نقل قول:
سلام دوست عزیز من همه این کارها رو کردم ولی نشد چیکار باید بکنم؟
نقل قول:
سلام دوست عزیز من همه این کارها رو کردم ولی نشد چیکار باید بکنم؟
كمك كنيد بچه ها تورو خدا
تلویزیون من دیگه روشن نمیشه فقط آرم سامسونگ زیر لبه چراعش روشن میشه و خاموش هم نمیشه.
وقتی هم از برق می کشم دوباره می زنم فقط آرم سامسونگ اولش میاد و بعد صفحه سیاه.
تو رو خدا بگید چیکار کنم؟؟/
سلام .تصویر lcd samsung مدل la40c530f1واژگون شده لطفا برای درست کردن راهنماییم کنید متشکرم
سلامنقل قول:
مدل تلویزیونت چیه ؟ و چکار کردی اینطوری شد؟
سلام
من یک led مدل ue40c7700 دارم که مدلش اروپاییه.زیر نویس فارسی فیلم را وارونه نشان میداد . از طریق یکی از تاپیک های این انجمن راه حلی پیشنهاد شد که با نرم افزاری زیر نویس را تغییر دهم . من هم این کار را انجام دادم
البته در کامپیوتر . بعد از اینکه زیر نویس و فیلم را در یک پوشه در usb کپی کردم و به tv زدم . از آن به بعد گزینه subtitle کلا غیر فعال شده. و برا هیچ فیلمی زیر نویس نمیاد. اونجا پیشنهاد شد که tv رو ریست کنم. آیا ریست کردن خطری نداره و مشکلم را حل میکنه؟ و اینکه چطوری ریست کنم؟ اگه میشه راهنمایی کنید؟
طریقه فعال کردن زیر نویس در TV LED سامسونگنقل قول:
شرکت سامسونگ برای راحتی حال مصرف کنندگان خود در مدیا پلیرهای خود از فونتهای جهانی استفاده میکند. که یکی از این فونت ها فونت عربی می باشد.
اول مطمعن باشید که گزینه زیر نویس روشن است از این مسیر بروید
منو-----> سیستم---- زیر نویس را روشن کنید و این کار را روی تلویزیون بزارید نه روی AV
روش اول
اول فایل زیر نویس را با فایل فیلم هم نام می کنید و سپس روی فلش مموریتان ذخیره کرده وبعد به تلویزیون وصل میکنید .و آن را به نمایش در می آورید ودر هنگام نمایش از روی کنترول کلید ابزار (TOOLS ) را فشار داده و در منو ابزار روی تنظیمات زیر نویس رمزگزاری یا( ENCODE ) رابه زبان عربی تغییر می دهید و آن را OK کرده و خارج میشوید هم کنون متوانید از دیدن فیلم تان لذت ببرید.
روش دوم
برای استفاده از رو کامپیوتر فایل srt که داری رو open with بکنی بعد با notepad باز کنی بعد این مسیر رو به ترتیب دنبال کن
file>save as>encoding<unicode<save>yesحالا فایل زیرنویس رو با فیلم هم نام کن مشکلی که تو بهش اشاره کردی حل میشه و بعد آن را روی usb کپی کنید و به تلویزیون وصل کنید و در موقع نمایش کلید tools از روی کنترول رابزنید آن موقع خواهید دید که در قصمت منو tools شما uncode نمایش در میآید واز آن عربی را انتخاب وسپس از فیلمتان لذت ببرید .
سلام روز بخير.
TV سامسونگ مدل 5300 گرفتم و ميخواستم بدونم اگه بخوام از USB براي اتصال به TV استفاده كنم.ميروس ميگيره ؟نياز به آنتي ويروس داره؟
لطفا جواب بديد.ممنون
اولا که تلویزیون ها سیستم عاملشون لینوکسه که ویروس ویندوز روش اثر نداره. دوم اینکه اصلا اجازه اجرای فایل اجرایی رو نمیدن و فقط میشه باUSB فیلم دید و تلویزیون رو آپدیت کرد.نقل قول:
لطفا کمک کنید کمک کنید لطفا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5تومن پول تی وی بدی بد نتونی باهاش هیچ کاری کنی!!!!
کمکم کنید خواهشا
سلام hdtv چطوری روشن کنم؟:n28:
دوست عزیزنقل قول:
مدل تلویزیونتان بطور کامل چیست و مشگلتان چیست
چطوری میتونم شبکه های دیجیتالی رو تو C7000 سامسونگ پیدا کنم؟
چطوری میشه وارد منوی مخفی این تلویزیون شد؟
دوست عزیزنقل قول:
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info > menu > mute > power
در تلویزیون های قدیمی تر:
کد:
mute > 1 > 8 > 2 > power
از منوی مخفی
طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را asia-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
از منو تلویزیون این مسیر
منو---> کانال -----> منطقه یک کشور را انتخاب کرده و دیجیتال را انتخاب می کنید و جستجوی کانال را انجام می دهید . و اگر کانالی پیدا نشد کشور دیگر را انتخاب و دوباره همان اعمال را انجام می دهید تا انکه دیجیتال تان فعال شود
نکته: حتما از درستی آنتن و اتصالات آن و جهت درست آنتن اطمینان داشته باشید.
سلام
من سامسونگ c6900 دارم ولی توی قسمت آپشنش خیلی از قسمت ها غیر فعاله .چه جوری فعالش کنم .ممنونم
دوست عزیزنقل قول:
اگر در تلویزیون تان موردی ندارد لطفا وارد سیستم منوی مخفی نشوید. و اینکه با کنترول مخصوص می شود منوی مخفی را باز کرد
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info > menu > mute > power
در تلویزیون های قدیمی تر:
کد:
mute > 1 > 8 > 2 > power
از منوی مخفی
طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را asia-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
از منو تلویزیون این مسیر
منو---> کانال -----> منطقه یک کشور را انتخاب کرده و دیجیتال را انتخاب می کنید و جستجوی کانال را انجام می دهید . و اگر کانالی پیدا نشد کشور دیگر را انتخاب و دوباره همان اعمال را انجام می دهید تا انکه دیجیتال تان فعال شود
نکته: حتما از درستی آنتن و اتصالات آن و جهت درست آنتن اطمینان داشته باشید.[/QUOTE]
با سلام من هم led c7000را 3 سال پیش از بانه گرفتم آیا با این دستور دیجیتال تلوزیون من هم فعال میشه ؟ ممنون
دوستان ...من 6960 دارم ..چطور تصویر در تصویرش رو فعال کنم ؟....
دوست عزیزنقل قول:
عملکرد تصویر در تصویر تنها زمانی موجود است که از HDMIیا منبع کامپوننت ها استفاده می کنید.
. بعضی عملکردهای تصویر در حالت سه بعدی غیرفعال می شوند. از تصویر در تصویر در حالت سه بعدی پشتیبانی نمی شود
در حالیکه تصویر در تصویر روشن است، می توانید در حین استفاده از Web Browserتلویزیون تماشا کنید.
در صورتیکه یک فیلم در مرورگر پخش شود به طور خودکار غیرفعال خواهد شد. پخش فیلم ها ممکن است پس از قطع تصویر در تصویر دومرتبه شروع شود و ممکن است لازم شود که صفحه دوباره تازه شود.
PIP تصوير در تصوير
تصویر در تصویر
منو ← سیستم ← تصویر در تصویر
می توانید برنامه ای را که سیگنال آن از طریق تونر تلویزیون عبور کرده را تماشا کرده و فیلم را از منبع فیلم خارجی به طور همزمان تماشا کنید. برای مثال، اگر جعبه کابل به پریز کابل متصل شده، میتوانید از PIPبرای تماشای برنامه های جعبه کابل و فیلم ازپخش کننده که به پریز HDMI Inوصل شده استفاده کنید.هنگامیکهSmart Hubروشن است، نمی توانید ازتصویر در تصویر استفاده کنید.
تصویر در تصویر ● ● عملکرد تصویر در تصویر را فعال یا غیرفعال می کند.
منبع ● ● می توانيد منبع تصوير فرعی را انتخاب كنيد.
کانال ● ● كانال را برای صفحه تصویر فرعی انتخاب کنید.
اندازه ● ● اندازه را برای صفحه تصویر فرعی انتخاب کنید.
موقعیت ● ● وضعیت را برای صفحه تصویر فرعی انتخاب کنید.در حالت دوبلنمی توان موقعیت راانتخاب كرد.
انتخاب صدا ● ● می توانید انتخاب کنید که صدا را از تصویر اصلی یا تصویر فرعی بشنوید. اگر تلویزیون را در هنگام تماشا در حالت تصویر درتصویر خاموش کنید، عملکرد تصویر در تصویر به خاموش دوباره تنظیم می شود. هنگامیکه تلویزیون را روشن می کنید، بایستی تصویر در تصویر را دوباره روشن کنید تا در حالت تصویر در تصویر تماشا کنید. ممكن است متوجه شويد هنگاميكه از صفحه نمايش اصلیبرای تماشای يك بازی ويا كارايوكی استفاده می كنيد، تصوير در صفحه تصویر در تصویر قدری غيرطبيعی می شودتصویر در تصویر هنگامیکه عملکرد3 D فعال است کار نمی کند.
تصویر در تصویر تنظیمات: تصویر از منبع فیلم خارجی در صفحه اصلی بوده و تصویر از تونر تلویزیون در صفحه تصویر فرعی تصویر در تصویر خواهد بود. تصوير اصلی: HDMI ,Componentتصوير فرعی: تلويزيون، AV
متوجه شدم دوست عزیز....
حقیقتش من از این نی وی خیلی راضی ام ...هم سفافیتش فوق العاده است و هم رنگ مشکیش بینظیره...فقط باید به دقت کالیبره بشه ...خود من وقتی نمایندگی اومد و نصبش کرد یه کمی از تصویرش زده شدم ولی با چند ساعت انگولک کردن تنظیماتش الان یه تصویر عالی و بدون نقص دارم ...برای فیلمهای اج دی و تری دی هم که دیگه لازم به گفتن نیست ....:n01:
دوستان این 6950 خروجی دو فیشی صدا نداره نه ؟ کاریش نمیشه کرد ؟
خروجی صدا میخوام به غیر از اوپتیکال
دوست عزیزنقل قول:
خروجی دو فیشی صدا دارد هم با AV هم با کامپونت می توانید استفاده کنید. و هم می توانید از خروجی هدفون استفاده کنید که در تنظیمات اون را بر روی بلندگوی خارجی بگذارید
میخوام سینمای خانگی قدیمی وصل کنم که فقط دو فیش قرمز و سفید ورودی AV رو داره به کدوم قسمت وصل میشه من توی دفترچه چیزی در مورد خروجی دوف یش قرمز و سفید چیزی ندیدم یه قسمت کانپونتت داره و یه قسمت AUDIO VEDIO که با کامپونتت مشترک هست
میخوام هر دستگاهی که به تلویزیون وصل صداش از سینما خانگی بیاد پشت تلویزیون از AV IN صحبت کرده نه از AV OUT
این تلویزیون خروجی AV OUT نداره یا AUDIO OUT
سلام من تازه یه ال ای دی مدل ue40eh5000w خریدم متاسفانه فارسی نداره. دوستان راهی هست فارسی بشه/ معذرت میخوام اگر جای این سوال تو این تاپیک نیست با تشکر
دوست عزیزنقل قول:
جواب شما را در این تایپیک داده ام
دوستان فرق مدل 6950 و 6960 و 6980 از سری LED های سه بعدی سامسونگ تو چیه ؟
میخوام یه 46 بخرم از بین این سه مدلها کدومش جواب خودش رو پس داده ؟
شاید امکاناتی که 6980 یا سری 7 داشته باشه خیلی هاش ضروری نیست بیشتر کیفیت تصویر و کیفیت ساختش برام مهمه
دوست عزیزنقل قول:
مدل 6950 انطباق تصویرش 400 مدل 6960 انطباق تصویرش 500 و مدل 6980 هم انطباق تصویرش 500 هم تنظیم نور نقطه ای micro dimming و پر دازنده 2 هستهای دارد و در باقی آیتم ها باهم مشترک هستند. پس نتیجه اینکه مدل 6980 اولین انتخاب 6960 دومین و 6950 آخرین انتخاب خواهد بود.
با سلام من یه تیوی گرفتم اصل کره بعد توی ستاپ بجز قسمت انالوگ و دیجیتال یه قسمتی بنام AT sat داره شما میدونین برای چی هست ؟
ممنون از توضیحاتنقل قول:
آیا انطباق 500 و پردازنده دو هسته ای در 6980 ارزش یک میلیون تومان اضافه پرداختی به نسبت 6950 را دارد یا خیر ؟
در مورد این انطباق هم اگر میشه یه توضیح بفرمایید
سوال بعدم هم اینه آیا تو این رنج قیمتهای از برندهای دیگه مثل ال جی گزینه ای خاص داره که به این سه مدل بچربه و بهتر باشه ؟
انطباق تصویر یا همان Clear Motion Rate بیشتر در موقعی که شما صحنه های پر تحرک را تماشا می کنید اثر خودش را نشان می دهد که درآن موقعه از تیک تصویر و یا کند حرکت کردن آن می کاهد و تصویر را پی در پی و سوار برهم نمایش می دهد که شما در آخر یک تصویر نرمال و طبیعی را تماشا می کنید هر چقدر این عدد یعنی انطباق تصویر بیشتر باشد به همان اندازه لذت دیدن تصاویر پر سرعت بیشتر است که در سری 7 600 و در سری 8 800 است که در این دو سری آخر بدلیل اینکه می شود از کیت تکامل استفاده کرد حتی می شود این سرعت را بیشتر داشت که شما در هیچ برندی نمی توانید یک همچین چیزی را پیدا کنید که تا سالها به توانید از این ارتقای نرم افزاری و سخت افزاری استفاده کنید
این اطلاعات کامل و جامع در رابطه با کیت تکامل است
کیت smart Evolution دارای سرعت بالاست یعنی اجازه نمی دهد که سرعت پردازش کم از سرعت حرکات متحرک تصویر تلویزیون شما بکاهد. کیت ارتقا نرم افزاری و سخت افزاری به شما کمک می کند تا عملکرد خود را ارتقا بخشیده و بتواند سریعا به ویژگی های مورد نظر در تلویزیون هوشمند خود دسترسی داشته باشید مثلا پردازشگر دو هسته ای (dual core) را می تواند به پردازشگر چهار هسته ای (quad core) ارتقا دهید که به بالا بردن سرعت عملکردهای چند رسانهای و سایر فعالیت های کمک خواهد کرد.
محتوای بیشتر - - میدانیم که دسترسی چند رسانه ای تاثیر گذار ترین ویژگی در استفاده از وسایل صوتی تصویری است . کیت ارتقا نرم افزاری و سخت افزاری گستره و ژرفای محتوای هوشمند قابل استفاده برای شما را افزایش می دهد. از طیف وسیع تری از خدمات و برنامه های انحصاری سامسونگ بهره بگیرید بدون اینکه مجبور باشید دستگاه جدیدی خریداری کنید.
با کیت ارتقا نرم افزاری و سخت افزاری می توانید از آخرین پیشرفت های نرم افزاری و سخت افزاری سامسونگ همچون تماشای ویدیو های درخواستی Full HD بهره ببرید بنابر این در حالی که از تجربه بهتر دیدن لذت می برید با فناوری هماهنگ بمانید.
دوست عزیزنقل قول:
مدل تلویزیون تان را بطور کامل بنویسید تا بتوانیم شما را راهنمایی کنیم.
ue 55 es 6760 mamnun misham
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط yaldaa73 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با سلام من یه تیوی گرفتم اصل کره بعد توی ستاپ بجز قسمت انالوگ و دیجیتال یه قسمتی بنام AT sat داره شما میدونین برای چی هست ؟
دوست عزیز
در مدلهای اروپایی مثل مال شما این گزینه را برای جستجوی ریسیور گذاشتن
نه یه قسمت برای ----- بنام satelite داره فکر نمی کنید برای اینترنت ماهوارهای باشه
دوست عزیزنقل قول:
آن گزینه را استفاده کنید ببینید چه جواب می دهد.ببینید چی را جستجو می کند
جناب متین پور ماهواره astra 19.2 جستجو میکنه اما چیزی پیدا نمیکنه
دوست عزیزنقل قول:
این astra 19.2 یک ماهواره اروپایست که بصورت پیش فرض در این تلویزیون گنجانده شده و اگر شما دیش تان در همان جهت یعنی 19.2 درجه شرق موقعیت مداری قرار بدهید می توانید از آن بهره ببرید.
ببخشید دوست گرامی همین ماهواره تو قسمت satelite هم هست از همون جا هم میشه استفاده کرد چه نیازیه جداگانه فقط اون ماهواررو بذارن
با سلام
من با ال ای دی سری 5 40 اینچ مشکل حرف ک رو تو زیرنویس نشون نمیده چه کار کنم تو منوی مخفی تنظیمات رو ایراتن گذاشتن نشد ممنون