نقل قول:اوشون مشکلی ندارن !!نقل قول:
این دوستمون خیلی ....:21::21:
Printable View
نقل قول:اوشون مشکلی ندارن !!نقل قول:
این دوستمون خیلی ....:21::21:
حامد ایول الله
یه ریوو کامل ازش بگیر
یه عکس از پایه رومیزیش هم بنداز
حامد جان مبارکه :20:
آپدیت کن به 2.1 روشش رو هم به ما یاد بده:31: رفیق شفیقمون داره کچلمون کرد بس گفت آپدیت کن برام .. 15 چوق می گیرم ازش نص نص :31:
نه دوست عزیز با آپدیت 2.1 مولتی تاچ اضافه نمیشه.نقل قول:
بعضی از دوتا ن ه ک ر تونستن کاری بکنن که انشالله تا چندوقت دیگه رو این گوشی پیدا میشه
و اگر بصورت رسمی میخوای یه حرف های هست که در آپ دیت بعدی اضضافه میشه
Sony Ericsson Xperia X10 HD
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.plemix.com/phone-sonyericsson-x10hd-phone
بووووو میاد :دی
با اپدیت بعدی اضافه یمشه اینو رسما تایید کرده سونی!نقل قول:
نه دوست عزیز با آپدیت 2.1 مولتی تاچ اضافه نمیشه.
ممنون فرهوده .ممنون مهدی.
مهدی برای آپدیت من اول از companion استفاده کردم ولی سرعت نتم کم بود و ناتموم موند.
بعد اومدم از update service استفاده کردم.شما این برنامه رو از سایت سونی اریکسون بگیرید و نصب کنید.بعد هم موقع نصب مرتب شما رو راهنمایی میکنه و یعید میدونم مشکلی باشه.
سوالی بود در خدمتم.
عکس از ایه هم گرفتم ولی آپلود سنتر نیافتم.
فروشگاه زبرجد بزرگ
XPERIA X10 قیمت 443000 تومان
نقل قول:
سلام .من دیروز ایکس 10 خریدم اولش گفت 420 ولی آخرش برام 520 آب خورد.فروشنده ازمن 80 تومان گرفت تا به قول خودش روی گوشیم کار کنه تا هنگ نکنه برام برنامه هم نریخت.سرم کلاه گذاشته؟لطفا راهنماییم کنید. راستی توی جعبه چه چیزایی باید باشه؟ ممنون
سلام .من خیلی ناراحتم به خاطر اینکه چند ماه صبر کردم تا این گوشی رو بخرم.موقعی که میخواستم بخرم فروشنده گفت که هندزفیری بلوتوث نداره.توی جعبه فقط کیف بود.حالا چیکار کنم؟ خیلی ناراحت وعصبانیم.خواهش می کنم که کمکم کنید:41:
سلام.نقل قول:
با توجه به فرمایشات شما و قیمتی که دوستان میفرمایند یه50 60 تومن بیشتر سرتون گول نمالیده.این شگرد جدیده دزدیه که معمولا" هم تو پاساژ علاءدین مورد استفاده قرار میگیره اول یه 20 30 تومن پایین تر قیمت میدن بعد به بهانه نصب برنامه و هنگ نکردن و ....انواع این اراجیف یه پولی میگیرن که مجموعا" یه 50 60 تومنی کلاه میره سر خریدار.شما اگه حالشو داشته باشی یتونی بری صنف موبایل فروشها با فاکتور شکایت کنی و پولت رو پس بگیری.لازم به ذکره که شدیدا" هم پیگیری میکنن.:46::11:
گوشی X10 دو مدل بسته بندی داره یکی با هندز فری و دیگری بدون هندز فری شما پک معمولیش رو گرفتی .در مورد اینکه حالا په کار کنید هم هیچی ,میتونی بری یه هندز فری بخری.:11:نقل قول:
MW600 شیراز 75 تومن
این پشتیبانی از 16 میلیون رنگ کی اضافه میشه اصلا اضافه میشه یا اینکه خرید این گوشی ریسکه ؟
از کجا فول پک بخرم ؟ قم هستم
ظاهرا اضافه نمیشه....البته مطمئن باش صفحش چیزی کم نداره....نقل قول:
این پشتیبانی از 16 میلیون رنگ کی اضافه میشه اصلا اضافه میشه یا اینکه خرید این گوشی ریسکه ؟
فول پک رو تهران پیدا میکنی....قم رو نمیدونم....دوستی هم ندارم اونجا متاسافنه....اهواز،تهران وشیراز اشنا دارم ولی قم نه...
قول داده بودم از استند عکس بگیرم و بزارم.ببخشید دیر شد.آپلود سنتر نداشتم:
کد:http://tehranpic.net/images/lejbydrncwsksgfj9wuy.jpg
عکس دوم هم نمونه عکس گرفته شده با دوربینه گوشی هست.دوربین خیلی خوبی داره.
کد:http://tehranpic.net/images/c0isojdu7lh3f7yg7xj8.jpg
حامد نمونه فیلمبرداری HD داری بذاری؟
آپلود کن
فرهوده باور کن هنوز 1 بارم فیلمش رو تست نکرم.در اسرع وقت به روی چشم.
2 تا ایراد من توی ایکس 10 دیدم که خیلی اذیتم میکنه.1 صدای مکالمه که صدای طرف خیلی ضعیف میاد و صدای من که برای اون میره هم ظاهرا اونقدرا قوی نیست.این 2 تا مشکلش هست که تا حالا دیدم.
از لحاظ سرعت و عملکرد خوب به روی بالا هست.
دوستان من چند تا سوال دارم
نه مالتی تاچ نه صفحه 16م اضافه نشدن
پس 2.1 چه مزیتی داره؟
تو 2.1 هم timescape هست دیگه؟
در کل چه فرقایی دارن؟
ممنون
---------- Post added at 10:30 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------
و یه سوال دیگه
کیفیت پخش موزیک و بلندی صدا با هدفونش چطوره؟
---------- Post added at 10:32 PM ---------- Previous post was at 10:30 PM ----------
و یه سوال دیگه
کیفیت پخش موزیک و بلندی صدا با هدفونش چطوره؟
2.1 تغییرات زیادی داره.امکانات و تنظیمات خیلی بیشتر شده.فیلم برداری بهتر.دوربین هم فکر کنم بهتر شده.دسکتاپ ها بیشتر شده.تغییرات به شدت محسوس هست.خیلی هاش ریز هست.
در مورد کیفیت و بلندی صدا هم توی اسپیکر زیاد نیست ولی توی هدفون هم بلندی و هم کیفیت خیلی بالاس.حتی توی هدفون معمولی خودش.
باز اگه سوالی بود در خدمتم.
---------- Post added at 08:43 PM ---------- Previous post was at 08:42 PM ----------
آهان اون تایم اسکیپ و مدیا اسکیپ هم هست و توی آپدیت بعدی بهتر و کاملتر هم میشن.آپدیت بعدی فعلا گفته شده روی اینترفیس هست نه روی اپدیت 2.1 به 2.2 یا 2.3.
برای هر دسکتاپ میشه یه بکگراند گذاشت؟
من n900 دارم و به این قضیه خیلی عادت کردم اما میخوام x10 بگیرم
این امکان رو داره یا نه؟
و اینکه به نظرتون x10 واقعا بهتره؟
بازوژم ممنون از کمکتون
---------- Post added at 10:54 PM ---------- Previous post was at 10:51 PM ----------
مشکلات فونت فارسیش حل شد؟ تو اس ام اس و وبگردی
---------- Post added at 10:54 PM ---------- Previous post was at 10:54 PM ----------
مشکلات فونت فارسیش حل شد؟ تو اس ام اس و وبگردی
شما والپیپر رو میتونید انتخاب کنید بعد توی هر دسک تاپ که میرین ادامه عکس نشون داده میشه.یه عکس رو در نظر بگیر.5 قسمتش کن.هر دسک تاپ یه بخشی رو نشون میده.
من با N900 کار نکردم.پس نظری نمیتونم بدم.ولی از لحاظ سیستم عامل تقریبا مطمئن هستم بهتره.
فارسی رو بعد از روت میشه اضافه کرد.که روت هم کاری نداره.هم توی اس هم وب گردی 98 درصد درسته.
---------- Post added at 09:05 PM ---------- Previous post was at 09:03 PM ----------
بزار مزیت هاش رو بهت بگم:
1.سیستم عامل+سرعت
2.اینترفیس(تایم اسکیپ و مدیا اسکیپ)
3.باتری
4.کیفیت و بلندی صدا.
5.دوربین
باز هم اگه بود میگم.
بلندی صدا در هزنفری یعنی تا چه حد؟
از پی990 بیشتر؟
من P1 داشتم.خیلی بیشتر از اونه.20-30 درصد بیشتر.وقتی با پی 1 آهنگ گوش میدادم صداش رو بقیه نمیشنیدن اما این چون بلنده صداش شنیده میشه.
کیبورد فارسی رو دوستان چی استفاده میکنن؟کشته ما رو.
یعنی وقتیکه اپدیت میکنی صداش توی هنزفری از 1.6 به 2.1 در 2.1 بیشتره؟
نمیتونم دقیق بهت بگم.ولی در کل صداش خوبه.نمیدونم از 1.6 به 2.1 تغییر زیادی داشته یا نه.
وقتی p1 داشتم صداش تو هدفون واقعا کم بود
تو محیط شلوق قشنگ صدای بیرون غالب بود
ااین اینجزری نیست؟
من با نسخه 1.6 برای دوستی بود تیست کردم خیلی صداش کم بود در حد پی990
من به نظرم صداش به اندازه کافی بلند هست.از پی 1 گفتم که بیشتر هست.منم با پی 1 مشکل داشتم.
بهترین کیبوردی که یافتم با کلی تنظمات و امکانات+ساپورت فارسی:
smart keyboard pro.v3.11.0
تم نداره؟
محیطش فقط آبیه؟
رنگ دیکه نمیشه؟
تم داره ! مشکی هم میشه :دی
بچه ها این گوشی کیبورد فارسی داره ؟ ( یا با آپدیت میشه بهش اضافه کرد ؟ برنامه کیبورد منظورم نیست ! )
تم فابریکه؟نقل قول:
تو 1.6 یا 2.1؟
میشه عکس ازش بزارید؟
مثلا از محیط timescape مشکی
ممنون
ٱهان یه چیز دیگه
تو 2.1 timescape دقیقا همونشکلیه؟
بازم خیلی خیلی ممنون
من که تم ندیدم که عوض بشه.والپیپر داره.
تایم اسکیپ فرقی نکرده ولی از لحاظ عملکردی بهتر شده.
---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:10 PM ----------
گوشی از اول ساپورت فارسی رو نداره.
باید روت بشه و بعد از اون فونت روی گوشی ریخته بشه.
خبرایی هست که توی آپدیت بعدی فارسی داشته باشه یا از طرف شرکت یا به شکل دیگه.
کیبورد فارسی هم نداره ولی براش انواع کیبورد فارسی هست.
صدای X10 در محیط بیرون کوتاهه و فقط برای محیط های کم سر و صدا مناسبهنقل قول:
اما صدای این گوشی در هدفون مطلوب و قابل قبول هست
برای 2.1 هست !!
X10 Res Mods v1.5
Update 12/12/10
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Gingerbread
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهراد جان کجاشه؟من که ندیدم.جز اینکه با دست کاری بشه تغییرش داد.
بدین وسیله اصلاح میکنم که تایم اسکیپ تم داره.در واقع بک گراند رو میشه به زنگهای مختلف تغییر داد.
اینا برنام هستن حامد جان :دی
مدیا اسکیپ رنگاش عوض میشه ؟؟ چه رنگایی داره ؟ تایم اسکیپ چی ؟
آره.اینا که گذاشتی لانچر هست فکر کنم.درسته؟
تایم اسکیپ تنوع رنگ داره.سبز.آبی.نارنجی.آبی کمرنگ تر.صورتی .فکر نکنم دیگه بشه اضافه کرد بهشون.
مدیا اسکیپ نمیشه!
مشکی چی داره ؟
اره لانچر ه !