سلام
بچه ها من چند روز پیش مدل
n82jq
رو از شیراز گرفتم
فوق العاده س. اگه سوالی درموردش داشتید بپرسید
چون چند روز بیشتر نیس که وارد ایران شده!!!!!
Printable View
سلام
بچه ها من چند روز پیش مدل
n82jq
رو از شیراز گرفتم
فوق العاده س. اگه سوالی درموردش داشتید بپرسید
چون چند روز بیشتر نیس که وارد ایران شده!!!!!
خواهش می کنم. در مورد ورژن نرم افزار ها اونطور که من در مقاله ای خونده بودم و یا از یک برنامه ی علمی تلویزیون دیده بودم ، بستگی به میزان تغییراتی داره که در اونها اعمال میشه! اگر به روند شماره گذاری سایر نرم افزارهای بایوس که در لیست سایت اسوس برای این لپ تاپ هست توجه کنید خواهید دید که شماره ها به ترتیب نیست. مثلا ورژن 202 اولین ورژن هست و بعد داریم 204 و بعد داریم 208 و بعد داریم 209-210 و حالا 212 . میتونه مثلا یکی از دلایلش میزان تغییراتی باشه (که به نسبت خود اون نرم افزار و محتواش) درش اعمال میشه و یا ممکنه برای این باشه که مثلا ورژن 211 رو تهیه کردند و بطور موقت منتشر شده و یا تست کردند و به دلیل مشکلاتی که داشته بلافاصله ورژن بعد رو منتشر کردن. به هر حال به دلیل هر کدوم از این توضیحات که بوده باشه برای ما فرقی نمیکنه و همیشه اونچه بر روی سایت اسوس منتشر بشه معتبر و قابل اطمینانه.نقل قول:
ما هم امروز به جمع 1333MHz ها و همچنین 8 گیگ پیوستیم :31:
امروز رمهای OCZ به دستم رسید و لپ تاپ رو یک حالی بهش دادم و آپگرید کردم. رمهای قبلی خودش 2 تا 2 گیگ از سامسونگ با فرکانس 1066MHz و تایمینگ 7.7.7.20 بودند. اما این OCZ دو تا 4 گیگ با باس 1333MHz و تایمینگ 9.9.9.20 هست که از بین رمهایی با باس 1333MHz برای لپ تاپ بهترین تایمینگ رو OCZ داره. بقیه 9.9.9.24 هستند.
فکر نمیکردم با افزایش رم تفاوتی در سرعت لپ تاپ ببینم اما واقعا اینطوری نبود :18:
سرعت لپ تاپ مثل زمانی که از هارد 5400rpm به Momentus XT 7200rpm آپگرید کردم به طرز فجیعی تغییر کرده. برنامه ها سریعتر از قبل باز میشند و کلا احساس میکنم هیچ فشاری به لپ تاپ نمیاد. چندین برنامه سنگین رو روش آزمایش کردم اما اصلا کندی سرعت رو توش ندیدم در حالی که قبلا وقتی از 4 گیگ رم استفاده میکردم و رم لپ تاپ 50 یا 60 درصدش گرفته میشد سرعت میومد پایین.
در ضمن یکی از مدیران انجمن سایت ایسوس که قبلا باهاش مشورت کرده بودم میگفت این لپ تاپ میتونه تا 4 گیگ رم رو ساپورت کنه. هر چقدرم براش توضیح دادم که آقای عزیز این لپ تاپ بایوس و مادربردش با لپ تاپهایی که 16 گیگ رم روشون نصب میشه فرقی نمیکنه تو خوردش نمیرفت و قبول نکرد. بهر حال اینم چند عکس از رمهای جدید و CPU-Z
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مطلب رو هم برای کسانی اینجا گذاشتم که در آینده میخوان رم لپ تاپ رو آپگرید کنند. اگر همچین تصمیمی داشتید نگران نباشید چون N61J هم راحت آپگرید میشه و مشکلی وجود نداره. :20:
مهران جان بد جور با این نمره های ویندوز و توصیفات افزایش سرعت افرادی مثل من رو وسوسه می کنی برای دست درازی به دل و روده ی لپ تاپ :دی :27:
نرید خرابکاری بکنید بعد بگید مهران گفت :31:نقل قول:
شوخی کردم عزیز :46:
راستش همونطور که قبلا هم گفتم افزایش حجم رم از 4 گیگ به 8 گیگ معمولا نباید در سرعت تاثیر بزاره. اما اگر یکی از 512 مگابایت بخواد یک رم 2 گیگ وصل کنه باید این سرعت رو احساس کنه.
منم روی همین حساب فکر نمیکردم افزایش سرعتی رو احساس کنم اما پیش بینی ها و حساب کتاب هام در مورد افزایش سرعت اشتباه از آب در اومد و روی سرعت لپ تاپ هم تاثیر گذاشت. در حدی که خودم هم باورم نمیشد.
من اولش میخواستم رمها رو به صورت 3 کاناله استفاده کنم یعنی 3 تا 4 گیگ و یا 3 تا 2 گیگ . اما هر کاری کردم نتونستم کیبردش رو باز کنم. تا حد خیلی زیادی هم جلو رفتم اما به بن بست خوردم و کیبرد باز نمیشد. اونطوری که فهمیدم جای 2 تا از slot هاش که خالیه زیر کیبرده و دسترسی بهشون هم سخت. واسه همین مجبور شدم رمها رو 2 کاناله ببندم.
به امید روزی که یک هارد SSD هم روش نصب بشه و دیگه به فکر آپگرید نباشم. :42::31:
اقا مهران یکبارگی یک لپتاپ نو میخریدی .:27: فکر کنم اگه این مادربوردش اجازه میداد گرافیک رو هم عوض میکردی! این همه خرجش کردی . من که منتظرم ببینم کی بقیه چیزهاشو اپگرید میکنی....... اقا یعنی من اگه این لپتاپ n61 رو بخرم با باس 1333 سرعتم با اینکه هارد سرعتش کمه خوبه؟ یا هارده مهمتره .... .راستی بلاخره اون مدلی که هارد سرعتش بالاست و بلوری داره رو پیدا کردم :21:
اگه 1333 بود که نیازه مبرم نیست . به نوع رم هم بستگی داره. ولی تا 1 سال مطمئن باش نیازت نمیشه. البته مهران توی این زمینه صاحب نظره!:46:نقل قول:
تبریک میگم:11::10:
از کجا؟ با کدوم گارانتی؟
بالا گفتم که هنزو نخریدم اما از شیراز و میگه 1390 یحتمل فردا صبح رود میخرمش :31: بلوری داره و هاردشو هم خودش میگفت که 7200 هست که ایشالا هست !
اینم یک حرفیه :31: اما با کلی ضرر:46:نقل قول:
راستش گرافیک به کارم نمیاد وگرنه آره اونم میشد یک کاری کرد. ال سی دی رو میگفتی بهتر بود. مثلا با یدونه Full HD عوض بشه :31:
حسن جان اگر بخوای به نفع جیب خودت بری جلو بهتره که از همون اول یک لپ تاپ با کانفیگ پایین(اما قابل ارتقا) با قیمت مناسب بگیری و بعد خودت آپگرید کنی.
هزینه آپگرید + هزینه لپ تاپ با کانفیگ پایین کمتر از هزینه ی لپ تاپی میشه که از همون اول همین کانفیگ ها رو داشته باشه.
بابک خودش خریده و میدونه من چی میگم. در ضمن آپگرید های شخصی با تحقیق انجام میشه و همیشه طرف میتونه بهترین انتخاب رو داشته باشه اما اگر از اول یک لپ تاپ کاستوم شده بگیری و یا بدی اونها برات آپگرید کنند همیشه قطعاتی رو استفاده میکنند که سودش براشون بیشتر باشه. از کجا معلوم رم Kingstone با تایمینگ پایین روش ندازند. هر چند که باسش هم 1333 باشه اما مهمتر از باسش به نظر من تایمینگشه. :46:
من اگر رمم 8 گیگ با باس 1066MHz و تایمینگ 7.7.7.20 بود هیچ وقت رم رو به 1333 آپگرید نمیکردم اما چون به حجم بالای رم احتیاج داشتم گفتم حالا که میگیرم بزار با باس 1333 بردارم هر چند که تایمینگش از رمهایی با باس 1066 بیشتره اما مسئله اینه که در رمهایی با باس 1333 کمترین تایمینگی که تا حالا وجود داشته 9.9.9.20 بوده و مثلا نمیشه یک رم با باس 1333 و تایمینگ 6.6.6.20 رو پیدا کرد چون وجود نداره. :46:
نقل قول:
اقا یعنی من اگه این لپتاپ n61 رو بخرم با باس 1333 سرعتم با اینکه هارد سرعتش کمه خوبه؟ یا هارده مهمتره .... .راستی بلاخره اون مدلی که هارد سرعتش بالاست و بلوری داره رو پیدا کردم
راستش عزیز همه اینها به هم ربط دارند و هیچ کدوم به تنهایی نمیتونند در پرفورمنس لپ تاپ اثر مثبتی بزارند. بزار اینطوری بگم اگر هاردتون 5400rpm باشه و باس رمتون 1066Mhz با تایمینگ 7.7.7.20 اگر هارد رو با یک هارد SSD یا Momentus XT عوض کنی لپ تاپ سرعت بیشتری رو پیدا میکنه تا اینکه هارد 5400 باشه اما رم رو از باس 1066 ببری به باس 1333 :46:
راستی تبریک میگم. حالا گرفتی یا میخوای بگیری؟ :11:
خسته نباشین!
یه سوال!!؟؟
چرا موقع نصب office 2010 که فایلش set upش رو هارد هست product key که پشت لپ تاپ نوشته رو وارد می کنم ارور می ده و می گه اشتباس!؟
مگه همینو نباید وارد کنم؟؟
و یه سوال دیگه!
واسه ریکاوری باید چی کار کنم؟؟
بک آپ واسه چیه!!؟؟
شرمنده مبتدیم!!!!:20:
لایسنس پشت لپ تاپ چه ربطی به Office داره. پشت لپ تاپ رو دقیق تر نگاه کن نوشته Windows Home Premium اگر مطلبی در مورد آفیس پیدا کردی خودم یدونه اورجینالش رو برات میخرم :31:نقل قول:
اون آفیسی که خودش داره رو هم به هیچ وجه نمیشه اکتیو کرد. پاکش کن و برو از آفیس های کرک شده و یا همراه با کرک استفاده کن. پیشنهاد من هم Office 2007 Enterprise هست چون با یک سریال رجیستر میشه و دردسر کرک هم نداره. :46:
و یه سوال دیگه!
واسه ریکاوری باید چی کار کنم؟؟
بک آپ واسه چیه!!؟؟
شرمنده مبتدیم!!!!:11:
دوستان سلام
ورژن جدید درایور صدا - (2.51)
از این لینک دانلود کنید
[HTML]http://www.softexia.com/drivers/47-realtek-high-definition-audio-driver.html[/HTML]
بهش بیعانه دادم تا نفروشتش ایشالا فردا صبح میگیرمش هاردش 7200 هست باس رمش پایین اینجوری که من فهمیدم اگه نیاز پیدا کرد میرم روش یه رم 1333 با تایمینگ خوب میندازم روش 1380 خوبه دیگه؟ میگن گرون شده و از این حرفا از طرفی هم واقعا سر پیدا کردن این لپتاپ با این کانفیگ پیرم در اومد و این مغازه هم 1 بیشتر نداره . از تمام دوستانی که این مدت منو تحمل کردن و بهم کمک کردن از جمله vioman . mehran ,..... عزیز که واقعا ممنونشون هستم و ایشالا از این به بعد به بقیه افراد کمک میکنم .
این مسیر رو برو...نقل قول:
Start>> All Programs >> Asus Utility >> AI Recovery
AI Recovery رو اجرا کن. 4 تا DVD خوب و با مارک خوب تهیه کن که بعدا نگی آخ کاش دستم میشکست اما این DVD ها رو نمیخریدم.
اجراش که کردی مراحل معلومه Next رو بزن و دونه دونه DVD ها رو بزار توش تا بک آپ بگیره. موقع بک آپ گرفتن و رایت کردن روی DVD ها سعی کن هیچ کاری نکنی.
بعد برو مسیری که در چند صفحه قبل گفتم و از ویندوز توسط خود ویندوز بک آب بگیر تا یک پشتیبان هم داشته باشی. یعو دیدی هیچی کار نکرد اما همین بک آپ ویندوز به دردت خورد.
در ضمن سعی کن تا جایی که میتونی از صفحه ی اول همین تاپیک شروع به خوندن کن. ضرر نمیکنی چون خیلی از سوالات چندین و چند بار پاسخ داده شده و شاید دیگه اون دوستانی که قبلا میمومدن نباشند اما راهنماییهاشون هست و میتونی استفاده کنی.
AI Recovery هم در صفحه 3 همین تاپیک براتون پیدا کردم وگرنه اسمش یادم رفته بود. خیلی وقته استفاده نکردم :46:
طرف چپ جعبه نوشته ببینی متوجهم میشینقل قول:
سلام مهران جان.نقل قول:
فکر کنم به 5تا DVD نیاز داشته باشه.چون مال من هم 5 تا شد.من هم اولش 4 تا خریدم .ولی وقتی گفت DVD 5 را بزار زد حال خوردم.آخه ساعت 12 شب بود. نمیشد برم یه DVD دیگه بخرم.
کاملا درستهنقل قول:
ولی توی درایو c یه فولدر هست به نام (اesupport)فکر کنم که تمام درایورها و برنامه های نصب شده رو لپتاپ رو توش داره
درواقع همون دی وی دی همراه لپتاپه که توی هارد کپی شده وحجمش هم 2.9 گیگابایته
میتونین این فولدر رو پاک کنین بدون اینکه چیزی از دست بدین یا اینکه به یه درایو دیگه منتقل کنین
اونوقت حجم ریکاوری هم کم میشه
اقا مهران این عکسایی که میزاری منو کشته(مخصوصا اونی که تو امضاته)نقل قول:
رم من کینگستونه با باس1333 و تایمینگ 9-9-9-24 ولی تو indexفقط 5.9 امیاز میگره!!
یه سوال مبتدیانه : رمهای لپاپ و دسکتاپ یکیه؟
سلام نه دوست عزیز دقیقان یکسان نیست تو اندازه فرق دارند اما تکنولوژِی ساختشون که یکیهنقل قول:
راستی چند نفر این بایوس جدیدو امتحان کردند چه طور بوده اپگرید بکنیم یا نه نظر خودم اینه که وقتی تو سایت اسوس اومده معتبره دیگه:21:
ممنون از پاسختنقل قول:
من دو روزه به 212 آپدیت کردم و مشکلی نداشته تا حالا
به نظر من آپدیت کن هرچی باشه این جدید تره دیگه
سلام دوستان من هرچی کلید fn +f2 رو میزنم فعال نمیشن رو هردو ورود ممنوع داره درحالی که همه اداپتورها فعال هستند
راستش خواستم بهت بگم اگر بایوست رو آپدیت نکردی آپدیت کنی و اگر درایو های مربوط به اینتل رو نصب نکردی نصب کنی و بعد دوباره Inrex رو re-run کنی یعنی دوباره اجراش کنی اما پست های بعدی رو که خوندم دیدم نوشتی بایوس رو آپدیت کردی.نقل قول:
میمونه یک چیزی ...
Intel® Chipset Software Installation Utility 9.1.2.1007
اینو دانلود کن... تمام برنامه های اجرا شده رو ببند... آنتی ویروس و فایروال رو اگر داری خاموش کن و بعد نصبش کن. بعد از نصب حتما ریستارت میخواد اما اگر نخواست خودت حتما ریستارت کن.
کد:http://downloadmirror.intel.com/10884/a08/INF_allOS_9.1.2.1007_PV.exe
رمهای لپ تاپ و دسکتاپ هم Gnulinux عزیز جواب دادند و گفتند که یکی نیستند. من هم اینو اضافه کنم که حتی رمهای لپ تاپ و نت بوک ها هم یکی نیستند.
برای دسکتاپ رمهای 240pin, 184Pin و 168Pin استفاده میشه که هر کدومش به انواع مختلف مثلا DDR2 یا DDR3 تقسیم میشه.
لپ تاپ های جدید و امروزی اکثرا از رمهای SODIMM 204Pin استفاده میکنند.
نت بوک هایی که در حجم های کوچک ساخته میشند و معمولا اینچشون کمه مثلا میتونه 8 اینچ یا 10 یا 12 باشند از رمهای 200pin استفاده میکنند.
برای لپ تاپ N61jq مشخصات رم در موقع خریدن باید این باشه 204Pin DDR3 SO-DIMM بعد از این مشخصات میتونی تصمیم بگیری که باس و تایمینگ چند باشند.
اگر درایو اینتل رو اونطوری که گفتم نصب کردی و بعد index رو re-run کردی و درست نشد...
تنها راهی که به ذهنم میرسه اینه که اگر کسی رو میشناسی که لپ تاپ با 4 گیگ رم داره. یعنی 2 تا 2 گیگ. باسش هم فرق نمیکنه چند باشه هم 1066 میشه و هم 1333 اونوقت ازش خواهش کنی که برای تست جلوی چشم خودش رمهای اونو بندازی توی لپ تاپ و دوباره آزمایش کنی. ببین که امتیاز فرق میکنه یا نه. البته سعی کن کسی رو گیر بیاری که رمهاش Kingstone نباشه.
یک نکته ی دیگه ای هم هست اینکه این امتیاز های ویندوز زیاد مهم نیستند. اگر رو این حساب باشه الان امتیاز ویندوز به رم من باید 7.7 یا 7.8 باشه چون من قبلش با رم 4 گیگ امتیازم 7.3 بود. چیزی که این وسط مهمه بنچ مارکه نه امتیاز ویندوز.
اگر برنامۀ Everest رو داری بازش کن. از منوی Tools برو و Cash and Memory Benchmark رو باز کن.
حالا قبل از اینکه Start BenchMark رو بزنی تمام برنامه های باز شده رو ببند... آنتی ویروس و فایروال رو خاموش کن... تنظیمات لپ تاپ رو با استفاده از برق شهری روی High Performance قرار بده و بعد Start رو بزن و از نتیجۀ نهایی عکس بگیر و اینجا بزار.
از دوستان دیگه هم میخوام این کار رو بکنند تا رم ها با همدیگه بهتر مقایسه بشه.
درایورش نصبه؟نقل قول:
یه دکمه هم کنار usb3 هست که مال خاموش و روشن کردنه وایرلسه فکر کنم
شاید از کانکشن Disable کردی...نقل قول:
سلام.میشه آخرین قیمت رو لطف بفرمایید.مرسی
دوستان سلام .
من هم مطالبی در مورد مباحث مطرح شده از تجربیات شخصیم می نویسم .
در مورد ورژن جدید بایوس باید بگم بعد از چند روز که آپگرید کردم مشکل خاصی احساس نمی کنم و باید احساس درونیم این هست که کمی پرفورمنس سیستم در کار با ویندوز بهتر شده از نظر سرعت لود شدن منو ها و پنجره ها و کلا عملکرد سیستم خوبه فقط تنها مطلبی که به نظرم میرسه این هست که شاید چند درجه مثلا 5 درجه حد اکثر ، دمای کارکرد سیستم بالا تر رفته مثلا بطور معمول دمای سی پی یو در حد 68 و 69 هست که البته این مساله می تونه دو تا عامل داشته باشه ، اول اینکه واقعا به دلیل افزایش فرکانس برخی قسمت ها و افزایش کارایی کمی دما بالاتر رفته و یا باگ و یا خطایی در سنسور های دما بوده که رفع شده و الان دمای واقعی رو نشون میده که بالطبع گاها فن ها هم با سرعت بیشتری کار می کنن .
در مورد رم و امتیاز ویندوز به اون صحبت کرد یکی از دوستان ، باید بگم که من هم با همون مشخصات یعنی رم کینگ استون 1333 و تایمینگ 9.9.9.24 و ظرفیت 4 گیگابایت ، نمره ای مشابه دارم یعنی 5.9 که به نظرم نمره ی کمیست . اما مطلبی خوندم رو سایت مایکروسافت درباره ی اساس نمره دادن ویندوز به قسمت های مختلف سخت افزاری که برام جالب بود . نوشته بود که ویندوز اساسا به حجم قابل دسترس ویندوز به رم (با منها کردم مقدار حافظه ی اشتراک گذاشته شده برای گارت گرافیک) نمره میده و این اساسی ترین فاکتروش هست پس نیاید زیاد به این نمره توجه کرد چرا که مثلا شاید در لپ تاپی مثل N61JQ که یکی از نقاط قوتش پرفورمنس گرافیکی هست شاید میزان دسترسی کارت گرافیک به حافظه ی رم بیشتره و به همین خاطر حجم رم در دسترس ویندوز کمتر محاسبه میشه و بنابر این نمره ی کمتری رو برای رم نشون میده . (راهش اینه که اگر کسی از دوستان بلده راهنمایی کنه چطور میشه دسترسی کارت گرافیک به رم رو محدود کرد و بعد دوباره نمره ی ویندوز رو حساب کنیم و ببینیم آیا این مساله صادقه یا نه)
==============
مطلب بعد در مورد نرم افزار واسط چیپ ست که مهران عزیز معرفی کردن . آیا این با اون نرم افزاری که روی سایت اسوس هست متفاوته؟
چرا اینجا به جای kingston نوشته kinston!!!!
اینم از این!!!
سلام دوستان.
منم پنجشنبه به جمع N61JQ داران پیوستم. 1470 گرفتم با هارد 640 و بلوری، خوب بود؟
فقط این سرعت هاردش خیلی پایینه، واقاً حیفه این لپتاب با این هارد. هاردهای SSD پیدا میشن؟ قیمتشون چطوریه؟
دوست عزیز میشه درمورد اون مواردی که ذکر کردی توضیح بدی؟ امتیاز ویندوز به رم من 5.9 هست، که فکر میکنم خیلی کم باشه درسته؟نقل قول:
امتیازام:
CPU 6.9
RAM 5.9
GRAFIC 607
GRAFIC 6.7
HDD 5.9
چطورن؟ خوبن؟
ممنون.
اگه جاییش نیاز به آپدیت داره هم لطفا بهم بگین.
نه فرقی نمیکنه. فقط نسخه ی جدیدترشه و اونی که در سایت ایسوس و یا در سی دی درایوهاش وجود داره قدیمیه.نقل قول:
در مورد CPU هم دمای بالای 60 درجه در مواقع معمولی مثل تو اینترنت گشتن, فیلم دیدن, موزیک گوش کردن اصلا طبیعی نیست. شما سعی کن کلاک سی پی یوی رو روی 930 تا 950MHz استفاده کنی. یعنی خود سی پی یو که از کلاک 1.6GHz شروع میشه و تا 2.8 گیگاهرتز میتونه بالا بره رو استفاده نکنی. شما از همون 930 مگاهرتز استفاده کن تا خودش هر وقت نیاز داشت با کلاک بالا تر اور بشه و تا 2.8 بالا بره.اینطوری حرارت و دمای سی پی یو کاهش پیدا میکنه.
ازهمه دوستان که وقت میگذارن و پاسخ میدن ممنونم
اینم تستی که قرار بود انجام بدم
اگه دوستان دیگه (بهخصوص اونایی که رمشون متفاوته) لطف کنن و این تست رو انجام بدن و نتیجه رو اینجا بگذارن ممنون میشم
مهران جان شما هم اگرچه مدل لپتاپت فرق میکنه ولی لطفا شما هم یه تستی بکن
ممنون
بنچ مارکهای مربوط به رید و رایت مموری خیلی خوبه و مشکلی نمیبینم.نقل قول:
اما در مورد اسم برندی که واسه رم نوشته ممکنه اشکال از نرم افزار باشه. اگر میخوای مطمئن شی CPU-Z آخرین نسخه اش رو از لینک زیر دانلود کن و بعد از اجرا کردنش برو به سربرگ Memory ببین اونجا اسم برند رو چی مینویسه.
CPU-Z 1.55
کد:http://www.cpuid.com/downloads/cpu-z/1.55-64bits-en.zip
خب پس به جمع ایسوس دارها خوش اومدی :10:نقل قول:
در مورد این امتیاز های ویندوز گفتم که اینها زیاد مهم نیستن. بنچ مارک بگیر و نتیجه رو بزار . ایطوری بهتر میشه نظر داد. در ضمن برند رم و با باس و همچنین تایمینگش رو هم بگو. :46:
SSD ها هم خیلی گرونند. تقریبا یک SSD خوب با حجم 250 گیگابایت نزدیک 1 ملیون و در بعضی مواقع تا 1.5 ملیون قیمت داره. یعنی قیمت یدونه N61jq :27:
اما با حجم پایینتر قیمت ها هم کم میشند حدود 400 تا 500 هزار تومن هم میشه گیر آورد.
:5::10::20::5: بلاخره خریدمش دم اسوس گرم واقعا فکر نمیکردم تا این حد خوشم بیاد ازش . تاحالا که مشکلی نبوده حتی سرهت هاردش و رمش منو اذیت نکردن . میخوام درشو باز کنم ببینم رمشو این چیزاش چجوریاست! پیچای پشتو باز کنم حله دیگه؟ میشه بگید کدوم هارو باید باز کنم ؟ ریکاوری هم گرفتم دقیقا 5 dvd شد . شکر خدا تا حالا که نه صدای هارد نه هیچ چیز دیگه دیگهای رو نمیشنوم . بنظرتون از همین حالا برم بایاس و کارت گرافیکو اپدیت کنم؟ (هنوز بازی وصل نکردم) راستی با برنامه هم چک کردم سرعت هارد رو 7200 نشون میده و باس رم رو هم 1066 . پیشسنهادم اینه که دوستان اگه خواستن بگیرن این مدلو بگیرن بهاطر سرعت هارد . راستی هاردم هم سیگیت بود . رم رو نمیدونم ولی چیزی پیدا نکردم . پشتشو که باز کردم عکساشو میزارم همینجا طلبه شدم بازش کنم !
مهران جان ، من الان یه بررسی کردم برای نرم افزار چیپ ست و سری به سایت اینتل زدم . همونطور که می دونی چیپ ست این لپ تاپ از نوع سری 5 هست (چیپ ست شما PM55 بود؟) و در قسمت ساپورت و نرم افزار های موجود برای این چیپ ست ، دیدم که آخرین ورژن موجود بر روی سایت اینتل هم 9.1.1.1025 هست و این همون ورژنیه که روی سایت اسوس هم موجوده . اینی که شما معرفی کردی 9.1.2.1007 هست و فکر کنم یه جای کار ایراد داشته باشه .نقل قول:
اما در مورد دمای سی پی یو و کلاک من لپ تاپم رو روی حالت بالاترین کارایی تنظیم کردم (High perfirmance) منظور شما همین مورده؟ یعنی از این حالت خارجش کنم؟ یا اینکه تنظیم دیگری باید انجام بدم؟
الان که چک میکنم دما روی 62 تا 64 هست و پروسس خاصی هم ندارم الان و مطلب بعد اینکه دمای محیط هم 25 هست حدودا .
مورد بعدی ، نرم افزار intel matrix storage هست که ورژن جدید ترش روی سایت اینتل موجود بود و دانلودش کردم البته هنوز نصب نکردم.<<<< دوستان این نرم افزار ظاهرا با این لپ تاپ سازگاری نداره و روی سیستم من نصب نشد و پیغام خطا داد و باید از همون نرم افزاری که روی سایت اسوس هست استفاده کنیم>>>>>>
این آدرس صفحه ی دانلود
[HTML]http://downloadcenter.intel.com/license_agr.aspx?url=/17882/eng/IATA89ENU.exe&agr=Y&sType=&PrdMap=&DwnldId=17882&s trOSs=All&OSFullName=All+Operating+Systems&lang=en g[/HTML]
و دیگه اینکه من از بایوس برای استاندارد ارتباط درگاه ها از ATA استفاده کردم و بنظرم میرسه که پرفورمنس سیستم بهتر شد و کارایی هارد بالاتر رفت البته در نمره ی ویندوز تغییری نبود البته شادی هم توهم منه و باید دوباره بعد از چند روز که در این حالت کار کردم برگردم به حالت قبل ببینم آیا تفاوتی بوده یا نه .
حسن جان مبارک ات برادر . به جمع اسوس دارها مخصوصا این مدل خوش اومدی . امیدوارم که به خوشی ازش استفاده کنی .در مورد باز کردن پشتش من بهت همچین توصیه ای نمی کنم و بهتره این کار رو نکنی چون ممکنه گارانتیت رو غیر قابل استفاده کنی. می تونی از نرم افزار ها اطلاعات سخت افزارت رو کامل ببینی .نقل قول:
در مورد kinston باید بگم که برای منم در بعضی منو ها این رو نشون میده و در برخی دیگه kingston
نقل قول:
بله عزیز چیپ ست های PM55 و HM55 جزو سری 5 حساب میشند.
در مورد نسخه ای که در سایت اینتل هم وجود داره اگر به لینکی که گذاشتم دقت کنی متوجه میشی که آخرین نسخه رو از سایت اینتل لینک دادم. در ضمن خودم هم از همین استفاده میکنم و وقتی هم که فرمت میکنم اولین چزی که نصب میکنم همینه نه اونی که در سایت ایسوس وجود داره.
این درایو چیپ ستی که گذاشتم برای تمام سری ها زیر کار میکنه و فرقی نمیکنه چیپ ست لپ تاپ شما چی باشه.
Intel® 4 Series Chipset Intel® 3 Series Chipsets
Intel® 5 Series Chipset
Intel® 6300ESB I/O Controller Hub
Intel® 848P Chipset
Intel® 865 Chipset Family
Intel® 875P Chipset
Intel® 910 Express Chipset Family
Intel® 915 Express Chipset Family
Intel® 925X Express Chipset Family
Intel® 945 Express Chipset Family
Intel® 946 Express Chipset Family
Intel® 955X Express Chipset
Intel® 965 Express Chipset Family
Intel® 975X Express Chipset
Intel® Centrino® Processor Technology
Intel® Chipset Software Installation Utility
Intel® E7210 Chipset
Intel® E7221 Chipset
Intel® E7230 Chipset
Intel® E7320 Chipset
Intel® E7520 Chipset
Intel® E7525 Chipset
Intel® E8500 Chipset
Intel® E8501 Chipset
Mobile Intel® 4 Series Express Chipset Family
Mobile Intel® 5 Series Chipset
Mobile Intel® 910GML Express Chipset
Mobile Intel® 915 Express Chipset Family
Mobile Intel® 945 Express Chipset Family
همینه دیگه... آخه واسه چی High Performance ؟ :31: وقتی سی پی یو میتونه توسط توربو بوست خودش رو اور کنه اونوقت لازم نیست در مواقع معمولی روی High بزارید. چون وقتی روی High گذاشته بشه سی پی یو همیشه و دائم با کلاک 2.3GHz به بالا کار میکنه. حتی در حالت چت کردن معمولی هم این کلاک پایین نمیاد. :46:نقل قول:
اما در مورد دمای سی پی یو و کلاک من لپ تاپم رو روی حالت بالاترین کارایی تنظیم کردم (High perfirmance) منظور شما همین مورده؟ یعنی از این حالت خارجش کنم؟ یا اینکه تنظیم دیگری باید انجام بدم؟
عکس بالا در صورت استفاده از High Performance هست. سی پی یو 61 درصد نسبت به حالت معمولی خودش که 1.6GHz هست اورکلاک شده و این یعنی حرارت بیشتر.
حالا عکس زیر در حالت Entertainment هست.
اگر دقت کنی میبینی اخلاف زیاده و بصورت Under Clock کار میکنه یعنی از اون چیزی که اینتل برای i7 720qm گذاشته کمتر. این کلاک فقط در مواقع معمولی اینطوریه و وقتی مثلا شما برنامه ای رو run کنید سی پی یو اتوماتیک میره روی کلاک بالا و تا حد 2.8 GHz هم بالا میره اما برنامه که باز شد و در حافظۀ رم قرار گرفت کلاک سی پی یو دوباره میاد روی دور و بر 930 تا 950 و آروم کار خودش رو میکنه.
دمای معمولی سی پی یوی من مابین 45 تا 50 درجه است و هیچ وقت ندیدم در حالت معمولی از 55 به بالا بره ولی اکثره توی 47/ 48 و این حدودا کار میکنه. اما موقع رندر کرد و یا دستور هایی که به کلاک بالای سی پی یو احتیاج دارند تا 67 و 70 هم بالا میره. :20:
اینو چک نکردم. مرسی که اطلاع دادی. :10:نقل قول:
مورد بعدی ، نرم افزار intel matrix storage هست که ورژن جدید ترش روی سایت اینتل موجود بود و دانلودش کردم البته هنوز نصب نکردم.
باید ببینم من کدوم نسخه اش رو دارم. بعدش هم باید تغییراتی که در این نسخه انجام شده رو از جایی پیدا کنیم تا ببینیم که مشکلی پیش نمیاره. چون همیشه آپدیت کردن در جهت مثبت حرکت نمیکنه و بعضی وقتها آپدیت نکنی بهتره :46:
ویرایش> پست رو که دادم دیدم ادیت کردی پستتو و گفتی نصب نشد. منظورت intel matrix storage بود دیگه؟
بفرما اینم مال من :20:نقل قول:
چرا بعضی اوقات که بنچ مارک میگیرم تو قسمت CPU Multiplier مینویسه 21X و بعضی اوقات مینویسه 18X.
مشکلی هست؟
---------- Post added at 12:05 AM ---------- Previous post was at 12:00 AM ----------
محسن جان معذرت میخوام اما امکان باورش وجود نداره و غیر ممکنه چطوری تو این همه صفحه اینو نگفته بود؟ وئ فکر کردید که Asus انقدر مشنگه که بیاد به شما بلوری رایتر بده؟ قصد بی احترامی ندارم اما امکان نداره شما بگو حتی 1 دستگاه بازم میگم امکان نداره ! تو سایت اسوس شما برو باسه این مدل زده بلوری ریدر . در کلام اخر هم بگم که نمیدونم شما چه اصراری داری تا به بقیه این موضوع رو بگی . دوستان دیگه هم که مدل شمارو داشتن گفتن که نداره بلوری رایتر نداره . لطفا بحث رو ادامه ندید .[/QUOTE]
من اصراری ندارم ثابت کنم رایتر هست یا نه فقط میخواستم بگم حرف من صحت داره و راست بودن حرفمو ثابت کنم و بگم که همینطوری حرف نمیزنم و دلیل برای حرفام دارم حالا هرکی میخواد باور کنه هرکیم نمیخواد نکنه :13:
---------- Post added at 07:04 PM ---------- Previous post was at 07:01 PM ----------
من اصراری ندارم ثابت کنم رایتر هست یا نه فقط میخواستم بگم حرف من صحت داره و راست بودن حرفمو ثابت کنم و بگم که همینطوری حرف نمیزنم و دلیل برای حرفام دارم حالا هرکی میخواد باور کنه هرکیم نمیخواد نکنه :13:
---------- Post added at 07:04 PM ---------- Previous post was at 07:04 PM ----------