آپدیت رو کیفیت دوربین هم تاثیری داره؟
Printable View
آپدیت رو کیفیت دوربین هم تاثیری داره؟
گلی واسه برنامه پایتون
تاریخ کشیدم عقب باز همون پیام داد !!!! ساین کردم باز همون پیام رو داد ...!!!؟؟؟
بله درسته .. من از خواب بیدار شدم دیدم داره چشمک میزنه ، فول شارژ هم بود .. تماس بی پاسخ هم داشتم .. دوباره تست کردم دیدم ثابته .. :31:نقل قول:
راستی واسه من قبلا که لاگ رو با دکمه سبز باز میکردم، اگه روی هر شماره دکمه سبز رو میزدم بهش زنگ نمیزد. باید call رو از روی صفحه میزدم. ولی الان درست شده. واسه شما هم اینطوری بود یا ماله من اون مشکل داشته؟
niktaعزیز اون نشون فعال بودن نت در حالت عادی نباید فعال باشه:46:
یکی از دوستان در صفحات گذشته گفته بود روی شارژ تاثیر داره:20:
حالا خلاصه من از اون دوست نقل قول میکنم(ماشالله توی یه روز 4 الی 5 صفحه جلو رفتید کلا یوزرها وو پستها رو همه رو با هم قاطی کردم که کی چی گفته:31:)
خلاصه اینکه دوست عزیز niktaشما اینکارو بکن ضرر نمی کنی:10:
setting---connectivity----admin.setings-----packet data-----packet data connection
و در آخر انتخاب گزینه when required
موفق باشید
=================================
خودمونیم از صبح تا حالا چقدر دوستان پست جدید زدن کلی وقت گذاشتم واسه خوندنشون:19::31:
قبلا هم مفصل صحبتش شده بود. نشونه در دسترس بودن ارتباط دیتا تاثیری روی باتری نداره...
فقط قابلیت دکلی که گوشی ازون آنتن گرفته و شبکه رو نشون میده. مثل لوگوی اپراتور شبکه هست...
اینا به تاریخ ربطی ندارندنقل قول:
حالا که گوشیمو تنظیم کارخانه هم کردم باشه پایتون را تست میکنم
هر کدوم جواب داد میذارم
نه واسه من این مشکل نبودنقل قول:
رو شماره که میزدم زنگ میزد
حتی تو پیامکها نیز اگه شماره ای باشه با دکمه کال که میزدم زنگ میزد
راستی بچه ها برنامه (POWERMP3 V1.17B_S60V3-5.SiGNED) دریت کار میکنه
فقط اشکالش اینه که در حالت عمودی درست کار نمیکنه
این ورژنو میتونین پیدا کرده و نصب کنین
در آپدیت یکی دو تا فلش اضافه شده
دوستان کسی Mumcode Software MumSMS Plus رو با کرک سالم نداره ؟ من هر چی گرفتم بعد از چند تا اس ام اس غیر فعال میشه !
مشکل ظبط مکالمه هم هنوز رفع نشده .. باید منتظر فریمور بعدی باشیم !! :13:
مرسي burberry جان :11:
رفتم مسيرو، حل شد
بچه ها دوتا سوال
1- چرا وقتي موقع زنگ خوردن گوشي رو ميچرخونم mute نميشه؟
2- تو صفحات قبل آموزش اضافه كردن زبان فارسي رو گذاشته بودين، ولي الان كه گشتم پيداش نكردم ، دوباره زحمتشو ميكشين؟ :10:
يه چيزه ديگه
ديشب گوشي رو وصل كردم به كامپيوتر و كلي فايل باهاش جابجا كردم
اما الان كه وصلش ميكنم و mass storage يا هركدومه ديگه رو كه انتخاب ميكنم ميگه گوشي به سيستم وصل شد اما هيچ اثري ازش تو سيستم نيست،يعني اصلا تو My computer چيزه جديدي نيومده :13:
چيكار كنم؟
ضمن تشکر کجا باید فارسی اش کنم؟ چون دسترسی به اینترنت پر سرعت ندارم؟ جایی هست که گرفتن هزینه اینکار را انجام بدهد؟نقل قول:
مگر فلزی هست که خط و خش نمی افتد؟!
سوالات بعدی :
5_ ورد و پی دی اف فارسی را راحت باز می کند؟ ( حتی اگر حجمش زیاد باشد؟)
6_ اثر انگشت روی دستگاه باقی می ماند یا خیر؟
باید خودت بری و تنظیمش کنینقل قول:
مسیرش اینجاست :
Menu/settings/phone/sensor settings/turning control/
بعد تیک زدن گزینه اول یعنی : silencing calls
2-خب بگرد
پیغامی اروری چیزی میاد ؟
پی دی اف اره باز میکنهنقل قول:
فارسی هم همینطور
اثر انگشت هم کمکی میمونه ولی براحتی پاک میشه
کیبورد ویواز پرو لیبل فارسی دارد؟ ( بخشید که در انجمن اصلی اش نمی پرسم ، گفتم شاید کسی از بچه ها اطلاع داشته باشد )
سلام عزيزان
ميخواستم بدونم از كجا ميتونم برنامه يا بازي براي اين كوشي دانلود كنم ؟
با تشكر
ويواز پرو دو مدل كيبورد داره، يكي فقط حروف انگليسي روشه، يه مدل ديگه ولي ليبل عربي داره و حروف گ چ پ ژ فارسي رو نداره.
سلام دوست عزیزنقل قول:
این گوشی سیمبین60 ورژن5 هست :20:
بنابراین برای پیدا کردن بازی اینجا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای پیدا کردن برنامه به اینجا:
سر بزنید
سلام به همگي واي چقد پست دادين تو اين چند روزي كه من نبودم پدرم در اومد تا همشو خوندم خوب من يه چند تا سوال و جواب دارم اول از جوابا شروع مي كنم كه يكي بيشتر نيست
يكي از دوستان گفته بود يه علامت مياد كه شكل يه نامه ي چشمك زنه شما اگه روش رو با قلم يا انگشت بزنين مي بينين نوشته sim memory full كه ديگه به خودتون بستگي داره
خوب سوالا:
1-كسي از شما تا حالا با ان 900 كار كرده؟ديدين كه سيستم اس ام اسش چجوره ؟نميشه روي ويواز هم همين كارو كرد كه بشه گفتگو يا همون چت از طريق اس ام اس
2-منم سرعت گوشيم افت زيادي داره فقط هر از گاهي زياد ميشه و دوباره همونطوره و مي خوام اپديت كنم ميشه روش اپديت از اول تا اخرش رو برام كامل توضيح بديد يا ادرس پستش رو بديد
3-اين فريمور چيه اصلا؟به چه دردي مي خوره؟برا اپديت حتما لازمه؟
4-راستي ان 900 ويندوز موبايله يا سيمبيان سري 60 ورژن 5 چون همه چيزش فرق داره؟
مرسي
نه هيچ پيغامي نميده، فقط رو گوشي ميزنه كه اتصال انجام شد، ولي رو كامپيوتر هيچ اثري از گوشي نمي بينم :41:
1- نه کار نکردم خودمنقل قول:
2- جدیدا چند نفر از سرعت گوشی گلهداره
نمیدونم چرا مال من هیچوقت افت نکرده
اگه درست نشد چاره نیست فرمت کن
برای اپدیت برنامه اپیتر سونی اریکوسن را دانلود کن
کار راحته
برنامه را باز کن و طبق دستور برو جلو
فعلا دانلود کن تا بعد بگیم
اخرین ورژنش را از سایت خود سونی اریکسون بگیر
Update_Service_Setup-2.10.7.15
3- فیرمور همونیه که در اپدیت ورژنش میره بالا
4- مامو هست
یه برنامه درایور میدم نصب کننقل قول:
مشکل خودمو با این درایور حل کردم
اون پایتون هم که نصب نمیشد یکی دیگه دارم نصب میشه
کتاسفانه سرعتم کمه نمیتونم اپ کنم
الان سعیمو میکنم
1- ویواز هم همین امکان رو تحت نام conversation داره. تو Messaging و منوی اصلی قابل دسترسه.نقل قول:
2- نرم افزار آپدیتر سونی اریکسون رو دانلود کنین:اونو نصب کنین.کد:http://www.sonyericsson.com/cws/download/1/110/61/1278305977/Update_Service_Setup-2.10.7.15.exe
گوشی رو فول شارژ کرده و از تمام اطلاعاتتون بک آپ بگیرین. میتونین اینکار رو دستی یا از طریق pc suite انجام بدین.
گوشی رو خاموش کنین. آپدیتر رو اجرا کنین و طبق دستور اون پیش برین. اول ازتون مدل گوشی رو میپرسه، تو صفحه بعدی تیک موافقت رو میزنین و تو صفحه بعد از اون دکمه سیز رنگ رو فشار میدین و نگه میدارین و در همین حین کابل رو به گوشی وصل میکنین. یه پیغام میاد تو برنامه که دکمه سبز رو ولش کنین. تو صفحه بعدی اگه آپدیت نیاز باشه بهتون میگه و ازتون میخواد که ادامه بدین. اگه نیاز نباشه هم میگه که اگه میخواین فقط فلش کنم. در حین آپدیت حدود 100 تا 130 مگ دانلود میکنه و بعد میریزه رو گوشی. کابل نباید در این مدت از گوشی جدا بشه. شارژ تو شروع کار باید فول باشه. بعد از اتمام کار ازتون میخواد گوشی رو جدا کنین و روشن کنین. باره اول روشن شدن هم بیشتر زمان میبره. چیزی در حدود 1 دقیقه...
اگه زبان انگلیسییتون در حده دبیرستان باشه خود برنامه خیلی واضح و مختصر و مفید مراحل رو توضیح میده...
3- firmware در واقع چیزی شبیه سیستم عامل هست برای کامپیوتر شما. چیزیه که امکان استفاده از رابط کاربری گوشی رو برای شما فراهم میکنه. آپدیت کردن همون گرفتن ورژن جدید و رفع عیب شده این firmware و نصب اون روی گوشی به صورت اتوماتیک وبا آپدیتر سونی اریکسون هست.
4- N900 سیستم عاملش ورژن پنج Maemo هست. چیزی متفاوت ازینا که فکر نمیکنم بتونه رشد کنه....
موفق باشید
سلام من وقتي پي سي سوئيت مي زنم اين ارور رو ميده
اگر وسط آپدیت دیسکانکت بشیم گوشی به فنا می ره؟
جایی هست که این کار را بکنه؟ خب اینترنت پرسرعت ندارم......
دقیقا به فنا میره...نقل قول:
البته بستگی داره تو کدوم مرحله باشین. اگه موقع اینستال کردن فایل دانلود شده یا حدود 40% به بالای مرحله دانلود باشین 100% میره... ولی پایینترشو فکر کنم مشکلی نداره. چون تا اونجا ممکنه ارور شارژ بده و بگه ببرین فول شارژ کنین بیارین... که این یعنی هنوز به گوشی دست نزده و تازه فهمیده شارژ کم داره. البته بعد از اون هم تا اینستال کردنش شروع نشده، اصولا نباید با گوشی کاری داشته باشه. ولی واسه امتحان کردنش بیکاری و جرات می خواد. اگه کسی تجربه ای داره بگه...
موبایل فروشی ها و تعمیرکارها همه اینکار رو انجام میدن. فقط مساله پول زیادی هست که میگیرن و اصلا نمی ارزه واسه کاری که نمیکنن این همه خرج کرد... اگر بردین بیرون 10 دقیقه تا ماکزیمم 2 ساعت کار داره. بستگی داره به اینکه فولدر دیتابیس آپدیتر رو واسه هر گوشی داشته باشن یا نه... و اینکه اگه نداشته باشن سرعتشون چقدر باشه. چون فعلا این آپدیت جدید اومده احتمال اینکه جایی آفلاین آپدیت کنن کمه. ولی اگه پیش آدم ماهر ببرین حتما دیتابیس رو داره و حدود 10 دقیقه زمان میبره واسش...
در ضمن باید ورژن به R2EA023 تغییر کنه. چیزه دیگه ای غیر از این میشه فلش نه آپدیت...
موفق باشید
ممنونم برای پاسخ کاملتون....
البته من ای دی ای ال دارم ولی سرعتش بالا نیست.موقع آپدیت باید سیم روی موبایل باشه یا نه؟
و کلا اینکارا جرات و جسارت می خواد که من برای موبایل نو جرات انجام اینکار را ندارم.
ورژن کنونی فریمور را چطوری بفهمم و اینکه در تهران کجا برای این آپدیت جدید باید برم و حدود قیمتی که می گیرند ؟
اقا كسي نميدونه اين ارور پي سي سوييت من مربوط به چيه
آپديت تا زماني كه در مرحله دانلود هست اگه ديسكانكت شه به گوشي آسيب نميرسونه، و دوباره كه كانكت شين چون فايلهاي دانلود شده موجوده از ادامش دانلود ميكنه، ولي اگه وقتي داره اينستال ميكنه كابلو قطع كنيد، چون نصفه ريخته فايلو، گوشي قاطي ميكنه.
بله کابل باید وصل باشه .. چون سرعتتون پایین هست حتما فول شارژ کنین تا دچار مشکل نشین .. !نقل قول:
این کار فقط یه کم توجه میخواد همین ..
ورژن فعلی رو با شماره گیری #0000#* میتونی ببینی .. زیر Custome Version نوشته ! ( ورژن فعلی R2EA023 هست )
مغازه های تعمیرات موبایل آپدیت میکنن ، من از 8 تا 12 تومن شنیدم میگیرن !
موفق باشید ..
منظور سیم کارت بود...این آپدیت چه تاثیراتی داره؟ ( سوالم که تکراری نیست؟ و زبان فارسی اضافه می شه 100% ؟ )
کجاس؟ من نمیتونم پیداش کنم.نقل قول:
ویندوزت بهروز نیست، این دوتا آپدیتی که لینکش رو گذاشته دانلود و نصب کن.نقل قول:
چی ویواز؟ آره دیگه.نقل قول:
این سرویس صدای گوگلمپ هم جالبه اما برای اسماس فارسی خوب عمل نمیکنه. مثلا بگیم میرداماد، یهچی دیگه سرچ میکنه اما یه محلهی امریکا رو بگیم پیدا میکنه.
شاخصههای آپدیت جدید تو فروم رسمی سونیاریکسون اینا اومده:
تعجب میکنم، تو خود فروم رسمی کلی مشکلات رو گفتهبودن، باز تو آددیت جدید این مشکلات هست.
- New Facebook™ and RoadSync™ panels on the standby screen.
- Improvements in phone start up time.
- Enhanced performance and functionality for YouTube™, Facebook™, RoadSync™ and Barcode Reader.
- Stability improvement in the areas of W-LAN, MMS and Internet.
- Video quality improvement for playing MPEG4 format.
- Performance improvement when multitasking.
نبود فلاش اتوماتیک، نبود قفل صفحه هنگام تماس و خیلی مشکلات دیگه.
يه سوال
تو گوشيه قبليم (5700)يه ترفند بود كه تو پوشة ي other يه مسيري رو ميرفتي و ميتونستي اونجا فايلايي كه ميخواي رو مخفي كني!
حالا من همون پوشه رو تو ويواز كپي كردم، ولي همشون الان تو گالريمن!
كسي راه مخفي كردن فايلارو تو ويواز بلده؟
دوستان بعد از 3-4 روز که بعد از آپدیت مشکلم حل شد دوباره این پیغامه کوفتی یکی کمک کنه لطفا :SIM not allowed MM # 3
چندین نوع برنامه برای مخفی سازی وجود داره
باید بری به قسمت برنامه های کاربردی
کسانی که کامپیوتر گوشی را نمیشناسه درایور زیر را نصب کنند
که ضمینه انجمن کردم
صفحه 188 را به خاطر داشته باشید
تا اگه کسی دنبال این برنامه بود بیاد دانلودش کنه
و پایتون هم ورژن زیر درست کار میکنه
python_1.9.1
آقا ی سوال ...........
بجای آپدیت میشه گوشی رو با آخرین فریمور فلش کرد؟؟؟؟
احتمالا سیم کارت شما مشکل داره... رو گوشیه دیگه تستش کردین؟ سیمکارت دیگه ای رو روی این گوشی چطور؟نقل قول:
بهترین راه برنامه advance device lock هست که واقعا عالیه...نقل قول:
واسه من اومده تو app. شاید چون گوشی من سفارش آسیای شرقی هست اینا روش اومده. آخه کلی هم ازین زبونای اضافی مثل مالایایی و چینی و ژاپنی و کره ای و .... علاوه بر زبون های اروپایی روش هست.نقل قول:
بله میشه ..نقل قول:
بهترين راه اينه كه با اكسپلور فايل هاتو مخفي كني
سلام
1-برنامه neoreader که جزو برنامه های اصلی گوشی هست کاربردش چیه ؟
از دوربین دوم استفاده میکنه ولی یه جورایی بی کیفیته !
2-برنامه های اصلی گوشی رو که بدرد نمیخورن اگه پاک کنم سرعتش بالاتر میره ؟
سرعت ؟نقل قول:
مگه سرعتش کمه الان ؟
من که سردرنیاوردم
اخه ویواز که سرعتش خیلی زیاده این حرفا چیه ؟
اون برنامه هم بارکد خوان هست
بازش میکنین دوربین فعال میشه
بعد میذارین بارکد را بخونه
بعدش بارکد را پیدا کرده و از طریق اینترنت سرچ میکنه و مشخصاتو میاره
تازگی بعد از نصب چندین تا برنامه سرعتش به طرز محسوسی پایینتر اومده . یعنی حداقل در مقایسه با روزای اول .نقل قول:
ممنون . پس اکثر برنامه های فابریک گوشی فقط وقتی بدرد میخوره که به اینترنت دسترسی داشته باشیم ! :19:
گوشی رو نمیشه از طریق کامپیوتر به اینترنت وصل کرد ؟
سلام كسي اون برنامه ي چت از طريق اس ام اس رو سراغ نداره