نسخه کامل دیگه فوقش تا چهارشنبه همه جا گیر میاد.فکر کنم nba 2k 2011 هم لینک دانلودش اومده.نقل قول:
ایول مبارکت باشه ایشالا برا ایکس باکس هم میاد ماهم ازش فیض می بریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] We Are 11
Printable View
نسخه کامل دیگه فوقش تا چهارشنبه همه جا گیر میاد.فکر کنم nba 2k 2011 هم لینک دانلودش اومده.نقل قول:
ایول مبارکت باشه ایشالا برا ایکس باکس هم میاد ماهم ازش فیض می بریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] We Are 11
آرمین جان مثل اینکه شما هم بله ! مبارک باشه .نقل قول:
اگه با هاردشو خریدی که هیچی وگرنه حتما یک فلش برای کنسولت بخر و بازیها رو روی فلش بریز تا هم درایوت ضعیف نشه و هم صدا نداشته باشه و هم اینکه گرمای اضافه تولید نکنه . علاوه بر اینها لود بازی هم برات سریع تر انجام بشه .
میگم دو ماه گلد رایگانتو نگه دار بعدا یک لایوی بزنیم :20:
مگه میشه فرقی با هم نداشته باشننقل قول:
دوستان متخصص میشه یه توضیحی در مورد این گزینه Rendering Quality بدن؟ من حتی بین حالت های High و Very Low تغییر چندانی در بازی نمی بینم، جز اینکه این مشکل افت فریم حل میشه.
اصلا این برای چی هست؟ با روی Very Low بودنش چی در بازی کم میشه؟
شما یعنی بین این دو حالت فرقی بین کیفیت بهتر تصاویر و آبجکت های بازی ندیدین؟!
میخوای دو تا عکس بذارم و فرقشون رو نشون بدم :13:
خوب من الان برگشتم به از 7 به xp sp3 همه مشکلات حل شد ! سیستمم قبلا گفته بودم
cpu intel dual core 2200
vga : 9500 gt 1gig
ram : 2
الان رو high و رزولیشن 1440*990 بازی روون میاد فقط گاهی اوقات احساس میکنم توپ که رو هواست کند حرکت می کنه ولی لرزشی هم نداره رو زمینم که خیلی روونه برای شما هم اینجوریه ؟
دقیقا این همون Personality + هستش و بسته به اینکه تیم مقابلت چه تیمیه،همونطور بازی میکنهنقل قول:
---------- Post added at 03:21 PM ---------- Previous post was at 03:20 PM ----------
هر دیسک ؟ lol من 75 تومن گرفتمنقل قول:
---------- Post added at 03:22 PM ---------- Previous post was at 03:21 PM ----------
البته یه چند تا گزارشگر مختلف هم داره و شما میتونی گزارشگر اسپانیایی،مکزیکی و .... ر. انتخاب کنی و لذت ببرینقل قول:
این درست , اما من منظورم این بود که توی نسخه 10 و توی درجه legendary تیمی که cpu کنترلش میکرد سرعت بازیسازی بیشتری داشت , پاسکاریهای سریع تری داشتن , منطقه بازیو بیشتر عوض میکردن , از فرصتهای گلزنی بیشتر استفاده میکردن و ... بنابراین فشار بیشتری روی دروازمون میومد اما توی دمو این موارد وجود نداشت و توی این درجه میشد از cpu راحت مساوی گرفت در صورتیکه خود من توی نسخه 10 و در همین مقدار زمان معمولا 2 یا سه تا گلو از بیشتر تیما میخوردم ( البته در حالت کاملا دستی ) .نقل قول:
از صحبت شما بر میاد این مورد توی نسخه نهایی فرقی با نسخه دمو نکرده . به هر حال ممنون
FIFA Soccer 11 NTSC XBOX360-COMPLEX
اگه كسي خواست دانلود كنه لينك دانلود تو قسمت Comments هست
زبان انگليسيه ولي متاسفانه NTSC
اون نسخه اي كه قبلا اومده بود پال بود ولي انگليسي نداشت.
عجب گيري كرديما!!!
کد:http://rlsgame.org/xbox-360/2-xbox360/2543-fifa-soccer-11-ntsc-xbox360-complex.html
مرسی ! بازی اصلی کی میاد ؟نقل قول:
فکر کنم مشکل از سی پیوتون باشه داداشنقل قول:
چقدر گرونه .نقل قول:
اونوقت بازی های x360 چنده؟
و اینکه بازی های ps3 و 360 رایتی هم فروخته میشه؟
NTSC که بهتره...نقل قول:
کیفیت تصویرش خیلی بهتره
راستی چطوریاست که نسخه های کنسول زودتر منتشر شدن؟!
ببخشید ولی فکر نمیکنم ریجیون به کیفیت مرتبط باشهنقل قول:
دوستان من بازی رو گرفتم نسخه ایکس باکس پال واقعاً خوشحالم
حالم بده حالم بده :8:اها بیا:8::5:
WE ARE 11
آها اینجا منظور Region بود...!
شرمنده
ولی NTSC و PAL از نظر کیفیتی با هم فرق دارن
مثلا همین کار رو که توی PES هم انجام بدی کیفیت تصویر به نظر من خیلی بهتر میشه
یا مثلا فیلمهای NTSC و PAL رو نگاه کنین متوجه میشین
در کل شرمنده...اشتباه از من بود
اینم یه نمونه اش.با کمی دقت خیلی راحت میشه گل زد.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبارک باشه .نقل قول:
نسخه pal رو از کجا گرفتی این ریجن که هنوز نیومده ! فکر کنم شما نسخه غیر انگلیسیشو گرفتی .
خب تعریف کن چه تغییری نسبت به دمو کرده ؟ سرعت بازی , درجه سختی بازی و...
معلوم نیست چرا نسخه pc نمیاد ؟؟؟؟
ممنون دوست عزیز نه این نسخه انگلیسی و پال هست تا ساعت 8 شب همه رو میگمنقل قول:
دوستان فیفا 11 برای ایکس باکس ریجن جی اومده؟؟؟؟؟
اگه آره یکی بگه از کجا میشه تهیه کرد....(ترجیحا تو کرج) ولی اگه نشد حاضرم برای 2-3 روز زودتر بازی کردن تا تهران هم برم:31:
سلام
بالاخره امروز یه ایکس باکس گرفتم اتفاقا منم کرجیم ولی امروز رفتم توپخونه کنسول گرفتم اگه میدونستم فیفا اومده حتما با کنسول میگرفتمش. البته فکر نکنم تهران باشه چون اون توپخونه ها تو بوق میکردن.
من تنظیماتم رو اینه:نقل قول:
اینم یه خلاصه ای از عملکرد کلید ها با کیبورد:
e+z=حرکات نمایشی
e و z=حرکت دادن دفاع به سمت چپ یا راست هنگام ضربات ایستگاهی
q+x=حرکت یک و دو
z= skill move طبق تنظیمات من با نگه داشتن کلید z
C+z=روپایی زدن=نگه داشتن دکمه z در حالت توقف و همزمان روپایی زدن با دکمه c
برای کنسول امده برای pc هنوز خبری نیست ادم وسوسه می شه بره یک Xbox 360 بخره من دمو نسخه pc رو روی TV 40 inch بازی می کنم واقعا بازی حرف نداره و خودم یک عمر pes باز بودم حالا افسوس که چرا زودتر کنسول نگرفتم که از نسخه های قبل بازی هم لذت ببرم واقعا با واقعیت نزدیک است چه داور چه بازیکن تماشاگر چه حرکات بازیکن حالت دستی هم خیلی هیجان داره بازی رو خیلی سخت می کنه بعد یک سوال خدمت دوستانی که کنسول دارن خیلی این نسخه pc با کنسول فرق داره ارزش داره کنسول بخرم من اینترنت سرعت بالا با پینگ 175 150 متغیر دارم pc انلاین میشه زد یا فقط مخصوص کنسول ؟ بعد یک مورد دیگر که دوستان گفتن دقیقا درسته من روی TV که بازی می کنم سرعت کمتر بازی سختر به نظر می رسه چون طبیعی تر نشون میده پاس ها یک خورده با مکث و بقیه موارد اما وقتی با مانیتور بازی می کنم پاس خیلی راحت تر بازی سرعت بالا تر پاس ها پینگ پنگی می شه داد و یک خورده از واقعیت بازی کاسته میشه اگر راحی پیدا کردین ما رو هم در اطلاع بزارید
ما که برای ps3 شو از توپخونه گرفتيم ، نسبت به دمو ميشه گفت ايراد هاش کمتر شده تا به کلی برطرف شده من که تو 10 دست بازی کردن هيچ ايراد يا bug ای نديدم ، سرعت بازی خيلی کمتر شده و واقعاً هم بازی سخت شده بود اين personality+ هم واقعاً مشهود بود در آخر هم بايد از شهروز جان تشکر کنم که اجازه داد برم پيشش و با هم بازی کرديم
دقیقا! به خصوص CPU اینطوری خیلی گل می زنه. رو اعصابه که دروازبان هیچ تلاشی نمی کنه و مهاجم حریف پشت سرش راحت می زنه تو گل! :41:نقل قول:
اگه شما زیاد گل خوردی دلیل نمیشه که بقیه هم زیاد با این روش گل خورده باشن
اتفاقا من روی این حرکات خیلی کم گل خوردم
اگه درست دفاع کنیم کمتر گل میخوریم...مثل PES نیست که برای دور کردن توپ فقط دکمه مربع رو بزنیم
باید مدافعین خودتون رو به سمت توپی که سانتر شده حرکت بدین تا توپ رو دفع کنن
چیزی که بارها توی فوتبال واقعی هم دیده شده.
دوستمون گفته بودند روی سانتر از جناحین و کرنر نمیشه گل زد من هم این نمونه را گذاشتم برای مثال .حالا اینطوری نیست که هر چی سانتر بکنی بره تو گل.گل زدن روی سانتر از کناره ها سخته ولی با کمی دقت شدنیه.:46:نقل قول:
سعید جان ما کلی نسخه 10 کنسولی رو بازی کردیم تازه روی درجه legendary که توی این دمو نیست اما اینجوری که شما میگی دروازه بان ضعیف نیست من نمیدونم شما داری در مورد چی صحبت میکنی آخه خیلیا ایراد میگیرن دروازه بان فیفا از حد معمول قوی تره . چطوره آدرس اونا رو بهت بدم من که نتونستم اونا رو قانع کنم که دروازه بان از حد نرمال خیلی قویتر نیست شاید شما بتونی متقاعدشون کنی یکیش همین آدام سایت wenb هستش که همش از این شاکیه که توی فیفا دروازه بانها به سختی گل میخورن امسال کلی خوشحال بود که توی نسخه 11 کنسولی یک کم راحت تر دروازشون باز میشه .نقل قول:
دوستان یکی نیست به ما بگه ریجن جی ایکس باکسو از کجا میشه تهیه کرد؟؟؟؟ من تو کفم!!! کمک plz :دی
بازی برای نسخه پی سی عرضه شده؟؟؟؟؟؟؟
منکه دیگه 10 رو تعطیل کردم هرچند که دوست داشتم با تیم موفقیتهای بزرگ کسب کنم اما می خوام یه هفته ای فیفا بازی نکنم تا تشنه تشنه 11 این بازی بشم
دروازبانا تو فیفا11 کنسول از هر لحاظ خیلی واقعی تر شده هم انیمیشنهای متنوعی بهش اضافه شده و هم از لحاظ مهار توپهای مشکل واقعی تر عمل میکنن.تو فیفا 10 بیشتر حرکات تکراری بود و خیلی کم انیمیشن داشت ولی در این نسخه واقعا انیمیشن های زیادی اضافه شده و دیگه حرکات تکراری نیستن.
باید بگم این بهترین دروازبانی هست که تا بحال در تمام نسخه های فوتبالی تجربه کردم.
- اگر سرعت بازی کمتر بشه + عملکرد cpu در حمله هوشمندانه تر بشه من سالها فیفا 11 رو بازی خواهم کرد.
نه هنوز منتشر نشدهنقل قول:
یک چند روز دیگه باید صبر کنین تا انتشار نسخه PC
نقل قول:
تاریخ انتشار : 28 سپتامبر برای آمریکای شمالی و 1 اکتبر برای اروپا و آسیا
دوست خوبم میشه لطف کنی بگی چند خریدی؟نقل قول:
:10:
تو پست های قبلی گفتم که 75 تومان :40::40: منم نخريدم دکتر شهروز خريده :11::11::11:
پوریا تو نسخه دموی کنسولی رو هم بازی کرده بودی ؟ اگه بازی کرده بوده فشار حملات cpu نسبت به نسخه دمو تغییری کرده ؟ توی دمو cpu زیاد فشار نمیاورد.
نقل قول:
منم تصمیم داشتم نسخه 10 بازیو سالها بازی کنم اما الان که دموی فیفا 11 رو دیدم نظرم عوض شد :31:
منم بازی رو گرفتم (360) . روی کاور بازی نوشته sports game of the year awards premios juego deportivo del ano ..
زبون english نداره !! بازی اصلیش کی میات؟؟
WE ARE 11 :10:
نقل قول:
والا حسين جان من با cpu اين فيفا 11 رو بازی نکردم تا حالا نسخه کنسولی دمو رو هم بازی کرده بودم فقط با خود شهروز بازی کرديم ، اين سؤال رو از خودش بايد بپرسی البته وقتی من رسيدم داشت با يه team به نام gerana بازی ميکرد توی تورنومنت که واقعاً معنی personality+ رو اونجا فهميدم چون تيم روبرو تو حمله هايي که ميکرد بعضاً با بی دقتی و يا نداشتن skill در زدن ضربات آخر و همچنين stop توپ همه موقعيت هارو از دست دادن ، حالا به شهروز ميگم که زود بياد و سؤال هارو پاسخ بده از همه ممنونم که وقت ميزاريد و پست های منو ميخونيد
این همه فن فیفا هیچ کس نمیدونه با pc میشه انلاین بازی کرد یا فقط باید کنسول باشه؟ با پینگ 175 برای بازی انلاین جوابگو است؟
چرا نميشه ولی بايد بازی رو original بخريد پينگتون هم عاليهنقل قول:
آقایون اصلا فیفا هیچ نقصی نداره. الان تشکر کنید زیر این ارسال :31:
من که نمیگم دروازبانای ضعیفن، تا به حالم با بالاتر از Professional بازی نکردم، هیچ وقت فراتر از دانسته ها و دیده هام قضاوت نکردم. ولی تو این سطح سختی، این ضعف بزرگ رو دروازبان ها دارن. من قبل این عکس ها که گذاشته بود، از قضا از یه موردش فیلم گرفتم (از همون فیلمای معروف :31:):نقل قول:
شما این رو ببینید. در واقعیت هرگز چنین گلی زده نمیشه، چون دروازبان همیشه روی توپی که از دور به روی دروازه ش فرستاده میشه مسلطه. اما این صحنه گل برای من زیاد اتفاق افتاده. البته متاسفانه خودم بلد نیستم بزنم، چون وقتی بزنی حال میده، ولی وقتی بخوری میشه باگ :31:کد:http://www.fcbarcelona.ir/ME/Games/FIFA11PCBugs/5.MP4
در هر حال من اونچه می بینم رو میگم، چه خوبی و چه بدی. منکر این نمیشه شد که گیم پلی فیفا فوق العاده س، ولی بدی هاش رو هم میگم، حتی اگر با واکنش های متعصبانه و بی منطق عده ای مواجه بشه که وقتم رو صرف جواب دادن به این دست ارسال ها نمی کنم. :20:
جناب با منطق
اگر این باگه و چندین و چند بار برای شما اتفاق افتاده پس بالطبع باید برای من و بقیه کاربران هم اتفاق می افتاد
چون که به گقته شما این باگه و نه اشتباه محاسباتی یا کنترلی که شما انجام میدین
من هم هیچ وقت نگفتم فیفا بازی کاملیه و هیچ مشکلی نداره...ولی یک سری مشکلات برمیگرده به عدم آشنایی یک سری از دوستان با کنترل این بازی و وقتی هم به مشکل میخورن اون رو باگ میدونن.
در صورتی که این خودشون هستن که دارن اشتباه میکنن
این وسط هم مشخصه که چه کسی و کسانی منطقی نظر میدن و چه کسی و کسانی از روی قصد و ...