انگشتتو که روی یه ایکون نگه داری به حالت لرزه میشه اگه ضبدرو بزنی پاک میشه اگه بکشیش بندازی روی ایکون دیگه میشه فولدر احتمالا شما بردی توی یه فولدر برو توی اون فولدر بعدش بندازش بیرون :31:نقل قول:
Printable View
انگشتتو که روی یه ایکون نگه داری به حالت لرزه میشه اگه ضبدرو بزنی پاک میشه اگه بکشیش بندازی روی ایکون دیگه میشه فولدر احتمالا شما بردی توی یه فولدر برو توی اون فولدر بعدش بندازش بیرون :31:نقل قول:
دوست من احتمالا پاک نشده..چون سرچ میکنم میاد...ولی گشتم تو هیچ فلدری نیست.... و حتی جاش خالی شده تو صفحه اول
یدور رسپرینگ کننقل قول:
ببخشید من تازه کارم چطوری رسپرینگ کنم ؟؟ در ضمن گفتم تو سرچ میاد برنامه که گم شده...نقل قول:
میتونی ریستارت کنی گوشیتو کار ریسپرنگ رو میکنهنقل قول:
با سلامنقل قول:
دكمه ي Power رو با دكمه ي Home باهم چندين ثانيه نگهداريد و بعد از اينكه گوشي خاموش شد و دوباره روشن شد ولش كنيد
موفق باشيد.
میتونید از cydia برنامه Sbsetting بریزید با gpowerنقل قول:
سلام.یه کمک فوری میخوام.من شهرستان زندگی میکنم و به جز شما کسی تخصص واسه جواب به سوالم نداره .گوشیم یهو رفت توی کما lcd کاملا خاموشه بهش زنگ میزنم خطم زنگ میخوره ولی گوشی کاملا خاموشه .کلا هیچ کاری با گوشی نمیتونم انجام بدم
نقل قول:نقل قول:نقل قول:چرا این همه کار سخت؟؟؟نقل قول:
برین توی Settings بعد توی WinterBoard و بعدش Hide WinterBoard رو یه بار وضعیتشو عوض کنین و اگه می خواین به حالت اول برش گردونین (اگه آف کنین راحتین آیکونش میاد توی منوی اصلیتون دیگه نیازی به ستینگز نیس) می بینین گوشه ی صفحه یه گزینه Respring میاد ، اونو بزنین ریسپرینگ می شه...
اگه گوشیتون مشکلی نداره و shsh دارید همه چی حله یه رستور کنیدنقل قول:
گوشیتون چی بود با فریمورش؟
دوست من گزینه WinterBoard توی settings نمیبینم...نقل قول:
گوشی شما جیلبرک شده مگه نیس؟؟؟
من به محظ جیلبرک این گزینه اومد توی ستینگزم...
واسه ریسپرینگ اگه این راها نشد می تونین از راهای دوستان استفاده کنین ولی این راه راحت تره که مث که به دلایل عجیب غریبی رو گوشی شما نمیشه :دی
می تونین گوشی رو روشن خاموش کنین... تفاوتش با ریسپرینگ فقط زمانه و اینکه توی خاموش کردن همه چی خاموش میشه و از اول همه چی میاد...
دوستان میشه لینک آموزش نصب gps روی iphone4 بگین من هرچی جستجو کردم پیدا نکردم ممنون
سلام سال نو مبارک
دوستان یکی از بستگان دوبی هست گوشی ایفن برام قیمت گرفته فقط مشکل قفلش هست میشه قفل اون رو در ایران شکست مشکلی پیش نمی اید یا کلا بیخیال ای فون شوم قیمتی هم که برام گرفته 3000 درهم برای 32 گیگ است
یه سوال دیگه انتهای گوشی جای دوتا بلند گو هست اما از یکیش صدا میاد داستان چیه؟
اشتباهیه که اکثرا می کنن :دینقل قول:
یکی اسپیکره و دیگری میکروفون...
اگه اشتباه نکنم چپیه اسپیکره و راستیه میکروفون... از اون جایی که خودم آیفون ندارم جاشو دقیقا نیدونم :دی فقط می بینم اسپیکر آیپاد سمت چپه :دی
برای فریمور هایی که الان هست هنوز برنامه آنلاک نیومده نمیتونید آنلاک کنید.نقل قول:
دوست عزیز اگر انلاک شده از دوبی برام بیارن خوب هست مشکلی برام پیش نمیاد بعدانقل قول:
ممنونم
خیر مشکلی نداره...
نقل قول:
قیمت آنلاک با فریم ور جدید از دبی چند دارید دوست عزیز؟
کسی نیست منو راهنمایی کنه؟نقل قول:
سلام.
یه سوال دوستان؟
باطری آیفون 4 رو هر روز اگه بخواییم شارژ کنیم چند سال طول میکشه خراب بشه؟
عمر باطریش تقریبا چقدره؟
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=428496
دوستان
امروز بدترین روز زندگیمه..
گوشیم افتاد..
گلاس جلوش شکست
ولی تاچش کار منکنه
تو اصفهان گفتن 230 تومن خرج داره..
LCD هم چسبیده به گلاس..
چی کار کنم؟!
تورو خدا 1 راه حل بم بگید..
این LCD ها کیفیت دارن؟!
Retina هستن؟!
.
دارم دیوونه میشم :((((((((
دوست من یعنی تمام کسانی که گوشیشون جیلبرک شده در Settings باید گزینه WinterBoard رو دااشته باشند ؟ اگه کسی ایفون 4 داره الان به ما بگه از دوستان داخل سایت ؟؟نقل قول:
در ضمن یه سوال دیگه در منو صفحه ایفون تا چند صفحه میتونه باشه ؟؟الان مال من 11 صفحه هست..برای این میپرسم بعضی برنامه ها مثل تقویم فارسی رو سرچ میکنم میاد ولی در منوی اصلی هر چی میگردم نیست فکر کنم جا نیست که بیاد اونجا
وقتی با آیتونز بک آپ میگیریم کجا ذخیره مییشه؟
هزینه اش تقریبا همین حدوده ... خود Apple Store ها هم با 130£ (یا 199$) صفحه رو عوض می کنن.نقل قول:
ماکسیمم 11 صفحه است، از طریق App Store بیشتر از این نمیشه رفت ولی چون جیلبریک کردید نمی دونم، بهتره فولدر درست کنید تا جا باز بشه برای همه App ها.نقل قول:
ویندوز:نقل قول:
C:\Users\<UserName>\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup
مک:
Home/Library/Application Support/MobileSync/Backup
چقدر سوال سختی پرسیدم.:13:نقل قول:
یه سوال دیگه ؟این سافاری دانلودر نداره؟چطوری یه فایل رو میشه دانلود کرد باهاش؟
باید با بروزرهای دیگه این کار رو کرد؟راه حلش چیه؟
دوستان تو منو اصلی برنامه ها چطوری باید فولدر درست کنم ؟؟
روی یه اپ کلیک می کنی نگه می داری تا آیکونا شروع به لرزش کنن...
بعدش یکی از اونایی که می خوای ببری تو فولدرو درگ کن روی یکی دیگه که می خوای ببری توی فولدر... این دو تا با هم می رن توی فولدر ، اسم هم خودش می زاره... بعدا در حالت لرزش بری توی فولدر اسمو می تونی عوض کنی... واسه اینکه بازم اپ اضافه کنی به فولدر ، دوباره برنامه مورد نظرو درگ کن روی فولدر...
اینم از راهش ;)
ٌWinterBoard که برای نسب طم حصت :دینقل قول:
دوست من یعنی تمام کسانی که گوشیشون جیلبرک شده در Settings باید گزینه WinterBoard رو دااشته باشند ؟ اگه کسی ایفون 4 داره الان به ما بگه از دوستان داخل سایت ؟؟
خیر جیلبریک فقط سیدیا رو اضافه میکنه و بعدش باید از سیدیا پکیج ها رو نصب کنید که اینم یکی از اوناس ...
حواشی جدید در رابطه با آیفون بعدی :
محتوای مخفی: Next iPhone
جالبه...
ولی اگه دکمه هوم نداشته باشه ، لااقل باید یه کم صفحه رو وایدتر کنن... این طوری پایین صفحه زیادی خالی به نظر میاد و گوشی رو بیریخت می کنه...
اگه شبیه ایپد 2 باشه ، زیاد قشنگ نمیشه ولی خوشدست تر میشه... اما شبیه آیفون 4 باشه خوشگل تر میشه ، ولی اون قدرا خوشدست نیست...
من به مشکل برخوردم یه کیبورد فارسی نصب کردم بعدش ذیگه گوشی بالا نیومد فکر کنم مخصوص ورژن من نبود.ورژن گوشیم 4.2.1 بود و آنلاک فکتوری.حالا روشن که میکنم اول سیب میاد بعد اسکلت و گیر میکنه......اینم میدونم که اگه اونو پاک کنم درست میشه اما ظاهرا باید safe mode بشه که من نمیدونم چجوری میاد سیف مود....اینم میدونم که اگه هوم نگه دارم با آیتون میتونم restore کنم اما ورژن عوض میشه و از جیلبرک خارج میشه و اطلاعاتم میپره.خیلی چرخ زدم رو نت اما چیزی پیدا نکردم..لطفا یگین چیکار کنم لنگم..راستی shsh هم ذخیره ندارم
نقل قول:
رفتن به safe mode :
رفتن به سيف مود : (Safe Mode) كه به ترتيب مي باشد. كليد Power را چند ثانيه نگه ميداريم تا به slide to power off برسد سپس صبر مي كنيم تا گوشي خاموشش شود مجدد كليد Power را چند ثانيه نگه ميداريم تا به سيف مود برود.
By holding down the Sleep / Wake Button for a few seconds, dragging your finger along the “slide to power off” slider, waiting until the iPhone turns off, then pressing the Sleep / Wake Button for a few seconds until it turns on again.
اصلا این صفحه نمیاد .... فقط سیب میاد و گیر میکنه....نقل قول:
کسی به داد من نمیرسه؟
اصلا فک نمیکنم آیفون بعدی بدون دکمه ی Home باشه...
این مورد از اون مواردیه که برمیگرده به اصالت اپل!
نقل قول:
یکی از آرزوهای استیو جابز زمانی که تو شرکت Next کار میکرد این بوده که یه گوشی بدون دکمه فیزیکی بزنه . اینم اصالت :31:
جدا؟!نقل قول:
پس چرا هیچ وقت بهش جامه ی عمل نپوشوند؟!
این که میگم اصالت برمیگرده به طراحی خاصی که آیفون از اول داشته.منظورم دکمه ی Home هست.
عین همون شکل و شمایل رو به آیپاد و البته آیپد منتقل کردن.حالا توو ابعاد مختلف:دی!
سلام
دوستان من LCD گوشی رو عوض کردم
همون 230 تومن..
حالا GPS گوشی دیگه ماهواره پیدا نمیکنه..
چی کار کنم ؟!
به LCD مربوطه؟!
کمکم کنیییید :(