درخواست جمع اوری رو تایپ کردم ازش پرینت گرفتم امضاش کردم اسکنش کردم ایمیلش کردم به :thumbsup::n08: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
درخواست جمع اوری رو تایپ کردم ازش پرینت گرفتم امضاش کردم اسکنش کردم ایمیلش کردم به :thumbsup::n08: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کار درستی کردی. غیر قابل تحمل این شرکت کلاهبردار
ساعت 2 شب. تو هر چی با این احمق ها مشکل داشتم. تو پینگ مشکلی نبوده. البته فاصله ام هم با مخابرات خیلی کمه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این شرکت چیز خاصی نداره تخلیه کن راحتنقل قول:
واسه حجمی که میده موندم. وگرنه تا الان تخلیه بود
پیشگامان که حجم هاشو نصف و یک چهارم کرد منم واس همین تخلیه کردم ، کدوم حجم خوب ؟نقل قول:
واااااااااااای من تازه الان دیدم عجب دزدیه این مثلا پیشگامان ، رو 16 مگ 1 ترا حجم رو کرده 80 گیگ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خدایی هرکی بمونه خود آزاری داره ، چقدر یه شرکت میتونه دزدو بی ناموس باشه اخه .........
1500 گیگ رو پیشگامان میده 125 تومن با مالیات 136 میشه
منم یکی از دلایل تخلیه ام همین بود
چون اولا سرعت رو محدود میکنن، پشتیبانیش هم دروغگو تر از سابق شده بود
دوما قیمت باید متناسب با کیفیت باشه، واقعا انتظار دارن 136 تومن واسه این اینترنت داغون پول بدیم بهشون؟
الآن اومدم شبدیز کیفیت خاصی نداره، کاملا یه چیز معمولیه با مشکلات خودش
ولی حداقل میدونم دارم اندازه کیفیتشون بهشون پول میدم
80 تومن 525 گیگ بین الملل
سرویس های vip اینقل قول:
شرکت هایی که گرون کردن , همشون باید سالی حدود 3-4 میلیارد جریمه بدن و دارن میدن. ولی این گرون کردن انقدر هست که دادن اون جریمه میصرفه.
اون هایی هم که گرون نکردن , نه به خاطر مشترک , بلکه به خاطر ندادن جریمه اس.
من امروز قراردادم تموم شد و درخواست تخلیه دادم.گفتن درخواستتون میره تا بعد از تعطیلات یعنی روز یکشنبه رسیدگی بشه.احتمالاً برم سراغ شبدیز که هنوز جشنواره تابستونش رو داره
پیشگامان و شاتل سردسته دزدا هستننقل قول:
- - - Updated - - -
بقیه شرکتا هم جشنواره دارن یه بررسی بکننقل قول:
اون سرویساشم نمیصرفه ، شرکت های دیگه هستن که حجم و قیمت بهتری دارننقل قول:
از fcp ها چند تا بگو.نقل قول:
واقعا کلافم کرده
داتک ؛ های وب ؛ آسیاتک هم هست ولی با این که گرون کرد از پیشگامان به صرفه تر هست ، و پارس آنلاین جشنواره ۱ ساله خیلی خیلی خوبی گذاشته توی سایتش چک کننقل قول:
اسیاتک که نمیصرفه. ۱۶ مگ اش هم قیمت یه سرویس ۲۰ مگ vdsl مخابرات هست , با همون ترافیک
داتک و های وب هم اینجا خدمات نمیده.
به هیچ وجه هم نباید از هیچ شرکتی یک ساله اشتراک گرفت. وضع همه شرکت ها بیریخته. در حال جمع اوری نمایندگی ها و تعدیل نیرو هستن. اصلا اعتمادی بهشون نیست
شبدیز میمونه که باید ببینم چه جوری
بیشگامان جدید ساعات محدود کردن سرعتش رو از ۴ سال در زو به ۵ ساعت رسونده
من با اینکه مشکلاتی دارم ولی دیده بان میمونم ، اوضاع خیلی داغونه ، ملوم نیست برم جای دیگه بدتر نشه ، سعی می کنم همینو انقدر گیر بدم بهشون تا بهتر کنن ، مملکت بشدت از هر نظر در حال سقوطه .....
این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخونید مال 3 سال پیشه ، قک کنم این شرکت دیگه کار نمی کنه با اینا به دلیل تحریم ها ، این عدم همکاری ها خیلی تاثیر داره رو کیفیت نت که الان شاهدش هستیم چقدر سرور خارجی افت و خیز داره ....
من زنگ زدم دیده بان قضیه گفتم.چون سرویس گیمینگمم فعاله.به من گفت طرف که این چیزایی که میگی بنظرت مودمت اشکال داره اگ میتونی با ی مودم سالم تست کن.همینکارو کردم فعلا که مشکل حل شدهنقل قول:
snr اپم ۱۲ دانلودم 15-17 هست
من تصمیم گرفتم یه سه ماهه از شبدیز بگیرم.تازه یکشنبه پیشگامان برای تخلیه اقدام می کنه و بعدش میرم سراغ شبدیز.اگه عجله نداری صبر کن.البته یکی از بچه های اینجا رفته بود شبدیز و تقریباً راضی بودنقل قول:
snr لزوما ربطی به سرعت نداره ، من صبح پینگ 120 بود الان شده 170 ، مشخصه که مشکل دارن ، مودمم سالمه ، تازه مودمم قدیمیه و از قصد قدیمیه رو استفاده می کنم چون خیلی بهتره ، با این کشش خطم تا 23 هست ولی با مودم جدید به زور 17 میده ...
بهونه زیاد میارن به خصوص یکی از کارشناسای اسکلوش که قک می کنه منم مثل خودشم
من با همین دیده بان وقتی تو تی وی میرفتم یوتیوب یه ویدیو میزاشتم در جا خودش اتومات میرفت رو کیفیت 2k منتها الان با تاخیر پخش می کنه و بافرینگ داره که نشون میده کیفیت چقدر افت کرده ...
اینم وضعیت پینگشه
کد:
کد:Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=174ms TTL=46
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=172ms TTL=46
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=169ms TTL=46
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=171ms TTL=46
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=175ms TTL=46
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=170ms TTL=46
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=167ms TTL=46
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=170ms TTL=46
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=168ms TTL=46
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=169ms TTL=46
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=173ms TTL=46
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=167ms TTL=46
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=259ms TTL=46
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=173ms TTL=46
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=168ms TTL=46
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=197ms TTL=46
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم تخلیه زدم و رفتم از شبدیز گرفتم. دیگه غیر قابل تحمل بود
راضی هستین؟ افت سرعت نداره؟نقل قول:
هنوز رانژه نشده. ولی خوب بد که ازش نشنیدم. حداقل این محدودیت های پیشگامان دزد رو نداره
پیشگامان چند روزه تخلیه کرد؟نقل قول:
امروز تازه درخواست تخلیه دادم:biggrin:نقل قول:
مزخرف تر از این شرکت پیشگامان شاید پیدا نشه
از پنج شنبه هفته پیش درخواست تخلیه و جمع آوری رو دادم اما هنوز تخلیه نشده.صبح با شبدیز قرار بستم و پول رو واریز کردم الآن از پیشگامان زنگ زدن که چرا درخواست تخلیه زدی؟گفتم سرویس بی کیفیت و متنوع نبودن پنل ها.گفت من با توجه به مصرف و قیمت مدنظرتون براتون یه پنل شش ماهه عالی آماده می کنم.گفتم مگه هنوز تخلیه نکردید؟؟!!!!!!!!! :blink: گفت نه!!!!!!!گفتم باش تا یه دقیقه برم 195 شکایت کنم و برگردم
الآن هم 195 شکایت زدم
لعنت بهشون فعلاً که مجبورم از این بسته های گرون قیمت موبایل بگیرم تا اینترنتم برقرار بشه
باید 195 شکایت میکردی مال منم تخلیه نکردن من از سه شنبه درخواست داده بودم شکایت کردم امروز تخلیه شد ولی شاهکار خط رو تخلیه نکرده بودن وقتی میخواستم شبدیز ثبت نام کنم گفتن زنگ بزنین به بیشگامان بگین شاهکار خط رو تخلیه کنه ... :thumbsup:نقل قول:
f
الآن 195 شکایت کردمنقل قول:
یه سوال:
برای شاهکار حتماً باید زنگ بزنیم به پیشگامان بگیم شاهکار خط رو تخلیه کنه؟اتوماتیک انجام نمیشه؟
می ترسم بیفته هفته بعد که دو سه روز تعطیلی داریم و تق و لقه
نقل قول:
از سایتایی بخر که نامحدود زمانی بسته میفروشن ، مثلا سه گیگ نامحدود زمانی 12400
این شرکت مزخرف بعد چند روز هنوز تخلیه نکرده
دیروز که زنگ زدن گفتن پنل سفارشی خودتون رو بهتون میدیم هر طور که دوست دارید.گفتم نه فقط تخلیه امروز بعد شکایتم نو 195 زنگ زدن گفتن ثابت پاسخگو نیستید و شماره همراه اعلامی در پیشگامان با شماره همراهی که در 195 ثبت شده متفاوته!!!!!!البته دروغ گفتن
خلاصه هر جوری هست دارن معطل می کنن منم زدم سیم آخر دارم هر ساعت زنگ میزنم لیچار بارشون می کنم
میگفتی محدودیت سرعت رو بردارین. پنل سفارشی بخوره تو سرتنقل قول:
امروز تو 195 جواب دادن که خط تخلیه شده.
راهی هست که از طریق اینترنت یا سایتی بتونم مطمئن بشم که واقعاً تخلیه کردن؟چون این شرکت خیلی منو بازی داد می ترسم این کارشون هم کلک باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شمارتو بزن اگه ثبت نام رفت برای مرحله بعدی خط تخلیه شده وگرنه خطا میده و مینویسه چه خبرهنقل قول:
پیام داد که از شرکت دیگری ADSL دارهنقل قول:
زنگ بزن پیشگامان از پشتیبانیشون بپرس تخلیه شده یا نه، اگه گفت شده بگو شاهکارتم چک کنه
دلیلی نداره تلفنی دروغ بگن
شرکت بعدی هم بخوای ثبت نام کنی همونجا تلفنی میزنه تو سیستم بهت میگه میشه یا نه
مودم رو نگاه کن ، باید چراغ dsl و net خاموش باشهنقل قول:
لزومی نداره چراغ dsl خاموش باشه مخابرات دوباره کاری نمیکنه بصورت نرم افزاری خط شما تخلیه هست تا موقع رانژه جدید خط شما رو پورت شرکت قبلی هست. دادن پورت شما به مشترک دیگه ای چراغ dsl رو خاموش میکنه.نقل قول:
اشتباه میکنید ، باید چراغ dsl خاموش چون باید خط از رانژه تخلیه بشه کامل ، من از سال ۸۹ adsl داشتم ، هر بار تخلیه میکنم چراغ dsl خاموش میشهنقل قول:
امروزه در اکثر مراکز مخابراتی (اگه نگم همه مراکز) با توجه به مدرن سازی دستگاه های mdf، عملیات تخلیه بصورت نرم افزاری صورت میگیره و چراغ های مودم خاموش نمیشه. بعد از درخواست رانژه شرکت جدید با جابجایی جامپر مربوطه خط رانزه میشه! (در حین جابجایی جامپر به مدت کوتاهی چراغ مودم خاموش میشه که بسته به فرز بودن شخص رانزه کار میتونه دقایقی و یا حداکثر یکی دو ساعت باشه)نقل قول:
چند ماهی بود با پدیده افت سرعت و لیمیت کردن سرعت روی 4 مگ روبرو نشده بودم ولی از امروز مجدد سرعت روی 4 مگ فیکس شده ...