مجموعه 8 کی میاد قبلا دوشنبه ها توزیع میشد الان چطور؟
Printable View
مجموعه 8 کی میاد قبلا دوشنبه ها توزیع میشد الان چطور؟
اگر باز نظمش بهم نخوره شنبه ها بعدشم قبلا سه شنبه ها میومد تا حالا دوشنبه نیومده :دی
کیه؟! (ویژه پخش کردن تو کلاس درس!) :31:
کد:http://mohsenrkh.persiangig.com/audio/13.mp3
دیگه اراجیفات بقیه رو نذارید تو تاپیک اولا که اینا رو باید تو تاپیک اخبار بذارید بعدشم این چرت و پرتایی که بر علیه مهران مدیری میگن رو میذارید اینجا مجبور میشیم جواب بدیم باز تاپیک قلف :دی میشه
آه ...
من تازه سری 7 رو دیدم ... بسیار خوشمان آمد از نقش مهران مدیری :40: :31:
سلام !
اقا یه رینگتون شاخ شنیدم از این آقای " کیه ؟؟" لول !
داد می زنه کیه هی توش ! کسی اینو نداره ؟
سلامنقل قول:
هنوز که رو اینترنت نیومده و ندیدم
نقل قول:
خدا رو شکر از شر این سوال راحت شدیم بالاخره که مهران مدیری کی میاد :دی
انصافاً این پکش قشنگ بود.خوشمان آمد
خیلی تحت تاثیر قرار گرفتی:31:نقل قول:
زمان پخش این سریال چه جوری شده مثل قبل دوشنبه هاست
ولی تیکه کلام مهران مدیری خیلی تکرا میشد ( آآآآآآآآآآآ )
به نظر من زیاد جالب نبود
بعضی دوستان میگن مهران مدیری شاهکار کرد و فلان و بهمان.
بهنظر بنده اصلا چیز شاهکاری تو بازیش نبود، یه بازی معمولی داشت، البته خب هنوز میدون داره تا خودی نشون بده، اما در کل اصلا چیز خاصی که بعضی دوستان گفتن تا حالا ازش ندیدم.
موافقم، این «آآآآآآآآآآآآآآآآآا» گفتنش بعضی جاها دیگه تکراری شده بود.نقل قول:
ضمن تایید پست بالا بگم که مهران مدیری فقط اونجاش رو حال کردم که چشمک زد به سیامک انصاری :31:
یکم خسته کننده بود ای آه....! :31:
من اسم این جواد عزتی تو سریال رو میخوام..نقل قول:
مثلا هادی کاظمی نقش باباشاه رو داره.. نقش این اسمش چیه؟
کیییییییییه؟ :31::31:
دوستان قبلا" خبرشو گزاشتم : پک ها سه شنبه ها توزیع میشــــــ :دی ــــــــه !
اسمش :نقل قول:
ابتر
فک کنم اینه: بابا اتی..البته خیلی به اسم صداش نمیکنن فقط بهش میگن پدر جان..نقل قول:
به نظرتون جواد عزتی قشنگتر بازی میکنه یا هادی کاظمی ؟ :20:
من با بازی هادی کاظمی خیلی بیشتر حال میکنم :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل صوتی بابا اتی در قهوه تلخ
کد:http://www.setare-baran.com/wp-content/uploads/baba-eti-_-Ghave-Talkh.mp3
فایل صوتی زیبایی از گلچین صحبت های باباشاه در قهوه تلخ
بلدالملککد:http://www.setare-baran.com/wp-content/uploads/babashah_GhahveTalkhwww.BaranFa.Com_.mp3
کد:http://www.setare-baran.com/wp-content/uploads/baladolmolk_ghahve-talkh.mp3
هادی کاظمی خیلی بهتره.... من تا حالا نشده فکر کنم پشت این شخصیت باباشاه یه آدم جوون باشه..خیلینقل قول:
قشنگ طبیعی بازی میکنه هادی کاظمی..
ولی آقای جواد عزتی بعضی موقعها اصلا یادش میره بلرزونه دستش رو یه لحظه میگم چه پیرمرد گریم شده ای.
بازی هادی کاظمی به نظر من خیلی باحالتره!! به قول دوستمون بابا شاه و آدم میبینه فکر می کنه بازیگرش هم حداقل 80 سال و داره! :27: ولی خدایی بله گفتن بابا اتی هم خیلی خداس!! بهههههه لهههههه بههههه لههههههه :27:
درسته :20:نقل قول:
هادی کاظمی خیلی بهتره.... من تا حالا نشده فکر کنم پشت این شخصیت باباشاه یه آدم جوون باشه..خیلی
قشنگ طبیعی بازی میکنه هادی کاظمی..
ولی آقای جواد عزتی بعضی موقعها اصلا یادش میره بلرزونه دستش رو یه لحظه میگم چه پیرمرد گریم شده ای.
به نظرم اگه صدای جواد عزتی کلفت تر بود یه کم قشنگ تر میشد ... آخه صدای نازک به پیرمرده که نمیخوره :10:
ولی به نظر من کارهای جواد عزتی خنده دار تره و جذابیت بیشتری داره
ولی بابا شاه درسته خوب بازی میکنه و یه حالت تکراری پیدا کرده
ولی داد زدنهای کیییییییییه خیلی باحاله و موقع هایی که به بیخودی هم گیر میده خیلی خنده داره:31:
اونجایی که داشتند صبحونه میخوردند هم جالب بود.
بابای اتی سیبیلهاشو داد بالا و لقمه به اون بزرگی رو کشید تو دهن.:31:
اتفاقا وقتی صداش نازک میشه خیلی خنده دار تر میشه مخصوصا وقتی آرررره ه آرره میگه: دینقل قول:
آخه صدای نازک به پیرمرده که نمیخوره
این 2تا پیرمرد: دی خیلی خوب بازی میکنن نقششون متفاوت هست
اگه قرار بود جواد عزتی هم مثل هادی کاظمی بلرزونه دستش رو یا حرکاتش مثل اون بود که نقششون شبیه به هم میشد و دیگه 2تا پیرمرد نبودن و در اصل یه نقش بود!
آلکساندر اوتونوس ایبلاکیوس سینوس پانیتایکوس فافا ملقب به بلوتوث کبیر :31:
هی گفتن وایسا مهران مدیری میاد جالب میشه...قشنگ میشه....چه خلاقیتی با خودش آورد؟ فقط تقلید صدای استاد خسروشاهی...اونم به شکل کاملا لوس...دیگه اه اوه اش یه حالت مسخره کردن به خودش گرفت.
لابد باید 20 قسمت دیگه هم صبر کنیم تا مدیری هم تو داستان جا بیفته!!
دیدم فقط تشکر کافی نیست.نقل قول:
هی گفتن وایسا مهران مدیری میاد جالب میشه...قشنگ میشه....چه خلاقیتی با خودش آورد؟ فقط تقلید صدای استاد خسروشاهی...اونم به شکل کاملا لوس...دیگه اه اوه اش یه حالت مسخره کردن به خودش گرفت.
لابد باید 20 قسمت دیگه هم صبر کنیم تا مدیری هم تو داستان جا بیفته!!
فکر کنید یه هو یکی میاد وسط نامزدی یه کاغذ میاره میشه نوگلی و یا چهار تا حرف همه رو جذب خودش می کنه. اصلا با عقل جور
در میاد؟ انگار که بیننده رو کم دقت و ... فرض کردند.
در شان مدیری بود که این طوری بیاد و نقش این طوری داشته باشه؟ همه اش آه می گفت و ....
یا این مستشار هی میره از اون لپ تاپی که شارژش اون بار تموم شد (و معلوم نیست چطوری شارژ شد! ) اطلاعات بیرون میاره. یکی نیست بگه خب اگه اطلاعات رو داشتی چه نیازی به تحقیق و ... و آشنا شدن با رویا و ... بود؟
بعد تا این جا که فهمیده بودیم درباری ها کمی کم هوش هستند فهمیدیم این مستشار هم کم داره! از اون قسمت اول هی داره در مورد لپ تاپ و تکنولوژی ها و حرف های قلمبه و ... حرف می زنه هنوز نفهمیده نباید اینارو به اینا بگه!
یا چند قسمتی هست کاری نکرده. انگار که روبات باشه بخوابه پاشه بره اون ور بیاد این ور بلکه اتفاقی بیفته و زل بزنه به دوربین و گریه کنه!
نماهای بیرونیش هم داره تکراری میشه. هی از جلو ساختمون رو نشون میده با دو سه نفر که تو دستشون یه چیزی هست دارن میان این ور میرن اون ور.
کلا سریال خوب به پیش نمیره. انگار که فیلم نامه رو رو هوا نوشته باشند. مثلا نویسنده گفته هان این بلوتوث اومد. اما خب باید این مستشار یه مخالفتی بکنه اما از کجا؟ فهمیدم! میره سر لپ تاپش همه چیز رو می فهمه! (انگار که هر چند قسمت یک بار وقت میکنه بره سر لپتاپ و یه چند ساعتی وقت نزاشته همه چیز رو بفهمه)
و .....
آقایون یکی بیاد کمک من کنه برای اینا شیر فهم کنیم که این سریال طنـــزه! دوست داشتید مهران با اسب سفید بیاد که همه جذبش بشن یا دوست داشتید فیتنس کار می کرد می اومد لباسشو می کند تا از دیدن بدن تیکه تیکه اش جذبش بشن؟!نقل قول:
فکر کنید یه هو یکی میاد وسط نامزدی یه کاغذ میاره میشه نوگلی و یا چهار تا حرف همه رو جذب خودش می کنه. اصلا با عقل جور
در میاد؟ انگار که بیننده رو کم دقت و ... فرض کردند.
در شان مدیری بود که این طوری بیاد و نقش این طوری داشته باشه؟ همه اش آه می گفت و ....
مثل اینکه یه عده این سریال رو با یه فیلم معمایی که همه چیز باید بر پایه و اساس باشه اشتباه گرفتند. اگر خیلی دنبال بیرون کشیدن مو از ماست هستید برید سریال شرلوک هلمز ببینید ، اونوقت ببینم بازم اینقدر در زمینه فیلم و سریال ادعا می کنید؟
مشکل مردم ما اینه که عده کمیشون کار فرهنگی کردند و تا کسی کار فرهنگی نکنه نمی تونه قدر زحمات کسی باشه که از خواب و زندگیش زده. من ادعایی در زمینه فیلم و سریال نداره ولی بعنوان کسیکه چند تا کار فرهنگی کرده میتونم کاملا درک کنم که چقدر زحمت کشیده میشه...
مشکل مردم ما اینای که گفتی نیست رفیق مشکل مردم ما خیلی مهمتر از این چیزهاستنقل قول:
آقای مدیری هم که خیلی براش احترام قائلم هم کار کرده خوب بابتش پول میگره و درآمد کمی هم نداره
دوست عزیز دوستان میان اینجا نظرشون رو بدن نیومدن اینجا که همدیگر رو به قول شما شیر فهم کنن
شاید من اشتباه می کنم و شاید نمی تونم منظورم رو برسونم. شما هر سریال و فیلم نسبتا خوبی که ببینید اتفاقات به نظرتون مسخره نمیاد یا می فهمید که دلیل داره و یا .... و یا اصلا می فهمید که به شعورتون احترام میزاره.نقل قول:
آقایون یکی بیاد کمک من کنه برای اینا شیر فهم کنیم که این سریال طنـــزه! دوست داشتید مهران با اسب سفید بیاد که همه جذبش بشن یا دوست داشتید فیتنس کار می کرد می اومد لباسشو می کند تا از دیدن بدن تیکه تیکه اش جذبش بشن؟!
اما اینجا یکی سرش رو انداخته (معلوم نیست کی اجازه داده بیاد تو؟ اونجا دربان نداره؟اونجا ....) اومده تو همین طوری شروع کرده به یه متنی خوندن. یه کاغذ آورده میگه بنچاق یونان هست. همه قبولش می کنند و همه رو جذب می کنه. باز قسمت های قبلی می گفتیم پول می گیرند و ... اما این چند قسمت درباری ها رسما جلبک بودند.
مشکل من بیشتر روی این مستشاره هست. انگار نه انگار که اوننسبتا فهیم تر است. هی ضایع میشه هی می خواد حرف خودش رو به کرسی بشونه انگار نه انگار که به دفعات شکست خورده و لم اینا باید به دستش می اومده.
یا هی میاد میره سر این لپ تاپش اطلاعات کسب می کنه. از کجا شارژش می کنه؟ اگر اطلاعات بود چرا با رویا تحقیق می کرد؟ چرا نمی شینه همه اش رو یه جا بخونه؟ چرا ....
مثلا اگه تو سریال یکی میومد هر ازگاهی یه باتری میزاشت برای لپ تاپ بهتر میشد. مستشار شک می کرد که این کیه؟ و این هم برای خودش داستان فرعیی می شد.
مثل اینکه یه عده این سریال رو با یه فیلم معمایی که همه چیز باید بر پایه و اساس باشه اشتباه گرفتند. اگر خیلی دنبال بیرون کشیدن مو از ماست هستید برید سریال شرلوک هلمز ببینید ، اونوقت ببینم بازم اینقدر در زمینه فیلم و سریال ادعا می کنید؟
کلا نمیشه فیلم خوبی پیدا کرد که شیر تو شیری اتفاقاتش باشه. یعنی سوپر من هم که متولد میشه می گند پدر مادرش فلان بودند یا ... اومد . یا مستربین که اداهای احمقانه در میاره همه اش جزو منطق ساده لوحانه اش هست. و ...نقل قول:
و شاید مشکل دیگه در بحث انتقاد و ... باشه. مثلا بگیم فلان فرد مسءول کشور همه اش تو سفره و اگه فلان کارش هم درست نباشه اگه فلان کار هم فلان باشه عیبی نداره داره زیاد زحمت می کشه! یا مثلا یکی هر روز میشنه ۲۰۰۰ تست تکراری ریاضی می زنه و چند ماه مونده به کنکور میشه پای تست های تکراری عمومی و ... . بعد که بخواییم انتخاب بکنیم بگیم عیبی نداره زحمت کشیده! (نه تکرار کرده نه تست های متنوع زده و نه ....)نقل قول:
مشکل مردم ما اینه که عده کمیشون کار فرهنگی کردند و تا کسی کار فرهنگی نکنه نمی تونه قدر زحمات کسی باشه که از خواب و زندگیش زده. من ادعایی در زمینه فیلم و سریال نداره ولی بعنوان کسیکه چند تا کار فرهنگی کرده میتونم کاملا درک کنم که چقدر زحمت کشیده میشه...
ختم کلام اگه هزاران نفر سال ها یه تونلی بکنند و روز افتحاح قسمتیش خراب بشه پشییزی ارزش نداره. زحمت باید در راستای درستش باشه.
انگار شركت پخش كننده اش عوض شده تعداد دي وي دي رو هم بيشتر كردن!!
من بالاخره پك دي وي دي گيرم اومد!:8:كيفيتش قابل مقايسه با vcd نيست!
-------------------------
قسمت 19 هم فوق العاده بود! مخصوصا وقتي باباشاه و بابا اتي اون نقشه رو رو توضيح ميدادن:27: يا وقتي ميخواست ديوارو جا به جا كنه...!:31:
اما برعكس قسمت 20 به غير اونجايي كه مهران مديري اومد واقعا چيزي نداشت و چرت بود!:13:
اميدوارم قسمت 21 جالب تر باشه!(هنوز نديدمش)
باید رو ورود مهران مدیری مثل ورود نازخاتون بیشتر کار میکردن
یکم صبور باشید!!
درست میشه!!
هنوز نقشش معلوم نیست
3 قسمت اول فصل 1 هم واسه معرفی گذشت و چیز باحالی توش نبود. فکر کنم بهتر بشه!!
توپولف ( هادي كاظمي ) هم از قسمت 30 انگار وارد سريال خواهد شد
یه عکس از بابا شاه خودمون
من جایی خونده بودم توپولوف را رامین ناصر نصیر بازی می کنه ...نقل قول:
توپولف ( هادي كاظمي ) هم از قسمت 30 انگار وارد سريال خواهد شد
نقل قول:
کاملا موافقم ... دقت کنید با اومدن مدیری یه جورایی نقش بازیگرا و حال و هوای فیلم عوض شد و و افتاد تو یه جاده ی دیگه که خوب یا بد بودنشو میشه از قسمت های 25 به اونور تشخیص داد . پک 8 بزار بیاد میبینید چه قشنگه :20:منم با اینکه مثله بعضی دوستان نیستم که قبل از زدن کلید play تو ذهنشون میگن مزخرفه . اونطوری نیستم و همه چیو با دید + میبرم جلو هم پک 7 رو ضعیف ترین پک تا به الان میبینم . فقط قسمت 20 خوب بود اونم بخاطر دیدن مهران جان:40::11:
بر خلاف نظر viperm جان، این پک رو بهترین دیدم! توی هیچ کدوم از 3 قسمت هاش اینقدر نخندیده بودم!
کلا 3 نکته رو درباره این سریال رعایت کنید، خیلی بیشتر لذت میبرید..
1.این یه سریال ایرانیه!!: دی...جدا میگم..روی فیلمنامه و داستان و شخصیت پردازی و اینا حساب اصلا باز نکنید چون آخرین چیزیه که هنگام ساخت فیلم|سریال بهش توجه میشه در ایران! پس اینقدر نگید مهران اینطوری بود و اونطور بود...
2.اصلا اون رو با کارای قبلی مهران مقایسه نکنید پیش خودتون..بخصوص برره..اینا کاملا فرق دارن با همدیگه...
3.این یه کار-ه طنزه...پس اگه رو فرمش نیستید، اصلا نگاش نکنید! فیلم کلا طوریه که حس و حال میخواد دیدنش..بخصوص از نوع کمدی و طنز...یعنی اگه حس و حالش رو نداشته باشی، عمرا لذت ببری از دیدنش!
موفق باشید...
میگم نقش دوم هادی کاطمی همون توپولف نیست که کاترین تو این قسمت جدید در موردش می گفت؟
Yesنقل قول:
...........