سلام دوستان من شیفت آند کاور کربن بازی کردم ولی هر چی جلوتر میره ند فور اسپید بدتر میشه مثل شیف این چه طوری هستش؟
Printable View
سلام دوستان من شیفت آند کاور کربن بازی کردم ولی هر چی جلوتر میره ند فور اسپید بدتر میشه مثل شیف این چه طوری هستش؟
خوب توی قسمت تنظیمات کیبورد راحت میتونی ببینی...من خودم کلیدها رو جابجا کردم حالت default_ش یادم نیست:31:نقل قول:
ضمنا شما توی هر محله فقط چند امکان خاص رو داری که اون گوشه سمت چپ مانیتور مشخصه یعنی همون ابتدای بازی قرار نیست همه رو بهت بده و باید کم کم با ادامه بازی بدستشون بیاری(به قولی باید آپگرید شی:31:)
شماها با ترینر بازی رو انجام می دین یا عادی؟
با ترینر خیلی باحال می شه فرت و فورت میخ می ندازی همه رو پنچر می کنی
البته جالبه که اگه حتی تمام وقت دستت رو دکمه ی نایترو باشه باز هم فاصله ی چندانی با بقیه نمی افته و انگار که اونا هم .....؟
عالی عالی عالی.. از 20 نمره .... نمرش 21 :31:نقل قول:
لینک دانلود پچ جدید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پچ یک ماهی هست که اومده. مورد جدیدی نیست.نقل قول:
اگه میشه لینک کرکش رو بدین :20:نقل قول:
سلام
من این بازی رو تازه نصب کردم هر کاری میکنم با دسته نمی تونم بازی کنم شناسایی نمیشه
چیکارش کنتم؟
اکتیویتوره... بفرمایین:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/attachment.php?attachmentid=38843&d=1295627562
مشکلات گیم پد بعد از نصب پچ دوم این بازی قابل حله.نقل قول:
آدرس آپدیت و اکتیویتور در همین صفحه...
دوستان چطوری باید autolog رو اکتیو کرد؟
سریالش رو از کجا باید بیارم؟
تو امیاز دهی چه جور بوده از شیفت بهتره؟نقل قول:
عالی عالی عالی.. از 20 نمره .... نمرش 21
همون اکتیویتور که لینکش صفحه قبله واسه همین کاره!نقل قول:
Need for Speed: Shift ... با میانگین حدودا 8.3 از 10نقل قول:
Need for Speed: Hot Pursuit ... با میانگین حدودا 8.8 از 10
سلام
من بازی رو نصب کردم این ارورو میده چی کار کنم؟
Could not find a copy of Need For Speed Hot Pursuit installed.You may need to reinstall your copy of Need For Speed Hot Pursuit
جونه من مشکل منو حل کنید بعد برید سراغ بحثای دیگه... از luancher هم استفاده میکنم
سلامنقل قول:
خوب از Luncher بازی اجرا نمیشه
از NFS11.exe بازی رو اجرا کنید
کرک هم نصب کنید
--------------------------------------------------------------------------------
دوستانی که NFSHP بازی میکنند اگه براشون مقدوره Test Drive Unlimited 2 رو هم بازی کنند بعد بیاید به جفتشون نمره بدیم
به نظر من TDU2 جذابتر و هیجانی تر و نقشه ای وسیع تر ( فکر کنم 3-4 برابر ) داره و همچنین Open World خیلی بهتری داره و یک گیم پلی و داستان خوب.
NFSHP هم فقط گرفیک بهتری داره.
اصلا فکر کنم نباید این دو بازی رو با هم مقایسه کرد.:31:
یعنی با شیف تقریبا هیچ فرقی نداره؟نقل قول:
Need for Speed: Hot Pursuit ... با میانگین حدودا 8.8 از 10
شیفت چون تو پیست بود و پلیس نداشت زیاد جذاب نبود.
این هم همینطوریه؟
سلام......ممنون.نقل قول:
همون اکتیویتور که لینکش صفحه قبله واسه همین کاره!
دانلود کردم اما وقتی میخوام نصبش کنم نود32 ویروس میشناسشی.........موردی نداره؟
تفاوت داره. شما پس دو Hot Pursuit های قبلی رو مشخصه تجربه نکردین.نقل قول:
میتونین هم در نقش خلافکار باشین و هم پلیس در یک محیط باز...
هیچ موردی نداره. پاکه.نقل قول:
سلااام
بچه ها من میخوام آنلاین بازی کنم..
اما product key میخواد..
تو رو خدا یه راهی بگید که من بتونم آنلاین بازی کنم..
مرسی .. منظرم
مرسی عزیز... دیمت گرمنقل قول:
چقدر من احمقم
هر کردوم از پچ ها با هم فرق میکنه یا مکمل هم هستند؟ یعنی آخرین پچ و نصب کنیم درسته دیگه؟
بعدشم از خود سایت ماله من دانلود نمیکنه هرچی Accept میزنم... کسی لینک مستقیم آخرین پچ و نداره؟
اکتیویتوری که دو صفحه ی فبل مدیر انجمن(havas_1980) گذاشت برای همین کار هست!نقل قول:
سلااام
بچه ها من میخوام آنلاین بازی کنم..
اما product key میخواد..
تو رو خدا یه راهی بگید که من بتونم آنلاین بازی کنم..
مرسی .. منظرم
خوب بچه ها من این بازی رو الان تموم کردم در کل بد نبود!
از هر مسیر 1-2 طلا گرفتم
اون مسابقه 70 کیلومتری از همش جذاب تر بود بخصوص 8 کیلومتر آخرش بی وجدان ها زیر 380 نمی رفتند به زور و کمی شانس تونستم نقره رو بگیرم! به نظر من وقتی پلیس می شدیم و باید 7 تا ماشین رو متوقف می کردیم خیلی هیجان داشت و از مراحل دیگر پلیس آسون تر بود
الان می خوام آنلاین بازی کنم این اکتیوتور رو فقط باید اجرا کنم؟ دیگه تمومه؟ خودش می ره برا آنلاین؟
برا آنلاین می پرسید که ایمیل و پسوردت چیه الان با اکتیوتور دیگه نمی پرسه؟
-----------------------------------
الان اکتیوتور رو اجرا کردم یک صفحه داس اومد که اشاره کرده بود یک دکمه بزنم بعد که دکمه رو زدم هیچ اتفاقی نیفتاد و صفحه بسته شد بازی رو که اجرا کردم و f1 زدم باز ایمیل و پسورد می خواد
چطوری باید آنلاین بازی کرد؟
نقل قول:
دوست عزیز که activator رو گذاشتی میشه بفرمائید که این activator چیکار میکنه چون مشکل من اینه که از بازی میپره بیرون و ارورش اینه که میگه
this program has be stopped by windowsیه چیزی 2 مایه های don't send error
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
پچ دوم (ورژن 1.020) کفایت میکنه که از آدرس زیر می تونین بگیرین:نقل قول:
اکتیویتور بخش تک نفره هم از آدرس زیر:کد:http://ll.needforspeed.com/u/f/eagames/NFS/needforspeed.com/downloads/HotPursuit/NFSHP_1000_to_1020.exe
خیر. واسه انلاین زدن نیست. اسمش هم روشه. بخش تک نفره رو میشه آفلاین بازی کرد.نقل قول:
اون اکتیویتور فقط برای بخش تک نفرست. لطفا سوالتون رو در انجمن بازیهای آنلاین و شبکه ایی مطرح کنین.نقل قول:
بخش تک نفره رو میشه آفلاین بازی کرد.نقل قول:
این پیغام خطا از خیلی موارد میتونه باشه... سیستمون برای این بازی اصلا مناسب هست؟ شاید زیر حداقل سیستم مورد نیاز باشه... درایور هاتون به روز هست؟ آخرین پچ بازی رو نصب کردین؟ این مشکل چه وقتی رخ میده؟ نصب بازی به چه صورت بود؟ ستاپش؟ این موارد رو باید مشخص کنین.
من قبل اونم میتونستم تک نفره بازی کنما:18:نقل قول:
خیر. واسه انلاین زدن نیست. اسمش هم روشه. بخش تک نفره رو میشه آفلاین بازی کرد.
این پچی که گذاشتین کرک هم لازم داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
ای بابا! :31:نقل قول:
اون دوستمون گفت میخواد انلاین بزنه. شما هم گفتی با این اکتیویتور میشه. منم گفتم نه! نمیشه...
بالاخره واسه اولین بار باید ازش استفاده بشه تا وارد بازی شد!
کرک میشه همون اکتیویتوری که آدرسشو دادم!نقل قول:
نقل قول:
سیستم کاملا مناسبه من چند مدت پیش راحت بازی میکردم و حدود 80% رو رفته بودم درایورها به روزه آخرین پچ رو هم نصبیدم- وقتی ویخام وارد منو auto log بشم ینی وقتی که میگه press any key to continue
گرافیکشو بردم تا ته ولی همچین جلب نیست :13:... شیفت خیلی بهتره بود از این...
تبلیغات شیفت 2 هم توش بود... کی میاد؟
دوستا بعد از HOT POR SUITE چی میاد؟
شنیدم SHIFT 2 میاد ؟ صحت داره؟
آره درسته
نسخه ی بعدی Shift 2 هستش که تاپیک هم داره
نقل قول:
دوست عزیز اگه میشه لینک تاپیک SHIFT2 رو بزارید برام.
این صداش چرا اینجوریه؟ صدای ماشین خیلی کمه!! بخصوص توی جاده بارونی فقط صدای بارون میاد !! دیگه نه صدای ماشین میاد نه آهنگش
خوی توی قسمت تنظیمات صدا,صدای آهنگ و ماشین رو زیاد کن یا اینجوری بگم صدای بقیه _ی اجزاء صحنه رو کم و صدای اسپیکر pc رو بیشتر کن تا افکتها بهتر معلوم شه...نقل قول:
اونو که بلدم!!
مثلا صدای ماشین و محیط با هم تنظیم میشن!! چطوری صدای ماشینو بیشتر کنم یا صدای محیطو کمتر؟ :دی
برای رفع این موارد آخرین پچ بازی رو نصب کنین:نقل قول:
اگه هم نیاز به فعال کردن داشت از اکتیویتور زیر استفاده کنین:کد:http://ll.needforspeed.com/u/f/eagames/NFS/needforspeed.com/downloads/HotPursuit/NFSHP_1000_to_1020.exe
دوستان،میگم این بازی رمزی،کد تقلبی چیزی نداره که مثلا تایم غیر فعال بشه!!!!من فکر میکنم بازی مشکل داره!!!!
اون مراحلی که تایمی هست هر کاری میکنم تو زمان اول نمیتونم تموم کنم....واسه همینم مرحله بعدش روشن نمیشه،فقط پول یا ماشین باز میکنه!!!
واسه اولین باره نمیتونم تو اون تایم پیروز بشم!!!!
دوستان شما مراحل تایمی رو رد کردید؟!!مثلا اون لامبورگینی که ماشینه پلیسه و تایمی هست؟!!!
ممنون میشم راهنمایی کنید...
مراحل تایمی یکم سخته بخصوص پلیسیش چون اگه به جایی یا ماشینی بخوری به زمانت اضافه میشه برای همیننقل قول:
هم باید سریع بری و هم به جایی نخوری. ولی شما سعی کن اولویتت این باشه که به جایی نخوری می تونی ردش
کنی
سلام
من بعد از Most Wanted دیگه سراغ هیچ بازی ماشینی نرفتم چون دیگه جذابیت بازیهای ماشینی رو توی هیچ بازی در این ژانر ندیدم . علت جذابیت اون نسخه هم داستان جذابش بود که باید با یکسری حرفه ای که توی یک لیست سیاه قرار داشتن رقابت میکردیم که در این بین تعقیب و گریز پلیسی هم جذابیت بازیو دو چندان کرده بود ( آخرشم معلوم شد اون دختره اول بازی که هی چراغ سبز میداد خودش پلیسه من که بدجوری رو دست خوردم حقیقتا ) .
الان دیدم این تاپیک نزدیک به 200 صفحه ورق خورده حدس زدم این نسخه هم باید جالب باشه حالا اونایی که این نسخه رو بازی کردن , بازی قشنگی نسخه MW رو داره ؟ اصلا بازی داستان داره ؟
به عقیده من مهمترین عامل جذابیت در یک بازی داستان اون بازیه . شمام با من هم عقیده هستین ؟
شما اصلا طرف این بازی نرو به هیچ وجه .نقل قول:
اولا بازی اصلا داستان نداره کلا ! فقط یه مپ داره که مراحل مختلف بازی که میتونی پلیس یا اتومبیل فَراری باشی توش وجود داره . هر کدوم هم چند سبک مختلف داره و مراحل با پیشرفت شما باز میشه .بازی تیونینگ هم نداره .
دلیلش هم اینه که نیدفور اسپید سه مدل سری عرضه میکنه : یکی با حضور پلیس (مثل همین سری) ، یکی که توش تیونینگ داره(مثل MW ) و یکی هم که توی پیسته (مثل شیفت) ، این سری hot pursuit ـه و سبک این نید فور اسپید فقط تعقیب و گریز با سرعت بسیار بالاست. در عوض بازی کلی ماشین داره که اگه عشق ماشین باشی واقعا با بازی حال میکنی . در حالی که اکثر بچه ها عشق تیونینگ اند من با این مدل نیدفور اسپید بیشتر حال میکنم . چون مثه اون لازم نیست یه ماشین ضعیف ژاپنی یا فرانسوی بگیری و زور بزنی تا قوی اش کنی . بازی جوری طراحی شده که شما همیشه با سرعت بالا رانندگی کنی و تاکید بر لذت بازیه تا شبیه سازی که انصافا هم تو این زمینه موفق بودن.
پس اگه طرفدار اون مدل سری هستی این شماره از بازی رو نخر .