سلام هستش،ولی باید گوشیت رو -- کنی.تمش هم سنگینه و حدود 13 تا 16 مگ هستش.نقل قول:
Printable View
سلام هستش،ولی باید گوشیت رو -- کنی.تمش هم سنگینه و حدود 13 تا 16 مگ هستش.نقل قول:
امکاناتش رضایت بخش هست،امّا متاسفانه سرعتش زیاد جالب نیست و اینو در قسمت گالری به خوبی میشه حس کرد.نقل قول:
نرم افزارهایی مثل ramblow تا حدودی مشکل کندی سرعت رو برطرف می کنه،ولی در کل من ازش راضی هستم.
سیستمش تقریبآ با 5530 یکی هستش،داداشم 5530 داره،و تست کردم هیچ چیزیش نسبت به ایکس 6 برتری نداره،به خصوص صدا که 5530 مقابل ایکس 6 شدیدآ کم میاره.حتی کیفیت صداش که محشره،دوربین ...،صفحه نمایش نرم و خازنی... و بسیاری امکانات دیگه.
ممنونم از توضيحات خوبت .... نظر بقيه دوستان هم همينه؟ ... به نظرتون ايكس 6 برتري هاش نسبت به 5530 محسوسه؟ :20:نقل قول:
اگه امکانش هست از دوستان میخوایه نمونه فیلم برداری در نور افتاب بزارند!(درضمن بهتره صدا رو قطع کنید!)
برای یه مقایسه ای لازم دارم!
واقعا گوشیه ی عالی هست نسبت به 5530 که اصلا نباید مقایسه کرد.نقل قول:
صدای فوق العاده عالی.
واقعا خوش دست.
شارژشدن گوشی در کمتر از 1:45 دقیقه که برای خودم تعجب آور بود وفکر میکردم خرابه ولی دیدم نه و تا 2 تا 3 روز شارژش میکشه.
دوربین خوب و باکیفیت (وقتی اسم لنز Carl Zens هست دیگه نباید درباره ی دوربین چیزی گفت)
صفحه ی لمسیه ی محشر که به ادم حس حالبی میده و با اندک لمسی با انگشت عملیات مورد نظز انجام میشه.
حافظه ی 16 گیگ که دیگه حرفی باقی نمیذاره.
GPS هم که مثل مامان کار میکنه.
فکر میکنم از خریدش پشیمون نشی ولی یه پیشنهاد دارم که حتما باگارانتی اصلی نوکیا بخری.
موفق باشد.:10:
الان قیمت 8GB چنده؟(گارانتی اصل)
320 تا 340 بسته به انصاف فروشنده !!!
من یه هفته پیش قیمت کردم بین 295 تا 325 بود البته بدون گارانتی.(یعنی نداشت)نقل قول:
از دوستانی که ساکن شیراز هستن کسی می دونه کجا می شه با گارانتی اصلی این گوشیو تهیه کرد؟
خوب دوستان بالاخره من هم به جمه ایکس 6 دارها پیوستم .. گوشی خوبی بوده برام تا الان ... با گارنتی اصلی به همراه شارژر فندکی و نگهدارنده ماشین خریدم 340 ( از بازار موبایل ایران )....
تنها مشکلی که دارم جی پی اس هست که از موقعی که خریدم ماهواره رو پیدا نمی کنه ... به نظرتون مشکل از کجا می تونه باشه؟ -- یعنی اون علامته پایین که آنتن دهی گوشی رو نشون میده همش داره زرد چشمک می زنه!
مبارک باشه:8:نقل قول:
درسته این گوشی جی پی اس ضعیفی داره:41:
من تا این لحظه حتی بعد از آپدیت فریمور به آخرین نسخه هم موفق نشدم کانکت شم
(البته توی خونه منظورمه ، بیرون به اونصورت تست نکردم)
نقل قول:عزیزان جی پی اس چندان ضعیف نیست، حداقل 5 تا 10 دقیقه در محیط باز زمان نیاز هست برای لاک شدن به ماهواره ها!نقل قول:
درضمن در ایران بدلیل وجود سیستم هایی برای جلوگیری از حملات احتمالی دشمنان فعالیت GPS مختل شده! و این ربطی به X6,N97,5800,... بودن گوشی نداره!
نقل قول:سلامت باشی ... :5:نقل قول:
دوست عزیزمون درست میگه .. من زیاد نذاشته بودم بگرده .. البته در فضای آزاد ... بالاخره پیدا کرد ... راستی فریمور گوشی من 20.0.005 هست ... فریمور جدید می ارزه آدم آپ دیت کنه؟ .. چیزی اضافه می کنه؟ .. یا تغییری داره؟ :10:
نقل قول:
همین الان زیر یک سقف دو گوشی ایکس 6 و ان 78 رو امتحان کردم
و ان 78 در کنتر از 10 ثانیه وصل شد در حالی که ایکس 6 no satellite data available میده
پس بحث اختلال و این حرفا نیست بدون تعصب باید گفت که جی پی اس این گوشی ضعیفه
---------- Post added at 07:22 PM ---------- Previous post was at 07:19 PM ----------
من همین امروز گوشی رو از ورژن 20 به 21 ارتقا دادم تا الان تفاوتی احساس نکردمنقل قول:
ولی مسلما یکسری ایراداتی که در نسخه های قبل بوده رفع شده
اگر به اینترنت پر سرعت دسترسی دارید پیشنهاد میشه آپدیت کنید
سلام دوست عزیز:نقل قول:
یک سری مشکلات برطرف میشه،ولی از من می پرسی،آپدیت نیازی نیست،چون دیگه نمی تونی برنامه ها رو ساین کنی،مگر اینکه گوشیت رو ه --ک کنی،من گوشیم رو -- کردم و تبدیل به آیفن کردمش.فوق العاده است.یک سری سرچ کن در رابطه با ه--ک x6 خیلی چیزها دستگیرت میشه.
سلام---- gps گوشی من ماهواره ها رو پیدا میکنه (4 تا ) اما وقتی my position رو میارم یه چراغ قرمز خاموش روشن میشه و جایی رو نمیاره . در ضمن اون قسمتی هم که مقدار kb رو نشون میده هم همیشه صفره و علامت جلویش خط خورده. کسی میدونه مشکل چیه ؟
کسی فونت گوشیشو عوض کرده؟
سلام دوست عزیز؛نقل قول:
به احتمال زیاد گوشی شما به ماهواره ها قفل نمیشه ...
وقتی به ماهواره ها قفل میشه که در Location در قسمت GPS Data در Satellite Status یا همون قدرت سیگنال ها باید نوار های عمودی به رنگ آبی دربیان و این به معنی اینه که گوشی شما به ماهواره ها قفل شده ...
تشکر یادت نره دوست من:11:
سلامنقل قول:
احتمالا ان78 شما قابلیت AGPS و اتصال به اینرتنت اون در پیدا کردن ماهواره ها فعال بوده بهمین جهت در کمتر از 10 ثانیه پیدا شده. هیچ گوشی ای بصورت آف لاین نتونسته در کمتر از 10 ثانیه کانکت بشه یا ان78 یا ایکس 6 یا آیفون
اتفاقا جی پی اس این گوشی رو اشاره کردند که اگه بهترین هم نباشه جز یکی از بهترین هاست نفرمایید تو رو خدا! تا تنظیمات جی پی اس رو سفارشی نکنی به حد مطلوب نخواهی رسید. طریقه نگه داشتن گوشی و زاویه ای که با آسمان میسازه باید 45 درجه باشه و اینکه آنتن جی پی اس این گوشی زیر کلمه ایکس 6 قرا داره که باید اون سمت به آسمون باشه... یادمه در صفحات قبل آموزش کامل تنظیمات جی پی اس رو نوشته بودم که حدود 3 الی 5 دقیقه ای کانکت بشه بصورت آفلاین. چون این گوشی رو فروختم دیگه حوصله ندارم بگردم بزارم واست یه چند صفحه قبل رو بگردی پیدا می کنی
در آپ دیت فریم ویر گوشی اصلا تغیرات یا بهینه سازی ای برای جی پی اس صورت نگرفته جی پی اس گوشی ثابته فقط نرم افزار اون 3.04 شده همین وبس اونم که ربطی به فریم ویر نداره
سلامنقل قول:
احتمالا ان78 شما قابلیت AGPS و اتصال به اینرتنت اون در پیدا کردن ماهواره ها فعال بوده بهمین جهت در کمتر از 10 ثانیه پیدا شده. هیچ گوشی ای بصورت آف لاین نتونسته در کمتر از 10 ثانیه کانکت بشه یا ان78 یا ایکس 6 یا آیفون
اتفاقا جی پی اس این گوشی رو اشاره کردند که اگه بهترین هم نباشه جز یکی از بهترین هاست نفرمایید تو رو خدا! تا تنظیمات جی پی اس رو سفارشی نکنی به حد مطلوب نخواهی رسید. طریقه نگه داشتن گوشی و زاویه ای که با آسمان میسازه باید 45 درجه باشه و اینکه آنتن جی پی اس این گوشی زیر کلمه ایکس 6 قرا داره که باید اون سمت به آسمون باشه... یادمه در صفحات قبل آموزش کامل تنظیمات جی پی اس رو نوشته بودم که حدود 3 الی 5 دقیقه ای کانکت بشه بصورت آفلاین. چون این گوشی رو فروختم دیگه حوصله ندارم بگردم بزارم واست یه چند صفحه قبل رو بگردی پیدا می کنی
در آپ دیت فریم ویر گوشی اصلا تغیرات یا بهینه سازی ای برای جی پی اس صورت نگرفته جی پی اس گوشی ثابته فقط نرم افزار اون 3.04 شده همین وبس اونم که ربطی به فریم ویر نداره
دوستان با آپدیت جدید چه تغییراتی ایجاد شده ؟:20:
بچه ها؛ سايت موبايل ناين( M o b i l e 9 . c o m) هيلتر شده ...سايت ديگه اي سراغ دارين واسه دانلود برنامه و اينا؟!
چی چی میگین واسه خودتون !!!!!!!!!! x6 من حدود 5 الی 10 ثانیه می کشه تا وصل بشه به ماهواره . البته در محیط باز. در محیط بسته هم حدود 30 الی 60 ثانیهنقل قول:
---------- Post added at 09:39 PM ---------- Previous post was at 09:34 PM ----------
من از 100، 80 بهش می دم.نقل قول:
مشکلات:
1- صدای خارجی چندان قوی نیست.
2- سرعت خروج از برنامه ها پایینه.
3- تو میزیک پلیر جستجوی آهنگ نداره
نقاط قوت:
1- صفحه تاچ خازنی فقط جون می ده واسه لمس کردن. عالمی داره :46:
2- دوربین مناسب
3- صدای باکیفیت در هندزفری:8:
درکل عــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــالیه
---------- Post added at 09:43 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------
نقل قول:کد:Www.dotsis.com
سلام
من میخوام به زودی گوشی بگیرم
بین x6 و c6 مرددم
دلم میخواد x6 بگیرم به خاطر تاچ خازنی و از اون طرف هم از این که کیبرد نداره ناراحتم در ضمن شنیدم یکم سرعتش پایینه مخصوصا تو گالریش
c6 رو هم به خاطر کیبردش دوست دارم ولی تاچش مقاومتیه
یه چیز دیگه هم میخوام بپرسم اونم اینه که شمایی که برای بار اولتون با تاچ کار کردید نوشتن باهاش براتون راحت بود؟ چون من شنیدم اونایی که با تاچ کار کنن دیگه نیازی به کیبورد ندارن این درسته؟
خیلی دوست دارم نظرتونو راجع بع این که کدومو بگیرم بدونم.
بعدم این c6 هایی که تو بازار دیدم یه نوار آبی زیرش داره که تو هیچکدوم از عکس هاش تا حالا ندیدم تو ایران هم که بهم گفتن فقط مشکیش هست فعلا..
حالا در کل نظرتون چیه؟
:20::20::20:
ممنون
نقل قول:پيشاپيش بهت تبريك مي گم ...
راستش من روز شنبه ( كه تعطيل بود ) رفتم و ايكس 6 خريدم. حقيقت من هم مثل شما بودم و بين اين دو تا مردد بودم. راستش گوشي قبليم 5530 بود و كار با تاچ رو تجربه كرده بودم اما انصافا ايكس 6 يه چيز ديگس ... توي جعبه ايكس 6 هاي اصل هم يه شارژر فندكي و يه نگهدارنده ماشين هم بود. خريدم 340 .. يه مزيت ديگه ايكس 6 هم نسبت به سي 6 جي پي اسش هست كه فعاله و اورجينال ... زيادم خودتو درگير تايپ نكن ... چه اين چه اون زود عادت مي كني .... بازم از من مي شنوي برو سايت جي اس ام يا سايت هاي مشابه كه امكان مقايسه دارن يه مقايسه بكن با هم ...
موفق باشي ...
سلام به همه
اگر دقت کرده باشید در دو طرف اسپیکر مکالمه دو سنسور وجود دارند
کار اینها چیه و چطور فعال میشند؟
يكيش كه مي دونم سنسور نور هست ... وقتي دارين صحبت مي كنين و گوشي رو مي زارين دم گوشتون اگر دقت كنين صفحه خاموش ميشه و وقتي از گوشتون دور مي كنين روشن ميشه .. اين كار همون سنسوره و اما اون يكي رو نمي دونم ... فعال هم هستن به صورت پيش فرض ...نقل قول:
Just X6 For type and gameنقل قول:
---------- Post added at 01:04 PM ---------- Previous post was at 01:01 PM ----------
اولی رو راس گفت یه برنامه هم داره وقتی گوشی رو می ذاری جیبت قفل می شه وقتی می یاری بیرون خود به خود وا میشهنقل قول:
اونیکی هم بزودی کشف می شه:27:
ممنون از راهنمایتوننقل قول:
راجع بع کیفیت عکس برداری و این که گفتم شنیدم سرعتش مخصوصا تو گالری پایینه (اینو تو جی اس ام خوندم) هم توضیح میدید لطفا؟
والا حقيقت اينو منم شنيدم اما كندي سرعت نديدم توي گالري .... كيفيت عكسشم خوبه در حد خودش ... منو كه راضي كرده ... باز سطح توقعات آدم ها متفاوته ... :20:نقل قول:
اولی سنسور نوره که کارش تنظیم نور صفحه نمایش هستنقل قول:
دومی سنسور نزدیکی ( Proximeter ) هست که کارش اینه هنگامی که گوشی رو به صورت نزدیک می کنی، صفحه نمایش رو خاموش ( برای صرفه جویی در مصرف انرژی ) و قفل ( برای جلوگیری از تماس اشتباه ) می کنه
هر دو به طور پیشفرض فعالند. :10:
شاد باشین :27:
سلام داریوش جاننقل قول:
اگه اولی سنسور تنظیم نوره پس اونی که بغل دوربین دومه چیه؟
اولی دومی برای ترتیب بندی بود. حالا شما کوتاه بیا! من نمی دونم کدومش نوریه کدومش پروکسیمتر!!! :31: فقط می دونم دو تا سنسور کنار دوربین همینه... ( البته فکر کنم اونی که تابلو هست نوری و اونیکه به سختی دیده می شه پروکسیمتر هست.نقل قول:
شاد باشین :27:
:دی
نه آخه من خودمم دقیقا نفهمیدم چی به چیه شاید من دارم اشتباه می کنم
سه تا سنسور داره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت اساتید محترم ؛
من هم X6 دارم اوایل که ورژن 20 روش بود و آپدیت نکرده بودم سریع به ماهواره ها قفل میشد ، ولی از وقتی که آپدیت شد اصلا و کلا قفل نمیشه ، یعنی ماهواره ها رو پیدا می کنه ولی قفل نمیشه .
برنامه Ovi Maps رو هم به ورژن 3.04 آپدیت کردم باز هم نشد .
بعد دیدم نمیشه گوشی رو ریست کردم البته با کد *#7370# ، همون موقع من تو یک پارک بودم و بعد از اینکه گوشی ریست شد من GPS رو فعال کردم و در عرض 5 ثانیه به 4 تا ماهواره قفل شد تعجب اینه که هیچ وقت تو خونه مون GPS فعال نمیشد ، همون شب فعال شد اون هم تو خونه.
شانس ما وقتی صبح بیدار شدم دیگه قفل نشد و تا الان موفق نشدم...
گوشی رو بردم بازار موبایل ایران در NOKIA Care ، برام نقشه هارو دوباره ریخت تو گوشی ...
باز هم نشد
الان ورژن Ovi Maps هم 3.03 شده
لطفا سریع پاسخمو بدید ...!
چند جا پست میدی؟! :13: پاسخت داده شده توی تاپیک مربوطه...نقل قول:
سلام به همه دوستان.
من الان 188 صفحه خوندم و هم سرم درد گرفته و هم گیج شدم که x6 بخرم یا 5800. تفاوت امکانات رو خوندم. از نظر کیفیت میگم. چون بعضی از دوستان گفته بودن هنگام مکالمه صدا خوب نمی یاد و باید گوشیو به گوشت بچسبونی یا اینکه صدا خش خش داره. دوم اینکه gps برام خیلی مهمه. آیا زود به ماهواره وصل میشه یا آدمو کلافه میکنه؟ در ضمن می خوام یک سال دیگه بفروشمش و N8 بخرم. پیشاپیش از دوستان ممنونم.
دوستان این گوشی گرفتم وفعلا راضیم.دوربینش پانوراما نداره؟
چراغ قوه چی؟هرچی گشتم این دو تا رو پیدا نکردم!
من هنوز نخریدم. فکر کنم نداره. ولی برای هر دوشون نرم افزار هست. یه سرچ بزن پیدا میکنی.نقل قول:
شما که این گوشیو داری و همچنین بقیه دوستانی که دارن میشه به چندتا سوالم جواب بدین؟
1. خیلی جاها خوندم صداشو که تا آخر باز میکنی خش خش میکنه. درسته؟
2. صدای مکالمه کمه؟ باید گوشیو به گوش بچسبونی تا بشنوی؟
3. جی پی اس چطوره؟ خوب کار میکنه؟ کانکت میشه؟ اذیت نمیکنه؟
4. سرعت آهنگ ریختن رو حافظه داخلیش خوبه؟
5. کلا اگه مشکلی داره بگین.
ممنونم.
1-نه من که ندیدم البته صداش نسبت به 5800 ضعیف تره ولی کیفیتش خوبهنقل قول:
2-یعنی چی؟ اگه منظور شما اینه که موقع مکالمه تا دو متر اونور تر هم بشنون صدا رو :31: باید بگم اونطور نیست در کل قابل قبوله
3-جی پی اسش که به لطف Ovi maps فوقولادست فقط موقع کانکت شدن بدون کمک گرفتن از جی پی ار اس کمی کلافه کنندست
4-خوبه
5-مشکلی تا به حال ندیدم من فقط یکم جی پی اسش دیر کانکت میشه در پشتی کمی (خیلی کم)لقه
ولی در عوض به نسبت 5800 هم با کیفیت تره هم قشنگ تر و مهمتر اینکه خز نیست
ضمن اینکه از فناوری تاچ خازنی بهره میبره که خودش مزیت بزرگی هست
فعلا همین...