خدا وکیلی تیمی که چند ماه پیش تو کره بازی کرد و برد کجا تیم الان کجا....!!!؟؟؟؟:24:نقل قول:
90% دلیل شکست ایران استرس بود:41:
Printable View
خدا وکیلی تیمی که چند ماه پیش تو کره بازی کرد و برد کجا تیم الان کجا....!!!؟؟؟؟:24:نقل قول:
90% دلیل شکست ایران استرس بود:41:
همین سه ساعت وقتی هم که تلف کردیم بسه مونه!!!
ما رفتیم برسیم به کارامون
یا علی دوستان
يه بنده خدايي بود بعد از هر برد تيم ملي ميومد اينجا شعر ميگفت ، نمي بينم ايشونو؟!:31:
نقل قول:آخه كدوم مدافع احمقي دو قدمي دروازه خودي، مهاجم حريف رو دريبل ميزنه كه شما ميگيد بهترين؟؟نقل قول:
چا توي نيمه اول با يه حركت 3 تا مدافع ايران رو جا گذاشت!
اين دفاع بود؟؟
انصافا توي بعضي صحنه ها مهاجماي كره بد كار كردن!
احسان حاج صفي رو تقريبا ميشه گفت بهترين مدافع ايران توي اين بازيا ،البته اونم بصورت نسبي!
و در مورد بدترينها كاملا موافقم + نصرتي!
من واقعا فلسفه بازي و وجود نصرتي توي تيم ملي رو نميدونم!!
حاجی تو همون بازی هم ایران دقیقا همین سبک بازی کرد با 3تا هافبک دفاعی و 2تا بال و یه تک مهاجم با یه بازی دفاعی.نقل قول:
این بازی هم به همون سبک بود و قرار بود از اشتباهات احتمالی کره ای ها استفاده بکنیم که نتونستیم و باختیم
حیف حیف و واقعا حیف چه امیدی به این تیم داشتیم
از دقیقه یک بازی استرس داشتیم
بخصوص دوتا لژیونرمون که بجای اینکه تکیه گاه تیم باشن ویبراتور تیم بودن
اصلا تعلیق نمیشیم مگر اینکه بزور بخوان بگذارنش کنار یا مثل اون زمان که علی ابادی معاون م بود بخواد خودش بیاد بشه رئیس که میشه دخالت دولت در فوتبالنقل قول:
به دلیل اینکه عربستان با اونها یکی هست. عزیزم عربستان و امارات و قطر سالهاست که کمیته ی داوران و مجمع اصلی ای اف سی رو به فساد کشوندند .نقل قول:
اگر ایران اینکار بکنه، میگن که سیاست در ورزش دخالت داده شده و ای اف سی هم نه، بلکه فیفا اینکار رو میکنه. چرا ؟ و.. ولش کن. اگر بگم، بحث سیاسی میشه.
مشکل اونها از جای دیگست.
-===================
قطبي: هميشه مقابل كره مشكل داشتيم اما مستحق شكست نبوديم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري فارس از دوحه افشين قطبي پس از شكست يك بر صفر ايران برابر كره جنوبي اظهار داشت: درست است كه در نيمه اول بازي در اختيار كره جنوبي بود اما ما توانستيم در بين دو نيمه با بازيكنان صحبت كنيم و در نيمه دوم فشار زيادي روي دروازه كره جنوبي آوريم.
وي ادامه داد: فوتبال خوبي بازي كرديم و در نيمه دوم شرايط براي ما فرق كرد. در اين ديدار مستحق شكست نبوديم و متاسفانه در اواخر نيمه اول وقتهاي اضافه گل دريافت كرديم و به علت اينكه بازيكنان ايران احساسي هستند نتوانستيم اين نتيجه را جبران كنيم.
قطبي اين تورنمنت را جالب دانست و خاطرنشان كرد: تجربه خوبي داشتيم اما متاسفم كه در اين مرحله از كره جنوبي شكست خورديم و از دوره رقابتها حذف شديم ولي در مجموع بازيهاي خوبي انجام داديم.
وي گفت: فوتبال ايران و كره جنوبي دو سبك كاملا متفاوت است و هميشه برابر اين تيم مشكل داشتهايم همانطور كه در ليگ قهرمانان آسيا نيز ذوب آهن برابر سئونگنام كره جنوبي متوقف شد.
قطبي درباره قرارداد با باشگاه شيميزو ژاپن عنوان كرد: قرار بود كه از اول فوريه به اين كشور بروم اما حال كه تيم ملي ايران از دور رقابتها حذف شده مجبورم زودتر به ژاپن بروم و كار خود را در اين باشگاه آغاز كنم.
خیلی ممنون. آقای عشق مردم...!
اگه بخوایم مشکل رو تو این بازی پیدا کنیم باید بگم مشکل از استفاده ی نادرست بازیکنا بود!!!
مثلا نوری باید بجای نکونام بود.بجای شجاعی باید همون غلامی میومد.پژمان هم باید زودتر میرفت بیرون.
اگه یکم هم قطبی بازی رو تو زمین خودمون نگه میداشت و با پاسکاره از زیر پرس در میومدیم که ایران شانس خیلی بیشتری داشت!
هر کی با من موافق هست و نیست بگه و بگه چرا.
مرسی..
اونجا هم تعلیق میشه به شرطی که رئیس فدراسیون استعفاش رو تایید نکنه.اگه تایید کنه مشکلی پیش نمیاد.فیفا به نماینه هاش اعتماد داره
من با نظر بعضی از دوستان کاملا مخالفم به نظر من بیشتر 23 بازیکنی که در این جام بودن + 4-5 بازیکن خوب دیگه ای که داریم می تونن دوباره یک دوره خیلی خوب رو در فوتبال ایران شروع کنند ( با توجه به اینکه سنشون هم بالا نیست ) من هنوز هم می خوام تاکید کنم که برد مقال عراق و کره شمالی همچین راحت هم نبود ( امروز دیدید عراق چقدر برای استرالیا مشکل ساز شد- تیم 23 ام جهان-)
امروز بازیکنان ما ( به جز یکی دو نفر) بازنده نبودن بلکه کادر فنی ( نه فقط قطبی که آنالیزورها مربیان و...) بازی رو واگذار کرد
خیلی ها از رضایی انتقاد کردن بعضیا میگن خلعتبری بازی همیشگیشو نداشت اما چرا؟ سادست چون به وسیلۀ کره ای ها کنترل شدن ( شوت رضایی صرفا از روی احساسات و کاملا به همین خاطر بود) امروز تیم ملی ایران باخت به خطر اشتباهات کادر فنی
اما متاسفانه تیم ملی ما سالهاست که میبازد به خاطر مدیران نالایق
پ ن: خیلی دوست دارم امیدوارانه بنویسم که این بازکنان میتونن تیم ما رو دوباره به اوج برسونن ولی افسوس که می دونم با این مدیریت محاله!!
فلسفش وجود بند پنقل قول:
me too..........نقل قول:
دقیقا...اوندفعه هم بازیکن کره سوتی داد وگرنه...نقل قول:
آقا اصلا چه اصراریه که ما کره رو ببریم؟ اگه ببریم که اصلا فوتبال مدرن و برنامه ریزی و همه چی زیر سوال میره!!
قطبی بر خلاف بازی های قبلی خیلی تیم رو بد ارنج کرد و یه جورایی نشون داد که هنوز تجربه کافی نداره.
حالا خدا به دادمون برسه سره انتخاب سرمربی:18:
آقا داشتم میرفتم، اما قبل رفتن با این یه پستت کلی حال کردم: :31::31::31:نقل قول:
"""" آقا اصلا چه اصراریه که ما کره رو ببریم؟ اگه ببریم که اصلا فوتبال مدرن و برنامه ریزی و همه چی زیر سوال میره!! ""
رائه: فوتبال ايران بين آسيا و اروپا مانده است
ايران بازيكنان خوبي دارد و در مرحله مقدماتي بهترين نتيجه را كسب كرد اما به نظر من آنها در سطح فوتبال آسيا و اروپا ماندهاند يعني نه به صورت تيمهاي اروپايي بازي ميكنند و نه به شكل تيمهاي آسيايي.
منصوريان تاكيد كرد: امروز كره جنوبي و ژاپن از سطح فوتبال آسيا فاصله گرفتهاند و در رقابت با تيمهاي شرق آسيا ديگر شانس اين را نداريم كه بگويم هميشه تيم برتر آسيا هستيم.
وي افزود: در بازي امشب اشتباه جواد نكونام و البته مسعود شجاعي منجر به گل كرهايها شد. شجاعي جام را با بدشانسي شروع كرد و در ابتدا سرما خورده و در ادامه كتفش نيز آسيب ديد.
منصوريان تصريح كرد: تيم ملي به مديريت نكونام در زمين احتياج داشت اما حتي در جام هاي جهاني و در تورنمنتهاي بزرگ هم تيم ملي اشتباه ميكند و امروز روز نكونام نبود.
كلا همه با اون سه تا برد جو گير شده بودن همه شده بودن خياباني! (جواد خياباني)
تلوزيون كه سرود قهرمانانو پخش ميكرد و...
اخرش هم كه هيچي به هيچي
یک مطلبی هم اضافه کنم : با توجه به این بازی از شجاعی و نکونام اون حرف و حدیث های قبل از شروع جام منو به فکر فرو برده که شاید بازیکنان حق داشتند.نقل قول:
یاد پتی بخیر که بعد از حذف از جام جهانی خطاب به رئیس فدراسیون شون گفت اگه نره با تی پا میندازیمش بیرون
نگو نگو!!نقل قول:
غرور ملی
شادی
هی ...................... (آه کشیدم)
من هم دلم برای شادی فوتبالی برای غرور ملی فوتبالی تنگ شده....!
کاش این حرف رو مدیریت فوتبال هم می فهمید! فهم کافی نیست باید درک کنه!
واقعا انتظار داشتید ایران از کره ببره ؟ : )))))))))))))))
به نظر من:
سازمان تربیت بدنی زیاد مقصر نیست! دلیل:
الان عملکرد اکثر فدراسیون های ورزشی در حد خوب به بالا هستش... اینو به عینه تو گوانگژو دیدیم! پس مشخصا این سازمان (خیلی ببخشید) اینقدر احمق نیست که با وجود جو سی؟اسی اجتماعی کشور و طبیعتا تو چشم بودن ورزش، واسه فدراسیون های مختلف بودجه کافی رو نده و برای موفقیتشون باهاشون همکاری نکنه...
فدراسیون فوتبال: مطمئنا یکی از مقصر هاست (شک نکنید)! شاید هم مقصر شماره یک! بعد از جام جهانی 2006 و حذف تیم ملی در مرحله گروهی، تو این 5 سال چی کار واسه فوتبال ملی این مملکت انجام داده! ما تو دو جام ملت ها تو مرحله یک چهارم حذف شدیم و به جام جهانی هم نرفتیم (حتی به پلی آف!!!) تو مسابقات آسیایی هم در دو دوره اخیرش، فوتبالمون از قهرمانی هاش دفاع نکرد - المپیک پکن هم نرفت... تیم ملی جوانانمون (زیر بیست سال) هم هیچ عنوان خاصی نیاوردیم و فرت فرت تو مرحله گروهی مسابقات آسیایی حذف شدیم...
کل افتخار فدراسیون فوتبال تو این 5 ساله، فقط میتونه به تیم ملی نوجوانان و قهرمانیش در سال 2008 در آسیا و صعودش به ورلد کاپ 2009 و صعود از مرحله گروهی هستش...
مخلص کلام، تو این 5 ساله تو هر رده ملی فوتبالیمون یه نتیجه مثبت نگرفته این فدراسیون فوتبال.
کادر فنی: به نظرم مقصر شماره دو کادر فنیه... به نظرم فدراسیون حداقل با برگذاری بازی های تدارکاتی نسبتا خوب و سازمان لیگ با همسو کردن تیم ملی و لیگ، واقعا برادری شون رو ثابت کردن... تمام بازیکنان هم تو اوج آمادگی شون در باشگاهاشون به تیم ملی اومدن...اما...
یه مربی و کادر فنیش باید بر اساس ابزاری که دارن، برنامه هاشون رو پیاده کنه و ادعای نتیجه گیری کنه... متاسفانه تاکتیک تیم ملی تو این 4 بازی، بیش از اینکه رو زمین باشه، رو بازی های هوایی بودش... این در حالیه که اکثر بازی کنان تیم ملی ما قد کوتاه، و ریز نقش هستند و قدرت سرزنی و بعضا قدرت بدنی رو ندارند... وقتی تیم ملی تو دادن پاسای پشت دفاع و قطری افراط می کنه، باید بازیکانی رو داشته باشه که قدرت کنترل توپ و حمل توپ و تمام کنندگی بالا رو داشته باشند... اما وقتی این موضوع مشاهده نمیشه، چرا ما باید رو بازی هوایی افراط کنیم و بالای 80 درصد بازیه رو زمینمون، تو یک سوم دفاعیمون باشه؟؟
بازیکنان: من به شخصه تو این تورنومنت بازیکنان رو هم سر حال دیدم هم با تعصب و باغیرت... البته بازیکنای کم فروغ هم بوددن مثل همین شجاعی که از ابتدای شروع بازی ها یکی از متوسط ترین و یا شاید ضعیف ترین مهره های ما بود... اما در کل اگه تو این بازی ها امثال شجاعی یا نکونام یا... ضعیف بودن، بیشتر به نظر من بابت تفکر کادر فنی بود تا خود بازیکنا... شاید اگه سرمربی ما یه فرد دیگه بود، ما کره رو میزدیم...
در کل من مقصر اول رو فدراسیون فوتبال و مقصر دوم رو کادر فنی میدونم... به این دو تا رای میدم...:20:
در پایان امیدوارم دوباره تیم ملی سال های 96 و 2004 رو ببینیم...:20:
یاعلی:11:
شما هم دلتون نمی آد تاپیک رو ترک کنی؟نقل قول:
حق دارید وقتی دلمان برای شادی فوتبالی برای غرور ملی فوتبالی تنگ شده....!
چاره ای نیست همین جا باید خودمون رو سرگرم بکنیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [COLOR="Silver"]
شرمنده تکراری ...
100%نقل قول:
عزیز اون بیچاره ها کم فروشی نکردن. نکونام بد بازی کرد. مخصوصاً نیمه اول ولی کم فروشی نکرد. یکی اگه آماده نیست مربی باید تشخیص بده و تعویضش کنه. در مورد مسعود شجایی بیچاره هم میگم خیلی مقصر نیست. وقتی بیمار باشی همین میشه. تعویضشم تیری در تاریکی بود که شاید یه جرقه ای چیزی بزنه. و + اینکه کره ایه مسعود رو کشت. با زانو زد پس سرش بعد هم با تمام وزنش با باسن افتاد رو کتفش. بابا بیچاره 50 کیلو هم وزن نداره. مرد بیچاره.نقل قول:
نقل قول:
من با این جمله هایی که از دوستمون نقل کردم تا حد زیادی موافقم. استرس داشت از سر ررو روی تیم میبارید
موافقم.نقل قول:
آقا من وقتی صحبت تروسیه شد گفتم. اینا باید برن چند تا مثلاً 15-20 تا مربی فوتبال پایه رو با زور پول (مثل عرب ها) بیارن به کشورمون و بزارنشون که رو جوون ها کار کنن و ددستیار ایرانی مطیع همون مربی ها هم باهاشون باشن تا یاد بگیرن و بعد از دوره طولانی جای اونا رو بگیرن. اون ها که دیگه مثل مربی های بزرگسالان 3 ملیون دلار در سال نمیخوان. 10 سال بعد اصلاً دیگه از این مشکلات نخواهیم داشتنقل قول:
در کل من فکر نمیکنم کسی کم فروشی کرده باشه. نکونام خوب نبود. به شجایی امیدی نبود از اول ولی مصدومیتش کار مضاعف دستمون داد تیموریان وضایفش رو انجام داد اما همه دیدن که دقیقه 118 توپ تو پاش بود گوشه 18 قدم ولی استرس نمیذاشت تصمیم بگیره. آخر هم توپ رو زد بیرون. پژمان نوری تلاشش رو کرد ولی اواخر کم آورده بود و استرس هم امونش رو بریده بود. واقعاً از همون بازی اول نبود یک هافبک وسط بازیگردان مشخص بود. تعویض نوری باید انجام میشد ولی من انتظار داشتم یا مبعلی یا اونیکی نوری رو بیاره.
ای کاش نداشتیم ای کاش ایران در مرحله گروهی امیدوارمون نمی کرد ...نقل قول:
حداقل این جوری کمتر اه و حسرت می کشیدیم.
سرخوردگی و غم اولین حس بعد از شکست است.به اشکهای این دختر بچه ایرانی نگاه کنید.عکس ، عکس تلخی است
[/COLOR] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمناً من 10 -15 صفحه قبل یه پست راجع به داوری دادم. یکی اومد بهم اعتراض کرد (اون موقع تاپیک بسته بود و نمیشد نقل قول کرد)
من بازم میگم. ایرماتوف بد اشتباهاتی رو در حساس ترین موقع داشت. ما به خودمون باختیم اما این اشتباهات وجود داشتن. پارک جی سونگ به خاطر هند عمد و خطا روی رضایی باید دو تا کارت زرد میگرفت و اخراج میشد. دفاع کره دقیقه 117 توپ رو تو 18 با دست کنترل کرد که 100% پنالتی بود. آخرشم 2 دقیقه وقت اضافی اعلام کردن ولی 1:34 گرفت. بای شخص من این ها + دو سه تا موقعیتی که ما هم داشتیم باعث میشه فکر کنم میتونستیم پیروز بشیم.
هر چند نیمه اول واقعاً آبرومون رفت
آخه رو چه حسابی ؟ رو چه کتابی؟ اگه ایران از کره می برد که دیگه ایران نبود ! اونا نمودار پیشرفتشون صعودیه مال ما نزولی ! چه انتظاراتی دارید واقعا !نقل قول:
آقا : دی و علامت تعجب رو میتونی دوباره جلوی "قهرمان" بذاری :دی زننده تاپیک
یادداشت بعد از شکست - ایران به کره باخت و نکو به پارک
هنگامی که پارک جی سونگ، با حرکت هایش یک تنه تیمش را رهبری می کرد و قدرتش را به رخمان می کشید ما بدنبال کسی می گشتیم تا حقمان را در زمین بگیرد.
سایت گل - تمام آرزوهایمان را جمع کرده و چشم به ساقهایش دوخته بودیم. او قرار بود جای همه آنهایی که با آنها در تیم ملی خاطره داشتیم و دلمان برایشان تنگ شده بود را برایمان زنده کند. او قرار بود ستاره باشد.
او قرار بود مرد روزهای سخت باشد و قرار بود در خاطره هایمان در این تورنمنت بزر گ جایی برای خود اشغال کند و از همه مهمتر او قرار بود کاپیتان باشد. نکونام و نمایش دلسرد کننده اش روبروی عراق در پس پیروزی تیم ملی، گل طلایی ایمان مبعلی و البته و صد البته دوندگی های تمام ناشدنی آندرانیک تیموریان پنهان شد هر چند همان روز هم نوشتیم که شماره 6 آنی نبود که توقع داشتیم، سرد بازی می کرد و هرگز شوری نداشت برای جلو آمدن و اضافه شدن به حمله وران و گل زدن اما نکونام عراق، روبروی کره شمالی نه تنها پیشرفتی نداشت که حتی در جا هم نزده بود و نمایشی کاملا مایوس کننده داشت.
سه بازی مرحله مقدماتی را به فراموشی سپردیم و چشم انتظار بازی با کره بودیم. از ستاره منچستر یونایتد نمی ترسیدیم و هنگامی که صحبت از او به میان می آمد سینه مان را سپر می کردیم و می گفتیم آنها اگر کاپیتان « پارک جی سونگ» را دارند ما هم کاپیتان « نکو» را داریم. اگر «آن» همه کاره منچستر است «این» هم ستون اوساسوناست. کلی خط و نشان کشیدیم و رویا آفریدیم که امشب نبرد میان دو کاپیتان را چه کسی به سود خود پایان خواهد داد.
در این بازی غیبت کاپیتان بیش از همیشه دلمان را به درد آورد. هنگامی که پارک جی سونگ، با حرکت هایش یک تنه تیمش را رهبری می کرد و قدرتش را به رخمان می کشید ما بدنبال کسی می گشتیم تا حقمان را در زمین بگیرد اما... خسته شدیم آن قدر چشم گرداندیم ، آن قدر منتظر شدیم تا نکونام هم به خودش بیاید و بشود ستاره و در یک لحظه شادی را به اردوی ایران بیاورد اما... سوت پایان بازی زده شد، کره ای ها در آغوش همدیگر پیروزی و صعودشان را جشن می گرفتند و ما همچنان به دنبال گمشده مان بودیم. باورمان نمی شد.
آن چیزی که از باخت برایمان سنگین تر بود کم آوردنمان در زمین بود. برد کاپیتان کره ای بود و باخت کاپیتان خودمان.
کد:http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2011/01/22/2318587/%DB%8C%D8%A7%D8%AF%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA-%D8%A8%D8%B9%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%B4%DA%A9%D8%B3%D8%AA-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D9%88-%D9%86%DA%A9%D9%88-%D8%A8%D9%87-%D9%BE%D8%A7%D8%B1%DA%A9
قبول ولی یادمون باشه همین سازمان با دخالت های بی جا با انتخاب کاملا دیپلماسی! کفاشیان این بلا رو سر فوتبال اورد.نقل قول:
خدایی خداداد عزیزی یه حرف قشنگ قبل از شروع بازیها زد:
اگه با این وضع فوتبال قهرمان بشیم حق کره و ژاپن رو خوردیم!
واقعا این تیما هم نظم دارن هم بازیکناشون از ما بهترن هم با جون و دل بازی می کنن...
در کل مدیریت نالایق همین میشه نتیجش
بعد از برد دوم آقای رئیس سازمان باد در غبغب انداخت و گفت نتیجه گیری تیم ملی نتیجه برنامه ریزی دقیق سازمان تربیت بدنیه!:31:
جدا یا دوران دائی و کریمی و مهدوی کیا و عزیزی بخیر :41: چقدر باحال بودا، یادتونه، حتی میباخت هم با بازیش حال میکردیم
حالا کی قطبی اخراج میشه؟
وقت اضافه ای که گرفته بود یه دقیقه بودنقل قول:
اون 34ثانیه رو اضافه تر گرفت
ولی پارک باید اخراج میشد کلا
همش داشت خطا میکرد
از باخت تیم زیاد ناراحت نشدم ایندفه چون نیمه اول رو که دیدم آمادگیشو داشتم که این اتفاق بیفته مثل کسی که یه خبر بد رو بهش یواش یواش بدن تا شک بهش وارد نشه !
واقعا هم حق کره ای ها بود
ضعف مفرط خط هافبک و نبود بازیساز و کلا تاکتیک ! از اصلی ترین دلایل بودن
از بازیکنای کلاسیک ایرانی که بتونن یکتنه نتیجه رو عوض کنن مثل کریمی , دایی , عزیزی هم که خبری نبود
اما اشتباه بزرگ رو قطبی با نیوردن مبعلی به زمین انجام داد
آخه یکی نیست بگه که شما که تاکتیک ندارید و دلتونو خوش کردین به ارسال توپ رو دروازه حد اقل یه سانتر درست و حسابی بیار توزمین
ولی خط دفاع خیلی خوب کار کرد عقیلی , حاج صفی و حسینی
حیدری هم بد نبود
خط هافبک هم افتضاح بود
خط حمله هم که بیچاره ها چیزی بهشون نرسید که ببینیم چیمیکنن
برنامه این یارو کوثری رو داره بازی امارات نشون میده
همین امارات هم چند سال دیگه ایران رو میبره:41:
اکثر دوستان بعد از بازیهای مرحله مقذماتی که 3 برد پیایپی آوریدم احساسات رو وارد کردن و گفتن ما قهر مانیم چیزی که تو نظر سنجی هم مشخص بود... اما بنده از اولش گفتم این تیم یکی مثل عربستان میشه وآبروریزی میکنه که خدا روشکر نکرد وبرایهمین قضیه هم شده باید از قطبی ممنون باشیم که تکونی به فوتبال فلک زده ملی دا. اما وقتی از گروه بالا اومدیم بنده گفتیم عیار فوتبال ما تو این باز مشخص میشه چون تیمهای کره شمالی و امارات بدون گل زده رکورد دار شدن که هردو تو گروه ایران بودن... بنده هیچ از تیم انتظار نداشتم تا این مرحله بالا بیاد اما اومد ودست قطبی هم درد نکنه ....
اما میرسیم به مقصرین
بازیکنان تیم خیلی تو این جریان مقصر به خصوص به خصوص نکونام که واقهاض تو این تورنومنت سرافکندمون کرده با پاس های اشتباه ( بازی اول برابر عراق و این بازی خیلی بد بود ) شجاعی هم همینطور ولی هیچ کس به اندازه نکونام بد نبود...
سازمان تربیت بدنی : تو ایران همه کاره تربیت بدنی هست و فدراسیو همون کشک خودمون هست.. نمونه بارز کشک بودن فدراسیون این بود که تو دور اول 5 گزینه داخلی رو انتخاب کرد( قطبی، قلعه نویی، ذوالفقار نصب ، جلالی، مایلی کهن) و اخر سر کس دیگه مربی تیم ملی شد چون با رئیس تربیت بدنی به گفته خودش شام خورده بود ... ایندر حالی بود که بین 5 گزینه فدرسیون نبود .. الانم دقیقآض همینطور بود... اینا میان تو قبل از شروع جام علناض اعلا م میکنن قطبی رو بعد از جام نمیخوایم همین امر بعث میشه بازیکنا از مربی ابایی نداشته باشن نمونه حرکت شجاعی بعد تعویض شدنش تو بازی با عراق بود که همه در جریانش هستید
3- فدراسیون ... فدراسیون مقصر هست فقط به این دلیل که استقلالی نداره وهمه کس در موردش نظر میده الا مسئولین خودش ، اگه هم نظر خودشون وبخوان بگن مثل دادکان کنار زده میشن
4- قطبی : قطبی مقصر هست چون تیم در این بازی آخر که اتفاقاً معیار اصلی محک تیم بود نشون داد در برابر تیمهای درجه آسیایی حرفی برای گفتن نداشت ( هر چند ابزار مورد نظر که هون بازیکنان مطلوب باشن رو نداشت ) ولی ما در این مسابقه تا کتیک به خصوص یاز تیم ندیدم به خصوص در فاز حمله که هیچ توپی به مهاجم ما نرسید و همانطور که شاهد بود 115 دقیقه ایران زیر فشار بود وکوچکترین خطری برای دروازه کره ایجاد نکرد.