من elf ریختم عالی بود.خیلی خوب کار کرد
Printable View
من elf ریختم عالی بود.خیلی خوب کار کرد
کسی تجربه بهران سوپر پیشتاز 10w40 رو داره؟
چطور بود؟
در صورتی که روغن های اصلی ELF یا ادینول گیر نیاد و شاید کسی نخواد مبلغ زیاد برای روغن هزینه کنهنقل قول:
بهران سوپر پیشتاز و ایرانول ریسینگ تو روغن های ایرانی برای این موتور بهترین هستن
سلام خدمت دوستان عزیز
می خواستم بدونم روی سمند های ef7 پایه گاز سوز سیستم کروز داره یانه اگر بخواهیم سیستم کروز نصب کنیم چقدر هزینه داره و کجا باید این کار را انجام داد
من یه سمند ef7پایه گاز سوز فروش نقدی تحویل 5 اسفند گرفتم با سیستم رهیاب هرچه گشتم عکسی از سیستم رهیاب روی کنسول سمند ندیدم که چه شکلی هستش لطفا راهنمایی کنید
کروز ندارندنقل قول:
ولی میتونید نصب کنید
فقط بنزینی هایی که سیتم مولتی پلکس دارند امکان این کار براشون وجود نداره
میزان هزینه را با توجه به تغییرات قیمتی از نمایندگی های آپکو جویا بشید
برای انجام این کار هم فقط به آپکو مراجعه کنید ,هم معتبر و با کیفیت این کارو انجام میدند هم اینکه از گارانتی ماشینتون خارج نمیشه
رهیاب هایی که ایرانخودرو میده اصلا روی ماشین جایی نصب نیستنقل قول:
و مثل gps های مارشال با یه پایه که به شیشه ی جلو وصله ,قرار گرفته میشه
اینم یه مدل سیاست شرکته اکثر دوستان فکر میکنند که این رهیاب ها روی کنسول وصله و قسمتی از قطعات اصلی ماشین هست
اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونید درباره ی نحوه ی کار و امکاناتش به
سایت آپکو مراجعه کنید
کروز فقط روی موتور ef7 بنزینی نصب می شه. اونم نباید مالتی پلکس باشه. روی پایه گاز سوز به علت برقی بودن دریچه گاز نصب نمی شه. تو سایت خود آپکو قسمت کروز توضیح داده که نمی شه دوست من.نقل قول:
من خودم بهران سوپر پیشتاز می ریزم تا حالا که رو ماشینم جواب دادهنقل قول:
نقل قول:
سلام
موتور از نظر نرمی چطوره؟
نسبت به ef7 های دیگه صداش بیشتر نیست؟
سلامنقل قول:
چند تا از دوستان هستند که ماشینشون پایه گازسوز بوده
و کروز رو روی ماشین نصب کردند
فقط مشکل با مالتی پلکس هست
تا ابتدای همین امسال میگفتند که کلا برای ef7 قابل نصب نیست ولی از اون به بعد هم خوانی دادند و فقط روی مالتی ها نصب نمیکنند
اطلاع دارید که ربطی به دریچه برقی نداره ,چون 206 هم که روش نصب میشه (تیپ5 و6 ) دریچه برقی هستند
اگر خواستید عکس از ماشین دوستان براتون میزارم
دوستان سلام
من ماشینم بعضی مواقع از شیشه گرمکن جلو بخار میاد بیرون
مورد ممکنه چی باشه ؟؟
بخاری خاموش بود
والا نمی دونم تو سایت اپکو نوشته نصب نمی شه. منم امسال از مرکز شماره 1 آپکو پرسیدم گفت نصب نمی شه. اگه جای دیگه هم بدین نصب کنن از گارانتی خارج می شه ماشین. این دوستان شما کجا دادن نصب کردن؟نقل قول:
صدای موتور یکمی زیاد می شه ولی قیمت این روغن هم کمه حدود33 هزار تومانه واین دفعه کاسترول مگناتینت می ریزم تا ببینم صدای موتور کم می شه یا زیادنقل قول:
با elf و ادینول صدای موتور خیلی کم می شه. خیلی نرم کار می کنهنقل قول:
کاسترول مگناتک چون 10w40 هست تو زمستون کاربردش بیشتره من رو XU7 امتحان کردم خوب بوده موتور صداش کمتر میشه البته 2000-3000 تا اول اینطوریه ولی بعدش صدای موتور بیشتر میشه
جای دقیقشو میپرسم بهت اطلاع میدمنقل قول:
پیشنهاد میکنم به جای این از مدلهای مارشال استفاده کنید. چون نرم افزار مارشال ndrive هست و لایسنسش رو مارشال خریده. هر سه ماه یکبار هم اپدیت میده بیرون. بنده اپدیت اولم اسفند 90 بود که 50 شهر رو داشت ولی الان اسفند 91 اومده با 90 شهر! بنده الان روی مارشالم نویتل وگارمین رو هم دارم ولی به جرئت میتونم بگم ndrive خیلی بهتر از اینا برا من کار میده!از لحاظ راههای روستایی و بین شهری هم بهترینه.نقل قول:
رهیاب هایی که ایرانخودرو میده اصلا روی ماشین جایی نصب نیست
و مثل gps های مارشال با یه پایه که به شیشه ی جلو وصله ,قرار گرفته میشه
اینم یه مدل سیاست شرکته اکثر دوستان فکر میکنند که این رهیاب ها روی کنسول وصله و قسمتی از قطعات اصلی ماشین هست
اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونید درباره ی نحوه ی کار و امکاناتش به
سایت آپکو مراجعه کنید
این دستگاه که 290 تومن هم قیمتش هست مشابه 431 مارشال هست که اون قیمتش حدود 140 هست!(فقط ورودی دنده عقب نداره)
با 270 هزاتومن میتونید به مدل g700 مارشال فکر کنید که تمام امکانات این رو داره ،ورودی دوربین دنده عقب هم داره با صفحه نمایش 7 اینچی!
یک دفعه بگن اصلا نصب نمیشه دیگه!:دینقل قول:
کروز فقط روی موتور ef7 بنزینی نصب می شه. اونم نباید مالتی پلکس باشه. روی پایه گاز سوز به علت برقی بودن دریچه گاز نصب نمی شه. تو سایت خود آپکو قسمت کروز توضیح داده که نمی شه دوست من.
اوایل سمندهای بنزینی همه چیزش با گازسوز یکی بود.فقط سیستم cng روش نصب نبود. یعنی پدال گاز هم برقی بود!
بنزینی های جدید هم مالتی پلکس هستن و با دریچه گاز سیمی! یعنی ما ef7ی نداریم که مالتی پلکس نباشه و دریچش هم سیمی باشه.
نقل قول:
من خودم بهران سوپر پیشتاز می ریزم تا حالا که رو ماشینم جواب داده
صدای موتور رو یه مقدار خشن تر میکنه ولی بازم روغن خوبیه.نقل قول:
سلام
موتور از نظر نرمی چطوره؟
نسبت به ef7 های دیگه صداش بیشتر نیست؟
من همیشه elf میریختم خیلی خوب بود الان پرسیدم 45 میدن
ایندفعه چون روغن رو خالی کرده بود و دیدم الف نداره گفتم تمام سنتیک چی داری گفت بهران رانا هست! منم ریختم. هفته بعد دوباره رفتم ازش پرسیدم گفت 5 50 بوده ریختم برات!
یکی از دوستان (توی tt(گفت احتمالا روغن بده!که خدا رو شکر هنوز روغن نریخته از جایی!ولی صدای موتور کمتر شده و احساس میکنم موتور هم راحتتر کار میکنه موقع سرد بودن!(شایدم فقط احساسه)
یکم بیشتر میشه توضیح بدید؟!نقل قول:
دوستان سلام
من ماشینم بعضی مواقع از شیشه گرمکن جلو بخار میاد بیرون
مورد ممکنه چی باشه ؟؟
بخاری خاموش بود
چه مواقعی ؟وقتی هوا سرده؟ توی زمستون وقتی گردش هوای داخل فعاله شیشه ها رطوبت میگیره و خشک نمیکنه.
دوستان ماشینم 22 هزار کار کرده. شمعها رو تعویض کنم؟ احساس میکنم مصرفم رفته بالا. شمعا رو حتما باید تعویض کنم؟یا فقط گپ شمعها رو تنظیم کنم کافیه؟ به جز شمع فابریکش چه نوع شمعی میشه انداخت که شتاب رو هم بالا ببره؟
والا ما 20000 بردیم نمایندگی مرکزی ، همون شمعی رو که روی Xu7 می انداختن انداختن روش. هرچی هم داد زدیم که فرق میکنه گفتن تو نمی فهمی فرقی نمی کنه.نقل قول:
نمایندگی که چون کارت طلایی نداره تعویض نمیکنن برام.ولی شاید شمع مورد نظر رو از فروشگاهش خریدم(چون فروشگاهش از فروشگاههای قطعات بیرون بیشتر چیزی داره!)نقل قول:
والا ما 20000 بردیم نمایندگی مرکزی ، همون شمعی رو که روی Xu7 می انداختن انداختن روش. هرچی هم داد زدیم که فرق میکنه گفتن تو نمی فهمی فرقی نمی کنه.
حالا به نظرتون همون بوش یا نور که فابریک خودش هست روبندازم یا چیز دیگه؟
یکی دو نفر بودن میگفتن شمع ها رو عوض کردیم ولی دوباره همون کارکرده خودشو انداختیم بهتر کار میکرده!
سلام/امروز صبح و دیروز صبح شاید روزهای دیگه ندیده بودم
چون دیروز صبح ماشینو روشن کردم 10دقیقه راه رفتیم خانمم با تعجب بهم گفت اینا چیه باز؟؟!!
چون بخاریکه ازونجا میومد قشنگ معلوم بود
میخوام بدونم برام مشکل ساز میشه ؟؟
نشانگر روی شیشه گرمکن بود حالا اگه ازون حالت خارج کنم شاید نیاد
بنظرتون مشکلی هست ؟!!:n27:
کسی که جواب من و نداد ولی تا حالا اینطور که فهمیدم ایران خودرو گفته نمایندگی تخلف کرده در مورد ما دارم دیونه میشم . با هزار امید رفتم یه ماشین بخرم امید وارم واسه کسی این طوری پیش نیاد :n03:نقل قول:
فروش های کارتکس اغلب کاریه که نمایندگی های کمی خبیث انجام میدهندنقل قول:
یکی از دوستان 3تا وانت به همراه پارس سال خرید کرد به صورت کارتکسی
وانت ها تحویل 10 روزه بودند ولی الان بعد از گذشت 40 روز هنوز خبری از وانت نیست چه برسه به پارس تحویل45 روزه
نگران نباشید احتمالا دلیل اون df تعویض واشر سرسیلندر هایی که 2 ماهه اعمال کردند و ساخت ترکیه اند
به احتمال زیاد ماشینتون مشکل نداشته باشه
البته باید مدل های اخیر درست تست بشه تامشخص کنه مشکلات قبلی برطرف شده یا نه
دوستان سمند ef7 پایه گازسوز دارم که از روز اول قفل مرکزیش اشکال داشت و وقتی ریموت رو میزدیم تا قفل رو باز کنه دوباره بعد از 20 ثانیه دوباره قفل میکرد.درصورتی که در ماشین باز بود.همیشه باید 2 یا 3 بار ریموت رو میزدیم تا باز بمونه بتونم ماشین رو روشن کنم.الان 2تا ریموتش از کار افتاده و با سوئیچ باز وبسته می کنم و نمایندگی هم نمی فهمه مشکلش چیه. سیستم هوشمند و یونیت مرکزی هم عوض کردم مشکل حل نشد.به نظر شما مشکلش چی میتونه باشه.
مشکل ماشین شما از ایموبلایزر هستنقل قول:
و راهی جز تعویضش تا گارانتی داره نیست,تعویض ریموت هم هیچ فایده ای نداره
ماشینی که قبلا داشتم برای صاحب جدیدش یه همچین مشکلی پیش اورد
باید ببرید نمایندگی مرکزی شماره 2 تهران
البته 1-2 هفته باید قید ماشینتون رو بزنید
اول تماس بگیرید
اگر سربالا جواب دادن زنگ بزنید بازرسی ایرانخودرو و شکایت کنید
سعی کنید قانعشون کنید والا به این سادگی ها زیر بار تعویضش نمیرند
سلام دوستان من دیروز روغن عوض کردم امروز صبح قبل ازاین که ماشینو روشن کنم گیجو کشیدم ودیدم که روغن کم نشون میده چون تا دیروز هرموقع نگاه میکردم فول نشون میداد.امروز صبح کشیدم دیدم دقیقا نصف نشون میده .بنظرتون مشکل از کجاست روغن کم ریخته شده ؟؟!!
ممنون از راهنماییت.آخه دوست عزیز ایموبلایزر که فقط واسه سوئیچ ها هست. ربطی به قفل مرکزی نداره که. واقعا گیج شدم.نقل قول:
کسی نبود بدونه مشکل از کجاست ؟؟!!نقل قول:
ماشینتون وقتی میخواید روشن کنید درست استارت میخوره و روشن میشه؟نقل قول:
یا چندین بار باید استارت بزنید؟
نقل قول:
سلام
خودتون جواب خودتون رو دادین دیگه!!!!
روغن کمه.
چند لیتر روغن تو موتور ریختین؟( باید 4.7 لیتر تا 5 لیتر روغن بریزین )
در ضمن فاصله خط ماکس و مین گیج هم 700 سی سی هستش.
سلام دوستام من یک سمنو ی اف7 دارم روغن کم می کنه مشکل از کجاست
چه روغنی استفاده می کنید؟نقل قول:
چقدر کم می کنه؟
مشکل اویل ماژول ندارید؟
نکنه چهار لیتر ریخته؟اگه به ماشین فشار نمیارید و دور بالا نمیرید 5 لیتر بریزید وگرنه یه 200 تا 300 سی سی کمتر بریزید بهتره.(من خودم به جز دفعه اول که پنح لیتر ریختم و ماشین یکم جونش گرفته شد، بقیه اوقات4.7 ریختم و تا الانم مشکلی نداشته. الانم روغن 5 50 توشه که خدا رو شکر هنوز از جایی روغن نزده! از این به بعد زمستونا 5 30 میریزم! ماشین صبح ها خیلی راحت روشن میشه و راه میره!نقل قول:
کسی نبود بدونه مشکل از کجاست ؟؟!!
چقدر کم میکنه؟ از کجا فهمیدید کم میکنه؟چون گیج رو من که ازش سر در نیاوردم! همیشه بالای مکس هست!نقل قول:
سلام دوستام من یک سمنو ی اف7 دارم روغن کم می کنه مشکل از کجاست
یکی از دوستان میگفت(نمیدونم کجا گفتن) اگه میخواید ببینید ماشینتون چقدر روغن کم میکنه وقتی روغن رو خواستید عوض کنید بریزید توی پیمانه و اندازه بگیرید ببینید چقدر کم کرده!
ولی گاز سوز ها رو مگین تا یه حدی(توی دفترچه نوشته) مشکلی نداره! و یه جا هم خوندم که نوشته بود که این کم کردن روغن توی موتور های امروزی یه سری مزایا داره!البته چون حافظه کوتاه مدتم ضعیفه هیچیشو یادم نیست!
البته اینا دلیل نمیشه که بگیم ماشین شما مشکل داره یا نداره! چون هنوز نمیدونم چقدر کم میکنه!
دوست عزیزمون توی پست قبل گفتن که امکان داره از اویل ماژل باشه!
شما مدل ماشینت چیه؟ یه دست بگش زیر اویل ماژول ببین چرب نیست.
با سلام .یک چهارلیتری ادینول 10w40 ریختم .گیجو میکشم دقیقا بین ماکس و مین نشون میدهنقل قول:
بنظرتون چقدردیگه بریزم ؟:n27:
بین 700سی سی تا یک لیتر دیگه بریزید! ولی از یه لیتر کمتر بریزی بهتره.
تعویض رغنی نباید بدونه چقدر باید بریزه؟ روغن رو از کجا خالی کرد؟ اینا رو نمیشه ساکشن کرد! و حتما بهش بگو پیچ کارتل رو درست ببنده،اگه خراب شد به این راحتی گیر نمیاد!
دوستان معظم سلام
مدتی هست وقتی موتورو روشن میکنم به مدت 1-2دقیقه از سمت تسمه دینام صدای جرجر میاد بهد از2دقیقه هم رفع میشه.
راهنمایی کنید چطور میشه فهمید از تسمه است یا از هرزگردها یا از چیز دیگه.
پیشاپیش تشکر می نمایم
روغنو از زیر ماشین خالی کرد پیچ کارتلو خب بسته منظورتون اینه که از زیرش نریزه ؟؟!!نقل قول:
مگه از جای دیگه هم میشه خالی کرد ؟؟!
بله توی خودروهای دیگه با دستگاه ساکشن از بالا روغنو خالی میکنن. ولی توی این موتور نمیشه و روغن کامل کشیده نمیشه ! برا همین همیشه از پیچ کارتل باید خالی کنید.
اگه پیچ رو کج ببنده و سفت کنه و یا زیاد سفت کنه و یا با ضربه سفتش کنه و رزوه هاش خراب بشه باعث روغن ریزی میشه.
من پراید و405 داشتم از همون زیر خالی میکردن !!!!نقل قول:
روغن ریزی نداره