بعد از محرم خوب میشه :21:
Printable View
بعد از محرم خوب میشه :21:
شما تو روز سرعتت هم کم شده؟نقل قول:
برای من که تو روز محدود نشده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که خودم پارس آنلاین ندارم.چند تا از دوستان دارن.نقل قول:
ولی سرویس فکر کنم حجمی باشه؟درسته؟
اگه اینطوریه که برای مصرف روز چون از حجم کم میشه مشکلی نداره.اصل کاری مواقع رایگانه.
این بخشنامه هم به خاطر شکایتی که چند تا از شرکت ها به سازمان تنظیم مقررات دادند.
بله.نقل قول:
ما با 16 تا کانکشن سرعت کامل رو نداشتیم و پینگمون هم طرف های 1600 بود. اما از نظر پشتیبانی وضعیت اونقدر ها هم بد نبود.
همونطور که در پست های قبل گفتم سرعت و پینگ نسبتاً خوب شده.
البته با وجود تعاریفی که من از مبین نت و اهواز کردم احتمالاً در چند روز آینده به دلیل استقبال زیاد دوباره با افت سرعت مواجه میشیم.
از همشهری های خودتون در خواست کنید با پشتیبانی صحبت کنند؛ چون یک دست صدا نداره.
بهتره در زمان تماس با پشتیبانی بگید که خودشون با شما تماس بگیرند و هر روز با پشتیبانی صحبت کنید و وضعیت رو جویا بشید.
برای اهواز بعد از یکی دو ماه قطعی مکرر و بعضاً چند روزه، زمانی که برای پس دادن مودم با عامل مجاز فروش در اهواز تماس گرفتم گفت که سرعت کم و... به دلیل پر شدن پهنای باند اهوازه و تا پنجشنبه به پهنای باند اهواز اضافه میشه که همینطور هم شد و مشکل برطرف شد.
در زمانی که اینترنت در بدترین حالت ممکنه به این آدرس برو. شناسه کاربریتو وارد کن و تست بگیر
بعد زنگ بزن به پشتیبانی و در خواست کن تا نتیجه تستتو بررسی و اعلام کنند. به دلیل اینکه این سرور در ایران و احتمالاً در شبکه داخلی خودشون قرار داره، ممکنه نتیجه اعلام شده بهتر از وضعیت کنونی اینترنتتون به نظر بیاد پس تلاش کنید زمانی که اینترنت در بدترین شرایط ممکن قرار داره این کار رو بکنید.کد:http://10.47.22.14/speedtest
چرخاندن و جابه جایی مودم، وصل شدن به BTS های دیگر و در کل تغییر تنظیمات مودم هم هیچ تاثیری در سرعت ندارد و فقط جنبه سرگرمی و سردرگمی کاربران را دارد.
به فرم پیگیری هم زیاد اعتنا نکنید چون برای من هر بار نتیجه این میشد که سرویستون مشکلی نداره و همه چیز نورماله. اما تا میتونید این فرم رو پر کنید.
اصولا پشتیبانی هیچوقت بد بودن سرویسشون رو تایید نمیکنه، هیچی از کامپیوتر، شبکه و اینترنت سرشون نمیشه، از همه چیز بی اطلاع هستند و در واقع فقط دید آرمان گرایانه ی خودشون رو نسبت به سرویسشون باز گو میکنند.
موفق باشید
نقل قول:
از دوستان کسی نبود این 4 تا سوال ناقابل مارو جواب بده ؟ :19:
نقل قول:
1 - باید از کسایی که تو منتطقتون مبین یا ایرانسل دارن بپرسین ( 512 25 گیگ مبین به صرفه تره ، شبا و جمعه ها هم که ترافیک رایگان داره )
2 - اگر منتقطون خوب جواب بده شب و روز می تونید با 512 ، 55 تا 64 کیلو ثابت دانلود کنید
3 - 4 تا پورت لن + وایرلس + پورت تلفن برای Voip
4 - قطعی که باز هم بستگی به منتقطون داره ، پشتیبانیشون هم بدک نیست ، اگه کار ادمو راه نندازن ، لااقل احترام میذارن
نقل قول:
من مبین نت دارم و راضی هستم
تا الان که قطعی نداشته و سرعت هم همیشه رو 70 هست (سرویس 512 دارم)
مودم هم داخلی جواب نداد بیرونی بستم رو پشتبوم!
پشتیبانی هم خوبه و احترام هم میزارن
مخصوصا اون کارشناسی که میاد نصب کنه... هر سوالی داشته باشی جواب میده
ولی ایرانسل خیلی بی ادب بودن و تازه پا هاشون هم بود گند جوراب میداد!!!!!!
تازه همه جا هم سرویس نمیده
---------- Post added at 12:07 AM ---------- Previous post was at 12:06 AM ----------
توی امضا هم که میبینی
پینگ و سرعت دانلود و آپلود عالی هست(البته دانلود روی 70 هست)
نقل قول:
این مورد آخر از همه مهم تر بود !!! :thumbsup:
من یک هفته پیش 2 تا سال پرسیدم مثل اینکه که سر دوستان شلوغ بود و نشد جواب بدن .نقل قول:
خواهشا اگر کسی اطلاعات داره چواب بده که من و اون طرفی که میخواد بگیره بیشتر از این لنگ نمونه . میخوام ببنم کیفیت مبین نت تو تهران الان چطوره برای منطقه ای که آنتن خوب بده . طرف میخواد 1 مگ بگیره گفت که من براش یک تحقیقی بکنم !
پیشاپیش با تشکر از دوستانی که جواب میدن
نقل قول:
جواب های مشابه داده شده در سوال های دوستان دیگه
مبین نت شرکت کم فروشی نیست
جدا از مشکلات احتمالی زمان هایی که متصل هستید سرعت کاملا مناسب هست.
با سلامنقل قول:
کلا برای ارائه سرویس 1Mb/s مبین نت اول منطقه و محل شما رو برای اینکه مودم Indoor جواب می ده یا outdoor چک می کنه که به نظر من اگرم مودم Indoor جواب داد شما ازشون مودم outdoor بگیرید چون قدرت سیگنال قوی داره و سرعت خوبی می تونین ازش بگیرین.زمانی که از شرکت برای نضب می یان پس از نصب مودم تست سرعت می گیرن که حتما ببینن آیا سرعت 1Mb/s جواب می ده یا نه بعدش براتون فعالسازی می کنن.
در کل من از سرویس راضیم و قطع و وصلی اصلا ندارم میانگین سرعت سرویسمم روی 100KB/s هستش.
نقل قول:
بر خلاف نظر دوستمون من با Indoor موافقم (البته اگه در منطقه تحت پوشش باشید )
اولا که از باد و باران و رعد و برق در امان هست (هر چقدر هم عا یق باشه باز هم امکان افتادن اتفاق هست , من با مودم های wifi تجربش رو دارم)
دوما در آینده نزدیک آنتن های سرویس دهی مبین نت گسترش پیدا میکنه و همه از حالت indroor استفاده خواهند کرد که این به شما یک اینترنت کاملا پرتابل و قابل حمل و نقل رو میده و هرجا که باشید با همین CPE میتونید به اینترنت متصل بشید.
دوستان متن نامه برای 512 چی باید باشه؟
سلام
اينم تست سرعت 2مگ از گرگان
واقعا افتضاحه
خیلی متن نامه مهم نیست.فقط جوری باشه که دانشگاه یا شرکت ، داره شما رو به شرکت مبین نت معرفی میکنه و قید بشه که شما جهت کار های تحقیقاتی احتیاج به اینترنت پرسرعت با سرعت x دارید.نقل قول:
توجه کن موارد زیر حتما قید بشه :
1. نام و نام خانوادگی کسی که میخواد سرویس بگیره.(کد ملی اون شخص هم باشه بهتره.)
2. سرعت سرویسی که میخواد بگیره حتما قید بشه!
3. مهر و امضا از دانشگاه یا اون شرکت هم فراموش نشه.
من یه سئوالی داشتم یکی میگفت اگه سرویس وایمکستون ور از یک منطقه بخرین دیگه تو سایر مناطق شهرتون نمی تونین استفاده کنین درسته یا نه ؟ میشه تو یک شهر دیگه استفاده کرد ؟ یا نه ؟:31:
اصلا یکی از ویژگی های وایمکس اینه که هرجا تحت پوشش شبکش باشه بشه ازش استفاده کرد.نقل قول:
ولی از اونجایی که شرکت های ایرانی معمولا یه تکنولوژی رو در ابتدای کار نصفه و نیمه پیاده میکنن ، باید با مرکز تماس مبین نت تماس بگیرید تا مطمئن بشید!
نقل قول:
همه جای ایران میتونین با CPE خودتون به اینترنت متصل بشید
---------- Post added at 01:48 AM ---------- Previous post was at 01:48 AM ----------
نقل قول:
مبین نت که تعرفه 2 مگابایت نداره
در ضمن زیاد یه speedtest.net نگان نکن
برای منم افتضاح میزنه ولی تو کار و دانلود مشکلی ندارم
speedtest.ir برای من منطقی تر هست
ممنون از اطلاعاتتون...
داداش cinr و rssi رو چک کن . منم گرگانم هیچ مشکلی ندارما !نقل قول:
افتضاح بود ولی 1 ماهی میشه خیلی خوب شده
راستی 2 مگ از کجا گرفتی اصلا ؟!!!
دوستانی که 2 تا چراغ براشون روشنه توی نقاط پوشش قوی هستند؟؟؟ یه توضیحی بدید؟توی نقشه پوشش کجا هستید؟؟حاشیه؟وسط؟ ؟3 چراغ ها چطور؟کجا هستند؟؟نوع مودمتون چیه؟؟
نقل قول:
آخه دانشگاه هم به من و هم به برادرم گفت ما چنین نامه ای به هیچ عنوان نمیدیم. حالا نمیدونم چیکار کنم:41:
اینم از سرعت امروز ما: :27:
چه سرویسیه؟نقل قول:
محدودیت؟!
نامحدوده:21:نقل قول:
خیلی وقته تست نظاشتم: - 512 - 25 گیگ
کلاً چون بیسیمه Jitter (میزان اختلاف در زمان رسیدن بسته ها به مقصد) خوبی داره ولی از نظر جهانی پینگ تایم خوبی نداره.( که البته پینگ تایم بد هیچ ربطی به بیسیم بودن نداره)
اما پینگ تایم به نسبت ISP های دیگه در ایران و در اهواز خیلی خوبه. چون کلاً اینترنت ایران مخصوصاً اهواز داغونه.
اگر با GameRanger و با ایرانی های دیگه بازی آنلاین بزنید که دیگه اوضاع خیلی بهتر میشه. معمولاً هم به دلیل Jitter خوب هاست با کیفیتی هستیم.
اینم مال ما:
سرویس 512 محدود در تهران
چه طوره؟
آقا این مبین نت ترافیک رایگانش چه زمان هایی هست؟
هر روز از ساعت 2 am تا 8 am و روز های جمعه و تعطیل؟
پینگتون برای ایران خوبه - سرعت کامل رو هم داریدنقل قول:
---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:20 PM ----------
همش همونه که گفتید به غیر از روز های تعطیلنقل قول:
دوستان وضعیت مبین نت در شهر اهواز چطوره الان از لحاظ قطعی و سرعت؟؟سرعت 512-1مگ2؟؟
وضعیت چطوره؟؟
دانشگاه به من چنین نامه ای نمیده. راه دیگه ای نداره؟
سلام به همگی
1.از کجا میتونم بفهمم که مودم indoor تو خونه ما جواب میده یا out door .من بیشتر نظرم رو indoor چون راحت تره و wifi هم داره.
تو خیابان دولت و میدان کلانتری یوسف آباد کسی سرویس داره؟
2.من اگه طرح 6 ماهه 512 بگیرم بعد از اینکه طرح تموم بشه حتما باید 512 25 گیگ بگیرم؟ نمی ونم در خواست 512 مثلا 10 گیگ بدم؟
من سرویس 128 ایرانسل با کودم wi-fi تو خونمون تست کردم 4 تا از 5 تا چراغ مودم روشن بود و سرعت دانلود هم بین 8 تا12 بود.
3. بالاخره ایرانسل یا مبین نت؟
4.میشه رو مودم wi-fi حساب کرد؟
تو رو خدا یه جواب درست و حسابی بدین.تو این تاپیک یکی میگه خوبه یکی میگه بده.یکی میگه من ایرانسل گرفتم پشیمونم حالا اومدم سمت مبین .یکی میگه من مبین دارم فردا میرم ایرانسل میگیرم.
یکی میگه مبین بی در و پیکره یکی میگه حساب و کتاب داره.یکی میگه ایرانسل معرکست .یکی میگه پیف پیف بو میده.دیگه درام قاطی میکنم.:18:
:2::19:
دوست عزیز باید حتما از دانشگاه یا از یه شرکت نامه داشته باشی!هیچ راه دیگه ای نداره.نقل قول:
---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:53 PM ----------
1. اگر کسی توی اون مناطق پیدا نشد که شما رو راهنمایی کنه ، تنها راهش اینه که زنگ بزنی به مرکز تماس و یا از توی خود سایت مبین نت ببینی پوشش توی اون مناطق چطوره.میتونی به نمایندگی های نزدیک هم زنگ بزنی ، احتمالا اونا دقیقتر میتونن راهنماییت کنن!نمایندگی 1773 توی یوسف آباده!نقل قول:
2. شما وقتی سرویست تموم شد ، میتونی سرویست رو به هر سرویس دیگه ای که توی لیست مبین نت هست تغییر بدی!
دوست من شما یه گواهی اشتغال به تحصیل بگیر و بگو ذکر کنن جهت ارائه به مبین نت یا ایرانسل..نقل قول:
من همین کارو کردم..:5:
در ضمن دوستان مشکل ریست شدن خود به خودی مودم ندارند.. مدل BM635 WiFi..
خداییش محشره
افتضاح بود ولی چند وقتیه عالی شده مبین نت گرگان.
این ماله 1 مگ تازه تورنت هم شدیدا داره کار میکنه وگرنه بالاتر میزد :31:
جواز کسب هم باید جواب بدهنقل قول:
وضعیت مبین نت تو کرمان چجوریه؟
مبین نت چند روزه توی اهواز قطعی های کوتاه مدت داشت. بعضی مواقع هم پینگ تایم میرفت بالا و فردا درست میشد.
حالا هم از دیشب تا حالا پینگ افتضاح شده و jitter هم بسیار بالاست. یک بار میزنه 500 یک بار 270 ، 230 ، 240 و...
امروز هم که چندین بار قطع شد و پشتیبانی هم طبق معمول پس از بررسی گفت که هیچ مشکلی دیده نمیشه.
پکت لاست هم به صورت کاملاً محسوسی بالا رفته. هر کاری هم میکنم سایت pingtest.net به طور کامل لود نمیشه. بعضی از سایت ها هم اصلاً باز نمیشن. حتی امروز یک بار گوگل هم نصفه لود شد.
منم قطعی های کوتاه مدت داشتم (به طور متوسط 5-6 بار در روز) خودش بعد از 4-5 دقیقه وصل میشد
باز دارن ی کاری میکنن !