راستی این کارکتر مال شخصیت اصلی بازی نیست بلکه یک کارکتر مال محیط داره ولگردی می کنه!!:31:
Printable View
راستی این کارکتر مال شخصیت اصلی بازی نیست بلکه یک کارکتر مال محیط داره ولگردی می کنه!!:31:
من نمی خواهم برای کارکتر اصلی بازی بازی انیمیشن بزارم بلکه یک کارکتر در گوشه ای از محیط داره حرکت می کنه من اون کد را می خواهم ممنون میشم توضیح خوبی بدید خواهش می کنم بازهم ممنون از همه>>
2Lombe یعنی همون قلمبه :31: ؟ حالا شوخی
شما یه سرچ بزن تو نت راجع به Way Point In Unity بعد که انشا الله به نتایج خوبی رسیدی ، ما رو هم دعا کن ( ولی مرد باش اگه نرسیدی ، نفرین نکن ، یه خبر بده واسط پکیجش رو آپ میکنم ) ( البته این ساده ترین و راحت ترین راهه، پکیج هوووووووووو زیاده ، ولی WayPoint کاره شوما رو راه میندازه )
3Dmajid جان ، من بیرون گود نشستم ، شما میگی لنگش کن ، حالا امیر رضا ( آقاشو باید میذاشتم اولش ) باز خوب فیتیلش کرد ، احسنت داره ، ولی قبول کن کاره سختیه . شما پروژت رو آپ کن ( اگه مشکل امنیتی داره واسه لو رفتن بازیت ، فقط همون قسمت که مشکل داره ) تا یه وری باش بریم ، بزنیم بدترش کنیم با هم بخندیم :27:
سلام پیدا نکردم میشه خودتو توضیح بدید چه طوری باید انجام دهم یعنی فیلمی بزارید سورسی(:31:) خودتو اموزش دارید بزارید هرچی؟؟
بفرما عزیزم ، اینم مثال و نمونه کد و اصل پروژه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نحوه ی الصاق اسکریپت ها ، و TAG اکتور خوب دقت کن.
هر WayPoint رو به بعدی وصل کن ، تا گیزمو رم بشه ، و در نهایت باید یک حلقه تشکیل بدی ( الان نفهمیدی من چی گفتم ، برو پروژه رو باز کن ، بعد میفهمی )
انجام دادم شد ولی میشه یک راه ساده تر و سریع تر معرفی کنی راهی که گفتی یکمک طول میکشه و کمی هم سخته
از اخلاق خوب من سو استفاده نکنید خواهشا.
دیگه از این راحت تر و مسخره تر نیست باور کن، شما داری بازی میسازی ، احیانا جارو برقی که نمیکشی دمبال کاره راحت و سریعی.
چرا عصبی شدی گفتم بخندیم هوا عوض بشه:31:
ها ، حالا خوب ایراد نداره.
چون از خر شیطون اومدی پایین، یه روش بت میگم ، ولی خیلی مزخرفه.
1- از دستور Vector3.Move استفاده کن برای حرکت اکتور.
2- تریگر بذار ، به هر تریگر که رسید ، پارامتر دوم دستور Move که مقصد هست رو تغییر بده.
دیگه کنترل انیمیشن هم با خودت
منم به یه مشکل برخوردم
که میخوام یک کد AI رو به دو آبجکت Enemy نسبت بدم
ولی به محض اینکه آبجکت اول رو حذف میکنم این ارور NullRefrenceException داده میشه
مشکلی که میگیره هم انیمیشن های Enemy تو اون کد هست
یعنی باید واسه هر دشمن یک کد بگذارم نمیشه از یک کد واسه بقیه استفاده کرد؟
بعد اینکه من میخوام اول کد AI بگم
if(enemy!=null)
{
}
بعد از اینکه enemy اول حذف میشه در واقع enemy = null میشه پس شرط بالا اجرا نمیشه!
ممنون
این حذف که میگی شما یعنی چی؟
الان من 3 تا اکتور گذاشتم ( اکتور خودش رو Prefab کردم و گذاشتم) ، با کلید D اکتور اول و با کلید F اکتور دوم Destroy میشن و هیچ مشکلی برای اکتور سوم پیش نمیاد و خوشحال به کارش ادامه میده.
دشمن tag شون emeny کن
بعد با GameObject.FindGameObjectsWithTag("emeny")
به آرایه ای از GameObject هاشون دست پیدا کن.
نه من دو تا آبجکت دارم که هر دو درواقع یک آبجکت کپی شده هستن . هر دو هم از یک انیمیشن و از یک کد AI استفاده میکنند .نقل قول:
این حذف که میگی شما یعنی چی؟
الان من 3 تا اکتور گذاشتم ( اکتور خودش رو Prefab کردم و گذاشتم) ، با کلید D اکتور اول و با کلید F اکتور دوم Destroy میشن و هیچ مشکلی برای اکتور سوم پیش نمیاد و خوشحال به کارش ادامه میده.
ولی هروقت میخوام اولین آبجکت رو Destroy کنم ارور NullRefrenceException داده میشه!
و وقتی روی ارور کلیک میکنم خطی که قراره انیمیشن اجرا شه خاکستری میشه یعنی مشکل از اونجاست
این کارم کردم قبلانقل قول:
دشمن tag شون emeny کن
بعد با GameObject.FindGameObjectsWithTag("emeny")
به آرایه ای از GameObject هاشون دست پیدا کن.
ببخشید من می خواهم وقتی به جسمی مانند جعبه رسیدم اون به طرف من بیاد و پس بر خورد به من پس چند ثانیه بمیرم و بازی از اول شروع بشه اگر کدی هست میشه کل اونو به من بدید و توضیح کد هم بدید ممنونتون میشم....
یک سوال دیگه اینکه:
چند وقت پیش من سوال پرسیدم که چطوری میشه قسمتی از بازی بازی تمام بشه اینم جواب دوست عزیز:
این کار را کردم و شد ولی اگر بخواهم که یک مپ جدید درست کنم باید چه کنم؟؟؟ یعنی باید یک مپ جدا دوباره دست کنم یا...نقل قول:
سلام بر تو
عزیزم این مباحث کاملا قبلا در موردش صحبت شده ، خواهشا یه سرچ بزنید و بعد سوال کنید ( هرچی هم میگیم تاپیک ها مجزا بشه ، کو گوگوش با آکادمیش )
در حالت ساده ، شما باید از تریگر استفاده کنید برای تشخیص به اونجای خاص رسیدن ، و از Application.LoadLevel برای لود کردن مرحله ی بعد.
اینا بحث نیست ، فقط تکنیکه
شرمنده، من متوجه کاری که شما کردید نمیشم ، کپی کردن باعث ایجاد یه آبجکت دیگه میشه و اسکریپت ها با هم تداخلی ندارن ، یک کد AI یعنی چی؟ یعنی یکی از آبجکت ها اسکریپت داره و بقیه ندارن؟نقل قول:
نه من دو تا آبجکت دارم که هر دو درواقع یک آبجکت کپی شده هستن . هر دو هم از یک انیمیشن و از یک کد AI استفاده میکنند .
ولی هروقت میخوام اولین آبجکت رو Destroy کنم ارور NullRefrenceException داده میشه!
و وقتی روی ارور کلیک میکنم خطی که قراره انیمیشن اجرا شه خاکستری میشه یعنی مشکل از اونجاست
استفاده از Distance یا تیریگر.نقل قول:
ببخشید من می خواهم وقتی به جسمی مانند جعبه رسیدم
استفاده از توابع حرکتی مثل Translate یا Lerp یا MoveTowards .نقل قول:
به طرف من بیاد
استفاده ار توابع OnCollisionStay و OnCollisionEnterنقل قول:
پس بر خورد به من
ساخت یک تایمر با توابع Timeنقل قول:
پس چند ثانیه
تابع Application.LoadLevelنقل قول:
بازی از اول شروع بشه
دوست من، دمبال کد آماده نباش ، خوب؟
نه چون تازه کار جاوا هستم میگم کسی می تونه کد را برام بزاره اگر کسی ناراحت یا عصبی نمیشه ممنون میشم خواهشا بی جواب نزارید ما را:11:
سلام!
من یکم یونیتی بلدم در حد که بوتنم یک کارکتر جلو عقب کنم یا تیر بزنه ولی از دیگر کار ها هیچی هیچی بلد نیستم می خواستم بدونم این پک زیر می تونی عالی باشه برای من یا نه اگر باید چه کنم:
لینک کل توضیحات:
آقا خوب من که جواب دادم به شما ، برای هر کاری تیکه کدش رو واسط گذاشتم ، شما شروع کن با توتبعی که گفتم کار کردن ، کارت راه میوفته. اگه نشد ، بعد بیا تیکه تیکه کر ها رو بپرس. ( کسی نه ناراحت میشه نه عصبی ، باور کن برای پیشرفت خودت من بت کد نمیدم، ولی اگه بازم نمیخوایی تلاش کنی ، بگو تا واسط ه مثال آماده کنم از چیزی که میخوایی.
منظورم اینه دو آبجکت دارم که هر دو یک کد دارند و از یک مش استفاده میکنندنقل قول:
شرمنده، من متوجه کاری که شما کردید نمیشم ، کپی کردن باعث ایجاد یه آبجکت دیگه میشه و اسکریپت ها با هم تداخلی ندارن ، یک کد AI یعنی چی؟ یعنی یکی از آبجکت ها اسکریپت داره و بقیه ندارن؟
هر دو آبجکت کد دارند ولی کدشون یکی هست
هروقت میخوام اولین آبجکت رو Destroy کنم ارور NullRefrenceException داده میشه!
و وقتی روی ارور کلیک میکنم ، خطی که قراره انیمیشن اجرا شه خاکستری میشه ، یعنی مشکل از اونجاست
////////////
حالا غیر از سوال بالام شما چه راهی(یا الگوریتمی) رو برای قرار دادن چند آبجکت به عنوان Enemy در صحنه بهم پیشنهاد میکنید که مشکلات بالا پیش نیاد؟
ممنون
همین را بزار قول میدم که دیگه تمامی کده ها را خودم یاد بگیرم البته بهصورت مخفیانه دارم کم کم یاد میگرم به امید خدا
برای 2Lombe : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از پوشه ی Scene مثال رو باز کن.
توضیحات دشمن :
Max Distance To see : فاصله ای که دشمن شما رو میبیند
Cast Health Distance : از این فاصله شروع میکنه به کم کردن از سلامت شما
Rotation Speed : سرعت چرخش دشمن به سمت شما
Move Speed : سرعت حرکت دشمن به سمت شما
Cast Health : هر بار چه میزان از سلامتی شما کم کند ( در فاصله ی Cast Health Distance )
AMIR REZA : اصولا نباید همچین مشکلی پیش بیاد ، قطعا یه بازی 100 نوع اکتور و 100 تا AI نداره ، شما جایی داری کاری رو اشتباه انجام میدی.
زمانی که یک آبجکت Destroy میشه ، اسکریپت های مبروط به اون هم از حافظه حذف میشن ، و این بی دلیل هست که اسکریپت مبربوط به انیمیشن یه آبجکت ، به آبجکت حذف شده گیر بده.
تو این مثال ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) 2تا اکتور دارن راه میرن و با زدن کلید D یکی از اونا حذف میشه و هیچ مشکلی پیش نمیاد ( میخوایی پروژت رو آپ کنی؟ )
در کل Way Point یکی از ساده ترین روش هاست، و بازده خوبی هم نداره چون اصلا مسیر یابی نمیکنه، پلاگین A* که برای یونیتی هست خیلی عالیه ، به شرطی که کنترل انیمیشن و تصمیم گیری رو خوب کدنویسی کنی. به هر جهت روش همینه ، یک اکتور رو کامل میسازن ، Prefab میکنن ، و از تو محیط میچینن و مشکلی هم نباید پیش بیاد ( به یک مش ثابت )
دستتون درد نکنه به قولی که با شما بستم عمل خواهم کرد
چیزی که میخواستی بود؟
دوست خوب من ، سعی باعث پیشرفت خودت میشه ، در هر صورت کمکی از دستم بر بیاد، کوتاهی نمیکنم.
خود خودش بود شک ندارم راتسی بهت گفتم دارم اسکریپ نویسی را یاد می گیرم دست گلت درد نکنه الهی.
نقل قول:
اقا دستت در نکنه جواب همه را دادید جواب منه حقیر هم بدید لطفا
ببین ، این آموزشها به هرجهت دستت رو راه میندازن ، من محتویات پکیج رو نمیدونم چیه ، ولی طبق معلومات قبلی این پکیج ها عموما به ادیتور میپردازن.
پس اگه اهل ور رفتن و سرچ کردن نیستی، خیلی میتونه بت کمک بکنه.
در مورد کد نویسی، کمتر توضیح داده میشه، که خیلی مهمه و بیشتر نیاز به تمرین داره تا فیلم دیدن.
در کل اگه میشنی نگاه کنی و تمرین کنی، میتونه خیلی کمکت کنه.
نقل قول:
اصولا نباید همچین مشکلی پیش بیاد ، قطعا یه بازی 100 نوع اکتور و 100 تا AI نداره ، شما جایی داری کاری رو اشتباه انجام میدی.
زمانی که یک آبجکت Destroy میشه ، اسکریپت های مبروط به اون هم از حافظه حذف میشن ، و این بی دلیل هست که اسکریپت مبربوط به انیمیشن یه آبجکت ، به آبجکت حذف شده گیر بده.
تو این مثال ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) 2تا اکتور دارن راه میرن و با زدن کلید D یکی از اونا حذف میشه و هیچ مشکلی پیش نمیاد ( میخوایی پروژت رو آپ کنی؟ )
مشکل همینجاست . من اون سمپلی که لینک دادید رو دانلود کردم توی اون شما فقط به یکی از روبات ها اسکریپت Destroy داده بودی و هروقت D میزدم همون آبجکت حذف میشد ولی من میخوام اسکریپت Destroy به هر دوی آبجکت ها داده بشه و اگر پلیر به هر کدوم از اونها خورد همون آبجکت فقط Destroy شه .
با یه سری تغییراتی که دادم خوش بختانه مشکل animation حل شد ولی مشکل الانم اینه که هر وقت پلیر به یکی از Enemy ها میخوره هر دوی آبجکت ها Destroy میشن
من زیاد کار نکردم الانم نمیتونم چک کنم ولی موقع if key press D چک کن فاصلش هم کم باشه ، شاید اینجوری بشه :31:
ببخشید کدوم راست میگه:
این سایت با قیمت 16000 تومان5 DVD
این سایت با همون قیمت 3 DVD
راستی این پکیج ها اصلا بدرد می خورن اقای حمید توضیح دادم منم خیلی نتیجه گیری کردم می خواستم نظر دیگر دوستان هم بدونم ممنون میشم
نه نمیشه اینطورینقل قول:
من زیاد کار نکردم الانم نمیتونم چک کنم ولی موقع if key press D چک کن فاصلش هم کم باشه ، شاید اینجوری بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حامدجان ممنون مشکلم بالاخره حل شد
خودمونیم آدم با این مشکلای عجیب غریب که در میافته تازه مخش کار میافته ها :31:
خب معلومه هرکدوم ارزونتره دیگه :31:نقل قول:
ببخشید کدوم راست میگه:
این سایت با قیمت 16000 تومان5 DVD
این سایت با همون قیمت 3 DVD
راستی این پکیج ها اصلا بدرد می خورن اقای حمید توضیح دادم منم خیلی نتیجه گیری کردم می خواستم نظر دیگر دوستان هم بدونم ممنون میشم
بدرد که میخورن اگر واقعا پایه باشی بشینی آموزشهاشو ببینی
ببخشید من یک مدل 3 بعدی از یک شهر وارد یونیتی کردم و می خواهم به عنوان مپ بازی باشه ولی وارد یونیتی میشه و پلیر را وارد می کنم پلیر از مپ خارج میشه باید چه کار کنم که اینطوری نشه یک نکته دیگه اینکه من اگر بخواهم از راه BOX Contoller استفاده کنم خیلی خیلی طول می کشه اگرم بشه بد میشه لطفا کسی می تونه راهنماییم کنه...
روی آبجکت FBX که وارد کردید کلیک کنید ، توی پنجره ی Inspector ، پنجره ی جدید FBX Importer باز میشه ( که میتونید مقدار Scale Factor رو ویرایش کنید ) ، گزینه ی Generate Collider رو تیک بزن و Apply کن و . . .
نکته : تو این روز ها، ما رو هم دعا کنید.
قر بون دستت یک روزه دار خوش حال کردی خدا خوش حالت کنه امشب دعات می کنم...
راتی باید حتما FBX باشه OBJ با شه طوری نیست....
FBX پسوند پیشنهادیه یونیتی هست ، خوب استانداردی هم هست برای نرم افزار های شرکت اتودسک، یعنی برای ارتباط بین نرم افزار هاش از این فایل استفاده میکنه.
ولی اگه جواب داده ، فکر نمیکنم مشکلی وجود داشته باشه.
اگه اف بی ایکس ایمپورت کنید نورمال هاش هم همینجوری که در نظر گرفتید وارد میشه وگرنه باید تو خود یونیتی براش نرمال تایین کنید اگه نرمالش خوب نبود .
بچه ها خواهش میکنم یکی اینو به من یاد بده باور کنید ثواب داره مخصوصا تو ماه رمضون :31: سبب خیر میشید دعاتون میکنم :31:
من پروژه ی خیلی ساده مو آپلود کردم، یه توپ که میشه با جهات حرکتش داد. اسکریپت های mouse orbit و mouse follow رو به دوربین دادم.
یه فضای بسته ی خیلی ساده س ...
الان مشکل من اینه که دوربین از دیوار رد میشه و از فضا خارج میشه.
یه سری راهنمایی ها حامد کرد ولی نتونستم هر کاری کردم نشد.
خواهشا یکی که بلده کمک کنه این دوربین از این فضای بسته خارج نشه.
ممنون میشم خیلی :40:
با سلام!
من یک سوال دارم شاید کمی دشوار برای من باشد من می خواهم که در محیط بازی به طوری اتفاقی در هر زمانی که خودم تعیین کردم یک مدل جلوی پلیر ظاهر شئد و پس مدتی از بین برود اگر متوجه سوال من نشدید بگید دوباره می گم قصد توهین به شما نبود در مورد متوجه نشدن
لینکت مشکل داره یه جا دیگه بیاپ :46:نقل قول:
بچه ها خواهش میکنم یکی اینو به من یاد بده باور کنید ثواب داره مخصوصا تو ماه رمضون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سبب خیر میشید دعاتون میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من پروژه ی خیلی ساده مو آپلود کردم، یه توپ که میشه با جهات حرکتش داد. اسکریپت های mouse orbit و mouse follow رو به دوربین دادم.
یه فضای بسته ی خیلی ساده س ...
الان مشکل من اینه که دوربین از دیوار رد میشه و از فضا خارج میشه.
یه سری راهنمایی ها حامد کرد ولی نتونستم هر کاری کردم نشد.
خواهشا یکی که بلده کمک کنه این دوربین از این فضای بسته خارج نشه.
ممنون میشم خیلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب جواب منم بدین دیگه؟
مر30 که گفتی ... لینک حذف فایل رو گذاشتم :31:نقل قول: