نقل قول:
در ویندوز 32 بیتی کارت گرافیک 1.3 گیگابایت و در ویندوز 64 بیتی 1.8 گیگابایت شیر میکنه یعنی در ویندوز 64 بیتی حدودا 500 مگابایت بیشتر شیر میکنه
کل رم در وین 32 بیتی 2.3 گیگا بایت ودر 64 بیتی 2.8 گیگا بایت میباشد
Printable View
نقل قول:
در ویندوز 32 بیتی کارت گرافیک 1.3 گیگابایت و در ویندوز 64 بیتی 1.8 گیگابایت شیر میکنه یعنی در ویندوز 64 بیتی حدودا 500 مگابایت بیشتر شیر میکنه
کل رم در وین 32 بیتی 2.3 گیگا بایت ودر 64 بیتی 2.8 گیگا بایت میباشد
سلام
دوستان برا من از سرویس تگش که نگاه کردم نوشته 1333 برای رمش ولی رمم 1066 هست چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اینم بگم نمیتونم لب تاپو ببرم پیش فروشنده چون از فروشگاه گرفتم و گارانتیش جای دیگه هستش
به نظرتون چی کار کنم؟؟؟کانفیگم i3 هست به نظرتون این اختلاف ارزش درگیر شدنشو داره؟؟؟
ممنون دوست مننقل قول:
ده چیزایی غیر از درایورم هست منطورم اونه:15:
تو سایت نوشته چند گیگ رم باید داشته یاشه؟نقل قول:
اگه توشته 2 گیگ و برا شما 4 گیگ داره یعنی 2 گیک بهش اضافه کردن
گارانتیه لپ تاپت چیه؟
این باطری های شما تو وضعیت های مختلف power plan حدودا چقدر دووم میاره؟اگه من بخوام یه 9 سلولی بندازم روش حدودا این مدت چقدر زیاد میشه؟وزن لپ تاپ رو چقدر میکشه بالا؟بعدشم قیمت حدودا چقدره تا ببینم ارزششو داره یا نه(با بیریخت شدن لپ تاپ مشکلی ندارم)!!
سلام
ميخواستم بدونم مانيتور اين لپ تاپ LCD هست يا LED ?
چرا وقتي دست ميزني به مانيتورش حالت LCD داره يا از بعضي زاويه ها سياهه تصوير؟
در ضمن فكر ميكنم وقتي سرويس تگ رو زدم توي مشخصاتش نوشته بود LCD
دوستان اگه كسي اطلاعات دقيق داره بگه . ممنون ميشم .
توی تگش نوشته دو تا 2گیگ 1333 مگاهرتز ولی از بایوس که نیگاه میکنم فقط 1066 نوشته رمش هم همون 4 گیگ هست!گارانتیش هم رسا پردازش هست!نقل قول:
راستی میشه از یه جائی با نرم افزار یا بدون نرم افزار باطری رو که روی سیستم نصب کردی رو وقتی که نخوای ازش استفاده کنی غیر فعالش کنی؟؟؟؟منظورم اینه که باطری سر جاش بمونه فقط غیر فعال بشه مثل اینکه باطری نداره؟؟؟
آره میشهنقل قول:
یکی از درایورها مخصوص باتریه دقیقا نمیدونمکدوم اما وقتی نصبش کردی f3 رو که بزنی میاد بالا تو تب وسطی یه گزینه هست به اسم dont charge battry در این حالت وقتی با آداپتور کار میکنی باتری شارژ نمیشه اما اگه آداپتور رو در آوردی یا برق بره باتری سریعا جایگزین میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام..
ما هم بالاخره خریدیمش:دی
من که راضیم...خدا راضی باشه!
فقط خیلی زود شارژ خالی میکنه!
شما هم همین مشکلو دارین؟:دی
ممنون/:5:
اگه تو سایت نوشته 1x2 یعنی فقط یک رم 2گیگ داره و اگه برا شما 4 هست پس اضافه شده اما اگه میخای ببینی سرعت رم هات چند هستننقل قول:
ظاهرا تو بایوس چیز دیگه ای نشون میده، منم الان دیدم 1066 نشون میده:31:
شما با support center یا نرم افزازایی که در صفحه اول در پست 7 معرفی شدن تست کن البته من از ساپورت سنتر برا خودم رو دیدم و فکر میکم طریقه خوندن باس رم در اون نرم افزارا اینه مه عددی که مقابل max bandwitdth در داخل پرانتز نوشته رو باید در 2 ضرب کنی
برا من نوشته (667)
خدمت شما.نقل قول:
اینجا من دستگاهم غیر از دانلود مشغول کار دیگه ای نیست:
Uploaded with [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من دیروز کانفیگ i5 با هارد 500 و گرافیک 5470 رو قیمت کردم 900 تومن قیمتش خوبه؟ با گارانتی که اسمشو دقیق یادم نیست ولی زیگورات نبود و سرویس تگ هم داد که وقتی وارد کردم به صورت زیر جواب داد
ممنون میشم راهنمایی کنید
این پست هم به دمای لپ تاپ اختصاص میدم و هرکدوم از بچه ها عکس از برنامه CPUID میذاره رو تو این پست اضافه میکنم
لینک این پست رو در صفحه اول قرار میدم
بدون کول پد در حالت معمولی
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
با کول پد در حالت معمولی
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بدون کول پد در حال بازی
با کول پد در حال بازی
شما در سمت چپ این صفحه system configuration رو بزن و سخت افزارش رو ببین که با چیزی که میخری یکی باشهنقل قول:
مخصوصا رم ببین چند گیگ و با چه باسی نوشته که تا حالا همه 1333 بوده (بعضی شرکت ها 2 گیگ رم خودشون اضافه میکنن و لپ تاپ رو به عنوان باز نشده و دست نخورده میفروشن و چند مورد تا حالا با رم 1066 داشتیم) بعد اینکه مشخصات رو دیدی با فروشنده شرط کن درصورتی که رم هاش مثل هم نبودن اون لپ تاپ رو نمیخوای که باید با نرم افزارای خاصی ببینی ، البته فکر نمیکنم هیچ فروشنده ای قبول کنه:31:
.
بچه ها من تاحالا توجه نکرده بودم اما برا منم تو بایوس memory speed رو 1066 نشون میده:31: اما هردو رمم رو با نرم افزارای دیگه 1333 نشون داده
بنا بر ابن قبل خرید نمیشه فهمید رم ها فرق میکنن یا نه
درایور بلوتوث آپدیت شد:
کد:http://ftp.us.dell.com/network/R226746.exe
قضیه ی این رمها که توی setup 1066 دیده میشه اینه که cpu های ما فقط از این باس پشتیبانی میکنه نه بیشتر!!!!:8:نقل قول:
فکر نمیکنم آپدیت شده باشهنقل قول:
تاریخش برا چند ماه پیشه، ظاهرا همون قبلیه
سلام
من سرویس تگ رو وارد کردم به نظر شما مشکلی نداره قیمت 900
System Summary
Service Tag: 2N8W5N1 Change Service Tag
System Type: Inspiron N5010
Ship Date: 9/14/2010
Dell IBU: Europe
Quantity Parts # Part Description
132 INSPIRON N5010 : N-SERIES INTEL I5-460M(
132 DISPLAY : 15.6IN HIGH DEFINITION (1366X7
132 CAMERA : INTEGRATED 1.3 MEGA PIXEL CAMER
132 LCD BACK COVER : MARS BLACK
132 SHIP ACCESSORY : ENGLISH DOCS
132 MEMORY : 4096MB (2X2048) 1333MHZ DDR3 DU
132 HARD DRIVE : 500GB SERIAL ATA (5400RPM)
132 OPTICAL DRIVE : 8X DVD+/-RW DRIVE INCLUD
132 POWER CORD : UK 1M
132 POWER SUPPLY : INSPIRON 90W AC ADAPTER
132 BATTERY : PRIMARY 6-CELL 48W/HR LI-ION
132 NO CARRYCASE REQUIRED
132 GRAPHICS : 1GB ATI MOBILITY RADEON HD 54
132 WIRELESS : DELL WIRELESS 1501 (802.11G/N
132 WIRELESS : EUROPE DELL BLUETOOTH 365 CAR
132 KEYBOARD : INTERNAL ARABIC QWERTY KEYBOA
132 OPERATING SYSTEM : UBUNTU EDITION VERSIO
132 NOT INCLUDED SOFTWARE APPLICATION
132 1Y PARTS ONLY WARRANTY
132 BASE WARRANTY
132 HUB COUNTRIES ONLY -CARRY IN SERVICE 1Y
132 FUTURISTIC ORDER FLAG SKU(N)
132 INSPIRON N5010 ORDER - EDB
132 CONSOLIDATION FEE
132 FREIGHT - ODM DIRECT DELIVERY, AIR, DUBA
راستش همین امروز dell support centre به من پیغام داد که ورژن جدید این برنامه + ورژن جدید درایور بلوتوث آماده آپدیت هستن. نمیدونم به نظر خودم که همه درایورام به روز بوده. در هر حال...نقل قول:
خب اگه اینجوریه پس برای منم همون 1066 نشون میده ولی توی نرم افزار 1334 البته به گفته یکی از دوستان سی پی یو های ما از باس بیشتر از 1066 پشتیبانی نمیکنه اگه نمیکنه چرا پس این رمو گذاشتن؟؟؟نقل قول:
---------- Post added at 10:09 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------
در این حالت فقط شارج باطری قطع میشه یا اینکه کامل ارتباط باطری قطع میشه تورو خدا جواب بدید که از هر چیزی برای من حیاتی ترهنقل قول:
چون الان من مجبورم برای فشار نیومدن به لب تاپ باطریشو در بیارم که هم پرز میره داخل دستگاه و هم اینکه خلاصه نمای جالبی نداره ممنون زود جواب میدین
شارژ باتری قطع میشه ولی ارتباطش رو با دستگاه هنوز دارهنقل قول:
---------- Post added at 08:40 PM ---------- Previous post was at 08:38 PM ----------
شما اینو کجا خوندی؟نقل قول:
آخه برام یه ذره این حرف سنگین میاد
ببخشید انقد سوال میکنم خب چه فایده ای داره چون من برای اینکه به باطری فشار نیاد باطری رو از لب تاپ بیرون میارمنقل قول:
اگه این گزینه فعال باشه به باطری فشار میاره مثل قبل؟؟؟منظورم اینه که عمر باطری کم نمیشه مثل وقتی که بدون استفاده به لب تاپ وصله؟؟؟
یه سوال دیگه اینکه این قطع شارج فقط در محیط ویندوز انجام میشه؟؟؟یعنی با بیرون اومدن از ویندوز غیر فعال میشه؟؟؟؟
آقا این support center لپ تاپ من enable نمیشه، از اولم نمیشد، شما نمیدونی دلیلش چیه؟نقل قول:
Enable رو که میزنم بعد چند ثانیه دوباره مثل اول میشه
شما چرا گیر دادی به باتری؟ برادر باتری رو برداری با این وضع برق کشور اونوقت ممکنه عمر یه چیزای دیگه کم شه ها:31:، چه فشاری آخه به باتری میاد؟ فکر میکنم مهمترین دلیلی که میگن باتری رو درارین دماست که میتونه در عمرش تاثیر بزاره ، به نظرم باتری رو برندار:46: و خیلی حساسی یه کولپد بزار زیرش:46:نقل قول:
چرا میزنی جیگر خب دیگه سوال نمیکنم:41:نقل قول:
والا منکه نفهمیدم فروشنده گفت باطری رو برای اینکه عمرش نیاد پائین دربیارین چون همش در معرض شارج و دشارج قرار میگیره عمرش میاد پائین شما میگی بزار بمونه بعدشم که میزنی مارو!!! نمیدونم چی بگم والا
سلامنقل قول:
اینقدر حساس نباش عزیز
منم بیشتر باتری رو در میارم ولی اگه برق قطع شه به سیستم آسیب میرسونه:14:
ولی همیشه هم بدون باتری کار نکن
باسلامنقل قول:
دوست عزیز خب واضحه تو تصویر دومی نگاه کنید شما گزینه ی اول را فعال نکردید که به معنی موافقت با گرفتن آپدیت و ... است..:11:
دوست عزیز خیلی هم به این حرف ها توجه نکن.من 2سال و نیم یه لپتاپ را فقط با برق استفاده کردم نه خودش خراب شد نه باطریش.فوقش 5-6 بار از باطریش استفاده کردم همیشه هم باطری روی لپ تاپ بود..خیلی حساس نباشید:11:نقل قول:
جاااان؟؟:31:نقل قول:
میزنی چیه عزیز من، ببخشید اگه لحن صحبتم خشن شد:31::11:
فقط خاستم بگم داشتیم کسایی که با برداشتن باتری دچار مشکل شدن، مسلما دوست ندارم شما دچار این مشکل بشین وگرنه نمیگفتم که
دوست من هرچی سوال داری بپرس ، من معمولا هر روز به اینجا سر میزنم و جواب هر سوالی رو بدونم حتما جواب میدم:10:
سلام دوستان
بخدا گيج شدم هر سري يه تصميم ميگيرم كه چي بگيرم
الان تو مخم افتاده 5010 رو بگيرم قيمتشم خوبه با سيپيو cor i5.
حالا خدا وكيلي خودتون راضي هستين مشكلي پيش نيومد براتون؟
يكي از دلايلش كه منو سست كرده نداشتن ويندوز و شارژ كمشه:41:
بنظرتون بگيرم پشيمون ميشم؟:(
توروخدا جواب درستي بدين تعصبي نباشه...
خوب منم که گفتم این کار رو میکنم اما بعد چند ثانیه خود بخود مثل اول میشه،علاوه بر این دکمه enable هم میزنم همین اتفاق میوفته:13:نقل قول:
آقا کسی جواب ما رو واسه باتری 9 سلولی نداد!بعدشم چجوری میتونم این مدت زمان باقی مونده ی باتری رو که لپ تاپ نشون میده کالیبره کنم چون احساس میکنم باتری خیلی سریعتر از اون زمانی که لپ تاپ میگه خالی میشه!!!
با سلامنقل قول:
پیشنهاد می کنم این برنامه رو دوباره نصب کنید...من که نصب کردم اصلا کاری به تنظیماتش نداشتم و همه چی اش فعاله...
موفق باشید
به شخصه مخلص شما و دیگر عزیزان پی سی وورد هستم شوخی کردم باهاتون:10::11:نقل قول:
یه سوال بپرسم؟:27:
اینکه اون سوراخی که کنار پورت esata هستش برای چی هست؟؟؟که توی اسمش لاک هم داره؟؟؟منظورم کاربردشه!
بازم ممنون از دوستان:40:
درود
نظرتون درباره گارانتی ایران زمین چیه؟ من چند سالی هست مغازشو توی بازار رضا می بینم.
کد:http://www.irzamin.com/ContactUs.aspx
خوب شما باید ببینی آیا عمر تقریبیه 2:30 باترب، براتون کمه؟(البته من در حداقل مصرف تا 3:40 هم استفاده کردم :31:)نقل قول:
اگه آره خوب باید دنبال یه مدل دیگه باشید
ویندوز نداشتن که خیلی هم خوبه:31: تو ایران چه فرقی میکنه این مسئله؟
من به شخصه کاملا راضی هستم:8:
اون قسمت برا قفل کردن لپ تاپه که دزدیده نشه، یه کابل مخصوص هم داره:46: متاسفانه اسمش رو یادم نیست اما تو دفترچه حتما نوشتهنقل قول:
نه با دوباره نصب کردن هم فعال نشد:13:نقل قول:
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
چطوری می شه از دکمه های این F ها استفاده کرد؟
مثلا f3 رو که می زنیم بجای عملکرد خود f3 این باطریش رو نشون می ده که مثلا چطور می شه کاری کرد بجای باطری از عملگرد خود f3 استفاده کرد
آقا خيلي ممنون كه جواب دادي:11:نقل قول:
شما از چه نظر ميگين نداشتن ويندوز خوبه؟من ازين نظر ميگم كه هم ويندوزه اصله هم وقتي آپ كنيم دچار مشكل نشه يا بعضي از دوستانو ميبينم كه تو نصب بعضي از كارايي ها يا نصب صدا يا بلوتوث يا نصب درايورها... دچار مشكل هستن.به نظر شما اين مشكلات مشكلاتي هستن كه ارزش چشم پوشيو داشته باشه؟اگه آره دلايلي بيارين كه يجورايي قانع بشم و بيشتر جذبش بشم:31:
حالا آيا اصلا ويندوز دارشم پيدا ميشه؟من تو سايت ديجي كالا ويندوز دارشو پيدا كردم.آيا داشتن ويندوز اونم كه تو يك جا ديده باشي حقيقت داره؟
در مورد گرافيكشم اينكه بازي هارو جواب ميده امتحان كردين؟(بازيي هايي مثل call of duty يا pes با گرافيك5470)
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5452220&postcount=859