:31::31::31::31:نقل قول:
Printable View
:31::31::31::31:نقل قول:
صلوات ما ما هم عوض شد نه لازم بود ویندوز عوض کرد نه لازم بود رجیستری رو درست کرد زنگ زدم گفتن فرد حله
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا رو شكر.....بالاخره بعد سال ها مشكلت حل شد...!نقل قول:
64 من رگفتم سرعت هیلی پایینه روی 2.2 هستش
هيلي پايينه!نقل قول:
برنامه دانلودت چيه؟لينكي كه ازش دانلود ميكني resmumi داره؟
سلام
كسي اينجا ADSL از شركت صبا داره؟ اگر پاسخ مثبته چطوره؟
ممنون
من كه ندارم..ولي چند نفري كه داشتن و بحث ميكردن راضي بودن ازش..فقط ميگفتن كه محدوديت دانلود داره...نقل قول:
من داشتم راضي بودم سرعتش واقعا خوبه 256 داشتم فقط محدوديت داشت خوب نبود الانمن همش آنلاين ميزارم برنامه هام رو ولي با اون ميزاشتي تموم ميشد به صرفه نبود بسته به استفاده شما داره ولي پشتيباني خوبي هم نداره اصلانقل قول:
اسا تک هم نداره پشتیبانی همش ادمو میپچونن
اگه کیفیت و پشتیبانی میخوای خوب براش پول خرج کن و اگه با 10000 تا 20000تومن میخوای خوب باید بسوزی و بسازی یادت باشه اینجا ایرانه پس اینقدر هی توی سر این شرکتها نزنین چون کیفیتشون تغییر نمی کنه
بچه ها اين اينترنت که ميگن ارزون شده رو Adsl هم تاثيري داشته يا نه؟
فکر نکنم تاثیر داشته باشه!!
من دارم از اسیاتک استفاده می کنم سرعت 256k بدونه محدودی حچمی ماهی 24000 تومان
سرعت دانلود با idm 35-40k هست !!نظرتون چیه؟
آسيا تك كه براي كاربر خونگي بالاي 128 نميده؟ شما كاربر اداري هستي يا نامه از دانشگاهي جايي داشتي؟نقل قول:
از نظر ایده آل شما با 256k نهایتا میتونی 32 دانلود کنی (256/8=32) اما با احتساب تلفات اگه خیلی بشه دیگه 30 هست و اگه سرویس خوبی باشه 29 رو معمولا بهت میده. اینکه میگی 35-40 برای اینه که احتمال 512 برات بستند ، چون الان خطهاشون خراب شده و اگه 256 ببندن شما سرعتت مثل 128 میشه!نقل قول:
فکر کنم برای دیال آپ باشهنقل قول:
اقا بالاخره من بعد از مدت ها مودم adsl امروز از پاساژ ایران خریدم.asus am 602.حالا میرسیم سر بحث اصلی که گرفتن اشتراک از شرکت هست.من موندم بین داتک و آسیاتک کدومو بگیرم.اگرم اشتراک بگیرم ممکنه بعضی ماه ها نخوام واسه اون ماه شارژ کنم.یعنی فصل امتحانا احتمالا شارژ نکنم.با توجه به اینکه میخوام از ای دی اس ال واسه دانلود میخوام.به نظرتون کدوم بهتره.میارزه 5-4 هزار تومن بیشتر نسبت به آسیا تک بدم و اشتراک داتک بگیرم یا با آسیا تک هم کار من راه میافته؟
اصلا کی گفته داتک خوبه؟ از آسیاتک بیشتر تعریف میکنن تا داتک!
سلام
امروز زنگ زدم، آسیا تک می گفت پورت هامون برای منطقه ی شما پر شده. داتک هم از p2p پشتیبانی نمی کنه. من اگه adsl بگیرم همش واسه emule می خوام.
به نظر شما چی کار کنم؟ از کدام شرکت اکانت بگیرم؟
یه نامه دانشگاهی پیچوندم و درست کردم به نام خودم و 256 گرفتم!!:21:نقل قول:
بله کاملا درسته الان خطهاشون مشکل داره!!و قبل مقع وصل شدن 512 میزد اما الان 256 میزنه!!و سرعت در حال حاضرنقل قول:
با وحود مشکالات بین 35-29 دان می کنم!!:20:
من نازی اباد هستم چرا هیچ شرکتی این منطقه رو سرویس نمیده
شما یه نگاه به نتیجه نظر سنجی بنداز.میبینی که از آمار داتک بیشتر ازآسیا تک هستنقل قول:
دوستان آيا كسي با تعرفه جديدي كه مخابرات اعلام كرده و شركتها را ملزم به تخفيف 30 در صدي كرده سرويسي گرفته؟
عزيز اين نظرسنجي از پارسال شروع شده ...و اون موقع همه شركت ها به جز اسياتك و شهراد كه اون موقع تاسيس نشده بودن اسمشون تو نظرسنجي بود...اسياتك تازه 3-4 ماه هست كه به نظرسنجي افزوده شده و با اين حال راي هاش روزبه روز افزايش پيدا ميكنه...نقل قول:
اگر از اول نظرسنجي برگزار كنيم مطمئنا اسياتك اول هست...
به نظر من هيچكدوم بدرد نميخورند.من كه مجبوري دارم ؛ استفاده ميكنم و گرنه اصلا از هيچ شركتي نميگرفتم.با اين خدمات و ......
فكر كنم شما تازه امسال به ايران اومديد و سال هاي زيادي رو خارج از كشور زندگي ميكرديد ...!درسته؟نقل قول:
دوستان ؛شما هميشه آنلاين هستين؟ يا بايد هر بار شماره گيري (اصطلاحا) كنه؟ چون براي من هر بار بايد براي كانكت شدن ؛ مثل دايال آپ عمل كنم.با تشكر
دوستان عزیز سپنتا سرعت دانلود شما چنده ؟؟؟؟ البته با 128
من که از راپید شیر با سرعت 8 الی 9 دانلود میکنم
به نظر شما منطقی میاد ؟
سرعت دانلود از رپيدشر خوبه...اسياتك هم همينه...نقل قول:
نه من از رپيد با آسياتك تا 16 و 20 هم ميگيرم !!!نقل قول:
یادمه اوایل تا 25 هم میگرفتم که یک دفعه این طور شد !!!!
به نظر شما میتونه مشکل از ویندوز کام باشه ؟؟؟؟
یا فردا زنگ بزنم شرکتش و شاکی بازی ؟؟؟؟
من همين الانم تا 25 ميگيرم.نقل قول:
احتمالا مال ويندوز باشه اگه ميدوني مدت زياديه عوض نكردي.
خط تلفنتو هم يه چك بكن جا به جا نشده باشه.
یکی به من بیچاره کمک کنه 64 من روی 2 هستش
1- حتما ويندوز رو كنترل كنين.نقل قول:
2- اگر از ويندوز مطمئنيد حتما زنگ بزنين شركت شايد باگي چيزي روي خطتون هست كه ميان با سيستم خودشون (لپ تاپ و مودم خودشون) چك مي كنن براتون اگر مشكل از رانژه شدن باشه يه روزه حل ميشه.
اگرم مشكل از سيم كشي باشه كه بايد شما بر طرف كنين.
يعني از اول تا اخر دانلود سرعتت همينه؟نقل قول:
براي من مثلا هي مياد 16 يه چند ثانيه اين هست بعد مياد 9 بازدوباره...
ولي سايت هايي كه Resumi داره سرعت روي 15-16 ثابته...
نه از اول كه روي 20 و بالاتر هست ولي كم كه ميشه مياد روي 16 و 18 و پايين نميره (مگر چند ثانيه) باز بر ميگردهنقل قول:
خيلي خوبه...براي من كه اينطور نيست/نقل قول:
شما اكانت رپيدشر كه نداري؟
آقا دقيق متنش بايد چي باشه؟؟؟؟ از كجاي دانشگاه بايد گرفت. يا من كه اداره هستم چي ميتونم تهيه كنم بگيرم ؟؟؟ ما اينجا پيك خود اداره رو داريم كه داخلي هستش اخبار داخلي خود اداره يكي از بچه ها گفت با روزنامه اداره ميشه ميخوام دقيق كمك كني كه بدونم چي بايد باشه چي كار كنم كه رفتم شركت آسيا هم ضايع نشمنقل قول:
قيمت 256 چند حساب كردن؟؟!!!
بچه ها تو منطقه ما فقط داتک Adsl میده . به نظر شما بگیرم یا صبر کنم تا شرکتهایه دیگه هم وارد عمل بشن و فروش Adsl را راه بندازن
راستی من امروز زنگ زدم داتک گفتن 128 را 24 هزارتومان میدن البته یه 10هزار تومان هم باید بابت Ip بدم .
قضیه این آی پی دیگه چیه ؟
بچه ها تو منطقه ما فقط داتک Adsl میده . به نظر شما بگیرم یا صبر کنم تا شرکتهایه دیگه هم وارد عمل بشن و فروش Adsl را راه بندازن
راستی من امروز زنگ زدم داتک گفتن 128 را 24 هزارتومان میدن البته یه 10هزار تومان هم باید بابت Ip بدم .
قضیه این آی پی دیگه چیه ؟