چند بار دیسکانت کردم که سرعتم بهتر بشه توی سایتش رفتم عکس اینبار باز شد.نقل قول:
Printable View
چند بار دیسکانت کردم که سرعتم بهتر بشه توی سایتش رفتم عکس اینبار باز شد.نقل قول:
دوباره روز از نو روزی از نو این آقایون مخابراتی ول کن ما نیستن . باز سزعت مثه چند روز پیش شده با قصعی های زیاد :n24::n24::n24::n24::n24:
تایید میشه.. سرعت خراب شده :n23: ظاهرن این کوسه هه توی قوطی کنسرو هم بیخیال ما نمیشه :n07:نقل قول:
ای خدا ما چه گناهی کردیم گیر این اینترنت افتادیم،این بار همگانیه و واسه شرکتای رز نت و پارس آنلاین هم مشکل پیش اومده.
ای بابا بازم اینا فلکه رو بستند .:n24:
رزنت قیمتها رو بالا برده، لیست قیمتش رو اینجا می ذارم (البته برید بخرید 5 درصد اضافه باید پرداخت کنید)
مثلا سرویس اولی قیمتش توی اراک 9450 تومن هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به کلیه قیمت های فوق 5% مالیات بر ارزش افزوده اضافه خواهد شد
با 512، 1 و 2 مگ میشه شبی چقدر دان کرد؟
من الان با 256 به زور 500 مگ میگیرم!
حوصله هم ندارم بهشون زنگ بزنم، هیچی حالیشون نیست:n15:
من با 256 بین 2.2 تا 2.5 گیگ هر شب میگیرم.نقل قول:
منم همینطور ( به لطف شما ) :n02:نقل قول:
قابلی نداشت:n06:نقل قول:
با چه سرعتی دانلود میکنید؟ 1 تا 7؟نقل قول:
خودم 256 دارم ولی دیگه نهایت 1800 مگ شبانه میشه گرفت...
واسه من که از 2 شروع میشه ، سرعتشم اگه سرور خوب باشه 130 میانگینش ولی روزها قشنگ 170 میده با سرور خوب.نقل قول:
ولی اگه سرورش بد باشه سرعت افتضاح میشه
راستی از ساعت 2 تا چنده برای ما ؟ 2 تا 7 یا 2 تا 8 ؟
این گزارش دانلود دیشبم هست :نقل قول:
ساعت *****دانلود*****اپلود
-----------------------------------
2-3-----------320----------13
3-4-----------467----------18
4-5-----------488----------19
5-6-----------536----------20
6-7-----------565----------21
----------------------------------
7 ------------2376---------91
*تمام مقادیر برحسب مگابایت هستند.
با یه ضرب و تقسیم میانگین سرعت دانلودم میشه 140 کیلوبایت در ثانیه
دوستان شما هم افت سرعت دارید ؟
آره-اوضاع افتضاح یک ماه خیر رفع شده ولی هنوز نوسان هست ...فقط موندم چرا اراک از خیلی از شهرها بیشتر معضلات قطعی روش تاثیر میزاره...نقل قول:
دانلود رایگان با توجه به تغییر آی پی و گزارشات اتصال سایت مخابرات 2-7 هستش...نقل قول:
راستی از ساعت 2 تا چنده برای ما ؟ 2 تا 7 یا 2 تا 8 ؟
میشه این لطف را شامل حال منم بکنیدنقل قول:
ممنون میشم
ماله من سرعتم خوبه ولی قطعی زیاد داره در طول روز ولی شبا از هشت تا یک به شدت افت دارم تقریبا اصلا کانکت نمیشه
متاسفانه طرح های کمپین در حال حاضر لغو شدهنقل قول:
1 ماهه از سرور خارج افت سرعت برای اکثریت مشاهده شدهنقل قول:
میشه بفرمایید چی بوده؟نقل قول:
همشهریان (!)
چرا باید سرعت دانلود کاربران مختلف با تعرفه سرعت برابر توی شهر با متفاوت بودن محل سکونت ، تفاوت داشته باشد؟:n13:
نمونش من و علی ، قبلا خیلی انتقاد داشت نسبت به من که 128 دارم و خودش 512 داشت و سرعت من رو که با خودش مقایسه میکرد ، سرعت من از مال اون بیشتر بود!!!
(چهره ی علی بعد از مقایسه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) قیافه من : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از چندین روز کار مداوم(که برخی دوستان در جریان هستند:n09:) باز به P30 سری زدیم و دیدم
که بله باز شایان خان پستی زیبا در ادامه ی ترول کردن کامنت ها و نمرات دوستان ارسال کردند:n10:
شایان جان این پست رو دیدی؟نقل قول:
نقل قول:هیچی بابا، گفتم که بازی عالی ای از آب در میاد همین:n01:(کج ذهن:n02:)نقل قول:
یا امامزاده بیژن!!!:n04:نقل قول:
یکی بیاد بگه اصن معنی این کلمه ی مسخ کننده چی هستش؟:n13:
نه بابا زبان شناس کجا بوده؟ من به زور فارسی حرف میزنم ؛
اصلا کم کم دارم فارسی رو فراموش میکنم:n09:
مگه بهشت فقط حورالعین داره؟ خودت رو اصلاح کن:n10:نقل قول:
گرچه خیلی ها GTA رو فقط با حورالعین هاش میشناسن:n19:
یکبار دیگه از زحمات لحظه به لحظه ی همه ی عوامل این حرکت انقلابی تشکر میکنم:n12:(اسم نمی برم که یه وقت خدای نکرده کسی از قلم نیوفته:n02:)
ممنون از همه ی کسانی که در این نظر سنجی شرکت داشتند ، چه اونایی که کامنت های استادانه ای و عالی ارسال کردند و
چه اونایی که فقط کامنت دادند:n10:(حالا به کسی برنخوره خودم رو گفتم:n09:)
شایـــــــ:n12:ـــــــــان عزیز هم با ترول های زیباشون رنگ و روی تازه ای به این تاپیک بخشید :n12:
به امید لذت بردن همه از همه ی لحظات زندگیمون مخصوصا هنگام بازی کردن:n25:
سرعت دانلود شبانه من:
شبی 3 گیگ میگیرم
اینم جزئیات سرویسی که می گیرم: (پیشگامان)
پریروز صبح (30ام) اس از مخابرات اومد نوشته بود به علت عدم پرداخت بدهی و اینا تلفن ثابت شما از هم اکنون قطع میشود، نامردا درجا قطع کرده بودن!! حالا به خاطر چی؟ به خاطر اینکه پول تلفن + اینترنت از 50 تومن بیشتر شده! نه قبضی اومده نه اطلاعی دادن همینطوری کشکی کشکی برا اینکه بیشتر از 50 شده قطع میکنن!!! بدون اطلاع قبلی...
حالا بگی 10 15 روز دیر پرداخت کنی قطع کنن یه چیزی! نه اینکه هنوز دو ماه تموم نشده قطع کنن بعد بگن به علت عدم پرداخت بدهی!!!
حالا اینا به کنار این مخابرات پول تموم اون شبانه هایی که رو روزانه رفته بود + اونایی که 2بار حساب کرده بود رو میخواد بگیره!!! 5گیگ مازاد زده برا من!
کلن مخابرات اینطوریه همراه اول هم همینطور... اگه مقدار بدهی از امتیاز خط بیشتر بشه سریعن خطرو قطع میکنن !!!
اینطور چیزارو همچین حواسشون جمع هست که خدا هم به دقت اینا نیست :n02:
جواب این رو ندادید ها!نقل قول:
+
سرعت فعلی دانلود با 128 بین 190 تا 220 از آپلودباز:
دانلود اسپید 1.07 Mbps
آپلود 0.58 Mbps
پینگ
73
با speedtest.net تست بگیر ببینم چطوریاست.
عزیز این پیشگامان کجاست؟نقل قول:
ادرس سایتش چیه؟
نمایندگی اراکش کجاست؟
1 مگ 2 مگ به کاربر خونگی میدن؟
نقل قول:
پیشگامان همون رزنت هستش ، خیابون ملک ساختمان سیمرغ ، طبقه ی سوم یا چهارم به نظرم باشه ( همون ساختمون که
زیرزمینش برای خدمات امور مشترکینه و جلوش عابربانک هست ). من که از رزنت دزد تر ندیدم و قرارداد سه ماهه باهاشون
بسته بودم پولشم از پیش داده بودم ، ولی باورت نمیشه همون ماه اول رفتم قرارداد رو فسخ کردم گفتم پولمم مال خودتون
الانش رو نمیدونم دیگه چطوریه ؛
ولی یکی از اشناهامون که رزنت داره بهم گفت من 256 دارم با 250 دانلود میکنم
منم افتادم هوس برم بگیرم ولی فعلا حسش نیست
اتفاقن من سرعتم 256 بود اون موقع ، سرعت دانلودم 30 تا بالاتر نمیرفت :sq_10:
رفتم گفتم مخابرات با سرعت 256 دارن 70 تا دانلود میکنن ، دختره زل زد
توی چشای من گفت خیر چنین چیزی نیست :n04: بعد کلی باهم دعوا
کردیم ، زنگ زد مخابرات ، بهش گفتن چرا درسته کلی ضایع شد :n08:
به اون زمان ( پارسال ) که من داشتم که از لحاظ سرعت پستترین بود الان
رو نمیدونم چطوریه.
خیابون ملک، 2 مگ هم نمیده فقط زیر یه مگ... یه مگ هم به سختی باید کاربر با سابقه باشی . خودم 4 ساله ازشون میگیرم دیگه کلی اعتبار دارم اونجا:n02:نقل قول:
من رفتم اکانتم رو ارتقا بدم با اینکه از 15 درصد اکانتم استفاده شده بود حدود 40 درصدش رو کم کرد. منصفانه نبود ولی چون سرعتشون بالاست من بازم ازشون سرویس میگیرم مگه اینکه سرعت بیاد پایین...نقل قول:
یه زمانی سرعت 450 هم میداد ولی الان بالای 175 نمیره...نقل قول:
نقل قول:
6 ماهی هست خیلی بهتر شده من هر شب 3 گیگ میگیرم همین دیشب هم دوباره 3 گیگ دانلود کردم. البته خودم فقط تورنت کار میکنم نمیدونم با IDM چه طوریه... در کل قیمتهاش نسبت به مخابرات خیلی بالاست (یه مگ 4گیگ 27 تومن) ولی کیفیتش هم خوبه (شاید به اندازه قیمتش خوب نباشه اما تورنت باز باشی ردیفه هروقت هم سرعت پایین بیاد زنگ میزنی یا حضورا میری اوکی میکنه برات)
اینم مقدار دانلود دیشبم:
دوستان گزارش کارکردشون تو سایت مخابرات درست کار میکنه؟
برای من گزارش کارکرد کلی که اصلآ نمیگیره و خطا میده و ریزکارکرد هم در ادامه دوره قبلی ثبت میشه و اصلآ حجم مصرفی و باقیمانده و ... مشخص نیست!!!
ماله منم همینطوری درهم برهمه اصلا خوشم نمیا برم تو سایتش هیچی سردرنمیارم پاک اعصابم خوردمیشهنقل قول:
فعلا همینجوری استفاده میکنم بعد میرم قبض تلفن و نگا میکنم ببینم چقد شده تا الان شصت تومن شده
نقل قول:
حالا یک خبر خوب اینکه اینترنت قطع نمیشه، حتی دوطرفه تلفن قطع بشه، اینترنت روقطع نمیکنن...من رکورد تا 90 تومن رو داشتم که قطع نکردن...و انگار بیشتر هم بشه قطع نمیکنن...کسی میدونه این روند تا چه عددی ادامه داره؟:n02: عجب سیاست چرتی دارن!
اون بخش آخر رو نفهمیدم...شبانه چطور روی روزانه رفته؟!
دوره جدید(بهمن-اسفند) رو آره نمایش نمیده، ولی قبلی رو چرا(آذر-دی).نقل قول:
معمولن گزارش دوسه روز عقبه...و شاید بخاطر این اول دوره چیزی نمایش نمیده...
میگم بریم یک کمپین اعتراضی بزنیم...امضا جمع کنیم...یک کاری بکنیم...چقدر دغدغه حجم؟ چرا مخابرات تهران با چندین میلیون مشترک و خیلی از شهرستانها بزرگ و کوچیک دیگه باید اینترنت نامحدود با قیمت معقول ارایه بدن ولی اراک نداشته باشه؟
آرش میگم اگه به این شکلی که میگی باشه که عالیه پسر ؟؟؟؟ یه جا میشه کرد توی پاچه ی مخابرات بالاخره !!
فرض کن تا 90 تومن بدهی داری اینا اینترنت رو قطع نمیکنن ، از اینترنت استفاده کن و حالش رو ببر
از طرفی میری 50 تومن میدی یک خط تلفن جدید میخری ، اینترنت هم که مفت داری استفاده میکنی:n19:
سلام بچه ها
همسایه ی ما الان نزدیکه 5 ماهه خطشون قطعه ولی داره از اینترنت استفاده میکنه 256 باسرعته دانلود 120 بدون هیج مشکلی هرماه هم حدود 15 گیگ مازاد داره . حال میکنه واسه خودش-
ولی مخابرات اونقدر هم خر نیست اگه یه خونه بدهی داشته باشه تا بدهی صاف نشه به اون خونه خط جدید نمیده.
ای بابا . الان سه روز هست این سایت تست سرعت برام لود نمیشه . انگار هممون به این شرایط عادت کردیم .
آره برا منم جالب بود که اینترنت قطع نمیشه!نقل قول:
اگه یادتون باشه اوایل یا اواسط دی دو سه شب اگه دانلود شبانه میکردی جزو روزانه حساب میکرد! اما بعدش این مبلغ اضافی رو از داخل ریزکارکرد حذف کردن ولی کارکرد کلی همچنان همونطور بود تا الان که دیدم برحسب همون کارکرد کلی حساب کرده و عملا 2 گیگ مازاد به خاطر این اضافه شده...
سرهم 5 گیگ مازاد زده که من نهایت یه گیگ مازاد مصرف کردم یعنی 4 گیگ الکی! پولش مهم نیست چون همش میشه 12تومن از اونجا حرص آدم درمیاد که اینا فک میکنن زرنگن!
خب یه نکته ای اینجا هست ، ما خونمون دو تا خط داره !! خط ADSL من جداست :n19:نقل قول:
ولی مخابرات اونقدر هم خر نیست اگه یه خونه بدهی داشته باشه تا بدهی صاف نشه به اون خونه خط جدید نمیده.