ارهنقل قول:
ولي نمايندگي هم دست كمي نداره از اونا،كلا دزدي از گوشي و يا هر توع كالاي تعميري مده!
بگرد اشنا پيدا كن!
Printable View
ارهنقل قول:
ولي نمايندگي هم دست كمي نداره از اونا،كلا دزدي از گوشي و يا هر توع كالاي تعميري مده!
بگرد اشنا پيدا كن!
درودنقل قول:
خودت بلد نیستی عوض کنی؟
خرجش یه هویه کاریه ساده است !
تعمیرکاره که دلش نمیسوزه!تعمیرکار نمایندگی هم از همون قماشه!
هوا داغ رو میگیره رو برد تا قطعه رو در بیاره و دقت نمیکنه که ممکنه لحیم یه پایه آی سی دیگه یا یه خازنی،مقاومتی هم آب بشه...برا همینه که گوشیها یه قاطهای ریزی میزنن!
گر آشنا داری ببرم برات عوض کنه میگم آشنا که بتونی بالاسرش وایسی ببینی چه میکنه!
حال چطور شکوندی؟بگو ما درس عبرت بگیریم
یه نگاهی میکنم اگه تونستم خودم یه کاریش میکنم اگه نه بگردم ببینم آشنایی که داشتم الان مغازهش کجاست، داشتم یه تبدیل میکرو یواسبی به جک هدفون ۳.۵mm تست میکردم که یکم خم شد خواستم با کارد درستش کنم اینجوری شد، نشکسته، چنتا نوار رو یه برد کوچیک کشیده شده که یکیشون قطع شده ...نقل قول:
گوشی رو باز کردی؟نقل قول:
منظورت از نوارها،تراکهای روی برد PCB ایه؟همون برد سبزه؟
اقا كسي ميدونه فريمور b7300xxja9 چه قدر جديده؟
از ماله ما جديدتره؟
يه لينك ازش پيدا كردم!
اينم لينكش!
فقط خودم تست نكردما!کد:http://www.megaupload.com/?d=Y74OWM06
داشتم با گوشي پست ميذارمنقل قول:
اگه ميخواستم از شكلكاي سايت استفاده كنم
پير ميشدم
:D
الانم دارم با گوشي پست ميزنم
دوستان لطفآ راهنمایی کنید .من میخوام گوشی رو به حالته اولش ریست کنم.یعنی همه اطلااتم بپره و ستینگ خود کارخونه بشه دوباره.پیشاپیش ممنون.
سافت ریست کن عزیزم >< گوشیتو OFF کن بعد دکمه LOCK نگه دار بعد دکمه ی قرمز و نگه دار (همون خاموش روشن ) بعد دکمه ی سبز و نگه دار .همه ی اینارو به ترتیب نگه دار .بعد میپرسه FPRMAT کنم ؟ شما هم تایید کننقل قول:
هارد ریست کننقل قول:
گوشیتو خاموش کن ودکمه ها رو اینجوری نگه دار
لاک-سبز-قرمز(اگه هیچی نشد اول شبزو بگیر بعد لاک :21:)
اول لاک بعد قرمز بعد سبز اینجوریه
برو اين مسيرنقل قول:
start/settings/memory setting/clear memory
بعد 1234 رو بزن و اوكي كن!
از شماره هات بكاب بكير!
سلام.نقل قول:
شما چه جوری میتونید اول لاک بعد قرمز رو بگیری بعد سبز رو و بعدش گوشی روشن بشه؟!!!!
قربان دکمه پاور این گوشی مگه همون کلید قرمز نیست؟ پس اول لاک بعد سبز بعد قرمز رو میگیری که گوشی روشن بشه.:11:
دوستان نیازی نیست که این سه دکمه رو پشت سره هم نگه داریم کافیه اول لاک و بعد سبز و قرمز رو با هم نگه داریم. همین
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
نوشته شده توسط mamsana
نقل قول:
نقل قول:
خسته نباشید :20::20::42::9::9::34::34:
نحوه هارد ریست سامسونگ B7300 OmniaLITE
1 - گوشی رو خاموش کنین
2 - کلید LOCK که در سمت راست گوشی است رو نگه دارین
3- در حالی که کلید LOCK رو نگه داشتین ، کلید چپ ( قبول تماس ) رو نگه دارین
4 - در حالی که 2 کلید بالا رو نگه داشتین کلید راست ( رد تماس ) رو هم نگه دارین
5 - در حالی که 3 کلید بالا رو نگه داشتین صبر کنین تا پیغام فرمت روی صفحه گوشی ظاهر بشه بعد کلیدها رو آزاد کنین
حالا با زدن کلید چپ ( قبول تماس ) هاردریست انجام میشه و با زدن کلید راست ( رد تماس ) هاردریست کنسل میشه
و یا
start/settings/memory setting/clear memory
بعد 1234 و تایید!
سلامي دوباره
اقا اين گوشي من جديدا براي نمايش متون فارسي بازي در مياره. به جاي بعضي كلمات مربع نشون ميده. مثلا عنوان همين تاپيك.
finger keyboard هم حروف فارسي رو مربع نشون ميده اما spb keyboard درسته. الان هم دارم با همون پست ميدم.
البته اين مشكل فقط براي قسمتي از متون فارسي هست.
كسي راه حلي به ذهنش ميرسه؟!!!
فقط نگين هارد ريست كه با كلي زحمت برنامه ها رو نصب كردم و بعد ايكون هاشون رو روي صفحه spb shell تنظيم كردم.
راستي اين spb shell امكان ذخيره تنظيمات رو نداره؟؟
ممنون
پاك كردن و ريختن دوباره فارسي ساز رو امتحان كردي؟نقل قول:
نشد فارسي سازت رو عوض كن!
مشكلي براي بقيه برنامه ها ايجاد نميشه؟؟نقل قول:
چون معمولا ميگفتن بهتره فارسي ساز قبل از بقيه برنامه ها نصب بشه. واسه همين من دست بهش نزدم
تازه اون موقع كه اين عنوان رو ميزاشتن قيمت گوشي 350 تومن بوده!نقل قول:
اكه الان ميخواستن اسم بزارن بايد ميزاشتن:
پاكت پي سي كه با وجودش چيزه ديگه بخري،خيلي ...
---------- Post added at 11:35 PM ---------- Previous post was at 11:31 PM ----------
نه!نقل قول:
البته من خودم كردم,مشكلي ايجاد نشد!
اگه میخواین حالت ویندوز دیفالت گوشیتون اینجوری شه ایینو بریزید:
با تشکر از roxandn
از spb استفاده میکنم .....تم هم ریختم روش....
اینم بخوام بریزم اختلال ایجاد نمیکنه ؟؟؟
نقل قول:
فکر نکنم
:20::20::20::20::20::20:
بستگی به فارسی سازت داره!!!!نقل قول:
اسمش چیه؟؟
mobidivنقل قول:
پاك كردم از دوباره نصب كردم ولي فرقي نكرد
قكر كردم شايد از اين برنامه قران باشه كه جديد نصب كردم. اخه دو تا فايل cab داشت يكي هم واسه نصب فونتهاش
اونم پاك كردم و سافت ريست .... ولي حكايت همچنان باقيست
آره برای من هم همین طور شد راه حلش هم نصب یک قرآندیگره . اسمش رو رسیدم خونه بهت میگم.نقل قول:
موبی دیو رو چه طوری پاک کردی؟؟!!نقل قول:
مگه تو لیست برنامه هات میاد!!!!:18::18::18::18:
اونی که من نصب کردم KFGQPC Quran بود که خیلی عالی بود. این وهابیهای عربستان عجب نرم افزاری ساختن!!!!:41::41::18::18:نقل قول:
نرم افزار مشکات رو هم نصب کرده بودم ولی اصلا به پای اون قبلی نمیرسه
خب آره دیگه.نقل قول:
ولی پاک کردنش یه خورده سخت تر از بقیه نرم ا افزار هاس. اول باید غیرفعالش کرد از توی قسمت Multilingual support بعد سافت ریست و بعد uninstall
برنامه کاربردی جهت خاموش کردن، ریاستارت، بوتلودر، هارد ریست و نیز امکان تعبیه میانبر برای برنامهای خاص در ویندوز موبایل
توضيحات به زبان سازنده:
It is very fast to start !
All resolution are supported (for QVGA, the pictures are resized) and lanscape is as smooth as portrait (thank's to the new version of Manila SDK) !
The graphics are all stored in the \resources\VGA\ folder and you can change them at will.
You will find the available languages in the \resources\lang\ folder, but you can create your own file (add any files in this folder). To enable your chosen language, use the configuration tool and select your language file!
With the configuration tool, you can also modify the words directly by clicking!
What's new 1.5.5 New:
Screen ON when using shortButton to run a program
Hard reset slider added
Problem with HD2 resolved
دانلود:منبع:کد:http://dl.4pda.ir/Apps/2010/11_Nov/QuickShutdown_V1.5.5_4pda.ir.zip
کد:http://4pda.ir/
salam
aval ozr khahi babate fingilish lotfan ye bozorgvari tarjome kone.
man az gprs iranvell estefade mikonam va gooshim lite va 6630 hast b khatere ghadimi boodan nokia soratam to pc kheyli kame kasi midoone chejoori gprs lite ro ba pc share konam??
pcsuite va sync nasb hast vali share nemishe
bazam sharmande ba mobile hastam
1.منکه نرم افزار KFGQPC Quran رو نصب کردم میگفت فایل های فونت نیست هیشکی بر نخورده بهش؟!!!!نقل قول:
2.اینی که گفتی دقیا کجاست؟!!(Multilingual support)
سلام.نقل قول:
شاید تو لیست شما به نام Karmba میاد که نمیشناسیدش.:11:
1. غير از فايل اصلي برنامه يه فايل سي.چهل مگي ديگه هم هست براي فونتهاش كه اونم بايد دان كني و بنصبي.نقل قول:
ولي مواظب باش گوشي من فكر كنم به خاطر نصب ايئ برنامه بود كه يه كم فارسيش به هم ريخت
2. ستينگ قسمت پيشرفته يعني تب دوم بخش ايتم هاي نصب ط
شده
جالبه!!! بعد از حذف و نصب موبيديو ديگه اون رو توي مسير بالا نميبينم
منوي استارت برنامه internet sharingنقل قول:
نوع اتصالت با كامپيوتر رو انتماب مي كني و بعد هم كاننكت
فكر نياز باشه كه توي كامپيوتر هم يه كانننكشن اينترنت درست كني شبيه ايجاد كاننكشن ديالاپ
منظورم غیر فعال کردن موبی دیوه هاا!!!(Multilingual support):19:نقل قول:
توی اینستال ایتم هیچی نیود!!!!!:18:
عرضم به حضور انورت كهنقل قول:
خب اگه نيست حتما نيست ديگه. برو ار توي همون قسمت برنامه هاي نصب شده موبيديو رو پاك كن.
واسه من اولش كه مي خواستم پاكش كنم ميگفت برنامه فعاله و امكاان حذف نيست كه رفتم از قسمت مالتي لينگوال غير فعالش كردم بعدشم حذف موبيديوو
سلام.
یادم رفته بود بیام اسم نرم افزار رو بگم.
من خودم هرچی نرم افزار قرآن بود نصب کردم یا درست کار نمیکرد یا فونتش یک جوری بود و یا موقتی بود ولی تنها نرم افزاری که ازش استفاده میکنم و فونتش قابل قبوله و البته صوتی هم هست PocketIslam_PPC_v7 هستش .(مجانیه)
توی سایت زیر خودش رو میبیند که سایت اصلیش به چشمم نخورد :
[HTML]http://www.mobiletopsoft.com/pocket-pc/freeware/download-pocket-islam-v7-0.html[/HTML]
البته ترجمه فارسی نداره .
تقویم پارسی Persian Calendar 0.2 برای WVGA+WQVGA
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جای -------- > i r - t c i . o r g
منبع : i r - t c i . o r g
ممنون ولي ويژگيه خاصش چيه؟نقل قول:
يعني چي داره كه ارزش نصب داشته باشه!!!
درود
چنتا تم جدید و قشنگ می خواستم،
سپاس
aero style themeنقل قول: