به نظر من بهترین راه که بشه این اخلاق رو از خدمون دور کنیم اینه که به شرکتهای تست انتی ویروس و نتایج اونها توجه کنیم و هرسال هر انتی ویروسی که منتخب شد از اون استفاده کنیم تا دیگه این بحثای بیخود و تعصبی مطرح نشه.نقل قول:
Printable View
به نظر من بهترین راه که بشه این اخلاق رو از خدمون دور کنیم اینه که به شرکتهای تست انتی ویروس و نتایج اونها توجه کنیم و هرسال هر انتی ویروسی که منتخب شد از اون استفاده کنیم تا دیگه این بحثای بیخود و تعصبی مطرح نشه.نقل قول:
با سلام
من هیچ کجا ندیدم یکی از دوستان بگه کومودو بهترینه.
خود من هم به این معتقد نیستم.
من میگم کومودو سویت امنیتی مناسبی است و نمی توانیم به دلیل باگ های که دارد بگم دیگه به درد نمی خورد.
به هر حال هر کسی نظری دارد و نظر هر کس هم محترم است و باید به ان احترام بگذاریم اما باید در نظرات خود ادب را رعایت کنیم و شان تاپیک را پایین نیاوریم.
-----------------------
مدتی است درگیر کارهای دانشگاه هستم و یک پروژه برنامه نویسی بهم پیشنهاد شده ممکنه نتونم چند وقتی به تاپیک سر بزنم.
امیدوارم موفق و پیروز باشید.
با تشکر از تمامی دوستان
من در اين تاپيک نيومدم که طرفداري محصولي رو بکنم بلکه اومديم تا به کمک هم ايرادات آنتي ويروس ها پيدا و در صورت امکان رفع کنيم
هر محصولي ايرادي داره و هيچ محصولي کامل نيست ... اصل اينجاست که قبل از اينکه افراد سودجو از اين ايرادات به ما ضربه بزنند ما خودمون راه حلي پيدا کنيم
در زمينه Self-Defense کسپرسکي که بنابه تست هاي چندين سايت قويترين سلف ديفنس رو داره اگه ويروسي چنين بلايي سرش بياره
پس مسلما به آنتي ويروس هاي ديگه چنين کاري مکنه ... اما اين ايراده و من همانطور که در زمينه ايراد کومودو در سايتش بحث کردم
چنانچه چنين ايرادي داشته باشه مسلما در سايت اصلي کسپرسکي بحث رو مطرح ميکنم تا راه حل مشخص بشه
(لطفا ويروس رو برام پيام خصوصي بفرستيد)
بحث ما اينه که پروسه هاي ويندوز و برنامه هاي نصب شده از طريق درايو مجزا قادر به دسترسي رايت براي روي فايلهاي کومودو هستند
اين چه زماني مشکل ساز ميشه زمانیکه فایلها از سندباکس شدن خارج بشن
سندباکس صرفا یک محیط مجازی هستش و نه یک موتور ضد ویروس ... محیطی که قدرت رایت و دیلیت رو از فایلها میگیره همین
چه فایلهایی از سندباکس خارج میشن : 1- فایلهایی که مورد اعتماد کومودو هستند 2- فایلهایی که بر روی سیستم قبلا نصب شدند
3- فایلهایی که بدلیل کارایی اجرایی اون باید از محیط مجازی خارج بشه مثل پچ ها و کرک ها و برنامه هایی نظیر Unlocker
سیستم دفاعی کومودو در برابر این فایلها صرفا گارد آنتی ویروس رایگانش هستش نه چیز دیگری
اصلا قرار نیست مشکل آلودگی سیستم رو به کومودو ربط بدیم ... ممکنه حماقت کاربر یا فردی ناوارد که بر روی سیستم شما نشسته مقصر باشند
ایراد دسترسی بیش از حد پروسه ها و برنامه ها به محیط اجرایی کومودو هستش
می تونیم الگوریتم های متفاوتی برای ضربه زدن به سامانه دفاع از خود آنتی ویروس داشته باشیم ولی حادترین و بارزترین حالت
زمانیکه تصمیم بگیرید در یک سیستم آلوده و یا یک سیستم که مخواهید اون رو تست کنید ، کومودو نصب کنید
چون پروسه های ویندوز آلوده شدند و از طرف دیگه کومودو به اونها دسترسی زیادی میده
تازه برنامه چون قبلا نصب شده اند پس کلا سندباکس نخواهند شد
مشکل همینجاست : 1- آنتی ویروس کومودو ظرفیتش مشخص نیست 2- کومودو دسترسی زیادی به برنامه ها داده
نقل قول:ای بابا چرا دو تا از دوستان خوب ناگهان رفتید :37:نقل قول:
سلام
من از Comodo Internet Security استفاده می کنم. سیستم عاملم ویندوز 7 هست.
در Task Manager پروسه ای به نام dwm.exe در حال اجراست.
این فایل با User Name من در حال اجراست. بنابراین نمیشه گفت یه فایل سیستمی هست.
آیا این فایل ویروس هست؟
شاد باشید :40:
ببین محل قرارگیری فایل کجاست ارسالش کن برای کمودو ببین چی جواب می دن؟
سلام.نقل قول:
دوست عزیز.
این فایل هم در تسک منیجر من هم موجود هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک فایل سیستمی هستش
موفق باشید.
Desktop Window Manager
یا همان DWM است و فایل به خودی خود مشکلی ندارد
با سلامنقل قول:
از شما تمامی دوستان برای حق گرایی که دارید متشکرم.
بنده هم دانشجو هستم و هم برنامه نویسی می کنم و هم اکنون یک پروژه قبول کردم ممکنه چند وقتی به انجمن سر نزنم.
در مورد حرف های دوست عزیزم t i g e r باید بگم کاملا با حرف شما موافقم و این باگ در کومودو موجود است و در صورتی که کاربر مبتدی باشد از طریق این باگ صدمه می بیند.
در مورد ان ویروس هم سعی می کنم تا فردا در تاپیک دانلود ویروس ها اپ کنم.
اما هم اکنون این ویروس را db کسپرسکی میشناسد من زمانی این ویروس را چک کردم که هنوز db کسپر این ویروس را نمی شناخت. اما اگر شما بخواهید self defence کسپر را چک کنید میتونید av را غیر فعال کنید و app control را نیز غیر فعال کنید و بعد ویروس را اجرا کنید تا برایتان ثابت شود که self defence ان قدر هم نمی تواند جلوی مخرب ها را بگیرد.
امیدوارم متوجه منظور من شده باشید.
با تشکر
نظرتون درمورد فایروال کومودو چیهنقل قول:
میدونین دلیله معروفیت این نرم افزار تو انجمنه ما چیه؟نقل قول:
من معتقدم بحث آنتی ویروس توی ایران همیشه با تعصب همراهه!! میشه ناموس بعضی !! قصد جسارت ندارم اما طوری از کومودو صحبت میشه انگار یک شاهکاره که رو دست نداره( من خودم کارهای آی تی میکنم و شایان به ذکر هست که همین ماه پیش یک نسخه اورجینال و خریداری شده ی نود 32 رو از سیستم مسئول آفیس پاک کردم و همین کومودو رو ریختم.. از این جهت میگم که فکر نشه من متنفرم از این آنتی ویروس) .. من کومودو رو خوب میدونم و به نظرم از خیلی از آنتی ویروس ها بهتره ولی نظرم اینه که در حد یک آنتی ویروس مجانی خوبه!! سمانتک نسخه ی اینتر پرایز واقعا عملکرد بهتری داره .. همچنین تشخیص اشتباه های زیادی هم ازش دیدم.. در کل خوبه اما به هیچ وجه بهترین نیست
فقط و فقط ربط به پسته اول تاپیک داره.پستی که هر کی بخونه فکر میکنه کمودو یک چیز فرا بشری هست.
اگر در مورد کسپرسکی هم انقدر ریزبینانه مطلب نوشته میشد و در مورد تمام قسمتاش موضوع موجود بود اینگونه مورد بیمهری برخی دوستان قرار نمیگرفت.
البته کمودو دارای یک محیط کاربریه ساده است و تمام اختیاراتو به کاربر میده ولی کسپرسکی محیطش مشکله و هر کسی نمیتونه با تسلط کامل باهاش کار کنه.حداقل تجربه ای که از کسپرسکی دارم اینو میگه.
امیدوارم روزی برسه که تعصبو کنار بزاریم و حداقل در این موارد واقع بین باشیم.(منظور خودم هستم)
:11:
تعصب!
باید بگم من با مک آفی شروع کردم و به بیت دفندر رسیدیم و کسپر اسکای و ناد32 و کمودو و چیزای دیگه!
قبل از کمودو داشتم با ناد32 ور میرفتم هر روز آپ دیت و ورژن آخر ولی متاسفانه همیشه سیستمم ویروسی میشد و نمیدونم ناد32 کجا تمرگیده بوده! ولی فعلا با کمودو مشکلی ندارم
با سلامنقل قول:
دوست عزیز کسپرسکی یک سوئیت امنیتی قوی است. و من در این مورد هیچ شکی ندارم.
بنده تمام باگ های که کومودو دارد را قبول دارم و میگم باید این باگ ها در نگارش بعد حل بشه.
اما حرف من این است که اگر کاربر حرفه ای عمل کند به هیچ عنوان از طرف این باگ ها صدمه نمی بیند. مگر این که کاربر مبتدی باشد.
-------------------
به نظر من ما تعصب نداریم و شما می خواهید در برابر کومودو جبهه بگیرید.
شما دوست دارید تمام خوبی های کومودو را در برابر چند باگی که دارد نادیده بگیرید.
امیدوارم متوجه منظورم شده باشید.
با تشکر
با سلامنقل قول:
بنده از تمام پست های قبلی شما این نتیجه را گرفتم.
به هر حال اگر اشتباه نتیجه گیری کردم از شما عذر خواهی میکنم.
-----------------
اما سعی کنید به دور از تعصب و جبهه گیری و .... صحبت کنید تا دیگران که این پست ها را می خوانند بتوانند درست تصمیم بگیرند.
با ارزوی موفقیت برای شما
با تشکر
سلام
به یه چیز جالب برخوردم
از روی کنجکاوی فایل activator Office 2010 رو روی سایت :
آپلود کردم و بعد از آنالیز مجدد فایل نتیجهی زیر گزارش شد. نکته ی جالب برای من این بود که تنها سه سوییت فایل فوق رو با نام واقعی آن به عنوان مخرب معرفی کردند، یکیش کومودو :40: بود. :31:کد:http://www.virustotal.com
این نکته از این جنبه جالب هستش که کاربر وقتی به مخربی بر می خوره، اگر اسم مخرب مورد نظر بدین صورت باشه در تصمیم گیری اش در مورد پاکسازی و یا عدم پاکسازی موارد فوق راحتر و مطمئن تر عمل میکنه.
:31: خوشم اومد :31:
با سلام
قابل توجه ......
دوستانی که هی کسپر کسپر میکنن ،چرا فقط توی این تاپیک اینو میگن ،لطفا برن توی تاپیکهای سایر آنتی ویروسها و بگن کسپر از نود و مکافی و آواست و .......بهتره ،و همه سوییتهاشونو پاک کنن و بیان کسپر نصب بکنن....:27:
*ما که نگفتیم کومودو بی عیبه ،ولی نمی دونم چرا یک عده سعی میکنن اینو بزارن تو دهن ما...!!![COLOR="Silver"]
سلام
-دوستان در مورد بخش Summary>Firewall و اون درصد ها میشه یه توضیحی بدین؟
-برنامه Geek Buddy که همراه کومودو نصب شد برای چیه؟
درصد ترافیکی که توسط برنامه ها و پروتکل های در حال اجرای شما از اینترنت مشغول شده است را نشان می دهد.نقل قول:
عدد کناری outbound نشان دهنده ی تعداد conection هایی است که از سیستم شما به شبکه وصل شده است.
با کلیک بر روی عدد فوق می توانید اطلاعاتی در مورد
نام پروتکل
منبعی که پروتکل به شبکه وصل هست( که همان IPشماست)
مقصدی که پروتکل به آن وصل است( IP سایتها یا کامپیوتر هایی که به آنها متصل هستید)
میزان بایت دریافتی و سرعت دریافت
میزان بایت خروجی از سیستم شما و سرعت آن
را بدست آورید.
عدد کناری inbound نشان دهنده ی تعداد conection هایی است که از شبکه به سیستم شما متصل شده است.
برنامه Geek Buddy که همراه کومودو نصب شد برای چیه؟ به پست زیر مراجعه کنید:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5556795&postcount=585
سلام:20:
من از سايتيکسري برنامه براي تست امنيت سيستمم دانلود کردم، البته از نسخه هاي رايگان anti virus avast و zomealarm firewall استفاده ميکردم. در عين ناباوري نيمي از برنامهها نصب شدن و حتي سيستمم رو رياستارت و کلي کار ديگه کردن، البته چند بار zomealarm يه اخطارهايي داد اما دريغ از عکسالعمل avast...کد:www.testmypcsecurity.com
خيلي حالم رو گرفت، comodo رو نصب کردم، خيلي جالب بود، حتي اجازه اجرا هيچ يک از برنامهها رو نداد چه برسد به کارهاي ديگه:5:
خيلي باهاش حال کردم، مخصوصا Firewall فوقالعاده قوي که داره...
در ضمن حتي اگه قبول کنيم که نسبت به کسپر ضعيفتر باشه، نبايد فراموش کنيم که کسپر 40$ قيمت داره و کومودو رايگان هست، لطفا تو نظرات اين رو در نظر داشته باشيد.:46:
از کجا بدونیم این ترافیکها عادیه یعنی برای اتصال فرد به اینترنت ضروریه واز کجا بدونیم این اتصالات ما مثلا یه بدافزار نیست ؟عددی که در قسمت utbound من نوشته میشه گاهی به 50میرسهنقل قول:
به عکس زیر توجه کن تعداد کانکشنهای خروجی رو زده 15تا ولی 2 برنامه به نت وصله 1-مالواریبیتس 2-کرومنقل قول:
سلام
برای من توی Summery>Firewall>treaffic دو تا برنامه زده که اولی رو نمیدونم برای چیه؟
پروسس ویندوز هستنقل قول:
احتمالا ویندوز آپدیت !
تا جایی که من میدونم هیچ برنامه یی و فایلی برای وصل شدن به اینترنت نمی تواند از چنگ فایروال فرار کند و فایروال به شما پیغام میدهد که فلان فایل قصد برقراری ارتباط با اینترنت رو داره و اگر تشخیص دادیدکه ضروری نیست یا احتمالا بدافزار است بلوک کنید.نقل قول:
مثلا در عکس زیر یک تروجان واقعی قصد وصل شدن به اینترنت رو داره و من سعی میکنم با کلیک در قسمت نشان داده شده با باز شدن پروپرتیس سعی میکنم اطلاعاتی از اون کسب کنم و به این فکر میکنم که اینکه اصلا چرا این برقراری صورت بگیرد؟
و برای نمونه این هم عکس اپرا و مالواریبیتس:
------------
این هم بخش پروپرتیسشان که با کلیک روی قسمت نشان داده شده در عکس ظاهر میشود؛ خوب دقت شود؛
-----------
روی مفهوم عکس زیر فکر کنید....
download@72dpi#High Qulality
s1.picofile.com/file/6304265590/comodo_flame.jpg
I♥Comodo
خداحافظ همتون....
:41: خیلی فکر کردم . اما چیزی نفهمیدم
حالا آقا چرا آخرین پست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کلا تو پی سی ورد نمیمونید یا تو تاپیک کمودو فعالیت نمیکنید ؟؟
یک مورد رو هم به نظر باید به توضیحات خوب دوست عزیزم jadda اضافه کنم که تعداد کانکشن ها مشکلی نداره.نقل قول:
چون مثلا" برنامه های مدیریت آپدیت یا مرورگر ها برای بالا تر بردن سرعت اینترنت، بیش از یک کانکشن ایجاد می کنند. (اصلا" پایه ی برنامه های مدیریت دانلود بر اساس افزایش کانکشن و دانلود موازی فایل از چند کانکت هستش)
همچنین در مرورگرها که تب های مختلفی باز می شوند، و هر کدام به یک صفحه ی خاص در اینترنت مربوطند، لذا به تعداد هر کدام یک کانکشن ایجاد میشه، مال خود من 50 که سهله، چند برابر 50 هم میشه:31:
سلام بچه ها
من هر کاری میکنم نمیتونم IDM رو کرک کنم!!!!
به همه کیجن ها و پچ ها کومودو گیر میده!!!من هم که تو سایت ویروس توتال میزنم بعضی از آنتی ویروس ها،ویروس تشخیص میدن بعضی ها هم نه!!!
حالا کسی از دوستان میتونه برای IDM 6.04.2 یه کرک پیدا کنه که کومودو بهش گیر نده؟
با سلام
وقتی تو سایت ویروس توتال اسکن کردی ببین اگر آنتی ویروسهایی مثل دکتر وب و ناد و کسپراسکای هم ویروس شناسایی کردند احتمال زیاد ویروس است و از یک پچ دیگر استفاده کن ولی اگر فقط آنتی ویروسهایی مثل آویرا و آواست وبیتدفندر اونو مخرب شناسایی کردند (این آنتی ویروسها بدلیل حمایت از قانون کپی رایت به کیجنها و پچها گیر میدن) احتمال قوی فایلتون سالم است.نقل قول:
*از کرک سایت سافتگذر استفاده کن مشکلی نداره.
فایروال کومودو بالاخص در زمینه Outbound یعنی نظارت بر اطلاعات خروجی بسیار قوی هستشنقل قول:
دلیلش اینه که کرک چون فایل ناشناخته هستش به محیط سندباکس میره ... در محیط سندباکس فایلهای قابلیت رایت و دیلیت ندارندنقل قول:
کار کرک اینه که محتویات اجرایی یا یک کلاسه ریجستری برنامه هدف رو تغییر بده تا بتونید به راحتی استفاده کنید
(اصلا دلیل اینکه برخی آنتی ویروس ها به کرک ها حساسند بخاظر روش اونها برای حک برنامه هدف هستش )
وقتی سنیدباکس بشه نمی تونه هیچ تغییری بده بهمین دلیل کرک کار نمیکنه
شما یک کرک معتبر پیدا کنیدحال یا کرک رو TRust کنید و یا اگر خواست سندباکس کنه به کومودو بگید فایل رو دیگه سندباکس نکنه و مجددا اجرا کنید
با سلام خدمت همه دوستان.
با توجه به توصیه متخصصان انجمن کومودو در مورد نصب نرمافزار open sourse Snort کنار فایروال قدرتمند
کمودو لازم دیدم این پست رو بزنم نا دوستانی که مایل به استفاه از این نرم افزار مشهور و قدرتمند میباشند
بتونند در کنار فایروال کو مودو اون رو نصب و استفاده کنند.
من باکلی زحمت و مکاتبه با متخصان snort موفق به نصب اون در seven شدم حالا هرکدام از دوستان که بخواهند
من مایلم، در حد توانم در نصب این نرم افزار کمکشون کنم
این ادرس سایت.
این راهنمایی انگلیسی نصب در sevenکد:http://www.snort.org
اینم تعدای pdf فارسی که دوست خوبم mostafa akbariقرار داده که خوندنشون خالی از لطف نیست.کد:http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://ali16437.persiangig.com/Installing_Snort_2.8.6.1_on_Windows_7.pdf
کد:http://mrdynamite.persiangig.com/snort
در مورد حملاتي كه از خارج ميشه وضعش چطوريه ؟ايا كسي با دانستن اي پي من با وجود كمودو ميتونه به كامپيوتر من نفوذ كنه ؟نقل قول:
سلام بجه ها
1-یه فایلی رفته تو سند باکسم نمیدونم برای چیه،میشه به من تو تشخیص این فایل کمک کنید؟
2-فرق Unrecognize با Sand Box چیه؟منظورم اینه که خوب کومودو وقتی آنتی ویروسش فایلی رو نمیشناسه و بهش مشکوکه خود به خود میبره تو حالت Defence(اگه درست گفته باشم)و بعدش یکی از حالت های Unrecognize یا Run In Sandbox پیش میاد،حالا سوال من اینه که چه فرقی بین Unrecognize با Sand Box هست؟یعنی فایل هایی که تو Unrecognize اند اجرا نمیشن؟
3-همون طور که تو عکس میبین تو Unrecognize من برنامه های معروفی رفتن حالا بهتره که من به اینا رو از اینجا در بیارم درسته؟
در زمینه Inbound بهترین فایروال بنظرم اتپوست هستش که گارد ضد حک خودش رو با الهام از برنامه Snort بصورت کاربرپسند تر ساختهنقل قول:
اما تفاوتش با کومودو در این زمینه انچنان که تصور میکنید نیست (و کومودو یک سری راه حل ترکیبی برای آن پیشنهاد کرده)
اصولا با فایروال نرم افزاری در برابر یک حکر تا جایی می تونید مقاومت کنید و صرفا فایروال سخت افزاری از پس حکر ها بطور کامل بر میاند
همین فایروالها هم گاها از سوی حکر های حرف ای دنیا حک شدند
برای مقابله با حکرها مهمتر از فایروال ، دانش کاربر هستش
با سلام
اگر تا حالا از کومودو استفاده نمی کردید و سیستمتان الوده شده و هم اکنون می خواهید کومودو را نصب کنید. باید به نکات زیر توجه کنید :
ابتدا باید الودگی را از روی سیستم پاک کنید. زیرا کومودو سیستم شما را بعد از نصب بر روی سیستم های سالم تضمین میکند.
برای رفع الودگی می توانید از روش های زیر استفاده کنید :
1- بهترین و مناسبترین روش استفاده از CureIt است که نرم افزار کاملا رایگان از طرف شرکت dr.web منتشر شده :
هنگامی که سیستمتان الوده است این نرم افزار را با حجم حدود 40mb از لینک زیر دانلود کنید
و بعد ان را بر روی یک فلش نصب کنید و فلش را به سیستم الوده وصل کنید و از مخرب ها خدا حافظی کنید:31:.کد:http://www.freedrweb.com/
به همین سادگی و به همین خوشمزگی :31:.
(بر گرفته از پست های santamove عزیز)
2- استفاده از دیسک نجات یا همان Rescue Disk :
که می توانید از دیسک نجات kaspersky یا bitdefender یا avira یا nod32 یا ... استفاده کنید.
در پست دوم این تاپیک مهران جان در این مورد توضیح دادند.
بعد از رایت image بر روی cd انگاه cd را به حالت boot بارگذاری کنید و سیستم را scan کنید.
----------------------
بعد از این که الودگی را رفع کردید بد نیست برای اطمینان بیشتر یک بار سیستم را با mbam چک کنید.
بعد از نرم افزار CCleaner استفاده کنید.
و در نهایت cis2011 را نصب کنید و ان را کانفیگ کنید و در امنیت باشید:20:.
با تشکر
سلامنقل قول:
+ Defence کومودو تمامی فایل های اجرایی یا فایل هایی که شما قصد اجرای اون رو داشته باشید را اگر توی دیتابیسش نباشد، به عنوان فایل های ناشناخته یا unrecognized می دونه و اونها رو در بخش unrecognized files ثبت می کنه (شما 8 تا فایل به این صورت دارید).
کلا" هر کدام از این فایل ها که اجرا بشوند (چه توسط کاربر و چه خودکار) اتوماتیک داخل sandbox اجرا می شوند (فایل آخر شما، یعنی btmshell که به نظر می آید مربوط به شرکت Motorola باشه و فایل اجرایی ناشناخته ای برای دیتا بیس کومودو هست و لذا چون خواسته که اجرا بشه (حالا یا توسط شما و یا اتوماتیک) توسط کومودو داخل sandbox اجرا شده است:8:
اگر به فایل مشکوک نیستید :13: که از sanbox درش بیارید و به عنوان یک فایل ایمن به کومودو ی خودتان معرفی کنید. شیوه ی کار در پست زیر:
خوب حالا فرض می کنیم شما به فایل مورد نظر مشکوک باشید! چی کار باید کرد:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5463432&postcount=92
راه اول: ارسال فایل برای شرکت کومدو جهت آنالیز و بررسی و اعلام نتیجه از سوی شرکت کومدو که توی پست زیر می توانید ببینید:
راه دوم: (من معمولا" راه دوم را بیشتر می پسندم) : بررسی فایل مورد نظر در سایت زیر که با دیتابیس بیش از 40 سوییت امنیتی :18: بررسی انجام شده و اعلام نتیجه می شود.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5170133&postcount=9
در پستی که بالا معرفی کردم در مورد ارسال فایل به سایت فوق هم شرح داده شده است.کد:http://www.virustotal.com/
برای نمونه نتیجه ی یک بررسی رو می توانید در پست زیر ببینید.
موفق باشید :46:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5805820&postcount=1863
چطور میشه جوری تنظیم کرد که وقتی مثلا در حال دانلود یک فایل هستی و میخوای سیستمو ترک کنی تا اون فایل دانلود بشه خیالت جمع باشه که هیچ اطلاعاتی از سیستم تو فرستاده نمیشه.
منظورتون رو متوجه نمیشم !نقل قول:
خوب وقتی شما از فایروال استفاده میکنی هم کانکشن های ورودی هم خروجی کنترل میشه
حالا شما بخای کلا Send رو ببندی که دیگه فایل رو هم نمیتونی دانلود کنی.
1-بچه ها این نرم افزار Malwarebytes AntiMalware برای چیه؟
2-رو سیستم باید کنار کومودو نصب کنم؟
3-Rescue Disk برای چه موقعیه؟