دادا شرمنده یادم نیست کجا پرسیدمنقل قول:
یکی یه جواب درس حسابی بهم نمیده ؟
Printable View
دادا شرمنده یادم نیست کجا پرسیدمنقل قول:
یکی یه جواب درس حسابی بهم نمیده ؟
عزيزم يادت نيست يعني چي برو تو تاريخچه پست هاي ارساليت ببين كجا فرستادي ديگهنقل قول:
كار با فوروم بلد نيستي اول تايپيكشو بخون بعد با فوروم كار كن
دوما تايپيك سرويس edge به اين بزرگي چرا مياي هي اين تو
---------- Post added at 12:17 AM ---------- Previous post was at 12:13 AM ----------
نكته
توجه كنيد من وقتي ادرس 192.168.1.1 ميزنم هوم پيچ مودم هاي ديگري رو ميبينم
مودم من زيمنسه اما هوم پيج مودم هاي هاويي يا تي پي لينك 8811 ميبينم
نكته جالب اينه خوب دقت اگر درايو شير داريد در سرويس مخابرات ممكنه قابل ديدن براي ديگران بشه الان من دارم هوم پيج مودم كسي رو ميبينم كه آي پيش با من يكيه احتمالا چطوري نميدونم اما نكته جالب اينه هر بارم ماله يكيرو ميبينم با نام كاربري هايي كه توشون سيد شده
اين يعني چي ؟
امشب سومين باره اين اتفاق افتاده الان هوم پيج اونطرفو دارم ميبينم بنده
نكنه اونام ماله منو ميبينن ؟
برای یوزر admin و دیگر یوزرهای مودمت پسورد بزار تا خیالت راحت بشهنقل قول:
نكته قشنگ اينجاسنقل قول:
1. اصلا هوم پيج مودم خودمو الان 12 روزه نميتونم ببينم
2. اين مدل زيمنس كه متعلق به فن اوا هست كه 4 سال پيش خريدم قابليت رمز گذاري نداره اصلا در هوم پيجش
برای دیدن پیج مودم خودت سوکت تلفن رو از مودم جدا کننقل قول:
اگر نشد ویندوز رو ریستارت کن تا تنظیمات رو دوباره انجام بده (سوکت تلفن جدا)
واقعا نميدونستم اينو ..... ! چه خوب شد كه گفتي مواظب باش نيوفتي:31:نقل قول:
نه بي شوخي خوب درسته راهشم همينه ديگه مهربون
واسه مخابرات چطوره سرعتش خوبه دی سی میشه؟؟؟
این SpeedTest.net چقدر جالب شده. اطلاعات دیگه ای هم علاوه بر اطلاعات قبلی میده.
پ. ن.: دوستان پینگ سرور Stockholm از Adana هم کمتر هست (حد اقل تو این تست اینطوری بود)؛ با اینکه فاصله ی خیلی بیشتری هم نسبت به Adana داره. این تست رو ببینید:
یک راه دیگه هم اینه که:نقل قول:
محتوای مخفی:
رفیق مودمی که نمیشه رمز گذاشت مثل بمب ساعتی میمونه که ممکنه هر لحظه کار دستت بده :32:
برو بچ مشترک مخابرات تهران هم که کاملا فعال هستند در زمینه سرک کشیدن به سیستم های بی دفاع :46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه دوستان
من اكانت 256k از مخابرات اروميه گرفتم( تاپيكش نبود نخواستم معطل بشم مزاحم شما دوستان تهراني شدم)
لطفا منو راهنمايي كنيد.راستش كمي گيج شدم.در حالي كه كيفيت خطم همونطور كه تو عكس مي بينيد خوبه ولي دانلودم بزور به 50 تا ميرسه. مگه SNR Margin و Downstream ميزان دانلود رو مشخص نميكنه؟ بنظر شما علت ميتونه چي باشه؟
آيا ممكنه از مخابرات باشه؟ من احساس ميكنم مخابرات اروميه كاري كرده كه هيچ كس نتونه از يه حدي بيشتر دانلود داشته باشه حتي اگه بطور تئوريك امكانش باشه
لطف كنيد در مورد وضعيت دانلودتون از مخابرات تهران تو روز و شب برام بنويسيد.
ببخشيد كه مزاحمتون شدم. يا علي
سلام دوست گرامی. سرعت دانلود سرویس 256 عموماً کمتر از 27 کیلوبیت بر ثانیه هست؛ چطور شما از سرعت 50 کیلوبیت بر ثانیه ناراضی هستید؟! :rolleye:نقل قول:
سرعت های Downstream و Upstream نشان دهنده ی حد اکثر سرعت خط شماست ولی حد اقل سرعت رو مشخص نمی کنه. یعنی اینکه خط شما نمی تونه از سرعتی که تو قسمت Downstream و Upstream مشخص شده سرعت بالاتری داشته باشه. پس فکر نکنید که هر سرعتی، سرعت Downstream و Upstream خطتون بود، باید با همون سرعت دانلود داشته باشید.
مثلاً من سرویس قبلیم که از یه شبکه ی خصوصی بود Downstream ام 4096 و Upstream ام 2048 بود. اما سرعت دانلود در روز حداکثر به 700 کیلوبیت بر ثانیه و در شب به 2600-2500 کیلوبیت بر ثانیه می رسید. می بینید که با سرعت ست شده برای خطم دانلود نمی کردم.
موفق باشید.
در پناه حق... :11:
خوب بچه بالاخره بعد از کلی دنگ و فنگ و گرفتاری سرعت 256 رو از دیروز گرفتم .
سرعت دانلود متوسط برام 28-29 کیلوبایت بر ثانیه است .
حالا بچه اگه راه کاری برای حداکثر کردن سرعت و افزایش کیفیت و سرعت باز شدن صحفحات و افزایش سرعت دانلود وجود داره بگید تا انجام بدم تا بتونم بهترین کیفیت رو داشته باشم .
راستی dns سرور رو روی سرور گوگل تنظیم کردم .
سلام دوستان؛من 128 خريدم؛سرعت ابلود رو 32 بستن؛براي من خيلي كمه ؛اخه سايت دارم؛بعد 256 بخرم ابلود جند ميشه؟راستي امكانش هست كه سرعت دانلود و ابلود رو يكي ببدن؟يعني هر 2 روي 256
مبارکت باشه دوست عزیز. ان شاء الله مودمت برات بچرخه! :دی یکی از راه هاشو که خودت انجام دادی. یکیشم اینه که با برنامه هایی مثل OnSpeed صفحات رو فشرده کنی، مثلاً کیفیت عکس های صفحات رو برای کم شدن حجمشون کم می کنه.نقل قول:
من 256 دارم ولی تا جایی که اطلاع دارم، سرعت آپلود سرویس 128 رو، 79 کیلوبیت بر ثانیه می بندن. یه تماس بگیرید با 1899 موضوع رو اطلاع بدید. سرعت آپلود سرویس 256 رو روی 127 می بندن. البته من معمولاً سرعت آپلود 100-95 دارم. امکانش براشون وجود داره که هر دو رو روی 256 ببندن ولی نمی بندن.نقل قول:
اینم تست از سرویس 256 من برای اینکه آمارش دستتون بیاد:
سلام
میخواستم بپرسم این سرویسای نا محدود مخابرات فقط مخصوص تهرانه؟
من زاهدانم
دروز رفتم پرسیدم دیدم همشون محدودیت دارن
جریان چیه؟
اتفاقا محدود بهتره چون هم با صرفه س هم اينكه براي اينكه حجمت زودتر گاز زده بشه سرعتت و دانلودت رو بالا ميبرن.
من از اروميه گرفتم حتي شبها هم 50 تا دانلود دارم مثل روز. البته شبها از 12 تا 3 كمي سرعت پايينه ولي 3تا8 سرعت ماكزيمم ميشه.
---------- Post added at 02:16 PM ---------- Previous post was at 02:12 PM ----------
اينجا يه isp هست با اسم ماكس نت. 128 سه ماهه با 9 گيگ حجم ميده 37 تومن.
ولي دانلودش روزها بالاي 110 هستش. شبها كمي پايين مياد ولي در كل خيلي خوبه.
ساعت ترافيك رايگانش ميشه تا 2 گيگ دانلود كرد. اونها خط روي 1 مگ ميبندن.
خواستم بدونم از كجا ميشه دقيقا ميزان بورست رو فهميد؟
و اينكه اكو چيه؟
بله دوست عزیز. فقط مخابرات استان تهران سرویس هاش رو به صورت نامحدود عرضه می کنه. البته ما البرزی ها هم که قبلاً جزء تهران بودیم سرویس هامون [گوش شیطون کر:devil:] نامحدود هست؛ امیدوارم تو آینده محدود نشه.نقل قول:
مخابرات سایر استان ها سرویس هاشون رو با محدودیت حجمی ارائه می کنن.
خوب بله دوست عزیز از لحاظ سرعت قطعاً به نفع شماست ولی خوب اون روی سکه رو هم باید ببینید؛ خوب ترافیک شما تو این حالت محدود میشه و فقط مقدار مشخصی میتونید ترافیک داشته باشید؛ بنابراین از لحاظ ترافیک مسلماً به ضرر شماست.نقل قول:
دوستان من با 1889 تماس بگیرم بگم اپلودم اینقدر کمه رسیدگی میکنند؟؟نگن مرکز مخابراتی اینطور بسته/؟ما شهرستانهای تهران هستیم..به خدا 32 کیولبیت برای اپلود خیلی کمه ...اخه مثلا سال 2011 هست ..این سرعت برای زمان ابداع اینترنت هست...به خدا مسخرست...به نظرتون چیکار کنم اپلود رو روی همون 79 ببندن؟؟میترسم 256 بگیرم بازم اپلود رو روی 64 ببندن//معقولش اینه که سرعت اپلود نصف دانلود بشه..این که یک سوم هست...برای دوستان دیگه که 128 دارند هم رو 32 بستند/؟
دوستان من برای شروع یعنی راه اندازی باید چیکار کنم؟//منظورم همین مخابرات استان تهرانه!//
بله رسیدگی می کنن، یعنی باید رسیدگی کنن. رسیدگی هم نکنن اعدامت که نمی کنن! :دی سنگ مفت، گنجشک مفت.نقل قول:
خوب مرکز مخابراتی اینطوری بسته دیگه، خودشم باید درست کنه.
خدمتتون عرض کردم؛ برای 128ی ها هم 32 نیست.
دوستان، من امروز ADSL مخابرات ثبت نام کردم.
حالا میخواستم یه راهنمایی بکنید با توجه به اینکه خطمون از نوع فیبر نوریه (تو برگه زده کافوی نوری ZTE) چه مودمی بخرم تا سازگار باشه؟ یعنی مودم خاصی برای فیبر نوری لازمه یا اصلا تفاوتی نداره؟
ممنون
من زنگ میزنم 1899 میگه شماره تلفن رو وارد کنید من وارد که میکنم میگه اشتباه میباشد و خداحافظ...خیلی جالبه...البته منطقه ما چون کد میخوره اطراف تهران به خاطر اینه که نمیتونه شماره رو قبول کنه...حالا به نظرتون چیکار کنم؟؟با این وضعیت که از چند نفر پرسیدم تهران اپلود رو روی 80 میبندن ولی برای من اینجا 32 هست...الان باید چیکار کنم؟؟؟راستی صبح هم رفتم مرکز مخابراتی گفتم اپلود کمه و 32 هست گفت اپلود چی هست؟؟این حرف رییس مخابرات مرکز بود...بعد به من هم میگفت چیزی نمیفهمی ..به خدا این ها هیچ اطلاعاتی ندارند..نقل قول:
این هم اسپید تست من با سرعت اپلود فوق العاده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چجوری ثبتنام کردی میشه به منم یاد بدی؟:10:مر30نقل قول:
دوستان، من امروز ADSL مخابرات ثبت نام کردم.
حسام جان باتوجه به حجم مناسبی که توی استان ارایه کردن و سرعتی که بهت دادن چرا ناراحتی؟ باید کلی هم خوشحال باشی. سرعت 1 مگ با محدودیت 32 گیگ ترافیک و سرعت 2 مگ بهت میدن. 128 با 4 گیگ ترافیک و سرعت 512 بهت میدن. دیگه چی میخوای؟ با این قیمتهایی هم که مخابرات داره والا فکر نمیکنم هیچ ISP در حال حاضر توی استان بتونه باهاش رقابت کنه.نقل قول:
با توجه باینکه بخش پشتیبانیش همیشه هم زیر بار مشکلات میره و مثل ISPهای دیگه سر نمیدوونه.
برای چند تا از دوستان سرویس دانلود و آپلودشون کمتر از مقدار واقعی بود بعد از چند روز درست شد؛ شاید برای شما هم همینطور باشه. البته دست از پیگیری برندارید.نقل قول:
شما اگر مالک خط هستید، مدرک شناسایی خودتون رو بردارید و تشریف ببرید مرکز مخابراتی منطقه تون.نقل قول:
اگر هم سرعت بالای 128 می خواید (زیاد بلند پروازی نکنید، 256 بیشتر نمیدن! :31:) کارت دانشجویی یا هر کارتی مربوط به اعضای هیئت علمی و ... با خودتون ببرید. خیلی راحت ثبت نام کنید و منتظر وصل شدنش بشید. کاری نداره که.
فرق این سرویس با مثلا صبانت چیه؟نقل قول:
شما اگر مالک خط هستید، مدرک شناسایی خودتون رو بردارید و تشریف ببرید مرکز مخابراتی منطقه تون.
اگر هم سرعت بالای 128 می خواید (زیاد بلند پروازی نکنید، 256 بیشتر نمیدن! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) کارت دانشجویی یا هر کارتی مربوط به اعضای هیئت علمی و ... با خودتون ببرید. خیلی راحت ثبت نام کنید و منتظر وصل شدنش بشید. کاری نداره که.
فرقش اینه کهنقل قول:
1- دولتیه
2- قیمت و سرعت پایینتری بهتون میده
4- مثل صبانت محدودیت حجمی نداره
دذ کل اگه میتونین از صبانت بگیرین، توصیه بنده هم همونه و مخابرات رو همیشه گزینه آخر قرار بدین. یا اگه اهل فقط چت و دیدن 4تا وبسایت سبک و چک کردن ایمیل هستین، بازم مخابرات نسبت به قیمتش گزینه مناسبیه.
اگه هم از اون دسته افرادهستین که کامپیوترتون 24 ساعته روشنه و خودتون فقط 1 ساعت از اینترنت استفاده میکنید و در عین حال میخواین فایلهای حجیم دانلود کنین، بازم مخابرات بکارتون میاد چون میتونین امروز یه فیلمو برای دانلود بذارین و فردا تحویلش بگیرین بدون اینکه غصه حجم ماهیانهرو بخورین :46:
---------- Post added at 10:15 PM ---------- Previous post was at 10:15 PM ----------
فرقش اینه کهنقل قول:
1- دولتیه
2- قیمت و سرعت پایینتری بهتون میده
4- مثل صبانت محدودیت حجمی نداره
دذ کل اگه میتونین از صبانت بگیرین، توصیه بنده هم همونه و مخابرات رو همیشه گزینه آخر قرار بدین. یا اگه اهل فقط چت و دیدن 4تا وبسایت سبک و چک کردن ایمیل هستین، بازم مخابرات نسبت به قیمتش گزینه مناسبیه.
اگه هم از اون دسته افرادهستین که کامپیوترتون 24 ساعته روشنه و خودتون فقط 1 ساعت از اینترنت استفاده میکنید و در عین حال میخواین فایلهای حجیم دانلود کنین، بازم مخابرات بکارتون میاد چون میتونین امروز یه فیلمو برای دانلود بذارین و فردا تحویلش بگیرین بدون اینکه غصه حجم ماهیانهرو بخورین :46:
بچه ها سرعت من به شدت افت کرده ، برای شما هم همینطور ؟ 1899 هم که قاط زده اصلا جواب نمیده !!!!
آره، مال ما هم طرفای ساعت 5 بود که به یک باره، سرعتش از 13، 14 به 1، 2 رسید! اما به تدریج زیاد شد و الان هم به 6 رسیده.نقل قول:
براي من طرفاي ساعت 8 بود سرعتم شده بود 3 خيلي افتضاح تا ساعت 10 همينطور بود ولي الان خوب شده.نقل قول:
برای منم ساعت 5 بود که سرعت اومد پایین تا ساعت 8 9 همونجوری بود :41:
دیشب واقعا افتضاح بود
الان درست شده
برای منم دیشب حدود ساعت 8 بود که تقریباً قطع شد. سرعت فقط در حد 3-2 kbps بود. PC رو خاموش کردم؛ بعد یک ساعت اومدم درست شده بود. حالم گرفته شد؛ اومدم رکورد خودمو بزنم 1GB دانلود کنم دیروز؛ با اون قطعی ساعت 8 نتونستم. آخرش شد 0.98GB ! حالم حسابی گرفته شد! :9:
من که تصورشم نمیتونم بکنم روزی با 1 گیگ بخوام رکورد بزنم چون 1 گیگ مال 1 ساعتم هم نیست :31:
سلام داداش من جزءاولین کسایی بودم که این سرویس رو گرفتم نزدیک 2 سال هست دارم قبلا پارس آنلاین داشتم بعدش شاتال
بعد هم این فقط و فقط به خاطر نامحدود بودنش که دارمش وگرنه مفت نمی ارزه
سرویسم 128 سرعت دانلودم تهش برسه 16
من با 128 شاتل 70 هم دانلود کرده بود
داداش من شاتل 128 رو سرعت 70 ميداده كارش غير قانوني بودهنقل قول:
با داشتن پورت 128 نهايت سرعتي كه بايد داشته باشيد همون 15 تا16 هست بنابراين مخابرات خوب داره ميده ديگه . شما انتظار اتي داريدا
دوست عزیز شما سرعت 16 کیلوبایت براتون کافیه ولی من اگه بخوام سرعت 16 کیلوبایت داشته باشم همین امروز نتمو کلاً قطع میکنم که اصلاً نداشته باشمش