خواهش میکنم عزیزنقل قول:
مشکلی نداره خوب کار میکنه
Printable View
خواهش میکنم عزیزنقل قول:
مشکلی نداره خوب کار میکنه
پریز تلفن رو مستقیم به مودم وصل کرده بودم.توو این حالت وقتی گوشی تلفن رو برمیداشتی نویز داشت و کیفیت صداش ضعیف بود که وقتی اسپلیتر رو میزاشتم بین تلفن و پریز درست میشدنقل قول:
3-4 ساله که اینطوری وصل کردم تا اینکه این مشکل پیش اومد و الان اسپلیتر رو گذاشتم بین مودم و پریز تلفن
دقیقا مال منم همینطوره!نقل قول:
مودم مستقیم و اسپلیتر بین تلفن و خط تلفن!:46:
سلامنقل قول:
برای منم از دیروز دیگه کار نمی کنه
سرور عوض کردی؟؟
ظاهرا دیگه کار نمی کنه با این آیپی
سـلام دوسـتان.
مـتاسفانه بـرای مـنم دیـگه کـار نـمیکنه :| !
امـروز بـدون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چـندتا صـفحه رو بـاز کـردم، یـا نـصف سـایتها فــــیلتر بـود ویـا بـرای هـرسـایت غـیر ایـرانی بـاید 3-4 دقـیقه صـبر مـیکردم تـا کـامل لـود شـه :/ .
امـیر جـان دسـتت درد نـکنه، ایـن مـواد رو بـه مـا بـرسون کـه کـل بـدنم درد گـرفته: دی!.
:11:
مـوفق باشـ:40:ـید!.
نقل قول:نقل قول:سلام عزیزاننقل قول:
سرور فعلا از کار افتاده تا چند روز دیگه سرور جدید رو واستون جایگزین میکنم
خوش باشین:40::11:
منتظریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سرعت اینترنت یکی دو روزیه خوبه.
خدا رو شکر. امیدوارم چشم نزنم فقط.
دوستان برای تمدید اشتراک ، کی باید مراجعه کنیم ؟ چند روز قبل از اینکه اشتراک تموم بشه خوبه ؟
راستی دوستان کرمانشاهی ، من چون مال اینجا نیستم زیاد هم اطلاعاتی از شهر زیبای شما ندارم.
من دنبال شماره یه شرکت یا فروشگاه نرم افزاری تو مجتمع تجاری ارگ می گردم ، کسی می تونه کمک کنه ؟
(به غیر از اینجا تاپیک دیگه ای پیدا نکردم سوالم رو بپرسم)
دوستان من 1 ماهه مخابرات شارژ کردم اما 2 ماهه برام تاریخ زده .. جریان چیه ؟ الان خیلی وقته از 1 ماه گذشته
ایران و همچین کارای خیر خواهانه ای ؟ :دی
خوب برو تو طبقه آخر ارگ بپرس :دی یا زنگ بزن 118نقل قول:
مشکل اینه که فعلا نمی تونم بنا به دلایلی برم اونجا.نقل قول:
118 هم که زنگ زدم میگه که باید اسم اون شخصی که شماره به نامشه رو بدی تا بهتون شماره اش رو بدم.
خود من امروز رفتم یکی از دفاتر خدمات ارتباطی:31: پول رو پرداخت کردم و بهم گفتن بعد از دو ساعت نتم دوباره وصل میشه ولی هنوز قطعه و شارژ نشده.بهتره یا چند روز قبل از اتمام اشتراک برین یکی از همین دفاتر درپیت و پول رو واریز کنید یا اینکه برین خود شرکت صبانت همونجا پول رو پرداخت کنید (پشتیبانی مخابرات و شرکت صبانت یه جا هستن :31: )نقل قول:
برای خیلی ها این موضوع پیش اومده.صداش رو در نیار و حالشو ببر :10:نقل قول:
سلام دوستان همونطور بهتون قول دادم سرور جدید رو واستون میزارم و یوزر و پسورد جدید
عکس رو واستون گذاشتم اینجا میتونین دانلود کنین
یوزر و پسورد یکی هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی امیر دمت گرممممممممممممم
راستی بچه ها پیتگتون افتضاح نشده از نیم ساعت پیش؟>
خواهش میکنم عزیزنقل قول:
چرا خیلی بد شده سایتها رو خیلی دیر باز میکنه
سـلام دوستان.نقل قول:
خـیلی مـمنون امـیر جـون ^^ .
ولـی خـواهشا ایـن یـکی رو دیـگه تـوی وبـلاگت نـزار [ فـقط بـه کـرماشانی: دی هـای عـزیز بـده: دی ] !.
مـوفق باشـ:40:ـید!.
ای بابا باز شروع شد
سرعت به زحمت به 15 میرسه (256):13:
سرعت تا 30 میره حال آدم رو میگیره 1024
سلام دوستان، کسی تجربه استفاده از وایمکس مبین نت (در کرمانشاه) رو داره ؟
من امکان اتصال به اینترنت از طریق خطوط تلفن رو ندارم و میخوام از مبین نت استفاده کنم اما اطمینانی به کیفیتش ندارم
خدارو شکر درست شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
شما هم حدود ساعت 1 مشکل خاموش شدن چراغ ADSL رو داشتین؟
من حدود 20 دقیقه خاموش شد
سلام.من تا ساعت 2 وصل بودم ولی مشکلی نبودنقل قول:
سلامنقل قول:
بله، امروز چندبار این مشکل پیش اومد و بعد حدود 10 دقیقه درست شد.
سلام دوستان
امروز سرعت اینترنتتون کم نشده؟؟
نه , خوبه فعلا:دی
دوستان میخاستم بدونم سرعت دانلود 1 گیگ و 2 گیگ روی چنده و سرعت دانلودشون نسب به هم دو برابره؟(روی چند گیگی میشه دانلود کرد)
گیگ نه مگ :31:نقل قول:
من سرعت 1 مگ دارم که سرعتش بین 120 تا 130 هست 2 مگ رو نمیدونم دیگه که چجوره .:13:
در 24 ساعت حدود 8 گیگ دانلود میکنم :27:
اره مگ اشتباه نوشتمنقل قول:
ممنون از پاسخ
از دوستان کسی 2 مگ نداره
یا 512 که سرعتش نسبت به 1 مگ مشخص بشه
میخام بدونم سرعت دو برابر هست یا نه
512 داشتم سرعت یه مگ دو برابر 512 هستنقل قول:
دو مگ هم تا 256 کیلو سرعت دانلودش می ره
ممنون پس حتما دو مگ هم دو برابر یک مگ هست دیگه چون یکی از دوستان میگفت دو برابر نست و اگه یک مگ 10 باشه دو مگ 12 13 هست بیشتر بخاطر اون پرسیدمنقل قول:
از دوستان کسی قیمت دو مگ حسابگر رو داره
نه دوست عزیز 2 برابر هست تقریبا ... من 512 دارم با 70 ~ 60 دانلود میکنم
سلام
چند تا سوال داشتم
اشتراک محدود128 صبانت دارم تا همین چند وقت پیش سرعت دانلودم 230 بود ولی الان شده 120 130 میخواستم ببینم بقیه دوستان هم این اتفاق براشون افتاده ؟یا من خیلی خوش شانس بودم چند ماه 230 سرعتم بوده حالا خبردار شدن کمش کردن؟
سرعت دانلود 1 مگ صبانت چنده؟
به نظر شما از صبانت به حسابگر کوچ کنم یا نه؟
چون محدود بودی برات رو 2 مگ بستن تا حسابی شارژ اضافه بخرینقل قول:
حالا رو یه مگ بستن پس ربطی به سرعت کلی نداره بلکه خودشون رو پایین تر بستن
منم قبلا حسابگر داشتم 512 محدود که برام رو 2 مگ بسته بودن
آقا شما که داری از دست دزد میری سراغ شادزد :31: صبانت درپیت هست ولی حسابگر خداوند دزدی تو کرمانشاه هست :13:نقل قول:
این سرعتی که الان دارم ازش راضیم ولی دیگه نمیتونم گیم انلاین بازی کنم بیشتر به خاطر اون میخوام برم از حسابگر 1 مگ بگیرم اخه این صبانت عوضی میگه جواز مغازه بیار برای 1 مگ:18:نقل قول:
این صبانت همون مخابراته یا فرق دارند؟
پشتیبانی مخابرات با صبانتهنقل قول: