من که 128 قدیمی هستم و شبانه روی 16!
Printable View
من که 128 قدیمی هستم و شبانه روی 16!
آقا من 128 جدید دارم و می دونید شارژ هر 2 گیگ اضافه 5700 هست ، الان سوال من اینس که برا سرعت 1 مگ ، شارژ هر 2 گیگ اضافه قیمتش چقدره ؟ همون 5700 هست ؟
مرسی
دوستان اگه مخابرات گواهی اشتغال به تحصیل دبیرستان میگیره من برم سرویس 256 یا 512 بگیرم ! چطوره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم از 128 قدیمی ما !!!
بله، همون 5700 هست.نقل قول:
کسی از دوستان از مودم ایسوس برا اینترنت مخابرات استفاده میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟جواب میده ؟؟؟؟؟؟؟؟
ظاهرا دوباره سرعت شبانه رو 130 کردند. من الان دارم با 130 دانلود می کنم
منم 130 می دی الم
من روزانم 18-20 ! :|
الان با شبانه 14
اینا چشونه چرا هی سرعت بالا پایی میشه
دوستان کسی شب بیدار بوده ببینه سرعت چند بود؟
5 دقیقه اول که من بیدار بودم سرعت وحشتناک بالا بود از 130 هم رد میزد خوشحال خوابیدم گفتم کلی دان میشه امشب ولی صبح که بیدار بودم خیلی کم دانلود شده بود حساب نکردم چن مگ دانلود شده ولی فکر کنم در حد همون سرعت 16 چیزی دان شده
چه جالب منم همچین حالتی داشتم خیلی کم دان شده ،شب ها سرعت دوباره اومده پایین ؟نقل قول:
من بیدار بودم.
سرعت پایین اومده بود. (یا به قول خودشون واقعی شده بود)
سلام
قسمت خرید گیگ توی اکانت من حذف شده! (سرویس 512 سه ماهه) الان داره حجمم تموم می شود! چی کار کنم؟ (این عدد صفر هم گوشی را بر نمی داره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
----
اگر آپلود بیشتر (خیلی بیشتر) از دانلود باشه چه اتفاقی می افته؟ (میان منو بگیرن ببرن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) (همیشه 15 کیلو بایت سند دارم! فکر کنم بدونید منظورم چیه! )
نقل قول:
واسه من هم که چند روز دیگه تمام میشه،گزینه پرداخت نیستش، (مواقعی که دارن تغییراتی میدن، برش میدارن که احتمالاً مشکلی واسه کسی پیش نیاد)
sent بیشتر باشه مشکلی نداره، این هم که سرعت رو کم میکنن واسه send فک نکنه کسی علت سیـاسی داره
نقل قول:
خاصیت ممیز ADSL از سایر DSL ها این است که جریان اطلاعات از یک طرف بیشتر است یعنی نا متقارن است. صاحبان مراکز اینترنتی معمولا برای بازاریابی ADSL آن را وسیله ای برای اتصال کاربران به شیوه ی انفعالی معرفی می کنند. یعنی وسیله ای که می تواند جریان داونلود سریع تری از اینرنت ارائه دهد ولی نیازی ندارد سرورهایی را به کار ببرد که در سمت دیگر سرعت بالایی نیاز داشته باشد. اما چرا ADSL در خیلی جاها معمول ترین نوعی است که به کاربران خانگی ارائه می شود؟ این هم یک دلیل تکنیکی و هم یک دلیل بازاری دارد. از نظر تکنیکی به نظر می رسد در انتهای DSLAM که سیم های بسیاری از حلقه های محلی (local loop) به هم نزدیک می شوند احتمال وجود اختلال بیشتری ناشی از مدارهای دیگر وجود دارد تا در ساختمان کاربر. سیگنال آپلود در نویز دار ترین بخش حلقه ی محلی بسیار قوی است. پس از نشر تکنیکی به صرفه تر است به جای مودم کاربر انتقال با سرعت ذره ای (bit rate) بالاتری صورت گیرد. از ان جا که معمولا کاربران خاگی سرعت داونلود بالایی طلب می کنند شرکت های تلفن تصمییم گرفتند به عنوان یک حرکت مثبت adsl را عرضه کنند. از نظر بازاری محدود کردن سرعت آپلود جذابیت این سرویس رابرای کاربران صنایع و ادارات پایین می آورد و اغلب باعث می شود با صرف هزینه ی بیشتر دیجیتال سیگنال 1 تهیه کنند. بدین ترتیب بازار ارتباطات دیجیتال بین کاربران خانگی و کاری تقسیم می شود.
کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1:Roja_azad/%D8%AE%D8%B7_%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%B1%D8%A7%DA%A9_%D8%AF%DB%8C%D8%AC%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84_%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%B1%D9%86
کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AE%D8%B7_%D8%AF%DB%8C%D8%AC%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84_%D9%85%D8%B4%D8%AA%D8%B1%DA%A9_%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%B1%D9%86
سرعت امشب هم واقعیه واقعیه !!! ..... 16
رسما دیوانه هستن یا دوست دارن ما رو بازی بدن و کیف کنن ، خب از همون اول تکلیف رو معلوم کن بی پدر مادر ...
پینگ رو سیاحت کنید دوستان :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما به دنیا ثابت کردیم که اگر نمی توانیم با کیفیت ترین و سریع ترین اینترنت دنیا رو ارائه بدیم ، در عوض بی کیفیت ترین و کندترین اینترنت جهان رو در پاچهء مردم فرو میکنیم ! سال جهاد اقتصادی مبارک !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!کد:http://www.speedtest.net/result/1252434691.png
پ.ن : اولین باره سرعتی که سایت اسپید تست نشون میده از سرعت دانلودم بیشتره !!!! الان سرعت دانلود 8 کیلوبایته !!!!!!!!!!
به جون خودم یه آدم کور و پشه ای نشسته پشت کامپیوتر هی سرعت شب رو زیاد و کم میکنه تا مارو اذیت کنه
آخه فلان .... فلان یا سرعت رو کم بزار بمونه یا زیاد
عجب مسخره بازی ایه ها
دوستان یه موردی رو تست کنید ببنید درست هست یا نه بعد بیان بگید
قبلا که سرعت شبانه خوب بود اگه تو ساعات رایگان به هر دلیلی اینترنت قطع میشد و دوباره وصل میشد سرعت کم میشد و میرفت روی 16 یعنی کافی بود یه لحظه دیسکانکت بشید دیگه سرعت اون شب داغون بود
من دیشب نگاه کردم توی ساعت 1.11 دقیقه خودش دیسکانکت شده و بعدش دوباره وصل شده(یوزر وپسورد تو مودم سیو شده) دقیقا یادمه اولش سرعت بالا بود قشنگ 130 تا رو پر میکرد اما بعدش اومد پایین
حالا اونایی که سرعت بالا دارن حتما ارتباتشون قطع نشده و باید دنبال راهی باشیم که ارتباط قطع نشه تا سرعت بالا بمونه
من یه جورایی گفته شما را قبول دارم ولی بجور راهی رو که بشه از از دیسکانکت شدن جلوگیری کنه . بعید میدونم بشه یه همچین کاری کردنقل قول:
دوستان یادتون باشه که این تاپیک توسط کارمندان مخابرات خونده میشه .بهتره بهشون توهین نکنید چون ممکنه باعث بشه که همین چند هفته ای که سرعت شبانه بالا بود دیگه تکرار نشه و برای همیشه سرعت شبانه رو 16 بمونه
عجب من که دیشب تست نکردم سرعت چطور بود اما روزانم که مثل قبل هست...3 ماه 128 جدید.نقل قول:
وقتی کل شبکه دیسکانکت بشه کاری از دست ما بر نمیادنقل قول:
من سرویس 1مگ سالیانه دارم.دیشب1.5گیگ بیشتر دان نشد.شبهای قبل 3گیگ هم میشد.
:2:
کم هست یکم.نقل قول:
من قبلا هر شب بیشتر از 3.5 گیگ و گاهی حدود 4 گیگ دانلود می کردم. الآن هم که کم شده، حدود 2 گیگ دانلود می شه.
البته لینک ها رو از چند تا سایت میذارم که اگر سرورهاشون مشکل داشت، سرعتم پایین نیاد.
باورتون نمیشه تو منطقه ماک سرعت روزانه روی 10-50 متغیر بود عجیب ! الان همین ک 130 قدیمه کلاما انداختم تو هوا ! من حس میکنم اینا سیاست خوفناکی پیش رو گرفتن ! دارن آسته آسته میکنن ! (هرکاری که میخوان :31:) !
یکی واسه من سرعت روزانه و شبانه سرویس های بالاتر رو توضیح بده !
256 ؟ 512 ؟ 1024 ؟! ببینم صرف میکنه برم طرفش یا نه ؟! بخصوص تابستون :دی
خب هر کی هر چقر پول بده اش میخوره. اینجوری که معلومه چند روزیه سرعتها را ثابت کردند و دیگه نوسان نداره.
سرعت هم با توتجه به پهنای باند خریداری شده معلوم میشه.
من پرسیدم ازشون یه خانم اینا به من گفت
128 : روزانه 1 مگ و شبانه 128
512 : روزانه 2 مگ و شبانه 512
1 مگ : روزانه 2 مگ و شبانه 1 مگ
خوب منم میخوام بدونم برا همه این دیسکانکتی اتفاق میفته یا برا بعضیا هست
دوستان میتونید تحقیق کنید زودتر از موعد میشه سرعت رو ارتقا داد یا نه؟
من شهرستان هستم اینجا کسی که جواب بده نداره شما ها که اصفهان هستید میتونید سوال کنید؟
اگه یه مگش خوب باشه مجبورم برم روی اون چون شبانش خیلی خوب هست من هنوز 128 قدیم هستم و 4 ماه از 6 ماهم مونده
دوستان من یک روز تا صبح بیدار موندم که سرعت شبانه را چک کنم اما اتفاق های جالبی افتاد اینکه اینترنت ساعت 1:20 الی 130 قطع می شه و از دوباره وصل می شود و دوم اینکه شبانه این که بیشتر از 2گیگ نمی شه دانلود کرد و من که سرعت 1 مگ گرفتم شبانه بالاتر از 40 نمی رود.
واقعا یک سری اتفاق های عجیب رخ می دهد.
من معمولا هر شب تا حدود 2 بیدارم، اما قطع شدن ِ ده دقیقه ای رو ندارم.نقل قول:
و سرعتم هم ثابت روی 225 بوده که الآن شده 130 تقریبا.
مثلا توی عید که سرعت خوب بود، assassins creed رو که 7.8 گیگ هست، توی دو شب گرفتم.
شاید از سرورهایی که دانلود می کنین مشکل دارن.
مشکل من دیسی هست کلا زیاد دیسی دارم همین الان چک کردم امروز تا الان سه بار دیسی شده و بعدش خودش وصل شده این دیسی ها تو شب کار رو خراب میکنن فکر هم نمیکنم سراسری باشه چون اگه باشه اولا برا همه هست ضمن اینکه تو روز دیگه نباید اینقدر دیسی داشته باشم باید فردا بیفتم پی این مورد بلکه درست بشه
ساعت 12 امشب یه قطعی داشتم
از بعد از قطعی چند ثانیه سرعتم افت شدید داشت
دانلودم الان روی 1.5 کیلو بایت
یعنی نصف دایال آپ
در ضمن سایت اسپید تست هم برام باز نشد
فکر کنم اینترنتا به فنا دادند
نقل قول:
شما زیادی به مخابرات نزدیک هستید که سرعتتون اینقدر خوبه کمتر کسی پیدا می شه که سرعت ثابت داشته باشه بحث عید هم جداست الان اگه می تونید 7.8 گیگ در دو شب هم نه 4 شب بگیرید راضی کننده هست.
من دیشب کنترل کردم حتی بدون اون قطعی هم سرعتم کم شد یعنی حدود 1 الی 2 دقیقه سرعت خوب بود بعدش 16 شد
الانم رفتم دیدم توی شب هم دو بار قطعی داشتم ولی ربطی به سرعت نداشت چون هر دو تاش وسط های شب بود اون موقعی که سرعت افت کرد قطعی نداشتم
تو روحشون با اینترنتشون
نه نزدیک نیستیم.نقل قول:
اما سرعتم کم و زیاد نمی شه اصلا. نرم افزار bandwidth هم نصب کردم، نمودارش اکثر اوقات ثابت هست.
الآن که سرعتا رو پایین اوردن که دیگه نمی شه به اندازه ی قبل دانلود کرد، اما دیشب قبل از شبانه مودم رو خاموش و روشن کردم و صبح که مجدد خاموش و روشن کردم تا پنل رو چک بکنم، توی اون فاصله اصلا قطع نشده بودم و وضعیت دانلود و آپلودم هم اینجوری نوشته:
57.35M 2.11G
این شناسه پرداخت کننده در پرداخت الکترونیکی رو چی باید زد؟
من تا حالا تو هیچ خرید اینترنتیای که داشتم ندیدم اینو
بايد زنگ بزني شناست رو بگيري
تو پنل نوشته
Ebrahim67 جون شما چه سرعتی گرفتید؟