبال می توان به بهشت و یا جهنم رفت اما زمانی که فرانسه در رقابتهای جام جهانی 2010 نتایج ضعیفی کسب کرد، از سمت ریاست فدراسیون فوتبال فرانسه کناره گیری کرد. با این اوصاف کاشانی برای چه از سمت خود استعفا نمی کند تا راه را برای دیگرانی باز کند که قطعا از او بدتر نتیجه نخواهند گرفت. براستی کاشانی که این روزها مقصر شماره یک ناکامیهای بی سابقه پرسپولیس است در اندیشه چیست؟
با اینکه قبلاً ها!!خیلی از پستهات را قبول داشتم اما این یکیو را خیلی بهش ایراد میگیرمنقل قول:
اصلاً نمیشه بازی دربی تهران را با بازی استقلال و سایپا مقایسه کرد برای همینه که از مدتها قبل سر انتخاب داور کلی بحث میشه.این مقایسه درستی نیستنقل قول:
اشتباه داوری تو همه بازیها هست تو همین فصل چند پنالتیو بره استقلال نگرفتن..یا نمونش بازی با سایپا بود فکر کنم اون 3 به تکو که داور اجازه ادامه بازیو نداد...
قبلاً هم گفتم به خاطر شرایط غیر حرفه ای بازیکنان ایرانی در چنین بازی هایی تیمها از لحاظ روحی به شدت افت می کنن.خیلی کم پیش میاد که یک تیم در دربی هرچقدر هم خوب باشه بیشتر از یکی یا دوتا گل بزنه(حالا اون 6 تا کنار :31: )نقل قول:
پرسپولیسیا که اعتقاد دارن در بازیه رفت گل اوله بازیشونو داور قبول نکرد باختن اگه تیمشون انقدر قویه پس چرا نتونستن بازم گل بزنن؟(بعد از بازی بازیکناشون میگفتن اگه اونو حساب میکرد 2تا دیگه میزدیم)
اگه بخواهیم اینطوری نگاه کنیم که داور باید بگه اصلاً اگه پنالتی واضحی هم شد پنالتی نگیرم چون تیم مقابل گل زن نیست.آره؟!نقل قول:
حالا گیریم بازیه برگشتم داور اون صحنرو پنالتی میگرفت...وقتی بازیکنایه پرسپولیس دو قدمیه دروازه توپو میزدن بیرون چه تضمینی وجود داره اون توپ گل میشد؟اگرم گل میشد استقلال تازه از اون دفاعه مسخرش میومد بیرونو هجومی تر بازی میکرد
دوماً اگه اینطوره خوب ما هم میگیم اگه برای پرسپولیس پنالتی را می گرفتن و گل میشد روحیمون میرفت بالا و باز هم می زدیم!!!فوتبال و کلاً ورزش یک امر رئال هست نه ایده آل
این کم لطفی شماست.استقلال علاوه بر دفاعش در مرکز زمین هم مشکل داشت.وقتی بازی شروع شد و دیدم رحمتی و آشوبی همزمان با هم داخل زمین هستن گفتم امروز روز بازی سازی پرسپولیس هست که بود.نقل قول:
حالا نمیدونم این فصل چرا تا یه گل میزنن میکشن عقب....به نظره من پرسپولیس ضعیف ترین تیمی بود که استقلال باهاش بازی کرد...پرسپولیس کاملا یه تیمی در حده محلات بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون اون دفاعی که استقلال میکرد افتابه سازیه نقده هم میتونست یکی دو تا گل بزنه
برعکس شما نظر من اینه که پرسپولیس اگه همه بازیهاش را اینطوری بازی کنه و کمی دقت و شانس در گل زنی داشته باشه(به شرطی که آرفی فیکس باشه نه اینکه ده دقیقه بیاد تو زمین تا گرم بشه سوت پایان...)وضعیتش بهتر میشه
من پاسکاریهای کوتاه پرسپولیس را میبینم لذت می بردم اما حیف...
آخر سر بگم پرسپولیس فقط یه فرهاد مجیدی کم داره یا بهتره بگم پرسپولیس بازیکن قدیمی با تعصب کم داره.درسته فوروارد کلاسیک نداریم اما تعصب از اون مهمتره که ...
اینها همه نظر من بود شاید پر ایراد باشه
ایول به استقلال :40:
آخ داداش نگو که دلم یهو میره پیش کریم!نقل قول:
آخر سر بگم پرسپولیس فقط یه فرهاد مجیدی کم داره یا بهتره بگم پرسپولیس بازیکن قدیمی با تعصب کم داره.درسته فوروارد کلاسیک نداریم اما تعصب از اون مهمتره که ...
استقلالیهای عزیز هر کار میتونن بکنن فرهاد مجیدی نره ، یا مثل کریم ما نبرنش !
کریم باقری وزنه ای بود برای خودش !
فقط بودنش در زمین پرسپولیس رو میبرد بالا چه برسه که پارسال بود یا پیارسال که بهترین گل زن پرسپولیس بود !
ای خدا....
ویژه - گزارش تصویری مراسم ختم مسعود استیلی /گریه شدید حجازی و استیلی
مراسم یادبود مسعود ، برادر حمید استیلی با حضور مسئولان، پیشکسوتان، سرمربیان، بازیکنان و جامعه ورزشی کشور بعدازظهر جمعه در مسجد نور برگزار شد.
پی نوشت : خودنگار [ ه ] هم هست .کد:http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2011/04/02/2422423/%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87-%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D9%85-%D8%AE%D8%AA%D9%85-%D9%85%D8%B3%D8%B9%D9%88%D8%AF-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%84%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%87-%D8%B4%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%AD%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88
بنده خدا.... خدا بهشون صبر بده...